2011. augusztus 30. kedd

aug. 30
1:09
Eurofutball: a Benfica az ellenfelét és a hatalmas ködöt is legyőzte (She)
A Benfica 2–0-ra győzött a Nacional vendégeként a portugál labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának hétfő esti mérkőzésén, és jobb gólkülönbségével átvette a vezetést a tabellán.
aug. 30
1:30
A Barcelona megsemmisítette a Villarrealt (Agroinform)
A spanyol bajnokság "második" fordulójának záró találkozóján a címvédő Barcelona hazai pályán 5-0-ra győzte le a Bajnokok Ligája-résztvevő Villarreal csapatát.
aug. 30
6:51
US Open: Federer, Sarapova és V. Williams is győzelemmel kezdett (She)
Roger Federer könnyed győzelmével fejeződött be a teniszezők idei US Openjének első versenynapja New Yorkban: a korábbi svájci világelső a kolumbiai Santiago Giraldót győzte le 106 perc alatt magyar idő szerint kedd hajnalban.
aug. 30
6:51
Három a magyar kapitányjelölt (Behaviour)
Ma eldőlhet, hogy ki veszi át a magyar női kézilabda-válogatott irányítását. Három jelölt van a szövetségi kapitányi posztra: Hajdu János, Kovács Péter és Karl Erik Böhn.
aug. 30
6:53
Indianapolis, te csodás... (Behaviour)
A múlt hétvégén mindhárom kategória versenyzői Amerikába, a legendás indianapolisi pályára látogattak a gyorsaságimotoros-világbajnokság 12. futama apropóján. A híres Indy-ben új aszfalt várta a pilótákat, és ez azonnal beállítási gondokat okozott több csapatnál.
aug. 30
7:09
Az ukránok hozták el Amerikát! (Behaviour)
Amikor magyar idő szerint péntek este a donyecki Donbass Arénában a híres ringspeaker, Michael Buffer belekiáltotta a döbbent csendbe, hogy a WBA nagyközépsúlyú világbajnoki címét pontozással Balzsay Károly nyerte, vélhetően senkinek sem az ugrott be ezt hallva, hogy a friss bajnok egyben történelmet is írt. Ő az első olyan profi magyar bunyós, aki egy elveszített vb-címet követően a négy nagy…
aug. 30
7:11
Sportdöntőbírósághoz fordul a Fenerbahce (Behaviour)
A Fenerbahce a Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul a Bajnokok Ligájából történt kizárása miatt. Az isztambuli klub hétfői közleményében jelezte: a döntés 25 millió eurós bevételkiesést jelent számukra, s a klub már tárgyalásokat folytat két ügyvéddel, akik képviselni fogják ügyüket a lausanne-i székhelyű szervezetnél.
aug. 30
7:13
Forlán Eto'o helyén (Behaviour)
Diego Forlán négy év után elhagyja az Atlético Madrid labdarúgócsapatát, és az Internazionaléhoz igazol. Forlán - aki sajtóértesülések szerint két évre ír alá a milánói klubhoz - tavaly negyedikként zárt az uruguayi válogatottal a dél-afrikai világbajnokságon, és ő lett a torna legjobb játékosa.
aug. 30
7:15
Egervári szerint Dzsudzsák pótolhatatlan (Behaviour)
Azzal, hogy Dzsudzsák Balázs az orosz bajnokság hétvégi fordulójában kulcscsonttörést szenvedett, újabb meghatározó játékosát veszítette el a svédek elleni, pénteki Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott, Egervári Sándornak ezért várhatóan változtatnia kell majd az előre elképzelt taktikán.
aug. 30
7:17
Meghalt egy katonai ejtőernyős Szolnoknál (Behaviour)
Szolgálatteljesítés közben halálos ejtőernyős balesetet szenvedett a Magyar Honvédség egyik katonája Szolnok Szandaszőlős városrészének térségében hétfő délután. A katona kiképzési gyakorlóugrást hajtott végre, amikor eddig tisztázatlan okokból a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán egy kamionnak csapódott.
aug. 30
7:19
Zicót kinevezték Irakban (Behaviour)
Egy évig Zico irányítja az iraki labdarúgó-válogatottat. A helyi szövetség vezetője, Najih Hamoud hétfőn közölte, hogy vasárnap késő este sikerült véglegesíteni a szerződést az 58 éves brazil szakemberrel.
