2011. július 14. csütörtök

júl. 14
0:15
Liverpool: Downing áráról megegyeztek a Villával - hivatalos (She)
A Liverpool labdarúgócsapata szerda este hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett Stewart Downing átigazolási díjáról az Aston Villával.
júl. 14
0:18
Fölénk nőtt a Sturm Graz - Paulo Sousa (Agroinform)
Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője az eredménnyel nem, de a játékosok küzdőszellemével elégedett volt a Sturm elleni 2-0-s vereség után.
júl. 14
0:19
Profi ökölvívás: gyászolnak a bajnokok, elhunyt idősebb Vladimir Klicsko (She)
Hatvannégy éves korában elhunyt idősebb Vladimir Klicsko, a két nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Vladimir Klicsko és Vitalij Klicsko édesapja. Az egykori katonatiszt a csernobili katasztrófa kései áldozata. A légierő tisztjeként 1986-ban a helikopterek berepülését koordinálta Csernobilban, valószínűleg ekkor kaphatott nagyobb sugárzást, amely rákos megbetegedéséhez vezetett.
júl. 14
0:22
A párharc még nem dőlt el - Franco Foda (Agroinform)
A Sturm Graz vezetőedzője szerint még nem dőlhet hátra csapata a Videoton felett a BL-selejtezőben aratott 2-0-s győzelmet követően.
júl. 14
0:33
Felkészülés: West Ham-vereség a Baseltől - az összes mai eredmény (She)
Az angol West Ham United labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott a svájci Baseltől. A „kalapácsosok” keretében nem volt Kurucz Péter.
júl. 14
0:51
Ökölvívás: gyászolnak a bajnokok, elhunyt idősebb Vladimir Klicsko (She)
Hatvannégy éves korában elhunyt idősebb Vladimir Klicsko, a két nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Vladimir Klicsko és Vitalij Klicsko édesapja. Az egykori katonatiszt a csernobili katasztrófa kései áldozata. A légierő tisztjeként 1986-ban a helikopterek berepülését koordinálta Csernobilban, valószínűleg ekkor kaphatott nagyobb sugárzást, amely rákos megbetegedéséhez vezetett.
júl. 14
1:09
El: a norvégok 2-3 kreatív játékosára nagyon figyelni kell - Prukner (She)
A csütörtöki Ferencváros–Aalesund El-selejtezőt megelőző sajtótájékoztatón mindkét megjelent szakember az ellenfelet dicsérte, és felhívta a figyelmet a rivális kulcsembereire.
júl. 14
2:39
Copa América: Paraguay ikszelt Venezuelával, és továbbjutott (She)
A B-csoport küzdelmeivel fejeződik be a Copa América csoportköre. A két forduló után négypontos Venezuela már biztos továbbjutóként 3–3-as döntetlent játszott Paraguayjal.
júl. 14
4:45
Copa América: Brazília győzelmével csoportelsőként negyeddöntős (She)
A B-csoport küzdelmeivel fejeződött be a Copa América csoportköre. Az első találkozón Venezuela már biztos továbbjutóként 3–3-as döntetlent játszott Paraguayjal, amely így szintén a legjobb nyolc közé került. A két legjobb csoportharmadik egyikeként, a négyes élén ugyanis az Ecuadort 4–2-re legyőző Brazília végzett.
júl. 14
5:21
Felkészülés: Macheda duplázott, az MU simán nyert a New England ellen (She)
A Manchester United labdarúgócsapata a New England Revolution ellen aratott 4–1-es győzelemmel kezdte túráját az Egyesült Államokban.
júl. 14
6:51
Ökölvívás: Erdei Zsolt feljött a WBO-világranglista 3. helyére (She)
A WBO szervezet kiadta legfrissebb, júliusi ranglistáját, amelyen félnehézsúlyban Erdei Zsolt feljött az 5. pozícióból a 3. helyre.
júl. 14
6:51
Nincs tudatos kiválasztás (Behaviour)
Török Ferenc olimpiai bajnok öttusázó, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint a magyar labdarúgásnak az a legnagyobb baja, hogy nincs semmi tudatosság a fiatal játékosok kiválasztásában, az akadémiák tehetségeket akarnak nevelni, ahelyett, hogy a sportág lelki és fizikai terheit elviselni képes fiatalokat képeznének.
júl. 14
6:53
Európa Liga - három a magyar... (Behaviour)
Ma a második forduló első mérkőzéseit rendezik a kontinens jó néhány pályáján az Európa Liga selejtezőjében, ahol három honi egylet áll harcban: az első körből egyaránt 5-0-s gólaránnyal és kettős győzelemmel továbblépő Paks és a Ferencváros norvég, míg a most színre lépő Kecskemét kazah ellenféllel találkozik.
