2011. július 16. szombat

júl. 16
0:51
Liverpool: Stewart Downing a „vörösök” új játékosa - hivatalos (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Liverpool hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Stewart Downingot, az Aston Villa angol válogatott labdarúgóját.
júl. 16
1:45
Bajnokok Ligája: az MTV közvetíti a Vidi-Sturm visszavágót (She)
A vidi.hu tájékoztatása szerint a Magyar Televízió (m1) közvetíti a szerdai Videoton–Sturm Graz Bajnokok Ligája-selejtező-visszavágót.
júl. 16
6:51
Rally és a bor (Behaviour)
A XVI. Magyar Borok Útja Rally idei résztvevői a zalai, a somlyói és a szekszárdi történelmi borvidéket járják be ugyanazzal a céllal, ami az előző vetélkedőket is vezérelte: bemutatni és népszerűsíteni a hazai borokat, a természeti értékeket és a falusi turizmust.
júl. 16
6:53
Michelisz: út az ismeretlenbe (Behaviour)
A hétvégén az Egyesült Királyságba látogat a Túraautó-világbajnokság (WTCC) mezőnye. A Donington Park - ahol 1993 után rendeznek újra FIA világbajnoki futamot - az első versenypálya az idei programban, amin még sosem versenyzett a sorozat magyar pilótája, Michelisz Norbert.
júl. 16
7:09
Paks: a 19 éves csatár kölcsönben Siófokon folytatja pályafutását (She)
A Paks labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy ifjabb Haraszti Zsolt kölcsönben Siófokon folytatja pályafutását.
júl. 16
7:09
Neymar 45 millió euróért a Realé (Behaviour)
A madridi AS információja szerint a 19 éves brazil tinisztár, a jelenleg a Copán játszó Neymar hat évre igazol a Real Madridhoz.
júl. 16
7:11
Fölényes Loki-siker a nyitányon (Behaviour)
Tegnap a Debrecen-Vasas találkozóval megkezdődött a hazai pontvadászat a labdarúgó első osztályban.
júl. 16
7:12
Tizenkét pontra volt a döntő Gondosék számára (Agroinform)
Magyar idő szerint szombaton hajnalban a műugró versenyekkel elkezdődött a sanghaji vízes világbajnokság, ahol Gondos Flóra és Reisinger Zsófia a 14. helyen végzett a 3 méteres szinkron versenyszámban.
júl. 16
7:13
Megtépázta a vihar a Kékszalagot (Behaviour)
Vihar söpört végig a csütörtök este érkezett hidegfront miatt az ország jelentős részén, a legnagyobb gondokat a Balaton nyugati medencéjében okozva. A Kékszalag vitorlásverseny több száz résztvevőjét kellett kimentenie a vízimentőknek. Szerencsére senki nem sérült meg komolyan, a vitorlások közül azonban sok megrongálódott. Ma az ország nagy részén inkább száraz, napos időre lehet számítani. A…
júl. 16
7:15
Máris a kupákon kívül? (Behaviour)
Elkeserítő helyzetben vannak a magyar csapatok az európai futballporondon: a Videoton (Bajnokok Ligája-selejtező), a Paks, a Kecskemét és a Ferencváros (Európa Liga-selejtező) négyeséből egyedül utóbbi szerzett előnyt, az se megnyugtatót. Pedig az UEFA-ban elvégzett tegnapi sorsoláson kiderült, ha továbbjutnának, nem mindegyik előtt adódna megoldhatatlan feladat.
júl. 16
7:17
Simon visszatér, vitáznak Stonerék (Behaviour)
A gyorsasági motoros-világbajnokság mezőnye elérkezett a versenysorozat fél távjához, és a 2011-es szezon egyik legkedveltebb versenye, a Német Nagydíj következik a Sachsenringen. A pálya nagyon kanyargós és rövid, így a nézők ezúttal biztosan nagy csatát láthatnak mindhárom kategóriában.
júl. 16
7:27
Felmérés: a Man. United a legértékesebb klub a Dallas Cowboys előtt (She)
A Forbes magazin összeállítása szerint továbbra is az angol bajnok Manchester United a világ legértékesebb sportklubja.
