2011. szeptember 9. péntek

szept. 9
0:15
US Open: Kerber tovább folytatta nagy menetelését, már elődöntős (She)
A 23 éves német Angelique Kerber tovább folytatta pályafutásának legnagyobb Grand Slam- menetelését, azzal, hogy a US Open elődöntőjében három szettben legyőzte az olasz Flavia Pennettát. Kerber ellenfele a négy között az ausztrál Samantha Stosur lesz.
szept. 9
0:33
Olaszország: a Juve nem tudott nyerni a stadionavatón a Notts ellen - videó (She)
A Juventus meglepetésre csak döntetlent ért el az angol harmadosztályú Notts County elleni stadionavatón – a Juventus Arénában rendezett első találkozón 1–1-es döntetlen született.
szept. 9
0:37
Videó: a jaroszlavli jégkorong nem halhat meg a tragédia után (She)
Összesen 43 áldozatot követelt tegnap az a repülőgép-szerencsétlenség, melynek során a KHL-es Lokomotiv Jaroszlavl JAK-42-es típusú csapatgépe a Volga folyóba zuhant, fedélzetén a jégkorong-sport számos kiemelkedő alakjával.
szept. 9
1:09
US Open: Djokovics túljutott Tipszarevicsen és már elődöntős (She)
A US Openen a férfi egyes negyeddöntőjében a szerb világelső Novak Djokovics legyőzte honfitársát, Janko Tipszarevicset, és elsőként jutott be a szombati elődöntőbe.
szept. 9
1:33
A Juventus a Notts elleni döntetlennel avatta fel új stadionját - videó (Agroinform)
A világ legrégebben alapított futballklubját, a Notts Countyt fogadta az új Juventus Arena avatóján a Juventus, amely mai mezét is csütörtöki ellenfelének köszönheti.
szept. 9
3:00
Eredmények: Gruborovics betalált, gólzápor Spanyolországban (She)
Csütörtökön Európában Finnországban és Svédországban rendeztek élvonalbeli bajnoki mérkőzést, míg Spanyolországban a Király-kupa 2. fordulójában másodosztályú csapatok csaptak össze, két meccsen nyolc gól született, a győztesek továbbjutottak.
szept. 9
6:00
NFL: Rodgersék örülhettek a 76 pontot hozó rangadó végén (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2011-es szezonjának első mérkőzésén a bajnoki címvédő Green Bay Packers hazai pályán imponáló támadójátékkal, 42–34-re legyőzte a New Orleans Saints együttesét.
szept. 9
6:54
Tiszta élvezet most itt a futball (Behaviour)
A moldáv válogatott elleni 2-0-s győzelem után Kisinyovban tett nyilatkozatok tartama talán örvendetesebb, mint az Európa-bajnoki selejtezőn elért eredmény - jóllehet az sem elhanyagolható. A játékosok élvezik a játékot, amire korábban nemigen volt példa, márpedig ez a hosszú távú tervek okán fontosabb, mint az, hogy a pótselejtezőt érő második hely elérése nem szimplán önmagunktól függ. A jövő…
szept. 9
6:56
Életveszélyben a katasztrófa túlélői (Behaviour)
Megtalálták az összes áldozat holtestét, valamint a lezuhant JAK-42-es gép fekete dobozát - közölte az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma. A szerdán lezuhant gépen a Lokomotiv Jaroszlavl profi jégkorong csapat tagjai - olimpiai és világbajnokok, Stanley Kupa-győztesek - (37 fő) és a 8-fős személyzet tartózkodott.
szept. 9
6:58
Öttusa világbajnokság: elsőre négyből három (Behaviour)
A négy magyar induló közül hárman bejutottak a döntőbe a moszkvai olimpiai kvalifikációs világbajnokság tegnapi női selejtezőiből. Gyenesei Leila, Kovács Sarolta és Tóth Adrienn "élte túl" a kvalifikációt, Cseh Krisztina számára azonban ennél a szakasznál be is fejeződött a verseny.
szept. 9
7:00
Kenguruk földjén száguldanak a ralisok (Behaviour)
Az egyre élesebb rali-világbajnokság ezen a hétvégén az ausztrál földrészen folytatódik. Az ötödik kontinens 2009 után tért vissza a versenynaptárba, ám sokan azt hitték, mire ideér a mezőny, szinte eldől a világbajnokság. Egyrészt ebben nagyot tévedett mindenki, másrészt a szervezők teljesen új útvonalat jelöltek ki a versenyzők számára a Coffs Coast régióban.
