2011. július 13. szerda

júl. 13
1:09
Felkészülés: a francia újonc legyőzte Benficát - a keddi eredmények (She)
A francia élvonalba az elmúlt szezon végén feljutó Dijon labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a portugál Benficát. A lisszaboniak csupán a 90. percben jutottak el a szépítő gólig.
júl. 13
1:13
Vb 2014: három év után nyert újra meccset St. Lucia, és tovább is jutott (She)
Saint Lucia labdarúgó-válogatottja három év eltelte, 2008 után nyert ismét mérkőzést az Aruba elleni világbajnoki selejtezőn a CONCACAF-zónában rendezett első körben. Saint Lucia 4–2-re győzött hazai pályán, és miután az első mérkőzésen is épp ennyi lett a végeredmény, csak éppen Aruba javára, következett a hosszabbítás. A ráadás nem hozott döntést, a tizenegyesrúgások pedig a hazai szurkolók…
júl. 13
2:39
Copa América: Chile győzelmével a C-csoport élén végzett (She)
Az A-csoport után a C-jelű társulásban is véget értek a küzdelmek a Copa Américán. A csoport első mai mérkőzésén a két biztos továbbjutó, Chile és Peru között az első hely megszerzése volt a tét.
júl. 13
4:45
Copa América: Uruguay is bejutott a legjobb nyolc közé (She)
A C-csoportban is véget értek a küzdelmek a Copa Américán. A kvartett első mai mérkőzésén Chile legyőzte Perut, és csoportja élén végzett, de Peru is továbbjutott, az egyik legjobb csoportharmadikként. A csoport második helyén a Mexikót legyűrő Uruguay zárt.
júl. 13
6:33
A kajakozás élő legendája visszatérne (Infostart)
Régi-új vetélytársa akadhat a magyar női kajakosoknak a jövő évi londoni olimpián, újabb visszatérésre készül ugyanis minden idők legeredményesebb német olimpikonja, Birgit Fischer.
júl. 13
6:51
Este Szabicsék ellen bizonyíthat a Videoton (Infostart)
A Videoton ma este idegenben lép pályára a Sturm Graz ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második körének első meccsén. Szabics Imre, az osztrákok válogatott csatára esélyesnek érzi csapatát a Videoton ellen a fél kilenckor kezdődő mérkőzésen.
júl. 13
6:51
Felkészülés: a francia újonc legyőzte a Benficát - a keddi eredmények (She)
A francia élvonalba az elmúlt szezon végén feljutó Dijon labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a portugál Benficát. A lisszaboniak csupán a 90. percben jutottak el a szépítő gólig.
júl. 13
6:51
"Még erősebb lesz a csapatunk" (Behaviour)
Elek Gábor, az elmúlt szezonban Kupagyőztesek Európa Kupáját nyert Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint az új szezonban még erősebb lesz az együttes, ennek ellenére úgy véli, nem várható el a gárdától a címvédés a kontinentális kupasorozatban. A zöld-fehérek hétfőn kezdték el a felkészülést az idényre, ebből az alkalomból nyilatkozott a szakember a Népszavának.
júl. 13
6:53
Atlétika: Iszinbajeva féléves kihagyás után Brüsszelben tér vissza (She)
Jelena Iszinbajeva olimpiai és világbajnok rúdugró hosszú kihagyás után szombaton, a brüsszeli nemzetközi atlétikai viadalon tér vissza.
júl. 13
6:53
Célegyenesbe kerültek a Hungaroringen a felújítások (Behaviour)
Az FIA előírásainak megfelelően immár az utolsó simításokat végzik a Hungaroringen, hogy a július 31-i 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra minden rendben legyen. Rövidesen végeznek a több tízmillió forintot felemésztő aszfaltozási munkákkal a hármas, nyolcas és kilences kanyarokban. A felújított pályaszakaszok műszaki átadására július 24-én kerül sor.
júl. 13
6:55
Messi bizonyított, mitől a legjobb (Behaviour)
Ragyogott Messi, s ettől ragyogott az egész csapat - nyilatkozta Sergio Batista, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután együttese a Copa América csoportkörének utolsó, sorsdöntő fordulójában 3-0-ra legyőzte Costa Rica alakulatát.
júl. 13
6:57
Sousa is győzni szeretne (Behaviour)
Története során először szerepel a Bajnokok Ligájában a Videoton labdarúgócsapata: ma este Klagenfurtban a Sturm Graz vendége lesz. A sorozatban edzőként ezúttal debütál a portugál Paulo Sousa, aki szerint az osztrák gárda ugyan rutinosabb, mégis győzelemben reménykedik.
