2011. június 28. kedd

jún. 28
11:24
Elhunyt az egykori City-legenda, Mike Doyle (Agroinform)
64 éves korában májelégtelenség miatt elhunyt a Machester City és az angol válogatott egykori legendás játékosa, Mike Doyle.
jún. 28
11:36
Női kézi BL: a Győr a Németh András vezette Hypóval is egy csoportban (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) mai sorsolásán kiderült, hogy a magyar bajnok Győri Audi ETO a Németh András vezette osztrák Hypo NÖ-vel és a francia Metzcel is egy csoportba került a női Bajnokok Ligája főtábláján.
jún. 28
11:54
Rekordnyereség a Videotonnál, milliárdos mínuszban a Fradi (Infostart)
A tavalyi évben 1,3 milliárd forintos nyereséggel zárt az idén magyar bajnok Videoton labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság. A Menedzsment Fórum című portál írása szerint a székesfehérváriak mindezt úgy érték el, hogy 2009-es évet még 846,3 milliós mínusszal zárták.
jún. 28
11:54
Férfi kosárlabda: hosszabbított centerével a bajnok Szolnoki Olaj (She)
A férfi kosárlabda NB I legutóbbi bajnoka, a Szolnoki Olaj KK újabb egyéves megállapodást kötött Grebenár Péterrel.
jún. 28
11:56
Győr: saját fiatalokkal töltik fel a Pápára távozó grúzok helyét (She)
Miklós Viktor és Molnár Tibor személyében a második csapatból felhívott játékosokkal egészült ki a labdarúgó NB I rajtjára készülő Győri ETO kerete.
jún. 28
11:58
Férfi kézi BL: a Veszprém a Csehovszkijével, a Szeged a Montpellier-vel is egy csoportban (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) mai sorsolásán kiderült, hogy a magyar bajnok MKB Veszprém az orosz Csehovszkije Medvegyivel és a spanyol Ciudad Reallal is egy csoportba került, míg a Pick-Szegednek a francia Montpellier-vel, a dán Köbenhavnnal és a német Kiellel is meg kell küzdenie.
jún. 28
12:00
Több mint 1 milliárd forint pluszban zárt tavaly a Vidi (Agroinform)
A legnagyobb veszteséget a Ferencváros könyvelhette el, a zöld-fehérek 1,1 milliárd forintos mínusszal zárták 2010-et.
jún. 28
12:02
A Győr a Hypoval került egy csoportba (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC Németh András együttesével, a Hypo NÖ csapatával, a francia Metz-cel, valamint egy selejtezőből érkező gárdával találkozik a BL főtábláján.
jún. 28
12:12
Régi ismerős vár a Győrre a BL-ben (Infostart)
A Győr Németh András együttesével, az osztrák Hypóval, a francia Metz gárdájával, valamint egy selejtezőből érkező csapattal találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.
jún. 28
12:12
Labdarúgás: a BL-döntőben győztes gólt szerző brazil védő visszavonult (She)
Bejelentette visszavonulását Juliano Belletti, a korábban a Barcelonában és a Chelsea-ben is megforduló brazil labdarúgó. A 35 éves jobbhátvéd nemrég a fizikai állapotára hivatkozva akasztotta végleg szögre a cipőjét.
jún. 28
12:12
Rekordnyereség 2010-ben a bajnok Videotonnál (Metropol)
A tavalyi évben 1,3 milliárd forintos nyereséggel zárt az idén magyar bajnok Videoton labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság.
jún. 28
12:14
A Ciudaddal is egy csoportban a Veszprém (Infostart)
A magyar bajnok Veszprém a háromszoros győztes spanyol BM Ciudad Real, az orosz Csehovszki Medvegyi, a német Füchse Berlin, valamint dán Bjerringbro-Silkeborg együttesével került egy csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján. A csoporthoz még egy, a selejtezőből felkerülő ellenfél csatlakozik majd.
jún. 28
12:14
Videó: A mosolyom csak a mikrofon mögött természetes - Szepesi György (She)
Fotózáson vett részt a kiváló sportriporter, Szepesi György. Az „Évszázad mérkőzését” is közvetítő riporter a felvételek után az NSO Tv-nek elmondta, nagy türelem kell, hogy mosolyra bírják, hiszen ez nála sohasem természetes, ha fotózásról van szó.
