2011. augusztus 24. szerda

aug. 24
11:03
Női kosárlabda: az amerikai válogatott ellen lép pályára a Sopron (She)
Sokkal jobb edzőpartnert aligha találhattak volna Sopronban: az Uniqa Euroleasing Sopron magyar bajnok női csapata az október 12-i Euroliga-rajt előtt az Egyesült Államok válogatottjával találkozik 9-én. A tengerentúli együttes megnyerte a legutóbbi négy olimpiát, a szakemberek joggal tartják a világ legjobb csapatának.
aug. 24
11:05
Bundesliga: a Freiburg elveszítheti a gólerős Papiss Demba Cissét (She)
A Bundesliga idei szezonjában három mérkőzésen négy gólt szerző szenegáli csatár, Papiss Demba Cissé bejelentette, távozni kíván a Freiburg labdarúgócsapatától.
aug. 24
11:06
Melczert leigazolták, román középső védőt tesztelnek Angyalföldön (Agroinform)
Marijan Vlak ugyanis több próbajátékossal kelt útra az ausztriai Wiener Neudorfba, ahol a török élvonal 9. helyezettjével, a Karabükspor együttesével mérkőzik meg a Vasas-Híd csapata.
aug. 24
11:07
FIFA-világranglista: Hollandia az élre állt, Magyarország javított (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján a mieinkkel egy Eb-selejtezőcsoportban lévő Hollandia átvette a vezetést a világ- és Európa-bajnoki címvédő Spanyolországtól. Magyarország két helyet javítva a 45. a rangsorban.
aug. 24
11:08
Lamine Diack maradt az IAAF elnöke (Agroinform)
Újabb négy évig a szenegáli Lamine Diack marad a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnöke.
aug. 24
11:09
Jégkorong: mégsem Glen Williamson lesz az edző Dunaújvárosban (She)
Mégsem lesz Glen Williamson a Dab.Docler jégkorongcsapatának vezetőedzője, mivel a vezetőség nem értett egyet légiósjelöltjeivel. Az edzéseket a másodedző Szilassy Zoltán irányítja, a szezon pedig két hét múlva kezdődik, az együttes tizenhat nap múlva játssza első bajnokiját.
aug. 24
11:10
Szélesiéket a negyedosztályba száműzték, a szurkolók lángba borították a várost (Agroinform)
A negyedik vonalba sorolta a bundázással vádolt Volosz - Szélesi Zoltán csapata - és a Kavala labdarúgó-együttesét a görög sportminisztérium professzionális sportügyekben illetékes bizottsága.
aug. 24
11:21
FIFA-világranglista: két helyet javított a magyar válogatott (Infostart)
A magyar válogatott a legutóbbi pozícióhoz képest két helyet javítva a 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján.
aug. 24
11:21
Jégkorong: a Fehérvár szlovák élvonalbeli gárdát gyűrt le idegenben (She)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata negyedik felkészülési mérkőzését is megnyerte: ezúttal nem olyan nagy különbséggel, mint az eddigieken, de nem is saját farmcsapata, szlovák vagy osztrák másodosztályú rivális ellen, hanem a szlovák Extraliga nyolcadikja, a HK Nitra ellen, ráadásul idegenben.
aug. 24
11:23
Aachen: Stieber Zoltán után Torghelle lehet Auer ékpárja (She)
Egybehangzó német sajtóértesülések szerint a másodosztályú Alemannia Aachen labdarúgócsapata erősíteni akar csatárposzton – az egyik jelölt Torghelle Sándor, akivel szerződést bontott előző klubja, a Fortuna Düsseldorf.
aug. 24
11:24
Hollandia az élen, Magyarország két helyet javítva a 45. (Agroinform)
A FIFA  legfrissebb világranglistáján a mieinkkel egy Eb és vb-selejtezőcsoportban lévő Hollandia átvette a vezetést a világ- és Európa-bajnoki címvédő Spanyolországtól. Magyarország két helyet javított, ezzel a 45. helyen áll.
