2011. július 25. hétfő

júl. 25
0:00
Eszetlenül jászottunk - Prukner László (Agroinform)
Az FTC vezetőedzője most is kiállt csapatért, de ezúttal nem tudott felmentést adni fiainak, mert az EL-kudarc és az elvárások tükrében győzelmet várt tőlük a Diósgyőr ellen.
júl. 25
0:33
Tenisz: Fish megvédte címét Atlantában, megint legyőzte Isnert (She)
Mardy Fish karrierje hatodik egyes ATP-tornagyőzelmét aratta, miután az atlantai tenisztorna fináléjában 3:6, 7:6, 6:2-re legyőzte John Isnert. 2010-ben ugyanez volt a döntő párosítása és a végkimenetel is: akkor 4:6, 6:4, 7:6-ra győzött Fish.
júl. 25
0:36
Duplázó Forlán,remeklő Suárez, fölényes uruguayi győzelem- videó (Agroinform)
Suárez gól és gólpasszt jegyzett míg éktársa, Diego Forlán pedig duplázni tudott. Uruguay megérdemelten nyert a Copa América fináléjában.
júl. 25
0:37
Felkészülés: felsült a nagyképű Balotelli, Magee a City hálójába bombázott - videó (She)
Döntetlent játszott a Los Angeles Galaxy elleni felkészülési mérkőzésén a Manchester City: az angol csapat Mario Balotelli tizenegyesével került előnybe, de ezt Mike Magee egy csodálatos bombagóllal egyenlítette ki. A World Football Challenge keretében lejátszott meccset tizenegyesrúgások döntötték el a City javára.
júl. 25
1:09
Copa América: Forlán nagyon büszke, hogy folytatni tudta a családi hagyományt (She)
Diego Forlán volt a 2011-es Copa América döntőjének egyik hőse: az uruguayi csatár kétszer talált be Paraguay hálójába, ezzel beállította Héctor Scarone 31 gólos válogatottbeli csúcsát, ráadásul folytatott egy dicső családi hagyományt is...
júl. 25
4:27
Vizes vb: Bernek egyéni csúcsa sem volt elég az elődöntőhöz (She)
Bernek Péter nem jutott be az elődöntőbe a 100 méteres hátúszásban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 25
5:21
Vizes vb: Phelps 200 gyorson az ötödik idővel lett elődöntős (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Bernek Péter nem jutott be a 100 méteres hátúszás elődöntőjébe a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon. A korábbi három szám előfutamaiban nem volt magyar induló, a legfontosabb tudnivalókat alább összegezzük.
júl. 25
5:39
Vizes vb: kazah öröm, üzbég bánat az alsóházi helyosztókon (She)
Az alsóházi helyosztókkal folytatódott a sanghaji vizes világbajnokság női vízilabdatornája.
júl. 25
5:57
Vizes vb: Risztov Éva nem jutott a döntőbe 1500 gyorson (She)
Risztov Éva nem jutott be a női 1500 méteres gyorsúszás döntőjébe a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 25
6:33
Vizes vb: Hosszú és Gyurta D. is döntőben úszik - napi program (She)
Magyar idő szerint délben kezdődik az úszóversenyek második napjának "délutáni programja" a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 25
6:51
Vizes vb: Nem tudom, mit kell tennem, hogy az elvégzett munka kijöjjön - Risztov (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Risztov Éva a 11. időeredményt teljesítette, így nem jutott a döntőbe a női 1500 méteres gyorsúszásban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 25
6:51
Hamilton Nürburgring ura (Behaviour)
Noha sokan azt gondolták, hogy az idén elképesztő fölénnyel vezető Sebastian Vettel végre képes lesz megnyerni a hazai versenyét, a címvédő végül nemhogy a rajtrácson szorult ki 2011-ben először az első sorból, de a dobogóra sem tudott felállni. A német futamot ugyanis Lewis Hamilton nyerte Fernando Alonso és Mark Webber előtt. Az F1 betétfutamának számító GP3-as sorozat magyar versenyzője, Kiss…
júl. 25
7:09
Vizes vb: ha női pólósaink legyőzik a spanyolokat, Kuba jön a 9. helyért (She)
Lejátszották az első mérkőzést a női vízilabdatorna 9-12. helyéért zajló helyosztók során a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 25
7:09
Vizes vb - Gyurta Dániel magyar csúccsal döntős 100 m mellen (Behaviour)
Országos csúccsal bejutott a 100 méteres mellúszás hétfői döntőjébe Gyurta Dániel a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 25
7:11
Cadel Ewans a király (Behaviour)
Elképesztő izgalmakat hozott az idei Tour de France utolsó pár napja. Korábban az utolsó időfutamra általában már kiderült a győztes személye, míg idén a sárga trikót az utolsó hegyi szakaszon megszerző Andy Schleck 57 másodperccel vezetett csak Cadel Ewans előtt. Utóbbi igazi időmenőnek számít, így a szombati etap döntött arról, hogy ki nyeri a 98. francia kerékpáros körversenyt.
