2011. július 21. csütörtök

júl. 21
11:03
El: állítsa össze a Ferencváros kezdőjét az Aalesund ellen! (She)
Ma este 19 órától a Ferencváros a norvégiai Aalesundban lép pályára az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján. Ön szerint Prukner László milyen felállásban küldje pályára övéit, hogy a 2–1-es hazai mérkőzés után a Fradinak esélye legyen idegenben a továbbjutás kiharcolására? Szavazzon!
júl. 21
11:06
Jó nők, verekedés és egy kis foci - Paraguay-Venezuela képekben (Agroinform)
Paraguay büntetőkkel győzte le Venezuelát a Copa América elődöntőjében. Nézegess képeket a meccsről!
júl. 21
11:08
Giga McDonald’s épül Londonban (Agroinform)
Az amerikai gyorsétterem lánc történetének legnagyobb üzletét nyitja meg a londoni olimpiára a McDonald’s – az ötlet több sportoló szerint nem hordoz jó üzenetet.
júl. 21
11:10
Manchester-gála Seattle-ben (Agroinform)
Wayne Rooney mesterhármas ért el, de betalált Michael Owen és Gabriel Obertan is a Seattle Sounders elleni 7-0-ás mérkőzésen.
júl. 21
11:21
El: állítsa össze a Kecskemét kezdőjét az Aktobe ellen! (She)
A Kecskemét labdarúgócsapata az 1–1-es hazai döntetlen után ma este 18 órától a kazah Aktobe vendégeként lép pályára az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján. A kupagyőztesnek mindenképp gólt kell szereznie a továbbjutáshoz – ön szerint milyen felállásban van erre a legnagyobb esélye Tomiszlav Szivics együttesének?
júl. 21
11:24
Jordan még 48 évesen is légiesen zsákol - videó (Agroinform)
A Charlotte Bobcats társtulajdonosa, Michael Jordan még mindig a régi, amit a csapat nyári felkészülési táborában is bizonyított. A levegő ura 48 évesen is könnyedén szárnyal.
júl. 21
11:39
Videó: Mr. Rádió - Szepesi György a Sport&Style; legújabb számában (She)
Már kapható az újságárusoknál a Sport&Style nyári száma. A címlapon Mr. Rádió, vagyis Szepesi György köszönti az olvasót. A 89 éves legendával készített interjúból kiderül, sokkal fontosabb eredményének tartja Puskás Ferenc hazahozatalát, mint hogy megmenekült a halál torkából a II. világháborúban.
júl. 21
11:41
Kaposvár: az U-válogatott tehetség, Balázs Benjamin edzésbe állt (She)
A Kaposvár NB I-es labdarúgócsapatából Bank István és Hegedűs Dávid hétvégén, a Ferencváros ellen összeszedett sérülése nem súlyos, míg a vállproblémával bajlódó Balázs Benjamin újra edzésbe állt – adta hírül a somogyi klub hivatalos honlapja.
júl. 21
11:43
El: állítsa össze a Paks kezdőcsapatát a Tromsö ellen! (She)
A Paks labdarúgócsapata ma este az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján a norvég Tromsővel mérkőzik meg idegenben. Ön szerint az első találkozó 1–1-es döntetlenje után Norvégiában milyen felállásban tud előrelépni a tolnai együttes?
júl. 21
11:45
Játékvezetés: magyar bíró is sípol a strandfoci-világbajnokságon (She)
Mészáros István személyében magyar játékvezetője is lesz az olaszországi Ravennában szeptember 1. és 11. között megrendezendő strandlabdarúgó-világbajnokságnak – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
júl. 21
12:15
Légiósok: a hamburgi Nagy Dánielnek Zinedine Zidane a példaképe (She)
Tegnap Légiósfigyelő sorozatunkban már bemutattuk a Hamburgban futballozó Nagy Dániel eddigi pályafutását. A 20 éves középpályás a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában felelevenítette a Bayern München elleni keddi debütálását a Ligakupában (először játszott a Hamburg első csapatában tétmeccsen).
