2011. július 2. szombat

júl. 2
12:56
Dopping-ügybe keveredett a világ és olimpiai bajnok Cielo Filho (Agroinform)
Három hét múlva kezdődik az úszók világbajnoksága Sanghajban, lehet, hogy a most dopping-ügybe keveredett César Cielo Filho nélkül.
júl. 2
13:06
Lazio: albán középpályásra cserélhetik Muslerát (She)
Meglepő hírt közöltek török források: a Galatasaray leigazolná a Lazio uruguayi kapusát, a 25 esztendős Fernando Muslerát, akiért az olaszok némi pénz mellett egy játékost is kérnek.
júl. 2
13:06
Torghelle Sándort Kazahsztánba csábítják (Metropol)
Német sajtóértesülések szerint a kazah Lokomotiv Asztana szeretné leigazolni Torghelle Sándort, a német másodosztályban érdekelt Fortuna Düsseldorf korábbi magyar válogatott labdarúgóját.
júl. 2
13:08
Felkészülés: Zamostny bombagóljával nyert az Újpest a Vasas ellen (She)
Az Újpest FC felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a Vasast Zamostny Balázs 82. percben szerzett bombagóljával.
júl. 2
13:12
Doppingügybe keveredett a világ és olimpiai bajnok Cielo Filho (Agroinform)
Három hét múlva kezdődik az úszók világbajnoksága Sanghajban, lehet, hogy a most doppingügybe keveredett César Cielo Filho nélkül.
júl. 2
13:24
Wolfsburg: Felix Magath két játékost is csábít Brémából (She)
A Wolfsburg kőkemény edzője, Felix Magath egyszerre két játékost is átigazolna a Werder Brementől: Tim Wiesét és Marko Marint.
júl. 2
13:26
Felkészülés: a Pápa ötgólos vereséget szenvedett a szlovák bajnoktól (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa nemzetközi felkészülési mérkőzésen 5–0-ra kikapott a szlovák bajnok Slovan Bratislavától. A Slovan következő ellenfele szintén magyar csapat lesz, nevezetesen a Győri ETO FC, amellyel jövő héten szerdán csap össze, ugyancsak nemzetközi felkészülési mérkőzésen.
júl. 2
13:28
Copa América: a bolíviai kapitányt nem lepte meg a siker (She)
A 2011-es Copa América nyitányán a házigazda argentinok nem bírtak a jóval esélytelenebb bolíviaiakkal. A bolíviai nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Gustavo Quinteros ilyen eredményt várt legénységétől.
júl. 2
13:30
Ügynöke szerint Neymar klubvilágbajnokságot akar nyerni a Santosszal (Agroinform)
Újabb csavar Neymar átigazolása ügyében: menedzsere szerint a Santos brazil válogatott tehetsége a decemberi klubvilágbajnokságig nem hagyja el csapatát.
júl. 2
13:30
Motorcsónak: élőképes közvetítés a bajai vb-futamról az NSO-n! (She)
Különleges hétvége van Baján. A Duna-menti városban rendezik szombaton és vasárnap a motorcsónak-világbajnokság aktuális futamait, vagyis az Axiál Magyar Nagydíjat a Formula–500-as kategóriában, valamint a Formula–250-esek és a Formula–125-ösök következő versenyeit az Európa-bajnoki sorozatban. A Nemzeti Sport Online élőben adja a futamokat! Figyelem! A szombati rossz időjárás miatt a vasárnapi…
júl. 2
13:42
Copa América: Messi, Agüero és Batista sem pánikol (She)
Az Argentína–Bolívia találkozóval kezdetét vette a 2011-es dél-amerikai kontinensbajnokság. A nyitómérkőzésen a házigazda argentinok megbotlottak előzetesen esélytelennek vélt ellenfelükkel szemben, de úgy gondolják, ennél sokkal jobban futballoznak a torna hátralévő mérkőzésein.