júl. 25
7:13
Gercsák bronzot érő gőzfürdőzése Sanghajban (Behaviour)
Óriási bravúrt ért el Gercsák Csaba, aki extrém körülmények között, hajráversenyben (!) szerezte meg a harmadik helyet a sanghaji vizes vb-n a nyíltvízi úszók 25 km-es viadalán. Bár a rajtot a nagy hőség miatt reggel 8 helyett 6-ra hozták előre, így is 31 fokos vízben kellett a résztvevőknek teljesíteniük a távot, az amerikaiak sportolóik egészségének védelmének érdekében nem engedték elindulni…
júl. 25
7:15
Erdei Zsolt: "Hopkins az álmom, de nem így" (Behaviour)
Sokan Erdei Zsolt amerikai álmát látták megvalósulni a WBC ötletében: a szervezet ugyanis egy négyes tornát írna ki félnehézsúlyban - Erdei, Jean Pascal, Chris Henry és Ismail Sillakh részvételével -, és a győztes mérkőzhetne a világbajnoki címet őrző Bernard Hopkins ellen. Ráadásul - ahogy azt megírtuk - Madár a kanadai Pascal ellen lépne először ringbe, azaz végre valóban a súlycsoport…
júl. 25
7:27
NB II: U19-es Eb-bronzérmessel erősítette meg keretét a Sopron (She)
Újabb két játékossal erősítette meg keretét az NB II Nyugati csoportjának újonca, a Soproni VSE.
júl. 25
7:27
Kaká marad Madridban (Metropol)
Spanyol lapértesülés szerint a 2011/12-es idényben is a Real Madrid labdarúgója lesz a brazil Kaká. Egy hónapja még azt írták a spanyol lapok, hogy José Mourinho vezetőedző nem tart igényt az aranylabdás futballistára és a nyári átigazolási időszak során eladják.
júl. 25
8:03
Kaká marad a Realban (Infostart)
Spanyol lapértesülés szerint a 2011/12-es idényben is a Real Madrid labdarúgója lesz a brazil Kaká.
júl. 25
8:03
Kaká marad Madridban (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint a 2011/12-es idényben is a Real Madrid labdarúgója lesz a brazil Kaká.
júl. 25
8:21
Vizes vb: a kilencedik helyért játszhat a spanyolokat verő női válogatottunk (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 17–13-ra legyőzte Spanyolországot a sanghaji világbajnokság 9-12. helyéért folytatott helyosztón. Merész András együttese így utolsó mérkőzésén Kuba ellen játszik majd – a tét a 9. hely lesz.
júl. 25
8:39
Tenisz: Arn Gréta a 71., Szávay a 119. helyen áll a ranglistán (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében nincsen változás: továbbra is a dán Caroline Wozniacki vezet a belga Kim Clijsters és az orosz Vera Zvonarjova előtt. A magyarok közül Arn Gréta egy helyet javított, így a 71., míg Szávay Ágnes a 119. helyen áll.
júl. 25
8:41
Tenisz: Kellner Ádám 6 helyet javított, Balázs Attila 18-at visszaesett (She)
A férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján a hamburgi torna vasárnapi döntőjében vereséget szenvedő spanyol Nicolás Almagro bekerült a top tízbe, míg az élen továbbra is a szerb Novak Djokovics áll a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer előtt. Kellner Ádám megelőzte Balázs Attilát: előbbi a 232., utóbbi a 241. helyen áll.
