2011. december 1. csütörtök

dec. 1
11:26
Pénteken sorsolják ki az Eb csoportjait (Agroinform)
Pénteken Kijevben rendezik a jövő évi ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak sorsolását.
dec. 1
11:42
Skócia: Balogh kevesli a lehetőséget, otthagyhatja a Heartsot - sajtóhír (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hearts magyar kapusa, Balogh János kevesli a játéklehetőséget, és az ügynöke elmondása szerint januárban új csapatot kereshetnek neki.
dec. 1
11:42
A 188. helyen álló Hewitt szabadkártyát kapott az Australian Openre (Agroinform)
Szabadkártyát kapott a januári Australian Openre, az idény első Grand Slam-tenisztornájára Lleyton Hewitt, a hazaiak kedvence.
dec. 1
11:44
WBA: Gera sérülése után jobb játékos lesz, mint előtte volt - Foster (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich kapusa, Ben Foster a Sky Sportsnak nyilatkozva elmondta, biztos benne, hogy a keresztszalag-sérüléssel bajlódó Gera Zoltán felépül, és jobb játékossá válik. Mint arról beszámoltunk, a magyar válogatott középpályás ebben az idényben már nem léphet pályára.
dec. 1
11:46
Premier League: egyperces tapssal emlékeznek Gary Speedre a hétvégén (She)
Ezen a hétvégén az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) minden mérkőzése előtt egyperces tapssal emlékeznek a múlt vasárnap negyvenkét éves korában elhunyt Gary Speedre. Richard Scudamore, a Premier League ügyvezető igazgatója szerint Speed személyében egy legendás játékost vesztett el a futball világa.
dec. 1
11:48
Profi ökölvívás: Vitalij Klicsko megtette ajánlatát David Haye-nek (She)
A WBC nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoka, Vitalij Klicsko csapata megtette ajánlatát a korábbi cirkálósúlyú és nehézsúlyú címvédő David Haye-nek egy jövő évi összecsapást illetően.
dec. 1
12:00
Videó: formában a nagy öreg, nagy védések Dwayne Rolosontól (She)
Nem a 42 éves Dwayne Rolosonon múlt, hogy csapata, a Tampa Bay Lightning kikapott a Detroit Red Wingstől 4–2 az NHL alapszakaszának 54. játéknapján. A kapus nagyszerű védéseket mutatott be.
dec. 1
12:00
Phelpsék az új szuperdresszben parádéztak (Metropol)
A legnagyobb amerikai úszósztárok mutatták be szerdán New Yorkban a Speedo cég legújabb szuperszerelését, amelyet az Egyesült Államok legjobbjai viselnek majd a jövő nyári, londoni olimpián, és amelytől világcsúcsok sorát várják.
dec. 1
12:00
Érzem, hogy fontos vagyok a Barcelonának - David Villa (Agroinform)
A Barcelona spanyol válogatott gólvágóját nem érdeklik a kritikák valamint a sajtó kitalációi, elmondása szerint boldog a katalánoknál, mivel érzi, hogy fontos tagja a közösségnek.
dec. 1
12:02
FIFPro: a Barca és Real Madrid adja a legtöbb jelöltet az év csapatába (She)
A profi labdarúgókat tömörítő szervezet (FIFPro) és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 2012. január 9-én adja át az Aranylabdát, s a zürichi gálán megválasztják 2011 legjobb csapatát is. A FIFPro nyilvánosságra hozta az 55 jelöltet az év legjobb tizenegyére.
dec. 1
12:04
Videó: lövés a rövid felsőbe - egy amerikai tinédzser látványos gólja (She)
Igen esztétikus gólt szerzett DeAndre Robinson, az amerikai labdarúgó-válogatott játékosa a Franciaország elleni U17-es találkozón.
dec. 1
12:18
DVSC: Mijadinoszkival szerződést bontottak, Ludánszki az első keretnél (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata szerződést bontott a svájci-macedón védővel, Mirszad Mijadinoszkival – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 1
12:18
Joe Hart dalra fakadt a Manchester City edzésén - videó (Agroinform)
A Manchester City angol válogatott kapusa csapata egyik edzésén az Oasis Wonderwall című klasszikus dalát adta elő sajátos stílusban.
dec. 1
12:20
Phelpsék az új szuperdresszben parádéztak (Agroinform)
A legnagyobb amerikai úszósztárok mutatták be szerdán New Yorkban a Speedo cég legújabb szuperszerelését, amelyet az Egyesült Államok legjobbjai viselnek majd a jövő nyári, londoni olimpián, és amelytől világcsúcsok sorát várják.
