2011. szeptember 25. vasárnap

szept. 25
0:12
Én pont csípőműtétre várok, tehát én már nem tudok játszani - Aczél Zoltán (Agroinform)
Aczél Zoltán, a Haladás és Zoran Szpisljak, az Újpest FC trénere a csapataik mérkőzését követő sajtótájékoztatón értékeltek.
szept. 25
0:15
Primera División: Messi vezérletével a Barca elgázolta az Atléticót (She)
A Barcelona labdarúgócsapata súlyos vereséget mért az Atlético Madridra a Primera División 6. fordulójának szombat esti rangadóján: a három gólt szerző Lionel Messi vezette katalán csapat 5–0-ra győzött.
szept. 25
0:16
Ötössel küldte haza a Barcelona az Atléticót (Agroinform)
Lionel Messi triplázott, már nyolcgólos a bajnokságban. A Barca idei három hazai bajnokiját 18-0-ás gólkülönbséggel hozta.
szept. 25
0:48
Totti kedvenc ellenfelével szemben vezeheti győzelemre a Romát (Agroinform)
A Farkasok kapitánya már 15 gólt lőtt karrierje során a Parmának, amely ellen illene begyűjtenie első győzelmét csapatának.
szept. 25
7:09
Chelsea: Drogba örül, hogy élve megúszta a Norwich elleni sérülését (She)
Didier Drogba, a Chelsea futballistája egy nyilatkozatában kijelentette: örül, hogy egyáltalán életben maradt, amikor egy hónapja a Norwich kapusa egy légi párbaj során ököllel fejbe ütötte őt, elájult és percekig ápolásra szorult.
szept. 25
7:45
Dél-Amerika: nyolc veretlen meccs után otthon bukott bajnokit a Santos (She)
Nyolc veretlenül megvívott bajnoki mérkőzés után megbicsaklott a sérült Neymart nélkülöző Santos nagy felzárkózása a brazil labdarúgó-bajnokságban. A pontvadászat 25. fordulójában a bajnokság elején pocsékul szereplő, de az elmúlt meccseken magára találó, legutóbbi négy fellépésén diadalmaskodó Sao Pauló-i csapat otthon kapott ki 3–2-re a Figueirensétől.
szept. 25
8:03
Davis-kupa: Muster szerint Nadalon múlik a spanyolok sikere (She)
Thomas Muster, minden idők egyik legjobb osztrák teniszezője úgy véli, hogy a december elején esedékes Davis-kupa-döntőben a spanyolok jóval esélyesebbek az argentin alakulatnál.
szept. 25
8:05
Vitorlázás: újabb versenyt nyert meg a Balatonon Litkey Farkas (She)
Újabb Balaton-kerülő viadalt nyert meg Litkey Farkas.
szept. 25
8:36
Thomas Muster a spanyolokat favorizálja (Agroinform)
Thomas Muster, minden idők egyik legjobb osztrák teniszezője úgy véli, hogy a december elején esedékes Davis Kupa-döntőben a spanyolok jóval esélyesebbek az argentin alakulatnál.
szept. 25
8:54
A Santos elnöke szerint Neymar megtartása nemzeti érdek (Agroinform)
Luis Álvaro Ribeiro, a Santos elnöke azt nyilatkozta, "nemzeti érdek", hogy Neymar Brazíliában maradjon.
szept. 25
8:57
Remek a Barcelona: a Bolha ezerszer nagyobb a Tigrisnél (Infostart)
A Barcelona újabb fölényes győzelmet aratott a Camp Nouban, bajnoki mérkőzésen: 5-0-ra gázolta le az Atlético Madridot. A mérkőzés előtt a Marca azt találgatta, vajon a Tigris (Radamel Falcao, az Atlético új kolumbiai csillaga), vagy a Bolha (Lionel Messi) lesz-e a "nagyobb". A kérdés nem kérdés: a Bolha ezerszer nagyobb, mint a Tigris. Messi mesterhármast lőtt "kedvenc" ellenfelének.
szept. 25
9:15
Inter: Diego Milito Gasperininek ajánlotta a Bologna elleni sikert (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata szombaton 3–1-re legyőzte a Serie A 5. fordulójában a Bolognát. A milánói győztes gól szerzője, a 81. percben tizenegyesből betaláló Diego Milito meglepő módon a héten kirúgott edzőnek, Gian Piero Gasperininek ajánlotta a sikert.
