2011. július 30. szombat

júl. 30
0:15
Felkészülés: Buonanotte pazar nyesésével nyert a Málaga - videó (She)
A Málaga nagyra törő labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re nyert a holland Roda otthonában. A spanyol gárda első gólját a brazil Júlio Baptista szerezte büntetőből, a második találatát pedig a River Plate-től igazolt Diego Buonanotte jegyezte. A kis argentin középpályás a 90. percben gyönyörűen nyeste át a labdát a Roda kapusa felett.
júl. 30
0:18
Modell lányokon feszülnek az újrahasznosított cáparuhák - fotók (Agroinform)
A sanghaji úszó világbajnokság kapcsán gyakran szóba kerülnek a két éve a római vb-n megcsodált cáparuhák. De vajon mi lett a dresszekből azok betiltása után?
júl. 30
0:19
Videó: Több góllal kellett volna nyernünk a Haladás ellen - Dudás (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 3. fordulójának nyitó mérkőzésén a Győri ETO hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Szombathelyi Haladást. A mérkőzés egyetlen gólját Dudás Ádám szerezte az ötödik percben, a vendégek Iszlai Bence kiállítása miatt a 64. perctől emberhátrányban játszottak. Az NSO Tv-nek a mérkőzés főszereplői értékeltek.
júl. 30
3:33
Vizes vb: svéd-amerikai holtverseny az élen a női 50 m gyors előfutamában (She)
A svéd Therese Alshammar és az amerikai Jesscia Hardy jutott be az első helyen a női 50 méteres gyorsúszás elődöntőjébe a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 30
3:51
Vizes vb: a világcsúcstartó Hardy a gyors után mellen is első helyen elődöntős (She)
A világcsúcstartó Jessica Hardy az első helyen jutott be a női 50 méteres mellúszás elődöntőjébe a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 30
4:09
Vizes vb: dél-afrikai első hely a férfi 50 m hát előfutamában (She)
A dél-afrikai Gerhard Zandberg jutott be az első helyen a férfi 50 méteres hátúszás elődöntőjébe a sanghaji világbajnokságon.
júl. 30
4:27
Vizes vb: amerikai fölény a női 4x100 méteres vegyes váltóban (She)
Az Egyesült Államok magabiztosan, az első helyen jutott be a döntőbe a női 4x100 méteres vegyes váltóban a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 30
5:03
Vizes vb: Montenegró Németország legyőzésével a 7. lett a pólósoknál (She)
Montenegró férfi vízilabda-válogatottja végzett a hetedik helyen a sanghaji vizes világbajnokságon, miután 8–5-re legyőzte Németországot a viadal helyosztóján.
júl. 30
5:39
Vizes vb: Kis Gergő országos csúccsal döntős 1500 m gyorson (She)
Kis Gergő 15:01.43 perces idejével saját országos csúcsát megdöntve jutott be a férfi 1500 méteres gyorsúszás döntőjébe a sanghaji világbajnokságon. A szám másik magyar indulója, Gyurta Gergely nem kvalifikálta magát a fináléba.
júl. 30
6:15
U20-as vb: a brazilok döntetlennel, Argentína győzelemmel kezdett (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott Erik Lamela második félidőben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte Mexikót az U20-as világbajnokság nyitó napján az F-csoportban.
júl. 30
6:33
WNBA: Colemanék a dudaszó pillanatában bukták el a meccset (She)
Az Indiana Fever Shannon Bobbitt a dudaszó pillanatában szerzett duplájával 61–59-re megnyerte a Washington Mystics elleni mérkőzést az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján.
júl. 30
6:35
Vizes vb: a spanyol férfi pólósok végeztek az ötödik helyen (She)
A spanyol férfi vízilabda-válogatott végzett az ötödik helyen a sanghaji vizes világbajnokságon, miután 11–10-re legyőzte az Egyesült Államokat.
júl. 30
6:51
Tenisz: S. Williams simán megverte Sarapovát, Gulbis Del Potrót búcsúztatta (She)
Az amerikai Serena Williams nagyon magabiztosan, két szettben legyőzte a második helyen kiemelt orosz Marija Sarapovát a Stanfordban zajló WTA-tenisztorna negyeddöntőjében.
