2011. december 2. péntek

dec. 2
0:00
Videó: Twente-siker és Stoke-iksz a hajrában, kikapott a PSG - csütörtöki El-gólok (She)
Az Európa-liga csoportkörében az 5. forduló csütörtöki játéknapján is 12 mérkőzés zajlott a labdarúgás szerelmeseinek nagy örömére. Juhász Roland nagy szerepet vállalt az Anderlecht athéni győzelme során, a Twente–Fulham összecsapás a 89. percben dőlt el a hazaiak javára, a J-csoportban pedig folytatódott a Schalke, a Maccabi Haifa és a Steaua versenyfutása, amelynek végén a németek örülhettek.
dec. 2
0:00
Quaresma egy óriási és egy szép góllal vezette győzelemre a Besiktast - videó (Agroinform)
Idegenben győzte le 3-2-re a Besiktas a Maccabi Tel-Avivot az Európa Liga E csoportjában, és ezzel közel került a továbbjutáshoz.
dec. 2
0:04
El: továbbment a Stoke és a Lokomotiv is - csütörtöki eredmények és gólszerzők (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójából tizenkét mérkőzést rendeztek csütörtökön. A találkozók eredményét és a gólszerzőket az alábbiakban találja meg!
dec. 2
0:18
Videó: három borzasztóan nagy gól esett a M. Tel-Aviv-Besiktas meccsen (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, a Besiktas megerősítette második helyét az El E-csoportjában, miután 3–2-re legyőzte idegenben a Maccabi Tel-Avivot. Ricardo Quaresma az első és a második félidő hosszabbításában is sikeres volt, mindkétszer gyönyörű gólt szerezve, de a legnagyobb találatot a hazaiak érték el Moshe Lugosi révén. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
dec. 2
0:36
Női kosár Euroliga: a Nagyezsda erős volt az olaszoknak, a Montpellier nem (She)
Két mérkőzés maradt csütörtökre a női kosárlabda Euroliga nyolcadik fordulójából, és mindegyiken jelenésük volt az olaszoknak: a Sopron csoportjában a Schio kikapott az orosz Nagyezsdától, a C-jelű nyolcasban viszont a Tarantónak sikerült elkapnia a Montpellier-t.
dec. 2
2:24
Bundaügy: Elrettentés a célja a nyomozó irodának (Blikk)
Budapest — Látványos, elrettentő akciókat is végrehajtanak a nyomozók a hazai futball legújabb bundabotrányának felgöngyölítése során.
dec. 2
5:24
NFL: nem bírt Lynchcsel, így csúnya zakót kapott az Eagles (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójának csütörtök esti mérkőzésén a Seattle Seahawks a 148 yardig és 2 touchdownig jutó Marshawn Lynch vezetésével hazai pályán 31–14-re legyőzte a Philadelphia Eaglest. A vendégek részéről a 84 futott és 49 elkapott yardja mellett két hatpontos is szerző LeSean McCoy emelkedett ki, Vince Young négy interceptionje azonban túl soknak…
dec. 2
6:54
Kvitova ma már nem áll csehül (Behaviour)
Noha az év elején sokan fogadni mertek volna arra, hogy az idei esztendőben ismét a nagy "öregek" - Kim Clijsters és a Williams-nővérek - uralják majd a női teniszt, valamint arra is többen vagyonokat tettek volna, hogy a világelső Caroline Wozniacki végre nyer egy GS-tornát, egyiküknek sem lett igaza.
dec. 2
6:56
Nadal serleggel búcsúzna a 2011-es esztendőtől (Behaviour)
Nem akármilyen eseménnyel záródik a hétvégén, Sevillában a 2011-es tenisz szezon: ugyanis mától vasárnapig rendezik meg a Spanyolország-Argentína tenisz Davis Kupa-döntőt.
dec. 2
6:58
Dresden: kizárt, hogy elfogadják a kizárást (Behaviour)
A német másodosztályú Dynamo Dresden labdarúgócsapata fellebbezést nyújtott be a német szövetség (DFB) fegyelmi bizottságának történelmi határozata ellen: a klubot a Borussia Dortmund ellen idegenben 2-0-ra elveszített Német Kupa-meccset kísérő botrányok miatt a klubot kizárták a következő kupasorozatból. Ilyen büntetéssel még soha, egyetlen klubot sem sújtottak a német futballban.
dec. 2
7:00
EL: nagyot fordított Mariborban a Bruges (Behaviour)
Az Európa Liga legnagyobb baja, hogy létezik a Bajnokok Ligája, máskülönben sokkal fajsúlyosabb visszhangja volna mindannak, ami szerdán történt: elképesztő izgalmak zajlottak, a Bruges speciel 0-3-ról fordított Mariborban. A tegnapi lapzártánkig befejeződött mérkőzéseken nem történt nagy meglepetés.