szept. 25
9:17
Ajánló: Kecskeméten a Fradi, Szicílián a Juventus - vasárnapi program (She)
Vasránap délután Kecskeméten játszik a labdarúgó NB I-ben eddig botladozó Ferencváros, míg az eddig veretlen Győr a diósgyőri oroszlánbarlangba látogat. Angliában Buzsáky Ákos QPR-ja az Aston Villával meccsel hazai pályán, míg Olaszországban a jól rajtoló Juventus Cataniában vendégszerepel, a nyeretlen Roma pedig a Parma ellenfele lesz a Stadio Ennio Tardiniben.
szept. 25
9:36
Drogba: örülök, hogy élve megúsztam (Metropol)
Didier Drogba, a Chelsea futballistája egy nyilatkozatában kijelentette: örül, hogy egyáltalán életben maradt, amikor egy hónapja a Norwich kapusa egy légi párbaj során ököllel fejbe ütötte őt, elájult és percekig ápolásra szorult.
szept. 25
9:48
Javier Pastore duplázott új csapatában - videó (Agroinform)
A francia labdarúgó-bajnokság szombati mérkőzésén a listavezető Montpellier otthonában nyert 3-0-ra a nyáron sztárok sorát leigazoló Paris Saint-Germain.
szept. 25
9:50
A spanyol Martinet Sanchez győzelmével zárult a verseny (Agroinform)
A hatodik helyen kiemelt spanyol Maria Jose Martinez Sanchez nyerte meg vasárnap a 220 ezer dollár összdíjazású szöuli női tenisztornát, miután a fináléban két szoros játszmában legyőzte a kazah Galina Voszkobojevát.
szept. 25
9:51
Videó: drámai végjáték után kaptak ki Szabicsék a rangadón (She)
Hiába vezetett Darko Bodul korai góljával az osztrák labdarúgó-bajnokság címvédője, a Sturm Graz, a Szabics Imrét 81. percig bevető csapat azonban pont nélkül maradt. Az Austria Wien elleni bécsi rangadó 80. percében Michael Lindl egy lapos lövéssel egyenlített, majd négy perccel később Nacer Barazite két ember között pörgetett a kapuba. A magyar válogatott támadónak volt egy remek lövése, de…
szept. 25
9:53
DVTK: a miskolciak telt házra számítanak a Győr elleni meccsen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőrnél telt házra számítanak a ma 18 órakor kezdőd Győr elleni bajnokin.
szept. 25
9:55
Videó: Nincs több ingázás, már kisujjból is mennek a gyakorlatok - Berki (She)
Berki Krisztián világ- és Európa-bajnok tornász az október 7-én kezdődő tokiói világbajnokság előtt az NSO Tv-nek mesélt felkészüléséről, az utazást megelőző időszakról. Berki elmondta, eljutott egy olyan szintre, hogy már azonnal meg tudja csinálni a gyakorlatokat az összes szeren és mentálisan már teljesen felkészült a vb-re. Háromrészes interjúnk második része következik.
szept. 25
10:06
Történelmi mérkőzésre kerül sor a "kiscsapatok" napján (Agroinform)
Öt találkozót rendeznek vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában, a "kiscsapatok" napján hatalmas küzdelem várható.
szept. 25
10:08
A második hely a tét a Werder Bremen számára (Agroinform)
A Werder Bremen a Hertha Berlin elleni esetleges vasárnapi győzelmével a második helyre ugorhat fel a Bundesliga tabelláján.
szept. 25
10:09
Újpest: a klub hétfőn tárgyal Pollákkal, ezután döntenek a sorsáról (She)
Az Újpest Haladás ellen 4–1-re megnyert bajnokiját követően a lila-fehérek ügyvezető igazgatója, Bartha Csaba is nyilatkozott a sajtótájékoztatón, aki elmondta, a klub sportigazgatója és vezetőedzője hétfőn beszél Pollák Zoltánnal, és ezután döntenek a sorsáról.
szept. 25
10:11
Túraautó: Gyulay Zsolt hosszú távon gondolkozik a vb-sorozatban (She)
Ahogy arról korábban már hírt adtunk, az idei remek szervezésnek köszönhetően 2012-ben is hazánkban köszönthetjük a világ autósportjának második legnépszerűbb sorozatát, a WTCC-t. A túraautósok világbajnoki küzdelmének május 6-i futamát a Hungaroringen rendezik. Ugyanakkor a rally szakág sem panaszkodhat, az IRC-bajnokság idén debütált Pécsen, és annyira elnyerte a jogtulajdonos tetszését,…
szept. 25
10:24
Arn Gréta két szettben jutott tovább második fordulóban (Agroinform)
Arn Gréta vasárnap legyőzte a svéd Sofia Arvidssont, így bejutott a 2,05 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna második fordulójába.