dec. 1
12:36
El: a Tottenham edzője szerint nagy árat fizettek a pocsék kezdésért (She)
A Tottenham Hotspur hazai pályán 2–1-re kikapott a görög PAOK-tól a labdarúgó Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában, így könnyen lehet, hogy a londoni együttes búcsúzik a sorozattól. Harry Redknapp, a „sarkantyúsok” menedzsere elmondta, nagy árat fizettek a szerdai meccsen a gyenge kezdésért.
dec. 1
12:54
Fogadási botrány: Aczél előállítása elrettentő példa lehet (She)
Tegnap különböző fórumokon vitatkoznak a szurkolók arról, hogy a szombathelyi vezetőedző, Aczél Zoltán tegnapi előállítására miért közvetlenül Videoton–Haladást mérkőzést követően került sor, a szurkolók és a játékosok szeme láttára. A Magyar Labdarúgó-szövetség Jogi- és Sajtóirodájának vezetője, Borbély Zoltán szerint a kemény fellépésnek üzenetértéke lehet.
dec. 1
12:54
Sousa szerint nem született reális eredmény, nehéz visszavágóra számít - videó (Agroinform)
A Videoton együttese szerdán Vasziljevics góljával 1-0-ra legyőzte a Haladás együttesét a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
dec. 1
12:56
Európa-liga: csalódott a vereséggel továbbjutó Hannover trénere (She)
A Hannover 2–0-s vereséget szenvedett a Standard Liege otthonában, ennek ellenére továbbjutott a labdarúgó Európa-liga csoportköréből. Mirko Slomka, a német csapat vezetőedzője a mérkőzés után elmondta, csalódott az eredmény miatt.
dec. 1
12:58
MLSZ: 3900-ra nőtt az átlag nézőszám, központi adatbázis a látogatottság követésre (She)
Studniczky Ferenc a Magyar Labdarúgó-szövetség stadionfejlesztési bizottságának elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorban arról beszélt, hogy a nézőszám az NB I-ben ősszel jelentősen, a tavalyi 2770-ről 3900-ra emelkedett.
dec. 1
13:12
MLSZ: 3900-ra nőtt az átlagnézőszám, központi adatbázis a látogatottságkövetésre (She)
Studniczky Ferenc a Magyar Labdarúgó-szövetség stadionfejlesztési bizottságának elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában arról beszélt, hogy a nézőszám az NB I-ben ősszel jelentősen, a tavalyi 2770-ről 3900-ra emelkedett.
dec. 1
13:12
Itthon is megválasztják az év gólját (Metropol)
A FIFA Puskás-díj mintájára a FourFourTwo magazin megválasztja az év legszebb magyar gólját. Az olvasók javaslatai alapján a beküldött videókból a Nyilasi Tibor által vezetett tíztagú zsűri választja ki a győztest, az olvasók voksait is figyelembe véve.
dec. 1
13:12
Kiss László nem örül az újabb "rongyos forradalomnak" (Agroinform)
A magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya, Kiss László aggodalmát fejezte ki a Speedo által szerdán bemutatott új "csodadresszek" miatt.
dec. 1
13:14
Úszás: Phelpsék az új szuperdresszben parádéztak New Yorkban (She)
A legnagyobb amerikai úszósztárok mutatták be szerdán New Yorkban a Speedo cég legújabb szuperszerelését, amelyet az Egyesült Államok legjobbjai viselnek majd a jövő nyári, londoni olimpián, és amelytől világcsúcsok sorát várják.
dec. 1
13:14
Magyarországon is megválasztják az Év gólját (Agroinform)
A FIFA Puskás-díj mintájára idehaza is megválasztják az év legszebb magyar gólját.
dec. 1
13:16
Fogadási botrány: volt játékosai vallottak Aczélra, az edző tagad (She)
A tegnap este a fogadási csalásokkal összefüggésben előállított Aczél Zoltán ma reggel vallomást tett a rendőrségen. Czeglédy Csaba, a szakember ügyvédje a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott a kihallgatást követően.
dec. 1
13:30
Aczél Zoltán tagadja az ellene felhozott vádakat (Agroinform)
Részletes vallomást tett csütörtökön Aczél Zoltán, akit szerdán Székesfehérváron vett őrizetbe a rendőrség a bundaügyben való érintettsége miatt.
dec. 1
13:48
Roma: Osvaldo bocsánatot kért a pofon vágott csapattárstól (She)
Pablo Osvaldo, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma támadója bocsánatot kért csapattársától, Erik Lamelától, amiért pofon vágta őt az Udinese elleni, 2–0-ra elveszített bajnoki után.
