2011. szeptember 12. hétfő

szept. 12
0:00
Eurofutball: Nuno Gomes duplázott, bergeni pontmentés a 91. percben (She)
A Brann Bergen kétgólos hátrányból felállva 2–2-es döntetlent játszott a Molde otthonában a norvég labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A Moldova elleni Eb-selejtezőn megsérült Korcsmár Zsolt nem volt tagja a 91. percben egyenlítő Brann keretének.
szept. 12
0:18
Primera División: az espanyolos Sergio García keserítette a baszkokat (She)
Az Espanyol 2–1-re nyert az Athletic Bilbao ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 3. fordulójában.
szept. 12
0:21
Az Espanyol Garcia duplájával nyert a Bilbao ellen (Agroinform)
Az Espanyol 2-1-re nyert az Athletic Bilbao ellen hazai pályán a spanyol bajnokság 2. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 12
0:22
US Open: Stosur legyőzte Serena Williamset is, övé a trófea (She)
Az ausztrál Samantha Stosur meglepetésre 6:2, 6:3-ra legyőzte a sokkal esélyesebbnek tartott Serena Williamset a US Open női egyesének döntőjében, ezzel egyesben elhódította első Grand Slam-trófeáját.
szept. 12
0:25
Samantha Stosur csodát tett - ausztrál győztes New Yorkban (Agroinform)
A papírformát alaposan felborítva Samantha Stosur nyerte meg a US Opent, így 38 év elteltével lett ismét ausztrál győztese a női versenynek.
szept. 12
0:26
Videó: a futballtörténelem egyik legszebb érvénytelenített gólja (She)
Oussama Assaidi több eseménynek is örülhetett a Heerenveen Groningen elleni 3–0-ás győzelme kapcsán. Egyrészt a három pontnak, másrészt annak, hogy ő szerezte csapata második találatát. Egy valami miatt azonban bosszús lehet: les miatt érvénytelenítették egy olyan gólját, amelyet –finoman fogalmazva– nem minden nap lát az ember a gyepen.
szept. 12
2:06
NFL: otthon nyert a Redskins, a Cardinals, a Chargers és a 49ers (She)
Az Arizona Cardinals a Carolina Panthers, a San Diego Chargers pedig a Minnesota Vikings ellen fordított az utolsó negyedben az NFL 1. fordulójában. A Washington Redskins simább mérkőzésen 28–14-re nyert a New York Giants ellen, míg a San Francisco 49ers szintén hazai pályán 33–17-re verte meg a Seattle Seahawksot.
szept. 12
5:24
Megtört az átok: nyert a Ferencváros (Behaviour)
Helycserés támadást indíthatott volna a honi labdarúgó NB I élmezőnyében a Győr és a Honvéd, ám egyik se tudta kihasználni riválisa, a Debrecen és a Pécs botlását. Az Újpest megszerezte első győzelmét, Tomiszlav Szivics lemondott a kecskeméti kispadról - bírói bakikra illetve Foxi és Litsingi késésére hivatkozva -, míg tegnap "kiesési" rangadót rendeztek az Üllői úton.
szept. 12
6:18
Meglepetés a US Openen (Infostart)
Az ausztrál Samantha Stosur nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot női egyesben. A kilencedikként kiemelt játékos két játszmában győzte le a hazai közönség előtt szereplő Serena Williamst.
szept. 12
6:36
NFL: 14 pontos hátrányból fordított az utolsó játékrészben a Jets (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 1. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a New York Jets hazai pályán 27–24-re legyőzte a Dallas Cowboyst.
szept. 12
6:54
Öttusa-vb - Kovács és a csapat is második (Behaviour)
Kovács Sarolta és a magyar csapat is ezüstérmet szerzett a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság női döntőjében szombaton.
szept. 12
6:56
Öttusa, négy érem, három ezüst (Behaviour)
Három második és egy harmadik helyet értek el a hétvégén a magyar versenyzők a moszkvai öttusa-világbajnokságon. A két csapat mellett Kovács Sarolta szerzett ezüst érmet, míg a férfiaknál Marosi Ádám bronzérmes lett. Ezen kívül, ha minden igaz, kvótát ért Gyenesei Leila produktuma is. Ennél már csak akkor sikerülhetett volna jobban a hétvége az oroszországi öttusa-világbajnokságon, ha legalább…
szept. 12
6:58
Vitalij Klicsko péppé verte a lengyel Adameket (Behaviour)
Noha nagyon sokan abban reménykedtek, hogy a profi ökölvívás egyik csillaga, a félnehézsúlyban és cirkálósúlyban is világbajnoki címet szerző lengyel Tomasz Adamek (44-2, 28 KO) hazai ringben - 42 ezren bíztatták őt a wroclawi stadionban - képes lesz megverni a WBC nehézsúlyú világbajnokát, Vitalij Klicskót (43-2, 41 KO), ám ebből csak a verés valósult meg.
