2011. szeptember 16. péntek

szept. 16
0:00
El: Szabics gólt lőtt, de kikapott a Sturm, nyert az Atlético - eredmények (She)
Huszonnégy mérkőzéssel kezdetét vette az Európa-liga csoportköre. Összeállításunkban egy helyen megtekintheti a játéknap összes eredményét.
szept. 16
0:04
El: Falcao szerint fontosabb volt a győzelem, mint hogy ő gólt lőjön (She)
Góllal mutatkozott be új csapatában az Európa-liga küzdelmeiben a sorozat előző kiírásának gólkirálya, a Porto mezét az Atlético Madridéra felcserélő támadó, Falcao.
szept. 16
0:08
Videó: Szabics Imre gyönyörű gólja a Lokomotiv Moszkva ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Szabics Imre betalált a Lokomotiv Moszkva ellen az Európa-liga első fordulójában. Nézze meg a magyar válogatott támadójának találatát!
szept. 16
0:18
El: az Udinese edzője, Francesco Guidolin megvédte fiatal játékosait (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének első fordulójában az I-csoportban az Udinese egygólos hátrányt ledolgozva 2–1-re nyert a francia Rennes ellen, de játéka igencsak hagyott kívánnivalót maga után.
szept. 16
0:22
Tenisz: kiesett a második kiemelt Québecben, Czink éjjel játszik (She)
A második helyen kiemelt cseh Lucie Safarová máris kiesett a Québecben zajló WTA-tornáról egyesben, miután két játszmában kikapott honfitársától, Andrea Hlavackovától.
szept. 16
0:57
A McLaren, mint szolgáltatás-exportőr? (Agroinform)
Egy F1-es csapat mára jóval több, mint puszta sportszervezet: egyszerre iparági nagyvállalat, termelési egység, és precíz munkatervet végreható gyár. A McLaren azonban ezzel sem elégedett meg, új dimenziókat keresett.
szept. 16
1:01
Pintér Attila lehet Paulo Sousa utódja a Videoton kispadján? (Agroinform)
Az egykori győri szakember a hétvégi Haladás elleni találkozón a fehérvári stadion lelátóján jegyzetelt, de a Vasas elleni eredményen múlhat az érkezése.
szept. 16
1:15
Szabics gólja is az első forduló öt legszebb találata között - videó (Agroinform)
Megpróbáltuk kiválasztani az öt leglátványosabb találatot, melyek közé beválaszottuk Szabics Imre Lokomotiv Moszkvának lőtt gólját is. Szerinted melyik volt a játéknap legszebb találata?
szept. 16
2:24
Győzelmet ígér a Diósgyőr (Blikk)
Miskolc - A labdarúgó-bajnokság élvonalában újonc diósgyőriek jó hazai sorozatuk folytatásra törekszenek, amikor ma a kaposváriakat fogadják.
szept. 16
6:36
Tenisz: Czink két és fél órás meccsen kapott ki Hantuchovától (She)
Bár az első szettet óriási csatában, rövidítésben megnyerte Czink Melinda az első helyen kiemelt Daniela Hantuchová ellen a québeci WTA tenisztorna második fordulójában, a szlovák fordítani tudott, és ezzel a magyar hölgy búcsúzott a küzdelmektől.
szept. 16
6:36
Igaly Diána nem adja fel (Behaviour)
Igaly Diána a belgrádi sportlövő-világbajnokságon nem tudta megszerezni a londoni indulást érő kvótát, ezzel eldőlt, hogy a 2004-es athéni játékok skeetlövő bajnoka lemarad a jövő nyári olimpiáról. Igaly a Népszavának azt mondta, nem adja fel álmait, és folytatja a versenyzést, még akár a 2016-os riói olimpiai szereplést is megcélozhatja.
szept. 16
6:38
Légióssors: Szélesiék kizárása hivatalos, szabadon távozhat a védő (She)
A görög sportdöntőbíróság határozata szerint a fogadási csalással vádolt Kavala és Olympiakosz Volosz, Szélesi Zoltán klubja sem tagja a görög első osztályú labdarúgó-bajnokság mezőnyének, a csapatokat a negyedik vonalba sorolták vissza. A magyar válogatott védő a döntés értelmében szabadon igazolhatóvá vált.
szept. 16
6:54
Autósport: szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett a síugró (She)
Összetörte autóját egy sebességi rekordkísérlet alkalmával Adam Malysz, a lengyelek tavaly visszavonult síugró világbajnoka. A 33 éves háromszoros Világkupa-győztes sportember sikeresen megdöntötte a Zagan melletti versenypálya 176 kilométer per órás csúcsát, s amikor 180-nal száguldott kocsija felborult, és a tetején állt meg.
