2011. június 21. kedd

jún. 21
16:42
Wimbledon: a címvédő nyert, a korábbi világelső kikapott (She)
Továbbjutott a címvédő Serena Williams a wimbledoni teniszbajnokság első fordulójából, miután három szettben legyőzte a francia Aravane Rezait. Az első szett megnyerése után a másodikat elvesztette az amerikai, a döntő játszmában azonban esélyt sem adott ellenfelének.
jún. 21
16:42
Venus Williams divatban is ász (Blikk)
London - Venus Williams (31) diktálja a divatot Wimbledonban. A sportoló nemcsak a teniszben, hanem a ruhatervezésben is jeleskedik, hiszen saját maga tervezte ruháját.
jún. 21
16:44
London 2012: közös brit labdarúgócsapat indul 52 év után (She)
Közös brit labdarúgócsapat indul a 2012-es londoni ötkarikás játékokon – jelentette be a Brit Olimpiai Bizottság (BOA).
jún. 21
16:46
Női U17-es kézilabda Eb: Szlovákia ellen kezd a magyar válogatott (She)
Június 23. és július 3. között Csehországban rendezik a 10. női ifjúsági kézilabda Európa-bajnokságot. A Róth Kálmán vezetőedző és Danyi Gábor edző által irányított magyar U17-es válogatott a márciusi lengyelországi selejtezőtornán a házigazdák társaságában, csoportgyőztesként biztosította a helyét a 16-os mezőnyben.
jún. 21
16:48
ZTE: ingyen érkezett a klubhoz a 22 éves osztrák-szerb támadó (She)
A Zalaegerszeg labdarúgócsapata bejelentette, hogy négyéves szerződést kötött Aleksandar Stanisavljeviccsel. A 22 éves támadó Szerbiában született, de már ifjúsági korától Ausztriában játszott, legutóbb a másodosztályú First Viennában.
jún. 21
16:48
Megérkezett a Tottenham 2011-2012-es meze (Agroinform)
A londoni csapat új meze nem sokat változott a tavalyi garnitúrához képest, bár az idegenbeli mez árnyalata talán egy kicsit erős.
jún. 21
17:06
Megérkezett a Tottenham 2011-2012-es meze - fotó (Agroinform)
A londoni csapat új meze nem sokat változott a tavalyi garnitúrához képest, bár az idegenbeli mez árnyalata talán egy kicsit erős.
jún. 21
17:18
Férfi kézilabda BL: a Löwen és a Kielce is szabadkártyás, selejtezőt játszhat (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága döntésének értelmében a férfi BL szeptember 3-án és 4-én esedékes szabadkártyás selejtezőjében a Cuatro Rayas BM Valladolid (spanyol), a Rhein-Neckar Löwen (német), a Dunkerque HB Grand Littoral (francia) és a KS Vive Targi Kielce (lengyel) vehet részt. Közzétették továbbá, hogy a 2016. évi felnőtt Európa-bajnokságok megrendezésére…
jún. 21
17:18
Július 2-án rendezik a Balaton-átúszást (Metropol)
Ha az időjárás is úgy akarja, július 2-án, szombaton rendezik meg az idei Pek Snack Balaton-átúszást a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távon - jelentették be a szervezők Siófoknál, a Balaton vizén kedden megtartott sajtótájékoztatón.
jún. 21
17:20
Bari: az elérhetetlen Rudolf Gergelyt újra kölcsönvennék (She)
Olasz sajtóinformáció szerint a Bari labdarúgócsapata a következő szezonra is kölcsönvenné Rudolf Gergelyt a Genoától.
jún. 21
17:24
Thierry Omeyer Horvátországban tanított fiatal tehetségeket (Agroinform)
A világ egyik legjobb kézilabda kapusa Horvátországban fiataloknak tartott foglalkozásokat.
jún. 21
17:36
Férfi vízilabda: Tóth László lett a nagyváradi pólócsapat edzője (She)
A legutóbbi szezonban a Bodrogi Bau-Szentes férfi pólócsapatát irányító Tóth László lett a romániai Digi Oradea új edzője.
