2011. július 18. hétfő

júl. 18
0:00
Brazílián átok ült, Paraguay jutott az elődöntőbe (Agroinform)
Brazília a 120 perc folyamán végig óriási fölényben futballozott, helyzetek tucatjait dolgozta ki, gólt azonban sem akkor, sem a büntetőpárbajban nem tudott szerezni - így kiesett.
júl. 18
0:15
Videó: a 120 perc alatt és a tizenegyesek során is gól nélkül maradtak a brazilok (She)
A rendes játékidőben és a hosszabbításban nem született döntés a Brazília–Paraguay Copa América negyeddöntőn, sőt, gól sem, a tizenegyespárbajt pedig végül a paraguayiak nyerték meg.
júl. 18
0:18
Tizenegyesrúgások után lett aranyérmes Japán (Agroinform)
A japán válogatott szerezte meg az aranyérmet a Németországban rendezett női labdarúgó-világbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben tizenegyesrúgásokkal legyőzte az Egyesült Államok együttesét.
júl. 18
0:33
Videó: a hősiesen küzdő japán hölgyek tizenegyesekkel nyertek vb-t (She)
Mint arról beszámoltunk, Japán nyerte meg a 2011-es, Németországban rendezett női labdarúgó-világbajnokságot, miután a frankfurti döntőben tizenegyesekkel legyőzte az Egyesült Államokat.
júl. 18
0:37
Videó: öt gólt hozott az El-csapatok rangadója, a Paks-Kecskemét (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I nyitó fordulójában az előző idényben ezüstérmes Paks a kupagyőztes Kecskemétet fogadta. Hrepka Ádám szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, de tíz perc elteltével Jovica Stokic egyenlített. A második félidő elején Bartha László góljával megint a paksiaknál volt az előny, majd a 74. percben Böde Dániel találatával már 3–1-re is vezettek. Az utolsó percben…
júl. 18
0:51
Románia: a Steauát legyőző Otelul először nyerte meg a Szuperkupát (She)
A bajnoki címvédő Otelul Galati története során először megnyerte a román labdarúgó Szuperkupát, miután 1–0-ra legyőzte a kupagyőztes Steaua Bucuresti-et.
júl. 18
1:09
Felkészülés: Juhász Rolandék döntetlent játszottak a Benficával (She)
A Benfica labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott az Anderlechttel. A belga együttesben Juhász Roland a második félidőben kapott lehetőséget.
júl. 18
1:12
Négy kihagyott brazil büntető a tizenegyespárbajban - videó (Agroinform)
A brazilok a tizenegyesrúgásokban maradtak alul Paraguayjal szemben, négy büntetőjükből egyet sem tudtak berúgni, Paraguay 2-0-val nyert.
júl. 18
1:13
Videó: őrült büntető - az arab játékos sarokkal lőtt gólt a meglepett kapusnak (She)
Hihetetlen módon szerzett gólt egy arab játékos nemzetközi felkészülési meccsen. Az Egyesült Arab Emírségek–Libanon találkozón (6–2) Awana Diab a meglepett kapus mellett sarokkal lőtte a kapuba a büntetőt a 80. percben, kialakítva a végeredményt. Hidegvérű alakítás volt...
júl. 18
1:45
Videó: Kivégezhettük volna a Kecskemétet, ha pontosabbak vagyunk - Böde (She)
A labdarúgó NB I nyitó fordulójában az előző idényben ezüstérmes Paks a kupagyőztes Kecskemétet fogadta. A 3–2-es hazai győzelem után az NSO Tv-nek a főszereplők értékeltek.
júl. 18
2:39
Copa América: Venezuela elbúcsúztatta Chilét és elődöntős (She)
A Copa América utolsó negyeddöntőjében Venezuela és Chile döntötte el egymás között, hogy ki vív meg a fináléba jutásért a brazilokat kiejtő Paraguayjal.
júl. 18
3:51
Vizes vb: Magyarország-Montenegró élőben az NSO-n! (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott megkezdi szereplését a sanghaji világbajnokságon. Kemény Dénes csapata a jó erőkből álló Montenegróval játszik. Kövesse az összecsapást online közvetítésünk segítségével!
