2011. július 9. szombat

júl. 9
11:54
Argentína: Burdisso Messi védőmunkáját kritizálta, Zanetti megvédte társát (She)
Két meccsből két döntetlen a mérlege Argentínának a hazai rendezésű Copa Américán, és a feszült hangulatban Lionel Messi került a támadások kereszttüzébe, aki korántsem a Barcelonában mutatott formájában játszik a válogatottban. A legfrissebb hírek szerint Nicolás Burdisso éles hangú kirohanást intézett Messi ellen a Kolumbia elleni találkozót követően, és a védőmunkáját kritizálta. Javier Zanetti…
júl. 9
11:54
A spanyolok a DK-továbbjutás küszöbén (Metropol)
Rafael Nadal nélkül is nagyon meggyőzően játszik eddig a spanyol csapat, mely a két pénteki egyes után 2-0-ra vezet a házigazda amerikaiak ellen a tenisz Davis Kupa Világcsoportjának negyeddöntőjében.
júl. 9
11:56
Úszás: Biczó Bence aranyérmes a belgrádi ifjúsági Eb-n (She)
Biczó Bence óriási fölénnyel győzött 200 m pillangón, így megvédte címét a belgrádi ifjúsági úszó Európa-bajnokságon.
júl. 9
11:58
GP3: Kiss Pál Tamás a 13. helyről rajtolhat szombaton Silverstone-ban (She)
Kiss Pál Tamás a 15. helyen zárta a silverstone-i GP3-as verseny szombat délelőtti időmérő edzését. A magyar pilóta az F1-es Brit Nagydíj szombat délutáni és vasárnap délelőtti betétversenyén szerepel.
júl. 9
12:00
Egy szerencsésen eltalált lövés döntött – Németh Gábor (Agroinform)
Tomiszlav Szivics, a Kecskemét vezetőedzője és Németh Gábor, a lila-fehérek kapusa a Videoton ellen 1-0-ra elveszített Szuperkupa-döntő utáni sajtótájékoztatón és a hathárom.hu kamerája előtt értékelték a találkozót.
júl. 9
12:02
A Sturm Graz ellen jóval több kell - Lipták Zoltán (Agroinform)
André Alves, Lipták Zoltán és Fernandez Balufo Walter a hathárom.hu-nak értékelték a Kecskemét ellen 1-0-ra megnyert Szuperkupa-döntőt.
júl. 9
12:12
Nem lehet büntetni a doppingdílereket (Infostart)
A doppingdílerek ellen egyelőre nem lehet fellépni, mert nincs olyan törvény, amely a tevékenységüket szankcionálná, pedig erre szükség lenne rá - mondta a Magyar Antidopping Csoport ügyvezető igazgatója. Tiszeker Ágnes szerint nem elsősorban az élsportolókért kell aggódni, az "amatőrök" tudnak sokszor keveset arról, hogy mit szednek be.
júl. 9
12:12
NB II: eldőlt, Balmazújvárosba költözik a Bőcs Sport Kft. (She)
Balmazújvárosban talált új otthonra az NB II Keleti csoportjának 32. indulója, a Bőcs Sport Kft.
júl. 9
12:14
Arsenal: hétfőn mutathatják be hivatalosan Gervinhót - sajtóhír (She)
Francia lapértesülések szerint hétfőn véget érhet egy régóta húzódó átigazolási ügy, és Gervinhót hivatalosan is bemutathatják az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenalnál.
júl. 9
12:18
Biczó Bence aranyérmes a belgrádi ifjúsági úszó Eb-n (Agroinform)
Biczó Bence óriási fölénnyel győzött 200 m pillangón, s védte meg címét a belgrádi ifjúsági úszó Európa-bajnokságon.
júl. 9
12:30
Real Madrid: Neymar évi ötmillió eurót kereshet majd a királyiaknál (She)
A Marca beszámolója szerint a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Santos fiatal tehetségének, Neymarnak a képviselője megegyezett a Real Madriddal védence éves fizetéséről. Neymar ötmillió eurót kereshet a királyi klubnál.