jún. 28
12:18
Nehéz csoportban a Veszprém és a Szeged is (Agroinform)
Ma délelőtt az Európai Kézilabda Szövetség bécsi központjában megtartották a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását.Az MKB Veszprém és a Pick-Szeged is nehéznek tűnő hatosba került.
jún. 28
12:30
DVTK: Lippai Ákos örült volna, ha jut még néhány nap a szabadságra (She)
Lippai Ákos, a labdarúgó NB I-be idén feljutó Diósgyőr csapatkapitánya a klub honlapjának elmondta, örült volna, ha jut még néhány nap a nyári szabadságra, főleg hogy öt-hat napig beteg volt.
jún. 28
12:32
Vasas: szerződést kötöttek a montenegrói válogatott kapussal (She)
A Vasas labdarúgócsapata két és fél éves szerződést kötött az egyszeres montenegrói válogatott kapussal, Ivan Janjuseviccsel.
jún. 28
12:36
Nehéz csoportban a Veszprém és a Szeged (Agroinform)
Kedden délelőtt az Európai Kézilabda Szövetség bécsi központjában megtartották a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását.
jún. 28
12:38
Kizártak egy korábban spanyol válogatottban szereplő játékost (Agroinform)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kizárta a németországi női világbajnokságról Egyenlítői-Guinea egyik labdarúgóját.
jún. 28
12:48
NB II: 27 éves német kapus érkezett tesztelésre az MTK-hoz (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Christian Berchthold személyében német kapust tesztel a labdarúgó NB I-ből tavasszal kieső MTK.
jún. 28
12:48
Sorsoltak a kézilabda BL-ben (Metropol)
A férfiaknál a magyar bajnok MKB Veszprém többek között a háromszoros győztes spanyol BM Ciudad Reallal, míg a nőknél a Győr Németh András együttesével, az osztrák Hypo NÖ-vel került egy csoportba a kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.
jún. 28
12:50
KTE: Stokic és Maynard is maradhat, Sadjo és Konate távozott (She)
A KTE-Ereco labdarúgócsapaténak vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az együtteshez érkező próbajátékosokról és a keretben várható változásokról.
jún. 28
12:52
Videoton: Lázár Pál átesett az orvosin, három évre írt alá - lapértesülés (She)
Egybehangzó török lapértesülések szerint Lázár Pál ma délelőtt átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon a Samsunspornál, és aláírta három évre szóló szerződését. Mint tegnap beszámoltunk róla, a Videoton már megállapodott a török csapattal a magyar válogatott védő eladásáról.
jún. 28
12:54
Videó: Jól erősített a Fradi, garantált a kettős siker az örmények ellen - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal az Európa-ligában szereplő csapatok esélyeiről fejti ki a gondolatait – most a Ferencvárosról.
jún. 28
12:56
Atlético: a Juve évi 7.5 milliós fizetést kínál Agüerónak - sajtóhír (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus 35 millió eurót kínál az Atlético Madridnak Sergio Agüeróért, akit a torinóiak évi 7.5 milliós fizetéssel, 2016-ig kötnének magukhoz.
jún. 28
13:06
Videoton: Lázár Pál átesett az orvosin, három évre írhat alá a Samsunhoz (She)
Egybehangzó török lapértesülések szerint Lázár Pál ma délelőtt átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon a Samsunspornál és aláírta három évre szóló szerződését, de ezt a játékos menedzsere, Dragan Szekulics kérdésünkre cáfolta. Mint tegnap beszámoltunk róla, a Videoton már megállapodott a török csapattal a magyar válogatott védő eladásáról.
jún. 28
13:08
Európa-liga: az ifjabbik Heffler és Szabó János nélkül utazik a Paks (She)
Kis Károly vezetőedző kijelölte azt a 18 játékost, aki az MVM Paks képviseletében elutazik az andorrai UE Santa Coloma elleni csütörtöki labdarúgó Európa-liga-selejtezőre – adta hírül a paksi klub honlapja.
jún. 28
13:10
Videó: hatalmas bravúrok a Vasas új kapusától az angolok ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas-Híd szerződtette a Mogren Budva egyszeres montenegrói válogatott kapusát, Ivan Janjusevicset. A 24 éves, 194 centiméteres játékos kétszeres bajnoknak vallhatja magát, a legutóbbi szezonban csak tíz gólt kapott 33 meccsen. Az U21-es válogatottban is védett, és többek között az angolok ellen több nagy bravúrt is bemutatott.
