2011. július 24. vasárnap

júl. 24
0:33
MotoGP: Lorenzóé a pole Laguna Secában, Stoner a 2., Rossi a 7. az időmérőn (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Laguna Seca-i versenyén, az Egyesült Államok Nagydíján majd a spanyol Jorge Lorenzo rajtolhat a pole pozícióból, miután a legjobb időt mente az időmérőn.
júl. 24
0:36
Így nyerte meg a Schalke a Német Szuperkupát - videó (Agroinform)
Ralf Fährmann, a Királykékek kapusa több ziccert is hárított a meccsen, és Grosskreutz valamint Perisic büntetőjét is megfogta.
júl. 24
0:51
Tenisz: John Isner döntőbeli ellenfelére vár Atlantában (She)
Az Atlantában zajló, 531 ezer dollár összdíjazású ATP-torna elődöntőjében a harmadik helyen kiemelt amerikai John Isner három játszmában nyert a nagyot küzdő, ám a döntő szettre erejével elkészülő luxemburgi Gilles Müller ellen.
júl. 24
1:27
MotoGP: Lorenzóé a pole Laguna Secában, Stoner a 2., Rossi a 7. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Laguna Seca-i versenyén, az Egyesült Államok Nagydíján majd a spanyol Jorge Lorenzo rajtolhat a pole pozícióból, miután a legjobb időt mente az időmérőn.
júl. 24
1:31
Felkészülés: a Manchester United hátrányból nyert a Chicago Fire ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban turnézó angol Manchester United labdarúgócsapata 0–1-es első félidőt követően 3–1-re nyert vendéglátója, az amerikai Chicago Fire ellen.
júl. 24
3:33
Vizes vb: Dara Eszter nélkül rendezik az elődöntőket 100 m pillangón (She)
A női 100 méteres pillangóúszás egyetlen magyar résztvevőjeként Dara Eszternek nem sikerült bejutnia az elődöntőbe a sanghaji vizes-világbajnokságon.
júl. 24
4:09
Vizes vb: Kis Gergőnek nem sikerült döntőbe jutnia 400 m gyorson (She)
A sanghaji vizes-világbajnokság 400 méter gyors elődöntőjében rajthoz álló Kis Gergőnek nem sikerült bejutnia a szám döntőjébe.
júl. 24
4:27
Vizes vb: Verrasztó Evelyn és Hosszú is elődöntős 200 m vegyesen (She)
Verrasztó Evelynnek és Hosszú Katinkának is sikerült az elődöntőbe jutnia a sanghaji úszó-világbajnokság vasárnap délelőtti női 200 méter vegyes előfutamaiból.
júl. 24
5:39
Vizes vb: Hosszú egyáltalán nem úszta ki magát az előfutamban (She)
Verrasztó Evelyn elmondása szerint lassú volt a női 200 méteres vegyes úszás előfutamai során a sanghaji vizes vb-n, Hosszú Katinkában viszont jócskán maradt tartalék. Mint arról korábban beszámoltunk, mindkét kiválóságunk továbbjutott az elődöntőbe.
júl. 24
5:41
Vizes vb: Gyurta a tizenegyedik helyen jutott elődöntőbe 100 mellen (She)
Gyurta Dániel 1:00.40 perces idővel a negyedik helyen végzett a saját futamában, ezzel az idővel pedig a tizenegyedik helyen kvalifikálta magát az elődöntőbe a sanghaji úszó-világbajnokságon.
júl. 24
5:43
Vizes vb: Kapás Boglárka nélkül rendezik a 400 m gyors fináléját (She)
A női 400 méteres gyorsúszás ifjúsági olimpiai bajnoka, Kapás Boglárka nem jutott döntőbe a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon ugyanebben a számban.
júl. 24
5:57
Vizes vb: Gyurta a tizenegyedik helyen jutott elődöntőbe 100 m mellen (She)
Gyurta Dániel 1:00.40 perces idővel a negyedik helyen végzett a saját futamában, ezzel az idővel pedig a tizenegyedik helyen kvalifikálta magát az elődöntőbe a sanghaji úszó-világbajnokságon 100 méter mellen.
