2011. július 22. péntek

júl. 22
0:00
A Hearts lesz a Paks ellenfele, bekapcsolódnak a "nagyok" (Agroinform)
Valamennyi találkozó befejeződött az Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójában, így már kialakultak a harmadik kör párosításai.
júl. 22
2:57
El: minden a három kupacsapatunkról - beszámoló, gólvideók, értékelések, lapszemle! (She)
Csütörtökön nagyüzem volt az Európa-ligában, a második selejtezőkör visszavágóin három csapatunk is érdekelt volt, sajnos csak egyikük, a Paks vette sikerrel az akadályt. Itt összegyűjtöttünk mindent, ami a meccsekkel kapcsolatban érdekes lehet.
júl. 22
6:00
Nézd a Vidi-Sturm meccset szuperlassítva! - videó (Agroinform)
A vidi.hu jóvoltából megnézheted a 3-2-es hazai győzelemmel zárult Videoton-Sturm Graz BL-selejtező összefoglalóját szuperlassított felvételeken.
júl. 22
6:51
Fradi-bukás és paksi csoda - videók Norvégiából (Infostart)
A három magyar csapat közül egyedül a Paks jutott tovább a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében.
júl. 22
6:51
Sima siker Sanghajban (Behaviour)
Az első fordulós rangadót követően - Montenegrót verték 11-10-re - tegnap inkább egy laza edzésre emlékeztető meccsen nyertek férfi vízilabdázóink Kazahsztán ellen, és egyre közelebb került Kemény Dénes legénysége a csoportelsőséghez a sanghaji vizes világbajnokságon. Mindeközben a női műúszók orosz klasszisa, Natalja Iscsenko immár újabb arannyal bizonyította, nincs nála jelenleg jobb e…
júl. 22
6:53
Elhalasztották a Balaton-átúszást (Behaviour)
A várhatóan rossz időjárási körülmények miatt a szervezőbizottság újfent elhalasztotta a szombati, Révfülöp és Balatonboglár között megrendezendő Balaton-átúszást
júl. 22
6:55
Rooney tripla a Seattle ellen (Behaviour)
Az angol labdarúgó-bajnokság címvédője, a Manchester United 7-0-ra kiütötte felkészülési mérkőzésen az amerikai Seattle Sounderst.
júl. 22
6:57
Hátsó katasztrófaövezet (Behaviour)
Botrányos védekezése miatt kényszerült búcsúra a Videoton a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének visszavágóján a Sturm Graz ellen. Hiába nyert 3-2-re a magyar bajnok, a kinti 2-0-s vereség következtében 4-3-as összesítéssel búcsúzott a sorozattól, és július végén befejezte európai kupaszereplését.
júl. 22
7:09
Eltiltották a vezetéstől az olimpiai bajnokot (Infostart)
Egy londoni bíróság tizenöt hónapra eltiltotta a vezetéstől Linford Christie-t, a britek legendás atlétáját. Az 1992-es barcelonai olimpián 100 méteren aranyérmes sprinter még 2010-ben okozott közúti balesetet úgy, hogy egy főúton a forgalommal szemben haladt.
júl. 22
7:09
Profi ökölvívás: már az év végén összejöhet az Erdei-Pascal meccs? (She)
A WBC (Bokszvilágtanács) eliminációs tornát írt ki félnehézsúlyban a következő első számú kihívói pozíció betöltéséért. A súlycsoport jelenlegi címvédője a szervezetnél Bernard Hopkins, aki legközelebb október 15-én, a jelenlegi kötelező kihívó, Chad Dawson ellen teszi kockára a vb-övét.
júl. 22
7:09
Copán vágták egymást (Behaviour)
A latin vérmérséklet legyőzte a kultúrembert a Copa América második elődöntőjében: miután Paraguay csapata büntetőkkel felülmúlta a venezuelaiakat, a két gárda tagjai összeverekedtek egymással. A továbbjutó győzelem nélkül jutott el a vasárnapi fináléig, ahol ellenfele az uruguayi alakulat lesz.
