2011. augusztus 16. kedd

aug. 16
0:33
Felkészülés: Pintér nélkül nyert kupát, plusz védőt vett a Zaragoza (She)
A Zaragoza 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel legyőzte az Espanyolt a két spanyol élvonalbeli labdarúgócsapat hétfő esti felkészülési mérkőzésén, ezzel elhódította a Zaragoza város által felajánlott trófeát.
aug. 16
1:09
Tenisz: Lisicki 0:5-ről, meccslabdáról egyenlített, mégis kiesett (She)
Már az első fordulóban kiesett a cincinnati kemény pályás tenisztorna női versenyében Sabine Lisicki.
aug. 16
6:51
Megállíthatatlan Debrecen (Behaviour)
Az ötödik forduló után is százszázalékos a Debrecen a labdarúgó NB I-ben. A hajdúságiak vasárnap a címvédő, a honi futball kirakatcsapatává emelt Videotont győzte le. Ismét vereséget szenvedett az egyre reménytelenebbül vergődő FTC, Vasas duó. Az Újpest megszerezte első góljait a szezon során, egy pontot is "hozott a konyhára".
aug. 16
6:53
Fabregas: otthon, drága otthon! (Behaviour)
Hosszú huzavona után Cesc Fabregas az Arsenal labdarúgócsapatától visszatért a Barcelonához, amelynek utánpótlás-akadémiáján sajátította el a sportág alapjait. A kivételes képességű spanyol középpályás 40 millió euróba került, öt éves szerződést írt alá.
aug. 16
6:55
Egyeseknek itt a célegyenes... (Behaviour)
Az elkövetkező egy héten eldől, mely csapatok szerepelhetnek ebben a szezonban a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, és juthatnak több millió euró bevételhez. Az utolsó selejtezőkörben olyan sztárklubok is pályára lépnek, mint a Bayern München vagy az Arsenal. Magyar csapatot sajnos nagyítóval sem találunk, még szerencse, hogy néhány honfitársunk azért megmutathatja, mit tud.
aug. 16
7:09
Kajak-kenu: érmek, hajók, oklevelek - Kolonics-kiállítás Szegeden (She)
Hétfőtől Szegeden, a Klauzál téri EDF Galériában látható a kajak-kenu világbajnokság alkalmából megnyílt vándorkiállítás, amely a 2008-ban elhunyt kenus legenda, Kolonics György pályafutását mutatja be.
aug. 16
7:27
Kaposvár: Milan Perics valószínűleg mégsem igazol Spanyolországba (She)
A Kaposvár szerb támadója, Milan Perics hiába győzte meg a spanyol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Gimnástic Tarragona vezetőit, nagy valószínűséggel marad a magyar klubnál.
aug. 16
7:45
Tenisz: Roddick máris kiesett Cincinnatiben, Ivanovics nyert (She)
A 11. helyen kiemelt amerikai Andy Roddick már az első fordulóban kiesett a Cincinnatiben zajló ATP-tornán, miután három játszmában kikapott a német Philipp Kohlschreibertől.
aug. 16
7:47
NBA: Szlovéniába szerződött a San Antonio Spurs bedobója (She)
A szlovén bajnok Olimpija Ljubljanához szerződött Danny Green, az észak-amerikai ligában (NBA) szereplő San Antonio Spurs kosarasa.
aug. 16
8:21
Fogadási csalás: fegyelmi vizsgálat indult a meggyanúsított játékos ellen (She)
Fegyelmi vizsgálat indul a múlt héten vesztegetés bűntettével, illetve büntetőügyben elkövetett hamis tanúzás bűntettével a Központi Nyomozó Főügyészség által meggyanúsított P. Csaba labdarúgó ellen.
aug. 16
8:23
Németország: „zajtámadásra” panaszkodnak a dortmundi szurkolók (She)
A bekiabálásokat elnyomó „zajtámadásokat" sérelmezik a Hoffenheim stadionjában a német bajnoki címvédő Borussia Dortmund labdarúgócsapatának szurkolói.