júl. 25
8:42
Risztov Éva és Bernek Péter sem jutott döntőbe (Agroinform)
Bernek Péternek megálljt parancsolt a 100 m hát selejtezője, és Risztov Éva sem került döntőbe 1500 m gyorson a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek második napján.
júl. 25
8:57
Balotelli megint nagyképűsködött - videó (Infostart)
Fél óra után lecserélte Mario Balotellit a Manchester City edzője a Los Angeles Galaxy elleni felkészülési mérkőzésen, mert komolytalanul viselkedett a pályán.
júl. 25
8:57
Barca: Alexis Sánchez megérkezett, a 9-es mezben játszik majd (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona új szerzeménye, Alexis Sánchez vasárnap este megérkezett a klubhoz, ahol ma mutatják be sajtótájékoztató keretében.
júl. 25
9:00
A harmadik kapura lövésnél már 3-0 volt - Sisa (Agroinform)
A Kecskemét  magabiztosan, 4-0-ra győzött a vendég Kaposvár ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén. A két tréner a találkozó után értékelte a látottakat.
júl. 25
9:15
Vizes vb: Merész András bízik a londoni olimpiai részvételben (She)
Merész András szövetségi kapitány a sok hátrány ellenére korrekt bíráskodásról beszélt a Spanyolország elleni (17–13) helyosztó után a sanghaji női vízilabda-világbajnokságon. A szakember kiemelte, a jelek szerint sikerült talpra állítani csapatát.
júl. 25
9:15
Sima győzelem a spanyolok ellen (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott 4 góllal nyert a spanyolok legjobbbjai ellen a sanghaji vizes világbajnokság hétfői versenynapján, a 9-12. helyért rendezett összecsapáson.
júl. 25
9:17
Újpest: a korábbi holland kapitány, Leo Beenhakker lehet az új sportigazgató (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az egykori holland szövetségi kapitány, a 69. születésnapját augusztus 2-án ünneplő Leo Beenhakker lehet a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest új sportigazgatója.
júl. 25
9:18
A spanyolokat legyőztük, Kubával játszunk a 9. helyért (Agroinform)
A magyar női vízilabda-válogatott 5 góllal nyert a spanyolok legjobbjaival szemben a sanghaji vizes világbajnokság hétfői versenynapján, a 9-12. helyért rendezett összecsapáson.
júl. 25
9:19
Videoton: Sousa azt mondta, hogy játsszak bátran - Szolnoki Roland (She)
Szolnoki Roland örül, hogy bemutatkozhatott a labdarúgó NB I-ben, és hogy csapata, a Videoton 4–0-s győzelmet aratott a Paks felett. A játékos erről a vidi.hu-nak beszélt.
júl. 25
9:36
Az élmezőnyben nincs változás, Arn a 71., Szávay a 119. (Agroinform)
A női teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében nem történt változás: a dán Caroline Wozniacki vezet a belga Kim Clijsters és az orosz Vera Zvonarjova előtt. A legjobb magyar, Arn Gréta egy helyet javított, így a 71., míg Szávay Ágnes a 119. helyen áll.
júl. 25
9:38
Az edzőm bízik bennem - Kaká (Agroinform)
A híresztelésekkel ellentétben a következő idényben is a Real Madrid labdarúgója maradhat a brazil Kaká.
júl. 25
9:51
Vizes vb: Oroszország legyőzte a magyarokat 9 góllal megverő amerikaiakat (She)
Az Egyesült Államok 9–7-re kikapott Oroszországtól a sanghaji világbajnokság negyeddöntőjében. A magyarokat 16–7-re megverő amerikai csapat így az 5–8. helyért küzdhet, míg az orosz válogatott a Kanada–Kína mérkőzés győztesével játszik július 27-én a legjobb négy között.
júl. 25
9:51
Vizes vb - Bernek 100 m háton kiesett, Risztov 1500 m gyorson 11. (Behaviour)
Bernek Péternek megálljt parancsolt a 100 m hát selejtezője, és Risztov Éva sem került döntőbe 1500 m gyorson a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek második napján.
júl. 25
9:54
Kubatov kiállt a szurkolók által kritizált Prukner mellett (Agroinform)
A Ferencváros elnöke továbbra is bizalmat szavaz a szakmai igazgatónak, és biztos benne, hogy összeáll a csapat.