júl. 30
7:09
Már megint a szerbek... (Behaviour)
A magyar válogatott három negyeden keresztül remek teljesítményt nyújtott, a végén hosszabbításos csatában azonban 15-14-re kikapott az örök mumus Szerbiától a sanghaji vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján az elődöntőben és a bronzért játszhat. A 200 méteres vegyesúszás döntőjében Cseh László a harmadik helyen végzett, Gyurta Dániel 200 m mellen remek teljesítménnyel került a fináléba.
júl. 30
7:11
Kezdés Melbourne-ben, búcsú Isztambultól (Behaviour)
Noha még javában zajlik a 2011-es Formula 1-es világbajnokság - ezen a hétvégén rendezik a Hungaroringen a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjat -, ám Bernie Ecclestone és a sportág vezetői már javában tervezik a jövő évi versenynaptárat.
júl. 30
7:13
Most kellene továbbjutni (Behaviour)
Európai idő szerint ma este 20 órakor sorsolják ki Rio de Janeiróban a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság selejtezőcsoportjait. Az egész világon összesen 824 kvalifikációs meccset rendeznek (Ázsiában az előselejtezők már el is kezdődtek), míg kialakul a finálé 32-es mezőnye.
júl. 30
7:15
Bosszankodnak, de bravúrra készülnek a paksiak (Behaviour)
Bosszúsak az eredmény miatt, ugyanakkor bíznak a bravúrban az MVM Paks labdarúgócsapatának futballistái a csütörtök este az Európa Liga 3. selejtezőkörének első mérkőzésén a skót Hearts ellen elért 1-1-es döntetlen után.
júl. 30
7:17
Nem villogott Kiss Pál Tamás (Behaviour)
A hétvégi Magyar Nagydíj egyetlen magyar résztvevője, a GP3-as Tech 1 Racing pilótája, Kiss Pál Tamás hiába rendelkezik a sorozat mezőnyének nagy részénél jobb pályaismerettel, hazai futamán egyáltalán nem sikerült számára a pénteki nap.
júl. 30
7:19
Hamilton hátát nézték (Behaviour)
Tegnap végre felbőgtek a motorok, és a sportág hazai rajongóinak nagy örömére kezdetét vette a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj. A múlt heti győzelmétől úgy tűnik olyan lendületet kapott Lewis Hamilton, hogy a McLaren brit pilótáját vélhetően a Hungaroringen is nehéz lesz megállítani. 2008 világbajnoka mindkét tréningen a leggyorsabbnak bizonyult, akit egyedül a 30. születésnapját ünneplő Fernando…
júl. 30
7:27
Rangers: Nem vagyunk mérföldekre a megállapodástól Juhászról - McCoist (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht a Rangers második, 2.5 millió fontról szóló ajánlatát is visszautasította Juhász Rolandért. A skót együttes menedzsere, Ally McCoist azonban továbbra sem mondott le a magyar védőről, és úgy véli, nincsenek olyan távol az álláspontok.
júl. 30
7:27
Kis Gergő országos csúccsal döntős 1500-on (Metropol)
Csupán két magyar indult, ráadásul ugyanabban a számban a sanghaji vizes vb utolsó előtti napjának úszóselejtezőiben. A "szegényes" program azonban gazdag tartalommal párosult: Kis Gergő bejutott az 1500 méteres férfi gyors döntőjébe, ráadásul elképesztően nagy országos csúccsal.
júl. 30
7:45
Haladás: az ETO ellen megsérülő Schimmernek porcsérülése lehet (She)
Schimmer Szabolcs megsérült a Haladás Győri ETO ellen 1–0-ra elveszített tegnapi bajnokijának második percében, ezért a szünetben cserét kért. A védőnek valószínűleg porcsérülése van.
júl. 30
8:03
Villarreal: Cazorla távozása miatt Giuseppe Rossi egyelőre marad (She)
Ügynöke szerint ezen a nyáron nem vált csapatot Giuseppe Rossi, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreal olasz csatára.
júl. 30
8:06
Kis Gergő áttörte a 15 perces álomhatárt - új magyar csúccsal döntős (Agroinform)
A sanghaji úszó világbajnokság utolsó előtti napján ismét remekelt Kis Gergő, aki az 1500 méteres gyorsúszásban is döntőbe jutott.
