2011. augusztus 27. szombat

aug. 27
0:15
Szuperkupa: nagyon erős ellenfelet vertünk meg - Fabregas (She)
Cesc Fabregas, az FC Barcelona középpályása szerint megérdemelt győzelmet arattak a Porto ellen az Európai Szuperkupa-mérkőzésen. Xavi pedig büszke arra, hogy megnyert trófeák tekintetében túlszárnyalta a klub korábbi játékosát, Guillermo Amort.
aug. 27
6:51
Labdarúgás: Messit nem lehet összevetni Pelével vagy Maradonával - Platini (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke szerint Lionel Messit, a jelenkor egyik legjobb labdarúgóját nem lehet összehasonlítani a régebbi idők klasszis futballistáival.
aug. 27
6:51
Arannyal kezdhetnek (Behaviour)
Visszafogott várakozással tekint a magyar csapat a ma kezdődő tegui szabadtéri atlétikai világbajnokság elé, amely akár szenzációsan is kezdődhet az együttes számára. Ugyanis ma lép dobókörbe az aranyra is esélyesnek tartott kalapácsvető, Pars Krisztián.
aug. 27
7:09
Atlétikai vb: Kazi Tamás bejutott az elődöntőbe 800 méteren (She)
Kazi Tamás bejutott a 800 méteres síkfutás elődöntőjébe a dél-koreai Teguban magyar idő szerint ma hajnalban kezdődött atlétikai világbajnokságon.
aug. 27
7:09
"Bántott minket, hogy ők az esélyesek!" (Behaviour)
Igor Belanov és Volodomir Besszonov is pályára lép szombaton Telkiben a focifesztiválon, amelynek egyik csúcspontja lesz az 1986-os mexikói világbajnokságon rendezett magyar-szovjet mérkőzés "visszavágója" az akkori főszereplők közreműködésével. A két korábbi kiválóság a mai napig szívesen emlékszik vissza a szbornaja 6-0-s kiütéses győzelmével végződött találkozóra. A szombati rendezvényre -…
aug. 27
7:11
WNBA: 20 vereség után először nyertek Holték, Montgomery remekelt (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján a Tulsa Shock sorozatban húsz vereség után először győzött, méghozzá Los Angelesben a Sparks vendégeként. Ez volt a csapat második győzelme a szezonban 25 vereség mellett.
aug. 27
7:11
Száguldás a legendás oválon (Behaviour)
A hétvégén újra Amerikába látogatnak a gyorsasági motoros világbajnokság résztvevői, ám Laguna Secával ellentétben ezúttal mindhárom kategória képviselteti magát Indianapolisban. Ez az egyetlen helyszín, ahol két kanyarban is használják a híres ovál pályát, amit a pilóták nagyon élveznek.
aug. 27
7:13
Európa Liga: Meglepetések fordulója (Behaviour)
Több meglepő eredmény is született a labdarúgó Európa Liga rájátszásának csütörtök este - lapzártánk után - befejeződött visszavágóin. Nincs már versenyben a Sevilla, az AS Roma és a Celtic sem, utóbbit Vanczák Vilmos együttese, a Sion búcsúztatta.
aug. 27
7:27
Zalaegerszeg: Nem tudom, mi lesz Csank János sorsa - Nagy Ferenc (She)
Felettébb egykedvűen hallgatta végig a vezetőedzők értékelését a Győri ETO–ZTE FC (5–1) mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Nagy Ferenc, a zalaegerszegiek elnöke. A kék-fehérek tulajdonosa a terem hátsó sorában meghúzódva figyelt, még akkor sem ült ki arcára érzelem, amikor a Nemzeti Sport Csank János vezetőedzőt a jövőjéről faggatta. A sportvezető szűkszavúan nyilatkozott a meccs után.
aug. 27
7:30
Doha is pályázik a 2020-as játékok rendezésére (Agroinform)
A Katari Olimpiai Bizottság elnöke pénteken bejelentette, hogy Doha pályázik a 2020-as nyári olimpia rendezési jogáért.
aug. 27
7:45
Atlétikai vb: teljes kenyai siker a női maratoni futásban (She)
Megvan az első aranyérmes a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon, a női maratoni futásban teljes kenyai siker született, mindhárom érmet az afrikai ország képviselője szerezte meg.
aug. 27
7:48
Aquilani kölcsönben a Milané (Agroinform)
Az AC Milan csapatában folytatja pályafutását a 17-szeres olasz válogatott labdarúgó, Alberto Aquilani.