aug. 30
7:21
Parsnak hét centi hiányzott az aranyhoz (Behaviour)
Pars Krisztián rendkívüli izgalmak után, a győztes eredményétől mindössze hat centiméterrel elmaradva a második helyen végzett a kalapácsvetők versenyében a tegui atlétikai világbajnokságon. A diszkoszvetők - Fazekas Róbert és Kővágó Zoltán - a selejtezőben kiestek. A 110 m gát döntőjében kizárták az elsőként célba ért címvédő kubai Dayron Roblest.
aug. 30
7:27
Légióssors: kozármislenyi kitérő után Bodor újra Hollandiában (She)
Négy napot a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE-vel edzett a jelenleg csapat nélküli Bodor Boldizsár.
aug. 30
7:27
Kárpótolja szurkolóit az Arsenal (Metropol)
Megpróbálja kiengesztelni a labdarúgó Premier League harmadik fordulójában a csapatot Manchesterbe elkísérő szurkolóit az Arsenal. A fővárosi együttes vasárnap 8-2-re kapott ki a címvédő Manchester Unitedtől.
aug. 30
7:45
Sampdoria: Laczkó Zsolt Franciaországba vagy a Regginába kerülhet (She)
Olasz internetes források szerint az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Sampdoria Laczkó Zsolt áruba bocsátásán gondolkodik.
aug. 30
8:03
Sampdoria: Laczkó Zsolt a Regginába vagy Franciaországba kerülhet (She)
Olasz internetes források szerint az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Sampdoria Laczkó Zsolt áruba bocsátásán gondolkodik.
aug. 30
8:05
NB II: az élvonalból jött, NB III-as gólkirály volt a Baja új csatára (She)
Mladen Csoviccsal erősítette meg keretét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Bajai LSE.
aug. 30
8:21
Görögország: ketyeg az óra, Németh Krisztián kölcsönadása újra téma (She)
Görög internetes források újra összeboronálták Németh Krisztiánt a görög labdarúgó-bajnokság egyik újoncával, a PASZ Janninával.
aug. 30
8:39
Nadal: Hamarosan elválnak útjaink Tonival (Infostart)
Rafael Nadal szerint nagybátyjának is tudomásul kell vennie, hogy már elmúlt 25 éves: a tenisz-világranglista volt éllovasa, jelenlegi második helyezettje úgy véli, sokat változott az utóbbi időben kapcsolata Toni Nadallal, aki egyben az edzője is.
aug. 30
8:39
Jégkorong: a szapporói hősök közül Holéczy befejezte, Peterdi is így dönthet (She)
Amiről napokkal ezelőtt a Nemzeti Sport beszámolt, hivatalos lett: Holéczy Roger, a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongozója bejelentette visszavonulását.
aug. 30
8:41
Videó: a magyar válogatott újonca játszani szeretne, Sándor optimista (She)
Péntek este a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a magyar labdarúgó-válogatott Svédországot. A csapat telki edzőtáborában az NSO Tv-nek Stieber Zoltán és a megsérült Dzsudzsák Balázs helyére behívott Sándor György elmondta, az Anzsi légiósa nélkül nehezebb lesz, de így is van esélyünk a svédek ellen, ha azt játsszuk, amit Izland ellen.
aug. 30
8:42
Rafael Nadal már nem mai gyerek, visszaszól edzőjének (Agroinform)
Rafael Nadal szerint nagybátyjának is tudomásul kell vennie, hogy már elmúlt 25 éves: a tenisz-világranglista volt éllovasa, jelenlegi második helyezettje úgy véli, sokat változott az utóbbi időben kapcsolata Toni Nadallal, aki egyben az edzője is.
aug. 30
8:43
NB II: hölgyet választottak az élvonalba tartó Mezőkövesd igazgatójává (She)
Bocsi Anna személyében hölgy áll a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry SE élén, az újonnan létrehozott ügyvezető igazgatói poszton.