aug. 16
8:39
Videó: Dzurják József őszintén a betegségéről és gyógyulásáról (She)
A legendás labdarúgó, Dzurják József, vagy ahogy becenevén szokás hívni, Csöpi a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában őszintén beszélt súlyos betegségéről és gyógyulásáról.
aug. 16
8:41
Anderlecht: A héten beszélek a sportigazgatóval a jövőről - Juhász (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, nagy valószínűséggel a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht nem adja el Juhász Rolandot a Rangersnek, és már a magyar válogatott védő is lemondott a skót szerződésről.
aug. 16
8:57
Ferencváros: Kubatov Gábor csütörtökön szurkolói ankétot tart (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján tette közzé, hogy a klub elnöke, Kubatov Gábor csütörtökön szurkolói ankétot tart.
aug. 16
8:57
Komjáti: itt a vége (Metropol)
A Vasas-Híd futballcsapatának vezetősége menesztette Komjáti András vezetőedzőt. Utódja Marijan Vlak lett.
aug. 16
9:00
Roddick fejben szétesett, balhézott, kikapott Kohlschreibertől - videó (Agroinform)
Az amerikaiak egykori világelsője nehezen viselte, hogy nem ment a játék Philipp Kohlschreiber ellen, büntetőpontot is kapott.
aug. 16
9:15
Bp. Honvéd: két fiatal játékosára sem számíthat Supka Attila (She)
Továbbra is részleges combizomszakadással bajlódik Nagy Gergő, a Bp. Honvéd tizennyolc esztendős jobb oldali középpályása.
aug. 16
9:17
Haladás: az elmúlt években a Bőcsöt irányító edző Szombathelyen folytatja (She)
A Haladásnál folytatja edzői pályafutását az elmúlt években az NB II-es Bőcsöt irányító Tóth László.
aug. 16
9:18
Hoffenheimben "kisípolták" a Dortmund szurkolóit (Agroinform)
A bekiabálásokat elnyomó "zajtámadásokat" sérelmezik a Hoffenheim stadionjában a német bajnoki címvédő Borussia Dortmund labdarúgócsapatának szurkolói.
aug. 16
9:20
Agüero óriási bombája a Swansea ellen - videó (Agroinform)
Sergio Agüero egy duplával kezdte szereplését a Manchester Cityben, egy szép távoli lövéssel alakította ki a 4-0-s végeredményt a Swansea ellen.
aug. 16
9:22
A San Antonio játékosa nem vár a lockout végére, Szlovéniába szerződött (Agroinform)
A szlovén bajnok Olimpija Ljubljanához szerződött Danny Green, az észak-amerikai ligában (NBA) szereplő San Antonio Spurs kosarasa.
aug. 16
9:33
Beckham a Galaxyhez csábította Keane-t (Metropol)
Az észak-amerikai ligában (MLS) éllovas Los Angeles Galaxynél folytatja pályafutását Robbie Keane, az ír labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
aug. 16
9:36
Ugrott a blackburni edző jogsija, miután Fergusonnal iszogatott (Agroinform)
Ittas vezetés miatt másfél évre bevonták az angol élvonalbeli Blackburn Rovers labdarúgócsapatát irányító Steve Kean jogosítványát.
aug. 16
9:51
NEC: a sportigazgató szerint az Ajax zavarja Babosékat (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen sportigazgatója, Carlos Aalbers úgy nyilatkozott, az Ajax valóban ajánlatot tett Jasper Cillessenért, de az amszterdami klub keveset kínált a kapusért.
aug. 16
9:54
172 darabos aranykészletünket gyarapíthatjuk Szegeden a hétvégén (Agroinform)
A magyar versenyzők az eddigi kajak-kenu világbajnokságokon összesen 172 arany-, 133 ezüst- és 113 bronzérmet szereztek.
aug. 16
10:09
Atlétikai vb: a doppingoló Mullings kimarad a jamaicai csapatból (She)
Kizárták a jövő szombaton kezdődő tegui atlétikai világbajnokságra utazó jamaicai csapatból Steve Mullings vb-aranyérmes sprintert, miután júniusban doppingvétségen érték.
