2011. július 17. vasárnap

júl. 17
0:00
Kolumbia kiesett, Peru az első elődöntős (Agroinform)
Radamel Falcao a rendes játékidőben büntetőt hibázott, a peruiak a ráadásban Lobatón és Vargas révén megnyerték a találkozót.
júl. 17
0:15
Benfica: a portugál ezüstérmes lecsapott a Real argentin légiósára (She)
Az élvonalbeli portugál labdarúgó-bajnokságban (Liga Sagres) legutóbb ezüstérmes Benfica szerződtette a Real Madrid argentin légiósát, Ezequiel Garayt.
júl. 17
0:18
Falcao kihagyta a büntetőt a Peru ellen (Agroinform)
A Chelsea-be igazoló Radamel Falcao a rendes játékidőbenkihagyott egy büntetőt, Kolumbia a hosszabbításban kikapott Perutól.
júl. 17
0:33
Videó: száz percen túl lőtte két gólját a perui válogatott Kolumbia ellen (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, Peru labdarúgó-válogatottja jutott be elsőként a Copa América elődöntőjébe, miután a torna negyeddöntőjében hosszabbításos mérkőzésen két góllal nyert Kolumbia ellen. Tekintse meg a két találatot!
júl. 17
0:36
Falcao kihagyta a büntetőt Peru ellen (Agroinform)
A Chelsea-be igazoló Radamel Falcao a rendes játékidőben mellé rúgott egy büntetőt, Kolumbia a hosszabbításban kikapott Perutól.
júl. 17
1:27
Amerikaifutball-vb: az Egyesült Államok megvédte címét (She)
Az Ausztriában megrendezett amerikaifutball-világbajnokságon az Egyesült Államok megvédte címét, miután a döntőben magabiztosan nyert Kanada ellen
júl. 17
2:03
Felkészülés: Juhász Roland egy félidőt kapott a PSG elleni meccsen (She)
Lejátszotta hatodik felkészülési meccsét a belga élvonalban szereplő Anderlecht labdarúgócsapata, a brüsszeli együttes a portugáliai Faróban rendezett találkozón 1–1-es döntetlennel zárt a francia első osztályú PSG ellenében.
júl. 17
3:15
Copa América: Argentína tizenegyesekkel esett ki, Uruguay elődöntős (She)
Uruguay tizenegyes párbajban búcsúztatta a házigazda Argentínát a labdarúgó Copa América negyeddöntőjében. A vb-negyedik Uruguay ellenfele az elődöntőben a túlórás mérkőzésen Kolumbiát legyőző Peru lesz majd.
júl. 17
3:33
Copa América: Argentína büntetőkkel esett ki, Uruguay elődöntős (She)
Uruguay tizenegyes párbajban búcsúztatta a házigazda Argentínát a labdarúgó Copa América negyeddöntőjében. A vb-negyedik Uruguay ellenfele az elődöntőben a túlórás mérkőzésen Kolumbiát legyőző Peru lesz majd.
júl. 17
5:21
Vizes vb: Kazahsztán-Magyarország élőben az NSO-n! (She)
Megkezdi szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a sanghaji vizes vb-n: kövesse figyelemmel a Nemzeti Sport Online-on a Kazahsztán–Magyarország találkozót!
júl. 17
6:15
Vizes vb: a magyar női pólócsapat lemosta Kazahsztánt (She)
Imponáló magabiztossággal nyerte meg első mérkőzését a sanghaji világbajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott, mely Kazahsztán ellen diadalmaskodott 21–6-ra, úgy, hogy már a nagyszünetben nyolc gól volt az előnye. A csoport másik mérkőzésén Hollandia és az Egyesült Államok 7–7-es döntetlent játszott egymással.
júl. 17
6:51
Felkészülés: sima Real Madrid- és Manchester City-siker (She)
Győzelmet aratott amerikai túráján a Real Madrid és a Manchester City is: a spanyol nagycsapat 4–1-re győzte le a Los Angeles Galaxyt, míg az angol gárda 2–0-ra nyert a mexikói América ellen.