júl. 9
12:32
Tour de France: a pénteken bukó Horner is feladta a versenyt (She)
A tavalyi versenyen összetettben a tizedik helyen végző Chris Horner szombaton feladta a Francia kerékpáros körversenyt, a Tour de France-t.
júl. 9
12:34
DVSC: 22 éves francia középpályás szerződött Debrecenbe (She)
A korábban tesztelt 22 éves francia középpályás, Selim Bouadla négyéves szerződést kötött a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 9
12:36
A Siófok időt nyert, de gólokat vesztett (Agroinform)
Az NB I rajtja előtt sorra vesszük a csapatokat, visszatekintünk az előző szezonra, összefoglaljuk, hogyan készültek a bajnoki rajtra, hol tart a keretkialakítás. Sorozatunkat a Siófokkal folytatjuk.
júl. 9
12:48
DVSC: 22 éves francia-algériai középpályás szerződött Debrecenbe (She)
A korábban tesztelt 22 éves francia-algériai középpályás, Selim Bouadla négyéves szerződést kötött a DVSC-Teva labdarúgócsapatával – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 9
12:50
Játékossors: a korábbi Arsenal- és Barcelona-védő hivatalosan is visszavonult (She)
A korábban az Arsenal és a Barcelona labdarúgócsapatában is megforduló brazil védő, Sylvinho hivatalosan is bejelentette visszavonulását. A játékos már több mint egy éve csapat nélkül állt, miután 2010 nyarán nem hosszabbított vele szerződést a Manchester City.
júl. 9
12:54
Sebastian Vettel nyerte a harmadik szabadedzést (Agroinform)
A címvédő, s a pontversenyt jelenleg is vezető német Sebastian Vettel érte el a legjobb időt szombaton a Forma-1-es világbajnokság Brit Nagydíjának harmadik szabadedzésén.
júl. 9
13:06
Copa América: Cavani megsérült, kérdéses a játéka Mexikó ellen (She)
Az uruguayi labdarúgó-válogatottal a Copa Américán szereplő Napoli-támadó, Edison Cavani megsérült csapata Chile elleni 1–1-es csoportmeccse alkalmával. Óscar Tabárez szövetségi kapitány elmondta, Cavani zúzódást szenvedett a bal térdében, így pedig kétségessé vált a játéka a sorsdöntő, Mexikó elleni meccsen.
júl. 9
13:06
Vettel a harmadik szabadedzés legjobbja (Metropol)
A címvédő, s a pontversenyt jelenleg is vezető német Sebastian Vettel érte el a legjobb időt szombaton a Forma-1-es világbajnokság Brit Nagydíjának harmadik szabadedzésén.
júl. 9
13:08
Játékossors: Fabio Cannavaro orvosi tanácsra szögre akasztja a cipőt (She)
Fabio Cannavaro, az olasz labdarúgó-válogatottal 2006-ban világbajnoki címet nyerő hátvéd bejelentette visszavonulását, miután az orvosok véleménye szerint a térde már nem alkalmas a játékra.
júl. 9
13:12
Fiatal francia középpályás pótolhatja Czvikovicsot (Agroinform)
Selim Bouadla a DVSC-TEVA csapatában folytatja pályafutását, a középpályás négyéves szerződést kötött a klubbal.
júl. 9
13:24
Videó: a DVSC új szerzeményének legjobb pillanatai a francia élvonalban (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, a Debreceni VSC-Teva szerződtette a francia élvonalat is megjáró bal oldali középpályást, Selim Bouadlát. A francia-algériai labdarúgó a 2007–2008-as szezonban a Ligue 2 bajnoka lett a Le Havre csapatával. Tekintse meg a 22 éves játékos legjobb pillanatait a francia első osztályból!
júl. 9
13:26
Anzsi: Dzsudzsák 50 millióért kaphat új társat Hulk személyében (She)
Szinte naponta jelenik megy egy-egy újabb név a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató orosz Anzsi Mahacskala kívánságlistáján. Ezúttal a Porto brazil csatárát, Hulkot hozták kapcsolatba a klubbal, érte állítólag 50 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a dagesztáni klub.