júl. 24
5:59
Tenisz: idén is Isner-Fish finálét rendeznek az atlantai versenyen (She)
John Isner után az első helyen kiemelt Mardy Fish jutott be a döntőbe az Atlantában zajló teniszversenyen, miután a legjobb négy között 6:2, 6:4-re legyőzte Ryan Harrisont.
júl. 24
6:15
Vizes vb: Gyurta Dániel délután megdöntené országos csúcsát (She)
A sanghaji vizes vb-n a férfi 100 méteres mellúszás előfutamaiból a 11. helyen továbbjutó Gyurta Dániel az elődöntőben megjavítaná az általa tartott országos csúcsot.
júl. 24
8:03
Vizes vb: a román pólósok két negyedig bírták Montenegró ellen (She)
Montenegró férfi vízilabda-válogatottja 8–4-re legyőzte Romániát a sanghaji vizes vb-n, ezzel bejutott a negyeddöntőbe.
júl. 24
8:21
Felkészülés: a Real Madrid és az Everton győzött, a Juventus kikapott (She)
Az Egyesült Államokban túrázó Real Madrid labdarúgócsapata harmadik tengerentúli mérkőzését is megnyerte. José Mourinho legénysége ezúttal a Philadelphia Uniont verte meg 2–1-re.
júl. 24
8:24
Svindal közel volt az oslói robbantáshoz (Agroinform)
Közvetlen közelről élhette át az oslói robbantás borzalmait az olimpiai bajnok síző, Aksel Lund Svindal
júl. 24
8:39
Gyurta Dániel csúcsközeli idővel jutott elődöntőbe (Infostart)
Hét magyar próbált szerencsét a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi nyitányán: a délelőtti selejtezőkben hárman értek el olyan eredményt, hogy a délutáni-esti programban is folytathatják szereplésüket.
júl. 24
8:39
Atlétika: a francia szövetség felfüggesztette a verekedős futókat (She)
A Francia Atlétikai Szövetség felfüggesztette két sportolóját, Mehdi Baalát és Mahiedine Mekhissi-Benabbadot, akik pénteken, a Gyémánt Liga-sorozat monacói állomásán összeverekedtek egymással az 1500 m-es síkfutó számot követően.
júl. 24
8:42
Kilenc gólvonal technológiát tesztel a FIFA (Agroinform)
Ha lassan is, de halad a korral a nemzetközi labdarúgás - a FIFA gólvonal technológiákat tesztel a közeljövőben.
júl. 24
8:44
A Besiktas mindent megtesz Kobe Bryant megszerzéséért (Agroinform)
A török Besiktas - kihasználva az NBA úgynevezett lockoutját - szeretné megszerezni Kobe Bryantet, a Los Angeles Lakers sztárját.
júl. 24
8:57
WNBA: ötpontos keleti siker született az All Star-mérkőzésen (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) All Star-gálájának fő eseményén a keleti válogatott 118–113-ra legyőzte a nyugatiakat.
júl. 24
9:00
Az első félidőben eldönthettük volna - Aczél (Agroinform)
A Budapest Honvéd idegenben verte 4-2-re a Haladás csapatát az OTP Bank Liga második fordulójában, ezzel megszerezte első pontjait a bajnokságban.
júl. 24
9:18
Így verték Gulácsiék a Liverpoolt - videó (Agroinform)
Ahogy arról beszámoltunk, az ázsiai túráról hazatért Liverpool a Hull City otthonában játszott felkészülési mérkőzést, és 3-0-ás vereséget szenvedett. A győztes csapat kapujában a Vörösöktól kölcsönvett Gulácsi Péter állt.