júl. 18
5:03
Vizes vb: Magyarország legyőzte Montenegrót a nyitányon (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott megkezdte szereplését a sanghaji világbajnokságon. Kemény Dénes csapata első mérkőzésén a játékvezetők által is támogatott Montenegrót győzte le 11–10-re.
júl. 18
5:06
Legyőztük Montenegrót a férfi torna nyitányán (Agroinform)
Vannak még játékelemek, amiben fejlődhetnek Kemény Dénes fiai, de az első nagyon fontos győzelmet ellenszélben is sikerült behúzni.
júl. 18
5:24
Venezuela halmozza a meglepetéseket, már elődöntős - videó (Agroinform)
A kiscsapat már biztosan története legjobb eredményét éri el, hiszen még soha nem kerültek a legjobb négy közé a dél-amerikai kontinestornán.
júl. 18
6:15
Vízilabda vb: bravúros győzelemmel kezdett Kemény Dénes csapata (Infostart)
A Montenegró legjobbjai felett aratott egygólos győzelemmel kezdte meg szereplését csoportjában a magyar férfi vízilabda-válogatott Sanghajban, a vizes világbajnokságon.
júl. 18
6:15
Vizes vb: Sikeresen alájátszottunk a bíráskodásnak - Kemény Dénes (She)
Kemény Dénes, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a gyenge védekezésünknek is köszönhetjük, hogy a Montenegró elleni mérkőzésen néha úgy tűnt, hogy ellenünk fújnak a játékvezetők.
júl. 18
6:17
Copa America : Paraguay legyőzte Brazíliát (Infostart)
Utoljára a venezuelai válogatott jutott be az Argentínában zajló labdarúgó Copa America elődöntőjébe, miután győzött Chile ellen.
júl. 18
6:33
Vizes vb: Biros Peti extra produkcióval rukkolt elő - Hosnyánszky (She)
Hosnyánszky Norbert, a magyar férfi vízilabda-válogatott játékosa szerint a csapatból mindenki hozzátett a Montenegró elleni 11–10-es sikerhez, de Biros Péter extra teljesítménnyel rukkolt elő. „Fácánt" bosszantotta a bíráskodás.
júl. 18
6:51
Galaktikus játék a Galaxy ellen (Behaviour)
Parádés játékkal nyerte meg első felkészülési mérkőzését a Real Madrid futballcsapata: az Egyesült Államokban túrázó királyi gárda 4-1-re verte a David Beckhammel fölálló Los Angeles Galaxyt.
júl. 18
6:53
Copa: sírhatsz érte, Argentína (Behaviour)
Argentína csapata ezúttal se, a hazai környezet dacára (vagy tán épp a hazai környezet miatt) sem tudja megnyerni a labdarúgó Copa Américát. Lionel Messiék büntetőpárbajban maradtak alul az uruguayiakkal szemben.
júl. 18
6:55
Doni Liverpoolban (Behaviour)
A Liverpool labdarúgócsapata leigazolta az AS Roma brazil kapusát, Alexander Donit. Az októberben 32. életévét betöltő portás két éves szerződést ír alá, és ingyen kerül a szigetországba.
júl. 18
7:09
WNBA: Kristi Toliver 21 pontja nem volt elég a győzelemhez (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a New York Liberty több mint harminc ponttal legyőzte a Tulsa Shockot.
júl. 18
7:09
Győzelemmel rajtolt a Kemény-csapat (Metropol)
A Montenegró legjobbjai felett aratott egygólos győzelemmel kezdte meg szereplését csoportjában a magyar férfi vízilabda-válogatott Sanghajban, a vizes világbajnokságon.
júl. 18
7:09
Gyulay Zsolt foci helyett kajakozni vinné Massáékat (Behaviour)
Újabb klasszisok nevével bővült azon sportolók és művészek listája, akik futballcsukát húznak a július 27-i, Szusza Ferenc Stadionban rendezendő Forma 1-es pilóták és a magyar hírességek találkozóján. Amíg a magyar F1-es reménység, Kiss Pál Tamás a versenyzők csapatát erősíti, addig a hazai All Star válogatottban szerelést húz Puskás Peti, Fábián László és Straub Dezső. A Hungaroring Sport Zrt.…
júl. 18
7:11
Spanyolország: Csak kemény munkát ígérhetek - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint az együttes sikeres esztendőnek néz elébe, de az eredményeket nem adják ingyen.
