2011. július 25. hétfő

júl. 25
11:07
Vizes vb: az USA után a másik csoportellenfelünk se jutott a négy közé (She)
Görögország női vízilabdacsapata 12–10-es győzelmet aratott Hollandia felett a sanghaji vizes vb-n. Így a görög lányok legközelebb július 27-én játszanak a legjobb négy között, ahol ellenfelük az Olaszország–Ausztrália találkozó győztese lesz.
júl. 25
11:21
Golf: a döntő pillanatokban hibázol, mégis nyersz - de kétszer is?! (She)
A bajnokok is csak emberek – ez az eszmei mondanivalója a hét végi profi golfversenyek krónikájának, hiszen mind az amerikai, mind az európai férfitorna győztese elszúrt valamit a viadal utolsó napján, mégis ünnepelhetett. A női Evian Masters győztese, Mijazato Ai ellenben végig kiegyensúlyozott volt.
júl. 25
11:24
Bin Hammam a bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát követeli (Agroinform)
Nyílt levélben követeli az ellene szóló bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát a katari Mohamed Bin Hammam, akit szombaton örökös eltiltással büntetett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottsága, miután bűnösnek találta vesztegetés vádjában.
júl. 25
11:26
Sebastian Vettel és Felipe Massa is ott lesz a pilótaválogatottban (Agroinform)
Többek között a német Sebastian Vettel, a Forma-1-es Red Bull csapat világbajnoki címvédő pilótája, és Felipe Massa, a Ferrari brazil versenyzője is pályára lép szerdán az újpesti Szusza Ferenc Stadionban a pilótaválogatott és a magyar All Star csapat barátságos futballmérkőzésén.
júl. 25
11:28
Hollandia sem jutott be a női torna elődöntőjébe (Agroinform)
A címvédő amerikai válogatott után az olimpiai bajnok holland csapat is búcsúzott a sanghaji vizes világbajnokság női vízilabdatornáján, mivel két góllal kikapott a görög csapattól.
júl. 25
11:39
Anglia: a Leeds megerősítette, hogy Bodort Norvégiában is tesztelik (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leeds United hivatalos honlapján megerősítette azt a tegnapi hírt, hogy a próbajátékon szereplő Bodor Boldizsárt is elviszik Norvégiába.
júl. 25
11:41
Videó: jobbhorog Mauro Camoranesitől a Lanus felkészülési meccsén (She)
A Lanus–All Boys felkészülési mérkőzésen nemcsak a két csapat, hanem Mauro Camoranesi és Juan Pablo Rodriguez is összecsapott: a két játékos a második félidőben egy bedobás elvégzését megelőzően ökölcsatába kezdett. A küzdő feleket megnyugtatni is nehéz volt, de az eltiltásuk során lesz bőven idejük lehiggadni.
júl. 25
11:42
Beckham szerint Sneijder képes lehet pótolni Scholest (Agroinform)
A Manchester United legendás hetese úgy gondolja, hogy a már leigazolt David De Gea és a kiszemelt Wesley Sneijder is hasznára válhat Sir Alex Ferguson csapatának.
júl. 25
11:43
Labdarúgás: a West Brom is ott lesz a szombathelyi korosztályos tornán (She)
A haladasfc.nyugat.hu tájékoztatása értelmében július 27. és 31. között nemzetközi labdarúgó utánpótlástornát rendeznek Szombathelyen, amelyen az angol West Bromwich Albion korosztályos csapata is részt vesz.
júl. 25
11:45
Anzsi: bemutatták Dzsudzsákot, aki nem számított ilyen fogadtatásra (She)
Bár Dzsudzsák Balázs az orosz átigazolási szabályok miatt még nem léphetett pályára az Anzsi Mahacskala Zenit elleni tegnapi bajnokiján, a mérkőzés előtt bemutatták a magyar szélsőt a klub szurkolóinak.
júl. 25
11:57
Uruguayban már a vb-selejtezőkre gondolnak (Infostart)
Oscar Tabarez, a Copa America-győztes uruguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rendkívül büszke csapatára, ugyanakkor már a következő feladatra koncentrál, mivel tanítványaival mindenképpen szeretné kiharcolni a világbajnoki részvételt.
