2011. július 21. csütörtök

júl. 21
0:00
Felborult világ - a Vidi edzője büszke, a Sturmé elégedetlen (Agroinform)
A továbbjutás ellenére a graziak edzője volt kevésbé elégedett a látottakkal, míg Paulo Sousa büszke volt cspatára a Videoton-Sturm Graz (3-2) BL-selejtezőt követően.
júl. 21
0:04
A kazahok házi gólkirálya szerint az Aktobe magasabb osztályú a KTE-nél (Agroinform)
A KTE 1-1-es döntetlent játszott az Aktobe ellen az Európa Liga selejtezőjének első mérkőzésén. A csütörtöki visszavágó előtt a kazah játékosok visszafogottan nyilatkoztak.
júl. 21
0:08
Így győzte le a Videoton a Sturm Grazot - videó (Agroinform)
A Videoton csapata 3-2-re győzte le a Sturm Grazot a BL 2. selejtező-fordulójának visszavágóján, azonban az osztrákok 4-3-as összesítéssel léptek tovább a következő körbe.
júl. 21
0:15
Copa América: Venezuela és a cseppet sem szerencsétlen 13-as (She)
Amióta (1993) 12 csapatos a torna, először nem került be egyetlen csoportgyőztes sem a négy közé a labdarúgó Copa Américán.
júl. 21
2:24
A Videoton megmutatta az erejét a lőtt gólokkal - Nikolics (Agroinform)
A Videoton csatára és Horváth Gábor, a csapat védője a hatharom.hu kamerája előtt beszélt a Sturm Graz elleni párharc tapasztalatairól és karrierjük lehetséges folytatásáról.
júl. 21
3:36
Nem mindig a jobb csapat jut tovább - Sousa (Agroinform)
Paulo Sousa, a Videoton mestere és Franco Foda, a Sturm Graz trénere a két csapat egymás elleni BL-selejtezője utáni sajtótájékoztatón értékelték a látottakat.
júl. 21
5:57
Copa América: Paraguay tizenegyesekkel harcolta ki a döntőbe jutást (She)
Legyőzte Perut a Copa América első elődöntőjében Uruguay, és a fináléban azzal a Paraguayjal találkozik, amely a döntőbe jutásért Venezuela együttesét múlta felül, tizenegyesekkel.
júl. 21
6:51
Eredivisie: Koeman kontra Koeman, avagy egymás ellen a testvérek (She)
A tekintélyes Voetbal International szakportál szerint szinte biztos, hogy Ronald Koeman lesz Mario Been utódja a holland labdarúgó-bajnokság patinás csapatánál, a Feyenoordnál.
júl. 21
6:51
Suárez duplával döntőben Uruguay csapata (Behaviour)
Uruguay válogatottja jutott elsőként a labdarúgó Copa América fináléjába, miután a - magyar idő szerint - tegnap hajnalban rendezett peruiak elleni elődöntőben 2-0-ra győzött. Oscar Tabárez alakulata a torna során először szerzett egy meccsen két gólt.
júl. 21
6:53
Tévez mégsem tér vissza a Corinthianshoz? (Behaviour)
Meglehet, mégsem a brazil Corinthians csapatában folytatja pályafutását Carlos Tévez, a Manchester Citytől elvágyódó argentin labdarúgó: a 27 éves támadó szerződtetésétől elállt a Sao Paulo-i egylet.
júl. 21
7:09
Liverpool: Hajdú Ádámmal és Adorján Krisztiánnal kapott ki a tartalék (She)
A Liverpool tartalékcsapata írországi túráján Adorján Krisztiánnal és Hajdú Ádámmal a soraiban 1–0-s vereséget szenvedett az ír másodosztályú Waterfordtól.
júl. 21
7:09
Sokkal több az előzés az F1-ben (Behaviour)
A szabályváltoztatások miatt az idei kilenc Formula-1-es futamon már több előzést láthattak a nézők, mint a teljes tavalyi szezonban. A Mercedes GP szerint az eddigi kilenc 2011-es nagydíjon összesen 623 előzés volt.
