2011. június 21. kedd

jún. 21
13:08
Pécs: Sztojanovszkira és Atóra sem tart igény Mészáros Ferenc (She)
Alekszandar Sztojanovszkira és Samuel Atóra sem tart igény Mészáros Ferenc, az élvonalba idén feljutó PMFC labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 21
13:10
Sportlövészet: messze az élmezőnytől a magyarok a vk keddi napján (She)
A női kisöbű sportpuskások 3x20 lövéses összetett számában és a férfi légpisztolyosok versengésében is messze voltak a magyarok a legjobbaktól kedden a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupa-versenyen.
jún. 21
13:12
Fabregas mindent megtesz, hogy Barcelonába szerződjön - Rosell (Agroinform)
A katalánok első embere szerint nem ér 40 millió eurót az Arsenal középpályása, és ezt Josep Guardiola is pontosan tudja.
jún. 21
13:24
Porto: Villas-Boas lemondott a vezetőedzői posztjáról - sajtóhír (She)
Lapértesülések szerint lemondott André Villas-Boas, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto sikeredzője. Az abola.pt úgy tudja, a Chelsea által keresett szakember faxon tudatta a vezetőséggel a döntését, arról azonban nem adott tájékoztatást, hogy hová szerződik. A hírt a klub hivatalosan is megerősítette.
jún. 21
13:26
Megemlékezés: emléktáblát avattak Varga Zoltán tiszteletére (She)
Emléktáblát avattak kedden a XIV. kerületben Varga Zoltán labdarúgó olimpiai bajnok tiszteletére. A Ferencváros néhai kiválósága tavaly áprilisban hunyt el azt követően, hogy összeesett egy öregfiúk-mérkőzésen.
jún. 21
13:30
Usain Bolt kihagyja a jamaicai országos bajnokságot (Agroinform)
Nem vesz részt a hétvégén sorra kerülő jamaicai atlétikai országos bajnokságon Usain Bolt, a 100 és a 200 méter világbajnoki címvédője.
jún. 21
13:32
Villas-Boas lemondott a Portóban, szabad az út a Chelsea-hez (Agroinform)
A Chelsea által keresett szakember faxon tudatta a portugál klub vezetőségével a döntését, miszerint nem folytatja a megkezdett munkáját.
jún. 21
13:42
NB I: Rajczit Kaposváron és Pécsen is szívesen látnák, de külföldre tart (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a szabadon igazolható Rajczi Péter neve Pécsen és korábbi klubjánál, Kaposváron is felvetődött, de a támadó elsősorban külföldön képzeli el a folytatást.
jún. 21
13:42
Crespóval erősítene a Videoton (Metropol)
Olasz lapértesülések szerint a magyar bajnok Videoton szeretné leigazolni Hernán Crespót, a Parma 64-szeres argentin válogatott futballistáját.
jún. 21
13:44
Videó: A szurkoló nem viseli el a lélektelen játékot - Szűcs Lajos (She)
Erősebb ősz, jóval gyengébb tavasz – így értékelte a Lombard FC Pápa teljesítményét a labdarúgó NB I 2010–2011-es szezonjában a csapat kapusa, Szűcs Lajos, akit a Hivatásos Labdarúgók-szervezete (HLSZ) az előző szezon legjobb kapusának választott. A kiváló hálóőr kijelentette: jól érzi magát a klubban, de igazán csak jobb eredmények esetén lenne boldog.
jún. 21
13:46
Ökölvívó Eb: elszállt az első magyar éremesély, Lakatos alulmaradt (She)
Az első magyar éremesély elszállt, Lakatos István pontozással alulmaradt a bolgár Georgi Andonovval szemben a 49 kilósok negyeddöntőjében az ökölvívó Európa-bajnokságon.