júl. 17
7:45
Copa América: hiába az uruk elleni kudarc, Batista nem mond le (She)
Sergio Batista, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya közölte: nem mond le posztjáról, annak ellenére sem, hogy az albicéleste már a negyeddöntőben kiesett a hazai rendezésű Copa Américán, ráadásul az ősi ellenfél Uruguay verte ki.
júl. 17
8:03
Elhunyt Bicskei Bertalan (Infostart)
Súlyos betegség következtében, rövid szenvedés után, életének 67. évében szombat este elhunyt Bicskei Bertalan, a magyar labdarúgás meghatározó személyisége.
júl. 17
8:21
Vizes vb: Kapitális hibákkal is nyertünk tizenöttel - nyilatkozatok (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar női vízilabda-válogatott kiütéses, 21–5-ös győzelmet aratott Kazahsztán ellen a sanghaji világbajnokságon, a csoport másik mérkőzése (Hollandia–Egyesült Államok) 7–7-re végződött. Merész András szövetségi kapitány látja a hibákat is, de értékelése szerint tökéletes volt első mérkőzésnek a kazahok elleni találkozó.
júl. 17
8:39
Megvan az első magyar pólógyőzelem a sanghaji világbajnokságon (Infostart)
Győzelemmel mutatkozott be a sanghaji vizes világbajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott: Merész András csapata az A jelű négyesben a csoportmeccsek első fordulójában 15 góllal verte meg a kazahok együttesét.
júl. 17
8:39
Videó: drámai tizenegyespárbaj, Tévez hibája után argentin búcsú (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Uruguay tizenegyespárbajban búcsúztatta a házigazda Argentínát a labdarúgó Copa América negyeddöntőjében. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 17
8:42
Elhunyt Bicskei Bertalan (Agroinform)
Súlyos betegség következtében rövid szenvedés után, életének 67. évében szombat este elhunyt Bicskei Bertalan, a magyar labdarúgás meghatározó személyisége.
júl. 17
8:44
Győzelemmel rajtolt a női válogatott (Agroinform)
Merész András csapata az A jelű négyesben a csoportmeccsek első fordulójában 15 góllal verte meg a kazahok nemzeti együttesét.
júl. 17
8:57
Genk: Courtois után újabb kapus távozott, nőnek Köteles esélyei (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk újabb kapusától vált meg: Koen Casteels a német első osztályú Hoffenheimhez írt alá négyéves szerződést, így Köteles László esélyei tovább nőttek a kezdőbe kerülésre. Mint arról korábban beszámoltunk, Thibaut Courtois a Chelsea-hez távozott.
júl. 17
8:59
Labdarúgás: a Fradi Kaposvárra látogat, Brazília Paraguayjal meccsel (She)
A labdarúgó NB I első fordulójában vasárnap három mérkőzésre kerül sor. A Ferencváros Prukner László vezetőedző korábbi csapatához, a Kaposvárhoz megy vendégségbe, az EL-csapatok rangadóján a Paks a Kecskemétet fogadja, az ETO a Honvédhoz látogat. A Copa América negyeddöntőjében Brazília–Paraguay és Chile–Venezuela találkozókat rendeznek.
júl. 17
9:15
Felkészülés: a Kecskemét az izraeli élvonal újoncát fogadja (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét hétfőn, nemzetközi felkészülési mérkőzésen az izraeli élvonal újoncát, a Hapoel Rishon LeZiont fogadja. A találkozót a Széktói Stadionban rendezik 19 órától.
júl. 17
9:17
Videó: Szeretnénk folytatni a hagyományokat - Kondás Elemér (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen az elmúlt szezonban mutatott produkciójával elmaradt a várakozástól. Kondás Elemér vezetőedző az NSO Tv-nek elmondta, a 2011–2012-es évadban folytatnák a hagyományokat, vagyis nemzetközi kupaszereplést érő helyen szeretne végezni csapatával.
júl. 17
9:18
Peru jutott elsőként az elődöntőbe (Agroinform)
A rendes játékidő gól nélkül telt el, de Kolumbia előtt ott volt az esély a továbbjutásra, a 66. percben Radamel Falcao büntetőt hibázott.
