2011. június 10. péntek

jún. 10
12:14
Férfi kézilabda: Aki tehetséges, az itt van - Mocsai Lajos (She)
Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint a magyar férfi kézilabda-válogatott jelenlegi magját alkotó, főként 26 éves korosztály szép eredményeket érhet el a következő években. A szakember erről a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt.
jún. 10
12:16
NB I: Kovács János szívesen igazolna az FTC-be, döntés jövő héten (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros tegnapi edzésén részt vett az angol negyedosztályú Hereford United magyar védője, Kovács János is, aki a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, szívesen igazolna a zöld-fehérekhez, de döntés csak jövő héten várható.
jún. 10
12:30
Több tízmillió forintot mozgat meg az Ungvári-ügy (Infostart)
Több tízmillió forintot mozgat meg az Ungvári-ügy - tudta meg az InfoRádió. A doppingolás miatt két évre eltiltott cselgáncsozó esete a fellebbezés után a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) kerülhet, ennek milliós nagyságrendű költségei vannak, míg az Ungvári Attila ártatlanságában bízók hamarosan komoly nyomravezetői díjat tűznek ki. A sportoló azzal védekezik, hogy az italába tiltott szereket…
jún. 10
12:30
MotoGP: Sebestyén 24. az első szabadedzésen, francia siker (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíjának első szabadedzésén a KTM-mel versenyző Sebestyén Péter a 24. helyen végzett. A francia Johann Zarco zárt az első helyen, mögötte pedig Nicolás Terol lett a második, míg Sergio Gadea a harmadik.
jún. 10
12:30
Sebestyén 24. lett az első szabadedzésen (Agroinform)
Sebestyén Péter a 24. időt érte el a pénteki első szabadedzésen a gyorsaságimotoros-vb idei hatodik futamán Silverstone-ban.
jún. 10
12:48
Videó: Mario Chalmers szenzációs hárompontos kosara a félpályáról (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Dallas Mavericks kosárlabdacsapata átvette a vezetést az NBA-nagydöntőben, miután a finálé 5. mérkőzésén hazai pályán 112–103-ra legyőzte a Miami Heatet. A meccs nagy triplaesőt hozott, többek között a Miamiban játszó Mario Chalmers is dobott egyet, mégpedig a félpályáról.
jún. 10
12:48
Tyson Gaynek még vannak tartalékai (Agroinform)
Tyson Gay saját bevallása szerint közel sem adott ki mindent magából múlt szombaton, amikor 9.79 mp-cel nyerte meg a férfi 100 métert.
jún. 10
12:50
Póker: 180 millió forint a nevezés egy jövő évi versenyre (She)
Ha azt hittük eddig, hogy a pókeresek minden képzeletet felülmúltak már a nyert vagy vesztett összegek terén, akkor rossz hírünk van: újabb bombát robbantottak az 1 millió dolláros nevezéssel!
jún. 10
12:52
Atlétika: Gay szerint kb. 75 százalékos futással produkált 9.79-et (She)
Gay saját bevallása szerint közel sem adott ki mindent magából múlt szombaton, amikor Clermontban a világ idei legjobb eredményével, 9.79 mp-cel nyerte meg a férfi 100 métert.
jún. 10
12:54
NB I: a Vidi képviselője sorsolt, Kecskeméten rendezik a Szuperkupa-döntőt (She)
A bajnok Videoton és a kupagyőztes KTE képviseli ma délelőtt az MLSZ székházában sorsolás útján döntötték el, hogy melyik csapat rendezze a Szuperkupa-döntőt. A szerencse végül a Magyar Kupát megnyerő Kecskemétnek kedvezett, így a KTE hazai pályán fogadhatja a Videotont.
jún. 10
13:06
NB I: a Vidi képviselője sorsolt, Kecskeméten rendezik a Szuperkupa-meccset (She)
A bajnok Videoton és a kupagyőztes KTE képviselői ma délelőtt az MLSZ székházában sorsolás útján döntötték el, hogy melyik csapat rendezze a Szuperkupa-meccset. A szerencse végül a Magyar Kupát megnyerő Kecskemétnek kedvezett, amely így hazai pályán fogadhatja a fehérváriakat.
jún. 10
13:08
Atlético Madrid: Agüero csak a Copa után foglalkozik a jövőjével (She)
Sergio Agüero kijelentette, hogy a Copa América végéig nem foglalkozik az esetleges nyári klubváltásával.