szept. 9
7:02
Száguldás a legendás pályán (Behaviour)
Az idei F1-es világbajnoki szezon utolsó európai versenyét rendezik a hétvégén a legendás monzai pályán. Az Olasz Nagydíj egyrészt a hazai versenyét futó Ferrarinak és a gumiszállító Pirellinek fontos, ugyanakkor az utolsó lehetőségek egyike, hogy valami módon megközelítsék a pontversenyben utcahosszal vezető címvédőt, Sebastian Vettelt.
szept. 9
7:12
Franciaország: Joe Cole nemcsak Lille-be szerződött, oda is költözik (She)
Cáfolta azokat az angol sajtóban megjelent találgatásokat Joe Cole, a Lille-ben kölcsönben szereplő angol válogatott futballista, melyek szerint Londonból járna át a francia városba.
szept. 9
7:12
Reneszánsz Itáliában? (Behaviour)
Ma este a címvédő AC Milan-Lazio összecsapással megkezdődik (végre) az olasz labdarúgó-bajnokság, amely - miként történt hasonló okokból Spanyolországban - a játékos szakszervezet és a klubtulajdonosok közötti sztrájk miatt az első helyett a második fordulóval veszi kezdetét.
szept. 9
7:30
US Open: Federer lesz Djokovics ellenfele az elődöntőben (She)
A svájci Roger Federer könnyedén, három szettben legyőzte a francia Jo-Wilfried Tsongát a New Yorkban zajló tenisz US Openen, s ezzel bejutott a férfi egyes verseny elődöntőjébe, ahol a szerb Novak Djokovics lesz az ellenfele.
szept. 9
7:32
WNBA: a Minnesota és a Phoenix is nyert hazai környezetben (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 70. játéknapján a Minnesota Lynx és a Phoenix Mercury is győzött hazai pályán. Előbbi a Chicago Sky, utóbbi a Tulsa Shock ellen diadalmaskodott.
szept. 9
7:48
Brazília: a Flamengo elleni győzelme után ismét a Corinthians az éllovas (She)
Ismét a Corinthians vezeti a brazil labdarúgó-bajnokságot, mivel a 22. fordulóban hazai pályán 2–1-re legyőzte a Flamengót. A sikernek köszönhetően a Cor visszaelőzte a Vasco da Gamát és az egy nappal korábban pályára lépő, városi rivális Sao Paulót is.
szept. 9
7:50
Kaposvár: Wittrédi Dávid nem kell a kaposváriaknak (She)
Wittrédi Dávid szolgálataira nem tart igényt a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi.
szept. 9
8:06
Labdarúgás: a Bundesliga 2. a legjobban működő másodosztályú bajnokság (She)
Pénzügyi és gazdasági szempontból a Bundesliga 2. Európa legjobban működő másodosztályú bajnoksága, legalábbis a StageUp-Sport Leisure Business nevű cég felmérése alapján.
szept. 9
8:08
Férfi kézilabda: Marian Cozmára emlékeztek a születésnapján (She)
Marian Cozmára, a Veszprém és a román kézilabda-válogatott korábbi játékosára emlékeztek a születésnapján.
szept. 9
8:24
Ki nyerhet Monzában? (Infostart)
A világbajnoki éllovas Sebastian Vettel 2008-ban az Olasz Nagydíjon aratta első Formula-1-es győzelmét, jelenlegi csapata, a Red Bull viszont még soha nem nyert Monzában. Wéber Gábor szakkommentátor szerint valószínűbb, hogy most sem fog.
szept. 9
8:42
Federer bosszút állt (Infostart)
A 2004 és 2008 között sorozatban ötször győztes svájci Roger Federer magabiztosan, három szettben nyert a francia Jo-Wilfried Tsonga ellen, ezzel bejutott az elődöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 9
8:42
ZTE: az elnök szerint a játékosok besározták a klub hírnevét (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE elnöke, Nagy Ferenc a Zalai Hírlapnak elmondta, a játékosok besározták a klub jó hírnevét a Pápa elleni 8–0-s Ligakupa-vereség során, és emellett nem fog szó nélkül elmenni.
szept. 9
8:45
Az első autóversenypálya épül Iránban (Agroinform)
Hamarosan megépül Irán első, autóversenyzésre alkalmas pályája.
