2011. augusztus 24. szerda

aug. 24
15:17
Atlétika: a tegui vb-t kihagyó Lebegyeva már az olimpiára készül (She)
A jövő évi olimpián már szívesen versenyezne a dél-koreai atlétikai világbajnokságot második gyermeke születése miatt kihagyó Tatyjana Lebegyeva, az olimpiai és világbajnok távol-, illetve hármasugró.
aug. 24
15:18
A Real Madrid megállapodott a Tottenhammel: Diarra a Spursben folytatja (Agroinform)
A Marca úgy tudja, a királyi egyesület 12 millió eurót kap Lassana Diarráért, bár még hivatalos megerősítés nem érkezett.
aug. 24
15:19
Barcelona: Keirrison fél évre a brazil élvonalba került kölcsönbe (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona 22 éves támadója, Keirrison fél évre kölcsönbe a brazil élvonalbeli Cruzeiróhoz került – adta hírül a katalánok hivatalos honlapja.
aug. 24
15:36
Karakas Hedvig nem tartotta be a taktikát, kiesett (Agroinform)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig második mérkőzésén alulmaradt, így búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján.
aug. 24
15:51
Liverpool: a húsz éves csatár az Atlético Madridhoz került kölcsönbe (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid egy évre kölcsönvette a Liverpool 20 esztendős támadóját, Daniel Pachecót – olvasható az angol klub hivatalos közleményében.
aug. 24
15:53
Profi ökölvívás: Kicsit rozsdás voltam - Floyd Mayweather Jr (She)
Szeptember 17-én a váltósúlyú WBC-bajnok Victor Ortiz ellen lép ismét szorítóba napjaink egyik legjobb profi bokszolója, Floyd Mayweather Jr. A bunyós legutóbb tavaly májusban, Shane Mosley ellen húzott kesztyűt, és mint elmondta, a felkészülés elején érezte magán a hosszabb kihagyást.
aug. 24
15:54
Mintha vért ittunk volna, úgy küzdöttünk - Köteles László (Agroinform)
A KRC Genk a Maccabi Haifa ellen tizenegyespárbaj után jutott a BL főtáblájára. A két izraeli büntetőt is hárító magyar hálóőr szerint az egész csapat felszívta magát a mérkőzésre.
aug. 24
15:55
Atlétika: Bubka alelnök maradt, csütörtökön szavaznak a tanácstagokról (She)
Szergej Bubka, az ukránok legendás rúdugrója a szerdai, megismételt szavazás után alelnök maradt a Nemzetközi Atlétika-szövetségben (IAAF).
aug. 24
15:56
Lebegyeva Londonban már starthoz állna (Agroinform)
A jövő évi olimpián már szívesen versenyezne a dél-koreai atlétikai világbajnokságot második gyermeke születése miatt kihagyó Tatyjana Lebegyeva, az olimpiai és világbajnok távol-, illetve hármasugró.
aug. 24
15:58
Savic égszínkék Bentley-vel hasít - fotók (Agroinform)
Stefan Savic, a 20 éves védő, akit nemrég igazolt le a Manchester City, valószínűleg igen megkedvelte a csapat hivatalos színét. Olyannyira, hogy újdonsült Bentley-je is 'blues'-ban virít.
aug. 24
16:00
Húsz év, húsz idézet - Michael Schumacher jubilál, II. rész (Agroinform)
Michael Schumacher húszéves F1-es versenyzői jubileumának apropóján ezúttal azt vizsgáljuk meg, hogyan vélekedtek a német bajnokról a Cirkusz egyéb szereplői.
aug. 24
16:09
Newcastle: a vezetőséget kritizáló Barton Buzsáky csapattársa lehet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle United átadólistára tett játékosa, Joey Barton Buzsáky Ákos csapatával, a Queens Park Rangersszel tárgyal esetleges átigazolásával kapcsolatban.