jún. 21
17:42
Thierry Omeyer Horvátországban tanított fiatal tehetségeket - videó (Agroinform)
A világ egyik legjobb kézilabda kapusa Horvátországban fiataloknak tartott foglalkozásokat.
jún. 21
17:44
Július 2-án rendezik a Balaton-átúszást (Agroinform)
Tavaly az időjárás miatt elmaradt a Balaton-átúszás, azelőtt viszont több, mint 9000 vettek részt az eseményen.
jún. 21
17:54
Vívó-vk: az olaszok legyőzésével bronzérmes a párbajtőr csapat (She)
Bronzérmet szerzett a Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Somfai Péter összeállítású férfi párbajtőrcsapat a Buenos Airesben rendezett vívó-világkupán.
jún. 21
17:56
Röplabda: Demeter György a kaposvári bajnokcsapat edzőjelöltje (She)
A férfi bajnoki címvédő Fino Kaposvár röplabdaklub elnöksége keddi ülésén - a játékosok és a jelöltek meghallgatását követően – úgy döntött, hogy Demeter Györggyel kezdi meg a tárgyalásokat a vezetőedzői poszt betöltéséről.
jún. 21
18:00
A skótók és a walesiek cáfolják, hogy megegyezés született a brit olimpiai foci-válogatottról (Agroinform)
A Brit Olimpiai Bizottság bejelentését a közös labdarúgócsapat szerepeltetéséről a jövő évi londoni olimpián gyorsan cáfolták a skótok és a walesiek.
jún. 21
18:12
Jégkorong: a Wolfsburg először vesz részt a Spengler-kupán (She)
A német jégkorongbajnokság (DEL) 2010–11-es szezonjának finalistája, az EHC Wolfsburg bejelentette, története során először, 2011-ben részt vesz a nagy presztízsű nemzetközi jégkorong-tornán, a Spengler-kupán, Davosban.
jún. 21
18:12
Győzött a címvédő Wimbledonban (Metropol)
Serena Williams sikerrel vette az első fordulót a wimbledoni nyílt teniszbajnokság keddi játéknapján. Az amerikai sztár tavalyi diadala után sérülésekkel és betegségekkel küszködött, egy hete tért vissza az eastbourne-i versenyen, ahol a nyolcaddöntőben búcsúzott.
jún. 21
18:14
Paks: Az edzőváltásokból sosem jöttem ki jól - Hrepka Ádám (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks új nyári szerzeménye, Hrepka Ádám a paksifc.hu-nak adott interjújában többek közt arról beszélt, miért is igazolt Kis Károly együtteséhez, valamint eddigi pályafutásáról is szót ejtett...
jún. 21
18:16
Wimbledon: Federer és Del Potro nyert, Davigyenko elbúcsúzott (She)
Roger Federer és Juan Martín del Potro is három szettben nyerte meg első fordulós mérkőzését Wimbledonban, Nyikolaj Davigyenko viszont ismét bizonyította, hogy nem a fű a kedvenc borítása, ugyanis simán kikapott az ausztrál Bernard Tomictól.
jún. 21
18:18
Sir Alex Xabi Alonsót nézte ki magának? (Agroinform)
Sir Alex Ferguson a spanyolok világ- és Európa-bajnokával pótolná a visszavonuló Paul Scholest.
jún. 21
18:30
NBA: Riley nem tér vissza a kispadra, Spoelstrát jó megoldásnak tartja (She)
A Miami Heat kosárlabdacsapatának elnöke, Pat Riley kijelentette, hogy nem tér vissza az együttes kispadjára. A Hall of Fame-tag edző szerint Erik Spoelstra személyében erős vezetője van a floridaiaknak.
jún. 21
18:30
Erdei: balatoni kaland kabrióval és hajóval (Blikk)
Siófok - Ez tiszta Amerika! Egyesült államokbeli karrier, kiütött tengerentúli ellenfél és amerikai autó - ez Erdei Zsolt (37) „mérlege".