júl. 14
6:55
Sportdiplomáciában se vagyunk erősek (Behaviour)
Júliustól új összetételű bizottságok dolgoznak az Európai Labdarúgó Szövetségben. A tizenkilenc testület közül négyben képviselteti magát a magyar futball, ugyanekkora "súlya" van a sportdiplomáciában Izlandnak, Luxemburgnak, Máltának és Örményországnak. A legtöbb testületi tagsággal Németország rendelkezik (15), megelőzve Angliát (14) és Oroszországot(13).
júl. 14
7:09
Zalaegerszeg: Erwin Koeman visszavinné Utrechtbe Rajcomart (She)
A magyar bajnokságból szerződtetne csatárt a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, Erwin Koeman, aki új klubja, az Utrecht edzőjeként Prince Rajcomart, a Zalaegerszeg holland csatárát nézte ki.
júl. 14
7:09
Egy-egy gól, más semmi (Behaviour)
Véget értek a küzdelmek a labdarúgó Copa América C csoportjában is: az utolsó kör első mérkőzésen - magyar idő szerint tegnapra virradóra - a chileiek egy 92. percben szerzett öngóllal győzték le Peru válogatottját.
júl. 14
7:11
Oroszország: az Anzsi szerződtetné Gansót, a Santos középpályását (She)
Olasz sajtóértesülések szerint Paulo Henrique Gansóra, a Santos Milan által megkörnyékezett támadó középpályására vetett szemet az Anzsi Mahacskala, Dzsudzsák Balázs orosz csapata.
júl. 14
7:27
Kecskemét: Szivics szerb barátja szerint az Aktobe a kazah Barcelona (She)
A Kecskemét szerda esti edzése után Tomiszlav Szivics vezetőedző sajtótájékoztatóján négy nyelven, angolul, magyarul, szerbül és oroszul is beszélt csapata csütörtök esti, a kazah Aktobe elleni Európa-liga-selejtezőjéről. A szakvezető elmondta, egyik „informátora” a kazah Barcelonának nevezte az Aktobét.
júl. 14
7:27
Kétgólos hátrányban a Videoton (Metropol)
Szabics Imre és Roman Kienast góljával az osztrák Sturm Graz 2-0-ra legyőzte szerdán a Videotont a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén.
júl. 14
7:29
Zalaegerszeg: hárman megsérültek, Meye szombati játéka is kérdéses (She)
A Zalaegerszeg idény eleji felkészülését lezáró, Soproni VSE elleni szerdai mérkőzésen elszenvedett 3–1-es vereségnél is jobban fájhat, hogy Csank János három játékosa is megsérült. Serif Szameh Szadek és Aleksandar Stanisavljevic boka-, Gaál Bálint fejsérülést szenvedett.
júl. 14
7:45
Schalke: a mostani lesz Raúl utolsó idénye Gelsenkirchenben (She)
Lapértesülés szerint a Schalke nem hosszabbítja meg a 34 éves spanyol Raúl egy év múlva lejáró szerződését. A Sport Bild szerint a Real Madrid korábbi meghatározó játékosával elégedettek a gelsenkircheni klub vezetői, de a távlati elképzelésekbe már nem illik bele.
júl. 14
8:03
Haladás: A teljes fiatalítás öngyilkosság lenne - Aczél Zoltán (She)
A tavalyi keret együtt tartását is sikerként élik meg a Haladás klubvezetői, derült ki a szombathelyiek szerdai szurkolói ankétján. Aczél Zoltán vezetőedző szerint az átigazolási piacon a nyáron passzív Haladásnak nem szabad elkapkodnia a fiatalítást.
júl. 14
8:03
Ismét megnyílik a dombori Duna-holtág a jet-skizők előtt (Behaviour)
Hat év után ismét jet-ski bemutatót rendeznek a fadd-dombori Duna-holtágon; a helyi önkormányzat egyelőre egy alkalomra adott lehetőséget a technikai sport gyakorlására.
júl. 14
8:21
Így lőtt négyet a brazil válogatott a duplák meccsén (Infostart)
Helyreállt a világ rendje: a brazil válogatott négy gólt szerzett, s csoportelsőként lépett tovább a Copa Américán. A találatokat a két csatársztár, Pato és Neymar jegyezte. A meccs nem volt sima, az ecuadoriak kétszer is egyenlítettek Felipe Caicedo révén.
