2011. augusztus 10. szerda

aug. 10
0:18
Portugáliai vereség a nyitányon (Agroinform)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott öt ponttal kikapott Portugáliában az Európa-bajnoki pótselejtező-sorozat keddi nyitányán.
aug. 10
0:33
Felkészülés: kikapott a Barcelona (B), Anita avatott - a keddi eredmények (She)
Kikapott a Barcelona az Espanyoltól az idei Katalán Kupa döntőjében, hengerelt a Besiktas és a Stuttgart is, nem megy az AEK Athénnek, odahaza úr a holland bajnok – foglalhatnánk össze a mai nap felkészülési találkozóinak eredményeit.
aug. 10
0:37
Férfi kosárlabda: Ennyivel jobbak voltak a portugálok - Dzunics (She)
A Mészáros Lajos szövetségi kapitány segítőjeként dolgozó Dzunics Braniszlav szerint a magyar férfi kosárlabda-válogatott idegesen játszott a portugálok elleni idegenbeli Eb-pótselejtezőn, amelyen a házigazdák megérdemelten nyertek 71–66-ra.
aug. 10
0:41
Videó: vesztettünk, de nem kell temetni minket - Mészáros Lajos (She)
Férfi kosárlabda-válogatottunk ötpontos vereséget szenvedett Portugáliában Európa-bajnoki pótselejtezőn. A mérkőzés után az NSO Tv-nek a szakmai igazgató, Mészáros Lajos nyilatkozott, aki elmondta, hogy most nem mindent sikerült a pályán valóra váltaniuk az elképzeléseikből, de a további mérkőzéseken a magyar válogatott továbbra is a továbbjutás céljával lép majd parkettre, a két következő, hazai…
aug. 10
1:27
Tenisz: Petkovic lesz Arn Gréta következő ellenfele Torontóban (She)
A 11. helyen kiemelt Andrea Petkovic lesz Arn Gréta ellenfele a női teniszezők Torontóban zajló kemény pályás versenyének 2. fordulójában, miután a német játékos az első körben 6:2, 6:2-re legyőzte kanadai ellenfelét.
aug. 10
1:31
Labdarúgás: a válogatott mérkőzések szerdai programja (She)
A Magyarország–Izland találkozó mellett szerdán a világ számos pontján rendeznek felkészülési labdarúgó-mérkőzéseket. Bariban a legutóbbi két világbajnokság győztese, az olasz (2006) és a spanyol (2010) együttes csap össze.
aug. 10
2:03
Anglia: Gulácsi, Priskin, Kovács és Gróf sem játszott a Ligakupában (She)
Nem jutottak szóhoz a magyar játékosok a labdarúgó angol Ligakupa 1. fordulójában.
aug. 10
6:33
Eb-pótselejtező: kikapott a kosárválogatott (Infostart)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 71-66-ra kikapott Portugáliában az Európa-bajnoki pótselejtező-sorozat keddi nyitányán.
aug. 10
6:51
Amikor a "birkák" terelik (a) Juhászt (Behaviour)
Juhász Roland továbbra is a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Anderlecht alkalmazásában áll, annak ellenére, hogy a skót Glasgow Rangers hajlandó lett volna kifizetni a magyar válogatott hátvéd nagyjából 3,5 millió fontos vételárát.
aug. 10
6:53
Izlandiak a honi jégkorszakban (Behaviour)
Megannyi barátságos futballtalálkozót rendeznek ma világszerte. Lesz német-brazil randevú, a világ- és Európa-bajnok spanyolok Olaszországba látogatnak, az angliai zavargások miatt ellenben elmarad a hollandok szigetországi föllépése. Eközben Egervári Sándor együttese az izlandiak elleni 90 perccel (19.45 óra, Puskás Ferenc Stadion, játékvezető a német Wolfgang Stark) készül a svédekkel szembeni,…
aug. 10
7:09
U20-as vb: Argentína, Portugália, Mexikó és Kolumbia is a nyolc között (She)
A Kolumbiában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében kedden négy mérkőzést rendeztek. A Costa Ricát ötgólos meccsen legyőző házigazdák mellett az Egyiptom ellen diadalmaskodó Argentína, a Kamerunt tizenegyespárbajban felülmúló Mexikó és a Guatemalát 1–0-ra megverő Portugália is bejutott a legjobb nyolc közé.