aug. 27
7:50
Frissítés közben elesett, majd világbajnok lett a kenyai maratoni futó (Agroinform)
A női maratoni futásban hármas kenyai sikerrel vette kezdetét a szabadtéri atlétikai világbajnokság Teguban.
aug. 27
8:03
Tenisz: Woznicaki döntős, Roddick elbukta az amerikai rangadót (She)
A US Open selejtezői mellett a héten két WTA- és egy ATP-torna zajlik, egyesben mindegyik viadalon kialakult a döntő párosítása.
aug. 27
8:06
Platini: Messit nem lehet összehasonlítani a régi nagyokkal (Agroinform)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke szerint Lionel Messit, a jelenkor egyik legjobb labdarúgóját nem lehet összehasonlítani a régebbi idők klasszis futballistáival.
aug. 27
8:21
Negyedszer nyerte meg az Európai Szuperkupát a Barcelona (Metropol)
A Bajnokok Ligája-győztes spanyol FC Barcelona nyerte a labdarúgó Európai Szuperkupát, miután a péntek esti, monte-carlói mérkőzésen 2-0-ra legyőzte az Európa Liga-címvédő portugál FC Portót.
aug. 27
8:24
Kazi Tamás továbbjutott 800 méteren (Agroinform)
Az atlétikai világbajnokság első napjának délelőttjén egy magyarért szurkolhattunk, Kazi Tamás továbbjutott 800 méteren az elődöntőbe.
aug. 27
8:57
Spanyolország: a korábbi barcelonai ikon Madridban folytatja (She)
Az Espanyol korábbi ikonja, a barcelonai klubban 340 bajnokin 129 gólt szerző Raúl Tamudo a spanyol élvonalbeli bajnokság újoncánál, a madridi Rayo Vallecanónál folytatja pályafutását.
aug. 27
9:00
Teddy Riner rekordot dönthet Párizsban (Agroinform)
Szombaton Teddy Riner lesz a figyelem középpontjában a párizsi cselgáncs világbajnokságon, a francia nehézsúlyú ugyanis ötödször lehet világbajnok.
aug. 27
9:15
US Open: Jani Réka-Luca főtáblás (Infostart)
Jani Réka-Luca pénteken három játszmában nyert a kínai Lu Csing-csing (Lu Jing-jing) ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjének 3. fordulójában, ezzel bejutott a főtáblára az esztendő negyedik, utolsó Grand Slam-versenyén.
aug. 27
9:17
A Szuperkupa is a Barcelonáé (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes spanyol FC Barcelona nyerte a labdarúgó Európai Szuperkupát, miután a péntek esti, monte-carlói mérkőzésen 2-0-ra legyőzte az Európa Liga-címvédő portugál FC Portót.
aug. 27
9:33
Newcastle: Kádár riválisa kiesése után sem biztos, hogy keretbe kerül (She)
A Newcastle-nél a nyáron úgy tűnt, hogy Kádár Tamást kölcsönadja a klub, de a magyar válogatott védő még ott van a „szarkák" keretében. S bár eddig ebben a szezonban még csak a kispadra sem ülhetett le a Premier League-ben, Mike Williamson hétközi sérülése után ez a helyzet akár változhat is.
aug. 27
9:36
Schumacher új versenymérnököt kapott (Agroinform)
A Spában Formula-1-es bemutatkozásának huszadik évfordulóját ünneplő német új versenymérnököt kapott a Mercedestől - Mark Slade helyét Peter Bonnington veszi át.
aug. 27
9:38
Vettel: Nem Belgium a kedvencem! (Agroinform)
A világbajnoki címvédőnek nem a szíve csücske a mindenki által kedvelt Spa-Franchorchamps-i versenypálya, elsősorban azért, mert eddig képtelen volt harmadiknál jobb helyen végezni itt.
aug. 27
9:51
NB I: 7 meccs, 1 pont - ilyen rajt után is bent lehet maradni! (She)
Finoman fogalmazva is pocsékul kezdte a labdarúgó NB I 2011–2012-es szezonját a ZTE FC, Csank János együttese az első hét fordulóban mindössze egy pontot szerzett. Nem kell azonban kétségbe esni, hiszen az ilyen rossz rajt nem jelenti feltétlenül azt, hogy az adott csapat a bajnokság végén búcsúzik az élvonaltól (sok van még hátra az idényből…), sőt az utóbbi évtized tapasztalatai szerint…
aug. 27
9:54
Majdnem kiesett a női dfiszkoszvetés vb-címvédője (Agroinform)
Nem sokon múltott, hogy már a tegui világbajnokság selejtezőjében búcsúzzon a női diszkoszvetés címvédője, az ausztrál Dani Samuels.
