2011. július 22. péntek

júl. 22
11:43
Videó: Tőzsér fantasztikus góljával nyert belga Szuperkupát a Genk (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a belga bajnok Racing Genk hazai pályán 1–0-ra legyőzte a kupagyőztes Standard Liege-t, ezzel elhódította a belga labdarúgó Szuperkupát. Most nézze meg a mindent eldöntő, álomszép szabadrúgásgólt!
júl. 22
11:44
A WBC azt akarja, hogy Pascal Erdeivel küzdjön legközelebb (Agroinform)
A Boksz Világtanács egy négyes "minitornát" rendelt el annak eldöntésére, hogy ki legyen Bernard Hopkins félnehézsúlyú világbajnok kihívója.
júl. 22
12:15
A spanyolokat is legyőzte a Kemény-csapat (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 12-11-re győzött Spanyolország ellen a sanghaji világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. Kemény Dénes szövetségi kapitány együttese ezzel veretlenül nyerte meg a csoportot, és készülhet a negyeddöntőre.
júl. 22
12:15
Blog: „Ha a törvény nem szigorú, az a baj, ha szigorú, az a baj" (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor. A kiváló sportközgazdász mostani írásában a futballhuliganizmussal kapcsolatos legújabb jogszabályt elemzi.
júl. 22
12:17
Haladás: Oross jelenléte sokat segíthet a csapatnak - Aczél (She)
Aczél Zoltán, a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője a haladasfc.nyugat.hu-nak nyilatkozva elmondta, a sérüléséből visszatérő Oross Márton nincs még százszázalékos formában, jelenléte azonban sokat segíthet az együttesnek a Budapest Honvéd elleni szombati bajnokin.
júl. 22
12:18
Nagyszerű meccsen vertük a spanyolokat, megvan a csoport első helye (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott már bejutott a legjobb nyolc közé, és az Egyesült Államok-Kanada találkozó győztesével játszik.
júl. 22
12:19
Vizes vb: csoportgyőztes a spanyolokat verő magyar válogatott (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 12–11-re legyőzte Spanyolországot a sanghaji vízilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában. Kemény Dénes együttese ezzel megnyerte csoportját, s egyből a legjobb nyolc közé került. A négy közé jutásért a Kanada–Egyesült Államok mérkőzés győztese lesz a mieink ellenfele.
júl. 22
12:33
Alonso nyerte az első szabadedzést (Metropol)
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnoki sorozat Német Nagydíjának pénteki első szabadedzésén.
júl. 22
12:35
Negyeddöntős a Kemény-csapat (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott megnyerte csoportját, miután pénteken egy góllal legyőzte Spanyolországot, így egyenes ágon bejutott a negyeddöntőbe a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 22
12:51
Női kosárlabda: U18-as válogatottunk a feljutásért játszik a miskolci Eb-n (She)
Tizenhat válogatott vesz részt az augusztus 4. és 14. között, Miskolcon sorra kerülő U18-as B-csoportos női kosárlabda Európa-bajnokságon.
júl. 22
12:54
Alonso ott folytatta, ahol Siverstone-ban abbahagyta (Agroinform)
A Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnoki sorozat Német Nagydíjának pénteki első szabadedzésén.
júl. 22
13:09
AS Roma: Bojan Krkic 12 millió euróért a „farkasoké" - hivatalos (She)
Több hete húzódó tárgyalások után végül sikeresen megegyezett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma és a spanyol bajnok FC Barcelona Bojan Krkic szerződtetéséről. A „farkasok" tizenkét millió euróért viszik a 20 éves futballistát.
