2011. július 26. kedd

júl. 26
9:51
Sakk-csapatvilágbajnokság: vereség Kínától, elúszott az érem (Infostart)
A magyar válogatott 2,5-1,5-re kikapott Kínától a kínai Ningpóban rendezett sakk-csapatvilágbajnokság keddi, utolsó fordulójában, így lemaradt a dobogóról. A vb-t az örmények nyerték meg Kína és Ukrajna előtt, Magyarország az ötödik helyen végzett.
júl. 26
9:51
NB I: Kassai az ETO-Haladáson fúj pénteken - a 3. forduló játékvezetői (She)
Pénteken 19 órakor a Kassai Viktor által vezetett Győri ETO–Haladás mérkőzéssel kezdetét veszi az NB I 2011–2012-es szezonjának harmadik fordulója. Íme az MLSZ által kirendelt játékvezetők névsora a hétvégére!
júl. 26
9:53
Sakk: a magyarok kikaptak a házigazda Kínától, elúszott az érem (She)
A magyar válogatott 2.5:1.5-re kikapott Kínától a kínai Ningpóban rendezett sakk-csapatvilágbajnokság keddi, utolsó fordulójában, így lemaradt a dobogóról. A vb-t az örmények nyerték meg Kína és Ukrajna előtt, Magyarország az ötödik helyen végzett.
júl. 26
9:54
Nehezen, de legyűrtük az amerikaiakat, négy közé jutottunk (Agroinform)
Kemény Dénes tanítványai nem kezdtek jól, de végül felőrölték ellenfelüket, és a Varga-testvérek vezetésével nyertek a negyeddöntőben.
júl. 26
10:09
Sakk csapat-vb: elúszott az érem (Metropol)
A magyar válogatott 2,5-1,5-re kikapott Kínától a kínai Ningpóban (Ningbo) rendezett sakk-csapatvilágbajnokság keddi, utolsó fordulójában, így lemaradt a dobogóról.
júl. 26
10:09
Vizes vb - Elődöntőben a férfi vízilabda-válogatott (Behaviour)
Az amerikaiak 9-8-as legyőzésével bejutott az elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 26
10:27
Tv: rekordnézettséget hozott a bundaügy és a tetovált focisták csapata (She)
A Sport2 futballshow-ja, a Harmadik Félidő csúcsnézettséget hozott vasárnap, a második forduló összefoglalójával. Az AGB Nielsen adatai szerint több mint 370 ezren voltak kíváncsiak a Harmadik Félidőre és a Harmadik Félidő Extrára.
júl. 26
10:29
Női kosár: a válogatott Raksányi Krisztina is távozna Pécsről (She)
Újabb csapást szenvedhet el a pécsi női kosárlabdázás. A jelenlegi keret egyik legtehetségesebb tagja, a válogatott Raksányi Krisztina is jelezte, elhagyná a legjobbjait sorban elveszítő klubot. A patinás egyesület vezetői szerint azonban a hátvédnek érvényes, élő szerződése van.
júl. 26
10:30
A korábbi bajnokok üdvözölték a majdani londoni résztvevőket (Agroinform)
Egy évvel a londoni játékok nyitóünnepsége előtt eredményes felkészülési hajrát kívántak a jelen élversenyzőinek a magyar olimpiai bajnokok.
júl. 26
10:32
Vereség Kínától, elúszott az érem (Agroinform)
Vereséget szenvedett a magyar válogatott Kínától, így az ötödik helyen végzett a sakk-csapatvilágbajnokságon.
júl. 26
10:45
Videó: alaposan „kivesézték” a bundaügyet a Harmadik Félidőben (She)
Vasárnap este a Nemzeti Sport újságírója, Vajda György, az MLSZ Jogi és Sajtóirodájának vezetője, Borbély Zoltán és a gyanúsítottak ügyvédje, Zamecsnik Péter a Sport Televízió Harmadik Félidő Arénájában vesézte ki a bundaügyet. Íme, az első rész!
júl. 26
10:47
Labdarúgás: Tőzsérék és Szabicsék a pályán a BL-ben - a mai program (She)
Kedden megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulója, amelyben már többek között a belga és a skót bajnok is csatlakozik a küzdelmekhez. Előbbi Köteles Lászlóval és Tőzsér Dániellel a soraiban a szerb Partizan Beogradot fogadja, míg a Szabics Imrével a soraiban felálló, az előző körben a Videotont búcsúztató Sturm Graz a grúz Zesztafoni otthonában lép pályára.