jún. 21
18:48
Lengyelország: Varsó helyett Gdanskban kénytelenek a németeket fogadni (She)
Lengyelország mégsem az új varsói Nemzeti Stadionban fogadja szeptemberben Németországot, hanem Gdanskban, a 2012-es Európa-bajnokság nyitó mérkőzésének helyszíne ugyanis továbbra sem készült el.
jún. 21
18:48
89 milliárdot kaszál a Ferrari (Blikk)
Maranello - Ez aztán tényleg Forma-1-es üzlet! A vasárnapi Európa Nagydíjra készülő Ferrarinak úgy fizet évi 160 millió dollárt (29,7 milliárd forintot) a Philip Morris, hogy a dohánytermékreklámok Európa uniós tiltása miatt a csapat autóin meg sem jelenhet a cég logója.
jún. 21
18:50
Brazília: Neymar ugyanolyan neveletlen, mint Pelé - Diego Maradona (She)
Nem nyerte el Diego Maradona tetszését a 19 éves brazil tehetség, Neymar korábbi kijelentése, amelyben azt mondta, ő lehet a világ legjobb labdarúgója, ráadásul úgy, hogy nem feltétlenül kell elhagynia Brazíliát. Az argentin legenda neveletlennek nevezte a Real Madriddal is szóbahozott támadót...
jún. 21
18:54
Federer és Wozniacki is meggyőző játékkal jutott tovább (Agroinform)
Roger Federer, Andy Roddick, Juan Martin Del Potro, Caroline Wozniacki és Viktoria Azarenka is nyerni tudott az első fordulóban.
jún. 21
18:56
Demeter György a kaposváriak edzőjelöltje (Agroinform)
Kántor Sándort a legutóbb Törökországban edzősködő Demeter György válthatja a kaposvári kispadon.
jún. 21
19:06
Mégis indul az ETO nemzetközi kupákban? (Blikk)
Nyon - Legfeljebb csak egy szezonban nem indulhat a nemzetközi kupasorozatban a Győr focicsapata – ezt állítja Kement Tibor (46) ügyvezető.
jún. 21
19:12
Button dilemmája: McLaren vagy Ferrari? (Agroinform)
Egyre több felől hallani a pletykát, hogy a Ferrari Jenson Buttonra vadászik - a Scuderia 2013-tól a brit világbajnokot szeretné Alonso mellett látni a csapatban.
jún. 21
19:24
Bravúr Wimbledonban: Czink Melinda továbbjutott (Infostart)
Czink Melinda két játszmában legyőzte a tizedik helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosurt kedden a wimbledoni nyílt teniszbajnokság első fordulójában.
jún. 21
19:24
Real: Csak akkor lehetünk bajnokok, ha legyőzzük a Barcát - C. Ronaldo (She)
A vakációját éppen Törökországban töltő Cristiano Ronaldo egy helyi lapnak elmondta, a nyári erősítéseknek köszönhetően klubja, a Real Madrid sokkal erősebb lesz a következő szezonban.
jún. 21
19:24
Szellő Imre már biztos érmes (Metropol)
Élete első felnőtt világversenyes érmét szerezte meg kedden Szellő Imre, aki a 81 kg-osok negyeddöntőjében segédpontokkal legyőzte a török Sayak Canert az ankarai ökölvívó Európa-bajnokságon.
jún. 21
19:26
Ökölvívó Eb: Bernáth pontozással kapott ki az olimpiai bajnoktól (She)
Egy érem jutott a magyar válogatottnak az ankarai amatőr Európa-bajnokságon: a kedden negyedikként ringbe lépő honfitársunk, Bernáth István ugyanis pontozásos vereséget szenvedett az olimpiai és világbajnok Roberto Cammarellétől.
jún. 21
19:28
Porto: Villas-Boas segítője az új vezetőedző - hivatalos (She)
André Villas-Boas eddigi segítőjét, Vítor Pereirát nevezték ki a portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto új vezetőedzőjének. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.