júl. 9
13:28
Ferencváros: Tutoricsot Szabadkától Dél-Koreáig több klub hívja (She)
Az már korábban eldőlt, hogy Djordje Turutorics nem marad a Ferencvárosnál, ugyanis nem fogadta el a klub szerződésmódosítási ajánlatát. A hírek szerint a szerb védő válogathat a kérők között.
júl. 9
13:30
Dzsudzsák csapata őrült összegért vinné Hulkot - sajtóhír (Agroinform)
Portugál lapinformációk szerint az Anzsi Mahacskala együttese 50 millió eurót sem sajnálna az Európa Liga-győztes brazil támadóért.
júl. 9
13:30
Sportpolitika: norvég helyett svéd tag a NOB végrehajtó bizottságában (She)
A svéd Gunilla Lindberget választották meg a végrehajtó bizottság új tagjának a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 123. ülésén, a dél-afrikai Durbanben.
júl. 9
13:42
Swansea City: a Benficától érkezett kapus az angolokhoz (She)
Leigazolta a 29 esztendős portugál kapust, José Moreirát a Benfica együttesétől a Swansea City.
júl. 9
13:44
Middlesbrough: a skót támadó, Kris Boyd Törökországban folytatja (She)
Otthagyja a Middlesbrough együttesét a skót válogatott támadó, Kris Boyd, és a törökországi Eskisehirsporban folytatja karrierjét.
júl. 9
14:00
Mainz: Szalai Ádámék edzője bosszankodik a vereség miatt (She)
A Mainz vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen az osztrák másodosztályú SV Scholz Grödigtől, nem is hagyta szó nélkül a történteket a német gárda edzője, Thomas Tuchel.
júl. 9
14:02
Videoton: nem súlyos Elek és Sándor tegnap összeszedett sérülése (She)
Nem súlyos a tegnapi Szuperkupa-mérkőzésen megsérülő két Videoton-futballista, Elek Ákos és Sándor György állapota.
júl. 9
14:04
DVTK: újabb spanyol játékos, egy fiatal támadó érkezett Miskolcra (She)
Fiatal spanyol támadóval erősített a DVTK NB I-es labdarúgócsapata, az újonc szerződtette Enrique Carrenót, aki legutóbb a portugál élvonalban játszott.
júl. 9
14:06
Fabio Cannavaro bejelentette visszavonulását (Agroinform)
Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnoki címet nyerő hátvéd térde az orvosok véleménye szerint már nem alkalmas a játékra.
júl. 9
14:18
Újabb légióst szerződtetett a Debrecen (Infostart)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata szombaton szerződtette a francia Selim Bouadlát.
júl. 9
14:18
Málaga: 35-40 millió eurót sem sajnálnának Wesley Sneijderért (She)
Nem tréfált már eddig sem a Málaga az erősítések terén ezen a nyáron, harmincmillió euró elköltése után pedig egy igazi klasszisra vetettek szemet a spanyolok: Wesley Sneijderre.
júl. 9
14:24
Újabb spanyol támadót vett a Diósgyőr (Agroinform)
Fiatal spanyol támadóval erősített a DVTK NB I-es labdarúgócsapata, az újonc szerződtette Enrique Carrenót, aki legutóbb a portugál élvonalban játszott.
júl. 9
14:36
River Plate: a Roma-kiszemelt Erik Lamela elbúcsúzott a szurkolóktól (She)
Megköszönte a River Plate drukkereitől kapott eddigi támogatást az egyesület fiatal középpályása, Erik Lamela, akit az olasz Roma szeretne megvásárolni.
júl. 9
14:42
Chris Horner is feladta a versenyt (Agroinform)
A tavalyi verseny összetettjének tizedik helyén zárt Chris Horner szombaton feladta a francia kerékpáros körversenyt, a Tour de France-t.
júl. 9
14:54
NB II: Sopronban hosszabbított az edző, új játékosok az NB I-ből (She)
További egy évig, 2012. június 30-ig érvényes Végh Tibor vezetőedző szerződése Sopronban, miután a szakemberrel hosszabbítottak a klubvezetők.