júl. 30
8:21
Ajax: Stekelenburg már Rómában van, Babos egyre közelebb Amszterdamhoz (She)
Egybehangzó holland és olasz sajtóértesülések szerint az Ajax és az AS Roma megegyezett Maarten Stekelenburg átigazolásáról, aki már elutazott az olasz fővárosba, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt. A holland futballista távozásával egyre valószínűbb, hogy Babos Gábor Amszterdamba igazol.
júl. 30
8:24
A szombati úszó döntők menetrendje (Agroinform)
Az úszó-vb utolsó előtti napjának délutáni programjában két magyar versenyzőért szurkolhatunk, Takács Krisztián és Kapás Boglárka is döntőt úszik.
júl. 30
8:26
A bronzmeccsre is megkaptuk az elődöntőt elfújó görög bírót (Agroinform)
A férfi vízilabda torna zárásaként a bronzmérkőzés vár Kemény Dénes együttesére, a mieink a roppant erős horvát csapat ellen szállnak vízbe az éremért.
júl. 30
8:39
Vizes vb: a 3. helyért játszik a Kemény-csapat, Takács és Kapás döntője - program (She)
A sanghaji vizes világbajnokság utolsó előtti napján a magyar férfi vízilabda-válogatott Horvátországgal csap össze a harmadik helyért magyar idő szerint szombat délelőtt. Úszóink közül Takács Krisztián az 50 méteres gyorsúszás, Kapás Boglárka pedig a 800 méteres gyorsúszás kora délutáni döntőjében érdekelt.
júl. 30
8:41
Tenisz: doppingvétség miatt egyéves eltiltást kapott az amerikai (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) egyéves eltiltást szabott ki az amerikai Robert Kendrickre, akinek a szervezetében a francia nyílt bajnokság alatt tiltólistán szereplő anyag nyomaira bukkantak.
júl. 30
9:15
Vizes vb: brazil gyógyszergyártó felelős Cielo doppingesetéért (She)
Egy brazil gyógyszergyártó cég felelős César Cielo olimpiai és világbajnok úszó doppingesetéért, a versenyző ezért kapott engedélyt, hogy szerepeljen a jelenleg is zajló sanghaji világbajnokságon.
júl. 30
9:18
Dél-Afrika a vb-rendezés után olimpiai pályázaton gondolkozik (Agroinform)
A Dél-afrikai Köztársaság hamarosan dönt arról, hogy pályázik-e a 2020-as nyári olimpia megrendezésére.
júl. 30
9:20
Evans és a Schleck-fivérek Amerikában csaphatnak újra össze (Agroinform)
A friss Tour de France-győztes Cadel Evans indul az első alkalommal kiírt amerikai Pro Cycling Challenge elnevezésű kerékpárosversenyen.
júl. 30
9:33
Sztársportolók a Gyulai István Emlékversenyen (Infostart)
Kiemelkedő tudású sportolók is nagy számban szerepelnek szombaton a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon a Puskás Ferenc Stadionban - közölte Gyulai Márton, a magyar szövetség főtitkára. Az egyik sztár, Asafa Powell tíz másodpercen belüli teljesítményére készül 100 méteres síkfutásban.
júl. 30
9:33
Ökölvívás: Sumenov könnyen legyőzte az Erdei által is megvert Santiagót (She)
Egyoldalú mérkőzésen védte meg félnehézsúlyú világbajnoki címét a WBA szervezetnél Bejbut Sumenov.
júl. 30
9:35
Tenisz: a sérült Andy Roddick nem játszik Washingtonban (She)
Sérülésére hivatkozva az amerikai Andy Roddick lemondta a szereplést a vasárnap kezdődő washingtoni kemény pályás férfi tenisztornán.
júl. 30
9:54
A gyógyszertárban szennyezték be a brazil úszó étrend-kiegészítőjét (Agroinform)
A Nemzetközi Sportdöntőbíróság közleményben indokolta meg, hogy miért mentette fel a doppingvádak alól César Cielo Filhót a világbajnokság előtt.
júl. 30
10:09
Vizes vb: Magyarország-Horvátország - élőben az NSO-n! (She)
A szerbek elleni fájó vereség után a harmadik hely megszerzéséért szállhat vízbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a sanghaji világbajnokságon. Az ellenfél a szintén csalódott Horvátország lesz, amely kisebb meglepetésre alulmaradt az olaszokkal szembeni elődöntőben. A bronzmérkőzést folyamatosan bővülő cikkünkben és percről percre frissülő online közvetítésünkben ön is nyomon követheti.