jún. 28
13:12
Elhunyt Regőczy, Sallay jégtánckettős korábbi edzője (Agroinform)
Hetvennégy éves korában váratlanul elhunyt Betty Callaway, aki többek között az 1980-ban olimpiai ezüstérmes és világbajnok Regőczy Krisztina, Sallay András jégtánckettős edzője volt.
jún. 28
13:24
Nem komoly Nadal sérülése (Infostart)
Kisebb sérülése ellenére folytatja a szereplést a wimbledoni teniszbajnokságon a címvédő Rafael Nadal.
jún. 28
13:24
Ferencváros: Andrezinho nem alkuszik pénzről, Prukner reménykedik (She)
Az ftcnews információja szerint Andrezinho, a labdarúgó Európa-liga-selejtezőre készülő Ferencváros brazil játékosa egyelőre nem fogadta el a klub kevesebb fizetést kínáló szerződésajánlatát.
jún. 28
13:26
Diósgyőr: új labdarúgót és új mezt is bemutattak - fotó (She)
A DVTK labdarúgócsapata ma sajtótájékoztatót tartott, amelyen személyesen is bemutatták az újonc klub új spanyol játékosát, Francisco Gallardót és az együttes 2011–2012-es szerelését is.
jún. 28
13:42
Ferencváros: Andrezinho pénzről nem alkuszik, Prukner reménykedik (She)
Az ftcnews információja szerint Andrezinho, a labdarúgó Európa-liga-selejtezőre készülő Ferencváros brazil játékosa egyelőre nem fogadta el a klub kevesebb fizetést kínáló szerződésajánlatát.
jún. 28
13:44
Mainz: osztrák középpályás csatlakozik Szalai és Stieber klubjához (She)
Az Ausztria Wientől érkező 23 éves Julian Baumgartlingerrel erősíti meg középpályássorát a Szalai Ádámot és Stieber Zoltánt is foglalkoztató Mainz. A 13-szoros osztrák válogatott játékos 2016-ig ír alá a legutóbbi Bundesliga-idényt az 5. helyen záró, s ezáltal az Európa-ligában induló együttessel.
jún. 28
13:46
Vb 2014: a politikai „rossz szomszédok” nem találkozhatnak a selejtezőben (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) bejelentette, hogy a 2014-es világbajnokság selejtezői során a politikailag feszült viszonyban álló országok, így Oroszország és Grúzia, valamint Örményország és Azerbajdzsán válogatottja nem találkozik majd egymással.
jún. 28
13:48
Visszavonul a Barcelona BL-diadalt kiharcoló exhátvédje (Agroinform)
Juliano Belletti, a Barcelona, a Chelsea, és a brazil válogatott korábbi jobbhátvédje bejelentette, hogy sérülés miatt befejezi a pályafutását.
jún. 28
13:48
Wimbledon: nincs törés vagy szakadás Nadal lábában, játszhat szerdán (She)
Alapos vizsgálatokon esett át Rafael Nadal kedd délelőtt Wimbledonban, s kiderült: nincs súlyos baja a lábának, kedd délután már edzhet is vele, és ha jól érzi magát, kiállhat szerdán Mardy Fish ellen a negyeddöntőben.
jún. 28
14:00
Norvégia: a gólt fejelő Korcsmár Zsolt elismerte, hibázott - videó (She)
Korcsmár Zsolt, a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Brann védője elismerte, hibázott a Sarpsborg ellen gólcsúccsal megnyert meccsen kapott első találatnál, de örül, hogy utána sikerült betalálnia.
jún. 28
14:00
Nadal sérült, de folytatja (Metropol)
Sérülése és a nemzetközi szövetség (ITF) versenynaptára miatt is keserűen nyilatkozott hétfői nyolcaddöntős győzelme után Rafael Nadal. A wimbledoni nyílt teniszbajnokság címvédője azonban pályára lép a következő fordulóban.
jún. 28
14:02
Davis-kupa: a Cipruson győztes négyes várja a fehéroroszokat Gödöllőn (She)
Kijelölte a tenisz Davis-kupa jövő hét végi, Fehéroroszország elleni mérkőzésére készülő magyar válogatott keretét Hornok Miklós kapitány. A gödöllői összecsapáson Balázs Attila, Kellner Ádám, Bardóczky Kornél és Fucsovics Márton alkotja a magyar együttest.