aug. 10
7:09
Hajrá az átigazolási időszakban (Behaviour)
Holnap ugyan válogatott meccseket rendeznek világszerte, ám ezek legföljebb arra jók így augusztus idusán, hogy kizökkentsék a 2011/2012-es idény rajtjára készülő klubcsapatokat a felkészülés kellős közepén. Az európai futball hírei még véletlenül sem a nemzeti együttesekről szólnak, átigazolásról, a közelgő rajt nehézségeiről, euró milliókról, sztrájkveszélyről sokkal inkább. Kis hírek a nagy…
aug. 10
7:27
Tenisz: S. Williams könnyedén nyert, Clijsters feladta Cseng ellen (She)
A Torontóban zajló WTA-tenisztorna 1. fordulójában három, a 2. fordulóban egy mérkőzést rendeztek magyar idő szerint szerdára virradóra. Az amerikai Serena Williams és a kanadai Aleksandra Wozniak két sima szettben győzött, a szlovák Dominika Cibulková viszont hiába vezetett a döntő játszmában a cseh Iveta Benesová ellen, sérülés miatt fel kellett adnia a találkozót. Akárcsak a belga Kim…
aug. 10
7:45
Premier League: Van der Vaart a zavargások miatt kételkedik a szombati rajtban (She)
Rafael van der Vaart, a Tottenham Hotspur holland labdarúgója az angliai zavargások miatt kételkedik abban, hogy csapatával a kiírásnak megfelelően szombaton megkezdheti a Premier League 2011–2012-es idényét.
aug. 10
8:21
Újpest: „Szerdán el kell dőlnie az edzőkérdésnek” - Bartha (She)
Bartha Csaba ügyvezető igazgató lapunk kérdésére elmondta, kedden nem történt semmi változás a klub életében. Ahogy tegnap beszámoltunk róla, szóba került az edzőváltás is, és az ügyvezető igazgató szerint senkinek sem kell meglepődnie, ha rúgott gól nélküli négy vereség után ez a téma felvetődik. Tegnap egész nap egyeztettek a vezetők a hogyan továbbról, de végleges döntést szerdára ígértek.
aug. 10
8:24
A Tottenham hollandja szerint csúszik a bajnoki rajt (Agroinform)
Rafael van der Vaart a szigetországi zavargások miatt kételkedik abban, hogy csapatával a kiírásnak megfelelően szombaton megkezdheti a Premier League 2011/12-es idényét.
aug. 10
8:39
London 2012: olimpiai és világbajnok vívó az orosz csapatvezető (She)
Az olimpiai, illetve ötszörös világbajnok párbajtőröző, Pavel Kolobkov vezeti majd a jövő évi londoni ötkarikás játékokra utazó orosz csapatot.
aug. 10
8:41
WNBA: a korábbi soproni légiós remek játékkal segítette csapatát (She)
Az Atlanta Dream 72–70-re legyőzte a Washington Mysticset az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Angel McCoughtry, a Sopron korábbi légiósa csapata egyik legjobbja volt, 19 pontot dobott.
aug. 10
8:42
Változó időpontokban rendezik a bajnoki meccseket (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokság nonstop hétvégi programot kínál a szurkolóknak a 2011/12-es szezonban.
aug. 10
8:43
NB II: visszatért Ceglédre a korábbi U-válogatott hátvéd (She)
Visszatért az NB II Keleti csoportjában szereplő Ceglédi VSE labdarúgócsapatához Szilasi Milán.
aug. 10
8:57
Videó: tizenegyesshow, latin országok diadala az U20-as vb-n (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Kolumbiában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében kedden négy mérkőzést rendeztek. Ezeken Portugália mellett csupa latin-amerikai csapat örülhetett.