júl. 24
9:33
Brazília: Rivaldo betalált, de a Sao Paulo csak egy pontot szerzett (She)
A dobogón álló Sao Paulo kétszer is megszerezte a vezetést a hátsó régióban tanyázó Atlético GO ellen, ám így is csak 2–2-es döntetlenre volt képes az országos brazil labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. A Sao Paulo második gólját a 39 éves Rivaldo szerezte.
júl. 24
9:33
Vizes vb: hét magyarból három folytathatja (Metropol)
Hét magyar próbált szerencsét a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi nyitányán: a délelőtti selejtezőkben hárman értek el olyan eredményt, hogy a délutáni-esti programban is folytathatják szereplésüket.
júl. 24
9:35
Golf: Rózsa Csilla 33. lett a balatonudvari junior Európa-bajnokságon (She)
Legjobb magyarként Rózsa Csilla a 33. helyen fejezte be a szombaton véget ért junior golf Európa-bajnokságot, amelyet Balatonudvariban, a Royal Balaton Golf&Yacht Clubban rendeztek meg.
júl. 24
9:36
Carlos Tévezt kölcsönvenné az Inter (Agroinform)
Az olasz klub egyéves kölcsönvétel után jövő nyáron fizetné ki az argentinért a 45 millió eurós vételárat.
júl. 24
9:38
A montenegrói válogatott könnyedén jutott a legjobb nyolc közé (Agroinform)
A magyarokkal azonos csoportban szerepelt montenegrói válogatott négy góllal legyőzte a románokat, így bejutott a nyolc közé a sanghaji vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján.
júl. 24
9:51
Videó: „Kétszer egypontos vereség, erre nem lehet mit mondani" (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Budapest Wolves 34–33-as vereséget szenvedett a Vukovi Beograd ellen a Közép-európai Amerikaifutball-liga fináléjában. A magyar csapatnak tehát nem sikerült visszavágnia a 2007-es döntőbeli vereségért. Akkor a végig vezető Wolves az utolsó pillanatokban 28–27-re alulmaradt. Nézze meg a csata összefoglalóját, és hallgassa meg a meccs utáni véleményeket!
júl. 24
9:54
Gyurta Dániel, Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn is továbbjutott (Agroinform)
A délelőtti selejtezőkben hét magyarból hárman értek el olyan eredményt, hogy a délutáni-esti programban is folytathatják szereplésüket.
júl. 24
10:09
Videó: győzött a Real Madrid, de a Philadelphia lőtte a szebb gólt (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Egyesült Államokban túrázó Real Madrid labdarúgócsapata harmadik tengerentúli mérkőzését is megnyerte. José Mourinho legénysége ezúttal a Philadelphia Uniont verte meg 2–1-re. Most nézze meg a találkozó góljait!
júl. 24
10:11
Labdarúgás: FTC-DVTK, Vidi-Paks, Copa-döntő - a vasárnapi program (She)
Vasárnap három mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I-ben: a Videoton a Paksot, a Ferencváros a Diósgyőrt fogadja, míg a Kaposvár Kecskemétre látogat. Magyar idő szerint 21 órakor kezdetét veszi a Copa América döntője, amelyben Uruguay és Paraguay csap össze.
júl. 24
10:12
Rivaldo fejjel talált be az Atlético kapujába - videó (Agroinform)
A 39 éves Rivaldo fejjel szerzett gólt az Atlético GO ellen, ám így is csak 2–2-es döntetlenre volt képes a csaoata, a Sao Paulo.
júl. 24
10:13
Videó: Del Piero ismét villant, de a Juve kikapott a Sportingtól (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Juventus 2–1-re kikapott a portugál Sportingtól. A Juve szépítő gólja tényleg szépre sikeredett, Alessandro Del Piero révén. Összefoglaló.
júl. 24
10:27
GP3: Kiss Pál negyedik lett a nürburgringi második futamon (She)
Kiss Pál Tamás a pole pozícióból indulva a negyedik helyen ért célba a GP3-as széria nürburgringi állomásának második versenyén.
júl. 24
10:27
Ferguson a világ legjobb edzője (Metropol)
Josep Guardiola, a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezetőedzője szerint a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson a világ legjobb trénere.