júl. 25
10:09
Vizes vb: a kilencedik helyért játszhat a spanyolokat megverő női válogatottunk (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 17–13-ra legyőzte Spanyolországot a sanghaji világbajnokság 9–12. helyéért folytatott helyosztón. Merész András együttese így utolsó mérkőzésén Kuba ellen játszik majd – a tét a 9. hely lesz.
júl. 25
10:09
Győztek a női vízilabdázók a spanyolok ellen (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott négy góllal nyert a spanyolok ellen a sanghaji vizes világbajnokságon, a 9-12. helyért rendezett összecsapáson.
júl. 25
10:09
Leo Beenhakker Újpesten (Metropol)
A korábbi holland szövetségi kapitány, Leo Beenhakker lehet az Újpest FC labdarúgócsapatának sportigazgatója.
júl. 25
10:09
Vizes vb - Női vízilabdában sima győzelem a spanyolok ellen (Behaviour)
A magyar női vízilabda-válogatott négy góllal nyert a spanyolok legjobbjaival szemben a sanghaji vizes világbajnokság hétfői versenynapján, a 9-12. helyért rendezett összecsapáson.
júl. 25
10:11
Man. City: Balotelli komolytalanul viselkedett - Roberto Mancini (She)
Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere reméli, jó lecke volt Mario Balotelli számára, hogy lecserélte a Los Angeles Galaxy elleni vasárnap esti felkészülési találkozón, amiért az olasz támadó nagyképűen próbált megoldani egy helyzetet.
júl. 25
10:27
Videó: lassan világválogatottá érik az Audi ETO KC, Lekics nem habozott (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabda-csapata évek óta a világelithez tartozik. A jelentős szponzori segítség, az ambiciózus vezetőség, szakmai stáb és játékoskeret a kitűnő produkcióval elegyítve meglehetősen vonzóvá vált a világ legjobb kézilabdázói számára is. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, újabb három klasszissal erősíthette meg tehát keretét Konkoly Csaba, így nem is lehet más cél,…
júl. 25
10:30
Bin Hammam a bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát követeli Bin Hammam (Agroinform)
Nyílt levélben követeli az ellene szóló bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát a katari Mohamed Bin Hammam, akit szombaton örökös eltiltással büntetett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottsága, miután bűnösnek találta vesztegetés vádjában.
júl. 25
10:32
Balotelli nagyképűsködött, majd Mancininek is nekiment - videó (Agroinform)
Mario Balotelli a Los Angeles Galaxy elleni 1–1-re végződő felkészülési mérkőzésen ziccerben flegmán próbált gólt szerezni, ezért Roberto Mancini lecserélte, de ezt sem hagyta szó nélkül.
júl. 25
10:48
Djokovic vezet Nadal és Federer előtt, Simon hét helyet ugrott előre (Agroinform)
A hamburgi torna győztese, francia Gilles Simon hét, a döntőben vereséget szenvededő spanyol Nicolas Almagro pedig négy helyet lépett előre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
júl. 25
11:03
NB II: Zsolnai Róbert továbbra is a Szolnokot erősíti (She)
Zsolnai Róbert is tagja annak a 24 játékosból álló szolnoki keretnek, amelyik versenybe száll a 2011–2012-es labdarúgó NB II őszi idényében. A játékos szerződése nyár elején járt le, utána csapat nélkül, személyi edzővel tréningezett, majd szabadon igazolható futballistaként végül ismét a Szolnok mellett döntött.
júl. 25
11:05
Arsenal: 20 éves ír középpályás lehet Fabregas esetleges utódja (She)
A Sky Sports információi szerint Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere érdeklődik a Wigan 20 éves középpályása, James McCarthy iránt.
júl. 25
11:06
Az Egyesült Államok nem jutott a legjobb négy közé (Agroinform)
Az Egyesült Államok 9–7-re kikapott Oroszországtól a sanghaji világbajnokság negyeddöntőjében. A magyarokat fölényesen legyőző amerikai együttes így az 5–8. helyért küzdhet, míg az orosz válogatott a Kanada–Kína mérkőzés győztesével játszik az elődöntőben.

Keresés