júl. 2
13:48
Célunk, hogy a győzelem gyakori vendég legyen nálunk - Paulo Sousa (Agroinform)
Paulo Sousa elégedetten nyilatkozott a Videoton Besztercebánya elleni 3-1-es sikerét követően a játékosok teljesítményéről.
júl. 2
14:00
Sportújságírás: díjátadások, könyvbemutató és focimeccs a világnapon (She)
Kiss Dezső (Veszprémi Napló), Novotny Zoltán (Magyar Rádió), Vass István Zoltán (Lánchíd Rádió) és posztumusz Sipos József (Fehérvár TV) kapott Életműdíjat a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) világnapi ünnepségén, szombaton.
júl. 2
14:02
QPR: a PSG 15 millió eurót ajánlott a marokkói gólvágóért (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG tizenötmillió eurós ajánlatot tett a Buzsáky Ákost is foglalkoztató QPR gólzsákjáért, Adel Taarabtért. Mint ismeretes, a marokkói támadót több sztárcsapat is szeretné megszerezni, többek között az Arsenal és a Chelsea.
júl. 2
14:03
Torghelle Sándort Kazahsztánba csábítják (Behaviour)
Német sajtóértesülések szerint a kazah Lokomotiv Asztana szeretné leigazolni Torghelle Sándort, a német másodosztályban érdekelt Fortuna Düsseldorf korábbi magyar válogatott labdarúgóját.
júl. 2
14:04
Copa América: Gabriel Milito szerint jól játszottak az argentinok (She)
Az Argentína–Bolívia találkozóval kezdetét vette a 2011-es dél-amerikai kontinensbajnokság. A nyitó mérkőzésen a házigazda argentinok megbotlottak előzetesen esélytelennek vélt ellenfelükkel szemben.
júl. 2
14:06
Az Újpest egygólos sikert aratott a Vasas otthonában (Agroinform)
Az Újpest felkészülési mérkőzésen 1-0-ra legyőzte a Vasast az Illovszky Rudolf Stadionban. A győztes gólt Zamostny Balázs szerezte a 82. percben.
júl. 2
14:18
Nancy: 2.8 millió euróért távozott a válogatott középpályás (She)
Eladta francia U21-es válogatott védekező középpályását a Nancy: a török Bursaspor 2.8 millió eurót fizetett Alfred N'Diayéért.
júl. 2
14:20
Barcelona: a katalánok nem tudtak megegyezni Sánchezzel (She)
A spanyol bajnok és BL-győztes Barcelona labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy nem tudtak megegyezni Víctor Sánchezzel, akinek így közös megegyezéssel felbontják szerződését.
júl. 2
14:21
Cseh válogatott focistával erősít a Győr (Behaviour)
A szlovák webnoviny.sk honlap értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben érdekelt Győri ETO FC leigazolja Marek Strestík, az FC Zbrojovka Brno cseh válogatott játékosát.
júl. 2
14:22
Autósport: Vergne nyerte meg az első futamot a Hungaroringen (She)
Jean Eric Vergne nyerte meg a Renault-világsorozat első hungaroringi futamát. A francia pilóta mögött Alexander Rossi és Sergio Canamasas végzett a második és a harmadik pozícióban.
júl. 2
14:24
Őrület a szabadügynök-piacon (Agroinform)
Magyar idő szerint péntek este hatkor megnyílt a szabadügynök-piac az NHL-ben, és a várakozásokhoz képest jóval többen igazoltak új, illetve régi csapataikhoz.
júl. 2
14:24
Lazio: francia-marokkói jobbhátvéd érkezett a Genoától (She)
Ötmillió eurót fizetett a Genoának a Lazio a 27 esztendős francia-marokkói jobbhátvédért, Abdoulay Konkóért.
júl. 2
14:26
MotoGP: Sebestyén a 32. helyről indulhat, Zarco zárt az élen (She)
Sebestyén Péter a 32. rajtkockából indulhat a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei nyolcadik, Olasz Nagydíján. Az időmérőn a francia Johann Zarco szerezte meg a pole pozíciót, mögötte Luis Salom a második, Sergio Gadea a harmadik lett.