szept. 9
8:47
Djokovics és Federer is elődöntős, egymással csatáznak a fináléért (Agroinform)
A 2004 és 2008 között sorozatban ötször győztes svájci Roger Federer magabiztosan, három szettben nyert a francia Jo-Wilfried Tsonga ellen, ezzel bejutott az elődöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 9
9:00
Férfi kosárlabda: amerikai center érkezik próbajátékra Pécsre (She)
A jövő héten próbajátékra érkezik Pécsre a 213 centiméter magas Kyle Luckett.
szept. 9
9:03
Szenzációs mérkőzésen nyert a Green Bay a New Orleans ellen (Agroinform)
Fantasztikus mérkőzéssel indult a profi amerikaifutball-liga (NFL) 2011-es szezonja: a címvédő Green Bay Packers csütörtökön hazai környezetben 42-34-re legyőzte a 2010-ben Super Bowl-győztes New Orleans Saints együttesét.
szept. 9
9:18
Paralimpia 2012: Sebastian Coe „telt házra” számít Londonban (She)
Sebastian Coe, a jövő évi londoni olimpia szervezőbizottságának elnöke bízik abban, hogy a 2012. augusztus 29. és szeptember 9. között sorra kerülő paralimpiára mind a kétmillió jegyet eladják.
szept. 9
9:21
Djokovics és Federer is elődöntős (Agroinform)
A 2004 és 2008 között sorozatban ötször győztes svájci Roger Federer magabiztosan, három szettben nyert a francia Jo-Wilfried Tsonga ellen, ezzel bejutott az elődöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 9
9:23
Joe Cole nem lesz "bejárós", családjával átköltözik Lille-be (Agroinform)
Cáfolta azokat az angol sajtóban megjelent találgatásokat Joe Cole, a Lille-ben kölcsönben szereplő angol válogatott futballista, melyek szerint Londonból járna át a francia városba.
szept. 9
9:36
Kolumbia: a következő vb-selejtezőn már Álvarez irányítja a válogatottat (She)
Leonel Álvarez lett a kolumbiai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A szakember az egy hónappal ezelőtt lemondó Hernán Darío Gómezt váltja a kispadon.
szept. 9
9:54
Kaposvár: Wittrédi Dávid nem kell a Rákóczinak (She)
Wittrédi Dávid szolgálataira nem tart igényt a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi.
szept. 9
9:56
Premier League: a Tottenham tárt karokkal fogadná Beckhamet (She)
Tárt karokkal fogadná David Beckhamet az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Tottenham Hotspur – erősítette meg a klub menedzsere, Harry Redknapp. A 36 éves klasszis – akit a QPR is szeretne a soraiban tudni – szerződése novemberben jár le jelenlegi csapatánál, az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxynál.
szept. 9
9:57
Alison Silva után Felipe Félix is távozhat az Üllői útról (Agroinform)
Könnyen honfitársa sorsára juthat Felipe Félix, a Ferencváros brazil légiósa, akinek jövőjéről pénteken döntenek a zöld-fehér klub vezetői.
szept. 9
9:59
Több mint százan pályáznak harminchat helyre (Agroinform)
Több mint 100 férfi versenyző indult az olimpiai kvalifikációs moszkvai öttusa-világbajnokság pénteki selejtezőjében, hogy bekerüljön a vasárnapi 36-os döntőbe.
szept. 9
10:01
Szenzációs 108 yardos visszahordás az újonctól - videó (Agroinform)
A Green Bay Packers újonca, Randall Cobb az ellenfél kirúgását követően 108 yardos visszahordást prudukált a New Orleans Saints ellen, ami NFL-rekordbeállítás.
szept. 9
10:15
A Real Madridnál nem volt szükség radikális változásokra - Mourinho (Agroinform)
José Mourinho meggyőződése szerint a 2010/2011-es szezon után nem volt szükség komolyabb változásokra a Real Madrid háza táján, a portugál úgy látja: megfelelően erősítettek a nyár folyamán.
szept. 9
10:33
Új szövetségi kapitány Kolumbia élén (Agroinform)
Leonel Alvarez lett a kolumbiai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, a szakember az egy hónapja lemondott Hernan Dario Gomezt váltja a kispadon.