jún. 21
13:48
Villas-Boas lemondott Portóban, szabad az út a Chelsea-hez (Agroinform)
A Chelsea által keresett szakember faxon tudatta a portugál klub vezetőségével a döntését, miszerint nem folytatja a megkezdett munkáját.
jún. 21
13:50
Menny és pokol az NHL-ben, éremeső Belgrádban, UEFA-szankció Győrben (Agroinform)
Az NHL nagydöntőjének két arca, a belgrádi kajak-kenu európa-bajnokság és Talmácsi meghiúsult visszatérése. Többek között ezek a heti 6:3 témái.
jún. 21
14:00
Argentin sztárral erősíthet a Videoton (Infostart)
Olasz lapértesülések szerint a magyar bajnok Videoton szeretné leigazolni Hernán Crespót, a Parma 64-szeres argentin válogatott futballistáját.
jún. 21
14:00
El: az örmény edző jó eredményt vár az FTC ellen már kupatapasztalatot szerzett csapatától (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata az UEFA döntése után hazai pályán kezdi az Európa-liga 1. selejtezőjét az örmény Ulisses ellen – a jereváni csapat edzője, Szevada Arzumanjan az előző szezonbeli kupadebütálás után most már eredményeket is szeretne látni.
jún. 21
14:06
Emléktáblát avattak Varga Zoltán tiszteletére a XIV. kerületben (Agroinform)
Emléktáblát avattak a XIV. kerületben Varga Zoltán labdarúgó olimpiai bajnok tiszteletére kedden. A Ferencváros néhai kiválósága tavaly áprilisban hunyt el azt követően, hogy összeesett egy öregfiúk-mérkőzésen.
jún. 21
14:18
Sturm Graz: volt ZTE-védőt tesztel a Videoton BL-ellenfele (She)
A Videoton elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő Sturm Graz labdarúgócsapata próbajátékon teszteli az egykori zalaegerszegi védőt, Lovre Vulint.
jún. 21
14:18
Crespo a Videotonba igazol? (Blikk)
Olasz lapértesülések szerint a magyar bajnok Videoton szeretné leigazolni Hernán Crespót, a Parma 64-szeres argentin válogatott futballistáját.
jún. 21
14:20
Hegyikerékpár: Hegedűs László ötödik lett a triál Eb-n (She)
Az olaszországi Biellában rendezték meg a hegyikerékpárosok triál szakágának Európa-bajnokságát. A kontinensviadalon Hegedűs László remek szerepléssel az ötödik helyen zárt.
jún. 21
14:22
Kaposvár: Zahoreczcel még tárgyalnak, külföldi és magyar próbázók (She)
A Kaposvár labdarúgócsapatának ügyvezetője, Illés János az NB I mai sorsolását követően nyilatkozott csapata erősítési terveiről a Nemzeti Sport Online-nak.
jún. 21
14:24
PSV: Koemanék nem adják a Dzsudzsák pótlására kiszemelt játékost (She)
A Voetbal International beszámolója szerint a PSV tízmillió eurós ajánlatot tett az Utrechtnek Dries Mertens és Kevin Strootman átigazolására, de az Erwin Koemant vezetőedzővé kinevező klub visszautasította azt.
jún. 21
14:36
Bulgária: a fizetésére váró Erős Gábor nem vett részt az első edzésen (She)
A bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lokomotiv Plovdiv elkezdte a felkészülést a következő idényre, de a csapat magyar légiósa, Erős Gábor nem vett részt az első gyakorláson.
jún. 21
14:38
Inter: érdeklődött a Milan, a Genoa és a Zenit, ám Thiago Motta marad (She)
Az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Internazionale brazil származású olasz válogatott középpályása, Thiago Motta a milánóiak futballistája marad, legalábbis egyelőre.
jún. 21
14:42
Egymás után érik a csapások az Intert (Agroinform)
A portugál edző, Villas-Boas után az udinei Alexis Sánchezről, valamint a portói Radamel Falcaóról is le kellett mondaniuk.