dec. 1
13:50
Haladás: Tóth Péterék Aczélért fociznak, a klub kiáll az edző mellett (She)
Amint arról már beszámoltunk, a tegnap előállított szombathelyi vezetőedző, Aczél Zoltán ma délelőtt vallomást tett a fogadási botránnyal összefüggésben. Eközben a Haladás játékosai Székely Tibor másodedző irányításával tréningeztek a Rohonci úton.
dec. 1
13:52
Primera División: Ha én lennék a Real Madrid elnöke - Pepe (She)
A spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának portugál válogatott játékosa, Pepe az O Jogo című lapnak adott nyilatkozatában javaslatokat tett az egyébként sem gyenge keret megerősítésére. Közben pedig a királyiak elnökének képzelte magát...
dec. 1
14:06
Skócia: első meccse után eltiltották a heves vérmérsékletű trénert (She)
Egy mérkőzésre eltiltották a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő St. Johnstone újdonsült menedzserét, Steve Lomast. A 37 éves szakvezető kötelességszegés miatt kénytelen a lelátóról figyelni a szombati, Hearts elleni összecsapást.
dec. 1
14:06
Aczél tagadja a bundavádakat (Metropol)
Együttműködött a hatóságokkal, de a terhére rótt bűncselekményt nem ismerte el Aczél Zoltán, a Haladás labdarúgócsapatának jelenlegi, a Siófok korábbi vezetőedzője, akit szerdán Székesfehérváron, a Videoton-Haladás Magyar Kupa-mérkőzés után vettek őrizetbe.
dec. 1
14:06
Ötödik végső sikerükre hajtanak a spanyolok Argentína ellen (Agroinform)
Péntektől vasárnapig Sevillában rendezik meg a Spanyolország-Argentína tenisz Davis Kupa-döntőt, amelyen a vendéglátók az esélyesebbek a győzelemre.
dec. 1
14:08
Videó: elképesztően mázlis kosár az amerikai egyetemi ligában (She)
A detroiti Ray McCallumot nem kerüli a szerencse, ezt bizonyítandó közreadjuk az alábbi felvételt, amely az Austin Peay elleni egyetemi kosárlabda-mérkőzésen készült. McCallum a földre csúszva beleütött a labdába, az meg a gyűrűben kötött ki.
dec. 1
14:10
Euro 2012: szálláshiány a házigazdáknál, az árak az egekbe szökhetnek (She)
Kétszáz nappal az Euro 2012, a lengyel-ukrán közös futball Eb előtt a súlyos szállodaszoba-hiányra tekintettel Ukrajna üdülőket és egyetemi kollégiumokat is át akar alakítani a szurkolók fogadására.
dec. 1
14:24
Ötmeccses ultimátum Zalaegerszegen (Agroinform)
A csapat pocsék szereplése miatt a Zalaegerszeg férfi kosárlabdacsapatának vezetősége ultimátumot helyezett kilátásba: ha a következő öt mérkőzésen belül nem születik meg az első győzelem, komoly szankciókat helyeztek kilátásba.
dec. 1
14:42
Fogadási botrány: a gyanú szerint Aczél 4000 eurót vett át a ZTE-meccs után (She)
A Központi Nyomozó Főügyészség sajtóközleményében konkrétumokat is megfogalmazott Aczél Zoltán őrizetbe vételével kapcsolatban. Ezek szerint a korábban már gyanúba keveredett S. László és H. Gábor vallomása alapján az edző 4000 eurót vett át, miután a ZTE–Siófok (5–3) mérkőzésen az elvárt eredmény született, vagyis legalább két góllal elveszítik a mérkőzést.
dec. 1
14:42
A jó, a rossz és a csúf – 8. heti NHL erőrangsor (Agroinform)
Elértük az NHL alapszakaszának negyedét, úgyhogy a megszokottaktól eltérően egy speciális számmal emlékezünk meg az NHL első két hónapjáról.
dec. 1
14:44
Dortmund: 17 éves szupertehetséget szerződtettek a második ligából (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund szerződtette a második ligás Energie Cottbus 17 éves szupertehetségét, Leonardo Bittencourtot. A fiatal futballista a 2012–2013-as szezonban csatlakozik új csapatához.
dec. 1
14:46
AC Milan: Christian Abbiati két hetet hagy ki vállsérülése miatt (She)
Christian Abbiati, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan kapusa kéthetes kényszerpihenőre vonult jobb válla sérülése miatt.
