2011. július 14. csütörtök

júl. 14
10:47
El: állítsa össze a Kecskemét kezdőjét az Aktobe ellen! (She)
Csütörtök este a kupagyőztes Kecskeméti TE is megkezdi Európa-liga-szereplését a selejtező második fordulójában. Ön hogyan állítaná össze a KTE kezdőjét a kazah Aktobe ellen? Adjon tippet Tomiszlav Szivicsnek!
júl. 14
10:49
El: állítsa össze a Paks kezdőcsapatát a Tromsö ellen! (She)
Csütörtök este a Paks labdarúgócsapata a norvég Tromsö ellen lép pályára az Európa-liga- selejtező második fordulójában. Ön hogyan küldeni pályára a tolnaiakat a norvég Tromsö ellen? Most csapatösszeállító szavazásunkon keresztül megmutathatja!
júl. 14
10:51
Atlétika: újabb világbajnok áll rajthoz a Gyulai-emlékversenyen (She)
Az amerikai Walter Davis, a hármasugrás világbajnoka is versenyez majd a Puskás Ferenc Stadionban július 30-án sorra kerülő Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.
júl. 14
11:03
Tottenham: Luka Modric átadólistára kérte magát, itt a Chelsea esélye (She)
Az angol élvonalbeli Tottenham horvát labdarúgója, Luka Modric átadólistára tetette magát, így a londoni rivális Chelsea előtt megnyílhat az út a középpályás szerződtetésére.
júl. 14
11:03
Gyulai emlékverseny - Újabb világbajnok a mezőnyben (Behaviour)
Az amerikai Walter Davis, a hármasugrás világbajnoka is versenyez majd a Puskás Ferenc Stadionban július 30-án sorra kerülő Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.
júl. 14
11:05
Kajak-kenu: Kovács Katalin és Kozák Danuta sem lesz ott az ob-n (She)
Péntektől vasárnapig országos bajnokságot rendeznek Szolnokon, amelyen nem lesznek ott a Domino-Honvéd női kajakosai (Kovács Katalin, Kozák Danuta, Szabó Gabriella, Csipes Tamara). Ez egyrészt érthető, mert egyik női szám sem kvalifikál a világbajnokságra (csak a nem olimpiai férfiszámok), másrészt viszont éppen emiatt némiképp megkérdőjeleződik az ob rangja.
júl. 14
11:07
El: állítsa össze a Ferencváros kezdőjét az Aalesund ellen! (She)
Ma este elindul a nagyüzem az Európa-ligában, a 2. selejtezőkörben bekapcsolódik a küzdelmekbe a harmadik magyar együttes, a kupagyőztes Kecskeméti TE is. A KTE a kazah Aktobe ellen lép pályára története első európai kupamérkőzésén, míg az egy kört már sikeres teljesítő Paks és Ferencváros egyaránt norvég ellenféllel néz farkasszemet. Ön hogy állítaná össze a magyar csapatok kezdőjét a fontos…
júl. 14
11:09
Atlétikai vb: nem indul a női 800 m olimpiai bajnoka (She)
Gyenge formájára hivatkozva nem indul el a nemzeti bajnokságon, s ennek következtében az augusztus végén kezdődő dél-koreai világbajnokságon sem Pamela Jelimo, a kenyaiak olimpiai bajnok középtávfutója.
júl. 14
11:21
WNBA: Taurasi vezérletével nyert, és az élen maradt a Phoenix (She)
A 27 pontig jutó Diana Taurasi vezérletével, pontokban gazdag mérkőzésen 112–105-re nyert a Phoenix Mercury a Minnesota Lynx otthonában a tengerentúli női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) Nyugati főcsoportjának rangadóján, és megtartotta első helyét a konferenciában.
júl. 14
11:21
Szombaton tartják az idei távúszást a Dunán (Behaviour)
A kitűzött időpontnál egy héttel korábban, július 16-án, szombaton rendezik meg az idei Daróczy-virtusúszást. A dunai távúszóprogram, amelyet tizedszer tartanak meg, arra hívatott, hogy hirdesse: a paksi atomerőmű hűtővize tiszta, a folyó alkalmas az úszásra.