júl. 9
14:56
Videó: a DVTK-hoz igazoló Carreno a spanyol harmadosztály gólvágója volt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a DVTK spanyol armadájához újabb labdarúgó és egy erőnléti edző érkezett. A 24 éves Enrique Carreno képességeiről és gólérzékenységéről mindent elmond, hogy karrierjének eddigi találatait csaknem húszpercnyi videón tudjuk megmutatni.
júl. 9
14:58
Olaszország: Luciano Moggit jogerősen is örökre eltiltották (She)
Egy hónappal ezelőtt örökre eltiltotta a futballtól Luciano Moggit, a 2006-os bundabotrány főszereplőjét az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága. Moggi és ügyvédei fellebbeztek, de ezt elutasította a FIGC Szövetségi Bírósága.
júl. 9
15:12
Formula-1: Webber rajtol az élről a Brit Nagydíjon (Infostart)
A Red Bull ausztrál pilótája, Mark Webber indul az élről vasárnap a Forma-1-es Brit Nagydíjon, Silverstone-ban.
júl. 9
15:18
Semmi változás! Red Bull első sor a silverstone-i időmérőn (Agroinform)
Az ausztrál Mark Webber nyerte meg a Brit Nagydíj időmérő edzését, csapattársa Sebastian Vettel és a ferraris Fernando Alonso előtt.
júl. 9
15:30
André Schembri: Nem a pénz miatt váltottam klubot (She)
Mint ismeretes, nem fogadta el a Ferencváros a hírek szerint havi 3.5 millió forintos fizetést jelentő ajánlatát a máltai támadó, André Schembri, aki a görög Olimpiakosz Voloszhoz írt alá a minap. Egy interjúban bevallotta, nem a pénz motiválta klubváltását.
júl. 9
15:32
Tenisz: megtréfálta a helyiek kedvencét, első WTA-serlege a jutalom (She)
A szlovén Polona Hercog nyerte meg a svédországi Bastadban rendezett 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztornát.
júl. 9
15:36
Így kaptak négyet Véberék a Levszkitől - videó (Agroinform)
A Lombard Pápa pénteken felkészülési mérkőzésen Lindabrunnban 4–0-vereséget szenvedett a 26-szoros bolgár bajnok Levszki Szófiától.
júl. 9
15:48
Játékossors: Nem a pénz miatt váltottam klubot - André Schembri (She)
Mint ismeretes, nem fogadta el a Ferencváros hírek szerint havi 3.5 millió forintos fizetést jelentő ajánlatát a máltai támadó, André Schembri, aki a görög Olympiakosz Voloszhoz írt alá a minap. Egy interjúban bevallotta, nem a pénz motiválta klubváltását.
júl. 9
15:50
NB II: vereséggel kezdte meg a felkészülést a Sopron (She)
Hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Soproni VSE a Waltner Róberttel felálló Mattersburg B-csapatától hazai pályán.
júl. 9
16:06
Női kosárlabda: a Sopron a címvédővel, a Győr Hontiékkal is egy csoportban (She)
A FIBA elkészítette a női Euroliga 2011–12-es szezonjának sorsolását, amelyből kiderült, hogy az Uniqa Euroleasing Sopron többek között Vajda Annát is a soraiban tudó Euroliga-címvédő spanyol Salamancával, míg a Pécs helyett beugró újonc Seat SZESE Győr Honti Kata együttesével, a Valenciával került egy csoportba.
júl. 9
16:08
NB II: távozik a rutinos védő Kozármisleny együtteséből (She)
Otthagyja Tóth István a másodosztályú Kozármisleny együttesét – olvasható a klub honlapján.
júl. 9
16:12
Úgy tűnik, el fogom hagyni a Werdert - Tim Wiese (Agroinform)
A világbajnoki bronzérmes kapus szerződését egyelőre nem tudja meghosszabbítani a klubja, mivel nemzetközi szereplésből nincsenek bevételei.

Keresés