júl. 21
12:18
Műfövön, de esélyeként várja a Ferencváros a visszavágót (Agroinform)
A Fradinak a norvég időjáráson kívül egy szokatlan körülménnyel is meg kell küzdenie: az Aalesund műfüves pályán fogadja a magyarokat.
júl. 21
12:20
Isner a negyeddöntőben (Agroinform)
null
júl. 21
12:22
Hatvan másodperc alatt felépül a gdanski stadion - videó (Agroinform)
Az alábbi videóban nyomon követhetjük, hogy emelkedik ki a puszta földből a 2012-es Európa Bajnokságra épített PGE Gdansk Arena Lengyelországban.
júl. 21
12:33
Megint elhalasztották a Balaton-átúszást (Infostart)
Másodjára is elhalasztották az először június 30-ra, majd most szombatra meghirdetett Balaton-átúszást - adták hírül a szervezők csütörtökön. Az újabb időpont: július 30-a.
júl. 21
12:33
Newcastle: Ben Arfa ismét kidőlt, ezúttal a bokája sérült meg (She)
A Newcastle francia válogatott labdarúgója, Hatem Ben Arfa bokasérülést szenvedett a csapat Kansas City ellen 0–0-ra végződő felkészülési mérkőzésén.
júl. 21
12:33
Július 30-án lesz a Balaton-átúszás (Metropol)
Másodjára is elhalasztották az először június 30-ra, majd most szombatra meghirdetett Balaton-átúszást - adták hírül a szervezők csütörtökön.
júl. 21
12:35
Balaton-átúszás: egy héttel elhalasztották a szombati eseményt (She)
Az időjárás ezúttal is közbeszólt: elhalasztják a szombatra meghirdetett Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között. A szervezők az alábbi közleményt adták ki csütörtök délelőtt.
júl. 21
12:36
Műfüvön, de esélyesként várja a Ferencváros a visszavágót (Agroinform)
A Fradinak a norvég időjáráson kívül egy szokatlan körülménnyel is meg kell küzdenie: az Aalesund műfüves pályán fogadja a magyarokat.
júl. 21
12:37
ZTE: Kocsárdi szerint sebezhető a DVSC védelme, pontokat szereznének (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE hátvédje, Kocsárdi Gergely a Zalai Hírlapnak elmondta, a DVSC védelme nem feltörhetetlen, és szeretnék megszerezni az első pontjaikat a bajnokságban.
júl. 21
12:38
Kínai siker női toronyugrásban (Agroinform)
Nem született meglepetés a sanghaji vizes világbajnokság női toronyugró versenyszámában, ahol Chen Ruolin révén újra a házigazdák győztek.
júl. 21
12:39
Haladás: Kovács István elsősorban Aczél Zoltánnak bizonyítana (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás 19 éves középpályása, Kovács István szombaton a Pécs ellen először volt kezdő az élvonalban. A fiatal játékos a jövőt illetően elmondta, elsősorban az edzőjének, társainak és saját magának szeretne megfelelni.
júl. 21
12:51
Golf: Tiger Woods tizenkét év után leváltja a labdaszedőjét (She)
Tiger Woods a hivatalos honlapján jelentette be, hogy tizenkét év közös munka után elköszön labdaszedőjétől, Steve Williamstől. Az amerikai golfozó és segítője 1999 márciusa óta dolgoztak együtt.
júl. 21
12:53
Anzsi: a Stuttgart elutasította a Cacauért tett 8 milliós ajánlatot (She)
Orosz lapértesülések szerint a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala a brazil származású német válogatott Cacauért nyolcmillió eurós ajánlatot tett, amelyet azonban a VfB Stuttgart elutasított.
júl. 21
12:54
Bravúrra lesz szüksége a Paksnak a továbbjutáshoz (Agroinform)
Pakson a norvég Tromsöt ugyan esélyesebbnek tartják, de bíznak benne, hogy sikerül elkerülniük a kapott gólt, és ha gólt szereznek, akkor meg lehet a továbbjutás.