júl. 17
9:33
Brazília: Deco és a MU korábbi légiósa sem tudott segíteni csapatán (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában 3–1-re kikapott a Decót soraiban tudó Fluminense a Coritiba otthonában. A portugál játékmester egy félidőnyi játéklehetőséget kapott.
júl. 17
9:33
Vizes vb - Győzelemmel rajtolt a női vízilabda-válogatott (Behaviour)
Győzelemmel mutatkozott be a sanghaji vizes világbajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott: Merész András csapata az A jelű négyesben a csoportmeccsek első fordulójában 15 góllal verte meg a kazahok nemzeti együttesét.
júl. 17
9:36
Uruguay büntetőkkel verte ki a házigazda Argentínát (Agroinform)
Az 1-1-re végződött rendes játékidő és hosszabbítás után az Albicelestes tagjai közül Tévez rontott büntetőt, míg a másik oldalon senki sem hibázott a negyeddöntőben.
júl. 17
9:51
Vizes vb: nem sikerült a bravúr Czékus Eszternek a szinkronúszók között (She)
A szinkronúszók egyéni selejtezőjében a magyar induló Czékus Eszter a 17. helyet szerezte meg a 33 főt számláló mezőnyben a sanghaji világbajnokság vasárnapi versenynapján, így nem került be a szám 12-es döntőjébe.
júl. 17
9:51
Nasri és Agüero a Manchester City célkeresztjében (Metropol)
Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, hogy Sergio Agüero és Samir Nasri szerepel a klub nyári átigazolási tervei között.
júl. 17
9:53
Uruguay a második elődöntős a Copa Americán (Metropol)
Másodikként az uruguayi válogatott jutott be az Argentínában zajló labdarúgó Copa America elődöntőjébe, miután tizenegyesrúgásokkal legyőzte a házigazda csapatot.
júl. 17
9:54
A műúszó Czékus Eszter helytállt, de nem jutott döntőbe (Agroinform)
A magyar induló a 17. helyet szerezte meg a 33 főt számláló mezőnyben, így nem került be a szám 12-es döntőjébe.
júl. 17
9:55
Győzelemmel rajtolt a női vízilabda-válogatott (Metropol)
Győzelemmel mutatkozott be a sanghaji vizes világbajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott: Merész András csapata az A jelű négyesben a csoportmeccsek első fordulójában 15 góllal verte meg a kazahok nemzeti együttesét.
júl. 17
10:09
Jégkorong: Fekete Dornbirnben folytatja, norvég ajánlata is volt (She)
Bővült a magyar hokis légióskontingens, amely erre a nyárra egyébként is felduzzadt: miután a Sapa Fehérvár AV19-től nem kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot, Fekete Dániel a Dornbirner Bulldogshoz szerződött az osztrák másodosztályba, ahol a Dab.Docler is versenyez majd.
júl. 17
10:27
Úgy estek ki az argentinok, hogy Messi gólt sem rúgott - videókkal (Infostart)
Megtörtént, amire egyetlen argentin sem mert gondolni a Copa América előtt: Sergio Batista csapata még az elődöntőbe sem került be! A világbajnoki negyedik uruguayi csapat 1-1-es döntetlent követő tizenegyes-párbajban kiejtette az Albicelestét. A szétlövésben egyedül Carlos Tévez hibázott.
júl. 17
10:27
Fulham: a Palermóban mellőzött fiatal középpályás érkezhet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham átigazolná a Palermóban mellőzött fiatal középpályást, Pajtim Kaszamit. A svájci válogatott játékos szerződése 2015-ben jár le a szicíliai csapatnál, amely 3 millió euró körüli összegért hajlandó lenne megválni tőle.
júl. 17
10:27
Elhunyt Bicskei Bertalan (Behaviour)
Súlyos betegség következtében rövid szenvedés után, életének 67. évében szombat este elhunyt Bicskei Bertalan, a magyar labdarúgás meghatározó személyisége.
júl. 17
10:29
Videoton: az MU-nál és a Benficánál nevelkedett csatár érkezett (She)
A Videoton labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a vidi.hu-n jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött a Manchester Unitednél és a Benficánál is megfordult, volt portugál utánpótlás-válogatott csatárral, Evandro Brandaóval.