dec. 2
7:02
"Érmet hoznék Londonból" (Behaviour)
Noha saját állítása szerint már túl van a nehezén, és már nagyon visszatérne a tatamira az Európa-bajnok, többszörös világbajnoki érmes dzsúdósunk, Mészáros Anett, egyelőre számára most még tart a kényszerpihenő.
dec. 2
7:12
Felkészülés: különleges amerikai tornára utazik a Fradi és a Vasas (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Vasas labdarúgócsapata jövő év elején az Egyesült Államokba utazhat egy rangos nemzetközi tornára, de a legfrissebb hírek szerint nem csak az angyalföldiek képviselik a magyar színeket a februári megmérettetésen.  A főszervező AmeriSoccer USA tájékoztatása szerint megszületett a megegyezés: február 4. és 6. között a Detroit melletti Pontiacban a mexikói…
dec. 2
8:42
NHL: parádés meccsen nyert 6-5-re a Nashville a Vancouver ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga 55. játéknapján nyolc mérkőzést rendeztek. A legtöbb gólt a Nashville vancouveri vendégjátéka hozta – a Predators kétgólos hátrányból fordítva győzött 6–5-re. A New York Rangers ugyancsak gólgazdag találkozón, 5–3-ra győzött a Carolina otthonában.
dec. 2
8:44
Rendőrség: kétmilliós nyomravezetői díjat tűztek ki a volt NB I-es játékosra (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, emberrablási ügy miatt keresik a hatóságok Herczku Szabolcsot, a Bp. Honvéd és a DVTK volt NB I-es labdarúgóját.
dec. 2
8:46
MK: a bajnoki jegyárak lesznek érvényben Győrben és Pécsen (She)
A bajnoki jegyárak lesznek érvényben a szombati, 15 órakor kezdődő Győr–DVTK labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzésen, és ugyanígy az élvonalbeli összecsapásokra meghatározott árak érvényesek Pécsen, az MTK elleni, 16 órakor kezdődő találkozón, azaz ezeken a helyszíneken 900-tól 2500 forintig terjedő sávban lehet jegyet váltani.
dec. 2
9:00
BL: az UEFA kizárhatja Huszti csapatát, a Zenitet - lapértesülés (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egyik informátorára hivatkozva a RIA Novosztyi hírügynökség a kizárás lehetőségéről cikkez a Zenit európai kupaszereplése kapcsán.
dec. 2
9:00
Több mint 40 ezren ötpróbáztak március óta (Agroinform)
Több mint 40 ezer amatőr sportoló vett részt március óta az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 elnevezésű rendezvényeken.
dec. 2
9:02
Videó: a Videoton így már nem tud bajnokságot nyerni - Bognár (She)
Bognár György elemezte a labdarúgó NB I őszi szezonjának teljesítményeit. A korábbi válogatott szerint a Videoton ezzel a játékoskerettel már nem tud bajnokságot nyerni, az ETO és a Debreceni VSC kiemelkedett a mezőnyből, a ZTE helyzete pedig kilátástalannak tűnik.
dec. 2
9:04
NB II: ismét lesz gálameccs a keletiek és a nyugatiak között (She)
Az NB II-es bizottság harmadik alkalommal rendezi meg a Telki edzőközpontban az NB II Kelet–Nyugat gálamérkőzést, amelyen a másodosztály fiatal tehetségei kaphatnak szerepet. A december 7-i mérkőzés előtt két nappal a játékosok a telki edzőtáborba vonulnak.
dec. 2
9:06
Ökölvívás: sérülés miatt veszélybe került Erdei amerikai meccse - sajtóhír (She)
A boxingscene.com szakportál információ szerint a korábbi félnehéz-, és cirkálósúlyú világbajnok Erdei Zsolt jobb keze edzés közben megsérült, ami miatt a Tavoris Cloud elleni, december 31-i mérkőzés is veszélybe kerülhet.
dec. 2
9:18
Nem megy a Montrealnak San Joséban - videó (Agroinform)
A Montreal Canadiens sorozatban hatodik alkalommal kapott ki a San Jose Sharks otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.
dec. 2
9:20
Az ex-freestyle-os Cuenca edzésen varázsolt Guardioláéknak - videó (Agroinform)
Isaac Cuenca tinédzser korábban profi freetyle-os volt, és ugyan mára már a világ egyik legjobb csapatának játékosa, mint az a videón is látható, nem merült feledésbe a régi szerelem.