szept. 12
7:00
Söpör a Serena-hurrikán (Behaviour)
Elérkeztünk az idei utolsó Grand Slam-torna, a US Open végkifejletéhez, ám amíg az uraknál igazi csemege lesz a finálé, addig a nőknél szinte előre oda lehetne adni a győztesnek járó trófeát Serena Williamsnek, aki szettveszteség nélkül gyalogolt át a teljes mezőnyön a lapzártánk után kezdődő döntőig.
szept. 12
7:12
Vereséggel nyitott az Inter - videó (Infostart)
Az Inter fordulatos meccsen 4-3-ra kikapott a Palermo vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság nyitókörében.
szept. 12
7:12
Férfi kosárlabda: nemzetközi tornát nyert az Olaj Kolozsváron (She)
A magyar bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj a hétvégén négycsapatos nemzetközi tornán vett részt Kolozsváron. Báder Mártonék mind a három mérkőzésüket, így a tornát is megnyerték.
szept. 12
7:30
Kerékpár: közel tízezer résztvevő és olimpiai bajnokok a kerékpáros napon (She)
Mintegy tízezren vettek részt vasárnap a Budapest Sportiroda (BSI) és a Sportaktív SE közös eseményén, a 2. K&H olimpiai kerékpáros napon. A városligeti 56-osok terén és a főváros kerékpárútjain megtartott programokon a hazai kerékpározás kiemelkedő alakjai mellett olimpiai, világ- és Európa-bajnokok is részt vettek. A „Gizmo-show" alkalmával összesen 7 olimpiai aranyérem tulajdonosát…
szept. 12
7:48
US Open: Csak látványos tenisszel győzhetek - Rafael Nadal (She)
Rafael Nadal szerint csak abban az esetben védheti meg címét az amerikai nyílt bajnokság hétfő esti döntőjében Novak Djokovics ellen, ha látványos teniszt játszik.
szept. 12
8:24
WNBA: Katie Smith történelmet írt; vége az alapszakasznak (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának utolsó játéknapján a címvédő Seattle 81–70-re győzött a Chicago ellen, a Storm klasszisa, Katie Smith pedig a mérkőzésen szerzett 19 pontjával átlépte a hatezres álomhatárt, ami korábban csak két játékosnak sikerült a liga történetében.
szept. 12
8:42
Brazília: az élboly rossz napja, kikapott a Cor, a Sao Paulo, botlott a Vasco (She)
Nem teljesítettek túl fényesen a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság élmezőnyében szereplő csapatok: a Corinthians, a Sao Paulo és a Botafogo kikapott, míg a Vasco da Gama döntetlent játszott.
szept. 12
8:45
Végig kézben kell tartanom a meccset - Rafael Nadal (Agroinform)
Rafael Nadal szerint csak abban az esetben védheti meg címét az amerikai nyílt bajnokság hétfő esti döntőjében Novak Djokovic ellen, ha látványos teniszt játszik.
szept. 12
9:00
Videó: közel 60 méteres góllal sokkolták a Barcelonát hazai pályán (She)
Természetesen nem az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság címvédőjéről van szó, hanem a második vonalban szereplő Barcelona B-ről. A katalánok hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedtek az első osztályból kiesett Deportivo La Corunától, amelynek győztes gólja parádésra sikeredett. Andres Guardado alig, hogy átlépett a félpályán, mint egy 60 méterről azonnal kapura lőtt, a labda a kint álló kapus…
szept. 12
9:02
Argentína: nyert, és az élre állt a Boca Juniors, kikapott az Independiente (She)
A Boca Juniors 1–0-ra megverte hazai pályán a San Martín San Juant az argentin labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában, így vezeti a tabellát.
szept. 12
9:18
Tenisz: a US Opent megnyerő Stosur a 7., Arn a 66. a ranglistán (She)
A tegnap a US Open döntőjét az amerikai Serena Williams ellen megnyerő ausztrál Samantha Stosur három helyet előrelépve a hetedik helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyen továbbra is a dán Caroline Wozniacki áll az élen.
szept. 12
9:18
Stosur nyerte a US Opent (Metropol)
Óriási meglepetésre az ausztrál Samantha Stosur nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot női egyesben, miután helyi idő szerint vasárnap két sima játszmában legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Serena Williamst. Stosur pályafutása első Grand Slam-diadalát szerezte meg New Yorkban 1 óra 13 perc alatt.