júl. 21
7:11
Felkészülés: a Real C. Ronaldo triplájával verte meg a Chivast (She)
Az Amerikában túrázó Real Madrid Cristiano Ronaldo három góljával 3–0-ra győzött a mexikói Chivas Guadalajara ellen.
júl. 21
7:11
Zajlik a felújítás a Maty-éren, átadás augusztus elején (Behaviour)
A munkálatok problémamentesen zajlanak, így a vb kezdetére minden készen áll majd a sportolók és a szurkolók fogadására - vélekedett Szekeres Pál, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős helyettes államtitkára, többszörös paralimpiai bajnok, aki Bardóczy Gáborral, az államtitkárság sportszakmai főosztályvezetőjével szerdán megtekintette a Maty-éri olimpiai központ felújítási…
júl. 21
7:13
Hagen szökés után nyert (Behaviour)
A norvég Edvald Boasson Hagen nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny szerdai, 17. szakaszát. A Gap és Pinerolo közötti 179 km-es távon egy 16 fős szökevénycsoport tagjai viaskodtak a részsikerért, az összetettben veszélytelen versenyzők közül Hagen bírta legjobban az utolsó emelkedőt, így fölényesen nyert.
júl. 21
7:15
Kovács Zoltánt menesztették Újpestről (Behaviour)
Az Újpest FC szerdán egyoldalúan szerződést bontott Kovács Zoltán sportigazgatóval. A labdarúgóklub honlapja szerint a vezetőség "a sportszakmai feladatok stratégiai irányítását a jövőben más szakemberre bízza", akit augusztus elejéig neveznek meg.
júl. 21
7:17
EL: még három a magyar (Behaviour)
Három magyar labdarúgócsapat lép pályára a labdarúgó Európa Liga második selejtezőkörének mai visszavágóján. Az első meccsek alapján a ferencvárosiak reális továbbjutási reményekkel utaztak Norvégiába, a Kecskemét talán továbbléphet, a Paksnak minimális az esélye.
júl. 21
7:45
Vizes vb: Hollandia-Magyarország - élőben az NSO-n! (She)
Hollandia ellen száll vízbe a magyar női vízilabda-válogatott a sanghaji világbajnokság csoportkörének harmadik, azaz utolsó fordulójában. Kövesse a sorsdöntő összecsapást online közvetítésünk segítségével!
júl. 21
7:45
Verekedéssel ünnepelte a továbbjutást Paraguay (Metropol)
Uruguay után Paraguay jutott be az Argentínában zajló labdarúgó Copa America vasárnapi döntőjébe: gólnélküli mérkőzés és hosszabbítás után megnyerte a tizenegyesrúgásokat.
júl. 21
7:47
Videó: C. Ronaldo-gála, a tiznegyesénél még a háló is kiszakadt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Amerikában túrázó Real Madrid San Diegóban Cristiano Ronaldp mesterhármasával 3–0-ra győzött a mexikói Chivas Guadalajara ellen. Tekintse meg a találkozó góljait, köztük Cristian Ronaldo hálószaggató tizenegyesét.
júl. 21
7:49
Pápa: az NB II-es Veszprémhez kerülhet kölcsönbe a nigériai csatár (She)
A nyári felkészülés kezdete óta Pápán edz a nigériai Joseph Bala, aki az NB I-es együttes szakmai stábja szerint egyelőre nem jelentene erősítést a csapatnak, ezért kölcsönadhatják az NB II-es Veszprémnek.
júl. 21
8:03
Felkészülés: hétgólos manchesteri oktatójáték a Seattle ellen - videó (She)
A Manchester United felkészülési mérkőzésen 7–0-ra legyőzte a Seattle Sounderst a klub egyesült államokbeli túrájának második állomásán. Wayne Rooney a szünet után beállva ért el mesterhármast az összecsapáson.
júl. 21
8:06
Ma délben döntenek Cielo Filho dopping-ügyében (Agroinform)
Továbbra sem dőlt el, hogy indulhat-e a sanghaji úszó-világbajnokságon világbajnokságon Cesar Cielo Filho a brazilok olimpiai bajnok úszója.
júl. 21
8:24
Ötödik major torna is lesz a hölgyeknél (Agroinform)
A női profi golfozók számára 2013-tól már nem négy, hanem öt major tornát rendeznek, hiszen az Evian Masters is bekerült a kiemelt tornák közé.