jún. 10
13:10
NB I: edzéssel kezdenek hétfőn a DVSC-nél, orvosi vizsgálatok keddtől (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint hétfőn kezdődik a felkészülés a csapat számára, a játékosok pedig rögtön edzéssel indítanak, míg az orvosi vizsgálatokra és a különböző tesztekre keddtől kerül sor.
jún. 10
13:12
Kerékpár: Határon Túra augusztusban - 8 nap, 100 település, 850 kilométer (She)
A 2010-es KorszakVáltó Határon Túra sikere után a Vuelta Sportiroda 2011-ben is megszervezi az Erdélyt és Magyarországot összekötő nagyszabású kerékpártúrát. Az augusztus 13. és 20. közötti esemény legfőbb célja, hogy segítse a közvetlen kapcsolatteremtést az anyaország és a határon túl élő magyarság között. A várhatóan több száz fős „mezőny" 8 nap alatt, 100 települést érintve, Gyimesbükk és…
jún. 10
13:24
Bayern München: Alaba 2015-ig meghosszabbította a szerződését (She)
David Alaba további két évvel, 2015-ig meghosszabbította a szerződését a Bayern München labdarúgócsapatával.
jún. 10
13:26
FTC: 250-300 játékost megnéztem az elmúlt két hétben - Prukner (She)
Prukner László, a Ferencváros szakmai igazgatója komoly nyári erősítést tervez a zöld-fehéreknél, aminek kapcsán az elmúlt két hétben közel 300 játékost nézett meg. A szakember a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt erről.
jún. 10
13:28
Videó: hatalmas kapushiba döntötte el az egyiptomi rangadót (She)
Az egyiptomi első osztályú labdarúgó-bajnokságban lejátszott Al-Maszri–ENPPI összecsapás a hazaiak 1–0-s győzelmével ért véget. A mindent eldöntő gól a 88. percben született, miután a mali Eliassou Issiaka félpályáról előreívelt labdáját alaposan elnézte a vendégek kapusa.
jún. 10
13:42
Real Madrid: benyújtották a fellebbezést Mourinho eltiltása miatt (She)
A Real Madrid fellebbezett az Európai Labdarúgó-szövetség által José Mourinhóra kirótt ötmérkőzéses eltiltás ellen. A portugál edzőt a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén és azt követően történt incidensek miatt büntette meg az UEFA.
jún. 10
13:42
Kovács Zoltán Ciprusra mehet a Rákócziból (Agroinform)
A Kaposvári Rákóczi kapusa ciprusi sajtóértesülések szerint a szigetország első osztályú bajnokságának újoncához igazol.
jún. 10
13:44
Sportpolitika: Czene szerint az olimpiai bajnokok példát mutatnak az ifjúságnak (She)
Az olimpiai bajnokok hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyermekek példaértékűnek tekintsék: a sport gyakorlása legalább olyan fontos, mint bármilyen tanulmányi eredmény elérése - mondta Czene Attila sportért felelős államtitkár pénteken Budapesten a Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium fennállásának 150. éve alkalmából rendezett ünnepségen.
jún. 10
13:46
Videó: Balázs érett játékos, tudja, mit csinál - Lipcsei Betta (She)
Lipcsei Betta a blogjában női szemmel tekint a labdarúgó NB I és a focivilág egyéb történéseire. Mostani bejegyzésében a magyar válogatott San Marino elleni meccséről és Dzsudzsák Balázs küszöbön álló, nagy vitákat kavaró szerződéséről is beszél.
jún. 10
13:48
FTC: délutánra megszülethet a megegyezés Lázok ügyében (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros akár már péntek délután megegyezhet Lázok Jánossal – adta hírül az ftcnews.com. Filipovics Vladan, a játékos ügynöke szerint már csak az utolsó simítások hiányoznak a szerződés aláírásához.
jún. 10
14:00
Siófok: Sitku Illést csábítják a Balaton-parti együtteshez - sajtóhír (She)
A sonline.hu információi szerint ha az anyagiakban is meg tudnak egyezni a felek, akkor Sitku Illés a BFC Siófok labdarúgócsapatánál folytathatja a pályafutását.