dec. 2
9:22
A Seahawks is elpáholta a gödörben lévő Eagleast - videó (Agroinform)
A Seattle Seahawks 31-14-re győzte le a Philadelphia Eaglest az NFL magyar idő szerint péntek hajnali összecsapásán.
dec. 2
9:24
Kezdődik a brazíliai világbajnokság, két évtized után a mieink nélkül - előzetes (Agroinform)
Végigvettük a résztvevőket, és megpróbáljuk megtippelni, hogy kik lehetnek ott a legjobb tizenhat között a csoportkör után.
dec. 2
9:36
Ökölvívás: hírzárlat Erdei ügyében, hétfőn tartanak sajtótájékoztatót (She)
Mint arról beszámoltunk, sajtóhírek szerint a korábbi félnehéz-, és cirkálósúlyú világbajnok Erdei Zsolt keze megsérült, és veszélybe került a Tavoris Cloud elleni, decemberi 31-i mérkőzés. A hírrel kapcsolatban megpróbáltuk elérni Madár hazai menedzsmentjét, de az értesüléseket nem erősítették meg.
dec. 2
9:36
A Forbes szerint a Toronto a legértékesebb klub (Agroinform)
A Forbes gazdasági magazin kimutatása alapján a Toronto Maple Leafs a legértékesebb klub az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
dec. 2
9:38
Haladás: Villámcsapásként ért Aczél őrizetbe vétele - Illés Béla (She)
A korábbi hatvannégyszeres válogatott Illés Béla társaival eddig nem kevés pénzt áldozott és áldoz ma is a szombathelyi futballra. Aczél Zoltán vezetőedző szerdai előállítása óta a Haladásnál nyilatkozatstop van érvényben, ám a korábbi nagyszerű labdarúgó, aki a klub egyik tulajdonosa, válaszolt a Nemzeti Sport kérdéseire.
dec. 2
9:40
Edzősors: Mourinho egy középszerű játékosból is képes sztárt faragni - Eto'o (She)
Samuel Eto'o, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala csatára méltatta José Mourinhót, a spanyol Real Madrid vezetőedzőjét, aki 2010-ben Bajnokok Ligája-győzelemig vezette az akkor még a kameruni válogatott támadót is a soraiban tudó olasz Intert.
dec. 2
9:42
Győr: Völgyi az olasz vagy orosz élvonalba menne legszívesebben (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatának 24 éves védője, Völgyi Dániel elsősorban bajnokságot szeretne nyerni az ETO-val, de már későbbi pályafutására is gondol – Oroszországban vagy Olaszországban szeretne futballozni.
dec. 2
9:54
Sérülés miatt elmarad Erdei Zsolt világbajnoki meccse - "Óriási szívás" (Infostart)
Súlyos kézsérülése miatt Erdei Zsolt nem tud kiállni december 31-én a címvédő amerikai Tavoris Cloud ellen a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú világbajnoki címéért.
dec. 2
9:54
Fogadási botrány: a Siófok korábbi elnöke úgy érzi, átverték (She)
Aczél Zoltán őrizetbe vétele kapcsán a szakember korábbi főnöke, a Siófok labdarúgócsapatának volt elnöke, Nemes Ferenc is elmondta a véleményét a Nemzeti Sportnak.
dec. 2
9:54
Sajtóközleményben cáfolja a vádakat Aczél Zoltán (Agroinform)
Péntek reggel az Aczél Zoltán jogi képviseletét ellátó Dr. Czeglédy Csaba egy nyílt sajtóközleményt juttatott el a szombathelyi csapat honlapjának.
dec. 2
9:56
Úszás: Risztov Éva is kihagyja a rövid pályás Európa-bajnokságot (She)
Sérülése nem gyógyul, így kénytelen kihagyni a jövő heti, szczecini rövid pályás Európa-bajnokságot Risztov Éva. A kényszerű döntésről a sportoló csütörtökön értesítette a szövetségi kapitányt, így Dara Eszter, Kapás Boglárka és Mutina Ágnes után újabb úszó dőlt ki a csapatból.
dec. 2
10:12
Veszélyben Erdei címmérkőzése (Metropol)
Veszélybe került Erdei Zsoltnak az amerikai Tavoris Cloud elleni félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzése, miután - a boxingscene. com internetes portál szerint - megsérült a jobb keze.
dec. 2
10:12
Madár megsérült, veszélyben a világbajnoki meccs (Behaviour)
Veszélybe került Erdei Zsoltnak az amerikai Tavoris Cloud elleni félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzése, miután - a boxingscene.com internetes portál szerint - megsérült a jobb keze.