júl. 14
8:21
Videó: Brazília a kapushiba ellenére is simán verte Ecuadort (She)
Bár Ecuador kétszer is egyenlített, Brazília végül simán győzött a Copa América B-csoportjának utolsó fordulójában. A selecao még a kapus Júlio César nagy hibáját, és egy szabályos, de tévésen meg nem adott gólt is elbírt.
júl. 14
8:23
Vízilabda: újabb pólósokkal erősödött meg a debreceniek kerete (She)
A kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamás érkezése után újabb hét játékos szerződtetését jelentette be szerdán a vízilabda ob I-ben szereplő Debrecen, amely Gyöngyösi András vezetőedző vezérletével a bajnokság élmezőnyébe vágyik.
júl. 14
8:24
Neymar és Pato duplájával Brazília negyeddöntős (Agroinform)
Venezuela a 92. percben egyenlített Paraguay ellen, ezzel Brazília mögött a második helyen jutott a legjobb nyolc közé.
júl. 14
8:39
Videó: Perozo gyönyörű csukafejessel mentett pontot Venezuelának (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Venezuela már biztos továbbjutóként 3–3-as döntetlent játszott Paraguayjal a Copa Américán. Most nézze meg a meccs összefoglalóját!
júl. 14
8:39
Pénteken ismét Kolonics György-emlékevezés Csepelen (Behaviour)
Pénteken lesz három éve, hogy elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok Kolonics György, a hazai és a nemzetközi kenusport kiemelkedő alakja. A szomorú évforduló alkalmából - csakúgy, mint tavaly és tavalyelőtt - fáklyás emlékevezést tartanak Csepelen.
júl. 14
8:57
Videó: „Öt góllal kell nyernünk a Tromsö ellen, hogy ne legyen gond" (She)
A Paks a Tromsö ellen játszik az Európa-liga selejtezőjének második körében. Éger László csapatkapitány a paksifc.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy ötven százalék esélyt ad csapatának a továbbjutásra. Éger szerint öt gólt kellene rúgni a norvégoknak itthon, hogy ne legyen gond idegenben, bár ez valószínűleg nem sikerül. Ezen kívül szóba került a hétvégén kezdődő labdarúgó NB I is.
júl. 14
8:57
BL - Elégedett osztrákok, csalódott magyarok (Behaviour)
Az osztrákok elégedetten, a magyarok pedig csalódottan értékelték, hogy a Sturm Graz 2-0-ra legyőzte szerdán a Videotont a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén.
júl. 14
8:59
Európa-liga: három magyar csapat a pályán - program (She)
Maratoni hosszúságúra nyúlik a labdarúgó Európa-liga csütörtöki játéknapja: a 2. selejtezőkör első mérkőzései közép-európai idő szerint délután háromkor kezdődnek meg a Sahtyor Karagandi–St. Patrick's meccsel, és 23 óra előtt kevéssel fejeződnek be két északi találkozóval. Három magyar csapat lép pályára, 19 órakor a Ferencváros a norvég Aalesundot fogadja, a Paks 20 órakor Székesfehérváron a…
júl. 14
9:00
Pénteken újra Kolonics-emlékevezeés lesz Csepelen (Agroinform)
Pénteken lesz három éve, hogy elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok, a hazai és a nemzetközi kenusport kiemelkedő alakja.
júl. 14
9:02
Raúl csak egy évig marad Gelsenkirchenben (Agroinform)
Német lapértesülések szerint a Real Madrid korábbi kiválóságával elégedettek a Schalkénél, de hosszú távon már nem tudnak rá építeni.
júl. 14
9:18
Pénteken újra Kolonics-emlékevezés lesz Csepelen (Agroinform)
Pénteken lesz három éve, hogy elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok, a hazai és a nemzetközi kenusport kiemelkedő alakja.
júl. 14
9:33
Újpest: Nem foglalkoztat, hogy újra külföldre kerüljek - Simon Krisztián (She)
Bár a szombati, dunaszerdahelyiek elleni felkészülési mérkőzésen megsérült Simon Krisztián, az Újpest fiatal középpályása, bízik benne, hogy sérülését a hétvégi bajnoki rajtra kiheveri.
júl. 14
9:35
PMFC: öt játékost kölcsönadtak Mislenybe, Demjén visszatért (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB I-ben újonc Pécsi MFC több játékosa kölcsönbe az NB II-es Kozásmislenyhez kerülhet. A pécsiek végül öt futballista kölcsönadásáról egyeztek meg a mislenyiekkel.