szept. 25
10:42
Egyszerűen jobbak voltunk az Atléticónál - Pep Guardiola (Agroinform)
A katalánok trénere szerint keményen megdolgoztak a sikerért, míg Gregorio Manzano úgy látja: a Barca otthonában labdabirtoklási fölényt kialakítani fizikailag lehetetlen.
szept. 25
10:45
Tenisz: Arn Gréta győzelemmel kezdett a tokiói tornán (She)
Arn Gréta vasárnap legyőzte a svéd Sofia Arvidssont, így bejutott a 2.05 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna második fordulójába.
szept. 25
10:47
Videó: Horváth Gábor a legjobb helyen állt, közelről lőtt gólt a Venlónak (She)
Megszerezte első bajnoki gólját a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő ADO Den Haag csapatában Horváth Gábor. A magyar védő a Venlo elleni hazai meccs 40. percében egy szöglet utáni megcsúsztatott labdába tette bele a lábát, ahonnan az a kapuba pattant. A négyszeres válogatott játékos a Scheveningen elleni hétközi kupamérkőzésen is betalált.
szept. 25
11:03
Salakmotor: Jonssoné a Horvát Nagydíj, de Hancock a világbajnok (She)
A salakmotoros-világbajnokság horvátországi nagydíján a svéd Andreas Jonsson győzött, viszont a világbajnoki címet 1997 után másodszor az amerikai Greg Hancock szerezte meg, mivel előnye a továbbiakban behozhatatlanná vált.
szept. 25
11:21
Amerikai futball: fővárosi győzelmekkel indult a Fall Bowl (She)
Szombat délután Budapesten rendezték meg a legrangosabb hazai amerikaifutball-sorozat idei első fordulóját. A Népligetben tartott kettős rangadón előbb a Budapest Wolves diadalmaskodott a Nyíregyháza felett 49–16-ra, majd a Budapest Cowboys győzte le a Győr Sharks gárdáját 21–7-re.
szept. 25
11:36
Csodás ollózós gól Argentinából - videó (Agroinform)
Az argentin Arsenal Sarandi 22 éves csatára, Lisandro Lopez csapata 2-2-re végződő bajnokiján egy szöglet után ollózott csodaszép gólt.
szept. 25
11:38
A sírból hoztuk vissza az egy pontot - Kondás Elemér (Agroinform)
A Debrecen a rendes játékidő után értékesített tizenegyessel mentett pontot a Kaposvár vendégeként az OTP Bank Liga 10. fordulójának szombati mérkőzésén.
szept. 25
11:54
Mióta átvettem a csapatot veretlenek vagyunk - Marijan Vlak (Agroinform)
A horvát szakember irányításával öt bajnoki mérkőzést játszott a Vasas, de egyetlen találkozón sem kapott ki.
szept. 25
11:56
Patrick Makau megdöntötte Gebrselassie világcsúcsát (Agroinform)
A kenyai Patrick Makau új világcsúccsal, 2:03:38 órás eredménnyel nyerte meg vasárnap a Berlin Marathont.
szept. 25
11:57
Manchester United: Wayne Rooney több mint egy hétre kidőlt (She)
Wayne Rooney nem kapott szerepet a Stoke City elleni, 1–1-es döntetlennel végződő tegnapi bajnokin, és a „vörös ördögök” menedzsere, Sir Alex Ferguson elmondta, a futballista várhatóan több mint egy hetet kihagy húzódása miatt.
szept. 25
12:12
A Szolnok után a Honvéd is megnyerte selejtezőcsoportját (Agroinform)
A Szolnok után a Honvéd is csoportja első helyét megszerezve jutott tovább a második körbe a férfi vízilabdacsapatok Eurokupájában.
szept. 25
12:30
Szivicsnek a maximum is kevés a Fradi ellen (Agroinform)
Vasárnap két mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 10. fordulója. A kieső helyen lévő Ferencváros az ötödik forduló óta veretlen Kecskeméthez látogat.
szept. 25
12:48
Megszűnik az újpesti vízilabda-szakosztály (Agroinform)
A férfi vízilabda-bajnokság egyik osztályában sem indít csapatot a legsikeresebb magyar klub, az Újpesti TE.