júl. 21
8:26
Serena Williams védettséggel indul a US Openen (Agroinform)
Serena jelenleg csak 172. a világranglistán, míg a US Openen a legjobb 105 játékos szerepelhet automatikusan a 128-as főtáblán.
júl. 21
8:39
Uruguay-Paraguay döntő lesz a Copán (Infostart)
Paraguay lesz Uruguay ellenfele az Argentínában zajló labdarúgó Copa America vasárnapi döntőjében, miután a Venezuela elleni elődöntőt gólnélküli döntetlen után tizenegyespárbajban megnyerte. A találkozó után ünneplés helyett verekedés következett, a két csapat játékosai és edzői egymásnak ugrottak, s percekig ütötték egymást.
júl. 21
8:39
Videó: C. Ronaldo-gála, a tizenegyese még a hálón is áthatolt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Amerikában túrázó Real Madrid San Diegóban Cristiano Ronaldp mesterhármasával 3–0-ra győzött a mexikói Chivas Guadalajara ellen. Tekintse meg a találkozó góljait, köztük Cristian Ronaldo „hálószaggató" tizenegyesét.
júl. 21
8:42
Tiger Woods meglepő döntése, kirúgta caddie-jét (Agroinform)
Sérülése miatt egyelőre még nem játszik, de így is változtatott csapatának Tiger Woods, aki 12 év után megválik segítőjétől, Steve Williamstől.
júl. 21
8:44
Döntetlen Hollandia ellen - marad a csoport harmadik helye (Agroinform)
Harmadik helyen végzett csoportjában a magyar női vízilabda-válogatott, amely Hollandia ellen 9-9-es döntetlent játszott utolsó csoportmeccsén.
júl. 21
8:57
A női pólóválogatott döntetlent játszott Hollandiával (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott utolsó csoportmérkőzésén döntetlent játszott az olimpiai bajnok Hollandia együttesével csütörtökön, a sanghaji vizes világbajnokságon, s így a harmadik helyen végzett kvartettjében.
júl. 21
8:57
Vizes vb: női pólósaink döntetlent játszottak az olimpiai bajnok ellen (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 9–9-es döntetlent játszott az olimpiai bajnok Hollandiával a sanghaji vizes vb csoportkörének utolsó fordulójában. A magyar együttes így harmadikként végez a kvartettjében, és a B-csoport második helyezettjével játszik majd a negyeddöntőbe jutásért.
júl. 21
8:59
Vizes vb: amerikai győzelem a nyílt vízi úszók csapatversenyében (She)
Az amerikai trió nyerte meg a nyílt vízi úszók 5 km-es csapatversenyét a sanghaji vizes világbajnokság csütörtöki napján.
júl. 21
9:00
Az uruguayiak gúnyolódnak Messin (Agroinform)
A szombati argentin vereséget követően Lionel Messi az uruguayiak gúnyolódásának tárgya lett – hűtőszekrény formájában.
júl. 21
9:02
Szoros befutó a hosszútávúszók csapatversenyében (Agroinform)
Amerikai győzelem született a sanghaji vizes világbajnokság hosszútávúszó csapatversenyében.
júl. 21
9:15
Videó: „Itt nem nézők, hanem szurkolók vannak" - diósgyőri hangulat (She)
Mint arról korábban többször is beszámoltunk, a labdarúgó NB I-be feljutott Diósgyőr az első fordulóban legyőzte a ZTE-t. A meccs nemcsak a szép játék, hanem a fantasztikus hangulat miatt is emlékezetes marad. A Sport Tv felvétele.
júl. 21
9:33
Videó: hihetetlen pechsorozat után esett ki Venezuela a Copán (She)
Venezuelai szempontból borzasztóan balszerencsés meccsre került sor a Copa América elődöntőjében. Paraguay ellen César Farías csapata végig jobban játszott, ám hiába támadta végig szinte az egész mérkőzést és szerzett három kapufát, valamint egy lesgólt, büntetőkkel Paraguay jutott a fináléba.
