2011. július 2. szombat

júl. 2
17:18
Túraautó-vb: Michelisz a mezőny első feléből indul Portóban (She)
Michelisz Norbert az első versenyt a 8., a másodikat a 7. rajthelyről kezdheti meg vasárnap Portóban, a túraautó-világbajnokság hatodik állomásán.
júl. 2
17:24
Katzirz sérülése miatt mégsem kell a Zágrábnak? (Agroinform)
Nem felelt meg a második orvosi vizsgálaton sem Katzirz Dávid, ezért leendő klubja egyelőre nem írja alá a játékos két évre szóló szerződését.
júl. 2
17:36
Tenisz: Arn, a jós - májusban megmondta, hogy Kvitová nyeri Wimbledont (She)
Arn Gréta május 23-án, a Roland Garros első fordulójában vereséget szenvedett Petra Kvitovától. A magyar teniszező a mérkőzés után azt mondta, meggyőződése, hogy a cseh lány diadalmaskodik Wimbledonban...
júl. 2
17:54
Női vízilabda, Eb-selejtező: újabb győzelem a németek ellen (She)
A sanghaji világbajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott magabiztos, 16–12-es győzelmet aratott szombaton a vendég németek felett, s ezzel négy forduló után is százszázalékos teljesítménnyel vezeti az Európa-bajnoki selejtező A csoportját.
júl. 2
17:56
Tour de France: belga szakaszgyőzelemmel indult a francia körverseny (She)
A belga Philippe Gilbert nyerte meg a Tour de France első, szombati szakaszát, amelynek hajrája előtt egy bukás miatt kettészakadt a főmezőny. Az emelkedővel nehezített befutón az Omega Pharma-Lotto kerékpárosa meg tudott lógni riválisaitól, és néhány másodperccel a második helyezett Cadel Evans előtt behúzta a szakaszgyőzelmet.
júl. 2
17:57
Petra Kvitova nyerte a női egyest (Behaviour)
A cseh Petra Kvitova nyerte a női egyest az angol nyílt teniszbajnokságon, miután a szombati döntőben két játszmában győzött az orosz Marija Sarapova ellen Wimbledonban.
júl. 2
18:00
Újabb győzelem a németek ellen (Agroinform)
A sanghaji világbajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott magabiztos, 16-12-es győzelmet aratott a németek felett, s ezzel négy forduló után is százszázalékos teljesítménnyel vezeti az Európa-bajnoki selejtező A csoportját.
júl. 2
18:02
Ajtó-ablak helyzetig kijátszott góllal nyertek a svédek - videó (Agroinform)
A svéd válogatott egy remek találattal győzte le Észak-Korea legjobbjait a Németországban zajló női labdarúgó vb C-csoportjának második fordulójában.
júl. 2
18:12
Tour de France: belga siker a francia körverseny 1. szakaszán (She)
A belga Philippe Gilbert nyerte meg a Tour de France első, szombati szakaszát, amelynek hajrája előtt egy bukás miatt kettészakadt a főmezőny. Az emelkedővel nehezített befutón az Omega Pharma-Lotto kerékpárosa meg tudott lógni riválisaitól, és néhány másodperccel a második helyezett Cadel Evans előtt behúzta a szakaszgyőzelmet.
júl. 2
18:14
Felkészülés: a cserék nem váltak be, vesztett a Honvéd Szlovákiában (She)
A Budapest Honvéd 2–1-re kikapott a legutóbbi szlovák labdarúgó-bajnokság hetedik helyezettjétől, a Ruzomberoktól felkészülési mérkőzésen a szlovákiai Besenyőfalun.
júl. 2
18:18
Kispesti vereség a Rózsahegy ellen (Agroinform)
A szlovákiai Ruzomberok ellen 2-1-es vereséget szenvedett a Budapest Honvéd csapata a Besenyőfalun megrendezett felkészülési mérkőzésen.
júl. 2
18:30
Ökölvívás: Herczeg és Hámori is aranyérmes a junior Eb-n (She)
Minden idők legsikeresebb junior (15-16 évesek) Európa-bajnokságán van túl a magyar ökölvívó-válogatott, ugyanis Herczeg Norbert (54 kg) és Hámori Ádám (75 kg) is a dobogó tetejére állhatott Keszthelyen.