szept. 25
12:51
Vízilabda: a Honvéd is csoportelsőként került tovább az Ek-ban (She)
A Szolnok után a Honvéd is csoportja első helyét megszerezve jutott tovább a második körbe a férfi vízilabdacsapatok Európa-kupájában. A Kőér utcaiak a grúz fővárosban rendezett első selejtezőkörös sorozat vasárnapi befejező napján a legfőbb rivális horvát Medvescak legyőzésével végeztek hatcsapatos csoportjuk élén.
szept. 25
13:06
Jövőre is lesz WTCC- és IRC-futam Magyarországon (Agroinform)
A túraautó-világbajnokság (WTC), illetve az IRC rali-vb is visszatér jövőre Magyarországra.
szept. 25
13:24
A Szeged csoportgyőztesként kvalifikálta magát a BL-főtáblájára (Agroinform)
Győzött a Szeged férfi vízilabdagárdája a Bajnokok Ligája vasárnapi zárómeccsén, így csoportelsőként került a 16 csapatos főtáblára.
szept. 25
13:27
Férfi vízilabda BL: a Szeged csoportelsőként BL-főtáblás (She)
Győzött a Szeged férfi vízilabdagárdája a Bajnokok Ligája vasárnapi záró meccsén a pekingi olimpiai bajnok Varga Dénessel felálló horvát Primorje Rijeka ellen, így csoportelsőként került a 16 csapatos főtáblára.
szept. 25
13:42
Diósgyőrben nem csak az ETO-ra, hanem Pollákra is figyelnek (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 10. fordulójának a záró találkozóján a hazai pályán életveszélyes Diósgyőr az eddig mindössze két pontot veszítő Győrt fogadja.
szept. 25
13:45
Vízilabda: a Honvéd is csoportelsőként jutott tovább az Ek-ben (She)
A Szolnok után a Honvéd is csoportja első helyét megszerezve jutott tovább a második körbe a férfi vízilabdacsapatok Európa-kupájában. A Kőér utcaiak a grúz fővárosban rendezett első selejtezőkörös sorozat vasárnapi befejező napján a legfőbb rivális horvát Medvescak legyőzésével végeztek hatcsapatos csoportjuk élén.
szept. 25
13:47
Férfi vízilabda BL: Vasas-siker a Panathinaikosz ellen (She)
A Vasas férfi vízilabdacsapata 11–5-re nyert utolsó mérkőzésén a mindhárom fellépésén vesztes görög Panathinaikosz ellen, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé a Bajnokok Ligája zágrábi selejtezőcsoportjában.
szept. 25
14:00
Vettel győzött, de még nem bajnok (Agroinform)
Mozgalmas, de nem éppen izgalmas futamon szerezte meg idei kilencedik sikerét Sebastian Vettel - a németnek már csak egy pont kell a bajnoki címhez.
szept. 25
14:18
A Vasas legyőzte a Panathinaikoszt, szinte biztos a BL-főtábla (Agroinform)
Nyert 11-5-re a Vasas férfi vízilabdacsapata utolsó mérkőzésén a mindhárom fellépésén vesztes görög Panathinaikosz ellen, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé a Bajnokok Ligája zágrábi selejtezőcsoportjában.
szept. 25
14:20
Hátrányból tudott nyerni a Mallorca a Sociedad ellen (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnap déli mérkőzésén a Mallorca 2-1-re legyőzte a Real Sociedad együttesét.
szept. 25
14:21
Primera División: a Mallorca egy góllal győzött a Sociedad ellen (She)
A Mallorca 2–1-re győzött a Real Sociedad ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának vasárnapi déli mérkőzésén.
szept. 25
14:23
Videó: halálos áldozatot is követelt az óriási lelátói rendbontás Peruban (She)
Nagy késéssel indult és tragédiával végződött a perui labdarúgó-bajnokság rangadója, az Universitario–Alianza Lima (2–1). A limai Monumental Stadionban ugyanis a vendégek szurkolói és a hazai drukkerek a szervezetlenség következtében egy szektorba kerültek, így elkerülhetetlen volt, hogy összeverekedjenek. A rendőrség ezután közbeavatkozott, kiterelte az Alianza-drukkereket a lelátóról. Ekkor…
szept. 25
14:36
Szurkolói rendbontás Peruban, egy ember az életét vesztette - videó (Agroinform)
A Peruban klasszikus rangadónak számító Universitario-Alianz Lima találkozó alatt a két szurkolótábor egymásnak esett és elszabadult a pokol.

Keresés