jún. 10
14:18
Sakk: Polgár Judit Kaszparovval együtt harcol az iskolai sakkozásért (She)
Új szerepben ismerhetjük meg a világ első számú női sakkozóját: Polgár Judit az Európai Sakkszövetség Iskolai Sakkozásért Bizottságának tagja lett!
jún. 10
14:36
Autósport: az Audi sikerét hozta a Le Mans-i 24 órás időmérője (She)
Kettős Audi-sikert hozott a Le Mans-i 24 órás verseny csütörtök éjszakai hivatalos időmérő edzése, így a német gyár autói rajtolhatnak az első sorból a szombat délután 15 órakor kezdődő franciaországi megbízhatósági viadalon.
jún. 10
14:36
Henderson lesz a utódom - Gerrard (Agroinform)
A Vörösök hosszú ideje sérült csapatkapitánya üdvözölte Jordan Henderson leigazolását, mi több, a Sunderlandtől érkező 20 éves középpályást méltó utódjának tartja.
jún. 10
14:54
Real Madrid: Neymart már most megvennék, de csak jövőre érkezne (She)
Úgy tűnik, a Real Madrid megtalálta a legmegfelelőbb módszert arra, miként csábítsa magához napjaink egyik legígéretesebb tehetségét. A „királyi gárda” már ezen a nyáron megegyezne az anyagiakról a Santosszal és  brazil Neymarral, de csak a következő idénytől foglalkoztatná a játékost...
jún. 10
14:56
Légióssors: hívták Angliából is, de Otigba marad a Heerenveennél (She)
Két évvel (egy esztendővel plusz opcióval egy továbbira) szerződést hosszabbított a Heerenveen labdarúgócsapatával Otigba Kenneth – adta hírül a beol.hu.
jún. 10
15:12
Videó: Rafael Nadal a hálóban kötött ki Radek Stepánek ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a világelső Rafael Nadal három játszmában, 6:3, 5:7, 6:1-re győzött Radek Stepánek ellen a londoni Queen's Clubban zajló ATP-tenisztornán. Az egyik labdamenetben Nadalnak a háló felé kellett rohannia, hogy visszaüsse a labdát. Ez sikerült is, ám a spanyol elcsúszott, egyenesen a hálóba, így a pont Stepáneké lett. Igaz, a cseh játékos amúgy is visszatette a…
jún. 10
15:12
Ashley Young 20 millióért, négy évre ír alá az MU-hoz - sajtóhír (Agroinform)
Az Aston Villa szélsője szombaton megnősül, utána bejelenthetik átigazolását. A United Samir Nasrival és Luka Modriccal is felvette a kapcsolatot.
jún. 10
15:14
Az angol ligarendszer tagjai igent mondtak a pénzügyi fair playre (Agroinform)
Az angol negyedosztályban már élő fizetési sapkát tovább szigorítják, és fokozatosan feljebb is bevezetik a következő években.
jún. 10
15:30
Tenisz: montenegrói és cseh játékos jutott be a nyíregyházi döntőbe (She)
A negyedik helyen kiemelt Bulgakova Vaszilisza nem jutott be a döntőbe a 10 ezer dollár összdíjazású nyíregyházi salakpályás női tenisztornán, miután pénteken két sima játszmában kikapott a másodikként rangsorolt montenegrói Danka Kovinicstól.
jún. 10
15:32
Németország: rekordszámú néző a Bundesliga 2010–2011-es idényében (She)
Rekordszámú néző látogatott ki a Bundesliga 2010–2011-es idényének mérkőzéseire, az átlag nézőszám 42.101 volt – adta hírül a Német Labdarúgó Liga (DFL).
jún. 10
15:48
Bundesliga: rekordszámú néző a 2010-2011-es idényben (She)
Rekordszámú néző látogatott ki a Bundesliga 2010–2011-es idényének mérkőzéseire, az átlag nézőszám 42 101 volt – adta hírül a Német Labdarúgóliga (DFL).
jún. 10
15:48
Kiss László az ellehetetlenítéséről, Hajnal Tamás Dzsudzsákról is beszélt (Agroinform)
A Magaslabda június 8-i adásának a vendége volt Kiss László, a PMFC korábbi edzője, és Hajnal Tamás a válogatott középpályása.
jún. 10
15:50
Manchester City: Balotellit ezúttal Milánóban kapták gyorshajtáson (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City olasz csatárát, Mario Balotellit ezúttal Milánóban kapták gyorshajtáson, aminek következtében a rendőrség 380 eurónyi pénzbírságra ítélte, valamint 10 büntetőpontot adtak a jogosítványához.