szept. 16
6:54
Hibátlan magyar váltók (Behaviour)
A nők keddi sikere után tegnap a magyar férfi váltó is aranyérmes lett a moszkvai olimpiai kvalifikációs világbajnokság befejező napján. A Marosi Ádám, Tibolya Péter, Kasza Róbert összeállítású gárda a koreaiakat és az ukránokat utasította maga mögé.
szept. 16
6:56
Arab Emírségek: Maradona vereséggel nyitott az al-Vaszl kispadján (She)
Vereséggel mutatkozott be az arab emírségekbeli al-Vaszl labdarúgó-csapatának kispadján Diego Maradona. A tavalyi világbajnokságon az argentin válogatott szövetségi kapitányaként tevékenykedő, a torna után menesztett edző együttese az al-Dzsazirától kapott ki 4–3-ra.
szept. 16
6:56
Perel az MNV a Fradi-pálya miatt (Behaviour)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. az állami vagyonnal történő felelős gazdálkodás követelményének megfelelve pert indított az Esplanade Kft.-vel szemben az Üllői úti Albert-stadion felújításának elmaradása miatt - közölte a vagyonkezelő csütörtökön az MTI-vel.
szept. 16
6:58
Parasport: Budapesten lehet a 2013-as nyári siketlimpia (She)
A Hallássérültek Nemzetközi Sportszövetsége (ICSD) támogatja Budapest 2013-as siketlimpiai törekvéseit. A szervezet vezető testülete a csütörtöki római ülésén teljes egyetértésben, egyhangúlag részesítette előnyben a magyar pályázatot.
szept. 16
6:58
Előkerült Orosz László holtteste (Behaviour)
A május végén eltűnt Orosz László kosárlabdázó holttestére bukkantak egy Sopronhoz közeli erdőben, egy középiskolásokból álló kirándulócsoport találta meg az erősen oszlásnak indult, mumifikálódott tetemet.
szept. 16
7:00
Kecskemét: újabb 30 millió a klubnak (Behaviour)
Újabb 30 millió forintot kap az önkormányzati tulajdonú Kecskeméti KSE sportklub azután, hogy tegnapi ülésén ezt a fideszes többségű városi közgyűlés megszavazta. Döntöttek ugyanakkor egy vizsgálóbizottság felállításáról is a klub ügyeinek tisztázására. Az ülésen MSZP-s és LMP-s politikusok nehezményezték: bár a helyi TV riportot kért az ügy kapcsán, ez nem valósult meg, a városháza vélhetően…
szept. 16
7:02
Sousa: durvább, mint Zidane (Behaviour)
Paulo Sousa, a Videoton labdarúgócsapatának portugál edzője megirigyelhette Zinedine Zidane kétes dicsőségét. Vagy csak ugyanúgy elszakadt nála az a bizonyos cérna, mint a francia válogatott középpályásnál 2006-ban.
szept. 16
7:12
Tenisz: Czink két és fél órás meccsen kikapott Hantuchovától (She)
Bár az első szettet óriási csatában, rövidítésben megnyerte Czink Melinda az első helyen kiemelt Daniela Hantuchová ellen a québeci WTA tenisztorna második fordulójában, a szlovák fordítani tudott, és ezzel a magyar hölgy búcsúzott a küzdelmektől.
szept. 16
7:14
NB II: a Nyíregyháza havi 2 millióért bérli a stadiont és a klubházat (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza futballcsapata megállapodott a Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft.-vel a stadion bérléséről. A klub tulajdonosa – az önkormányzat segítsége híján – havi kétmillió forintért bérli a stadiont és a klubházat.
szept. 16
7:30
Duisburg: a csapat stílusa fekszik Lázoknak, ezért nem Angliába ment (She)
A szerdán a Duisburghoz szerződő Lázok János biztos benne, hogy jól döntött, amikor több angol klub ajánlatát visszautasítva aláírt a német másodosztályú egyesülethez.
szept. 16
7:30
Árverésen a dzsúdósztárok felszereelése (Behaviour)
Jótékony célra árverezi el felszerelését a paksi dzsúdósport két kiemelkedő alakja, Kovács Antal és Braun Ákos.
szept. 16
7:48
Kecskemét: csökkent a futballklub és a KSE városi támogatása (She)
Kecskemét önkormányzatának közgyűlése a nyári szünet utáni első közgyűlésén elfogadta a 2011. évi költségvetésről szóló rendelet módosítását, amelyben a sportot érintő pénzösszegekről is döntött. Ez alapján a KSE Kft. 24 millióval, a KTE labdarúgócsapatot működtető vállalkozás 22.5 millióval kapott kisebb összeget, mint tavaly ilyenkor.