jún. 21
14:54
Olaszország: még több külföldi szerepelhet a Serie A-ban (She)
Egy javaslat szerint az eddigi egy helyett két nem európai játékos szerepelhetne az olasz élvonalbeli labdarúgócsapatok keretében.
jún. 21
15:00
Újabb hidegzuhany: Káté is kiesett, ő is érem nélkül marad (Agroinform)
Lakatos István után a 64 kg tavalyi ezüstérmesének, Káté Gyulának sem sikerült bejutnia a legjobb négy közé kedden az ankarai ökölvívó Európa-bajnokságon.
jún. 21
15:12
Pécs: több játékost hiába hívtak, Tisza Tibor is szóba került (She)
A Pécsi MFC ügyvezetője, Bérczy Balázs a labdarúgó NB I mai sorsolása után nyilatkozott a klub átigazolási terveiről a Nemzeti Sport Online-nak.
jún. 21
15:18
Claude Puelt menesztették a Lyon kispadjáról (Agroinform)
A 49 esztendős szakember nem tudott címet nyerni az Olympique kispadján, ezért a klub elöljárói szerződést bontottak vele.
jún. 21
15:20
Alexis Sánchez gyakorlatilag már a Barcelonáé (Agroinform)
Mostmár csak egy hajszál választja el a Barcelonát attól, hogy megszerezzék a chilei Alexis Sánchezt.
jún. 21
15:22
A Real és a United érdeklődése hízelgő számomra - Varane (Agroinform)
A Lens 18 éves védője megfontolt döntést akar hozni, abban a klubban folytatná pályafutását, amelyik a legtöbbet teszi érte.
jún. 21
15:30
Hegyikerékpár: a 18 éves Palla nyerte meg a Gellért-hegyi versenyt (She)
Fesztiváli hangulat jellemezte a Gellért-hegy lépcsőin hetedik alkalommal megrendezett Monster Energy Budapest DownHill-versenyt, melyen idén nemzetközi mezőny gyűlt össze. A lejtős szakág ünnepére több ezer néző volt kíváncsi. A felnőtt férfiak versenyét Palla Gergely nyerte.
jún. 21
15:32
Kerékpár: a Saxo Bank szerződést hosszabbított Contador csapatával (She)
Alberto Contador csapata 2012-ig szerződést hosszabbított névadó szponzorával, a Saxo Bankkal. A hírt Lars Seier Christensen, a dán cég egyik elöljárója is megerősítette. Az istálló másik főtámogatója a SunGard nevű informatikai vállalat.
jún. 21
15:34
Sportegészség: egymillió sportolóból nyolcnál fordul elő hirtelen szívhalál (She)
Kevés fiatal sportoló halt meg fejsérülés miatt, ám sok esetben ezeket a baleseteket is megelőzhették volna – állapították meg három évtizedet áttekintő tanulmányukban amerikai kutatók.
jún. 21
15:36
Stieberék a Leverkusent fogadják az első fordulóban (Agroinform)
A magyar válogatott Szalai Ádámot és Stieber Zoltánt foglalkoztató Mainz az ezüstérmes Bayer Leverkusent fogadja a német labdarúgó-bajnokság 2011/12-es idényének augusztus 5-én kezdődő első fordulójában.
jún. 21
15:38
A Löwennel játszanak Nagy Kornélék a BL szabadkártyás selejtezőjében (Agroinform)
Elkészült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szabadkártyás selejzetőjének a sorsolása, de a kétnapos verseny helyszíne egyelőre még ismeretlen.
jún. 21
15:48
Halálozás: repülőgép-balesetben elhunyt egy orosz FIFA-játékvezető (She)
Repülőgép-balesetben elhunyt Vlagyimir Pettai. Az orosz FIFA-játékvezető 38 éves korában vesztette életét.