júl. 14
11:23
Női labdarúgó-vb: a német sajtó már nem szidja, élteti a japánokat (She)
Németország „megbocsátott” a japánoknak. A csütörtöki német sajtó már nem azon siránkozott, hogy a női labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a házigazdákat a szigetország válogatottja kényszerítette idő előtti búcsúra, hanem magasztalta a korábbi ellenfelet, amely Svédország elleni 3–1-es diadalával a vb fináléjába jutott.
júl. 14
11:24
Elkészült a női és a férfi bajnokság menetrendje is (Agroinform)
A nőknél a Győr és a Ferencváros már a második fordulóban összecsapnak, a férfiaknál a Veszprém-Szeged rangadókat októberben és márciusban rendezik.
júl. 14
11:39
London 2012: kész a közvetítő központ, 20 ezer médiamunkásnak lesz otthona (She)
Elkészült a jövő évi londoni olimpia médiaközpontjának egyik főépülete, a nemzetközi közvetítő centrum.
júl. 14
11:42
Az MLSZ kiszámolta a Fradit - de tévedett (Agroinform)
Csányi Sándor hivatalos indoklása az FTC bajnoki mérkőzése halasztási kérelmének elutasításáról matematikailag sántít.
júl. 14
11:44
A németek elismerik a látványosan játszó Japán teljesítményét - videó (Agroinform)
A csütörtöki német sajtó már nem azon siránkozott, hogy a női vb-n a házigazdákat az ázsiaiak kényszerítették idő előtti búcsúra.
júl. 14
11:57
Elkészült a közvetítő központ Londonban (Infostart)
Elkészült a jövő évi londoni olimpia médiaközpontjának egyik fő épülete, a nemzetközi közvetítő centrum.
júl. 14
12:15
DVSC: Az új játékosoknak még be kell illeszkedniük a csapatba - Kondás (She)
Kondás Elemér nagyon várja már a hétvégén rajtoló labdarúgó NB I 2011–2012-es idényének kezdetét. A Debreceni VSC vezetőedzője bízik benne, hogy a Vasas elleni bajnoki nyitányon sikeresen teljesít a Loki.
júl. 14
12:17
NB I: NSO okostelefonos alkalmazás az élvonalbeli futballidényre! (She)
Okostelefonos alkalmazással köszöntjük a 110. magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitányát: a Nemzeti Sport Online NB I-es iPhone- és Android-alkalmazása egyedülálló élményt kínál a hazai élvonal iránt érdeklődőknek: élő tudósítások, hírek, cikkek, eredmények, komplett adatbank segítségével követhetik figyelemmel a 2011–2012-es bajnokságot!
júl. 14
12:33
Pápa: Minőségileg javult a keret, nyerő játékosok érkeztek - Véber (She)
A szurkolók bíznak a szakvezetőben, a szakmai stábban és a csapatban is. Ez derült ki a Lombard Pápa által szervezett szurkolói ankéton – tudósított az eseményről a Veszprém megyeiek szurkolói honlapja, az enfocim3.gportal.hu.
júl. 14
12:35
Bundesliga: megegyezett a Bayern és a City, Boateng Münchenben folytatja (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City csütörtökön megegyezett a Bayern Münchennel a német válogatott hátvéd, Jerome Boateng átigazolásáról.
júl. 14
12:36
Debrecenben mindenki várja a rajtot (Agroinform)
Kondás Elemér vezetőedző szerint nem lehetnek nyugodtak a Vasas elleni meccs előtt, mert az első fordulóban az angyalföldiek is kettőzött erővel küzdenek majd.
júl. 14
12:38
Boateng a Bayernhez szerződik - hivatalos (Agroinform)
A német válogatott hátvédet elengedi a Manchester City, így a szükséges orvosi vizsgálatok után aláírhatja négyéves szerződését Münchenben.
júl. 14
13:27
Légióssors: A biztos felépülés miatt azonnali műtétet akartam - Kurucz (She)
Kurucz Péternek lehetősége lett volna elhalasztani térdműtétjét, de a West Ham United tavaly augusztusban keresztszalag-szakadást szenvedő kapusa úgy döntött, porcrepedése miatt az azonnali beavatkozást választja, mert így augusztus végén teljes gyógyulása után újrakezdheti az edzéseket.
júl. 14
13:29
Kajak-kenu vb: 3D-s reklámfilmen az olimpiai bajnok Vajda Attila (She)
A hazai rendezésű, augusztusi MOL kajak-kenu világbajnokság kampánya csütörtökön újabb fordulóponthoz érkezett: sajtótájékoztató keretében vetítették le a Vajda Attila olimpiai bajnok kenus főszereplésével, valódi 3D-ben forgatott reklámfilmet.