júl. 13
7:09
Női labdarúgó-vb: utazik a First Lady, ha döntősök az amerikaiak (She)
Amennyiben az amerikai válogatott bejut a Németországban zajló női labdarúgó-világbajnokság döntőjébe, akkor a finálét valószínűleg a helyszínen tekinti majd meg Michelle Obama, az Egyesült Államok elnökének felesége.
júl. 13
7:11
WNBA: Birddel szárnyalt a Seattle, Bryant győztes bemutatkozása (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának 27. játéknapján a 22 pontot szerző Sue Bird vezette Seattle Storm hazai környezetben nyolcpontos győzelmet aratott a Washington Mystics ellen. A vesztes együttes legeredményesebbje a 16 pontig jutó soproni légiós, Marissa Coleman volt.
júl. 13
7:27
Felkészülés: a Gera Zoltánnal kacérkodó WBA kikapott a San Josétól (She)
Felkészülési mérkőzésen az angol West Bromwich Albion egygólos vereséget szenvedett az amerikai San Jose Earthquakestól.
júl. 13
7:45
Labdarúgás: elkezdi a Videoton, 11 meccsel folytatódik a BL-selejtező - program (She)
Szerdán tizenegy mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezősorozat, a 2. fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe a magyar bajnok Videoton, amely az osztrák Sturm Graz ellen kezdi meg a szereplését, méghozzá Klagenfurtban 20.30 órától. A találkozót a Nemzeti Sport Online is közvetíti! A Zalaegerszeg a Sopron elleni mérkőzéssel zárja felkészülését.
júl. 13
8:03
BL: állítsa össze a Videoton kezdőjét a Sturm Graz ellen! (She)
Ma este kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában a Videoton, a magyar bajnok a selejtezőkör 2. fordulójában kapcsolódik be a küzdelmekbe, miként ellenfele, az osztrák Sturm Graz is. Adjon tippet a fehérváriak nyáron kinevezett portugál vezetőedzőjének, Paulo Sousának: milyen taktika hadrendben és kiket küldene kezdőként a pályára a párharc első, klagenfurti összecsapásán!
júl. 13
8:39
Videó: Uruguay a ziccereket nem, csak a kapushibát használta ki (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Uruguay legyőzte Mexikót a Copa América C-csoportjában. Óscar Tabárez együttese rengeteg helyzetet dolgozott ki, de csak egy kapushibát tudott kihasználni. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 13
8:42
José Mourinho még egy csatárra vadászik (Agroinform)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője azt mondta, hogy még egy csatárt kellene leigazolniuk és azzal "teljesen kész lenne az együttes".
júl. 13
8:57
Uruguay túlélte a csoportkört, de az argentinokkal játszik (Infostart)
Az uruguayi válogatott, a Celeste híveinek alkalmasint el lehetett volna sütni hajnalban a régi pesti vicckezdetét, ami úgy szólt, van egy jó hírem és egy rossz. A jó hír, persze az volt, hogy a csapat végre nyert a Copa Américán, s ezzel biztosan továbbjutott. A rossz meg az, hogy a negyeddöntőben a rendező argentin válogatott vár Óscar Washington Tabárez csapatára.
júl. 13
8:57
NB II: diósgyőri nevelésű bal oldali középpályás Mezőkövesden (She)
Minden bizonnyal az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd labdarúgója lesz a következő szezonban Lipusz Norbert – írja a borsodi klub egyik szurkolói oldala, az msefoci.gportal.hu.
júl. 13
8:59
Férfi kosárlabda: Tony Parker fél évet kivár, aztán hazatér (She)
Az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs háromszoros bajnok irányítója, Tony Parker sem zárta ki, hogy a kizárás (lockout) elhúzódásával ő is átruccan Európába játszani, de egyelőre kivár.
júl. 13
9:00
Federer Malawiban jótékonykodik (Agroinform)
Az egykori világelső svájci játékos 54.000 kisdiák oktatását segíti az elmaradott kelet-afrikai országban.