szept. 12
9:20
Öttusa-vb: Demeter Bence és Cseh Krisztina alkotja a vegyes váltót (She)
A junior-világbajnok Demeter Bence és Cseh Krisztina alkotja a magyar csapatot a vegyes váltók versenyében hétfőn, a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.
szept. 12
9:21
Győzött a New York Jets és a Washington Redskins is hazai pályán (Agroinform)
Az NFL 1. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a New York Jets hazai pályán 27–24-re legyőzte a Dallas Cowboyst. Nyert a címvédő Green Bay is még a pénteki mérkőzésen, valamint a Washington Redskins is legyőzte az Eli Manning irányította New York Giants-et.
szept. 12
9:23
Wozniacki vezet, Stosur feljött, Arn a 66. (Agroinform)
A US Open győztese, az ausztrál Samantha Stosur három helyet előrelépve a hetedik helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a dán Caroline Wozniacki áll az élen. A legjobb magyar, Arn Gréta a 66. helyen áll.
szept. 12
9:36
Kerékpár: Contador jövőre indulna a Vueltán - meg is nyerné (She)
A jelenkor egyik legjobbjának számító spanyol Alberto Contador, aki nem indult a vasárnap – a spanyol Juan José Cobo győzelmével –  befejeződött Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyen, azt mondta, hogy jövőre ismét rajthoz áll hazája háromhetes viadalán.
szept. 12
9:39
Demeter Bence és Cseh Krisztina indul a vegyesváltóban (Agroinform)
A junior-világbajnok Demeter Bence és Cseh Krisztina alkotja a magyar csapatot a vegyesváltók versenyében hétfőn, a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.
szept. 12
9:41
Serena Williams megint a bíróval vitázott, jövőre eltilthatják - videó (Agroinform)
A 2009-es tornához hasonlóan kritikus pillanatban ismét a mérkőzésvezetővel akadt gondja Serena Williamsnek. A sportszerűtlenül reagáló amerikait jövőre akár el is tilthatják a US Opentől.
szept. 12
9:54
Videó: csaknem 60 méteres góllal sokkolták a Barcelonát hazai pályán (She)
Természetesen nem az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság címvédőjéről van szó, hanem a második vonalban szereplő Barcelona B-ről. A katalánok hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedtek az első osztályból kiesett Deportivo La Corunától, amelynek győztes gólja parádésra sikeredett. Andrés Guardado alighogy átlépett a félpályán, mintegy 60 méterről azonnal kapura lőtt, a labda pedig a kint álló…
szept. 12
9:56
Kerékpár: Contador jövőre indulna a Vueltán - és újra meg akarja nyerni (She)
A jelenkor egyik legjobbjának számító spanyol Alberto Contador, aki nem indult a vasárnap – a spanyol Juan José Cobo győzelmével –  befejeződő Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyen, azt mondta, hogy jövőre ismét rajthoz áll hazája háromhetes viadalán.
szept. 12
9:57
Fernando Torres már Villas-Boasnál is kegyvesztett lett (Agroinform)
A gólképtelen spanyol világbajnok legutóbb Sunderlandben már csak a kispadon kapott helyet, a Manchester United elleni rangadón is kimaradhat a kezdőből.
szept. 12
9:58
NB I: Kis Károly szerint a Paks győztes meccset adott döntetlenre (She)
A tegnapi Paksi FC–Diósgyőr (1–1) bajnoki után a hazaiak szakvezetője, Kis Károly arról beszélt, hogy győztes meccset adtak döntetlenre, míg a DVTK vezetőedzője, Benczés Miklós szerint igazságos eredmény született.
szept. 12
10:00
Haladás: Nagy I Gábornak elszakadt a bokaszalagja, gipszben van (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás középpályása, Nagy I Gábor súlyosan megsérült a szombathelyiek Videoton ellen 1–0-ra elveszített szombati bajnokiján, és a futballista külső bokaszalagja elszakadt, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy törése is van-e a játékosnak.
szept. 12
10:12
Videó: 50 méteres góllal sokkolták a Barcelonát hazai pályán (She)
Természetesen nem az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság címvédőjéről van szó, hanem a második vonalban szereplő Barcelona B-ről. A katalánok hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedtek az első osztályból kiesett Deportivo La Corunától, amelynek győztes gólja parádésra sikeredett. Andrés Guardado alighogy átlépett a félpályán, mintegy 50 méterről azonnal kapura lőtt, a labda pedig a kint álló…
szept. 12
10:15
Letöltendő börtönbüntetést kaphatnak a balhézó Fradi-szurkolók (Agroinform)
Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért tíz ferencvárosi drukkerre, akik a 2010. szeptember 11-én rendezett Újpest–Ferencváros (6-0) élvonalbeli futballmérkőzésen követtek el rendbontást.
