2011. július 25. hétfő

júl. 25
15:06
Úgy tűnik, véget ér az NFL-lockout (Agroinform)
Az NFL és a Játékosok Szövetsége már a 10 éves kollektív szerződés lezárásához szükséges részletkérdéseiről tárgyal; akár holnap elkezdődhetnek az edzések.
júl. 25
15:15
Videó: Egyéni figyelmetlenségek pecsételték meg a sorsunkat - Prukner (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata kettős győzelemmel jutott tovább az örmény Ulisses ellenében az Európa-liga első körében. A folytatásban azonban megálljt parancsolt Prukner László csapatának a norvég Aalesund. A kiesés okairól nyilatkoztak az érintettek.
júl. 25
15:17
Olympiakosz: Németh menedzsere elismerte, hogy olasz csapat vinné a csatárt (She)
Németh Krisztián egyik menedzsere, Pataky Tibor elismerte, hogy Olaszországból is érdeklődnek a magyar csatár iránt.
júl. 25
15:18
Eufórikus ünneplés Ausztráliában Evans sikere után (Agroinform)
Ausztráliában sokan az ország egyik legnagyszerűbb sportdiadalaként jellemezték sikerét.
júl. 25
15:19
Dortmund: Barrios 15 percet kapott a Copa döntőjében, négy hétre kidőlt (She)
A Borussia Dortmund paraguayi csatára, Lucas Barrios csereként tizenöt percre állt be a vasárnap este Uruguay ellen 3–0-ra elvesztett Copa América-fináléban, de néhány perccel pályára lépése után meghúzódott, így nem tudta befejezni az összecsapást.
júl. 25
15:33
Európa-liga: „Magabiztosan mehetünk Magyarországra” - vélik a skótok (She)
Kifejezetten jól kezdte a skót labdarúgóidényt a Hearts csapata: a Paksi FC kupaellenfele az Európa-liga-selejtező előtt a Rangersszel ikszelt – idegenben. Nem csoda, hogy az edinburghi bordó-fehérek magabiztosak a csütörtöki találkozó előtt.
júl. 25
15:36
Alexis Sánchez megérkezett Barcelonába - fotó (Agroinform)
Vasárnap este 20:15-kor landolt Alexis Sánchez repülőgépe Barcelonában. A chilei támadó hétfőn reggel már a fotósoknak pózolt a Camp Nouban, ahonnan orvosi vizsgálatra vitték.
júl. 25
15:51
UEFA: a temesváriak a Sportdöntőbíróságig mentek, de nem adtak nekik igazat (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította az FC Timisoara fellebbezését az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése ellen, mely nem engedte indulni a bánáti csapatot a kontinentális kupaküzdelmekben.
júl. 25
15:53
Ligue 1: a PSG bejelentette Ménez és Matuidi szerződtetését (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette az AS Roma francia válogatott támadóját, Jérémy Ménezt, valamint a St. Étienne szintén válogatott védekező középpályását, Blaise Matuidit.
júl. 25
15:54
Megházasodott Big Ben, vége a botrányoknak? (Agroinform)
A Big Benként is ismert profi NFL-játékos, Ben Roethlisberger házasságot kötött barátnőjével, Ashley Harlannal.
júl. 25
15:56
Egy hónapra kidőlt a Dortmund első számú góllövője (Agroinform)
A paraguayi támadó, Lucas Barrios mindössze tizenöt percet játszott az Uruguay ellen 3–0-ra elvesztett Copa América-döntőn.
júl. 25
16:12
Óriási az érdeklődés a társasági adóból levonható sporttámogatások iránt (Agroinform)
Szeptember közepén juthatnak el az öt látványsportágban működő sportegyesületekhez az első olyan forintok, amelyeket a vállalkozások a július 1-jén elfogadott törvény értelmében a társasági adójukból levonhatnak - jelentette be Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turizmus bizottságának elnöke hétfői sajtótájékoztatóján.