júl. 25
12:00
Bosingwa az oldalvonaltól talált be a thaiföldi kapuba - videó (Agroinform)
A Chelsea harmadik nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte, ezúttal a Thaiföld All Star-csapatát múlták felül 4-0-ra ázsiai túrájuk keretében.
júl. 25
12:15
Real Madrid: Ha megkapom a lehetőséget, bizonyítani fogok - Morata (She)
A jelenleg a spanyol U19-es válogatottal a romániai Európa-bajnokságon szereplő Álvaro Moratának nincs gondja jelenlegi helyzetével a Real Madridnál, de készen áll bizonyítani, hogy ennél többre is képes.
júl. 25
12:17
Vizes vb: remek hajrával amerikai aranyérem 100 női pillangón (She)
Az amerikai Dana Vollmer remek hajrával szerezte meg az aranyérmet a 100 méteres női pillangóúszásban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 25
12:18
Souza mindent akar, Pruknerről folyt a víz (Agroinform)
Pénteken egy, szombaton négy, vasárnap pedig három mérkőzéssel folytatódott a 2011-12-es magyar első osztályú labdarúgó-bajnokság. Összeállításunkban az OTP Liga 2. fordulójára tekintünk vissza, statisztikákkal, nyilatkozatokkal, értékelésekkel.
júl. 25
12:33
Eddig 92 ország nevezett a szegedi vb-re (Infostart)
Eddig 92 ország adta le a nevezését az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságra, amelyen a négy paraversenyzővel együtt 48 fős magyar válogatott indul - mindkét szám rekord a vb-k történetében.
júl. 25
12:33
NFL: sajtóhírek és Brees levele szerint megszületik a megállapodás (She)
Amerikai sajtóértesülések szerint megszületett a megállapodás az NFL-ben szereplő játékosok érdekvédelmi szervezetében, így hétfőn aláírják a klubtulajdonosok által már csütörtökön elfogadott kollektív szerződést. A megállapodásról már Drew Brees, a New Orleans Saints irányítója is körlevelet küldött csapattársainak.
júl. 25
12:36
Eddig 92 ország nevezett a szegedi világbajnokságra (Agroinform)
Eddig 92 ország adta le a nevezését az augusztus 17. és 21. között sorra kerülő, szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságra, amelyen a négy paraversenyzővel együtt 48 fős magyar válogatott indul - mindkét szám rekord a vb-k történetében.
júl. 25
12:38
Az amerikai Dana Vollmer nyert 100 női pillangón (Agroinform)
Nagy hajrával szerezte meg az aranyérmet a 100 méteres női pillangóúszásban a sanghaji úszó-világbajnokságon.
júl. 25
12:51
Vizes vb: Soni magasan a legjobb idővel döntős női 100 mellen (She)
A 100 női pillangó döntője után az elődöntőket rendezték meg két úszó versenyszámban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 25
12:54
Uruguay lemosta Paraguayt - meccselemzés (Agroinform)
Nem jött be az előrejelzés, Paraguay-nak esélye sem volt a kőkemény bekkeléssel – Uruguay nevetve cincálta szét a nyeretlenül döntőbe masírozó Martino-bagázst.
júl. 25
12:56
Hajnal zseniális csel után vette be a Nottingham Forest kapuját - videó (Agroinform)
A VfB Stuttgart az angol második vonalban szereplő Nottingham Forest ellen lépett pályárafelkészülési mérkőzésen. Az angolok vezető dólját vezetést Hajnal a 35. percben egy pimasz találattal egyenlítette ki, de végül a Forest 2-1-re így is nyerni tudott.
júl. 25
13:09
Vizes vb: a doppingügybe keveredő brazil nyert férfi 50 pillangón (She)
A brazil César Cielo Filho 23.10 másodperces időeredménnyel megnyerte a férfi 50 méteres pillangóúszást a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 25
13:09
Bernek 100 m háton kiesett, Risztov 1500 m gyorson 11. (Metropol)
Bernek Péternek megálljt parancsolt a 100 m hát selejtezője, és Risztov Éva sem került döntőbe 1500 m gyorson a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek második napján.