szept. 16
8:06
Bíróság dönt a Fradi-pályáról (Blikk)
Budapest - Perre megy az állam a Fradi-stadion miatt. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) bírósághoz fordult, mert az Esplanade Kft.-t nem tartotta be a határidőt, és nem újította fel vagy épített új arénát a zöld-fehér futballcsapatnak.
szept. 16
8:09
New Yorkban fut először maratonit az ötszörös olimpiai bajnok (Agroinform)
Korábban unalmasnak vélte a maratoni futást, így nem próbálkozott vele, idén novemberben viszont rajthoz áll New Yorkban a sífutó, Thomas Alsgaard.
szept. 16
8:11
A versenyzők kérésére visszaállnak a régi szabályok (Agroinform)
Két verseny pontszáma ismét kiesik majd az összetett Világkupa értékeléséből - erről döntött nyáron a Nemzetközi Biatlon Szövetség (IBU).
szept. 16
8:24
Szabics hiába lőtt gólt, a Sturm kikapott az Európa Ligában (Infostart)
Mind a három angol és mindkét német csapat döntetlent játszott az Európa Liga csoportkörének első fordulójában. Még kevésbé ment az osztrákoknak: mindhárom csapatuk kikapott - annak ellenére is, hogy a Sturm csatára, Szabics Imre gólt szerzett Grazban. Fölényesen győzött Juhász Roland Anderlechtje. A három holland egyesület a lehetséges kilencből hét pontot gyűjtött.
szept. 16
8:24
Autósport: Kiss Pál Tamás kipróbálta Szalay Balázs tereprali-autóit (She)
Szalay Balázs meghívását elfogadva Kiss Pál Tamás részt vett az Opel Dakar Team csütörtöki tesztjén Hajmáskéren. Szalay csapata két autót vitt a helyszínre, az 5.7 literes Antarát, valamint a 3.5 literes kisebbik versenyautót.
szept. 16
8:42
NHL: a 41 éves Selänne úgy döntött, még egy évet vállal a Ducksnál (She)
Még egy szezont vállal az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Anaheim Ducks csapatánál Teemu Selänne finn csatár. A 2007-ben Stanley Kupa-győztes hokis – aki július 3-án múlt 41 esztendős – júniusban boka- és térdműtéten esett át, ezért az új szerződésről meghozandó döntése előtt még kipróbálta, a lába bírja-e a terhelést. Ezt a többek között Hetényi Zoltánt is foglalkoztató…
szept. 16
8:42
Czink kiesett Kanadában (Metropol)
Czink Melinda három játszmában vereséget szenvedett az első helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovától a 220 ezer dollár összdíjazású, quebeci keménypályás tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében.
szept. 16
8:45
Dzsudzsákéknak időre van szükségük - Alejnyicsev (Agroinform)
Dmitrij Alejnyicsev, az oroszok 55-szörös válogatott futballistája szerint Dzsudzsák Balázs remek játékos, ám klubjának, az Anzsi Mahacskalának időre van szüksége ahhoz, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el.
szept. 16
8:47
Sípálya épülhet a dán erőmű oldalában (Agroinform)
Különleges sportkomplexumot álmodott meg egy dán cég Koppenhága külvárosában, amely egy ipari hulladékot feldolgozó hőerőműre épülne.
szept. 16
9:00
WNBA: hazai diadalokkal rajtolt az amerikai női bajnokság rájátszása (She)
Magyar idő szerint péntekre virradóra kezdetét vette a tengerentúli női profi kosárlabda-bajnokság, a WNBA rájátszása. A Keleti főcsoport elődöntőjében az Indiana Fever szoros meccsen legyőzte a New York Libertyt, míg nyugaton a Seattle Storm magabiztos, 19 pontos diadalt aratott a Phoenix Mercury felett.
szept. 16
9:03
Csökkent a KTE és a KSE önkormányzati támogatása (Agroinform)
A kecskeméti városi önkormányzat közgyűlésének csütörtöki ülésén a képviselők elfogadták a 2011. évi költségvetésről szóló rendelet módosítását, amelyben sportot érintő pénzösszegekről is döntöttek.
szept. 16
9:18
MotoGP: veszélybe került a 2012-es Cseh Nagydíj megrendezése (She)
Veszélybe került a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2012-es Cseh Nagydíjának megrendezése, mert a szervezők számára veszteségessé vált a brnói viadal.
szept. 16
9:18
Dzsudzsákéknak időre van szükségük (Behaviour)
Dmitrij Alejnyicsev, az oroszok 55-szörös válogatott futballistája szerint Dzsudzsák Balázs remek játékos, ám klubjának, az Anzsi Mahacskalának időre van szüksége ahhoz, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el.