aug. 24
16:11
Videó: két zseniális átemelésből talált be a kolumbiai futballista (She)
Parádés góllal szerzett vezetést a kolumbiai Santa Fé labdarúgócsapata a perui Universidad César Vallejo elleni Copa Sudamericana-mérkőzésen. A hazai pályán játszó Santé Fe támadója, Sérgio Alejandro Galván Rey kapott remek labdát csapattársától, majd védőjét és a kapust is átemelve talált be. A kolumbiaiak végül 2–0-ra nyertek, és 3–1-es összesítéssel jutottak a következő körbe.
aug. 24
16:12
Diego a Galatasarayjal tárgyalt Isztambulban (Agroinform)
A Felix Magath által kiebrudált középpályás minél hamarabb el szeretné dönteni, hol folytatja a pályafutását.
aug. 24
16:27
Cselgáncs: a párizsi tapasztalat segíthet a 2013-as magyar Eb-rendezésnél (She)
A 2013-as magyar Európa-bajnoki pályázathoz is gyűjt tapasztalatot a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon Balogh Gábor sportügyekért felelős miniszterelnöki tanácsadó.
aug. 24
16:29
Milan: megegyeztek Aquilanival, akár már ma aláírhat - sajtóhír (She)
Sajtóértesülések szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan Alberto Aquilaniért tett ajánlatát elfogadta a Liverpool. Az olasz válogatott középpályás így akár már ma aláírhatja szerződését, és holnap áteshet az orvosi vizsgálatokon.
aug. 24
16:30
Kellemes meglepetés, hogy végigszurkolják a meccseinket - Gyánó (Agroinform)
A PMFC átlagnézőszáma nagyot nőtt az NB II-es időkhöz képest, amire a csapat támadója is számított a feljutás után.
aug. 24
16:45
Videó: a kanadai center gyógyszerész végzettséggel szerződött a Volánba (She)
Derek Ryan, az észak-amerikai egyetemi bajnokságokban edződött center, Kevin Primeau felkérésére ebben a szezonban a Sapa Fehérvár AV 19 együttesében szerepel. Nagy álma, hogy jól sikerüljön számára a bajnokság, és több évet is lehúzzon Európában, mielőtt hazatér eredeti szakmájához, és gyógyszerészként keresse kenyerét.
aug. 24
16:47
Bayern München: Robbent vizsgálják, határozatlan ideig nem játszhat (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München holland válogatott játékosa, Arjen Robben határozatlan ideig nem állhat Jupp Heynckes vezetőedző rendelkezésére – erősítette meg a hírt a csapat orvosa, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.
aug. 24
16:48
Kaposvári támadó rohamozhatja a magyar válogatott kapuját (Agroinform)
A Kaposvári Rákóczi idegenlégiósa, Serghei Alexeev is a magyar válogatott ellen készülhet Moldova nemzeti csapatával.
aug. 24
16:49
Videoton: többszörös szerb utánpótlás-válogatott kapus érkezett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton többszörös szerb utánpótlás-válogatott kapussal erősített: Filip Pajovics négyéves szerződést írt alá a fehérvári klubhoz.
aug. 24
16:50
Karambolozott a Toro Rosso istálló autószállító kamionja (Agroinform)
Közúti balesetet szenvedett szerdán a Toro Rosso Forma-1-es istálló autószállító kamionja a Kölnből Belgiumba vezető autópályán.
aug. 24
16:51
Rali: Sainz kis híján rábeszélte Loeböt, hogy szerződjön a VW-hez (She)
Sebastian Loeb elismerte, korábbi citroënes csapattársa, Carlos Sainz kis híján rávette, hogy hagyja el a francia autógyárat, és szerződjön a rali-világbajnokságba készülő Volkswagenhez. Ám végül a Citroën jobb feltételeket ajánlott, és további két évre szerződtette a hétszeres világbajnokot.
aug. 24
17:03
Autósport: Räikkönen a Peugeot Le Mans-i versenyautóját teszteli (She)
Kimi Räikkönen szerdán esik át első sportautó-tesztjén Spanyolországban: a 2007-es Formula–1-es világbajnok a Peugeot 2012-es Le Mans-i előkészületeinek keretében ül bele a 908-asba az aragóniai Motorland versenypályán.