jún. 28
14:04
Videó: Korcsmár Zsolt remekül emelkedett és okosan fejelt a hálóba (She)
A norvég labdarúgó-bajnokságban szereplő Brann gólgazdag meccsen 5–3-ra legyőzte idegenben a Sarpsborgot. A vendégek első találatát a magyar légiós, Korcsmár Zsolt szerezte, amikor egy szöglet után okosan fejelt a kapuba.
jún. 28
14:06
Szeretném már egy pontszerzéssel letenni a névjegyem - Győrfi Alen (Agroinform)
Az Adrenalin H-Moto Team motorosa a Superstock 1000-es sorozatból két-három éven belül a Superbike világbajnoki mezőnyéhez csatlakozna.
jún. 28
14:18
Dzsudzsák csapattársa lehet a brazil tinisztár (Infostart)
Öt ajánlat érte el Neymar 45 millió eurós kivásárlási árát - ismerte el hivatalosan a legnagyobb brazil tehetség klubjának, a Santosnak az elnöke.
jún. 28
14:18
Vb 2014: a politikai „rossz szomszédok” nem találkozhatnak (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) bejelentette, hogy a 2014-es világbajnokság selejtezői során a politikailag feszült viszonyban álló országok, így Oroszország és Grúzia, valamint Örményország és Azerbajdzsán válogatottja nem találkozik majd egymással.
jún. 28
14:20
Wimbledon: nincs törés Nadal lábában, játszhat szerdán (She)
Alapos vizsgálatokon esett át Rafael Nadal kedd délelőtt Wimbledonban, s kiderült: nincs súlyos baja a lábának, kedd délután már edzhet is vele, és ha jól érzi magát, kiállhat szerdán Mardy Fish ellen a negyeddöntőben.
jún. 28
14:22
Davis-kupa: a Cipruson győztes négyes várja a fehéroroszokat (She)
Kijelölte a tenisz Davis-kupa jövő hét végi, Fehéroroszország elleni mérkőzésére készülő magyar válogatott keretét Hornok Miklós kapitány. A gödöllői összecsapáson Balázs Attila, Kellner Ádám, Bardóczky Kornél és Fucsovics Márton alkotja a magyar együttest.
jún. 28
14:24
Anglia: az Ipswich megkapta a pénzét Priskin-ügyben, teljes a béke (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Ipswich Town kedden közleményben erősítette meg a Swansea City elnöke által hétfőn elmondottakat, azaz a két brit klub között lezárult a Priskin Tamás kölcsönadása körüli pénzügyi vita.
jún. 28
14:36
Videó: Fiatal vagyok ahhoz, hogy a női kéziválogatottal foglalkozzak - Elek (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata 1978 után 2011-ben ismét KEK-győzelmet aratott. A 33 évvel ezelőtti bajnokok edzője Elek Gyula volt, míg ezúttal a fia, Elek Gábor ült a zöld-fehérek kispadján. Apa és fia is nemzetközi kupát nyert tehát a csapatával, háromrészes portrésorozatunkban rájuk fókuszálunk. Íme, az NSO Tv harmadik, egyben befejező epizódja!
jún. 28
14:42
Biczó Bence berobbanása a világelitbe, Czink Melinda bravúrgyőzelme, Hanga Ádám az NBA-ben (Agroinform)
Heti 6:3 rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb eseményeit vettük elő.
jún. 28
14:54
Barcelona: Ha elhagynám a klubot, azt csak Argentínáért tenném - Messi (She)
A kolumbiai El Paísnak adott interjújában Lionel Messi elmondta, ha valaha is elhagyná a Barcelona labdarúgócsapatát, azt kizárólag amiatt tenné, hogy visszatérhessen szülőhazájába, Argentínába és ott vonulhasson vissza...
jún. 28
14:56
Műkorcsolya: elhunyt a Regőczy, Sallay jégtánckettős edzője (She)
Hetvennégy éves korában váratlanul elhunyt Betty Callaway, aki többek között az 1980-ban olimpiai ezüstérmes és világbajnok Regőczy Krisztina, Sallay András jégtánckettős edzője volt.

Keresés