2011. július 12. kedd

júl. 12
11:43
Európa-liga: a Paks nem reagált, így a tolnaiak meccsét sem adja a tv (She)
Mint ismert, a Ferencváros hazai Európa-liga-selejtezője a második körben sem lesz látható a televízióban a Kentaro-ügy miatt, és eldőlt, hogy a Paks Tromsö elleni mérkőzését sem közvetíti a tv.
júl. 12
11:44
Tévez visszatér a Corinthiansba? (Agroinform)
A brazil klub 37 millió fontos ajánlatot tett a csatárért a Manchester Citynek, aki kapva kapna az alkalmon, hogy visszatérhessen Dél-Amerikába.
júl. 12
11:57
DVTK: kölcsönvették a saját nevelésű, U21-es válogatott középpályást (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a pápától Takács Pétert, aki Miskolcon nevelkedett, és tagja volt az U20-as világbajnokságon bronzérmet nyerő magyar válogatottnak.
júl. 12
11:59
Haladás: Oross balszerencsés - alighogy felépült, újra megsérült (She)
Oross Márton, a labdarúgó NB I rajtjára készülő Szombathelyi Haladás támadója a felépülését követő első mérkőzésen újra megsérült – adta hírül a haladasfc.nyugat.hu.
júl. 12
12:00
Minőségi keretszűkítés után Győr megcélozza Európát (Agroinform)
Az NB I rajtja közeleg, mi pedig számba vesszük a 16 együttes felkészülését, kereteit. Ezúttal a Győri ETO FC csapatát mustráljuk.
júl. 12
12:01
Siófok: újabb erősítések, Pápáról és a Videotontól is igazoltak (She)
Két újabb játékossal erősítette meg a keretét a BFC Siófok NB I-es labdarúgócsapata.
júl. 12
12:02
Új szerződést kapott a Liverpool tehetsége (Agroinform)
A mindössze 18 éves John Flangan áprilisban mutatkozott be a felnőttcsapatban, remek teljesítményét nyújtott, a jövő Liverpooljának egyik kulcsfigurája lehet.
júl. 12
12:15
NB I: a Vidi után az FTC is halasztást kért, a Paks és a KTE játszik (She)
Könnyen lehet, hogy nem a Siófok–Videoton mérkőzés lesz az egyetlen, amelyet elhalasztanak a labdarúgó NB I első fordulójából.
júl. 12
12:18
Oross Márton felépült, majd újra megsérült (Agroinform)
A Szombathelyi Haladás támadójának a felkészülés második hetében sérült meg a térde, felépülése után a combjával adódtak problémák.
júl. 12
12:33
Barcelona: lezárult Sánchez ügye, 40 millióért a katalánoké - sajtóhír (She)
A spanyol AS napilap internetes oldalának értesülései szerint tegnap este lezárult Alexis Sánchez ügye, aki 40 millió euróért a Barcelonához igazol az Udinesétől. Az újság úgy tudja, a 22 esztendős chilei támadó ötéves szerződést köt a katalánokkal.
júl. 12
12:35
NB I: az MLSZ elutasította a Fradi kérését, lesz meccs Kaposváron (She)
A Sport Televízió honlapjának tájékoztatása szerint az MLSZ versenybizottsága elutasította a Ferencváros halasztásra vonatkozó kérelmét, így a Kaposvár–FTC találkozót az eredeti kiírás szerinti időben, vasárnap 18 órakor rendezik.
júl. 12
12:36
Takács Péter visszatért a Diósgyőrhöz (Agroinform)
A 21 éves középpályás a DVTK saját nevelése, tagja volt 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmet nyert magyar válogatottnak.
júl. 12
12:37
Man. City: Carlos Tévez elismerte a Corinthians 35 milliós ajánlatát (She)
Az angol élvonalbeli Manchester City 27 éves argentin labdarúgója, Carlos Tévez elismerte korábbi klubja, a brazil Corinthians 35 millió fontos ajánlatát, valamint azt is elárulta, hogy örömmel térne vissza egykori csapatához.
júl. 12
12:51
Videó: úton Cristiano Ronaldóék, a Real Madrid Los Angelesbe indult (She)
Az Egyesült Államok nyugati partja felé vette az irányt a Real Madrid. A spanyol labdarúgócsapatból egyelőre hiányoztak a Copa Américán szereplő csillagok, de a sztárok java elkezdi a felkészülést José Mourinho irányításával Los Angelesben.