jún. 10
15:50
Roberto Martínez visszautasította az Aston Villa ajánlatát (Agroinform)
A Wigan menedzsere visszautasította a Villa állásajánlatát. A birminghami egyesülettől szívbetegsége miatt közös megegyezéssel távozott Gerard Houllier, lázasan keresik utódját.
jún. 10
15:52
Sportgazdaság: a megyei csapatok is élhetnek a társaságiadó-kedvezménnyel (She)
Szalay Ferenc, a Parlament sport- és turisztikai bizottságának alelnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: a megyei bajnokságban részt vevő csapatok is gyűjthetnek pénzt utánpótlás-nevelésre és létesítményfejlesztésre.
jún. 10
16:06
MotoGP: Sebestyén a második szabadedzésen is 24. lett (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíjának második szabadedzésén is a 24. helyen végzett Sebestyén Péter. Az első gyakorláshoz hasonlóan a francia Johann Zarco zárt az élen, mögötte a brit Danny Webb lett a második, míg a német Jonas Folger a harmadik.
jún. 10
16:06
Giggs fizet öccse hallgatásáért (Blikk)
Manchester -- Megveszi családtagjai hallgatását Ryan Giggs (37). A Manchester United futballistájának egyre dagadó szexbotránya újabb fejezettel gazdagodott.
jún. 10
16:06
Neymar úgy gondolja, hogy a Santosból is megnyerheti az Aranylabdát (Agroinform)
A tehetséges csatár szerint ami Pelének összejött, az neki is sikerülhet: hazájában játszva is a világ legjobbjai közé emelkedhet.
jún. 10
16:08
PL: dupla fizetést ajánlottak a Wigan menedzserének, visszautasította (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa dupla fizetést ajánlott a Wigant irányító Roberto Martíneznek, a spanyol szakember azonban nemet mondott a felkérésre. A birminghami gárda Gérard Houllier távozása után a megüresedett menedzseri pozícióra keresi a megfelelő szakvezetőt.
jún. 10
16:08
A játékosok fele távozni fog - Prukner László (Agroinform)
A bronzérmes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a keret jelentős része kicserélődik az átigazolási szezonban.
jún. 10
16:10
Egy nappal előbb, Kecskeméten játszanak a Szuperkupáért (Agroinform)
Kecskeméten kerül sor július 8-án a Szuperkupa döntőjére, azaz a bajnok Videoton FC és a Magyar Kupát megnyert Kecskemét összecsapására.
jún. 10
16:24
Sebestyén a második szabaedzésen is 24. lett (Agroinform)
A 125 kcm-esek között szereplő magyar a 24. időt érte el a pénteki második szabadedzésen is a Moto GP idei hatodik futamán Silverstoneban.
jún. 10
16:42
Dzsudzsák: Egy évig száműzve (Blikk)
Mahacskala -- Legalább egy évre eltűnhet az európai focitérképről Dzsudzsák Balázs (24).
jún. 10
16:42
Női röpi Európa-liga: a válogatott sima vereséget szenvedett a csehektől (She)
A magyar női röplabda-válogatott három szettben kikapott a csehektől az Európa-liga B-csoportjának pénteki találkozóján. A két együttes szombaton ismét megmérkőzik egymással.
jún. 10
16:44
Jégkorong: a Vasas tovább működteti az utánpótláscsapatokat (She)
Az idén százéves Vasas SC ügyvezetése és a Vasas Jégkorong Kft. tulajdonosai hosszabb egyeztetéseket követően újabb egy esztendőre megállapodtak, aminek értelmében közösen kívánják tovább működtetni az utánpótláscsapatokat.
jún. 10
17:00
Ausztria: Sáfár klubot vált, egy évre aláírt a Wacker Innsbruckhoz (She)
Sáfár Szabolcs az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Wacker Innsbrucknál folytatja a pályafutását. A 36 esztendős kapus ingyen került új csapatához, ahová egy évre írt alá.
jún. 10
17:00
Paks: Irány Európa! (Blikk)
Paks -- A labdarúgó-NB I meglepetéscsapatának vezetői és játékosai álmukból felkeltve is tudják, mennyit kell még aludniuk június 20-ig, illetve 30-ig.

Keresés