szept. 9
10:48
Videó: Szombathely főterén rúgták a bőrt a Családi Foci rendezvényén (She)
Szombathelyre is ellátogatott az E.ON nagy sikerű rendezvénysorozata, a Családi Foci. A vasi megyeszékhely főterén fektettek le egy műfüves pályát az esemény idejére, hogy a figyelem középpontjában rúghassák a labdát a gyerekek a sorozat nagykövetével, Vincze Ottóval.
szept. 9
10:50
Kerékpár: eltiltás fenyegeti a sportág nagyasszonyát, Jeannie Longót (She)
Kétéves eltiltás fenyegeti Jeannie Longót, a legendás francia kerékpárost, aki lapértesülés szerint vétett a doppingszabályok ellen.
szept. 9
10:51
Juninho a "világ végéről" vágta be a szabadrúgást - videó (Agroinform)
A Vasco győzelmében nagy szerepet játszott az egykori válogatott karmester, Juninho Pernambucano, aki 36 évesen még mindig úgy lövi a szabadrúgásokat, mint tette azt fénykorában.
szept. 9
10:53
Aranyos Loki-álom Siófokon (Agroinform)
Két hét szünet után folytatódik az OTP Bank Liga. A 8. forduló nyitómérkőzésén a pontveszteség nélkül a tabella élén álló Debrecen Siófokra látogat.
szept. 9
10:55
Nem marad következmény nélkül a Pápától kapott "nyolcas" (Agroinform)
Nagy Ferenc, a zalaegerszegiek elnöke a Pápától elszenvedett 8-0-s vereség után azt mondta: néhány játékos státuszát felülvizsgálják.
szept. 9
11:06
Videó: a Juventus új stadionjának elképesztően látványos átadója (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, átadták a Juventus labdarúgócsapatának új stadionját. A 41 ezer fő befogadására alkalmas, multifunkciósnak szánt létesítmény megnyitóján fantasztikus élményben lehetett részük a kilátogatóknak, hiszen elképesztően látványos performansz vezette fel a Juventus–Notts County gálamérkőzést, amely egyébiránt 1–1-es döntetlennel zárult.
szept. 9
11:08
Videó: az NHL sztárjai is megemlékeztek a Lokomotiv tragédiájáról (She)
Ahogyan arról már az NSO Tv is beszámolt, 43 halálos áldozatot követelt egy repülőgép-szerencsétlenség Oroszországban. A fedélzeten a KHL-es Lokomotiv Jaroszlavl jégkoronggárdája utazott volna Minszkbe, a Dinamo elleni találkozóra. A tragédia kapcsán az NHL-sztárok is megemlékeznek volt csapattársaikról, barátaikról, honfitársaikról. Az Ottawa centere, Jason Spezza és a vancouveri Ryan Hesler…
szept. 9
11:09
Nem fukarkodtak a show-elemekkel a stadionavatón - videó (Agroinform)
A Notts County elleni találkozóval hivatalosan is felavatták a Juventus saját tulajdonban lévő új futballarénáját. A mérkőzés előtt látványos show-al köszöntötték a 41 ezer néző befogadására alkalmas stadion "első napját".
szept. 9
11:24
NB I: Vad II vezeti a Loki meccsét, Szabó Zsolt fúj az FTC-ZTE-n (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kihirdette az NB I nyolcadik körének játékvezetőit. A ma esti Siófok–DVSC találkozót Vad II István vezeti, míg vasárnap a forduló utolsó találkozóján, az FTC–ZTE összecsapáson Szabó Zsolt dirigál.
szept. 9
11:24
Folytatódik a Barca-Real különcsata (Metropol)
A hét végén a harmadik fordulóval folytatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság, igaz, a csapatok még csak egy mérkőzésen vannak túl, ugyanis a tulajdonosok és a játékosok között bérvita miatt a nyitó kört elhalasztották.
szept. 9
11:26
Triatlon-vb: Király Kristóf 16. az U23-asok nagydöntőjében (She)
Legjobb magyarként Király Kristóf a 16. helyen végzett a 23 éven aluli férfiak versenyében a Pekingben zajló triatlon-világbajnoki sorozat nagydöntőjében.
szept. 9
11:27
Redknapp kijuttatná az olimpiára Beckhamet (Agroinform)
A Tottenham Hotspur menedzsere tárt karokkal várja csapatába David Beckhamet, akinek hamarosan lejár a szerződése a Los Angeles Galaxynél.

Keresés