júl. 25
16:27
Bayern: Ribéry sérülése súlyosabb a vártnál, lemaradhat a bajnoki rajtról (She)
Mint ismeretes, Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott labdarúgója vasárnap délelőtt bokasérülést szenvedett egy edzésen, ami miatt előzetesen néhány nap pihenőt jósoltak neki, ám a hétfői alaposabb vizsgálatok után kiderült, több hetet is ki kell hagynia a 28 éves szélsőnek.
júl. 25
16:27
Szeptemberben érkezhetnek az első adóforintok a sportklubbokhoz (Metropol)
Szeptember közepén juthatnak el az öt látványsportágban működő sportegyesületekhez az első olyan forintok, amelyeket a vállalkozások a július 1-jén elfogadott törvény értelmében a társasági adójukból levonhatnak.
júl. 25
16:30
Túl meleg volt a víz a hosszútávúszóknál (Agroinform)
Sokan panaszkodtak a túl meleg vízre a hosszútávúszók közül, a FINA a jövőben a víz maximális hőmérsékletét is szabályba iktatná.
júl. 25
16:32
Majomrodeó a baseballmeccsen - videó (Agroinform)
A Nashua Silver Knights minor league baseballcsapat meccsén a szervezők egy vicces látványossággal kedveskedtek a nézőknek: majomrodeót rendeztek.
júl. 25
16:45
Vizes vb: elődöntőben a házigazdák női vízilabdacsapata (She)
Kína 9–7-re legyőzte Kanada válogatottját a sanghaji női vízilabdatorna negyeddöntőjében, így az elődöntőben Oroszországgal mérkőzhetnek meg a házigazdák.
júl. 25
17:03
Anglia: a Man. United korábbi kapusa a harmadosztályban folytathatja (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Manchester United korábbi kapusa, Roy Carroll a harmadik ligás Preston North Endhez kerülhet. A 33 éves észak-ír kapuvédő próbajátékon van a deepdale-i klubnál, ahová ingyen szerződhet.
júl. 25
17:03
Pihenőt kaptak a paksiak (Blikk)
Paks - Tizenegy nap alatt négy mérkőzést játszott a Paks futballcsapata, közben a játékosok megjárták Norvégiát is, így nem meglepő, hogy kicsit fáradtak a tolnai zöld-fehérek.
júl. 25
17:03
Vizes vb - Hosszú és Gyurta hatodik (Behaviour)
Gyurta Dániel 100 m mellen, Hosszú Katinka pedig 200 m vegyesen végzett a hatodik helyen a sanghaji vizes világbajnokság hétfői versenynapján, amelyen a női vízilabdázók legyőzték a spanyolokat, így a 9. helyért játszhatnak.
júl. 25
17:05
Brazília: hat változás a Copa-kerethez képest a németek elleni meccsre (She)
Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette huszonhárom tagú keretét az augusztus 10-i, Németország elleni találkozóra. A felkészülési mérkőzést Stuttgartban rendezik meg.
júl. 25
17:05
Kokóék összecsapnak a Forma-1 sztárjaival (Blikk)
Budapest – Nem csak a Hungaroringen, a futballpályán is bemutatják tudásukat a Forma–1 sztárjai.
júl. 25
17:06
Ribéry lemaradhat a bajnoki rajtról (Agroinform)
Az edzésen megsérült Ribéryt autón vitték le a pályáról vasárnap, a vizsgálatok szerint nincs törés és szakadás bal lábában, bokaszalagjai húzódtak meg.
júl. 25
17:07
Videó: kapásból, 45 méterről talált be a holland futballista az edzőmeccsen (She)
A holland labdarúgó-bajnokságban szereplő De Graafschap 3–0-ra legyőzte a bolgár CSZKA Szófiát felkészülési mérkőzésen. Az Eredivisie előző szezonjában a 14. helyen végző kiscsapat középpályása, Roger Meijer mintegy 45 méterről, kapásból lőtt a kapuba egy labdát, amelyet az ellenfél kapusa rosszul talált el.
júl. 25
17:08
Macska-egér harc Fehérváron, forr a levegő Újpesten – Csábi József (Agroinform)
A magyar válogatott szakmai stábja folyamatosan figyelemmel kíséri a magyar bajnokságot is, ezúttal Csábi József értékelte a hatharom.hu-nak a látottakat.