júl. 22
13:11
Vizes vb: A probléma az volna, ha ez a produkció volna a maximum - Kemény (She)
Egygólos győzelmet (12–11) aratott a magyar válogatott Spanyolország ellen a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon a férfi vízilabdatorna csoportkörének harmadik, záró fordulójában, így pontveszteség nélkül, csoportelsőként jutott be a negyeddöntőbe. Kemény Dénes szövetségi kapitány a csoportmérkőzések tanulságait levonva készül a következő feladatokra, és tisztában van azzal: csapata nem a…
júl. 22
13:12
Alonso ott folytatta, ahol Silverstone-ban abbahagyta (Agroinform)
A Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnoki sorozat Német Nagydíjának pénteki első szabadedzésén.
júl. 22
13:14
Minden idők legnépesebb uszonyos vb-je lesz a hódmezővásárhelyi (Agroinform)
Jövő szombaton kezdődik meg Hódmezővásárhelyen az uszonyos- és búvárúszó világbajnokság, melyre összesen 31 ország közel 350 versenyzője nevezett.
júl. 22
13:27
Vizes vb: A probléma az lenne, ha ez volna a maximum - Kemény (She)
Egygólos győzelmet (12–11) aratott a magyar válogatott Spanyolország ellen a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon a férfi vízilabdatorna csoportkörének harmadik, záró fordulójában, így pontveszteség nélkül, csoportelsőként jutott be a negyeddöntőbe. Kemény Dénes szövetségi kapitány a csoportmérkőzések tanulságait levonva készül a következő feladatokra, és tisztában van azzal: csapata nem a…
júl. 22
13:29
Videó: tíz méterről csak a kapufát találta el a Westerlo játékosa (She)
Csak az üres kapuba kellett volna betalálnia Lens Annabnak, a Westerlo játékosának a Turku elleni mérkőzésen (0–0) az Európa-liga selejtezőjében. Nem sikerült.
júl. 22
13:31
Ökölvívás: Ha engem egyszer megütnek, duplán adom vissza - Khan (She)
A hétvégi profi ökölvívó gála előtt megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját a WBA/IBF címegyesítésre készülő Amir Khan és Zab Judah.
júl. 22
13:45
Videó: Hajnal Tamás remek ütemű passza után győzött a Stuttgart (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Hajnal Tamás gólpassza után győzte le 2–1-re a német VfB Stuttgart a török Sivasspor együttesét a két csapat ausztriai felkészülési mérkőzésén. A magyar légiós 1–1-es állásnál a 49. percben pazar passzal indította csapattársát, Christian Gentnert, aki beállította a végeredményt. Nézze meg a meccs összefoglalóját!
júl. 22
14:03
Vizes vb: tovább tart a kínai uralom, újabb arany műugrásban (She)
Megvédve címét a kínai Ho Csung, miután diadalmaskodott a férfiak 3 méteres műugró számában a sanghaji vizes világbajnokság pénteki versenynapján.
júl. 22
14:05
Juventus: a Galatasaray egy évre kölcsönvette Felipe Melót (She)
Felipe Melo, az olasz élvonalbeli Juventus labdarúgócsapatának brazil középpályása egy évre kölcsönbe került a török bajnokságban szereplő Galatasarayhoz – jelentette be az isztambuli klub hivatalos honlapján.
júl. 22
14:06
A nyolcadik műugrószámban a nyolcadik aranyat szerezték a kínaiak (Agroinform)
Megvédve címét a kínai Ho Csung nyerte a férfiak 3 méteres műugró számát a sanghaji vizes világbajnokság pénteki versenynapján.
júl. 22
14:24
A Paks edzője már a szünetben a skóciai utazásról beszélt (Agroinform)
Kis Károly edzői pályafutása eddigi legnagyobb sikerének tartja a Tromsö elleni Európa Liga-továbbjutást, ami után a Hearts lesz a következő ellenfél.
júl. 22
14:39
Blog: Profizmus, avagy néhány dolgon érdemes elgondolkodni - Thury (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Thury Gábor. A kitűnő sportújságíró legújabb írásában visszatekint a magyar labdarúgócsapatok legutóbbi nemzetközi kupaszereplésére, kiemelve a Videotont és a Ferencvárost.