aug. 10
8:59
NB II: az MTK-s Urbán Gáborral erősítene az Eger, újabb érkezők (She)
Korábbi élvonalbeli játékossal erősítené meg a keretét a labdarúgó NB II Keleti csoportjában újonc Eger.
aug. 10
9:00
Kilenc különböző időpontban rendezik a bajnoki meccseket (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokság nonstop hétvégi programot kínál a szurkolóknak a 2011/12-es szezonban.
aug. 10
9:01
Primera División: kilenc különböző kezdési időpont a nyitányon (She)
Jövő hét szombaton elrajtol a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 2011–2012-es kiírása. A nyitó forduló tíz mérkőzését kilenc különböző kezdési időpontban rendezik.
aug. 10
9:02
Cibulkova és Dokic után Clijsters is feladta a versenyt (Agroinform)
A második helyen kiemelt belga Kim Clijsters hasizomsérülés miatt feladta a kínai Cseng Csie elleni második fordulós mérkőzését.
aug. 10
9:15
Anzsi: újabb brazil játékosnak tettek ajánlatot, aki nemet mondott (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala hatmillió euróért szerződtette volna a Santos brazil középpályását, Elanót, aki azonban nemet mondott az ajánlatra. A dagesztáni együttesben már futballozik két brazil játékos: Roberto Carlos és Diego Tardelli.
aug. 10
9:17
NB II: a mezőkövesdi csatár a BKV negyedik új játékosa (She)
A Mezőkövesd 25 éves csatára, Szabó Viktor egy évig kölcsönben a BKV Előrében futballozik. Ő a fővárosi együttes negyedik igazolása.
aug. 10
9:18
Juzsnyij számára is befejeződött a viadal (Agroinform)
A 11. helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnyij kiesett a 2,43 millió dollár összdíjazású montreali férfi tenisztorna keddi, első fordulójában.
aug. 10
9:36
Férfi pólósaink már csütörtökön játszanak (Agroinform)
Ugyan az Universiade hivatalosan csak pénteken kezdődik, a magyar vízilabda-válogatott már csütörtökön vízbe száll.
aug. 10
9:51
NB II: a nyáron alaposan átalakult a budaörsiek játékoskerete (She)
Alaposan átalakult a Budaörs NB II-es labdarúgócsapatának játékoskerete.
aug. 10
9:53
Újpest: felmentették Mészöly Gézát, szerda délután nevezik meg az utódát (She)
Az Újpest FC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján közölte, hogy a vezetőség megköszönte Mészöly Géza munkáját – az új vezetőedzőt szerda kora délután nevezik meg. Ez az első trénerváltás az NB I 2011–2012-es szezonjában.
aug. 10
9:54
Bogdanovics után Szabó Valéria is távozhat Debrecenből (Agroinform)
Bogdanovics Annamária után Szabó Valéria is távozhat a Debrecen női kézilabda csapatától, a válogatott beállóst az orosz Zvezda Zvenyigorod szeretné megszerezni.
aug. 10
9:56
Geráékhoz ír válogatott csatár érkezett (Agroinform)
A magyar válogatott Gera Zoltánt is foglalkoztató West Bromwich Albion labdarúgócsapata leigazolta Shane Longot, az ír nemzeti együttes csatárát.
aug. 10
10:09
Menesztették Mészölyt (Infostart)
Az Újpest labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy a vezetőség menesztette Mészöly Géza vezetőedzőt.
aug. 10
10:09
Anzsi: újabb brazil játékosnak tettek ajánlatot, Elano nemet mondott (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala hatmillió euróért szerződtette volna a Santos brazil középpályását, Elanót, aki azonban nemet mondott az ajánlatra. A dagesztáni együttesben már futballozik két brazil játékos: Roberto Carlos és Diego Tardelli.
aug. 10
10:11
Atlético Madrid: 12 millió euróért érkezett a török válogatott szélső (She)
A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Atlético Madrid szerződtette a Galatasaray török válogatott szélsőjét, Arda Turant. A 24 éves játékos török sajtóhírek szerint 12 millió euróért váltott klubot, és négy évre szóló megállapodást kötött a fővárosi csapattal.