júl. 2
14:36
Hamburg: Nagy Dániel felkerült az első csapathoz (She)
A Hamburg II-es csapatából felkerült a nagyok közé Nagy Dániel, a húszesztendős magyar támadó középpályás.
júl. 2
14:42
A Kijev csatára 28 méterről pókhálózta ki a jobb felsőt - videó (Agroinform)
A Dinamo Kijev csatára, Andrij Jamolenko a román elsőosztályban szereplő Astra Ploiesti elleni barátságos mérkőzésén előbb két védőt kicselezett, majd 28 méterről iszonyatos bombát ragaszott a jobb felső sarokba.
júl. 2
14:54
Anglia: „Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérek a West Bromhoz″ - Gera (She)
A hivatalos bejelentésre ugyan még várni kell, de Gera Zoltán a Birmingham Mailnek elmondta, nagyon boldog, hogy visszatérhet korábbi csapatához, a West Bromwich Albionhoz.
júl. 2
15:00
Sebestyén a 32. rajtkockát szerzte meg az időmérőn (Agroinform)
A kvalifikációt a francia Johann Zarco nyerte meg, a második helyről a spanyol Luis Salom, a harmadikról pedig honfitársa, Sergio Gadea indulhat a vasárnapi futamon.
júl. 2
15:02
Cseh válogatottal erősít a Győri ETO (Agroinform)
A szlovák és cseh internetes lapértesülések szerint a Győri ETO csapatához érkezik az egyszeres cseh válogatott Marek Strestík.
júl. 2
15:12
Lyon: Claude Puel hétmillió euróra perli volt klubját (She)
Nem nyugszik bele menesztésébe Claude Puel, akit nemrégiben rúgtak ki az Olympique Lyontól, és hétmillió eurós kártérítést követel felbontott szerződéséért.
júl. 2
15:14
Túraautó-vb: Michelisz 8. és 9. helyezéssel melegített az időmérőre (She)
Az első szabadedzést a 8., a másodikat a 9. helyen zárta Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság portói állomásának szombat délelőttjén. A tréningeken a Chevrolet gyári csapatának pilótái remekeltek.
júl. 2
15:18
Elhagyja Európát a spanyol Luis García, Mexikóba igazol (Agroinform)
Távozik a görög Panathinaikosz csapatától a spanyol Luis García, aki a mexikói bajnokságban szereplő Puebla együtteséhez igazol.
júl. 2
15:30
Liverpool: folynak a tárgyalások a Roma kapusával, Donival (She)
Doni ügynöke szerint a jövő hétre dől el, hogy védence, a Roma brazil kapusa a Liverpoolba igazol-e.
júl. 2
15:36
Claude Puel kártérítést követel a Lyontól (Agroinform)
Claude Puel, a Olympique Lyon kirúgott vezetőedzője nem törődött bele menesztésébe, kártérítést követel felbontott szerződése miatt, akár bíróságra is vinné az ügyet.
júl. 2
15:54
Nagyon örülök, hogy visszatérek a West Bromwich-hoz - Gera Zoltán (Agroinform)
Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, Gera Zoltán a Birmingham Mail internetes portálnak elmondta, hogy nagyon boldog a West Bromwich-ba való visszatérés miatt.
júl. 2
15:56
Van Persie besokalt, távozhat az Emiratesből (Agroinform)
Elege lett az Arsenal játékospolitikájából Robin Van Persienek, ezért a holland csatár elképzelhető, hogy elhagyja Arséne Wenger csapatát.
júl. 2
16:06
Észak-Írország: a MU-legenda fia átjelentkezik az ír válogatottból (She)
Korábban már játszott Írország labdarúgó-válogatottjában, ám a jövőben – dacolva a közelmúlt jellemző tendenciáival – Észak-Írországéban kíván játszani Alex Bruce, az angol Leeds United védője, az egykori MU-legenda Steve Bruce fia.