júl. 2
18:30
Wimbledon: Kvitova nyerte a női egyest (Metropol)
A cseh Petra Kvitova nyerte a női egyest az angol nyílt teniszbajnokságon, miután a szombati döntőben két játszmában győzött az orosz Marija Sarapova ellen Wimbledonban.
júl. 2
18:32
Futsal: Magyarország hazai pályán harcolhatja ki a vb-szereplést (She)
A hetedik futsal világbajnokságot 2012-ben Thaiföldön rendezi meg a FIFA. A lebonyolítási rend ismét változik, a magyar válogatott hazai pályán harcolhatja ki a vb-részvételt. Erről az mlsz.hu számolt be.
júl. 2
18:36
Gilbert nyert, Contador máris komoly hátrányban (Agroinform)
A belga Philippe Gilbert nyerte a Tour de France első szakaszát, míg a címvédő spanyol Alberto Contador több mint egyperces hátrányt szedett össze.
júl. 2
18:38
Két magyar aranyérem Keszthelyen (Agroinform)
Minden idők legsikeresebb junior Európa-bajnokságán van túl a magyar ökölvívó-válogatott, ugyanis Herczeg Norbert  és Hámori Ádám is a dobogó tetejére állhatott Keszthelyen.
júl. 2
18:40
Két magyar arany a korosztályos Eb-n (Agroinform)
A kajakos Vad Ninetta, valamint a Medveczky Erika, Sarudi Alíz kajakpáros aranyérmet szerzett az idősebb korosztályban a Zágrábban zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu Eb-n.
júl. 2
18:48
Serie A: Brazíliából szerződtetett szélső hátvédet a Fiorentina (She)
Brazíliából szerződtetett hátvédet az olasz élvonal küzdelmeit a 9. helyen záró Fiorentina: a 24 éves Romulo a Cruzeirótól érkezett Firenzébe. A hazájában az Új Cafúnak becézett szélső hátvédért 2.5 millió eurót fizettek a lila-fehérek.
júl. 2
18:50
Felkészülés: a Haladás és a Diósgyőr vívja a Király-kupa döntőjét (She)
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Haladás és Diósgyőr egyaránt legyőzte alsóbb osztályú külföldi ellenfelét, így eldőlt, hogy ők játsszák a Király Gábor szombathelyi sportcentrumában zajló Király-kupa ma esti döntőjét.
júl. 2
18:52
Serie A: afrikai középpályás érkezett a BL-re készülő Udineséhez (She)
Elefántcsontparti válogatott középpályással erősíti meg sorait a Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő Udinese. A 23 esztendős Thierry Doubai a svájci Young Boystól érkezik a Serie A küzdelmeit a 4. helyen záró fekete-fehérekhez.
júl. 2
19:06
Férfi vízilabda: az oroszok második egygólos veresége a Vodafone-kupán (She)
Az orosz férfi vízilabda-válogatott a második mérkőzését is egy góllal veszítette el a Margitszigeten zajló Vodafone-kupán. Oroszország pénteken Németországtól (12–11), szombaton Görögországtól (7–6) szenvedett vereséget minimális különbséggel.
júl. 2
19:06
Tour de France: Contador máris komoly hátrányban (Metropol)
A belga Philippe Gilbert nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny első, szombati szakaszát, míg a címvédő spanyol Alberto Contador 10 km-re a céltól bukásba keveredett, így végül több mint egyperces hátrányt szedett össze.
júl. 2
19:09
Vodafone Kupa - Ismét kikaptak az oroszok (Behaviour)
Az oroszok - akárcsak pénteken, a németektől - egygólos vereséget szenvedtek a görögöktől a Margitszigeten zajló férfi vízilabda Vodafone Kupa szombati első mérkőzésén.
júl. 2
19:12
Amerikai siker a férfi párosok mezőnyében (Agroinform)
Az első helyen kiemelt amerikai testvérpár nyerte a wimbledoni tenisztorna férfi párosversenyének fináléját, miután a Bryan-fivérek három játszmában felülmúlták a nyolcadik helyen rangsorolt Linsdted-Tecau svéd-román duót.
júl. 2
19:24
Labdarúgás: már lehet jegyet venni a Szuperkupa-mérkőzésre (She)
A kecskemetite.hu tájékoztatása szerint ma már lehet belépőket kapni a jövő pénteken 19 órakor kezdődő, KTE–Videoton FC labdarúgó Szuperkupa-mérkőzésre.