júl. 26
10:48
Kemény Dénes végig nyugodt volt - Beck György, csapatvezető (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Amerika elleni mérkőzése Beck György szerint hamarabb eldőlt, mint ahogy azt az eredmény mutatta.
júl. 26
10:49
Videó: csöpögős véget ért az NFL-lockout az Egyesült Államokban (She)
Megszületett a megállapodás a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) játékosai és klubtulajdonosai között – a klubtulajdonosok után a sportolók is rábólintottak az egyezségre –, így nem marad el a következő szezon. Az ünnepélyes bejelentésen egymás keblére borultak a legnagyobb ellenfelek is: videónk végén Jeff Saturday, az Indianapolis Colts játékosainak képviselője és Robert Kraft, a nagy…
júl. 26
10:51
Vizes vb: Szerbiával játszunk az elődöntőben, megvan az olimpiai kvóta (She)
A Sanghajban zajló vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján Szerbia könnyedén, öt góllal verve Németországot bejutott a csütörtöki elődöntőbe, ahol a mieinkkel játszik a fináléba jutásért. A szerb sikert követően biztossá vált, hogy a magyar válogatott – függetlenül a további két mérkőzés eredményétől – kvótát szerez a londoni olimpiára.
júl. 26
11:03
Nem kell izgulni: nyolc aranyat nyerünk a londoni olimpián (Infostart)
Egy évvel a londoni olimpia előtt nyolc magyar aranyérmet jósol a USA Today internetes kiadásában elindított Olympic Medal Tracker-program.
júl. 26
11:03
Vizes vb: „Hátrányban sem ijedtünk meg, tiszta maradt a fej” (She)
Ha nem is technikásak, nagyon erősek voltak az amerikai válogatott játékosai, állítják a magyar pólósok a sanghaji világbajnokság negyeddöntőjében az Egyesült Államok ellen aratott 9–8-as győzelem után. És előjött a szokásos sanghaji probléma is: a labdák túl keményre fel voltak fújva.
júl. 26
11:05
Vizes vb: Ebben az ellenszélben is nyertünk - Kemény Dénes (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott egygólos győzelmet (9–8) aratott az amerikaiak ellen a Sanghajban zajló világbajnokság negyeddöntőjében. Szövetségi kapitányunk, Kemény Dénes szerint a bíráskodás nem volt korrekt, de csapatának ellenszélben is sikerült nyernie.
júl. 26
11:06
Közel félmillió bérlet kelt el a következő idényre (Agroinform)
A német labdarúgó-bajnokság 18 klubja eddig összesen 480.835 bérletet értékesített a jövő hétvégén rajtoló 2011/12-es idényre.
júl. 26
11:07
Videoton: „Sousa sosem 11 játékosban, hanem az egész keretben gondolkodik” (She)
A vasárnap délután rendezett Videoton–Paks (4–0) NB I-es bajnoki mérkőzésen két gólt szerző Dusan Vasziljevics csapata hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában a nyáron kinevezett portugál vezetőedző, Paulo Sousa mentális felkészítését dicsérte.
júl. 26
11:08
Szerbia is elődöntős, így megvan a londoni kvóta (Agroinform)
Szerbia 9-4-re győzött Németország ellen, így bejutott a legjobb négy közé. a szintén elődöntős magyar válogatott így már londoni kvótát szerzett.
júl. 26
11:21
Videó: ezért tiltották el az Eb-n sportszerűtlenkedő triatlonost (She)
Mint arról beszámoltunk, durva sportszerűtlenség miatt féléves eltiltást kapott Harry Wiltshere brit triatlonos. A 28 éves versenyző június 25-én, a pontevedrai Európa-bajnokságon többször is szándékosan akadályozta a világbajnok spanyol Javier Gomezt. Az úszás során többször is ráfeküdt, rácsapott a fejére, majd amikor kijöttek a vízből, kétszer is direkt elé állt.
júl. 26
11:23
Vasas: kedvezmény, az F1-es gálameccs belépőjének ára levásárolható a Vasas-Romára (She)
A Formula–1-es pilóták holnapi, budapesti gálamérkőzésének szervezői megállapodást kötöttek a Vasas–AS Roma gálamérkőzés szervezőivel.