aug. 24
17:05
Női kézilabda: a Vác hat góllal megverte a Dunaújvárost (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Vác 35–29-re legyőzte a Dunaújvárost felkészülési mérkőzésen.
aug. 24
17:21
Nasri aláírt a Manchester Cityhez (Metropol)
A Manchester City megszerezte az Arsenaltól Samir Nasrit: a 24 éves francia futballista szerdán aláírta négy évre szóló szerződését.
aug. 24
17:24
Ha ősszel meglesz a dobogó, közel kerülhet a bajnoki cím az ETO-hoz (Agroinform)
Az eddig hibátlanul szereplő Győri ETO-ban Boughuerra, Copa, Cetkovic, Supic, Lamas és Ceolin játékára sem tartanak igényt, Pátkait viszont leigazolnák az MTK-tól.
aug. 24
17:26
A Milan helyett a Roma erősítheti Montolivóval a középpályáját (Agroinform)
A Farkasokkal kapcsolatos hír még, hogy a csak néhány hete megvásárolt Borriellóra szemet vetett a Fulham, a csatár azonban maradni akar.
aug. 24
17:28
Tizennyolc éves szerb kapussal erősített a Videoton (Agroinform)
Az FK Vojvodinától érkező hálóőr elmondta, örül, hogy a magyar bajnokcsapathoz került, az pedig nagyon megtisztelő számára, hogy Disztl Péter a kapusedzője.
aug. 24
17:42
Robben megint megsérült, bizonytalan ideig pihen (Agroinform)
Ágyéksérülést szenvedett a Bayern München holland labdarúgója, s egyelőre nem lehet tudni, hogy a vb-ezüstérmes szélsőnek mennyi időt kell kihagynia.
aug. 24
17:57
Juventus: angol és spanyol kérői is vannak Iaquintának, távozhat (She)
Előfordulhat, hogy az átigazolási időszakból hátralévő néhány napban elhagyja a Juventust Vincenzo Iaquinta, a fehér-feketék 32 éves csatára, akinek az ügynöke szerint angol és spanyol kérői is vannak a 40-szeres válogatott támadónak.
aug. 24
17:59
Törökország: tavasszal rájátszásban döntenek a bajnoki címről (She)
A júliusban kirobbant török bundabotrány következményeként a helyi futballszövetség (TFF) úgy döntött, hogy a 2011/12-es szezonban a csapatoknak rájátszásban kell dönteniük az élvonalbeli bajnokság első helyéről. Mehmet Ali Aydinlar, a TFF vezetője azután jelentette be a szabálymódosítást, hogy a szervezet képviselői egyeztettek a 18 első osztályú klub elnökével.
aug. 24
18:00
Bevezetik a rájátszást a török bajnokságban (Agroinform)
A török bundabotrány következményeként a TFF úgy döntött, hogy a 2011-12-es szezonban a csapatoknak rájátszásban kell dönteniük a bajnokság első helyéről.
aug. 24
18:01
Premier League: Nasri immár a Manchester City játékosa (She)
A Manchester City hivatalos honlapján jelentette be, hogy Samir Nasri a manchesteri csapatban folytatja pályafutását. A francia középpályás négy évre írt alá a kétszeres bajnokcsapathoz.
aug. 24
18:02
Az NB I-es csapatok nagy része beszáll a 3. fordulóban (Agroinform)
Az MLSZ-ben elkészítették a Magyar Kupa 3. fordulójának párosítását, ebben a körben már 12 élvonalbeli együttes is bekapcsolódik a küzdelembe.
aug. 24
18:15
Vajda Attila aranyérmet vár magától Londonban (Infostart)
Vajda Attila és edzője, Vécsi Viktor is bízik abban, hogy a szegedi kenus Peking után jövőre Londonban is olimpiai bajnoki címet szerez. A kvótát már hazai közönség előtt, a vébén megszerezte a versenyző.
aug. 24
18:15
BL: kétgólos hátrányt dolgozna le a Kazany a Lyon ellen - élő eredménykövetés (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőköréből öt találkozó maradt szerdára. A mérkőzések közül a Rubin Kazany–Olympique Lyon összecsapást már 18 órakor elkezdik: a tatár együttes kétgólos hátrányát igyekszik ledolgozni hazai pályán. Kövesse velünk élőben a találkozót!