júl. 22
7:11
Újabb siker Ningpóban (Behaviour)
A magyar válogatott fölényesen, 3,5-0,5-re legyőzte az izraeli együttest a kínai Ningpóban zajló sakk-csapatvilágbajnokság csütörtöki, 5. fordulójában. Lékó Péter és Polgár Judit világossal, Balogh Csaba sötéttel nyerte partiját, Almási Zoltán sötéttel remizett.
júl. 22
7:13
Gránát a vb helyszínén (Behaviour)
Az augusztusi kajak-kenu világbajnokságnak helyet adó maty-éri pálya létesítményeinek felújítása közben II. világháborús éles lőszert, egy aknavető gránátot találtak.
júl. 22
7:15
C. Ronaldo csúcsformában (Behaviour)
A spanyol labdarúgó-bajnokság következő idényére az Egyesült Államokban készülő spanyol Real Madrid 3-0-ra legyőzte a mexikói Chivas Guadalajara csapatát.
júl. 22
7:17
Biztos továbbjutás (Behaviour)
Sokan féltették az amerikaiaktól kiütéses vereséget szenvedő magyar női vízilabda-válogatottat az olimpiai bajnoki címvédő hollandoktól. Bizony, meg volt az esélye annak, hogy Merész András csapata újabb súlyos vereséget szenved a csoportmérkőzések során, és a negyeddöntőért egy hitehagyott alakult fog nekivágni.
júl. 22
7:27
WNBA: Bevilaqua pont nélkül zárt, a San Antonio kikapott (She)
Tully Bevilaqua több mint tizenhat percet töltött a pályán, de pontot nem szerzett a San Antonióban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Silver Stars a Seattle Storm otthonában szenvedett 73–55-ös vereséget.
júl. 22
7:29
El: Győzelem nélkül jutottunk tovább, de nem kesergünk - az Aktobe edzője (She)
Vlagyimir Muhanov, az Aktobe vezetőedzője szerint jól és zártan védekezett csapata ellen a Kecskemét. A két csapat az Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóján Kazahsztánban játszott 0–0-s döntetlent, de idegenben lőtt góljának köszönhetően a kazah csapat jutott tovább.
júl. 22
8:03
Női kosárlabda: Ciprusról igazolt irányítót a Baja (She)
A Bajai NKK női kosárlabda-csapata megszerezte Maja Scsekicset, aki a ciprusi bajnokcsapattól, az AEL Limasszoltól érkezik Magyarországra.
júl. 22
8:05
Pápa: megérkezett Puri engedélye, a Siófok ellen mutatkozhat be (She)
A Siófok elleni, hétvégi magyar bajnokin mutatkozhat be Sander Puri, a Pápa észt válogatott középpályása, miután a játékos megkapta játékengedélyét.
júl. 22
8:21
Rooney a legnépszerűbb (Infostart)
A Manchester United csatárának, Wayne Rooney-nak a nevét és számát nyomták a legtöbb eladott mezre az angol labdarúgó-bajnokság előző szezonjában világszerte, ezzel megelőzte a korábbi éllovas Fernando Torrest.
júl. 22
8:21
NB II: ismét lesz román légiósa a Békéscsabának (She)
Ismét lesz román légiósa az NB II Keleti Csoportjában szereplő Békéscsabának, miután a lila-fehérek megszerezték Lecuta Dan Alexandert a C.S. Ineu együttesétől.
júl. 22
8:21
Harcban a csalókkal (Metropol)
Az utóbbi években a szerencsejáték-iparon belül robbanásszerűen nőtt az online fogadások népszerűsége. E piacot a csalók is felfedezték maguk­nak, s egyre több sporteseményt bundáznak meg szerte a világban.
júl. 22
8:24
Gondos Flóra 32. lett - kínai fölény 3 méteren is (Agroinform)
Nem jutott tovább a középdöntőbe a női 3 méteres műugró verseny egyetlen magyar indulója, Gondos Flóra, aki a 32. helyen fejezte be a sanghaji világbajnokságot.
júl. 22
8:39
Tenisz: Hewitt a második fordulóban búcsúzott Atlantában (She)
Az Atlantában zajló férfi tenisztorna második fordulójában búcsúzott Lleyton Hewitt. Az ausztrál játékos a nála jóval alacsonyabban rangsorolt Rajeev Ramtól kapott ki három szettben.