júl. 2
16:12
Nagyon örülök, hogy visszatérek a West Bromhoz - Gera Zoltán (Agroinform)
Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, Gera Zoltán a Birmingham Mail internetes portálnak elmondta, hogy nagyon boldog a West Bromwich-ba való visszatérés miatt.
júl. 2
16:24
Észak-Írország: az MU-legenda fia átjelentkezik az ír válogatottból (She)
Korábban már játszott Írország labdarúgó-válogatottjában, ám a jövőben – dacolva a közelmúlt jellemző tendenciáival – Észak-Írországéban kíván játszani Alex Bruce, az angol Leeds United védője, az egykori MU-legenda Steve Bruce fia.
júl. 2
16:30
Újabb svéd győzelem (Agroinform)
A svéd válogatott egy góllal legyőzte szombaton az észak-koreai csapatot a németországi női labdarúgó-világbajnokság C csoportjának 2. fordulójában.
júl. 2
16:42
Női labdarúgó-vb: Svédország nagy lépést tett a továbbjutás felé (She)
Svédország válogatottja a második mérkőzését is megnyerte a Németországban zajló női labdarúgó-világbajnokságon: a skandinávok Észak-Koreát győzték le 1–0-ra szombat délután.
júl. 2
16:44
Serie A: a Chelsea-ből és a Bayern Münchenből erősített a Parma (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Parma hivatalos közleményében tudatta, hogy szerződtette a Chelsea-től érkező Fabio Borinit, a Bayern Münchentől távozó Nicola Sansonét és az AZ Alkmaar játékosát, Graziano Pellét.
júl. 2
16:48
Lejárt a szerződése, de Giuly ennek ellenére maradna Párizsban (Agroinform)
Szerződése június 30-án ugyan lejárt, de ügynöke szerint a 34 éves szélső szívesen maradna a francia Paris Saint-German együttesénél.
júl. 2
16:50
Petra Kvitova első Grand Slam-trófeáját nyerte (Agroinform)
A mindössze 21 esztendős cseh hölgy sikerével ért véget az angol nyílt teniszbajnokság női egyesének versenye, Kvitova a 2004-es bajnok Marija Sarapovát győzte le a döntőben.
júl. 2
16:52
Stoner indulhat az élről a MotoGP-ben (Agroinform)
A világbajnoki pontversenyt vezető ausztrál mögül Ben Spies és Marco Simoncelli rajtolhat a vasárnapi futamon. A Moto2-ben a spanyol Marc Márquezé lett a pole.
júl. 2
17:00
Petra Kvitova nyert Wimbledonban (Infostart)
A cseh Petra Kvitova nyerte a női egyest az angol nyílt teniszbajnokságon, miután a szombati döntőben két játszmában, 6:3, 6:4-re győzött az orosz Marija Sarapova ellen Wimbledonban.
júl. 2
17:00
Wimbledon: Kvitová megérdemelten győzte le Sarapovát a döntőben (She)
A cseh Petra Kvitová 6:3, 6:4-re legyőzte az ötödik helyen kiemelt Marija Sarapovát a wimbledoni teniszbajnokság fináléjában, ezzel megnyerte a sorozatot. A 21 éves teniszező élete első Grand Slam-győzelmét aratta.
júl. 2
17:02
Újpest: megtörtént a megjósolt szakítás, Simek Péter távozik (She)
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Újpest FC szombaton hivatalosan bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Simek Péterrel.
júl. 2
17:06
Hosnyánszky csodás csavargólja - videó (Agroinform)
A görögök elleni felkészülési mérkőzés hőse az öt gólig jutó olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert volt, aki többek között ilyen csodálatos csavargólt is lőtt. Érdemes kimenni a Vodafone Kupa további meccseire, hiszen ma este a németek (19.00), vasárnap pedig az oroszok lesznek a magyar válogatott ellenfelei.
júl. 2
17:08
Távozik Újpestről a lila-fehér "gyorsvonat" (Agroinform)
Közös megegyezéssel szerződést bontott az Újpest FC labdarúgó csapata és a klub jobb oldali középpályása, Simek Péter.

Keresés