júl. 25
17:09
Vasas: Farkas, Simek és Dajic is kétéves szerződést írt alá (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas kétéves szerződést kötött Simek Péterrel, Farkas Balázzsal és Jusuf Dajiccsal.
júl. 25
17:11
UEFA: Xavi, Messi vagy C. Ronaldo lesz Európa legjobb játékosa (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kihirdette, hogy a 2010–2011-es szezonban Xavi Hernández (Barcelona), Lionel Messi (Barcelona) vagy Cristiano Ronaldo (Real Madrid) kapja a kontinens legjobb játékosának járó elismerést.
júl. 25
17:21
Videó: íme, az év egyik legnagyobb kihagyott helyzete Németországból! (She)
Elképesztő helyzetet hagyott ki a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dynamo Dresden játékosa, Marcel Heller. A támadó a Hansa Rostock elleni (1–1) bajnokin remekül vett át egy felívelést, és bár nagy helyzetben a kapufára lőtt, a visszapattanót már csak a kapuba kellett volna passzolnia, ám…
júl. 25
17:21
UEFA-büntetés a Mladicot éltető románoknak (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség 15 ezer eurós büntetést szabott ki a román szövetségre, amiért a válogatott szurkolói a háborús bűnökkel vádolt Ratko Mladic szabadon bocsátását követelték a Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
júl. 25
17:23
Női kosárlabda Eb: állami garancia a 2015-ös magyar pályázathoz (She)
Biztosítja a kormány a 2015-ös női kosárlabda Európa-bajnokság megrendezésére benyújtandó magyar pályázathoz szükséges állami garanciát – ismertette a kabinet hétfői döntését a miniszterelnök szóvivője.
júl. 25
17:24
Charles N'Zogbia 9.5 millió fontért az Aston Villáé lehet (Agroinform)
A 25 éves francia szélsőnek a Manchester Unitedhez szerződött Ashley Youngot kell pótolnia a birminghami csapatban.
júl. 25
17:26
Bemutatták Alexis Sánchezt (Agroinform)
Josep Maria Bartomeu alelnök és Andoni Zubizarreta sportigazgató hétfőn délután bemutatta a sajtó képviselőinek a katalánok új igazolását, a 22 éves chilei támadót, Alexis Sánchezt.
júl. 25
17:28
Ütős filmben szerepel Gina Carano, az MMA-szépség (Agroinform)
Gina Carano az egyik leghíresebb MMA Strikeforce-harcos, aki ereje mellett szépségével is kitűnik társai közül (szerepelt már például a rangos Maxim magazinban is), ezúttal nagyjátékfilmben mutatja meg színészi képességeit.
júl. 25
17:39
Videó: Thierry Henry zseniális góllal mentett pontot csapatának (She)
Ismét betalált Thierry Henry az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban. A New York Red Bulls 2–1-es hátrányban volt a Dallas ellen a 85. percig, amikor a francia támadó egy finom csel után ballal, 18 méterről bombázott a texasiak hálójába. Ez volt a világ- és Európa-bajnok csatár tizenegyedik találata a szezonban.
júl. 25
17:42
A Hibs menedzsere nem tudta meginni a teáját a skót bajnokin - videó (Agroinform)
A Hibernian menedzsere, Colin Calderwood úgy gondolta, hogy a Celtic elleni bajnokin egy forró teával melegíti fel magát a hűvös időben, de a kispad felé guruló labda kiütötte a kezéből az italt.
júl. 25
17:44
A 2011-es francia körverseny számokban (Agroinform)
Számtalan érdekességgel szolgált a francia kerékpáros körverseny 2011-es kiírása, ezekből szemezgetünk a Tourt lezáró cikkünkben.
júl. 25
17:46
Elődöntőben a kínai női vízilabdázók (Agroinform)
A legutóbb ezüstérmes kanadaiak kétgólos legyőzésével biztosította a helyét a legjobb négy között a kínai női vízilabda-válogatott a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 25
17:48
Luís Suárez gyerekként is kész volt küzdeni céljaiért (Agroinform)
Luís Suáreznek, a Liverpool 24 éves gólvágójának a nemrégiben előásott videó tanúsága szerint már gyerekként is vérében volt a győzelem.