júl. 25
13:11
Vizes vb: újabb korábbi ellenfelünk maradt alul a női póló negyeddöntőjében (She)
Ausztrália ötméteresekkel vereséget szenvedett az olasz női vízilabda-válogatottól a sanghaji világbajnokságon. A két csapat 8–8-as rendes játékidőt követően a hosszabbításban sem bírt egymással, így következhetett a „szétlövés”, az idegek harcát pedig az olaszok bírták jobban.
júl. 25
13:12
A brazil César Cielo Filhóé az aranyérem 50 m pillangón (Agroinform)
Az ezüstérmet az ausztrál Matthew Targett, a harmadik helyet pedig a szintén ausztrál Geoff Huegill szerezte meg.
júl. 25
13:27
DVSC: nem súlyos Bódi sérülése, de az FTC elleni játéka még kérdéses (She)
Bódi Ádám, az NB I 2011–2012-es idényében két forduló után továbbra is hibátlan DVSC-Teva labdarúgója a Zalaegerszeg ellen 2–0-ra megnyert pénteki mérkőzésen 17 perc után sérülés miatt cserét kellett kérnie. A Debrecen hivatalos honlapjának tájékoztatása érdekében a fiatal középpályás sérülése elsőre nem tűnik súlyosnak.
júl. 25
13:29
Vizes vb: Agnel a nagy klasszisokat megelőzve első helyen döntős (She)
A férfi 50 méteres pillangóúszás döntője után újabb két elődöntővel folytatódott az úszóprogram a sanghaji világbajnokságon.
júl. 25
13:30
Az olasz női válogatott ott van a legjobb négy között (Agroinform)
Az olasz válogatott hosszabbítás után ötméteresekkel legyőzte az ausztrál csapatot, így bejutott a legjobb nyolc közé a sanghaji vizes világbajnokság női vízilabdatornáján.
júl. 25
13:31
Videó: Dzsudzsákot ünnepelte a lelátó a Zenit elleni találkozó előtt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs ugyan csak augusztus 6-án léphet először pályára új csapatában, ám már a Zenit elleni bajnoki kezdőrúgása előtt bemutatták a publikumnak. A magyar válogatott labdarúgót egyvalaki már most biztosan a szívébe zárta: az a szurkoló, aki elkapta a Dzsudzsák által aláírt és a lelátóra rúgott labdát.
júl. 25
13:32
Patrice Evra és Ji-Sung Park pizzát süt Chicagoban - videó (Agroinform)
A Manchester United szezon előtti népszerűségnövelő (és pénzgyűjtő) amerikai turnéján Evra és Park ellátogatott a chicagoi Gino's East pizzériába.
júl. 25
13:33
Vizes vb: Hosszú Katinka a 6., kínai arany hihetetlen benyúlással (She)
A női 200 méteres vegyes úszásban Hosszú Katinka a 6. helyen végzett a sanghaji világbajnokságon.
júl. 25
13:34
Hosszú Katinka 6. lett 200 vegyesen, a kínai Ye nyert (Agroinform)
Női 200 m vegyeses kínai aranyérem született, Hosszú Katinka 6. helyével megszerezte a medencés versenyek első magyar pontját.
júl. 25
13:35
ZTE: megérkezett Méyé játékengedélye, játszhat a Pécs ellen (She)
Hétfőn megérkezett a gaboni származású Roguy Méyé nemzetközi játékengedélye a török Ankaragücütől a ZTE-hez – közölte a zalai klub hivatalos honlapján Németh Ottó technikai vezető.
júl. 25
13:45
Hosszú Katinka és Gyurta is hatodik (Infostart)
A hatodik helyen végzett Hosszú Katinka a 200 méter vegyesúszás döntőjében a sanghaji világbajnokságon. Gyurta Dániel is hatodik lett 100 méter mellen.
júl. 25
13:45
Vizes vb: Gyurta Dániel is 6., norvég arany férfi 100 mellen (She)
Gyurta Dániel 1:00.25 perces idővel a 6. helyen végzett a 100 méteres mellúszásban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 25
13:48
Gyurta Dániel is 6. helyen végzett, a norvég Dale Oen az aranyérmes (Agroinform)
100 méter mellen a norvég Dale Oennyert az aranyérmet, a nagy esélyes japán Kitadzsima csak negyedik lett, Gyurta Dániel pedig a pontszerző 6. helyen ért célba.