júl. 16
8:21
WNBA: a korábbi soproni irányító 25 ponttal vezette győzelemre csapatát (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a négy találkozó közül három meccsen a vendégek örülhettek. Az elmúlt években Magyarországon is megforduló játékosok közül Kristi Toliver (Sopron) a Los Angelesben 25, ugyanezen a meccsen, csak éppen a Tulsában Amber Holt (Sopron) nyolc, a Washingtonban Marissa Coleman (Sopron) hét pontot szerzett. A Connecticutban játszó…
júl. 16
8:23
ZTE: sérültek háza Zalagerszegen, hatan nem egészségesek (She)
A ZTE labdarúgócsapatából hatan is sérüléssel bajlódnak a mai, Diósgyőr elleni bajnoki előtt.
júl. 16
8:39
Videó: Ütőképes csapat a Fradi, bajnokesélyes - Détári Lajos (She)
Détári Lajos szerint Prukner László ütőképes csapatot alakított ki a Ferencvárosnál, amely a bajnoki címre is eséllyel pályázik a Videoton és a Debreceni VSC mellett. A korábbi világválogatott Döme legfrissebb blogbejegyzésében szót ejt még arról is, hogy a Diósgyőrnek nem lesznek kiesési gondjai.
júl. 16
8:57
Női labdarúgó-vb: a németek is ott lesznek a frankfurti döntőn (She)
A csalódást keltő negyeddöntős kiesés ellenére ott lesz a németországi női labdarúgó-világbajnokság vasárnapi, frankfurti döntőjén a házigazdák válogatottja.
júl. 16
8:59
Vizes-vb: Phelps szerint világcsúcsok is születnek Sanghajban (She)
Michael Phelps úgy véli: az úgynevezett szuperdresszek 2009 végi betiltása óta először új úszóvilágcsúcsok születhetnek majd a medencében a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 16
9:00
Megnézik a döntőt a németek (Agroinform)
A csalódást keltő negyeddöntős kiesés ellenére ott lesz a női világbajnokság vasárnapi, frankfurti döntőjén a házigazdák válogatottja.
júl. 16
9:15
Vizes-vb: Phelps szerint világcsúcsok is születnek Sanghajban (She)
Michael Phelps úgy véli: az úgynevezett szuperdresszek 2009 végi betiltása óta először új úszóvilágcsúcsok születhetnek a medencében a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 16
9:17
Labdarúgás: újra NB I-es meccs Diósgyőrben és Pécsen, Argentína-Uruguay a Copán (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójának szombati napján pályára lépnek az újoncok is, míg az Újpest a Pápát fogadja. A Copa Américán már a negyeddöntőket rendezik, ahol két nagy esélyes, a házigazda Argentína és Uruguay csap össze egymással. A női foci-vb bronzmeccsén Svédország és Franciaország találkozik.
júl. 16
9:36
Mészöly Kálmán 70 éves (Agroinform)
1941. július 16-án született a magyar foci egyik legendája, a Vasas és a válogatott Szőke Sziklája, sokszoros szövetségi kapitány.
júl. 16
9:51
NB I: Véber szerint már nincs meg a korábbi gyomorideg az Újpest ellen (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójában az Újpest a Pápát fogadja. Persze lerágott csont, de az ősújpesti Véber Györgytől meg kell kérdezni, milyen érzésekkel tér vissza a Megyeri útra.
júl. 16
9:53
Seria A: a barcelonás Militóval és Afellayjal erősítene a Lazio (She)
Gabriel Milito távozna a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelonából, miután kevés játéklehetőséget kap a katalán csapatnál. Az argentin védő iránt a Lazio érdeklődik.
júl. 16
9:55
Videó: „illetéktelen" Barca-drukkerek a Real Madrid edzőtáboránál (She)
Tettlegességig ugyan nem fajult, de így is komoly provokációnak minősült néhány Barcelona-drukker megjelenése a Real Madrid amerikai edzőtáboránál. A Barca-drukkerek Európa és a világ királyai rigmusokkal éljenezték csapatukat, amit a realosok érthetően nem fogadtak kitörő örömmel.
júl. 16
10:09
Izrael: Sándor és Pisont volt csapata amerikai „fennhatóság” alá került (She)
Hat év után eladta az izraeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Beitar Jerusalemet az orosz Arkagyij Gajdamak. A klub új tulajdonosa az amerikai Dan Adler és Adam Levine lett.
