2011. augusztus 24. szerda

aug. 24
0:00
Gyepes góllal segítette tovább a Cardiffot, Fülöp védett a WBA-ban (Agroinform)
A West Brom könnyedén, a Cardiff hosszabbítás után jutott tovább. A Buzsáky nélkül játszó Queens Park Rangers kiesett.
aug. 24
0:01
US Open: Jani Réka Luca sikerrel vette a selejtező első fordulóját (She)
Sikerrel vette a US Open selejtezőjének első fordulóját Jani Réka Luca: a magyar teniszező három játszmás csatában nyert a fehérorosz Irina Brémond ellen.
aug. 24
0:15
Videó: íme, Köteles bravúrjai és Tőzsér gólja a tizenegyespárbajban! (She)
A Racing Genk labdarúgócsapata tizenegyesekkel búcsúztatta az izraeli Maccabi Haifát a Bajnokok Ligája selejtezőjében hazai pályán. A csapatok a 2–1-es rendes játékidő után már nem találtak be, így mivel Izraelben is ez az eredmény született, következhetett a hirtelen halál. A belga bajnok magyar kapusa, Köteles László kettő kivédett, Tőzsér Dániel pedig egyet belőtt, így főtáblás lett a Genk.
aug. 24
0:18
Budapest 2013-ban Európa-bajnokságot rendezne (Agroinform)
A kedden elkezdődött párizsi cselgáncs világbajnoksághoz kapcsolódóan rendezi meg kongresszusát az Európai Judo Szövetség (EJU), amely többek között a 2013-as Európa-bajnokság helyszínéről is döntést hoz.
aug. 24
0:22
Köteles fantasztikusan védett, Tőzsér belőtte a büntetőjét - videó (Agroinform)
A Genk tizenegyespárbajban jutott tovább a Bajnokok Ligája főtáblájára a Maccabi Haifa ellenében. A győztes csapat két magyarjának nagy szerepe volt a diadalban.
aug. 24
0:26
Hewitt nem indul a US Openen (Agroinform)
A korábbi US Open bajnok Lleyton Hewitt ismét kénytelen lesz kihagyni egy Grand Slam tornát.
aug. 24
0:30
Jani Réka Luca három játszmában jutott túl a selejtező első körén (Agroinform)
Továbbjutott a selejtező első fordulójából Jani Réka-Luca, aki a francia Iryna Bremondot győzte le három szettben a US Open keddi napján.
aug. 24
0:36
Az Odense kapusa sokat segített a Villarrealnak - videó (Agroinform)
A Villarreal 3-0-s hazai győzelemmel fordította meg az Odense ellen idegenben összeszedett 1-0-s hátrányt a BL selejtezőjében.
aug. 24
0:40
Figueiredo remekül lőtt a kapufa mellé a Dinamo Zagreb ellen - videó (Agroinform)
A Malmö 2-0-ra nyert hazai pályán a Dinamo Zagreb ellen a Bajnokok Ligája-selejtezők rájátszásában, de 4-3-as összesítéssel kiesett.
aug. 24
0:44
A brazil Aílton vezette az APOEL-t a csoportkörbe - videó (Agroinform)
Az APOEL 3-1-re verte a Wisla Krakówot a BL-selejtezők rájátszásának visszavágóján, ezzel összesítésben fordított és továbbjutott a főtáblára.
aug. 24
0:51
Tenisz: Vesznyina már az első körben kiütötte Jankovicsot New Heavenben (She)
Az orosz Jelena Vesznyina már az első fordulóban legyőzte a korábbi világelső Jelena Jankovics a New Heaven-i női tenisztornán. Jankovics hektikusan teljesít eddig az amerikai keménypályás tornákon: Torontóban szintén az első forduló jelentette számára a végállomást, Cincinnatiben azonban öt győzelem után csak Marija Sarapova tudta megállítani a fináléban.
aug. 24
1:09
Tenisz: Vesznyina már az első körben kiütötte Jankovicsot New Havenben (She)
Az orosz Jelena Vesznyina már az első fordulóban legyőzte a korábbi világelső Jelena Jankovics a New Haven-i női tenisztornán. Jankovics hektikusan teljesít eddig az amerikai keménypályás tornákon: Torontóban szintén az első forduló jelentette számára a végállomást, Cincinnatiben azonban öt győzelem után csak Marija Sarapova tudta megállítani a fináléban.
aug. 24
6:51
Premjer-liga: ukrán tehetséget szerzett a Dinamo az Odesszától (She)
Szerződtette a Csornomorec Odessza együttesétől az orosz Dinamo Moszkva a fiatal középpályást, Borisz Tasit. A vételárat nem hozták nyilvánosságra.