júl. 2
19:26
Felkészülés: a KTE-nek túl kemény dió volt a szerb bronzérmes (She)
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Kecskemét hazai pályán 2–1-re kikapott a szerb labdarúgó-bajnokság legutóbbi bronzérmesétől, a Vojvodinától felkészülési mérkőzésen.
júl. 2
19:30
Amerikai siker a férfi páros mezőnyében (Agroinform)
Az első helyen kiemelt amerikai testvérpár nyerte a wimbledoni tenisztorna férfi párosversenyének fináléját. A Bryan-fivérek három játszmában felülmúlták a nyolcadik helyen rangsorolt Linsdtedt-Tecau svéd-román duót.
júl. 2
19:42
Videó: aláírta szerződését - Rijkaard már hivatalosan is szaúdi kapitány (She)
Mint arról beszámoltunk, a szaúdi labdarúgó-szövetség a holland Frank Rijkaardot nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányának. A szakember hároméves szerződést írt alá.
júl. 2
19:44
Felkészülés: könnyed játékkal öt gólt rámolt be ellenfelének az ETO (She)
A labdarúgó NB I rajtjára hangoló Győri ETO szombat délután felkészülési mérkőzésen 5–1-re legyőzte a szabadon igazolható játékosok nemzetközi vegyes csapatát.
júl. 2
19:48
Magyarország vb-selejtezőt rendezhet (Agroinform)
A magyar futsalválogatott hazai pályán vívhatja ki a jövő évi thaiföldi világbajnokságon való részvételt. A selejtezőket december közepén rendezik.
júl. 2
20:00
Videó: tömegbalesettel kezdődött az idei Tour, sorra dőltek a kerekesek (She)
A Tour de France első, szombati szakaszán az egyik Astana-versenyző nekiment egy az úthoz közel bámészkodó nézőnek, megingott, és beesett a többiek elé. A dominó elindult, a főmezőny kettészakadt, és a baleset előtt haladó kisebb csoport bő félperces előnybe került.
júl. 2
20:02
Felkészülés: a Graz egygólos győzelmet aratott bosnyák riválisa felett (She)
A Sturm Graz felkészülési mérkőzésen a horvát Darko Bodul góljával 1–0-ra legyőzte a bosnyák kupagyőztes és bajnoki harmadik Zeljeznicart Sankt Johann in der Haidéban.
júl. 2
20:03
Tour de France - Gilbert nyert, Contador máris komoly hátrányban (Behaviour)
A belga Philippe Gilbert nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny első, szombati szakaszát, míg a címvédő spanyol Alberto Contador 10 km-re a céltól bukásba keveredett, így végül több mint egyperces hátrányt szedett össze.
júl. 2
20:04
Tenisz: Jani Réka Luca nyert a selejtezőben, Bulgakova és Bukta kikapott (She)
Jani Réka Luca két játszmában nyert szombaton egy ausztrál játékos ellen a Római Teniszakadémián zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, 16. Poli-Farbe Budapest Grand Prix salakpályás női torna selejtezőjének első fordulójában.
júl. 2
20:05
Sportújságírók Világnapja: négy életműdíjas és könyvbemutató (Behaviour)
Kis Dezső (Veszprémi Napló), Novotny Zoltán (Magyar Rádió), Vass István Zoltán (Lánchíd Rádió) és posztumusz Sipos József (Fehérvár TV) kapott Életműdíjat a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) Világnapi ünnepségén, szombaton.
júl. 2
20:06
A második meccsét már elveszítette a Loki (Agroinform)
Vereséget szenvedett a Debrecen labdarúgó csapata a román bajnokságban szereplő FC Bihor együttesétől, pedig Yannick révén még a hajdúságiak szerezték meg a vezetést.
júl. 2
20:06
Wimbledon: a Bryan testvérek újra győztek, beállították a rekordot (She)
A Bryan testvérek, Bob és Mike nyerték a wimbledoni tenisztorna férfi párosversenyét, miután a szombati fináléban három játszmában legyőzték a Robert Lindstedt, Horia Tecau duót. Az amerikai ikerkettős 11. Grand Slam-diadalát gyűjtötte be, s beállította a legendás ausztrál páros, Todd Woodbridge és Mark Woodforde rekordját.