aug. 24
11:39
Férfi kosár: magyar center a 25-szörös olasz-, háromszoros Euroliga-bajnoknál (She)
A 25-szörös olasz bajnok, háromszoros Euroliga-győztes Olimpia Milano férfi kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását Szabó Miklós.
aug. 24
11:41
Atlétika: a szenegáli Diack maradt az elnök, zűrzavar a szavazásnál (She)
Lamine Diack maradt a Nemzetközi Atlétikai-szövetség (IAAF) elnöke, miután a kongresszus szerdai szavazásán – ellenjelölt nélkül – a 200-ból 173 voksot begyűjtött.
aug. 24
11:42
Szenteste előtt egy nappal pótolhatják a spanyolok az első fordulót (Agroinform)
A legújabb tanácskozás sem hozott előrelépést a spanyol futballsztrájk ügyében, így lehet, hogy ezen a hétvégén sem kezdődik meg a spanyol labdarúgó-bajnokság.
aug. 24
11:43
Ökölvívás: a válogatott a hajdúszoboszlói strandon tart vb-főpróbát (She)
A világbajnoki főpróbát jelenti a magyar ökölvívó-válogatott számára a második Papp László-emlékverseny, amelyet Kelet-Közép-Európa legnagyobb strandján, a hajdúszoboszlói nyitott gyógyfürdő nagymedencéjében rendeznek a hét második felében.
aug. 24
11:57
Videó: Gyepes Gábor remek csúsztatásával került előnybe a Cardiff (She)
Drámai mérkőzésen, hosszabbítás után jutott tovább a Cardiff City labdarúgócsapata az angol Ligakupában a harmadosztályú Huddersfield Town ellen (5–3). A walesiek vezető gólját a csapat magyar légiósa, Gyepes Gábor szerezte, aki szabadrúgás után mesterien fejelt a kapuba. A meccs legszebb gólját egy perccel később láthatták a nézők, amikor is Jonathan Parkin háttal (!) talált be.
aug. 24
12:00
Oldódjon végre a görcsös és kétségbeesett versenyzés - Dornbach Ildikó (Agroinform)
A szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságon elsősorban dobóinktól várhatunk jó szereplést, Kővágó Zoltán és Pars Krisztián is éremesélyesként utazott Teguba.
aug. 24
12:02
Lleyton Hewittnak fáj a lába, nem indul a US Openen (Agroinform)
Visszalépett a hétfőn kezdődő US Open tenisztornától Lleyton Hewitt, a viadal 2001-es bajnoka.
aug. 24
12:04
Nem jött be a konzervatív kezelés, ugrott Wolf szezonja (Agroinform)
Nem láthatjuk versenyezni télen a németek egyik legjobb biatlonosát, Alexander Wolfot, akit sérült lábtőcsontjával kell műteni.
aug. 24
12:15
Ökölvívás: a válogatott a szoboszlói strandon tart vb-főpróbát (She)
A világbajnoki főpróbát jelenti a magyar ökölvívó-válogatott számára a második Papp László-emlékverseny, amelyet Kelet-Közép-Európa legnagyobb strandján, a hajdúszoboszlói nyitott gyógyfürdő nagymedencéjében rendeznek a hét második felében.
aug. 24
12:15
Az MLSZ felfüggesztette a vesztegetéssel vádolt labdarúgó játékjogát (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden felfüggesztette Ponczók Csaba játékjogát az ellene vesztegetés gyanújával indult büntetőeljárás miatt.
aug. 24
12:17
Atlético: Forlán nem utazik az El-meccsre, hogy aláírhasson az Interhez (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid hivatalos twitter oldalán számolt be arról, Diego Forlán kérvényezte Gregorio Manzano vezetőedzőnél, hogy ne kelljen elutaznia a csütörtöki Európa-liga-meccsre, mivel alá akar írni egy másik csapathoz.