aug. 24
6:51
Célkeresztben már az előolimpia (Behaviour)
Öt nap, több mint 40 ezer néző, hat magyar világbajnoki arany-, egy ezüst-, három bronzérem, valamint 14 olimpiai kvóta, az éremtáblán a németek végeztek az élen, míg a pontversenyt a magyarok nyerték - számokban ez volt a 2011-es, Szegeden megrendezett kajak-kenu világbajnokság. Mindenki sikeresnek véli magyar részről az elért eredményeket, illetve a nemzetközi szövetség példaértékűnek tartja a…
aug. 24
6:53
Csernoviczki a bronzlány (Behaviour)
Fantasztikus magyar sikerrel kezdődött tegnap a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság: a 48 kg-osok között Csernoviczki Éva a harmadik helyen végzett! A háromszoros Európa-bajnok Ungvári Miklós (66 kg) ezúttal a legjobb 16-ig jutott csak el, míg a 60 kilósok között induló Burján Lászlónak mindössze egy meccs adatott meg.
aug. 24
7:09
Jön az utolsó kettős rangadó (Behaviour)
A vasárnapi Vasas-Ferencváros kettős rangadóval a Népstadion - vagy ahogy ma hívják: Puskás Ferenc Stadion - 58 évének emlékeit kívánja felidézni a kilátogató szurkolókban a két patinás fővárosi klub.
aug. 24
7:11
Futballban is támad a Fidesz (Behaviour)
A fülkeforradalom után a legnépszerűbb hazai sportágban, a labdarúgásban is egyre nagyobb befolyást szerez a Fidesz. A legfrissebb tegnapi hír szerint az MTK labdarúgócsapatának tulajdonosa, Várszegi Gábor tizenhat év után kiszáll a honi futballból.
aug. 24
7:13
A csoportkörbe jutás a tét (Behaviour)
A mai napon újabb öt találkozóval folytatódik és egyben le is zárul a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011-2012-es szezonjának utolsó selejtezős szakasza. Csakúgy, mint tegnap, ma is lesz magyar érdekeltségű párharc: a Szabics Imrét is foglalkoztató Sturm Graz a fehérorosz BATE Boriszovot látja vendégül.
aug. 24
7:45
WNBA: Amber Holt remekelt, de a Tulsa Shock megint kikapott (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján a ligaelső, és már biztosan rájátszásba jutó Minnesota idegenben győzte le az egymás után 19. vereségét elszenvedő, a playoffról már biztosan lemaradó Tulsát. A nap meccsét Washingtonban rendezték, ahol a hazai Mystics hosszabbításban kapott ki a Los Angelestől.
aug. 24
7:45
Bajnokok Ligája - Köteles bravúrjaival genki továbbjutás (Behaviour)
A Tőzsér Dániellel és Köteles Lászlóval felálló belga Genk büntetőkkel 3-1-re legyőzte az izraeli Maccabi Haifát kedden a Bajnokok Ligája-selejtező 4. fordulójának visszavágóján, ezzel bejutott a csoportkörbe.
aug. 24
8:03
Genk: Azt tettem, amit tennem kellett - Köteles László (She)
A belga bajnok Genk tegnap tizenegyesekkel búcsúztatta a Maccabi Haifát és bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A hazaiak magyar kapusa, a két tizenegyest hárító Köteles László úgy véli, ő csak tette a dolgát, egy hős volt a sok közül.
aug. 24
8:21
Tenisz: Wozniacki hozta, A. Radwanska elbukta a kötelezőt New Havenben (She)
A New Havenben zajló, 618 ezer dollár összdíjazású WTA-tornán győzelemmel mutatkozott be a dán világelső, Caroline Wozniacki, aki a második fordulóban két sima játszmában nyert a szlovén Polona Hercog ellen. Utóbbi a második játszmában egyetlen gémet sem tudott behúzni.
aug. 24
8:39
Tenisz: Wozniacki hozta a kötelezőt New Havenben, A. Radwanska elbukta (She)
A New Havenben zajló, 618 ezer dollár összdíjazású WTA-tornán győzelemmel mutatkozott be a dán világelső, Caroline Wozniacki, aki a második fordulóban két sima játszmában nyert a szlovén Polona Hercog ellen. Utóbbi a második játszmában egyetlen gémet sem tudott behúzni.
aug. 24
8:41
Videó: Kevesen vannak a Fradiban, akikre lehet számítani, de... - Nagy T. (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a hétvégén 2–1-re kikapott hazai pályán a Haladástól az NB I-ben. A zöld-fehéreket már Nagy Tamás irányította, ám az első győzelem most is elmaradt. A vezetőedző az NSO Tv-nek beszélt a jelenlegi helyzetről, a csapat mentalitásáról és a megoldásokról.