júl. 12
12:53
Udinese: Sánchezé nem, de Zapata Spanyolországba igazolása hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Udinese és a spanyol Villarreal a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Cristián Zapata a „sárga tengeralattjárónál" folytatja a pályafutását.
júl. 12
13:09
BL: meccshiányos a Sturm házi gólkirálya, de beszállhat a Vidi ellen (She)
Bár meccshiánnyal küszködik, elképzelhető, hogy Roman Kienast, a Sturm Graz házi gólkirálya pályára léphet a Videoton elleni szerdai BL-selejtezőn.
júl. 12
13:11
Utrecht: Erwin Koeman svéd válogatott hátvédet szerződtet (She)
Svéd tehetség, a válogatottban januárban bemutatkozó Marcus Nilsson csatlakozik Erwin Koeman korábbi magyar szövetségi kapitány együtteséhez, a holland élvonalban szereplő Utrechthez. A 23 esztendős hátvéd a Helsingborgot hagyja el a piros-fehérek kedvéért.
júl. 12
13:12
Sánchez 40 millió euróért, öt évre aláír a Barcához - sajtóhír (Agroinform)
Az AS szerint hétfőn este az Udinese tulajdonosa, Gino Pozzo megegyezett a Barca képviselőivel és aláírták a papírokat.
júl. 12
13:45
Leverkusen: Adlert megműtik, lemaradhat a Bundesliga rajtjáról (She)
Szerdán térdműtéten esik át René Adler, a Bayer Leverkusen és a német labdarúgó-válogatott kapusa, emiatt kétséges, hogy ott lehet-e a Bundesliga rajtján.
júl. 12
13:47
Man. City: Adebayor sztrájkkal akarja elérni, hogy emberszámba vegyék (She)
Emmanuel Adebayor nem vett részt az angol labdarúgó-bajnokság legutóbbi bronzérmese, a Manchester City hétfői edzésén, így tiltakozván a klub vele szembeni bánásmódja ellen.
júl. 12
13:48
Az MLSZ elutasította az FTC halasztási kérelmét (Agroinform)
A Ferencváros az OTP Bank Liga 1. fordulójában esedékes, Kaposvár elleni meccsét szerette volna elhalasztani az Európa Liga-mérkőzések miatt.
júl. 12
14:03
FIFA: egy diák számításain múlhat Wales és Feröer kalapbeosztása (She)
Egy feröeri diák alapos számolgatás után rájött, hogy a FIFA hibásan állapított meg holtversenyt hazája válogatottja és Wales között a legutóbbi, június végén nyilvánosságra hozott világranglistáján. A politológiát tanuló Jakup Emil Hansen levezette a képletet a feröeri szövetség előtt, amely értesítette a FIFA-t, hogy valójában 0.07 ponttal többjük Walesnél. A nemzetközi szervezet reagált, és…
júl. 12
14:05
Real Madrid: Özil kirúgta iráni ügynökét, mostantól édesapja képviseli (She)
A Real Madrid német válogatott labdarúgója, Mesut Özil úgy döntött, nem tart tovább igényt iráni ügynöke, Reza Fazeli szolgálataira, s a jövőben így édesapja, Mustafa fogja képviselni.
júl. 12
14:06
Cristián Zapata a Villarrealba igazolt (Agroinform)
A 24 éves - jelenleg a Copa Américán érdekelt - játékos öt évre írt alá a Sárga Tengeralattjáróhoz. Új csapatához a dél-amerikai kontinenstorna után csatlakozik.
júl. 12
14:21
FTC: a klub tudomásul veszi, hogy az MLSZ nem halasztja el a bajnokit (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros kérvényezte az MLSZ-nél a Kaposvár elleni vasárnapi bajnoki elhalasztását, de a szövetség elutasította a kérelmet.
júl. 12
14:39
Videó: a Copán már Messi is elkezdte dobálni magát Costa Rica ellen (She)
Lionel Messi is sok mindent megtenne a győzelemért és a sikerért, ez esetben például odáig merészkedett, hogy tőle szokatlan módon egy műesést mutatott be. Tizenegyest szeretett volna kiharcolni a Copa Américán a Costa Rica elleni sorsdöntő meccsen, még gól nélküli állásnál. A játékvezető nem „ette meg”, és továbbot intett. Ettől függetlenül az argentinok nyertek és folytathatják.