júl. 13
9:01
Videó: hosszabbításos öngóllal győzte le Chile Perut a Copa Américán (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Chile André Carillo 92. percben esett öngóljával legyőzte Perut a Copa América C-csoportjában. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 13
9:02
Chile csoportelső, Uruguay is továbbjutott, Argentínával találkozik a negyeddöntőben (Agroinform)
A C-csoport első mérkőzésén Chile legyőzte Perut, és csoportja élén végzett, mögötte pedig a legyőzött gárda jutott tovább. A másik találkozón Uruguay Álvaro Pereira korai góljával győzte le Mexikót, így Argentínával találkozik a negyeddöntőben.
júl. 13
9:03
Női kézilabda: komplett csapatra való újonc Békéscsabán (She)
A nyári szünet utáni első edzésen hét újoncot mutatott be a Békéscsaba élvonalbeli női kézilabdacsapata.
júl. 13
9:04
Noah játszik a francia válogatottban (Agroinform)
Korábban még nem játszott nagy tornán francia színekben, a litvániai EB-n viszont ott lesz a galloknál Joakim Noah
júl. 13
9:15
Férfi kézilabda: az Orosháza mégis vállalta az élvonalbeli szereplést (She)
Mégis az élvonalban kezdheti a következő idényt az Orosháza férfi kézilabdacsapata. Két hete még arról számoltunk be: a klub anyagi okokra hivatkozva lemondta a szereplést, ám végül meggondolta magát.
júl. 13
9:17
Jégkorong: a Vasast edző Glen Williamson Dunaújvárosban folytathatja (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Glen Williamson a Dab.Docler jégkorongcsapatának elsőszámú edzőjelöltje a kispadra. A szakember az előző idényben a nyáron szétszéledő Vasasnál dolgozott.
júl. 13
9:18
Contador megbékélt a bukást okozó kisfiúval (Agroinform)
Az ide Tour de France első szakaszán egy 13 éves kisfiú okozott bukást a mezőnyben, Alberto Contador megbocsátott az őt komoly hátrányba hozó felelőtlen nézőnek.
júl. 13
9:33
Jégkorong: a Vasast edző Williamson Dunaújvárosban folytathatja (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Glen Williamson a Dab.Docler jégkorongcsapatának első számú edzőjelöltje a kispadra. A szakember az előző idényben a nyáron szétszéledő Vasasnál dolgozott.
júl. 13
9:35
Tromsö: a kapus és a két legrutinosabb játékos is sérült a Paks elleni meccs előtt (She)
Három kulcsemberét is nélkülöznie kell a norvég Tromsőnek a Paksi FC elleni, csütörtöki (20 óra, Székesfehérvár) Európa-liga-selejtezőn.
júl. 13
9:36
A ZTE-nél kérdéses az új igazolások szereplése a bajnoki rajton (Agroinform)
Roguy Meyé mellett Sherif El-Sadek, Aleksander Stanisavljevic és Bujor Vlad Alin engedélye is hiányzik, így hiányos lehet a zalaiak kerete a diósgyőri bajnoki rajton.
júl. 13
9:51
Real Madrid: Neymar vagy Agüero? Talán Adebayor... - Mourinho (She)
A Real Madrid játékoskeretének erősítéséről beszélt José Mourinho, amint arról tegnap már beszámoltunk: a portugál szakember még egy csatár szerződtetését tervezi. Azóta már nevesített is.
júl. 13
9:53
Napoli: Donadel után Santana is a kikötővárost választotta - hivatalos (She)
A Napoli szerződtette Mario Alberto Santanát, akinek lejárt a szerződése a Fiorentinánál. A 29 éves, hétszeres argentin válogatott középpályás öt év után hagyta el a lila-fehér klubot.
júl. 13
9:54
Sheffieldben is már Londonra figyelnek vívóink (Agroinform)
Egy évvel az olimpia előtt a kvótaszerzési időszak egyik fontos állomása lesz a csütörtökön kezdődő és jövő keddig tartó sheffieldi vívó Európa-bajnokság, melyen 24 fős magyar csapat vesz részt.
júl. 13
9:55
Atlétika: Pars visszavághat Vizzoninak a Gyulai-emlékversenyen (She)
Erős ellenfelei lesznek Pars Krisztiánnak a július 30-i Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, közülük a legnevesebb az Európa-bajnoki ezüstérmes Nicola Vizzoni.
júl. 13
9:56
Paulo Sousa trükközött a Videoton klagenfurti edzésén (Agroinform)
Paulo Sousa kedden 19:15-kor vezetett edzést a BL-selejtező helyszínén, a Wörthersee Stadionban a Sturm Graz elleni találkozó előtt egy nappal. A portugál tréner néhány bravúros trükköt is bemutatott a labdával, amíg játékosai gyakoroltak.