jún. 21
19:30
Sir Alex Xabi Alonsóra is szemet vetett? (Agroinform)
Sir Alex Ferguson a spanyolok világ- és Európa-bajnokával pótolná a visszavonuló Paul Scholest.
jún. 21
19:32
Czink Melinda óriási bravúrt végrehajtva legyőzte Samantha Stosurt (Agroinform)
A forduló eddigi legnagyobb meglepetést okozva Czink Melinda két játszmában legyőzte a 10. helyen rangsorolt ausztrál versenyzőt.
jún. 21
19:42
Jégkorong: a Dunaújváros felvették az osztrák másodosztályba (She)
Felvették az osztrák másodosztályú jégkorong-bajnokságba, a Nationalligába a Dunaújváros jégkorongcsapatát.
jún. 21
19:42
Debrecenben kezdődik a fociszezon (Blikk)
Budapest - A következő NB I-es szezon Debrecenben kezdődik. A magyar fociszövetségben kedden elkészítették az új élvonalbeli bajnokság sorsolását, és a nyitányon, július 15-én, a DVSC–Vasas mérkőzést láthatnak a szurkolók.
jún. 21
19:42
Czink legyőzte a világranglista 10. helyezettjét (Metropol)
Czink Melinda két játszmában legyőzte a tizedik helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosurt kedden a wimbledoni nyílt teniszbajnokság első fordulójában. Czink a 64 között a svéd Sofia Arvidssont 4:6, 6:2, 6:1-re legyőző fehérorosz Anasztaszja Jakimovával találkozik.
jún. 21
19:48
Szellő mentette meg a becsületünket, már biztos érmes (Agroinform)
Bernáth István kikapott a negyeddöntőben, így egyetlen éremmel zárjuk a kontinenstornát.
jún. 21
19:50
A Dab.Docler indulhat az osztrák másodosztályú hokibajnokságban (Agroinform)
Felvették az osztrák másodosztályú jégkorong-bajnokságba, a Nationalligába a Dunaújváros jégkorongcsapatát.
jún. 21
19:52
Djokovics nagyon sima meccsen diadalmaskodott (Agroinform)
A második helyen kiemelt szerb teniszező dolgát nem tudta megnehezíteni francia ellenfele.
jún. 21
20:00
Jégkorong: a Dunaújvárost felvették az osztrák másodosztályba (She)
Felvették az osztrák másodosztályú jégkorong-bajnokságba, a Nationalligába a Dunaújváros jégkorongcsapatát.
jún. 21
20:02
Wimbledon: Djokovics és a korábbi döntős is három szettben nyert (She)
A második kiemelt Novak Djokovics mindössze hat játékot veszített Jérémy Chardy ellen a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában.
jún. 21
20:04
Németország: egy cseresznyefa lett a csatár végzete, három hónapra dőlt ki (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Kaiserslautern közleményében tudatta, hogy kétszeres szlovák válogatott támadója, Adam Nemec súlyos sérülést szenvedett – miután leesett a kertjében található cseresznyefáról.
jún. 21
20:06
700 ezren nézték a magyar kajak-kenusok remeklését (Agroinform)
A  szövetség tájékoztatása szerint ennyien látták élőben, ahogy a válogatott 6 arany-, 3 ezüst-, és 2 bronzéremmel az éremtáblázat élén végzett.
jún. 21
20:18
Felkészülés: első nyári mérkőzését elveszítette a Siófok (She)
Elveszítette első nyári felkészülési mérkőzését a Siófok labdarúgócsapata. A Balaton-partiak gól nélküli első félidő után 1–0-ra kaptak ki a szlovák Dukla Banská Bystricától Ipolyságon.
jún. 21
20:24
Neymar soha nem lesz jobb, mint Messi - Maradona (Agroinform)
Az argentin futballlegenda védelmébe vette "utódját" , szerinte Messit képtlenség lesz felülmúlni.

Keresés