júl. 16
10:11
Újpest: Majd a bajnokság fogja eldönteni, milyen a csapatunk - Mészöly (She)
Mészöly Géza, az Újpest hivatalos honlapjának nyilatkozott a csapat felkészüléséről. A vezetőedző elmondta, sajnos a sérülések nem kerülték el az Újpestet, de bizakodó a Pápa elleni rajt előtt, igazán azonban csak a bajnokság fogja eldönteni, milyen a csapata.
júl. 16
10:12
Senki ne kívánja a Dortmundot ellenfélnek! - Jürgen Klopp (Agroinform)
A német bajnok edzője beszélt klubja játékospolitikájáról, tanítványai lazítási szokásairól, és kiderült, a Bayernt tartja a Bundesliga favoritjának.
júl. 16
10:13
Cselgáncs: heten képviselik a magyar színeket a venezuelai vk-n (She)
Venezuela után Salvadorban folytatódik az olimpiai kvalifikációs pontvadászat a cselgáncsozóknál.
júl. 16
10:27
Férfi vízilabda: újra légiósnak áll a Ferencvárost elhagyó szélső (She)
Az elmúlt szezont a Ferencvárosnál töltő Szeles György a következő idényben az olasz második ligában szereplő Archigen együttesében folytatja pályafutását.
júl. 16
10:29
Kaposvár: az új csapatkapitányt az utcán is meg lehet szólítani (She)
A Kaposvár labdarúgócsapatánál hivatalosan is bejelentették, hogy a közelmúltban három évvel hosszabbító Bank István lett a Rákóczi csapatkapitánya.
júl. 16
10:31
Videó: pályára rohanva ünnepelték a gólt a Newcastle szurkolói (She)
Tíz percig állt a játék a Darlington–Newcastle United (0–2) felkészülési mérkőzésen, mert a második gól után a vendégdrukkerek a pályára rohanva ünnepelték csapatuk találatát. A rendőrök természetesen nem nézték tétlenül az akciót.
júl. 16
10:45
Tenisz: Klejbanovát rosszindulatú daganatos betegséggel kezelik (She)
Alisza Klejbanova orosz teniszezőt Hodgkin-limfómával kezelik, amely a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos burjánzása.
júl. 16
10:47
Férfi vízilabda: újabb kiválóságról kell lemondania a montenegrói kapitánynak (She)
Nincs könnyű dolga Petar Porobics montenegrói kapitánynak, mivel a vb-szereplést már korábban lemondó reccói center, Borisz Zlokovics, illetve a Budvától a Posillipóba igazoló Vjekoszlav Paskovics után még egy kiválóságról kell lemondania.
júl. 16
11:03
Vitorlázás: 339 hajó ért célba időben az 590-ből a Kékszalagon (She)
A 43. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásversenyen az 590 induló hajóból az érvényes 48 órán belül, azaz szombaton reggel 9 óráig 339 egység ért célba.
júl. 16
11:05
NB I: Sokkal kiegyenlítettebb lett a mezőny - Egervári Sándor (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sport kérdésére összegezte a tegnap megkezdődött NB I-es szezonnal kapcsolatos várakozásait.
júl. 16
11:21
Vizes vb: a magyar páros lemaradt a döntőről a nők 3 m-es szinkronműugrásában (She)
A Gondos Flóra Piroska, Reisinger Zsófia páros szombaton 14. helyen végzett a nők 3 méteres szinkronműugrásának selejtezőjében a Sanghajban zajló 14. vizes világbajnokságon, így nem jutott a fináléba.
júl. 16
11:24
Kondás és Komjáti is meglepődött péntek este (Agroinform)
A magyar bajnokság 2011-12-es szezonjának 5-2-vel véget ért nyitómérkőzésén a Debrecen és a Vasas edzője is az angyalföldiek játékán csodálkozott leginkább.