júl. 14
13:30
92 pontot képtelenség behozni - Fernando Alonso (Agroinform)
A Ferrari spanyol pilótája, aki idei első futamgyőzelmét megszerezve vasárnap megnyerte a Brit Nagydíjat, úgy véli, a vb-cím már elérhetetlen.
júl. 14
13:31
PMFC: a bal lábas grúz légiós a Szigetszentmiklóshoz került kölcsönbe (She)
Az élvonalbeli PMFC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a grúz Irakli Kvekveskiri egy évre a másodosztályú Szigetszentmiklóshoz került kölcsönbe.
júl. 14
13:45
PMFC: a ballábas grúz légiós a Szigetszentmiklóshoz került kölcsönbe (She)
Az élvonalbeli PMFC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a grúz Irakli Kvekveskiri egy évre a másodosztályú Szigetszentmiklóshoz került kölcsönbe.
júl. 14
13:47
Anglia: az Eb-selejtezők után a Romához szerződik Capello segítője (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat októberi – pótselejtező esetén novemberi – zárása után elhagyja az angol válogatottat Franco Baldini szakmai igazgató, aki a Románál folytatja karrierjét.
júl. 14
13:49
Videó: Usain Bolt újabb világcsúcsa - ezúttal egy medencében (She)
Különleges videó került napvilágra Usain Bolt speciális edzéséről. A olimpiai bajnok és világcsúcstartó jamaicai sprinter egy medencében, mellkasig érő vízben futott néhány hosszt. A felvételen hallható és látható edzője folyamatosan, egyre nagyobb lelkesedéssel kommentálja tanítványát, ahogy „világrekordot" ér el vízben futásban.
júl. 14
14:03
Oroszország: Roberto Carlos két év múlva az Anzsi elnöke lehet (She)
Előfordulhat, hogy 2013-tól Roberto Carlos, Dzsudzsák Balázs jelenlegi csapattársa lesz az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala elnöke.
júl. 14
14:03
Alonso: a 92 pont túlságosan sok (Behaviour)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája, aki idei első futamgyőzelmét megszerezve vasárnap megnyerte a Forma-1-es Brit Nagydíjat, úgy véli, a 2011-es vb-cím már elérhetetlen.
júl. 14
14:05
Játékossors: visszavonult az Arsenallal bajnok francia középhátvéd (She)
Harminchét évesen befejezi profi pályafutását Pascal Cygan, az Arsenal korábbi francia labdarúgója.
júl. 14
14:21
Man. United: Ferguson határozottan cáfolja Sneijder megkeresését (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson határozottan cáfolta a holland Wesley Sneijder leigazolásáról szóló híreket.
júl. 14
14:21
Roberto Carlos lehet a Mahacskala elnöke (Metropol)
Könnyen elképzelhető, hogy 2013-tól Roberto Carlos, Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala elnöke.
júl. 14
14:24
A brightoni sirály az aréna lelátójára székelt - fotó (Agroinform)
Épül az új brightoni stadion, a 22 300 férőhelyes aréna munkálatai közben azonban becsúszott egy apró hiba.
júl. 14
14:26
Harcos ellenféllel küzd meg a Ferencváros - nálunk élőben is! (Agroinform)
Az Európa Liga selejtezőjének második fordulójában már komolyabb ellenállásra számítanak a zöld-fehérek, mint az Ulisses ellen, de így is magabiztosak.
júl. 14
14:39
NB II: Zsolnai Róbert mégis a Szolnok játékosa lehet ősszel (She)
Romanek János, az idén az élvonalból kieső Szolnoki MÁV FC újdonsült vezetőedzője a szoljon.hu-nak adott nyilatkozatában az újjáalakuló csapata jelenlegi helyzetéről beszélt. Elárulta többek közt azt is, hogy amennyiben Zsolnai Róbert nem talál magának külföldi csapatot, visszatérhet a szolnokiakhoz.
júl. 14
14:41
WBA: Gera éppen addigra épül fel, mire lejár az eltiltása - Hodgson (She)
Roy Hodgson, a West Bromwich Albion menedzsere bízik benne, hogy a múlt héten bokaműtéten áteső Gera Zoltán teljesen felépül, és sikerül nyélbe ütni a szerződtetését. A Fulhamtől távozó középpályás szabadon igazolható, operációját és rehabilitációját az új megállapodás reményében a WBA intézi.