júl. 18
7:11
A brutális kiütések hétvégéje (Behaviour)
A felvezetések után arra számított mindenki, hogy a hétvégén rendezendő bokszgálákon bizony elcsattan egy-két faldöntő ütés. Nos, nem is kellett csalódni, hiszen a mögöttünk hagyott szombat és vasárnap a brutális kiütésekről lesz emlékezetes.
júl. 18
7:13
Vb 2014: Belize úrrá lett a gondokon - pályán és azon kívül egyaránt (She)
Belize labdarúgó-válogatottja 3–1-es győzelmet aratott Montserrat fölött a CONCACAF-zóna világbajnoki selejtezőinek első fordulójában, így 8–3-as összesítéssel jutott a második fordulóba.
júl. 18
7:13
Spanyol diadalmenet a Sachsenringen (Behaviour)
A Német Nagydíjnak otthont adó Sachsenringen elképesztően izgalmas versenyeket láthattunk a gyorsaságimotoros-világbajnokság kilencedik futamán. Ami mindhárom kategóriára jellemző volt: egyik első helyen álló versenyző sem tudott futamot nyerni, így az összetettben kezd izgalmassá válni a helyzet. Az egyetlen magyar pilóta, a 125-sök között induló Sebestyén Péter nem ért célba.
júl. 18
7:15
Kamionos gyorsulási verseny (Behaviour)
Egy Scania márkájú kamion füstöl a XXI. Nemzetközi Kamionos Country Találkozón rendezett gyorsulási versenyen a szegedi Kereskedő közben.
júl. 18
7:17
Remeklő újoncok (Behaviour)
Az újoncok (Diósgyőr, Pécs) hazai győzelemmel, az Újpest otthoni vereséggel és szurkolói kivonulással, a címvédő Videoton halasztással kezdte a labdarúgó NB I 2011/2012-es szezonját.
júl. 18
8:03
Anglia: Vucsinicsről megegyezett a Roma és a Tottenham - sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint Mirko Vucsinics átigazolásáról megegyezett a Roma és a Tottenham.
júl. 18
8:21
Négy tizenegyes is kevés volt a braziloknak Villar legyőzéséhez - meglepetések a Copán (Infostart)
Futballtörténeti szenzáció: Paraguay válogatottja úgy került be az elődöntőbe -egyébként a brazilok kiejtésével - a Copa Américán, hogy a torna során 90, vagy 120 percben egyetlen mérkőzését sem tudta megnyerni. A "Copa" egymás után szállítja a nehezen magyarázható meglepetéseket, az elődöntő párosítása Peru-Uruguay és Paraguay-Venezuela lesz.
júl. 18
8:21
River Plate: a mezt nem becstelenítik meg, váltanak a másodosztályra (She)
Az argentin labdarúgó-élvonalból kieső River Plate szurkolói egyedi kezdeményezést indítottak „A mez nem esik ki” szlogennel.
júl. 18
8:39
DVTK: a bérleteket viszik, mint a cukrot, Benczés szerint dominálni tudnak (She)
Diósgyőrben nagy az öröm a labdarúgó NB I szombati rajtja után: Benczés Miklós vezetőedző a ZTE elleni siker kapcsán áradozott játékosairól a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában, míg Körmöndi Zoltán marketingigazgató a jól fogyó bérletek miatt is elégedett lehet.
júl. 18
8:41
Videó: kapufák és egy kapushiba döntő szerepe, így nyert Venezuela (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Venezuela története során először jutott a Copa Américán a legjobb négy közé, miután legyőzte Chilét 2–1-re. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 18
8:57
Tenisz: Szávay négy év után kicsúszott a Top 100-ból, Arn a 72. (She)
Arn Gréta a 72., Szávay Ágnes a 121. helyen szerepel a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A jelenleg sérüléssel, fáradásos töréssel bajlódó Szávay – tavalyi budapesti és prágai győzelmekor megszerzett pontjai elveszítése után – 2007-et követően került ki a Top 100-ból, miután az elmúlt bő négy esztendőben gyakorlatilag folyamatosan tagja volt a legjobbak mezőnyének.
júl. 18
8:57
Női labdarúgó-vb: Japán az aranyérmes (Metropol)
A japán válogatott szerezte meg az aranyérmet a Németországban rendezett női labdarúgó-világbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben tizenegyesrúgásokkal legyőzte az Egyesült Államok együttesét.