júl. 26
11:24
Szerbia az elődöntős ellenfelünk, így megvan a londoni kvóta (Agroinform)
Szerbia 9-4-re győzött Németország ellen, így bejutott a legjobb négy közé. A szintén elődöntős magyar válogatott így már londoni kvótát szerzett.
júl. 26
11:25
Európa-liga: míg a Hearts Magyarországra repül, az ugandai légiós vízumért (She)
A Paksi FC elleni, csütörtöki Európa-liga-selejtezőre készülő skót Hearts több problémával is küszködik a székesfehérvári mérkőzés előtt: két kulcsember sérült, egynek meg lejárt az útlevele...
júl. 26
11:26
Pistorius és az Európa-bajnokok lesznek Deák Nagy ellenfelei a Gyulai-emlékversenyen (Agroinform)
Az újdonsült junior Európa-bajnok és országus csúcstartó Deák Nagy Marcell az év egyik legfontosabb versenyének tekinti a hétvégi nagydíjat.
júl. 26
11:27
Újpest: Lázár Bence 2014-ig meghosszabbította szerződését (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC 20 éves támadója, Lázár Bence 2014. június 30-ig meghosszabbította szerződését a lila-fehér klubbal – adta hírül a klub hivatalos Facebook-oldala.
júl. 26
11:28
Menetelnek a Kemény-legények, állva maradt a Paks, Uruguay Dél-Amerika királya (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
júl. 26
11:39
Ki volt Messi, Xavi és Cristiano Ronaldo közül a legjobb? (Infostart)
Xavi Hernández, Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo volt az UEFA felkérésére szavazó 53 sportújságíró szerint az európai klubokban szereplők legjobbja a 2010-211-es idényben. A névsorban nincs meglepetés, úgy is fogalmazhatunk: a BL-győztes Barcelona két legjobbja, valamint az európai aranycipős került a szűkített listára. De hogy hármuk közül ki volt a legjobb, az csak augusztus végén derül ki.
júl. 26
11:39
DVSC: a montenegrói próbajátékos nem felelt meg, a finnt tovább tesztelik (She)
A haon.hu értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben listavezető DVSC-nél próbajátékon szereplő montenegrói U21-es válogatott Borisz Bulajics nem felelt meg a tesztelés során, így nem szerződtetik. A Szolnok elleni felkészülési mérkőzésen gólt jegyző finn válogatott Hakola Juhát ugyanakkor tovább teszteli a Loki szakmai stábja.
júl. 26
11:42
Contador kihagyja a Vueltát, hétfőn kezdődik a tárgyalása (Agroinform)
A sikertelen Tour de France-címvédés után kihagyja az augusztusi Vuelta kerékpáros körversenyt hazájában Alberto Contador, a spanyolok kerekessztárja.
júl. 26
11:57
Női kézi: a Fradi osztrák, az Alcoa izlandi csapattal küzd meg a KEK-ben (She)
Sorsoltak a női kézilabda Kupagyőztesek Európai Kupájában: a címvédő Ferencváros hazai pályán az osztrák Union Korneuburggal, míg az Alcoa idegenben az izlandi Frammal csap össze a második körben.
júl. 26
11:57
Ingyenes buszjáratok a Hungaroringre (Metropol)
Ingyenes, légkondicionált autóbuszokat közlekedtet a Formula-1 Magyar Nagydíj ideje alatt az Orangeways a Volánbusszal közösen.
júl. 26
12:00
Középkezdésből, öt passz után szerzett gól a Tottenham - videó (Agroinform)
A második félidőt Harry Redknapp csapata kezdte, nem is akárhogyan: valamivel több, mint 20 másodperc alatt Andros Townsend révén nem akármilyen gól szereztek.
júl. 26
12:02
Albertnek hívják a londoni focitorna labdáját (Agroinform)
Egy a szlengben járatos brit fiatalember ötlete alapján a Royal Albert Hall-ról nevezik el a londoni olimpia labdarágó tornájának játékszerét.
júl. 26
12:15
Férfi kézi: ciprusi ellenfelet kapott a KEK-ben az FTC-PLER (She)
A European University Cyprus csapatával találkozik az FTC-PLER férfi kézilabdacsapata a Kupagyőztesek Európa-kupájának 3. körében.