júl. 25
17:57
Rangers: miközben Juhászra hajtanak, majdnem megcsáklyázták őket (She)
Miközben védelme megerősítésén munkálkodik a skót labdarúgóbajnok Rangers FC, más klubok az ő középső védőjét, az algériai Madzsid Bugerrát csábítják – egyelőre sikertelenül.
júl. 25
18:00
Egyiptom legyőzésével még van esélyünk az éremre (Agroinform)
A magyar válogatott 3-1-re nyert Egyiptom ellen a kínai Ningpóban (Ningbo) zajló sakk-csapatvilágbajnokság hétfői, nyolcadik fordulójában, így az utolsó kör előtt megőrizte esélyét az éremszerzésre. A dobogóhoz kedden nyerni kell Kína ellen.
júl. 25
18:02
Világbajnoki ezüstérmessel erősített a győri kosárcsapat (Agroinform)
A SEAT UNI SZE-Győr női kosárlabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyéves szerződést kötött a világbajnoki ezüstérmes cseh Edita Sujanovával, aki az USK Praha együttesétől érkezett.
júl. 25
18:15
Videoton: Nem volt könnyű a Paks elleni meccs - Vasziljevics (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosa, Dusan Vasziljevics a vidi.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, kívülről könnyűnek tűnhetett a Paks ellen hazai pályán 4–0-ra megnyert bajnoki, azonban ez egyáltalán nem volt így.
júl. 25
18:17
MTK: Zsidai mellett bosnyák légiós is az edzőtáborozó keretben (She)
Az MTK labdarúgócsapata elutazott ausztriai edzőtáborozására, mely során három felkészülési mérkőzést is látszik a bolgár Lokomotiv Plovdiv (Erős Gábor csapata), az arab emírségekbeli al-Ahli Dubai és a ciprusi Paralimni ellen – adta hírül az mtkhungaria.hu.
júl. 25
18:19
Újpest: Nem hivatkozhatunk az összeszokottság hiányára - Balajcza (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest kapusa, Balajcza Szabolcs az ujpestfc.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, az első két bajnokin elszenvedett vereséget nem foghatják az összeszokottság hiányára, hiszen alig változott a csapat összetétele a tavaszihoz képest.
júl. 25
18:33
Olaszország: Rudolf Gergelyt feljutásra hajtó csapat vette üldözőbe (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B) szereplő Padova szeretné szerződtetni Rudolf Gergelyt – adta hírül hétfő délután a Tutto Mercato Web.
júl. 25
18:35
Fulham: a Palermótól érkező középpályás négy évre írt alá (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Fulham négyéves szerződést kötött a Palermótól távozó Pajtim Kaszamival. A fiatal középpályás átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra, lapértesülések szerint hárommillió euró körüli összeget áldozott a londoni csapat új szerzeményére.
júl. 25
18:36
Tíz érem megszerzésében bízom - Storcz Botond (Agroinform)
Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya a szegedi vb-t illetően a maximális olimpiai kvóta megszerzésével és tíz éremmel lenne elégedett.
júl. 25
18:37
Primera División: Vadócz posztjáról távozik középpályás az Osasunából (She)
A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Osasuna közös megegyezéssel szerződést bontott 31 esztendős középső középpályásával, Fernando Sorianoval. A zaragozai illetőségű futballista egy évet töltött a pamplonaiaknál, ezalatt alapemberré vált, de a következő szezonban már kevesebb játéklehetőségre számíthatott volna.
júl. 25
18:51
Pápa: Nagy Sándor megsérült a Siófok ellen, kérdéses hétvégi játéka (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa játékosa, Nagy Sándor megsérült a hétvégi, Siófok ellen 2–0-ra megnyert hazai bajnokin – olvasható a klub hivatalos facebook-oldalán. A 23 éves védőt a 73. percben le kellett cserélnie Véber György vezetőedzőnek.
júl. 25
18:53
UEFA: gyászszünet az összes norvég csapat európai kupameccsén (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség elrendelte, hogy az összes, norvég csapatokat érintő kontinentális kupamérkőzés kezdődjön egyperces gyászszünettel a héten.

Keresés