júl. 30
10:11
GP3: Kiss a 18. rajtkockából indul a szombati hungaroringi futamon (She)
Kiss Pál Tamás a 18. helyről kezdheti meg a GP3-as sorozatnak az F1-es Magyar Nagydíj betétprogramjában szereplő első hungaroringi versenyét, amelyre délután 17.20-kor kerül sor.
júl. 30
10:12
Magyarország-Horvátország, bronzmérkőzés - ÉLŐ (Agroinform)
Fásultan mozgó csapat volt a magyar válogatott az első félidőben, a harmadik negyedben végre össze tudtuk magunkat szedni, de még hátrányban vagyunk. (9-11)
júl. 30
10:27
Kajak-kenu: megérkezett az első külföldi válogatott Szegedre (She)
Megérkezett az első külföldi csapat a szegedi kajak-kenu világbajnokság helyszínére. Az olimpiai kvalifikációs viadal 19 nap múlva kezdődik.
júl. 30
10:27
Serena Williams legyőzte Sarapovát (Metropol)
A korábbi világelső amerikai Serena Williams két sima játszmában legyőzte a Wimbledonban döntős orosz Marija Sarapovát a 721 ezer dollár összdíjazású stanfordi keménypályás női tenisztorna pénteki negyeddöntőjében.
júl. 30
10:30
Az MU egykori kapusát igazolták le Geráék (Agroinform)
Ben Foster egy évre szóló kölcsönszerződést kötött a West Bromwich Albionnal, így Gera Zoltán csapattársa lesz.
júl. 30
10:45
NB I: a Vidi Kaposvárra, az Újpest Siófokra látogat - program (She)
A magyar bajnok Videoton a Kaposvár otthonában lép pályára a labdarúgó NB I harmadik fordulójában ma délután. Az eddig nyeretlen Újpest Siófokra látogat, míg a Honvéd a Vasast fogadja. Az újonc PMFC a ZTE-vel csap össze.
júl. 30
10:47
Vasas-Roma: egy fotó Tottival? ...és utazz el Rómába! (She)
Egy különleges mérkőzés és egy különleges lehetőség! A Vasas–AS Roma meccs augusztus 3-án a Puskás Ferenc Stadionban. Keresd a mérkőzés standjait a Westendben, ahol kedvezményesen veheted meg a belépőjegyed a találkozóra és lefotóztathatod magad egy életnagyságú Totti-figurával!
júl. 30
10:48
Sérüléssel versenyez a hétvégén Vettel (Agroinform)
A világbajnokságban élen álló Sebastian Vettelt kézsérülés hátráltatja a hétvégi Magyar Nagydíj során.
júl. 30
10:50
Kiss Pál Tamás a 18. helyről rajtolhat (Agroinform)
A magyar pilóta több mint egy másodperccel maradt le a a pole pozíciót szerző finn Valtteri Bottastól.
júl. 30
11:03
Olimpia 2020: Dél-Afrika is érdeklődik a rendezés iránt (She)
A Dél-afrikai Köztársaság hamarosan dönt arról, hogy pályázik-e a 2020-as nyári olimpia megrendezésére.
júl. 30
11:06
Serena Williams Marija Sarapova legyőzésével jutott a legjobb négy közé (Agroinform)
A korábbi világelső amerikai Serena Williams két sima játszmában legyőzte a Wimbledonban döntős orosz Marija Sarapovát a 721 ezer dollár összdíjazású stanfordi keménypályás női tenisztorna pénteki negyeddöntőjében.
júl. 30
11:21
Vasas: Fürjes az Egernél, Mundi a Szolnoknál folytatja (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a hivatalos honlapján tette közzé, hogy több fiatal játékosa is távozik.
júl. 30
11:21
Gyurta Dániel szombaton már az öccséért szurkolt (Metropol)
Nem sok időt adott magának az ünneplésre Gyurta Dániel, aki pénteken a magyar úszósport 20. - saját maga második - világbajnoki aranyérmét érdemelte ki a 200 m mell döntőjének megnyerésével.

Keresés