júl. 14
9:36
Szurkolunk a Videotonnak és a többi csapatunknak is - Kassai Viktor (Agroinform)
Az elsőszámú magyar játékvezető szerint fejlődik a focink, de még sok a tennivaló. Így a hétvégén kezdődő bajnokságban is, amitől sokat vár.
júl. 14
9:37
Kecskemét: az Aktobe orosz edzője Tökölit és Albert Flóriánt méltatta (She)
A csütörtök esti KTE–Aktobe Európa-liga-selejtezőre készülő kazah csapat vezetőedzője, Vlagyimir Muhanov szerint sikerült kiismerni a KTE játékát, ugyanakkor nem ismeri még tökéletesen a csapatába szerződött két új játékosát, akiket fokozatosan épít be a csapatba. Emiatt van még benne némi bizonytalanság a mérkőzésre nevezendő kezdőcsapat kapcsán.
júl. 14
9:39
Bajnokok Ligája: „Remek helyzetbe kerültünk" - Kienast (She)
Roman Kienast, a Sturm Graz házi gólkirálya szerint az osztrák bajnokcsapat remek helyzetből várhatja hazai 2–0-s győzelmét követően a Videoton elleni BL-selejtező-visszavágót.
júl. 14
9:51
Paulo Sousa: A Sturm előrébb jár (Infostart)
Az osztrákok elégedetten, a magyarok pedig csalódottan értékelték, hogy a Sturm Graz 2-0-ra legyőzte szerdán a Videotont a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén.
júl. 14
9:51
Videó: Owen kezdte, négyig meg sem állt az MU a New England ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Manchester United labdarúgócsapata a New England Revolution ellen aratott 4–1-es győzelemmel kezdte túráját az Egyesült Államokban. Most nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
júl. 14
9:54
Nem engedik be az USA-ba a Szarkák fenegyerekét (Agroinform)
Joey Barton kénytelen kihagyni a Newcastle egyesült államokbeli felkészülési túráját, mivel büntetett előélete miatt megtagadták tőle a beutazási engedélyt.
júl. 14
10:09
Folytatja a költekezést a Liverpool (Infostart)
A Liverpool labdarúgócsapata megegyezett az Aston Villával a válogatott szélső, Stewart Downing szerződtetéséről.
júl. 14
10:12
Nem engedik be az USA-ba a Szarkák fenegyerekét - videó (Agroinform)
Joey Barton kénytelen kihagyni a Newcastle egyesült államokbeli felkészülési túráját, mivel büntetett előélete miatt megtagadták tőle a beutazási engedélyt.
júl. 14
10:27
Vitorlázás: elrajtolt a Kékszalag, Litkey hajója beragadt a startnál (She)
Csütörtök reggel 9 órakor elrajtolt Balatonfüredről a 43. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásverseny mezőnye. Az egyik legnagyobb esélyes, a kilencszeres győztes, tavaly negyedik Litkey Farkas hajójával, Lisával beragadt a startnál.
júl. 14
10:29
Videó: Nagy meglepetést nem okozhat az Aalesund - Prukner László (She)
A Ferencváros labdarúgó-csapata a norvég Aalesund ellen lép pályára az Európa-liga második selejtezőkörének első találkozóján. Prukner László vezetőedző az NSO Tv-nek adott interjújában kijelentette, hogy a skandinávok szervezett, fegyelmezett játékot játszanak, és csapatának ötven százalékot ad a továbbjutásra.
júl. 14
10:30
Újabb sztárok jönnek a Gyulai-emlékversenyre (Agroinform)
Az amerikai Walter Davis, a hármasugrás világbajnoka, valamint a szám további világbajnoki érmesei és olimpiai döntősei is versenyeznek majd a Puskás Stadionban.
júl. 14
10:45
Bordeaux: hiába a Lille és a Lyon érdeklődése, Plasíl hosszabbított (She)
Bár a Lille és a Lyon is érdeklődött a cseh Jaroslav Plasíl iránt, a Bordeaux szőke középpályása úgy döntött, inkább marad klubjában: ezt azzal nyomatékosította, hogy 2013 júniusában lejáró szerződését még két évvel meghosszabbította.
júl. 14
10:45
Kékszalag - Elrajtolt a mezőny, Litkeyék beragadtak (Behaviour)
Csütörtök reggel 9 órakor elrajtolt Balatonfüredről a 43. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásverseny mezőnye. Az egyik legnagyobb esélyes, a kilencszeres győztes, tavaly negyedik Litkey Farkas hajójával, Lisával beragadt a startnál.

Keresés