júl. 22
14:42
Nyolc játékos kapott profi szerződést a Vidi U19-es csapatából (Agroinform)
Két kapus és hat mezőnyjátékos került a Videoton Pukás Akadémia NB II-es csapatához, a kontraktusok három évre szólnak.
júl. 22
14:57
Továbbra sincs megegyezés Fabregasról (Infostart)
Továbbra sem egyezett meg az Arsenal és a Barcelona Cesc Fabregas ügyében. A katalán csapat alelnöke, Josep Maria Bartomeu Londonban tárgyalt a spanyol válogatott futballista átigazolásáról, de az árban még jelentős a különbség.
júl. 22
14:57
Genk: Tőzsért német, angol és olasz élvonalbeli klubok vinnék (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk magyar játékosát, Tőzsér Dánielt német, olasz és angol első osztályú klubok is szeretnék megszerezni – mondta el a játékos ügynöke, Filipovics Vladan a Nemzeti Sportnak.
júl. 22
15:00
Krkic hivatalosan a Romáé 12 millió euróért - vagy 40-ért? (Agroinform)
A következő két évet biztosan az olasz fővárosban tölti a csatár, de egy érdekes visszavásárlási opciót is beleíratott a Barcelona a szerződésbe.
júl. 22
15:02
Sorsoltak a Magyar Kupában, íme a párosítás (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában elkészítették a Magyar Kupa 1. fordulójának sorsolását.
júl. 22
15:15
Földi: Bárkit legyőzhet a Kemény-csapat (Infostart)
A Vasas vízilabdacsapatának vezetőedzője szerint a magyar férfi válogatott főként a hatékony támadójátékának köszönhetően eddig a sanghaji világbajnokság egyik legjobb együttese.
júl. 22
15:33
Vizes vb: Montenegró másodikként jutott tovább az A-csoportból (She)
Kazahsztán kiütésével a montenegrói válogatott a második helyen végzett a Sanghajban zajló vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának A-csoportjában.
júl. 22
15:35
Sporting: a Sevilla spanyol válogatott szélsője öt évre aláírt (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Sevilla spanyol válogatott szélsőjét, Diego Capelt. A 23 éves játékos hatmillió euróért érkezett, és ötéves szerződést írt alá.
júl. 22
15:36
Natalja Iscsenko ötödik aranyát is megszerezte Sanghajban (Agroinform)
Az immár tizenötszörös világbajnok orosz hölgy Szvetlana Romasinával nyerte meg a párosok szabadprogramját.
júl. 22
15:51
Webber megelőzte Alonsót (Infostart)
Az ausztrál Mark Webber (Red Bull) volt a leggyorsabb a Formula-1-es Német Nagydíj második szabadedzésén.
júl. 22
15:51
Chelsea: Courtois-n hamar túladtak, máris az Atléticóhoz került (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea a nemrég a Genktől szerződtetett Thibaut Courtois-n máris túladott: a fiatal belga kapus tapasztalatszerzés céljából a spanyol első osztályú Atlético Madridhoz került kölcsönbe.
júl. 22
15:51
Versenyirányító szoba a Hungaroringen (Metropol)
Készen áll a mogyoródi pálya lelke, a versenyirányítási központ a július 31-én megrendezésre kerülő 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra.
júl. 22
15:53
El: finn és lengyel játékvezetők a Paks következő meccsein (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette az Európa-liga következő fordulójának játékvezetői küldéseit, így megvan, hogy kik működnek közre a Paks Hearts elleni meccsein.
júl. 22
15:53
A Paksnál még mindig nem hiszik el az EL-továbbjutást (Metropol)
Kis Károly, a kizárólag magyar játékosokat foglalkoztató MVM Paks vezetőedzője egy nappal a csütörtöki mérkőzés után is nehezen hiszi el, hogy együttese búcsúztatta a labdarúgó Európa Ligából a norvég Tromsöt, és készülhet a skót Hearts elleni következő párharcra.