júl. 17
10:48
Magabiztosan verte a Real Madrid a Galaxyt (Agroinform)
A Realban gólpasszt adott Kaká, akire José Mourinho állítólag nem tart igényt a következő szezonban.
júl. 17
11:03
Videó: így focizik Evandro Brandao, a Videoton legújabb szerzeménye (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Videoton labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a vidi.hu-n jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött a Manchester Unitednél és a Benficánál is megfordult, volt portugál utánpótlás-válogatott csatárral, Evandro Brandaóval. Most nézze meg, hogy milyen játékos is Brandao!
júl. 17
11:06
Az MU-t és a Benficát megjárt portugál csatártehetséget szerzdőtetett a Videoton (Agroinform)
Evandro Brandao három évre aláírt a címvédőhöz. A portugál utánpótlás-válogatottal korábban együtt dolgozott Paulo Sousa, a Vidi vezetőedzője az U16-as csapatnál.
júl. 17
11:24
Fölényesen verte a Real Madrid a Galaxyt (Agroinform)
A Realban gólpasszt adott Kaká, akire José Mourinho állítólag nem tart igényt a következő szezonban.
júl. 17
11:39
Videó: két perc sem kellett az osztrák kapusnak a gólszerzéshez (She)
Gyors és hatalmas gólt szerzett a Wiener Neustadt kapusa, Jörg Siebenhandl a Mattersburg elleni osztrák bajnokin. A vendégek hálóőre az általuk 2–1-re megnyert találkozón már a második percben betalált, kilencven méterről.
júl. 17
11:39
Beckham Ronaldo ellen (Metropol)
Az Egyesült Államokban túrázó Real Madrid barátságos labdarúgó-mérkőzésen 4-1-re nyert a spanyol királyi gárda egykori sztárját, az angol David Beckhamet is felvonultató házigazda Los Angeles Galaxy ellen.
júl. 17
11:41
Man. United: Kiélezettebb lesz a bajnokság, mint valaha - Vidics (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United hátvédje, Nemanja Vidics a The People-nak adott nyilatkozatában elmondta, csapata éhes a sikerre, a Premier League azonban nagyobb küzdelmet fog hozni, mint valaha.
júl. 17
11:42
Az MU-t és a Benficát megjárt portugál csatártehetséget szerződtetett a Videoton (Agroinform)
Evandro Brandao három évre aláírt a címvédőhöz. A portugál utánpótlás-válogatott játékossal korábban együtt dolgozott Paulo Sousa, a Vidi vezetőedzője az U16-as csapatnál.
júl. 17
11:44
Garay Madridból Lisszabonba távozott (Agroinform)
A Benfica leigazolta a Real Madridtól Ezequiel Garayt. A 24 éves argentin védő létszámon felülivé vált a királyiaknál.
júl. 17
11:57
Görögország: alighanem az AEK-ban folytatja a BL-győztes izlandi (She)
Görög lapértesülések szerint közel az egyezség Eidur Gudjohnsen és az AEK között, így a rutinos izlandi válogatott labdarúgó az athéni nagycsapatban folytathatja.
júl. 17
12:00
Batista nem mond le Argentína kiesése után (Agroinform)
Sergio Batista, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem tartja kudarcnak a kiesést a hazai rendezésű Copa Américán.
júl. 17
12:36
A Man. City is amerikai sikerrel nyitott (Agroinform)
A Manchester City is győzelemmel kezdte felkészülését a következő szezonra: az amerikai túrán lévő kékmezesek San Franciscóban 2-0-ra nyertek a mexikói Club América ellen.
júl. 17
12:51
Debrecen: három hónapig lesz harcképtelen a balszerencsés fiatal játékos (She)
Ferenczi János két nap alatt megjárta a mennyet és a poklot. A Debreceni VSC-TEVA 20 éves sajátnevelésű játékosa pénteken a Vasas ellen debütált az élvonalban, majd másnap a Branesti elleni edzőmeccsen súlyosan megsérült – olvasható a hajdúsági klub hivatalos honlapján. Az edzőmeccsen megsérült fiatal középpályás leghamarabb három hónap múlva játszhat ismét.

Keresés