júl. 12
14:41
Férfi kosárlabda: Horváth Imre lett a soproniak új szakvezetője (She)
A volt válogatott irányító, az edzőként korábban Debrecenben, Szolnokon, legutóbb pedig Pakson dolgozó Horváth Imre lett a Kis Rába-menti Takarék Soproni KC férfi kosárlabdacsapatának új szakvezetője.
júl. 12
14:42
Szombathelyi jövő: egységben az erő (Agroinform)
Az NB I rajtja előtt sorra vesszük a csapatokat, visszatekintünk az előző szezonra, összefoglaljuk, hogyan készültek a bajnoki rajtra, hol tart a keretkialakítás. Sorozatunkat a Haladással folytatjuk.
júl. 12
14:44
René Adlert megműtik, lekésheti a bajnoki rajtot (Agroinform)
Szerdán térdműtéten esik át René Adler, a Bayer Leverkusen és a német labdarúgó-válogatott kapusa, emiatt kétséges, hogy ott lehet-e a Bundesliga rajtján.
júl. 12
14:57
Labdarúgás: Sebők Vilmos NB III-as edző lett, Váczi Zoltán távozott (She)
Sebők Vilmos lett a labdarúgó NB III legutóbbi idényében a Duna-csoport hatodik helyén végző Törökbálinti TC vezetőedzője.
júl. 12
14:59
Real Madrid: Mourinho szerint még egy csatár hiányzik a csapatából (She)
Már majdnem teljes a Real Madrid csapata – legalábbis José Mourinho vezetőedző szerint. A portugál tréner a „királyi gárda" hivatalos honlapjának adott interjújában elmondta, egy támadó hiányzik még az együtteséből.
júl. 12
15:00
Rendben van a csapat, bízom a három pontban - Mészáros Norbert (Agroinform)
Az UEFA által jogtalanul eltiltott Mészáros Norbert a büntetése előtt stabil kezdőember volt Debrecenben, a most kezdődő szezonban újra ez lebeg a szeme előtt.
júl. 12
15:18
Horváth Imre a Sopron új vezetőedzője (Agroinform)
A volt válogatott irányító, az edzőként korábban Debrecenben, Szolnokon, legutóbb pedig Pakson dolgozó Horváth Imre lett a Kis Rába-menti Takarék Soproni KC férfi kosárlabdacsapatának új szakvezetője.
júl. 12
15:33
Milliárdokba kerülne egy budapesti WADA-laboratórium (Infostart)
Többéves munkával és jelentős anyagi befektetéssel lehetne Budapesten a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség által is jóváhagyott laboratóriumot létrehozni - mondta az InfoRádiónak Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője. A Fidesz sportpolitikusa, Bánki Erik az InfoRádió Aréna című műsorában arról beszélt, hogy egy ilyen létesítmény segítene a magyar sportolók teljesítményének legális…
júl. 12
15:33
Lazio: Djibril Cissé átesett az orvosi vizsgálatokon, ma este aláírhat (She)
Az olasz élvonalbeli Lazio a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Djibril Cissé sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, így ma este aláírhat a római labdarúgóklubhoz.
júl. 12
15:36
Sevcsenko megmentette a pályára rohanó szurkolót (Agroinform)
Andrij Sevcsenko a pályára rohanó Kijev-drukkert előbb megvédte a biztonságiaktól, majd nagylelkűen a mezét is odaajándékozta neki.
júl. 12
15:38
Jövőre is négy csapatot indíthatunk Európában (Agroinform)
Az Európai Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta, hogy a 2012/2013-as szezonban melyik ország hány csapatot indíthat a különböző európai kupasorozatokban.
júl. 12
15:51
Debrecen: az újjászülető Mészáros Norbert rég várta ennyire a rajtot (She)
Nagyon várja már a labdarúgó NB I rajtját Mészáros Norbert, a Debreceni VSC védője, aki az UEFA döntése értelmében majdnem egy évig nem játszhatott mérkőzést, ám a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) május végi határozatával visszakapta a játékjogát.