aug. 27
9:56
Mark Webber hosszabbított a Red Bullnál (Agroinform)
A következő évben is a Red Bull Racing csapatnál versenyez majd az ausztrál Mark Webber, aki egy évvel hosszabbított.
aug. 27
9:58
Czink Melinda nem került fel a főtáblára (Agroinform)
Két magyar, Arn Gréta és Jani Réka-Luca lesz ott az Egyesült Államok nyílt teniszbajnokságának, a hétfőn kezdődő US Opennek a főtábláján, miután a harmadik pályázó, Czink Melinda két győzelem után a selejtező 3., utolsó fordulójában veszített, így kiszorult a 128-as mezőnyből.
aug. 27
10:09
Labdarúgás: Honvéd-Vidi, Liverpool-Bolton, idegenben az Anzsi - szombati program (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtját elhalasztották, de az európai elit többi tagja ma is pályán lesz, no meg meccsdömping a magyar első és második vonalban is. Itthon a Honvéd–Videoton a nap rangadója, kiemelkedik a programból a Bundesligában a Leverkusen–Dortmund összecsapás, a Liverpool a Boltont, a Chelsea a Norwichot fogadja.
aug. 27
10:11
US Open: két magyar lesz a főtáblán, Czink elbotlott az utolsó akadályban (She)
Két magyar, Arn Gréta és Jani Réka-Luca lesz ott az Egyesült Államok nyílt teniszbajnokságának, a hétfőn kezdődő US Opennek a főtábláján, miután a harmadik pályázó, Czink Melinda két győzelem után a selejtező 3., utolsó fordulójában veszített, így kiszorult a 128-as mezőnyből.
aug. 27
10:27
Atlétikai vb: Kazi örül a tekintélyt és önbizalmat adó továbbjutásnak (She)
Mint arról már beszámoltunk, Kazi Tamás bejutott a 800 méteres síkfutás elődöntőjébe a dél-koreai Teguban magyar idő szerint ma hajnalban kezdődött atlétikai világbajnokságon.
aug. 27
10:29
Genk: Kétperces beszélgetés volt, azonnal nemet mondtam a hosszabbításra - Tőzsér (She)
Mint arról beszámoltunk, Tőzsér Dániel, a belga bajnok és a Bajnokok Ligája-főtáblára jutó Genk középpályása nemet mondott a vezérkar szerződéshosszabbítási ajánlatára – ami persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy még a nyáron távozik a csapattól.
aug. 27
10:30
Hadfi, Farkas és Bor is továbbjutott (Agroinform)
Remekül kezdtek a magyarok a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján: a 100 kg-os Hadfi Dániel és Farkas Bálint, illetve a +100 kg-os Bor Barna is bejutott a 32 közé.
aug. 27
10:45
Cselgáncs-vb: mindhárom magyar győzelemmel kezdte a szombatot (She)
Remekül kezdtek a magyarok a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján: a 100 kilogrammos Hadfi Dániel és Farkas Bálint, illetve a +100 kilós Bor Barna is bejutott a 32 közé.
aug. 27
10:48
Egy újonc a Chelsea, Bogdánék a Liverpool útjában (Agroinform)
Hat mérkőzést rendeznek a Premier League 3. fordulójának szombati játéknapján. A bajnoki címre törő Chelsea az újonc Norwich Cityt látja vendégül, Buzsáky Ákos és a QPR a Wigan, Bogdán Ádám a Boltonnal a Liverpool otthonába látogat.
aug. 27
11:03
Portugália: a Sportinghoz szerződött a Poolból kiszorult argentin (She)
A portugál Sporting öt évre szerződtette Emiliano Insúát, a Liverpool 22 éves argentin védőjét, aki 2007 óta 60 mérkőzésen szerepelt a „vörösök” első csapatában, ám az előző idényt a török Galatasaraynál töltötte kölcsönben.
aug. 27
11:05
Videó: a kapus előbb megúszta a büntetőt, majd kapitális hibát csinált (She)
A mexikói labdarúgó-bajnokság legutóbb fordulójában a Jaguares hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Tolucával. A „jaguárok” vezető gólja hatalmas kapushiba után született, ugyanis Alfredo Talavera saját védőjébe és a végül az üres kapuba gurító Franco Arizalába is belebikázta közelről a labdát. Mondhatni, hogy a sors visszavágott a kapusnak, ugyanis az első félidőben egy egyértelmű…
aug. 27
11:06
Jön a hurrikán, de Wozniacki így is döntős New Havenben (Agroinform)
Két játszmában jutott be a döntőbe a dán Caroline Wozniacki, aki New Havenben a cseh Petra Cetkovska ellen játszhat majd ma este.