dec. 2
10:12
Mijadinoszvkival szerződést bontottak, helyére saját nevelésű fiatal érkezik (Agroinform)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Debrecen futballcsapatával Mirsad Mrijadinovszki, akinek helyére az utánpótlás csapatkapitánya, Ludánszki Bence kerül Kondás Elemér csapatához.
dec. 2
10:14
Erdei Zsolt szilveszteri álommeccse veszélybe került (Agroinform)
Sajtóhírek szerint edzés közben megsérült Erdei Zsolt jobb keze, ezért könnyen elképzelhető, hogy veszélybe kerül a december 31-ére tervezett, egyesült államokbeli címmérkőzés is.
dec. 2
10:30
Férfi kézilabda: eredménytelenül zárult az elnökválasztás Tatán (She)
Szavazategyenlőség miatt eredménytelenül zárult a súlyos anyagi gondokkal küzdő Tatai HAC közgyűlésének elnökválasztása.
dec. 2
10:30
Ügyvédje szerint Aczél ártatlan (Metropol)
Czeglédy Csaba, Aczél Zoltán ügyvédje szerint a védence ellen "felhozott vádak nem állhatnak meg". Az edző - aki ellen kötelességszegés és vesztegetés a vád - esetleges előzetes letartóztatásáról pénteken dönt a Pesti Központi Kerületi Bíróság.
dec. 2
10:30
Bogomolov oroszként folytatja pályafutását (Agroinform)
A jövőben nem amerikai, hanem orosz színekben teniszezik tovább Alex Bogomolov Jr.
dec. 2
10:32
DVSC: a 21 éves Ludánszki idővel alapemberré válna a Lokiban (She)
Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, a DVSC-Teva saját nevelésű védője, Ludánszki Bence a második kerettől felkerül az első csapatához. A 21 éves labdarúgó elmondta, az első keretnél is szeretne bizonyítani.
dec. 2
10:34
Fogadási botrány: ügyvédje szerint nem állnak meg az Aczél ellen felhozott vádak (She)
Czeglédy Csaba, Aczél Zoltán ügyvédje szerint a védence ellen „felhozott vádak nem állhatnak meg". Az edző – aki ellen kötelességszegés és vesztegetés a vád – esetleges előzetes letartóztatásáról ma dönt a Pesti Központi Kerületi Bíróság.
dec. 2
10:36
Európa-liga: Raúl tapasztalt, minden hájjal megkent csatár - Huntelaar (She)
A nemzetközi kupaporondon ötvenedik mérkőzését játszó Klaas-Jan Huntelaar elismeréssel beszélt csapattársáról, a tegnapi Schalke–Steaua Bucuresti (2–1) Európa-liga-meccsen győztes gólt szerző Raúlról.
dec. 2
10:38
Jégkorong: DaCosta húzódás miatt lemarad a Volán eheti meccseiről (She)
A pénteki ljubljanai és a vasárnapi grazi osztrák jégkorongbajnoki mérkőzésen sem játszhat Justin DaCosta a Sapa Fehérvár AV 19 csapatában.
dec. 2
10:48
Jégkorong: DaCosta húzódás miatt lemarad a Volán e heti meccseiről (She)
A pénteki ljubljanai és a vasárnapi grazi osztrák jégkorongbajnoki mérkőzésen sem játszhat Justin DaCosta a Sapa Fehérvár AV 19 csapatában.
dec. 2
10:48
Bundabotrány - Nem állnak meg a vádak? (Behaviour)
Czeglédy Csaba, Aczél Zoltán ügyvédje szerint a védence ellen "felhozott vádak nem állhatnak meg". Az edző - aki ellen kötelességszegés és vesztegetés a vád - esetleges előzetes letartóztatásáról pénteken dönt a Pesti Központi Kerületi Bíróság.
dec. 2
10:48
Rátgéber László is a kapitányjelöltek között? (Agroinform)
Szombaton vall színt arról, hogy jelentkezett-e a férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára Rátgéber László, aki korábban a női csapatot irányította.
dec. 2
10:50
Európa-liga: a Salzburgnak immár a saját kezében van a sorsa (She)
Egész Salzburg a Paris SG elleni, csütörtök esti 2–0-s Európa-liga-diadal és az ezzel járó megnövekedett továbbjutási esély lázában ég.
dec. 2
10:52
Videó: varázslatos korong, heves bunyó, Little nagy dobása - NHL-videók (She)
Az NHL pénteki játéknapja sem szűkölködött látványos jelenetekben. Válogatásunkban láthatnak egy korongot, amely különös módon elkerülte a kaput, a kilencgólos Vancouver–Nashville összecsapást, egy igen heves bunyót, Bryan Little technikai bravúrját, valamint egy szenzációs védést.

Keresés