júl. 12
15:53
FTC: a Valencia honlapjára is felkerült a zöld-fehérek elleni meccs (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia hivatalos honlapjára felkerült a Ferencváros elleni július 26-i felkészülési mérkőzés. A Nemzeti Sport már korábban beszámolt a találkozóról, amelynek keretében a tervek szerint hivatalosan is elbúcsúztatnák Lipcsei Pétert és Dragóner Attilát.
júl. 12
15:54
Jobb csapatunk van, mi vagyunk az esélyesek - Szabics (Agroinform)
A Videoton szerdán a Sturm Graz vendégeként bemutatkozik a legrangosabb európai kupasorozatban, a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
júl. 12
16:09
Európa-liga: vezetőedző nélkül, 18-as kerettel jön az FTC ellenfele (She)
Kihirdette utazó keretét a Ferencváros–Aalesund Európa-liga-selejtezőre (csütörtök, 19 óra, Albert-stadion) Kjetil Rekdal, a norvég csapat trénere.
júl. 12
16:09
Már kaphatóak a jegyek a Vasas-AS Roma meccsre (Metropol)
Már kaphatóak a jegyek a Vasas-AS Roma barátságos labdarúgó-mérkőzésre, amelyre augusztus 3-án a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor, az angyalföldi klub fennállásának 100.évfordulója alkalmából.
júl. 12
16:11
Vasas: már kaphatók a jegyek a Roma elleni jubileumi mérkőzésre (She)
Már kaphatóak a jegyek az augusztus 3-i Vasas–Roma barátságos labdarúgó-mérkőzésre, amelyet  az angyalföldi klub fennállásának 100. évfordulója alkalmából rendeznek meg a Puskás Ferenc Stadionban, várhatóan 19 órakor.
júl. 12
16:12
Már kaphatóak a jegyek a Roma elleni meccsre (Agroinform)
Már kaphatóak a jegyek a Vasas-AS Roma barátságos labdarúgó-mérkőzésre, amelyre augusztus 3-án a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor, az angyalföldi klub fennállásának 100. évfordulója alkalmából.
júl. 12
16:27
Futsal: az Anzhival kezd, a Stellával zár az ETO, cél a Barcelona (She)
Először az észt, majd az angol bajnok ellen lép pályára Bécsben a magyar aranyérmes Rába ETO az UEFA Futsal Cup selejtezőjében, majd az utolsó napon lesz a legerősebb vetélytársnak vélt házigazdák elleni mérkőzés – tudósít az etofutsal.hu az órarend bécsi elkészítéséről.
júl. 12
16:29
Koronglövészet: Bognár döntős Mariborban, megvan az olimpiai kvóta (She)
Bognár Richárd londoni olimpiai indulási jogot szerzett, miután a maribori koronglövő Világkupaversenyen döntőbe jutott a dupla traposok között.
júl. 12
16:31
Játék: fejtse meg kvízünket, és nyerjen jegyeket a Campus Fesztiválra! (She)
Játsszon a Nemzeti Sport Online kvízével, és bulizzon a Campus Fesztiválon! A helyesen válaszolók között 2 db páros bérletet és 3 darab páros napijegyet sorsolunk ki a rendezvényre. A nyertest telefonon értesítjük.
júl. 12
16:45
Vízilabda: játékvezetőre támadott, két évre eltiltották az edzőt - videó (She)
A Francia Úszószövetség két esztendőre eltiltotta Petar Kovacsevicset, a francia vízilabda-bajnokságban szereplő Marseille vezetőedzőjét. A montenegrói szakember a Montpellier elleni bajnoki döntőben fizikai támadást intézett az egyik játékvezető ellen, de az akció csak részben sikerült, mert a segítője visszatartotta.
júl. 12
16:48
Afellayt és Militót vinné a Lazio (Agroinform)
Az átigazolási piacon már eddig is igen aktív Lazio úgy tűnik, tovább erősítené keretét, a klub elnöke most Ibrahim Afellayt és Gabriel Militot nézte ki magának.
júl. 12
17:03
Női kézilabda NB I: vb-bronzérmes beállóssal erősít a Szekszárd (She)
Borbás Rita személyében 2005-ben vb-bronzérmet szerző játékossal erősít a női kézilabda NB I-ben szereplő UKSE Szekszárd – adta hírül kedden a teol.hu.

Keresés