aug. 24
8:42
Földrengés miatt felfüggesztették a mérkőzéseket (Agroinform)
Földrengés miatt felfüggesztették az egyesült államokbeli New Havenben zajló 618 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna keddi mérkőzéseit, majd kétórás várakozás után folytatódhattak az összecsapások.
aug. 24
8:43
Tenisz: Andy Roddick győztes belépője Winston-Salemben (She)
Sima győzelemmel kezdett az első helyen kiemelt amerikai Andy Roddick az 553 125 dollár összdíjazású ATP-tornán Winston-Salemben. A hazai környezetben játszó kiválóság – aki az első fordulóban még erőnyerő volt – a francia Edouard Roger-Vasselin ellen nyert és várhatja a Santiago Giraldo (kolumbiai, 15.) elleni folytatást.
aug. 24
8:57
Videó: a honvédos Kemenes a debreceni Lukács László előtt tiszteleg (She)
A Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában a Budapest Honvéd kapusa, Kemenes Szabolcs volt vendég. A kispestiek egyese a futballt ezúttal kissé mellékelte, ugyanis hobbiját, a gitározást mutatta be. Kemenes a húrok közé is csapott, sőt a Tankcsapda frontemberének, Lukács Lászlónak is üzent.
aug. 24
8:59
BL: Udinében az Arsenal, Szabicsék a Boriszovot fogadják - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 32 csapatos csoportköre szerda estére válik teljessé, a mai napon a rájátszás öt visszavágójával véget ér a selejtezős menetelés. A szerdai programból kiemelendő az angol Arsenal udinei vendégjátéka – Arsene Wenger együttese egygólos előnyről kezdhet –, illetve magyar szempontból Szabics Imre osztrák klubjának, a Videotont búcsúztató Sturm Graznak a szereplése, amely az…
aug. 24
9:00
Buzánszky Jenő elfogadta Mészöly Kálmán bocsánatkérését (Agroinform)
Az Aranycsapat legendája szerdán este került kórházba, ami az apropót adta Mészöly Kálmánnak a béküléshez.
aug. 24
9:15
Profi ökölvívás: vitáznak a Cotto-Margarito meccs súlyhatáráról (She)
Noha a híradások arról szóltak, hogy Miguel Cotto és Antonio Margarito már megegyezett, és aláírta a visszavágó mérkőzésük szerződését, úgy fest, a helyzet mégsem teljesen rózsás. Mint ismert, a december 3-i profi ökölvívó találkozón Miguel Cotto a WBA nagyváltósúlyú övét tenné kockára, a Puerto-Ricó-i bunyós azonban nem a súlycsoport hivatalos határának számító 154 fonton, hanem egy köztes…
aug. 24
9:18
Barbosa hazatérhet Brazíliába (Agroinform)
Amennyiben elmarad az NBA 2011/12-es szezonja, akkor hazájában, Brazíliában folytatja pályafutását Leandro Barbosa.
aug. 24
9:20
Zseniális cselsorozat az angol ötödosztályból - videó (Agroinform)
Hiába mondják, hogy az angol alsóbb osztályokba csak a "favágás" megy, ennek Euan Holden a Stockport County támadója mondott ellent, aki csodás cselsorozatot után talált a hálóba.
aug. 24
9:33
Videó: a Villarreal játékosa Zidane-t másolta, bűnhődött is érte (She)
A Villarreal hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a dán OB ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében, így feljutott a főtáblára. A szép sikerbe azonban egy szépséghiba is becsúszott, ugyanis Borja Valero hasba fejelte Andreas Johanssont, amiért azonnal piros lapot kapott. A 2006-os világbajnokság döntőjében Zinedine Zidane is hasonló mozdulattal terítette le Marco Materazzit.
aug. 24
9:35
Tenisz: földrengés miatt állt a játék New Havenben, kiürítették a helyszínt (She)
Földrengés miatt felfüggesztették az egyesült államokbeli New Havenben zajló 618 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna keddi mérkőzéseit, majd kétórás várakozás után folytatódhattak az összecsapások.
aug. 24
9:36
Mourinho bocsánatot kért, de csak a Real-szurkolóktól (Agroinform)
A portugál tréner a Real Madrid hivatalos honlapján megjelent közleményben cáfolta, hogy távozna a királyiaktól.