júl. 18
8:59
Brazília is kiesett a Copa Americán (Metropol)
Harmadikként, nagy meglepetésre a paraguayi válogatott jutott be az Argentínában zajló labdarúgó Copa America elődöntőjébe, miután tizenegyesrúgásokkal legyőzte a címvédő Brazíliát.
júl. 18
9:15
Tenisz: Djokovics az élen, Balázs Attila a 228. a legfrissebb ranglistán (She)
Nem történt jelentős változás a férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében az elmúlt egy hét során. A legjobb magyar továbbra is a 223. Balázs Attila, Kellner Ádám nem sokkal elmaradva tőle a 238.
júl. 18
9:18
Japán újrarajzolta a női foci térképét - sajtószemle (Agroinform)
Az alázat, a szív és a technikai tudás győzött - értékelték az első kommentárok Japán diadalát a vasárnapi vb-döntőben az Egyesült Államok ellen.
júl. 18
9:33
Brazília: a Man. City elfogadta a Corinthians Tévezért tett ajánlatát (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City elfogadta a Corinthians Carlos Tévezért tett ajánlatát. Ezt az angol csapat menedzsere, Roberto Mancini árulta el. Ez egyben azt is jelenti, hogy az argentin klasszisnak már csak korábbi-leendő klubjával kell megegyezni a fizetéséről.
júl. 18
9:35
Vizes vb: a magyar duó éppen lemaradt a döntőről szinkrontoronyugrásban (She)
A Kormos Villő, Reisinger Zsófia páros a 13. helyen végzett hétfőn a nők szinkrontoronyugrásának selejtezőjében, a Sanghajban zajló 14. vizes világbajnokságon, így nem jutott a fináléba.
júl. 18
9:36
Toronyban is alig maradt le párosunk a döntőről (Agroinform)
Reisinger Zsófia szombaton Gondos Flórával 12 ponttal maradt le a döntőről a műugrás 3 méteres számában, ezúttal Kormos Villővel csak 9 pont hiányzott.
júl. 18
9:38
Rúdugrásban is világbajnokok versengenek majd a Gyulai-emlékversenyen (Agroinform)
Tim Lobinger és Giuseppe Gibilisco is indul a Puskás Stadionban jövő hét szombaton sorra kerülő Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.
júl. 18
9:51
Ferencváros: Jovanovicsra két hónapos kihagyás is várhat - sajtóhír (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának szerb középpályása, Alekszandar Jovanovics a Kaposvár elleni tegnapi bajnoki (2–2) előtti bemelegítésnél szenvedett sérülést, a hírek szerint négy-nyolchetes kihagyás vár rá.
júl. 18
10:09
Tenisz: Djokovics az élen, Balázs Attila 223. a legfrissebb ranglistán (She)
Nem történt jelentős változás a férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében az elmúlt egy hét során. A legjobb magyar továbbra is a 223. Balázs Attila, Kellner Ádám nem sokkal elmaradva tőle a 238.
júl. 18
10:12
A Man. City megegyezett a Corinthiansszal Tévezről - Mancini (Agroinform)
Bár a brazil klub első ajánlatát még elutasították az angolok, a menedzser nyilatkozata szerint mégis meg tudtak egyezni. Agüero jöhet Tévez helyére.
júl. 18
10:27
Újpest: Nem igaz, hogy a huliganizmus távol tartja a nézőket - Bartha (She)
A múlt héten megszavazott új törvény szerint két évig tartó szabadságvesztéssel sújthatók szeptembertől a futballhuligánok, a sportrendezvényekről nemcsak a helyszínen, hanem az odautazás, illetve a hazaút alatt randalírozókat is kitilthatják. A törvény ellen szombaton, a Pápa elleni találkozón az újpesti szurkolók kivonulással tiltakoztak, és további tiltakozó akciókat terveznek. A törvény…
júl. 18
10:29
Atlétika: világbajnok rúdugrók a mezőnyben a Gyulai-emlékversenyen (She)
Két világbajnok rúdugró, a német Tim Lobinger és az olasz Giuseppe Gibilisco is indul a Puskás Ferenc Stadionban jövő hét szombaton sorra kerülő Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.

Keresés