júl. 22
15:54
Íme a Szuperkupa-győzelem Tőzsér szemszögéből - képek (Agroinform)
Ahogy arról már beszámoltunk, Tőzsér Dániel góljával a Genk 1-0-ás győzelemmel hódította el csütörtökön a labdarúgó belga Szuperkupát. Íme a meccs galériája a magyar középpályás szemszögéből!
júl. 22
15:55
Légióssors: Németh Krisztián a spanyol bajnokságba vágyik (She)
Spanyolországban folytatná pályafutását Németh Krisztián, legalábbis a görög Olympiakosz magyar labdarúgója erről nyilatkozott a gavros.gr oldalon.
júl. 22
16:09
A Romához került a Barcelonában sínylődő csatár (Infostart)
A Roma labdarúgócsapatához igazolt Bojan Krkic, a Barcelona csatára.
júl. 22
16:09
Vizes vb: Szerbia veretlenül csoportelső és negyeddöntős (She)
A Sanghajban zajló vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján Szerbia és Ausztrália a csoportelsőségért küzdött egymással a B-csoport 3. fordulójában. A szerbek végül három góllal jobbnak bizonyultak, így ők már a negyeddöntőbe jutottak, és várhatják ellenfelüket, Japánt vagy Németországot.
júl. 22
16:11
Schalke: Raúl ismét egy csapatban játszhat Míchel Salgadóval - sajtóhír (She)
A Daily Mirror információi  szerint az angol élvonalbeli Blackburn Rovers labdarúgócsapata szerződtetné a Real Madrid ikonját, Raúlt, aki nem hosszabbítja meg 2012-ben lejáró szerződését a Schalkénál.
júl. 22
16:12
Mahmoud Abbas a Nou Camp-ba látogatott - videó (Agroinform)
A palesztin elnök tegnap ellátogatott a Barcelona csapatának otthont adó Nou Camp-ba az intézményi és pénzügyi adminisztrációs alelnök, Carles Vilarrubí társaságában.
júl. 22
16:14
A FIFA már eldöntötte, hogy bűnös vagyok - bin Hammam (Agroinform)
Sepp Blatter FIFA-elnök korábbi kihívóját, a vesztegetéssel vádolt katari sportdiplomatát ezen a hétvégén hallgatja meg az Etikai Bizottság.
júl. 22
16:27
Sakk: módosított vk-sorsolás, Polgár nem játszik a női világbajnokkal (She)
Mégsem a kínaiak női világbajnoka, Hou Ji-fan lesz Polgár Judit ellenfele az augusztus végén kezdődő világkupán, miután a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) módosította az eredeti sorsolást. A női világelső a kubai Fidel Corrales Jimenezzel találkozik az első körben.
júl. 22
16:27
Német Nagydíj: Webberé a második szabadedzés (Metropol)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es világbajnoki sorozat Német Nagydíjának pénteki második szabadedzésén.
júl. 22
16:29
Légióssors: dán, olasz és román riválisai vannak Juhásznak a Rangersnél (She)
Ally McCoist, a skót Rangers labdarúgócsapatának 48 éves szakvezetője a bbc.co.uk-nek nyilatkozva elárulta: négy védőt is szemmel tart – közülük az egyik Juhász Roland –, az egyiket szerződtethetik is.
júl. 22
16:30
Fábián, Andó-Szabó és Bognár is EL-selejtezőket dirigálhat (Agroinform)
A magyar FIFA játékvezetők eredményesen teljesítették a nemzetközi kupák második selejtezőkörében kapott feladatokat, és mindhárman új megbízásokat kaptak az UEFA játékvezetői bizottságától.
júl. 22
16:31
Légióssors: Gyepes Gábor volt klubjából kaphat posztjára újabb riválist (She)
A Nottingham Forest 25 éves angol védőjét, Luke Chamberst nézte ki magának a Cardiff City, Gyepes Gábor walesi labdarúgócsapata.

Keresés