júl. 16
11:39
Jégkorong: Szuper visszatérhet Amerikába, az Arizonával tárgyal (She)
„Ha valami, akkor tengerentúl" – jelentette ki kategorikusan Szuper Levente, aki a több szempontból kudarcos divízió 1-es világbajnokság óta kapusiskolájával és esküvőjével múlatta az idejét. Mostanában viszont az Arizona Sundogs szerződésajánlatát tanulmányozza, merthogy a Central Hockey League-ben szereplő klub tartotta a szavát, és ajánlatot tett.
júl. 16
11:41
Tottenham: Sandro térdműtétje után három hónapig lábadozhat (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham brazil játékosa, Sandro térdműtéten esett át a pénteki nap folyamán, a felépülése három hónapot vehet igénybe.
júl. 16
11:42
A Kepu lett az utolsó hajó, amely befejezte a Kékszalagot (Agroinform)
A 43. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásversenyen az 590 induló hajóból az érvényes 48 órán belül 339 egység ért célba.
júl. 16
11:57
Csaknem a mezőny fele feladta a Kékszalagot (Infostart)
Szombat reggel 9 órakor véget ért a 48 órás Balaton-kerülő vitorlás verseny, a 43. Kékszalag. Az 590 nevezett hajó közül 339 futott be a balatonfüredi célba.
júl. 16
11:57
PMFC: Senkit nem akarok elküldeni, újak még jöhetnek - Mészáros (She)
Az újonc Pécsi MFC labdarúgócsapatának vezetőedzője, Mészáros Ferenc az együttes mai, Haladás elleni hazai idénynyitóját megelőzően nyilatkozott a Nemzeti Sportnak a piros-feketéknél történt nyári játékosmozgás kapcsán.
júl. 16
12:15
Man. City: megemelt Corinthias-ajánlat Tévezért, Mancini Agüerót akarja (She)
A brazil Corinthians emelt korábbi 35 millió fontos ajánlatán, és immár 40 milliót kínál a Manchester Citynek a távozási szándékát bejelentő Carlos Tévezért. A brazil klub elnöke, Andres Sánchez ugyanakkor elismerte, az olasz Juventus még kedvezőbb ajánlatot tett a Citynek a játékosért.
júl. 16
12:17
Videó: Még nem focizunk a megfelelő ritmusban - Tomiszlav Szivics (She)
Nem volt nagy játékosmozgás Kecskeméten a bajnoki szünetben. Tomiszlav Szivics vezetőedző az NSO Tv-nek elárulta, hogy csapata négy hét felkészülés után még nincs megfelelő formában. Szivics mellett Rózsa Pál tulajdonos és Balogh Béla nyilatkozott a felkészülési időszakról.
júl. 16
12:33
MotoGP: Sebestyén a 33. időt motorozta a 3. szabadedzésen (She)
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter a 33. időt érte el a pénteki második szabadedzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei kilencedik futamán, a Német Nagydíjon.
júl. 16
12:35
Olimpia 2020: Tokió hivatalosan is bejelentette, hogy pályázik (She)
A Japán Olimpiai Bizottság (JOC) szombaton hivatalosan is bejelentette, hogy Tokió pályázik a 2020-as nyári olimpia rendezési jogára.
júl. 16
12:36
Mancini elfogadja Tévez távozási szándékát (Agroinform)
Már a Manchester City menedzsere is beletörődött abba, hogy valószínűleg nem tudja a csapatnál tartani egyik legjobb játékosát.
júl. 16
12:51
Vasas: középpályást vennének a Viditől, Véghtől elköszöntek (She)
A Vasas labdarúgócsapata tegnap 5–2-es debreceni vereséggel kezdte az NB I 2011–2012-es szezonját. A rossz rajt után nem lenne meglepő, ha még igazolnának új játékost augusztus 31-ig az angyalföldi vezetők, akiknek vannak is ilyen irányú terveik.
júl. 16
12:51
Kékszalag - 339 hajó ért célba (Behaviour)
A 43. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásversenyen az 590 induló hajóból az érvényes 48 órán belül, azaz szombaton reggel 9 óráig 339 egység ért célba.
júl. 16
13:09
Újpest: Tiszai és Djerovics nem lesz a klub játékosa, Matos csapatot keres (She)
Az Újpest FC a múlt héten több próbajátékost is tesztelt, akik közül Darko Markovics korábban szerződést is kapott, a másik két próbálkozó viszont nem fog.

Keresés