aug. 24
18:15
Várhidi a Honvéd ellen (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) elkészítették a Magyar Kupa 3. fordulójának párosítását, ebben a körben már 12 élvonalbeli együttes is bekapcsolódik a küzdelembe.
aug. 24
18:18
Joaquin Rodriguez nyerte az 5. szakaszt, Chavanel még mindig vezet (Agroinform)
A spanyol Joaquin Rodriguez nyerte a Vuelta szerdai szakaszát, összetettben a francia Sylvain Chavanel áll az élen.
aug. 24
18:33
Mainz: edzője szerint Stieber Zoltán megérdemli a válogatottságot (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Svédország és Moldova elleni szeptember eleji világbajnoki selejtezők előtt első ízben küldött meghívót Stieber Zoltánnak, a Mainz középpályásának. A német csapat edzője, Thomas Tuchel szerint Stieber kiérdemelte az elismerést.
aug. 24
18:36
Samir Nasrit bemutatták az Etihad Stadionban (Agroinform)
Aláírta négyéves szerződését új csapatánál, a Manchester Citynél Samir Nasri, az Arsenaltól igazolt francia középpályás. A játékos a 19-es mezt kapta meg.
aug. 24
18:38
Nemmel szavazott az olasz liga, valószínűleg náluk is csúszik a rajt (Agroinform)
Az olasz labdarúgóliga illetékesei nem szavazták meg a játékosok által támogatott új kollektív szerződés aláírását, így egyre valószínűbb, hogy csúszni fog a Serie A hétvégi rajtja.
aug. 24
18:51
Vuelta: újabb spanyol szakaszsiker, Chavanel előnye elfogyott (She)
A spanyol Joaquín Rodríguez nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny szerdai, 5. szakaszát, míg összetettben továbbra is a francia Sylvain Chavanel áll az élen.
aug. 24
18:53
Chelsea: Juan Mata a londoniaknál folytatja - hivatalos (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Chelsea hivatalos honlapján bejelentette, hogy megszerezték a Valencia spanyol középpályását, Juan Matát.
aug. 24
19:09
Serie A: csak két csapat támogatja az új szerződést, csúszhat a rajt (She)
Az olasz labdarúgóliga illetékesei nem szavazták meg a játékosok által támogatott új kollektív szerződés aláírását, így egyre valószínűbb, hogy csúszni fog a Serie A hétvégi rajtja.
aug. 24
19:11
BL: szünetben is kétgólos a Lyon összetettbeli előnye - élő eredménykövetés (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőköréből öt találkozó maradt szerdára. A mérkőzések közül a Rubin Kazany–Olympique Lyon összecsapást már 18 órakor elkezdik: a tatár együttes kétgólos hátrányát igyekszik ledolgozni hazai pályán. Kövesse velünk élőben a találkozót!
aug. 24
19:12
Neymar apa lett - fotó (Agroinform)
A brazil Santos sztárja, Neymar apa lett. Fia, Davi Lucca szerdán reggel látta meg a napvilágot egy Sao Paulo-i kórházban.
aug. 24
19:27
BL: a török szövetség visszaléptette a Fenerbahcét (She)
A Török Labdarúgó-szövetség visszaléptette a Bajnokok Ligájától a török bajnok Fenerbahcét. Az országban zajló bundabotrány miatt több eljárás is folyik az isztambuli klub ellen, ezért nem indulhat az európai sorozatban.
aug. 24
19:27
Serie A: csúszhat a bajnoki rajt (Metropol)
Az olasz labdarúgóliga illetékesei nem szavazták meg a játékosok által támogatott új kollektív szerződés aláírását, így egyre valószínűbb, hogy csúszni fog a Serie A hétvégi rajtja.
aug. 24
19:30
Mata aláírta ötéves szerződését, várja, hogy Torresékkel játszhasson (Agroinform)
A Kékek legújabb szerzeményének elsődleges feladata az lesz, hogy gyorsabbá és látványosabbá tegye a csapat támadójátékát.

Keresés