júl. 21
12:56
Újabb halasztás, a módosított dátum július 30. (Agroinform)
Tavalyelőtt egy híján 9300-an teljesítették a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távot a 28. Balaton-átúszáson, egy éve viszont a rossz idő miatt nem tudták megtartani a rendezvényt.
júl. 21
13:09
Vizes vb: negyeddöntős az Egyesült Államok, 3. a magyar női csapat (She)
Az Egyesült Államok 14–4-re legyőzte Kazahsztánt a sanghaji vizes vb női vízilabdatornájának harmadik fordulójában. Ezzel kialakult az A-csoport végeredménye: az Egyesült Államok már biztos szereplője a negyeddöntőnek, a magyarokkal 9–9-es döntetlent játszó holland válogatott pedig a második helyen végzett, így játszania kell a nyolc közé jutásért.
júl. 21
13:09
A női vízilabdázók csoportharmadikként végeztek (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott utolsó csoportmérkőzésén döntetlent játszott az olimpiai bajnok holland együttessel csütörtökön, a sanghaji vizes világbajnokságon, így a harmadik helyen végzett kvartettjében.
júl. 21
13:27
Tour de France: az előnyéből veszítő Voeckler tart az Alpoktól (She)
A Francia kerékpáros körversenyen a sárga trikót viselő Thomas Voeckler tart az Alpok emelkedőitől, melyek a mai és a holnapi szakaszon is nehéz feladat elé állítják a versenyzőket. Mint ismeretes, az Europcar kerekesének előnye a szerdai etap után csökkent összetettben.
júl. 21
13:30
Íme, az új hazai Aston Villa-mezek (Agroinform)
A napokban került bemutatásra az Aston Villa új hazai meze, melyet a 2011-2012-es szezonban láthatunk majd.
júl. 21
13:32
Az Egyesült Államok már negyeddöntős, a magyarok csoportharmadikak (Agroinform)
A magyar női-vízilabda válogatottal egy csoportban szereplő Egyesült Államok az erőviszonyoknak megfelelően 10 góllal legyőzte Kazahsztánt, és a kvartett első helyén végzett.
júl. 21
13:45
Vizes vb: a hetedik műugró számban is kínai siker született (She)
A korábbi hathoz hasonlóan a sanghaji vizes világbajnokság hetedik, csütörtöki műugró számát, a női toronyugrást is hazai versenyző nyerte meg.
júl. 21
13:48
Íme, az új hazai Aston Villa-mezek (Agroinform)
A napokban került bemutatásra az Aston Villa új hazai meze, melyet a 2011/2012-es szezonban láthatunk majd.
júl. 21
14:03
El: 40 mérkőzés, három magyar csapat a pályán - a mai program (She)
A labdarúgó Európa-liga csütörtöki játéknapján összesen 40 mérkőzést rendeznek. A magyar csapatok közül Norvégiában lép pályára a Ferencváros és a Paks, Kazahsztánban pedig a Kecskemét. Táblázatunkban áttekintheti a teljes mai programot!
júl. 21
14:06
Szivics biztos a Kecskemét sikerében (Agroinform)
A KTE vezetőedzője azt is megjósolta, hogy a sérüléséből felépült Tököli Attila két gólt fog szerezni a kazah Aktobe elleni, 1-1-ről induló idegenbeli visszavágón.
júl. 21
14:21
Sakk: kiütéses magyar győzelem Izrael ellen a csapat vb-n (She)
Továbbra is szenzációs formában szerepel a magyar válogatott a kínai Ningpóban zajló sakkcsapat-világbajnokságon. Csütörtökön Horváth Tamás kapitány játékosai a legutóbbi olimpia bronzérmesét, Izraelt múlták felül. Lékó Péter, Polgár Judit és Balogh Csaba is győzött, a végeredmény 3.5:0.5 ide.
júl. 21
14:23
Újpest: Mészöly Géza örül Kovács Dániel góljának és csapata játékának (She)
Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője elégedett volt csapatával az izraeli Hapoel Ironi Rison elleni tegnapi felkészülési mérkőzést követően, de nem csak a 3–1-es győzelem miatt.