aug. 30
8:57
Így válaszolt a Barcelona egy ötössel a Real Madridnak - videóval (Infostart)
A királyi klub vasárnapi, a Zaragoza elleni 6-0-s rajtja után a Barcelona is gólzáporral indította a spanyol bajnokság 2011-2012-es idényét. A katalánok 5-0-ra nyertek hazai pályán a Bajnokok Ligája-szereplő, a legutóbbi idényben a Primera Division negyedik helyén végzett Villarrealt.
aug. 30
9:00
Csank "örökös" segítője is távozik a ZTE-től (Agroinform)
Vass László egészen biztosan távozik Zalából, Horváth Győző kapusedző abban az esetben maradhat, ha munkájára igényt tart a leendő új vezetőedző.
aug. 30
9:15
Atlétikai vb: Farkas Györgyi a 25. a hétpróba utolsó száma előtt (She)
Farkas Györgyi a 25. helyen áll a női hétpróbázók utolsó száma előtt a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokságon.
aug. 30
9:17
Arsenal: a brazil balbekk mellett három Chelsea-játékos is kiszemelt (She)
Úgy tűnik, Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) eddigi három fordulója alatt mindössze egy pontot szerző Arsenal menedzsere a gyenge nyitány után végre hajlandó lesz kinyitni csekkfüzetét, és rendhagyó módon több felnőtt játékost is szerződtetne...
aug. 30
9:18
Tovább tart a kiárusítás az Arsenalnál: Traoré is távozik (Agroinform)
A 21 éves szenegáli játékos már át is esett az orvosi vizsgálaton Buzsáky Ákos klubjánál, a Queens Park Rangersnél.
aug. 30
9:19
U21: Santon is ott van a magyarok ellen készülő olasz Eb-keretben (She)
Ciro Ferrara szövetségi kapitány kijelölte azt a 22 labdarúgót, akire számít a Magyarország elleni U21-es Európa-bajnoki selejtezőn szeptember 6-án Székesfehérvárott.
aug. 30
9:33
Videó: nézze meg Pars Krisztián óriási, ezüstérmet érő dobását! (She)
A kalapácsvető Pars Krisztián ezüstérmet szerzett a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon. A magyar versenyző utolsó dobásával 81.18 méterre hajította a kalapácsot, ám mivel a japán Murofosi Kadzsi hat centivel többet dobott, ő lett a világbajnok. Nézze meg a finálé összefoglalóját!
aug. 30
9:35
Atlético: 21 éves portugál érkezett kölcsönbe a távozó Forlán helyére (She)
Az Atlético Madrid spanyol élvonalbeli labdarúgó-csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Braga 21 éves portugál támadója, Pizzi egy évre kölcsönbe aláírt a kluboz.
aug. 30
9:36
Elkezdte Federer is, győzelmével beérte Agassit (Agroinform)
A harmadik helyen kiemelt, korábbi ötszörös győztes svájci Roger Federer hétfőn magabiztosan nyert a kolumbiai Santiago Giraldo ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság első fordulójában.
aug. 30
9:37
Tour de France: az orosz Kolobnyové volt az egyetlen doppingeset (She)
Egyetlen egy doppingeset történt a júliusi Tour de France kerékpáros körversenyen.
aug. 30
9:51
Videó: nézze meg Pars Krisztián ezüstérmet érő, óriási dobását! (She)
A kalapácsvető Pars Krisztián ezüstérmet szerzett a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon. A magyar versenyző utolsó dobásával 81.18 méterre hajította a kalapácsot, ám mivel a japán Murofosi Kadzsi hat centivel többet dobott, ő lett a világbajnok. Nézze meg a finálé összefoglalóját!
aug. 30
9:51
Egervári: Mentálisan erős a csapat (Metropol)
Telkiben megkezdte a felkészülést a pénteki, svédek elleni Eb-selejtezőre a magyar labdarúgó-válogatott. A meccsre már csak 4000 jegy kapható, így várhatóan telt ház lesz. Egervári Sándor szövetségi kapitány óvatosan derűlátó.
aug. 30
9:54
Hajnal és Szabics külön edzett, Koman nem foglalkozik a sérültekkel (Agroinform)
A svédek és a moldávok elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott egyelőre nem edzett teljes létszámban.
aug. 30
9:56
Van miért revánsot venni a svédektől - Egervári Sándor (Agroinform)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a hathárom.hu-nak beszélt a svédek elleni hazai Eb-selejtezőről.