szept. 16
9:20
Hegyikerékpár: az idei legerősebb mezőny várható Veszprémben (She)
A hazaiak mellett több ország hegyikerekese regisztrált már a szeptember 18-i McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíjra. A C2-es kategóriájú veszprémi versenyen még lehet az olimpiai kvalifikáció szempontjából fontos világranglista-pontokat szerezni. A kilátogatók drukkolhatnak többek közt a pekingi olimpikon Parti Andrásnak, az U23-as világkupa-összetett második helyezettjének, Benkó Barbarának, a…
szept. 16
9:21
Czink közel volt a bravúrhoz, de kikapott az első kiemelttől (Agroinform)
Czink Melinda három játszmában vereséget szenvedett az első helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovától a 220 ezer dollár összdíjazású, québeci keménypályás tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében.
szept. 16
9:22
ETO: belső vizsgálat indult a magukról megfeledkező szurkolók miatt (She)
Néhány szurkoló botrányosan viselkedett múlt héten a kaposvári mérkőzés napján, ezért a Győri ETO FC belső vizsgálatot indított az ügyben – számolt be erről a klub honlapja. Most már pontosan lehet tudni, kik voltak, hiszen ők maguk is érezték tettük súlyát, miután személyesen kértek bocsánatot az érintettektől. Az ügy jelenlegi állásáról Horváth Cs. Attila klubmenedzser beszélt egy csütörtöki…
szept. 16
9:36
PSG: Leonardo szívesen látná a „popsztár” Beckhamet a klubnál (She)
Szívesen látná David Beckhamet a Paris Saint-Germain futballcsapatánál Leonardo, a francia bajnokságban szereplő klub brazil sportigazgatója. Beckham szerződése a tengerentúli MLS-idény novemberi zárása után jár le a Los Angeles Galaxynál, és a 36 éves középpályás szívesen visszatérne Európába.
szept. 16
9:36
Egy hónapos úton a BL-trófea (Metropol)
Szentpéterváron ma kezdődik az UEFA Champions League Trophy Tour. A Bajnokok Ligája egyik főszpon­zora, az UniCredit által harmadszor megszervezett körúton a legrangosabb európai futballsorozat trófeáját mutatják be az érdeklődő szurkolóknak, akik nemcsak a kupát láthatják testközelből, hanem korábbi világsztárokat is.
szept. 16
9:39
Újra kellett tanulnom a mozgást - Vermes Krisztián (Agroinform)
Az Újpest védője februárban szenvedett súlyos térdsérülést, elszakadt az első és hátsó keresztszalagja, valamint a belső oldalszalagja. Vermes Krisztián januárban térhet vissza, de nem szeretne semmit sem elsietteni.
szept. 16
9:54
Videó: Európa legjobb cheerleaderei a Harmadik félidőben (She)
A Sport Televízió magazinműsorában, a Harmadik félidőben az NFL rajtjának kapcsán az amerikaifutball is szerepet kapott, és kiváló bemutatót tartott egy másik sportág egyetlen hazai képviselője, a Top Flyers SE cheerleadercsapata.
szept. 16
9:54
Dzsudzsákot dícséri a BL-győztes labdarúgó (Metropol)
Dmitrij Alejnyicsev, az oroszok 55-szörös válogatott futballistája szerint Dzsudzsák Balázs remek játékos, ám klubjának, az Anzsi Mahacskalának időre van szüksége ahhoz, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el.
szept. 16
9:57
Bódi Ádám szerint jókor jött a siófoki pofon (Agroinform)
A Loki középpályása szerint a Balaton partján elért döntetlen tudatosította a játékosokban, hogy ők is hibázhatnak.
szept. 16
9:59
Mayweather Jr. megcsókolta Ortizt a sajtótájékoztatón - fotó (Agroinform)
A WBC nagyváltósúlyú világbajnoki övéért zajló Victor Ortiz - Floyd Mayweather Jr. profi bokszmérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Mayweather nemes egyszerűséggel megcsókolta ellenfelét.
szept. 16
10:12
Európa-liga: Amikor leírnak minket, akkor támadunk fel - Szabics (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, Szabics Imre hiába szerzett vezetést a Sturm Graznak az Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában, a Lokomotiv Moszkva végül nyerni tudott idegenben. A magyar támadó szerint jellemző a csapatra, hogy ha leírják őket, akkor utána magukra találnak.
szept. 16
10:30
Újpest: Rajczi szerint a legutóbbi siker ellenére sok bravúr kell még a csapattól (She)
Megszerezte 75. bajnoki gólját az Újpest mezében Rajczi Péter a Pécs ellen 4–1-re megnyert találkozón. A támadó a klub hivatalos honlapjának elmondta, ez a siker mindenképpen önbizalmat adhat, ugyanakkor sok bravúrra van még szükség a csapattól.

Keresés