aug. 24
12:18
Egy nap két középpályását vesztette el Wenger: Wilshere hat hétre kidőlt (Agroinform)
Tovább nőttek Arséne Wenger gondjai, miután Samir Nasri eligazolása után másik alapembere, Jack Wilshere kidőlt a sorból.
aug. 24
12:19
Cselgáncs-vb: Karakas Hedvig 57 kg-ban bejutott a 32 közé (She)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig bejutott a 32 közé a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján.
aug. 24
12:21
US Open: Lleyton Hewitt több okra hivatkozva lépett vissza (She)
Visszalépett a hétfőn kezdődő US Open tenisztornától Lleyton Hewitt, a viadal 2001-es bajnoka.
aug. 24
12:23
Torna: Berki mind a négy szeren kész a gyakorlatával, ketten megsérültek (She)
Egy héttel az első vb-válogató előtt, a nagy hőség ellenére is keményen készül a magyar férfi tornászválogatott az októberi tokiói olimpiai kvalifikációs világbajnokságra a Tornacsarnokban. Kovács István vezetőedző helyzetét újabb két sérülés nehezíti.
aug. 24
12:33
Sopronba jön az amerikai női kosárlabda-válogatott (Behaviour)
Október 9-én az olimpiai bajnok amerikai válogatottal játszik felkészülési mérkőzést saját közönsége előtt az UNIQA Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata.
aug. 24
12:36
Nyáron is ömlik a pénz a Manchester Unitedhez (Agroinform)
A nemzetközi sport világában sokak szerint a Manchester United az egyik legnagyobb pénztermelő gépezet. Az alábbi hír ismét ezt igazolja.
aug. 24
12:54
A Videoton 1.5 millió euró alatt nem engedte Alvest, jövőre ingyen mehet (Agroinform)
Már-már úgy tűnt, hogy André Alves a török Samsunsporhoz szerződik, de a Videoton túl sokat kért a jövőre lejáró szerződésű játékosért.
aug. 24
13:09
Sífutás: hároméves eltiltást kapott a kétszeres olimpiai bajnok észt (She)
Doppingolás miatt hároméves eltiltást kapott Andrus Veerpalu, az észtek kétszeres olimpiai és világbajnok bajnok sífutója, aki gyakorlatilag már visszavonult a versenyzéstől.
aug. 24
13:11
Sífutás: hároméves eltiltást kapott az olimpiai bajnok észt sportoló (She)
Doppingolás miatt hároméves eltiltást kapott Andrus Veerpalu, az észtek kétszeres olimpiai és világbajnok bajnok sífutója, aki gyakorlatilag már visszavonult a versenyzéstől.
aug. 24
13:12
Karakas Hedvig bejutott a 32 közé (Agroinform)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig bejutott a 32 közé a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján.
aug. 24
13:30
Andy Carrol is a Manchester Citybe igazol? - kép (Agroinform)
Mielőtt a Liverpool-szurkolók a szívükhöz kapnának, nem arról van szó, hogy a télen szerződtetett támadó is a Manchester Cityt választja, hanem csak egy megegyező nevű csempézési vállalkozó parkolt a stadionnál.
aug. 24
13:32
A Győr Székesfehérvárra utazik a 3. fordulóban - az összes párosítás (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenyszervezési osztálya elkészítette a Magyar Kupa 3. fordulójának párosítását.
aug. 24
13:45
Hamburg: négy évre aláírt a Chelsea-től érkező védő - hivatalos (She)
Sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, majd négyéves szerződést írt alá Szlobodan Rajkovics a német élvonalbeli Hamburger SV labdarúgócsapatához – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 24
13:47
MK: az Újpest a Váccal, a Győr a „kis Vidivel” találkozik - megvan a sorsolás (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a Magyar Kupa harmadik fordulójának párosítását, itt már az élvonalbeli csapatok nagy része is bekapcsolódik.
aug. 24
13:48
Forlán az EL-selejtező helyett az Interrel tárgyal (Agroinform)
Az Atlético Madrid hivatalos oldalán jelentette be, hogy Diego Forlán nem utazott el a csapattal az Európa Liga-selejtezőre Portugáliába, helyette engedélyt kapott, hogy az Interrel tárgyaljon.