aug. 10
10:12
Menesztették Mészöly Gézát (Agroinform)
Az Újpest FC klubvezetése döntött, hogy az OTP Bank Ligában elszenvedett négy vereség után megköszöni Mészöly Géza vezetőedző munkáját.
aug. 10
10:27
Női kézilabda: Radulovics Bojana orvosi tanácsra visszavonul (She)
Visszavonul Radulovics Bojana, a Dunaújváros női kézilabdacsapatának emblematikus játékosa.
aug. 10
10:27
Edwin van der Sar: Csodás utazás volt (Metropol)
Májusban védett utoljára az Old Traffordon, a Manchester United negyvenéves holland kapusa januárban jelentette be visszavonulását. Mint mondta, már nem volt 100 százalékig elhivatott.
aug. 10
10:29
Videó: Nagyobb hangsúlyt kap az egyéni felkészítés - Egervári (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Izland elleni felkészülési mérkőzés előtt elmondta az NSO Tv-nek, hogy ezúttal nagyobb hangsúlyt fektettek az egyénekre. A szakvezető hozzátette, hogy a támadósort és a védelmet illetően is vannak problémák, de szeretnének megfelelni a saját maguk és a közönség által támasztott elvárásoknak.
aug. 10
10:45
NB II: Békéscsabán még egy csatárt igazolnának a román légiós mellé (She)
Kezd véglegessé válni a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsaba játékoskerete, de Pásztor József vezetőedző egy csatárt még mindenképp igazolna.
aug. 10
10:45
Menesztették Mészöly Gézát Újpestről (Metropol)
Szerdán menesztették posztjáról Mészöly Gézát, a labdarúgó OTP Bank Ligában pont nélkül álló Újpest FC vezetőedzőjét.
aug. 10
10:47
Kaposvár: Perics még egyszer nem utazik próbajátékra a Gimnástichoz (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Gimnástic Tarragona vezetői szerették volna, ha Milan Perics másodszor is próbajátékra utazik hozzájuk, a Kaposvár szerb támadója azonban nem kel újra útra.
aug. 10
10:48
Spanyol kézbe került az Atlanta Hawks (Agroinform)
Az NBA első spanyol csapattulajdonosa lehet Alex Meruelo, aki az Atlanta Hawks többségi tulajdonjogára kötött megállapodást.
aug. 10
11:03
Genk: csak a hónap végén dőlhet el, hol folytatja Tóth Balázs (She)
Tóth Balázs az idény eddigi mérkőzésein még a Genk keretébe sem fért be, így nincs kizárva, hogy a középpályás a következő hónapot már másik labdarúgóklubnál kezdi.
aug. 10
11:06
Radulovics Bojana befejezi pályafutását (Agroinform)
Visszavonul Radulovics Bojana, a Dunaújváros női kézilabdacsapatának emblematikus játékosa.
aug. 10
11:08
A törökök továbbra is tárt karokkal várják a kenyai futókat (Agroinform)
Egyedi és egyelőre felettébb eredményes útját választja az atlétika fejlesztésének Törökország, amely újabb három kenyai atlétát honosított a napokban.
aug. 10
11:24
Kassai vezeti a vasárnapi Debrecen-Videotont (Agroinform)
A világ egyik legjobb játékvezetőjének tartott Kassai Viktor fújja majd a sípot a forduló rangadóján Debrecenben, ahol az éllovas Loki a bajnoki címvédő Videotont fogadja.
aug. 10
11:26
Clijsters megint megsérült egy Grand Slam torna előtt (Agroinform)
Rájár a rúd az utóbbi hónapokban Kim Clijstersre, a belga játékos ismét megsérült, így kisebb az esély arra, hogy megvédi címét a US Openen.
aug. 10
11:39
Anglia: Futács Márkót is hírbe hozták a Nottingham Foresttel (She)
A brit sajtó Priskin Tamás után Futács Márkót is hírbe hozta az angol másodosztályban szereplő Nottingham Foresttel.

Keresés