aug. 24
9:37
Kerékpár: a Tour-győztes Evans nem indul a világbajnokságon (She)
A Tour de France idei győztese, az ausztrál Cadel Evans nem indul szeptemberben az országúti kerékpáros világbajnokságon.
aug. 24
9:51
DVSC: az Újpest ellen is folytatnánk a sorozatot - Novakovics (She)
Saját és csapata teljesítményéről is beszélt a Hajdú-Bihari Naplónak adott nyilatkozatában a DVSC labdarúgócsapatának szerb kapusa, Nenad Novakovics.
aug. 24
9:54
Gerard Piqué három hétre kidőlt a Barcelonából (Agroinform)
Három hétig nem játszhat Gerard Piqué, az FC Barcelona és a spanyol labdarúgó-válogatott világbajnok hátvédje.
aug. 24
9:56
Adebayort kölcsönveszi a Tottenham, orvosi vizsgálatra várják Londonban (Agroinform)
Angol lapinformációk szerint Tottenham Hotspurben folytatja a pályafutását a Manchester Cityben létszámfelettivé vált Emmanuel Adebayor.
aug. 24
10:09
Bp. Honvéd: Debreceni sérült, de a Videoton ellen játszana (She)
Combizomhúzódással bajlódik Debreceni András, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának 22 esztendős középső hátvédje, de a tervek szerint már pályára léphet szombaton a Videoton elleni összecsapáson.
aug. 24
10:11
NB II: tatabányai kölcsönjátékossal erősített a Szeged (She)
Folmer Krisztián a másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában szereplő Szeged 2011-hez igazolt.
aug. 24
10:12
Októberben Sopronba látogat az amerikai női válogatott (Agroinform)
Október 9-én az olimpiai bajnok amerikai válogatottal játszik felkészülési mérkőzést saját közönsége előtt az UNIQA Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata.
aug. 24
10:27
Görögország: Szélesiéket a negyedosztályba száműzte a sportminisztérium (She)
A negyedik vonalba sorolta a bundázással vádolt Olympiakosz Volosz – Szélesi Zoltán csapata – és a Kavala labdarúgó-együttesét a görög sportminisztérium professzionális sportügyekben illetékes bizottsága.
aug. 24
10:29
Női kosárlabda: az amerikai válogatottal készül a Sopron (She)
Október 9-én az olimpiai bajnok amerikai válogatottal játszik felkészülési mérkőzést saját közönsége előtt az UNIQA Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata.
aug. 24
10:45
MTK: Eppel Márton Hollandiába utazott, Babos Gábor csapattársa lehet (She)
Hollandiában folytathatja pályafutását Eppel Márton, a másodosztályú MTK 19 éves korosztályos válogatott labdarúgója. A támadót az első ligás NEC, a korábbi válogatott kapus, Babos Gábor csapata szerződtetné.
aug. 24
10:47
Videó: égő utcák Voloszban, rendőrökkel csatáztak a szurkolók (She)
A görög sportminisztérium professzionális sportügyekben illetékes bizottsága a negyedosztályba sorolta a bundázással vádolt Olympiakosz Voloszt. Szélesi Zoltán csapatát egyszer már kizárták az élvonalból, azonban két hete – a fellebbezést megnyerve – visszavette a Voloszt a Görög Labdarúgó-szövetség illetékes bizottsága. A keddi határozat után a piros-fehérek mintegy háromezer feldühödött…
aug. 24
10:48
Hősként ünneplik a tizenegyesölő Kötelest Belgiumban (Agroinform)
A magyar kapus a a Maccabi Haifa elleni tizenegyespárbaj során két ízben is védeni tudott, így nem csoda, ha a meccs embereként említik a belga lapok.
aug. 24
10:49
Vasas: volt újpesti csatár érkezhet, Sütő visszatérhet az MTK-hoz (She)
A Vasas labdarúgója, Sütő László volt csapatánál, az MTK-nál járt, a Nemzeti Sport információi szerint azért, hogy tárgyaljon az esetleges visszatéréséről.
aug. 24
10:50
Száz éve született Barna Viktor, az asztalitenisz királya (Agroinform)
Közel három évtizedes pályafutás és 22 (!) világbajnoki cím szerepel a magyar asztalitenisz sport első igazi klasszisának neve mellett. A legendás Barna Viktor ma lenne 100 esztendős.
aug. 24
10:51
Primera División: még mindig nincs egyezség, tovább csúszhat a rajt (She)
A legújabb, kedd késő estébe nyúló tanácskozás sem hozott előrelépést a spanyol futballsztrájk ügyében, így lehet, hogy ezen a hétvégén sem kezdődik meg a Primera División – és a másodosztály – 2011–2012-es bajnoki idénye.

Keresés