szept. 12
10:30
Férfi kosárlabda: a Scola vezérelte argentinok lettek Amerika bajnokai (She)
A legnagyobb sztárjait felvonultató, házigazda Argentína nyerte meg a pánamerikai bajnokságot, miután a tegnapi fináléban 80–75-re legyőzte Brazíliát. Argentína története során másodszor nyerte meg az Észak-, Közép- és Dél-Amerika legjobbjait felvonultató tornát.
szept. 12
10:32
Jaroszlavli tragédia: elhunyt Galimov, az egyetlen „túlélő” sportoló (She)
Belehalt sérüléseibe Alekszandr Galimov, az oroszországi Jaroszlavlban múlt szerdán repülőgép-szerencsétlenségben odaveszett Lokomotiv jégkorongcsapat egyetlen túlélő tagja: vele az áldozatok száma 44-re emelkedett.
szept. 12
10:33
Tömegverekedést robbantott ki a bíró - videó (Agroinform)
Costa Ricában a Herediano és a Alajuelense összecsapása hat kiállítással ért véget, miután a játékvezető egyik ítélete óriási balhét robbantott ki.
szept. 12
10:48
Videó: a női kézisek új szövetségi kapitánya ezeken változtatna (She)
Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a helyszínen tekintette meg a Győri ETO–Ferencváros NB I-es rangadót. A norvég edző a meccs után az NSO Tv kérdésére elmondta, hogy a válogatottnak miben kell erősödnie és ezt rövid idő alatt véghez is lehet vinni.
szept. 12
10:50
Hollandia: Sűrűn kerülhetek a kapu elé, amolyan mindenes leszek - Vadócz (She)
Három év után visszatért az NEC-hez Vadócz Krisztián, aki szombat este már be is mutatkozott régi-új csapatában. A spanyol Osasunától a nyáron szerződtetett válogatott középpályás az 58. percben csereként lépett pályára a De Graafschap otthonában 1–0-ra elveszített mérkőzésen.
szept. 12
10:52
Panathinaikos: Rudolf megérkezett, a szurkolók kedvére szeretne tenni (She)
Rudolf Gergely már a helyszínen tekintette meg a Panathinaikosz PAS Jannina ellen 3–1-re megnyert bajnokiját, és az athéni csapat magyar szerzeménye bízik benne, hogy a szurkolók kedvére tud majd tenni.
szept. 12
10:54
US Open: Serena Williams nem emlékszik a dühkitörésére (She)
Nem emlékszik az Amerikai nyílt teniszbajnokság vasárnap elvesztett döntőjében mutatott botrányos viselkedésére Serena Willams, aki meglepetésre simán kikapott az ausztrál Samantha Stosurtól.
szept. 12
11:06
Golf: megint egy kupa a csodajátékosnak, lassan számolni is nehéz (She)
A legtekintélyesebb golfsorozatban, a férfiak tengerentúli PGA-körversenyén ezen a hétvégén nem rendeztek versenyt, de így is akadt esemény bőven. Az élre a tajvani csodagolfozó nő, Cseng Ja-ni pályafutásának 10. amerikai diadala kívánkozik.
szept. 12
11:09
Kökény már az ötgólos Fradi-vereséggel is elégedett lett volna (Agroinform)
A Ferencváros ügyvezető igazgatója a Győr elleni találkozó előtt elmondta a ferencvárosi játékosoknak, hogy nem a győzelem a cél Pálingerék otthonában.
szept. 12
11:24
Panathinaikosz: Rudolf megérkezett, a szurkolók kedvére szeretne tenni (She)
Rudolf Gergely már a helyszínen tekintette meg a Panathinaikosz PASZ Jannina ellen 3–1-re megnyert bajnokiját, és az athéni csapat magyar szerzeménye bízik benne, hogy a szurkolók kedvére tud majd tenni.
szept. 12
11:26
Kosárlabda: Hanga Ádám irányítóként szerepelt a Manresában (She)
Felkészülési meccsen győzött a Spanyolországban légióskodó két magyar játékos kosárlabdacsapata.
szept. 12
11:27
Nagy I Gábor szalagszakadást szenvedett, gipszben van a lába (Agroinform)
A Haladás középpályása a Videoton elleni találkozón sérült meg, és hosszú hetekre kidőlt Aczél Zoltán csapatából.

Keresés