aug. 30
10:09
ZTE: nagy valószínűséggel Prukner László lesz az új vezetőedző (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencvárostól távozó Prukner László lesz a Zalaegerszeg élvonalbeli labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
aug. 30
10:11
Videó: a Napoli gólzsákja beállt az utcán futballozó gyerekekhez, majd... (She)
A Napoli labdarúgócsapatának szlovák játékosa, Marek Hamsík a Nápoly közelében lévő faluban, Villaggio Coppolában járt, ahol az utcán focizó kisgyerekekhez állt be. Néhány csel után gólt is szerzett, majd ezt a közeli boltba berohanva ünnepelte meg.
aug. 30
10:12
Csank, Pintér, Szentes vagy más ülhet le a Ferencváros kispadjára? (Agroinform)
Az eddig kiábrándítóan szereplő tavalyi bronzérmesnél össznépi edzőkeresés indult, megpróbáltuk összegyüjteni az eddigi találgatásokat.
aug. 30
10:13
Inter: Már nincs elég idő ahhoz, hogy távozzak - Wesley Sneijder (She)
Wesley Sneijder, az Internazionale holland válogatott labdarúgója bejelentette, marad jelenlegi klubjánál, elmondása szerint hivatalosan nem beszélt a Manchester United és a Manchester City képviselőivel egy lehetséges klubcseréről.
aug. 30
10:15
Válogatott: „Stieber Zoli megérdemli a válogatottságot" - Király (She)
Régi ismeretség, mondhatjuk, barátság az övék, ám a 81-szeres válogatott kapus és Stieber Zoltán most először edzett együtt a telki központban. Király szerint a fiatal középpályás sokat tett azért, hogy válogatott legyen.
aug. 30
10:27
Gyeplabda Eb: a nőknél Hollandia, a férfiaknál Németország győzött (She)
A németországi Mönchengladbachban megrendezett műfüves gyeplabda Európa-bajnokságon a nőknél Hollandia, a férfiaknál a házigazda Németország diadalmaskodott.
aug. 30
10:30
Prukner a ZTE trénereként térhet vissza az Üllői útra (Agroinform)
A Ferencvárostól nemrég távozó vezetőedző a hírek szerint mindenben megegyezett a Zalaegerszeg csapatával, így ő lehet Csank János utódja a kispadon.
aug. 30
10:45
Ki lesz a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya? (Infostart)
Már ma délután kiderül, hogy ki lesz a magyar női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya.
aug. 30
10:45
Anzsi: Szándékosan ütötte meg Dzsudzsákot a rosztovi - Gadzsijev (She)
Gadzsi Gadzsijev, az Anzsi Mahacskala edzője azt nyilatkozta az orosz Szport-Ekszpressznek, hogy szerinte szándékosan okozott súlyos vállsérülést Dzsudzsák Balázsnak szombaton Alexandru Gatcan, az FK Rosztov moldovai középpályása.
aug. 30
10:47
Katar: korábbi brazil szövetségi kapitány irányítja az Al-Rajjant (She)
A játékosként világbajnoki címig, szövetségi kapitányként vb-szereplésig jutó Dunga lesz a katari Al-Rajjan vezetőedzője.
aug. 30
10:48
Liu nem szomorkodik, örül az éremnek (Agroinform)
Az athéni olimpiai bajnok kínai Liu Hsziang (Liu Xiang) elsődleges célja az éremszerzés volt, így nem bánkódik azon, hogy a kubai Dayron Robles keze megakadályozta az első hely megszerzésében a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokság 110 méteres gátfutó számában.
aug. 30
10:49
Válogatott: Toivonen örül, hogy nincs Dzsudzsák; Ibra lába rendben van (She)
A Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő svéd labdarúgó-válogatott támadója, Ola Toivonen az Expressennek elmondta: megkönnyebbülve hallotta, hogy volt PSV-s csapattársa, Dzsudzsák Balázs nem léphet pályára a Puskás Ferenc Stadionban.
aug. 30
10:51
1860 München: a felnőttekkel edz a 16 éves magyar kapus (She)
Hatalmas megtiszteltetés érte az 1860 München nyáron szerződtetett 16 éves magyar kapusát, Székely Györgyöt.

Keresés