aug. 24
14:03
Cselgáncs-vb: Karakas fél perc alatt kikapott brit mumusától és kiesett (She)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig második mérkőzésén alulmaradt, így búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján.
aug. 24
14:05
Osasuna: a pamplonai klub akár fizetne Vadócznak, hogy távozzon - sajtóhír (She)
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Vadócz Krisztián számára nem marad hely a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Osasunánál. A Noticias de Navarra napilap szerint a magyar középpályás nem fér be a gárda 25 fős keretébe, és a pamplonai klub mindent megtesz azért, hogy Vadócz távozzon.
aug. 24
14:07
1860 München: Király Gábor mellett újabb magyar kapusa van a klubnak (She)
Az 1995-ös születésű Székely György az 1860 München csapatánál folytatja pályafutását. A tehetséges kapus a Freiburg ellen 5–0-ra megnyert bajnokin már be is mutatkozott a klub U17-es csapatában.
aug. 24
14:21
Cselgáncs-vb: Karakas fél perc alatt kikapott brit mumusától, kiesett (She)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig második mérkőzésén alulmaradt, így búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján.
aug. 24
14:24
Minden meccsen volt egy rossz negyedünk - Dzunics a válogatott kudarcáról (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi edzője szerint a látott játék alapján a mostani ellenfeleink jobbak voltak a magyar válogatottnál.
aug. 24
14:26
Zidane-osan fejelte le ellenfelét Borja Valero - videó (Agroinform)
A Villarreal spanyol középpályása faltörő kos módjára öklelte fel ellenfelét, amiért a bíró azonnal piros lapot mutatott fel neki az Odense elleni BL-selejtezőn.
aug. 24
14:39
Wolfsburg: ügynöke szerint Diego megegyezett az Atlético Madriddal (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő VfL Wolfsburg brazil karmestere, Diego mindenben megegyezett a spanyol első osztályú Atlético Madriddal – mondta a játékos ügynöke (édesapja), Djair Ribas.
aug. 24
14:42
Vadócz még az Osasuna 25 fős keretébe sem férne be, távozhat (Agroinform)
A hírek szerint a magyar középpályás is tisztában van vele, hogy esélye sem lenne bekerülni a csapatba a nyáron szerződtetett Raúl Garcia mellett.
aug. 24
14:57
Osasuna: a pamplonaiak fizetnének Vadócznak, hogy távozzon - sajtóhír (She)
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Vadócz Krisztián számára nem marad hely a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Osasunánál. A Noticias de Navarra napilap szerint a magyar középpályás nem fér be a gárda 25 fős keretébe, és a pamplonai klub mindent megtesz azért, hogy Vadócz távozzon.
aug. 24
14:59
Újpest: Böőr Zoltánnal szerződést bontottak a Megyeri úton (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az élvonalbeli Újpest FC labdarúgócsapata szerződést bontott a gárda rutinos középpályásával, Böőr Zoltánnal.
aug. 24
15:00
Hároméves eltiltást kapott az olimpiai bajnok Veerpalu (Agroinform)
Doppingolás miatt hároméves eltiltást kapott Andrus Veerpalu, az észtek kétszeres olimpiai és világbajnok sífutója, aki gyakorlatilag már visszavonult a versenyzéstől.
aug. 24
15:02
A Newcastle rosszfiúja Buzsáky riválisa lehet a QPR-nél (Agroinform)
A Queens Park Rangers új tulajdonosa, Tony Fernandes szerint több Premier League-tapasztalattal felvértezett futballistára lenne szükségük.
aug. 24
15:15
Dopping: eltiltása után készen áll a visszatérésre az olimpiai bajnok (She)
A doppingvétség miatt kiszabott kétéves eltiltásának lejárta után ismét versenyezni szeretne Jevgenyij Gyementyjev olimpiai bajnok orosz sífutó.

Keresés