júl. 2
20:08
A Vojvodina az első félidőben elintézte a Kecskemétet (Agroinform)
Hazai pályán szenvedett vereséget a Magyar Kupa-győztes Kecskemét csapata az FC Vojvodina elleni felkészülési találkozón.
júl. 2
20:18
Tenisz: Jani Réka Luca nyert, Bukta és Bulgakova kikapott a selejtezőben (She)
Jani Réka Luca két játszmában nyert szombaton egy ausztrál játékos ellen a Római Teniszakadémián zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, 16. Poli-Farbe Budapest Grand Prix salakpályás női torna selejtezőjének első fordulójában.
júl. 2
20:18
Magyarország futsal vb-selejtezőtornát rendez (Metropol)
A magyar futsalválogatott hazai pályán kerülhet a világbajnoki részvétel küszöbére decemberben. A magyar szövetség honlapja arról számolt be, hogy a lebonyolítási rend ismét változott, ugyanis 16 helyett immár 20 csapat lesz jelen a jövő évi, Thaiföldön sorra kerülő vb-n, s Európa hét együttest delegálhat az eseményre.
júl. 2
20:20
Női labdarúgó-vb: nyolc között az amerikaiak, Kolumbiát is legyőzték (She)
Az amerikai női labdarúgó-válogatott a második csoportmérkőzését is megnyerte a Németországban zajló világbajnokságon, és Svédországhoz hasonlóan a harmadik forduló eredményétől függetlenül bejutott a negyeddöntőbe a C-csoportból.
júl. 2
20:24
A második szombati meccsét már elveszítette a Loki (Agroinform)
Vereséget szenvedett a Debrecen labdarúgó csapata a román bajnokságban szereplő FC Bihor együttesétől.
júl. 2
20:26
Megint egy figyelmetlen néző okozot balesetet - videó (Agroinform)
Bár sík szakaszon ritkán van rá példa, megint egy figyelmetlen néző okozott balesetet a Tour de France-on. Az alig kilenc kilométerrel a befutó előtt történt ütközés miatt a peloton ketté szakadt és a kényszerűen megállók közé szoruló spanyol Alberto Contador 1 perc 20 másodperces hátrányt szedett össze.
júl. 2
20:42
Megint egy figyelmetlen néző okozott balesetet - videó (Agroinform)
Bár sík szakaszon ritkán van rá példa, megint egy figyelmetlen néző okozott balesetet a Tour de France-on. Az alig kilenc kilométerrel a befutó előtt történt ütközés miatt a peloton ketté szakadt és a kényszerűen megállók közé szoruló spanyol Alberto Contador 1 perc 20 másodperces hátrányt szedett össze.
júl. 2
20:44
Kiss Gergely vezérletével legyőztük a németeket (Agroinform)
A júliusi, sanghaji világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott sima győzelmet aratott a németek felett a Margitszigeten zajló Vodafone Kupa második játéknapján.
júl. 2
21:00
A csapat időfutamban Contadorék indulnak először (Agroinform)
A szombati peches versenyzés után vasárnap is kedvezőtlen pozícióból indulhat a spanyol Alberto Contador, a csapat időfutamot ugyanis a Saxo Bank kezdi majd el.
júl. 2
21:02
Perics góljával 1-0-ra nyert a Kaposvár (Agroinform)
Egygólos győzelmet aratott a telki edzőközpontban lejátszott felkészülési mérkőzésen a Kaposvár csapata, amely Milan Perics találatával győzte le a szlovák Lucenec együttesét.
júl. 2
21:04
Győzelmével negyeddöntős a amerikai válogatott is (Agroinform)
Az amerikai válogatott háromgólos győzelmet aratott szombaton Kolumbia felett a németországi női labdarúgó-világbajnokság C csoportjának 2. fordulójában.
júl. 2
21:12
Zenit: Huszti és öt társa is elhagyhatja a csapatot - sajtóhír (She)
A szport.ru értesülései szerint hat játékos is elhagyhatja az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenitet. Köztük lehet a magyar Huszti Szabolcs is. A bobsoccer.ru a hír megjelenése után rövid jellemzést írt a labdarúgókról.
júl. 2
21:14
Anglia: a Sunderland lecsapott az Arsenaltól kitett fiatal csatárra (She)
Egyéves szerződést kötött az Arsenaltól az idény végén elküldött Roarie Deaconnel a Premier League-et a 10. helyen záró Sunderland.

Keresés