dec. 1
14:48
Videó: tekintse meg a fogadási botrányba keveredett, 2009-es ZTE-Siófok meccs góljait! (She)
Amint arról beszámoltunk, Aczél Zoltánt, a Haladás vezetőedzőjét két mérkőzéssel kapcsolatban gyanúsítják a fogadási botránnyal kapcsolatban. Mindkét találkozót 2009-ben rendezték és a szakember előző csapatához, a Siófokhoz köthetők. Az egyik a botránnyal kapcsolatban már korábban megnevezett Honvéd–Siófok Magyar Kupa mérkőzés (2009. április 21., 2–2), a másik a ZTE–Siófok (2009. május 23.,…
dec. 1
14:50
Real Madrid: Cristiano Ronaldo újra edzett és készül az el clásicóra (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid szélsője két kihagyott edzésnap után csütörtökön már együtt mozgott csapattársaival, és várhatóan pályára léphet a szombati Sporting Gijón elleni bajnokin és a 10-ei el clásicón is.
dec. 1
15:00
Nincs elég szállodai szoba Ukrajnában, de a "szurkolók úgysem igényesek" (Agroinform)
Kétszáz nappal az Euro-2012, a lengyel-ukrán közös futball-Eb előtt a súlyos szállodaszoba-hiányra tekintettel Ukrajna üdülőket és egyetemi kollégiumokat is át akar alakítani a szurkolók fogadására.
dec. 1
15:18
Videó: tekintse meg a fogadási botrány kapcsán vizsgált, 2009-es ZTE-Siófok meccs góljait! (She)
Amint arról beszámoltunk, Aczél Zoltánt, a Haladás vezetőedzőjét két mérkőzéssel kapcsolatban gyanúsítják a fogadási botránnyal kapcsolatban. Mindkét találkozót 2009-ben rendezték, és a szakember előző csapatához, a Siófokhoz köthetők. Az egyik a botránnyal kapcsolatban már korábban megnevezett Honvéd–Siófok Magyar Kupa-mérkőzés (2009. április 21., 2–2), a másik a ZTE–Siófok (2009. május 23.,…
dec. 1
15:18
Kötelességszegés és vesztegetés a vád Aczél Zoltán ellen (Agroinform)
A Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön közleményben számolt be a szerdán előállított edzővel szemben felhozott vádakról.
dec. 1
15:20
FA: angol szakember válthatja Capellót az Európa-bajnokság után (She)
Trevor Brooking, az angol Labdarúgó-szövetség (FA) futballfejlesztési igazgatója elmondta, egyértelműen nem jelentik ki, hogy az FA jövőre megválik Fabio Capellótól, az angol válogatott olasz menedzserétől – ugyanakkor örülnének, ha egy hazai szakember irányítaná a nemzeti tizenegyet.
dec. 1
15:36
Videó: Túl sok a döntetlen a Vasasnál az őszi szezonban - Gáspár (She)
Az NSO Tv labdarúgó NB I-es őszi szezont értékelő sorozatában most a Vasas teljesítményét elemzi Gáspár József segítségével. Az interjúból kiderül: büszkék a veretlenségi sorozatukra, de ebben túl sok volt a döntetlen. A csapat jövő szombatig edz, utána szünet következik, majd január 16-án kezdődik a felkészülés a tavaszra. Amerikai túra a láthatáron.
dec. 1
15:38
Németország: a berlini csapat szurkolóinak adja el stadionja részvényeit (She)
Nem mindennapi lépésre szánta magát a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlin: a fővárosi klub úgy döntött, szurkolóinak adja el a stadion részvényeit, s így próbálja meg törleszteni adósságait.
dec. 1
15:54
Barcelona: Az idén is Lionel Messié lesz az Aranylabda - Arsene Wenger (She)
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal francia menedzsere szerint az idén is Lionel Messié, a spanyol Barcelona argentin csatáráé lesz az Aranylabda – ugyanakkor hozzátette: lehet, hogy jövőre már Cristiano Ronaldo lesz a favorit.
dec. 1
15:54
A Juventus a Manchester Cityből erősítene (Agroinform)
Az olasz bajnokság első helyezettjének vezetői a csapat további erősítésén gondolkoznak, és két játékost is kinéztek a Manchester Cityből.
dec. 1
16:12
Kerékpár: születésnapi könyv Novák Ferencről, a sportág félkarú királyáról (She)
„Novák Ferenc élete példa értékű minden korosztály számára. Egy egyéniség, és nyolcvanévesen is sugárzik” – mondta a fél karral is számos kerékpáros csúcsot felállító sportemberről írt könyv szerzője, Kiss Erzsébet a kötet bemutatóján.

Keresés