júl. 24
10:29
Ökölvívás: Amir Khan kiütéssel szerezte meg az IBF vb-címét (She)
A brit Amir Khan szombaton késő este kiütéssel nyert az amerikai Zab Judah ellen Las Vegasban, ezzel a Boksz Világszövetség (WBA) kisváltósúlyú világbajnoki öve mellé begyűjtötte a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) címét is.
júl. 24
10:30
Judah öt menetet bírt Khan ellen (Agroinform)
KO-győzelemmel szerezte meg a meglévő WBA kisváltósúlyú világbajnoki öve mellé az IBF címét Amir Khan.
júl. 24
10:48
Ferguson az első számú edző - Guardiola (Agroinform)
Josep Guardiola, a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezetőedzője szerint a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson a világ legjobb trénere.
júl. 24
11:03
Amir Khan kiütéssel szerezte meg az IBF vb-címét (Infostart)
A brit Amir Khan szombaton késő este kiütéssel nyert az amerikai Zab Judah ellen Las Vegasban, ezzel Boksz Világszövetség (WBA) kisváltósúlyú világbajnoki öve mellé begyűjtötte a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) címét is.
júl. 24
11:03
Vizes vb: a spanyol férfipólósok is ott vannak a nyolc között (She)
A Sanghajban zajló vizes vb férfi vízilabdatornáján a negyeddöntőbe jutásért vívott találkozón Spanyolország 9–8-ra legyőzte Ausztráliát.
júl. 24
11:05
Guardiola szerint Ferguson a világ legjobb edzője (Infostart)
Josep Guardiola, a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezetőedzője szerint a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson a világ legjobb trénere.
júl. 24
11:06
Miért ne nyerhetnénk meg a BL-t? - Roberto Mancini (Agroinform)
A Manchester City menedzsere, akárcsak Arséne Wenger az Arsenalnál, hosszú ideig szeretne a csapat élén maradni.
júl. 24
11:21
Labdarúgás: Guardiola szerint Ferguson a világ legjobb edzője (She)
Josep Guardiola, a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezetőedzője szerint a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson a világ legjobb trénere.
júl. 24
11:23
Tereprali: Fazekas szép születésnapi ajándékot „adott” navigátorának (She)
Fazekas Károlynak fülig ér a szája. A BMW-pilóta szombaton öt szelektív szakaszból négyet megnyert, így 35 másodperccel vezet a bajnoki címvédő Szalay Balázs előtt a tereprali országos bajnokság idei negyedik, gyulai futamán.
júl. 24
11:24
Timo Glock három évvel hosszabbított a Virginnel (Agroinform)
További három évvel meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződést Timo Glock a Forma-1-es világbajnoki sorozatban szereplő Virgin Racing német pilótája.
júl. 24
11:42
Bemutatkozik a bajnok – csúcsrangadó Fehérváron (Agroinform)
Az OTP Bank Ligában vasárnap három mérkőzést játszanak. A 2. forduló, de talán nem túlzás azt állítani, hogy az őszi idény rangadóját Székesfehérváron rendezik, ahol a bajnok Videoton az előző szezon ezüstérmesét, a Paksot fogadja.
júl. 24
11:57
Tenisz: Babos Tímea idén már a hatodik tornáját nyerte meg párosban (She)
Babos Tímea idei nyolcadik párosdöntőjéből már a hatodikat nyerte meg: az egyéniben világranglista-177. magyar teniszező a spanyolországi La Corunában a francia Victoria Larrierre-rel az oldalán lett tornagyőztes.
júl. 24
12:15
Győri ETO: még harcolnak a nemzetközi kupaindulásért (She)
Továbbra sem lehet tudni, hogy a Győri ETO labdarúgócsapata jövőre képviselheti-e Magyarországot a nemzetközi porondon, ha a bajnokságban vagy a Magyar Kupában kiharcolja az indulás jogát.

Keresés