jún. 21
15:50
Vasas: a cseh bajnoktól érkező kapust tesztel Komjáti András (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a cseh bajnok FC Viktoria Plzentől érkező kapust tesztel holnap az FC Nitra elleni felkészülési meccsen Komjáti András, a Vasas vezetőedzője.
jún. 21
15:54
Nagy Kornélék a Löwennel játszanak a szabadkártyás BL-helyért (Agroinform)
Elkészült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szabadkártyás selejzetőjének a sorsolása, de a kétnapos verseny helyszíne egyelőre még ismeretlen.
jún. 21
15:56
Benczés harcos támadójátékot vár a Diósgyőrtől (Agroinform)
A fiatak szakvezető azt szeretné, ha a DVTK félelmet nem ismerve, harcosan támadna az első osztáyban is, ahogy az NB II-ben tette.
jún. 21
15:58
A nőknél is menetelnek a kiemeltek (Agroinform)
A cseh Kvitova, a német Petkovic, az olasz Vinci és a bolgár Pironkova is ott van a legjobb 64 versenyző között.
jún. 21
16:12
Világsztárral erősítene a Videoton (Behaviour)
Olasz lapértesülések szerint a magyar bajnok Videoton szeretné leigazolni Hernán Crespót, a Parma 64-szeres argentin válogatott futballistáját.
jún. 21
16:12
Jelena Jankovic szettelőnyről kiesett, Serena Williams döntő játszmára kényszerült (Agroinform)
Serena Williams,Kvitova, Petkovic, Vinci, Pironkova is ott van a legjobb 64 versenyző között, Jankovic viszont búcsúzott.
jún. 21
16:14
Vízre szállás előtt negyedórával eltörött a mécses - Kozák Danuta (Agroinform)
"A cél előtti métereken azért még belém villant, hogy az egyes és a kilences pályán nem viccelt-e meg valaki" - emlékezett vissza hétvégi kajak egyes győzelmére Csipes Ferenc tanítványa.
jún. 21
16:16
A Tottenham is versenybe szállt Gary Cahillért (Agroinform)
A Tottenham túllicitálta az Arsenalt és a Manchester City-t, hogy a Bolton védője biztosan őket válassza.
jún. 21
16:24
Profi ökölvívás: nem javul Malignaggi kézsérülése, csak ősszel tér vissza (She)
Nem javul Paulie Malignaggi kézsérülése, így az amerikai bunyós a nyár helyett már csak ősszel tér vissza.
jún. 21
16:24
Garami vezeti vissza az MTK-t az NB I-be (Blikk)
Budapest - A régi értékek megtartása mellett tették le voksukat az élvonalból májusban búcsúzó MTK futballcsapatának vezetői. Ennek szellemében újabb egy évre felkérték a szakmai munka irányítására Garami József (71) mesteredzőt, aki vállalta a megbízatást.
jún. 21
16:26
Tenisz: Babos Tímea kétórás győzelemmel kezdett Kristinehamnban (She)
Győzelemmel kezdett a svédországi Kristinehamnban zajló, 25 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán Babos Tímea.
jún. 21
16:28
Pápa: visszatér Ausztriából Szabó Zoltán, kétéves szerződést kap (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Lombard Pápa labdarúgócsapata kétéves szerződést kötött korábbi játékosával, Szabó Zoltánnal.
jún. 21
16:30
Wimbledon: a címvédő Serena Williams továbbjutott, Jankovics kiesett (She)
Továbbjutott a címvédő Serena Williams a wimbledoni teniszbajnokság első fordulójából, miután három szettben legyőzte a francia Aravane Rezait. Az első szett megnyerése után a másodikat elvesztette az amerikai, a döntő játszmában azonban esélyt sem adott ellenfelének.
jún. 21
16:30
Barcelonai játékossal erősített a Videoton (Agroinform)
A Videoton hivatalos honlapjának beszámolója szerint a 25 éves védő legutóbb a ciprusi Famagusta csapatánál futballozott.

Keresés