aug. 27
11:08
Webbert aggasztják a gumik (Agroinform)
A Red Bull veterán ausztrál versenyzője amondó, nehéz egyszerre kellőképp feltérképezni a pályát, és közben spórolni az abroncsokkal, hogy később ne szenvedjen hátrányt. Nincs egyedül a véleményével…
aug. 27
11:10
Isner "kibombázta" Roddickot (Agroinform)
A negyedikként rangsorolt amerikai John Isner főleg bombaerős szerváinak köszönhetően két játszmában legyőzte honfitársát, az első helyen kiemelt, szerválásban amúgy szintén roppant erős Andy Roddickot az egyesült államokbeli Salemben zajló, 553 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna pénteki elődöntőjében.
aug. 27
11:12
Button: Spábn mi fogunk nyerni! (Agroinform)
A Hungaroringen legutóbb futamot nyerő Jenson Button meg van győződve róla, hogy Spában nem a Red Bull, hanem a McLaren számít majd a legerősebb csapatnak, és minden bizonnyal a győzelmet is be fogja söpörni a wokingi alakulat.
aug. 27
11:24
Button: Spában mi fogunk nyerni! (Agroinform)
A Hungaroringen legutóbb futamot nyerő Jenson Button meg van győződve róla, hogy Spában nem a Red Bull, hanem a McLaren számít majd a legerősebb csapatnak, és minden bizonnyal a győzelmet is be fogja söpörni a wokingi alakulat.
aug. 27
11:26
Leverkusen-Dortmund szuperrangadó, a Bayern Kaisereslauternben (Agroinform)
A Bundesliga 4. fordulójában a tavalyi bajnokság második helyezettje fogadja a bajnoki címvédőt, míg Schweinsteigeréket nagy előkészületekkel várják 'Lauternben.
aug. 27
11:39
GP3: Kiss Pál Tamáson kifogott az időjárás, csak 28. az időmérőn (She)
Kiss Pál Tamás idei legrosszabb időmérő edzésén csak a 28. rajtpozíciót szerezte meg a GP3-as sorozat belgiumi állomásán, Spa-Francorchamps-ban, ahol a 30 pilótából a 28. lett.
aug. 27
11:42
Siófoki tűzimádók a diósgyőri katlanban (Agroinform)
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 7. fordulója. Először a múlt héten Újpesten egy pontot szerző Diósgyőr a Kaposvár elleni somogyi rangadón biztos győzelmet arató Siófokot fogadja.
aug. 27
11:57
Genk: Augusztus 31-ig még bármi megtörténhet - Tőzsér (She)
Mint arról beszámoltunk, Tőzsér Dániel, a belga bajnok és a Bajnokok Ligája-főtáblára jutó Genk középpályása nemet mondott a vezérkar szerződéshosszabbítási ajánlatára – ami persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy még a nyáron távozik a csapattól.
aug. 27
11:59
Légiósok: Erős Gábor távozik Plovdivból, Görögországba igazolhat (She)
A Lokomotiv Plovdiv labdarúgócsapata hivatalos honlapján kiadott közleményben tudatta: a klub és Erős Gábor közös megegyezéssel szerződést bontott.
aug. 27
12:00
Hadfi és Farkas búcsúzott, elúszhat az olimpia (Agroinform)
A 100 kg-os Hadfi Dániel és Farkas Bálint búcsúzott, a +100 kilós Bor Barna viszont bejutott a 16 közé a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján.
aug. 27
12:01
Cselgáncs-vb: Hadfi és Farkas búcsúzott, Bor továbbjutott (She)
A 100 kg-os Hadfi Dániel és Farkas Bálint búcsúzott, a +100 kilós Bor Barna viszont bejutott a 16 közé a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján.
aug. 27
12:03
Videó: védhetetlen gól helyből és újabb Ajax-gála bajnokságban (She)
A holland labdarúgó-bajnokság címvédője, az Ajax ismét hozta a kötelezőt. Az amszterdamiak a 2. fordulóban ezúttal a Vitesse-t verték 4–1-re. Christian Ericksen egy pazar találattal szerzett vezetést, amelyet Derk Boerrigter a 62. percben duplázott meg. Egy perccel később az Alkmaartól érkezett izlandi Kolbeinn Sigthórsson talált be egy jobb oldali beadásból, majd negyedik meccsén az Ajaxban…

Keresés