júl. 14
14:42
Roberto Carlos lehet az Anzsi elnöke (Agroinform)
Könnyen elképzelhető, hogy 2013-tól Roberto Carlos, Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala elnöke.
júl. 14
14:43
Manchester City: Patrich Vieira visszavonul, de marad a klubnál (She)
Bejelentette visszavonulását a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója, Patrick Vieira. A játékosnak a legutóbbi szezon végén lejárt a szerződése a Manchester Citynél, és most úgy döntött, elfogadja a „kékek” ajánlatát és marad a klub alkalmazásában, mint a futballügyekért felelős fejlesztési igazgató.
júl. 14
14:44
Így cserélik le a Camp Nou gyepszőnyegét - videó (Agroinform)
A katalán sztárcsapat szentélyére, a Camp Noura a hosszú idény után ráfér a gyepszőnyeg frissítése.
júl. 14
14:46
Átadólistára kérte magát Luka Modric (Agroinform)
A horvát válogatott középpályás korábban azt nyilatkozta, hogy nem szeretné megtenni ezt a lépést, de a jelek szerint elfogyott a türelme.
júl. 14
14:57
Manchester City: Patrick Vieira visszavonul, de marad a klubnál (She)
Bejelentette visszavonulását a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója, Patrick Vieira. A játékosnak a legutóbbi szezon végén lejárt a szerződése a Manchester Citynél, és most úgy döntött, elfogadja a „kékek” ajánlatát, és marad a klub alkalmazásában, mint a futballügyekért felelős fejlesztési igazgató.
júl. 14
14:59
Női kézilabda: Juhász Gabriella is a Győri ETO-val készül (She)
Megkezdte a felkészülést csütörtökön a 2011–2012-es szezonra a magyar bajnok, a Bajnokok Ligájában legutóbb elődöntős Győri Audi ETO női kézilabdacsapata.
júl. 14
15:00
Ronaldo hozhat szerencsét a magyar válogatottnak (Agroinform)
Ronaldo sorsolja ki a 2014-es labdarúgó világbajnokság európai selejtezőcsoportjait. A 34 éves sztár keze a magyar foci jövőjét is befolyásolhatja.
júl. 14
15:15
Evezés: magyar Eb-prezentáció Luzernben - döntés szeptemberben (She)
A luzerni evezős világkupa-forduló alkalmával magyar sportdiplomáciai eseményre is sor került. A Magyar Evezősszövetség (MESZ) képviselői ez alkalomból mutatták be a 2013-as felnőtt Európa-bajnokság megrendezésére beadott pályázatukat.
júl. 14
15:17
Vívó Eb: ötödik helyen végzett a kardozó Benkó Réka (She)
A negyeddöntőig jutott, s végül az ötödik helyen zárt Benkó Réka a női kardozók egyéni versenyében a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
júl. 14
15:33
NB II: Zsolnai Róbert mégis a Szolnok játékosa lehet az ősszel (She)
Romanek János, az idén az élvonalból kieső Szolnoki MÁV FC újdonsült vezetőedzője a szoljon.hu-nak adott nyilatkozatában az újjáalakuló csapata jelenlegi helyzetéről beszélt. Elárulta többek közt azt is, hogy amennyiben Zsolnai Róbert nem talál magának külföldi csapatot, visszatérhet a szolnokiakhoz.
júl. 14
15:35
Újpest: a szurkolók a Pápa elleni meccsen 60 perc után hazamennek (She)
Az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapat szervezett szurkolói csoportjai közleményben tudatták, hogy a szombati Pápa elleni hazai mérkőzésen a 60. percet követően kivonulnak a Szusza Ferenc Stadionból az országgyűlés által nemrég elfogadott sporthuliganizmussal kapcsolatos törvény elleni tiltakozás jeléül – adta hírül az ujpestfc.hu.
júl. 14
15:36
Coventry visszavágna Hosszú Katinkának (Agroinform)
A felkészülés utolsó fázisán is túl van a zimbabwei úszó, Kirsty Coventry, aki a 200 hát mellett a 400 vegyesre is készül, utóbbi számban Hosszú Katinka egyik fő riválisa lehet.

Keresés