júl. 22
8:57
Vizes vb: Gercsák Csaba kiválóan szerepelt nyíltvízi úszásban (She)
Gercsák Csaba a kiváló tizedik helyen végzett a nyíltvízi úszók 5 km-es számában a sanghaji vizes világbajnokság pénteki versenynapján.
júl. 22
8:57
Fesztivállal a rendért a Hungaroring körül (Metropol)
Idén először rendezik meg a GP Fest Mogyoród nevű rendezvényt a Magyar Nagydíj ideje alatt.
júl. 22
9:00
Gercsák Csaba az élmezőnyben végzett 5 kilométeren (Agroinform)
Gercsák Csaba a kiváló tizedik helyen végzett a nyíltvízi úszók 5 km-es számában a sanghaji vizes világbajnokság pénteki versenynapján.
júl. 22
9:15
Vizes vb: Gondos Flóra nem jutott elődöntőbe műugrásban (She)
Gondos Flóra a 32. helyen végzett a női műugrók 3 méteres számának pénteki selejtezőjében, így nem jutott be az elődöntőbe a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 22
9:17
Kecskemét: míg a csapat Kazahsztánban volt, betörtek a stadionba (She)
Betörtek a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét stadionjába, míg a csapat Kazahsztánban vendégszerepelt az Aktobe elleni Európa-liga-mérkőzésen – adta hírül a delmagyar.hu. Mint arról beszámoltunk, Tomiszlav Szivics legénysége 0–0-s döntetlent ért el a visszavágón, így a kazah együttes az első mérkőzésen szerzett idegenbeli góljával (1–1) jutott tovább.
júl. 22
9:18
Fish sikerrel vette a nyolcaddöntőt (Agroinform)
Az első helyen kiemelt amerikai két szettben legyőzte a francia Nicolas Mahut-t egyesült államokbeli férfi tenisztornán, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.
júl. 22
9:33
Litkey nem indul többet a Kékszalagon? (Infostart)
Elképzelhető, hogy jövőre már nem vesz részt a Kékszalagon Litkey Farkas.
júl. 22
9:33
KTE: míg a csapat Kazahsztánban volt, betörtek a stadionba (She)
Betörtek a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét stadionjába, míg a csapat Kazahsztánban vendégszerepelt az Aktobe elleni Európa-liga-mérkőzésen – adta hírül a delmagyar.hu. Mint arról beszámoltunk, Tomiszlav Szivics legénysége 0–0-s döntetlent ért el a visszavágón, így a kazah együttes az első mérkőzésen szerzett idegenbeli góljával (1–1) jutott tovább.
júl. 22
9:36
Nem elég a kiesés, még a stadionba is betörtek Kecskeméten (Agroinform)
A betörők számítástechnikai eszközöket, sportruházatot és élelmiszereket zsákmányoltak a KTE stadionjának egyik helyiségéből.
júl. 22
9:51
NFL: a tulajdonosok aláírták a szerződést, a játékosok még várnak (She)
Az NFL-ben szereplő klubok tulajdonosai aláírták azt az egyezményt, amely véget vethet a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság lockoutjának, és zöld utat enged a 2011–2012-es szezonnak. Ám a játékosok még nem bólintottak rá az új kollektív szerződésre, így a végleges megoldásra továbbra is várni kell.
júl. 22
9:53
Copa América: eltiltották a paraguayi szövetségi kapitányt (She)
A Venezuela elleni elődöntő után kitört spontán adok-kapok miatt kétmérkőzéses eltiltást kapott a paraguayi nemzeti csapat mestere, Gerardo Martino.
júl. 22
10:09
Hegyikerékpár: Zánkán három éven belül 24 órás vébét rendeznének (She)
Most hétvégén, Zánkán rendezik a 24 órás hegyikerékpáros váltóversenyt, melyre a Sportaktív SE szervezői félezer versenyzőt várnak. Az új helyszín annyira megfelelő a viadal megrendezéséhez, hogy Harangvölgyi András három éven belül akár világbajnokságot rendezne.
júl. 22
10:11
Argentína: a Copa-kudarcért felelőssé tett Sergio Batistát hétfőn kirúghatják (She)
Francia és argentin lapértesülések szerint már csak napjai vannak az argentin szövetségi kapitányi székben Sergio Batistának, hiszen a jövő héten hétfőn kinevezhetik utódát.