júl. 21
14:24
A brazil Cielo Filho rajtkőre állhat Sanghajban (Agroinform)
Nincs akadálya annak, hogy az első számú brazil úszó, Cielo Filho indulhasson a sanghaji világbajnokságon a nemzetközi Sportdöntőbíróság csütörtöki határozata nyomán.
júl. 21
14:39
NB II: a Győri ETO és a Siófok védője is Gyirmóton folytatja (She)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót FC szerződtette Domanyik Szilárdot és Márton Bencét – adta hírül a másodosztályú klub hivatalos honlapja. Előbbi futballista a Győri ETO II, utóbbi a Siófok csapatát hagyta el a Gyirmót kedvéért. Mindketten védők.
júl. 21
14:41
Vizes vb: megúszta a büntetést a doppingoló brazil bajnok (She)
Nincs akadálya annak, hogy az első számú brazil úszó, César Cielo indulhasson a sanghaji világbajnokságon a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtöki határozata nyomán.
júl. 21
14:42
Íme, az új idegenbeli Celtic-mezek (Agroinform)
Az Aston Villa mellett a Celtic FC is előrukkolt az idei szezon új mezeivel, ezúttal az idegenbelivel.
júl. 21
14:43
Videó: majdnem meglincselték Klébert, mert nem adta vissza a labdát (She)
Komoly nézeteltérés támadt Kléber és a Flamengo játékosai között, amikor a Palmeiras labdarúgója egy sérülést követően nem adta vissza a labdát az ellenfélnek a két csapat egymás elleni találkozóján a brazil bajnokság 10. fordulójában.
júl. 21
14:44
A Napoli csak akkor igazol, ha eladja Lavezzit (Agroinform)
A Bajnokok Ligájára készülő nápolyi együttes elnökét meglepi, hogy Ezequiel Lavezzit több olasz csapat is megkörnyékezte.
júl. 21
14:57
Vizes vb: indulhat Sanghajban a brazil olimpiai bajnok (She)
Nincs akadálya annak, hogy az első számú brazil úszó, César Cielo indulhasson a sanghaji világbajnokságon a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtöki határozata nyomán.
júl. 21
14:59
Portugália: a Benficában folytatja a Villarreal világbajnok védője (She)
Kétéves szerződést kötött a portugál Benfica labdarúgócsapata Joan Capdevilával, a spanyol válogatott világ- és Európa-bajnok védőjével, aki eddig a Villarrealban futballozott.
júl. 21
15:00
Világbajnok védőt szerződtetett a Benfica (Agroinform)
A Villarreal Európa-és  világbajnok balhátvédje, Joan Capdevila a Benficába igazolt. A rutinos bekk két évre írt alá a Sasokhoz, szerződésében 20 millió eurós kivásárlási árat rögzítettek.
júl. 21
15:02
Kondás Elemért nem téveszti meg a ZTE (Agroinform)
Pénteken a Zalaegerszeg - Debrecen mérkőzéssel rajtol az OTP Bank Liga második fordulója. Az első körben a Debrecen nagy különbségű győzelmet, míg a ZTE nagy különbségű vereséget könyvelhetett el.
júl. 21
15:15
Feyenoord: Ronald Koeman az új tréner, Van Bronckhorst a másodedző (She)
A holland labdarúgó-élvonalban szereplő Feyenoord a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Ronald Koemant nevezték ki a csapat új vezetőedzőjévé. A szakember Mario Beent váltja a kispadon, míg a másodedző a klub korábbi játékosa, a szintén sokszoros egykori válogatott Giovanni van Bronckhorst lett.
júl. 21
15:18
A rendezőknek kellett kárpótolniuk a csalódott kisfiút - videó (Agroinform)
A San Francisco Giants-Los Angeles Dodgers szerdai mérkőzésén egy fiatal Giants-szurkoló rendkívül csalódottan vette tudomásul, hogy egy nézőtérre kiütött labdát nem ő szerzett meg.
júl. 21
15:20
Zahorecz az NB II-ben szereplő Bajára igazolt (Agroinform)
Az NB II-ben folytatja pályafutását a Kaposvár Rákóczi egykori csapatkapitánya, Zahorecz Krisztián.

Keresés