júl. 25
14:03
Vizes vb: Hosszú Katinka 6., kínai arany hihetetlen benyúlással (She)
A női 200 méteres vegyes úszásban Hosszú Katinka a 6. helyen végzett a sanghaji világbajnokságon.
júl. 25
14:03
Gyurta hatodik 100 m mellen (Metropol)
Gyurta Dániel a hatodik lett 100 méteres mellúszásban a sanghaji vizes világbajnokság hétfői versenynapján. A számot a norvég Alexander Dale Oen nyerte meg 58.71 mp-cel.
júl. 25
14:05
Kerékpár: Contador a tengerpartot választja a Vuelta helyett (She)
A 2008-as Vuelta-győztes Alberto Contador megerősítette, amitől a szervezők is tartottak: nem vesz részt hazája legrangosabb kerékpáros körversenyén, a Vueltán. A spanyol sztár hosszú szezonon van túl, ezért pihenni szeretne.
júl. 25
14:05
Győzelem Egyiptom ellen (Metropol)
A magyar válogatott 3-1-re nyert Egyiptom ellen a kínai Ningpóban (Ningbo) zajló sakk-csapatvilágbajnokság hétfői, nyolcadik fordulójában, így az utolsó forduló előtt megőrizte esélyét az éremszerzésre.
júl. 25
14:06
Íme a magyar csapat névsora! (Agroinform)
Az augusztus 17. és 21. között, Szegeden sorra kerülő, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon induló hazai csapat.
júl. 25
14:21
Stuttgart: Hajnal német válogatott társa a Wolfsburgban folytatja (She)
A német élvonalbeli Wolfsburg szerződtette a Hajnal Tamást is foglalkoztató VfB Stuttgart kétszeres német válogatott labdarúgóját, Christian Träscht.
júl. 25
14:21
Hosszú Katinka hatodik 200 m vegyesen (Metropol)
Hosszú Katinka a hatodik helyen végzett a 200 méteres vegyesúszás hétfői döntőjében a sanghaji vizes világbajnokságon. A számot a mindössze 15 éves kínai Je Si-ven (Ye Shiwen) nyerte 2:08.90 perccel.
júl. 25
14:23
Sakk: Polgár és Almási vezérletével győzelem Egyiptom ellen a vb-n (She)
A várakozásoknak megfelelően sima győzelmet aratott a magyar válogatott a ningpói sakkcsapat-világbajnokságon Egyiptom ellen. Almási Zoltán és Polgár Judit győzelmével, illetve Lékó Péter és a tornán először asztalhoz ülő Erdős Viktor döntetlenjével alakult ki a 3:1-es végeredmény.
júl. 25
14:24
Megérkezett Roguy Méyé játékengedélye, számíthat rá Csank János (Agroinform)
A gaboni válogatott mellett Ahmet Delic és Milan Bogunovic is újrakezdte az edzéseket, így az ő játékukra is van esély a hétvégén.
júl. 25
14:42
Phelps és Lochte is dühös volt a 4x100 bronzérme után (Agroinform)
Dühösen vették tudomásul az amerikai sztárok a 4x100 méteres gyorsúszó váltó elvesztését.
júl. 25
15:00
Patrice Evra és Pak Dzsi Szung pizzát süt Chicagoban - videó (Agroinform)
A Manchester United szezon előtti népszerűségnövelő (és pénzgyűjtő) amerikai turnéján Evra és Pak ellátogatott a chicagoi Gino's East pizzériába.
júl. 25
15:02
Nemzetközi sajtóvisszhang a nürburgringi futam után (Agroinform)
A nemzetközi sajtó leginkább Lewis Hamiltonnak, a McLaren brit pilótájának győzelmét, valamint a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel (Red Bull) negyedik helyét taglalta a futam másnapján.
júl. 25
15:04
Elégedetlen a kínai műugró edző (Agroinform)
Minden idők legsikeresebb világbajnoksága sem elég, a tíz aranyérem ellenére is elégedetlen a kínai műugró válogatott edzője.

Keresés