júl. 13
10:09
Kajak-kenu: Németországban háttérbe szorította a foci vb-t a 49 éves Fischer (She)
Felkavarta az olimpiai készülődéssel kapcsolatos állóvizet a 49 éves Birgit Fischer, minden idők legeredményesebb német olimpikonja azzal a bejelentésével, hogy indulni kíván a 2012-es londoni ötkarikás játékokon. Az eddig összesen nyolc olimpiai aranyat szerző, egykori keletnémet kajakos tervezett visszatérése szerdára az újságok sportoldalain az első számú téma lett, háttérbe szorítva még…
júl. 13
10:09
Birgit Fischer felkavarta az állóvizet (Metropol)
Felkavarta az olimpiai készülődéssel kapcsolatos állóvizet a 49 éves Birgit Fischer, minden idők legeredményesebb német olimpikonja azzal a bejelentésével, hogy indulni kíván a 2012-es londoni ötkarikás játékokon.
júl. 13
10:11
Videó: Jó volt a spanyol vonalat erősíteni - Détári a Videotonról (She)
Détári Lajos szerint a Videoton jó döntést hozott, amikor elhatározta, hogy spanyol szakembereket is bevon a klub munkájába. Az egykori világválogatott Döme szerint kell még egy év, míg a munka beérik, ezzel együtt a Sturm Graz ellen ötven százalékot ad a továbbjutásra a BL-ben.
júl. 13
10:30
Lewis Hamilton luxus gondjai (Agroinform)
A Red Bull Renault csapat idei nyomasztó fölénye mellett más jellegű problémái is akadnak Lewis Hamiltonnak.
júl. 13
10:32
A Chelsea Gary Cahillel szilárdítaná meg a védelmét (Agroinform)
A Bolton Wanderers angol védőjének leigazolását válogatottbeli társa, a Chelsea csapatkapitánya, John Terry segítheti elő.
júl. 13
10:45
Profi ökölvívás: Erdei promotere szerint a Williams-meccs pontozása szégyen volt (She)
Sokan másokhoz hasonlóan Lou DiBella, a profi ökölvívók között ismert – Erdei Zsolt tengerentúli mérkőzéseit intéző – promoter gyomra is felfordult a hétvégi Paul Williams–Erislandy Lara találkozó pontozásától.
júl. 13
10:47
DVSC: létszámban és minőségben is erős a keretünk - Bernáth (She)
Bernáth Csaba, a DVSC csapatkapitánya szerint teljesen reális célkitűzés a debreceni labdarúgócsapat számára, hogy a következő szezonban a dobogón végezzen.
júl. 13
10:48
Pars a Gyulai emlékversenyen vághat vissza Vizzoninak (Agroinform)
Komoly ellenfelei lesznek Pars Krisztiánnak a július 30-i Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, közülük a legnevesebb az Európa-bajnoki ezüstérmes Nicola Vizzoni.
júl. 13
11:03
QPR: a klub 32 év után ismét angol válogatottat szerződtetett (She)
Angol válogatott csatárt szerződtetett Buzsáky Ákos csapata, a Premier League-újonc Queens Park Rangers: Jay Bothroyd a Cardiff Cityt hagyta el, miután lejárt a szerződése.
júl. 13
11:05
Atlético Madrid: Falcao érkezhet, ha Sergio Agüero távozik (She)
A spanyol Atlético Madrid labdarúgócsapatának klubvezetői a Porto gólerős kolumbiai támadójával, Falcaóval pótolnák az argentin Sergio Agüerót, amennyiben utóbbi távozik a nyári átigazolási időszakban. Falcao kivásárlási ára 30 millió euró.
júl. 13
11:06
A San Jose kapusa saját tizenhatosáról lőtt gólt Gera csapatának (Agroinform)
A San Jose Earthquakes kapusa, David Bingham saját tizenhatosán belülről lőtt gólt a Premier League-ben játszó West Bromwich Albionnak, amelyhez hamarosan csatlakozni fog Gera Zoltán is.
júl. 13
11:21
Búvárúszás: 24 fős válogatottunk egy éve a hazai vb-vel kel és fekszik (She)
Sikerre éhes magyar válogatott indul a hódmezővásárhelyi uszonyos- és búvárúszó világbajnokságon. A nemzeti csapatban a férfiaktól tizenegy versenyző kapott helyet, míg a nőknél tizenhárman kvalifikálták magukat a vb-re.

Keresés