júl. 22
10:12
Krkic és Heinze együtt toporognak a római küszöbön (Agroinform)
A Barcelona csatára Sánchez érkezésével elhagyhatja Katalóniát, az argentin védő pedig már Olaszországban tárgyal a Romával.
júl. 22
10:13
PL: szerződést hosszabbítana Pak Dzsi Szunggal a Man. United (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United két évvel szeretné meghosszabbítani dél-koreai labdarúgójának, Pak Dzsi Szungnak 2012 végéig érvényes szerződését.
júl. 22
10:27
Videó: agresszív betolakodó a pályán a Fener és a Sahtar meccsén (She)
Kisebb fennakadást okozott néhány néző, aki beszaladt a pályára a Fenerbahce–Sahtar Doneck (0–0) felkészülési mérkőzésen. Az egyik, különösen sértődékeny szurkolónak nem igazán tetszett, amikor a biztonságiak hozzáértek.
júl. 22
10:30
Ferguson szerint Naninak van még jövője Manchesterben (Agroinform)
Bár a portugál szélső mellőzöttnek érezte magát, amiért a BL-döntőben a menedzser kihagyta a csapatból, maradhat a Vörös Ördögöknél.
júl. 22
10:45
Vizes vb: a horvátok és az olaszok is hibátlanul zárták a csoportkört (She)
A Sanghajban zajló vizes világbajnokságon a férfi vízilabdatorna csoportkörének utolsó fordulójában Horvátország Japán elleni magabiztos sikerével a C-csoport élén végzett. Ugyancsak első lett Olaszország, amely egy góllal múlta felül Németországot a D-csoport elsőségéről döntő találkozón.
júl. 22
10:48
Az amerikaiak húsz gólt lőttek, a negyeddöntőben velünk találkozhatnak (Agroinform)
Horvátország Japán ellen, Olaszország pedig Németország ellen biztosította be csoportgyőzelmét a férfiak tornáján Sanghajban.
júl. 22
11:06
Zalaegerszegen beszélgettek, Debrecenben játszottak (Agroinform)
Az magyar labdarúgó-bajnokság első fordulójában a DVSC nagy pofont osztott ki, a ZTE pedig nagyba szaladt bele. Vajon egymás ellen mire képesek?
júl. 22
11:21
DVSC: Kondás szerint nem szabad lebecsülni a Zalaegerszeget (She)
Kondás Elemér, az NB I-ben szereplő Debreceni VSC vezetőedzője a hajdúsági klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, nehéz mérkőzésre számít Zalaegerszegen, de bízik abban, hogy az első fordulóban aratott győzelem lökést ad játékosainak.
júl. 22
11:24
Lestoppolták a buszt a Manchester szurkolói Bulgáriában - videó (Agroinform)
A Manchester United busza a seattle-i turné során megállt, hogy felengedjenek a buszra néhány, at út szélén álló bolgár szurkolót.
júl. 22
11:39
Pascallal meccselhet Erdei (Infostart)
A Boksz Világtanács (WBC) egy Erdei Zsoltot is érintő négyes "minitornát" rendelt el annak eldöntésére, hogy ki legyen Bernard Hopkins félnehézsúlyú világbajnok kihívója.
júl. 22
11:39
Man. United: Mindenki Messi szintjén akar játszani, én is - Rooney (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United gólvágója, Wayne Rooney a kétszeres aranylabdás barcelonai csillag, Lionel Messi szintjén szeretne futballozni. A 25 éves csatár elmondta, minden játékos erre vágyik, és reméli, ő el is tudja érni ezt.
júl. 22
11:41
El: A mi hibánk, hogy kiestünk a Paks ellen - Malmkvist (She)
Robin Malmkvist, a Tromsö kapusa szerint saját magát verte meg a csapat a Paks elleni Európa-liga-selejtezőben.
júl. 22
11:42
Lestoppolták a buszt a Manchester szurkolói Seattle-ben - videó (Agroinform)
A Manchester United busza a seattle-i turné során megállt, hogy felengedjenek a buszra néhány, at út szélén álló bolgár szurkolót.

Keresés