júl. 26
12:17
Szlovénia: a Fraditól száműzött csatár a Rudar Velenjénél folytathatja (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a legutóbbi szezont a Ferencvárosnál töltő Emil Miljkovic Szlovéniába tart: a Rudar Velenjénél folytathatja a pályafutását.
júl. 26
12:18
Veszélyben Britta Steffen indulása (Agroinform)
Aggódnak a németek kétszeres olimpiai és világbajnokuk, Britta Steffen miatt, aki betegség miatt lehet, hogy nem indul a világbajnokság további számaiban.
júl. 26
12:19
Tenisz: a hatodik kiemelt Turszunov máris elszállt Los Angelesben (She)
A Los Angeles-i kemény pályás férfi tenisztorna első fordulójának hétfői játéknapján az amerikai Russell 6:7, 6:0, 6:2-re legyőzte az orosz Turszunovot, míg Sweeting az indiai Devvarmant ejtette ki 6:4, 7:6-os győzelmével. A harmadik amerikai teniszező, Robby Ginepri viszont 6:4, 7:5-re kikapott a tajvani Lutól.
júl. 26
12:20
Lochte legyőzte 200 gyorson Phelpset (Agroinform)
Kettős amerikai siker született a 200 méteres gyorsúszásban, ahol a harmadik ötvenen száguldó Rayn Lochte legyőzte honfitársát, Michael Phelpset.
júl. 26
12:21
Vizes vb: Horvátország nyerte a délszláv csatát, ezzel elődöntős (She)
A sanghaji vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján Horvátország 9–6-ra legyőzte Montenegrót az elődöntőbe jutásért vívott mérkőzésen.
júl. 26
12:22
Antonio Conte most Luganót akarja (Agroinform)
A Juventus szeretné megszerezni az uruguayi válogatott csapatkapitányát, a Diego Luganót.
júl. 26
12:23
Vizes vb: Lochte sikere 200 m gyorson, Phelps csak második (She)
Az amerikai Ryan Lochte 1:44.44 perces időeredménnyel nyerte meg a sanghaji vizes világbajnokság 200 méteres férfi gyorsúszó számát, megelőzve a nagyon bekezdő és későn hajrázó honfitársat, Michael Phelpst. Harmadikként a német Paul Biedermann ért be a célba.
júl. 26
12:25
Női kézi: a Vác Minszkbe, a Békéscsaba Szkopjéba látogat (She)
Két magyar csapat is érdekelt volt a női kézilabda EHF-kupa keddi sorsolásán: a Vác a fehérorosz Minszk otthonában, míg a Békéscsaba a macedón Vardar Szkopje ellen idegenben kezdi meg a harmadik kört.
júl. 26
12:33
Vizes vb: Coughlin erős kezdése megbosszulta magát, kínai arany női 100 háton (She)
Csao Csing révén kínai aranyérem született a 100 méteres női hátúszásban a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 26
12:35
Videó: Egyhetes nyári szünet után kezdeni kellene a felkészülést - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal csapataink korai Bajnokok Ligája és Európa-liga búcsúi miatt tett javaslatot a fejlődésre.
júl. 26
12:36
Beckham megvédte a nagyképűsködő Balotellit (Agroinform)
Az angol sztár szerint a Manchester City csatára azt hihette, hogy lesen van, de ettől függetlenül profi hozzáállásra biztatta őt.
júl. 26
12:37
Rangers: a skótok román hátvédet igazoltak, csökkentek Juhász esélyei (She)
A skót Rangers labdarúgócsapata szerződést kötött az olasz Palermo román középhátvédjével, a 30 éves Dorin Goiannal, akit a svéd Malmö elleni BL-selejtezőben már foglalkoztathatnak is.
júl. 26
12:38
Kínai siker női 100 háton (Agroinform)
A kínai Zsao Csing egyetlen századmásodperccel előzte meg az orosz Zuevát, de így is a 100 méteres női hátúszás új világbajnoka lett.
júl. 26
12:39
Férfi kézi: a Balatonfüred luxemburgi, a Tatabánya görög csapattal kezd (She)
A férfi kézilabda EHF-kupa második körében a Balatonfüred hazai pályán a luxemburgi Berchammel, míg a Tatabánya a görög PAOK otthonában kezd.

Keresés