júl. 21
9:35
Vizes vb: a görög lányok legyőzték az oroszokat, így csoportelsők (She)
A Sanghajban zajló vizes vb-n a női vízilabdatorna harmadik fordulójában Spanyolország és Görögország válogatottja is győzelemmel zárt, míg Dél-Afrika döntetlent játszott Kubával.
júl. 21
9:36
Paraguay lesz Uruguay ellenfele a döntőben (Agroinform)
Paraguay úgy jutott a fináléba, hogy az egyenes kieséses szakaszban nem nyert meg mérkőzést a rendes játékidőben.
júl. 21
9:38
Sérülése után Szegedre készül az olimpiai bajnok Tim Brabants (Agroinform)
Az olimpiai bajnok brit kajakos dicséri a szegedi pályát és már alig várja, hogy nálunk versenyezzen.
júl. 21
9:40
Tömegverekedés paraguayi módra - videó (Agroinform)
A Paraguay-Venezuela Copa América-elődöntő lefújását követően verekedés tört ki a két csapat játékosai és edzői között.
júl. 21
9:51
Vizes vb: Egy pontnál többet nyertünk ezen a meccsen - Merész András (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 9–9-es döntetlent játszott az olimpiai bajnok Hollandiával a sanghaji vizes vb csoportkörének utolsó fordulójában. A találkozó után Merész András szövetségi kapitány azt emelte ki, hogy a magyar csapat sokkal többet nyújtott az összecsapáson, mint azt előzetesen várni lehetett.
júl. 21
9:54
Kitadzsimát feltüzelte a női labdarúgók vb-címe (Agroinform)
Gyurta Dániel fő riválisa lehet 200 méteren a négyszeres olimpiai bajnok Kitadzsima, aki váratlan plusz motivációt kapott az úszó-vb előtt.
júl. 21
10:09
Győr: Matthäus, Brehme, Elber és Makaay is érkezik a Bayernnel (She)
A Bayern München elküldte azon játékosok listáját, akikkel július 29-én pályára lépnek Győrben az ETO-napon a hazaiak öregfiúkcsapata ellen.
júl. 21
10:11
Milan: Megtaláltuk a titokzatos „Mr. X-ünket” - Adriano Galliani (She)
Adriano Galliani alelnök elmondta: a Milan megtalálta azt a bizonyos titokzatos, a nemzetközi sajtó által csak „Mr. X-nek” nevezett sztárigazolást, akit az olasz bajnok még ezen a nyáron szeretne szerződtetni.
júl. 21
10:12
Ronaldo-tripla a Chivas ellen (Agroinform)
Az Egyesült Államokban edzőtáborozó Real Madrid második felkészülési mérkőzését is megnyerte. Kaká ismét a kezdőcsapat tagja volt.
júl. 21
10:27
Kecskemét: Tököli pályára lép és két gólt fog rúgni - Szivics (She)
A Kecskemét vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a kazah Aktobe elleni El-selejtező visszavágója előtti sajtótájékoztatóján elmondta, a sérüléséből felépülő Tököli Attila játszani fog a mai visszavágón. A szerb szakember viccesen megjegyezte, két gólt is lő majd a csatár.
júl. 21
10:30
Bode Miller imád síelni – ezért folytatja (Agroinform)
Jövőre is látjuk még versenyezni Bode Millert, sőt a további folytatást sem zárja ki az amerikai olimpiai bajnok, aki továbbra is imádja a sízést.
júl. 21
10:32
Amerikai válogatottal erősített az Alkmaar (Agroinform)
A 21 éves támadó négy évre írt alá Hollandiába.
júl. 21
10:45
Bajnkok Ligája: Osztályozza André Alvesék tegnapi teljesítményét! (She)
Osztályozza a Videoton játékosainak tegnapi, a Sturm Graz ellen 3–2-re megnyert BL-selejtezőn nyújtott teljesítményét!
júl. 21
10:47
Tenisz: Isner nyerte meg az amerikai-amerikai csatát Atlantában (She)
A 3. helyen kiemelt John Isner három szoros játszmában legyőzte honfitársát, James Blake-et az atlantai férfi tenisztorna második fordulójában. A hórihorgas játékos a következő fordulóban a tajvani Lu Jen-hszünnel mérkőzik meg.

Keresés