aug. 16
10:12
Kihagyják a jamaicai csapatból a doppinggyanúba keveredett Mullingst (Agroinform)
Kizárták a tegui atlétikai világbajnokságra utazó jamaicai csapatból Steve Mullings vb-aranyérmes sprintert, miután júniusban doppingvétségen érték.
aug. 16
10:27
Videó: Dzurják József őszintén a betegségéről és a gyógyulásáról (She)
Az egykori labdarúgó, Dzurják József, vagy ahogy becenevén szokás hívni, Csöpi a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában őszintén beszélt súlyos betegségéről és gyógyulásáról.
aug. 16
10:29
Videó: Roddicknál elszakadt a cérna, a nézők közé ütött egy labdát (She)
A Cincinnati Openen játszott Philipp Kohlschreiber–Andy Roddick (6:7, 7:5, 6:1) teniszmérkőzésen az amerikai Roddick felettébb ingerült állapotban játszott. Földhöz csapta az ütőjét, vitatkozott a bíróval, majd mindennek tetőpontjaként dühében a nézők közé ütött egy labdát, amiért büntetőpontban részesült. A legrosszabbkor, ezzel ugyanis elveszítette adogatójátékát a harmadik szett elején, és…
aug. 16
10:30
Beindult a vándorlás, a Denver irányítója Litvániában folytatja (Agroinform)
A litván Zalgiris Kaunashoz igazolt Ty Lawson, az észak-amerikai ligában (NBA) szereplő Denver Nuggets kosarasa.
aug. 16
10:31
Újpest: megjött az igazolás Szpisljak végzettségéről, de Mészöllyel még meg kell egyezni (She)
Noha kissé késve, de megérkezett az Újpest labdarúgócsapata újonnan kinevezett vezetőedzőjének, Zoran Szpisljaknak a végzettségét igazoló okirat, így máris egy akadállyal kevesebb tornyosul a szerb edző előtt.
aug. 16
10:33
NBA: Litvániába igazolt a Denver Nuggets irányítója (She)
A litván Zalgiris Kaunashoz igazolt Ty Lawson, az észak-amerikai ligában (NBA) szereplő Denver Nuggets kosarasa.
aug. 16
10:45
Vidi: Lencse csak pozitív tapasztalatokkal gazdagodott a dániai próbajátékon (She)
Csak pozitív tapasztalatokkal gyarapodott Lencse László a dán élvonalbeli Nordsjaellandnál – a 23 esztendős csatárt kölcsönbe, majd végleg is megszereznék a dánok.
aug. 16
10:47
Játék: nyerjen páros belépőt, nézze meg a világ legjobb autókrossz-versenyzőit! (She)
Szurkoljon a helyszínen a világ legjobb autókrossz-versenyzőinek, legyen ön is részese az augusztus 20-21-én megrendezésre kerülő nyirádi autókrossz Európa-bajnoki futam fergeteges hangulatának. Töltse ki kvízünket, és nyerjen páros belépőt, depólátogatással!
aug. 16
10:49
Belgium: Kovács a védelmet kritizálta, edzője a magyart dicsérte (She)
Mint beszámoltunk róla, Kovács Péter gólt szerzett vasárnap a Lierse Mechelen elleni bajnokiján, de csapata 2–1-re kikapott. A magyar támadó nem volt elégedett a védekezéssel.
aug. 16
11:03
Videoton: Lencse pozitív tapasztalatokat szerzett Dániában (She)
Csak pozitív tapasztalatokkal gyarapodott Lencse László a dán élvonalbeli Nordsjaellandnál – a 23 esztendős csatárt kölcsönbe, majd végleg is megszereznék a dánok.
aug. 16
11:05
Hollandia: a pocsék mérleg miatt szövetségi engedély kell 13 klub tranzakcióihoz (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) közzétette pénzügyi átvilágításának eredményét: a megvizsgált 35 klubcsapat közül 13 költségvetése „megbukott" az átvilágításon, 17 „megfelelő" minősítést kapott, „jó" érdemjegyet mindössze öten érdemeltek ki.
aug. 16
11:06
Pericset vitték volna Spanyolországba, de marad Kaposváron (Agroinform)
A csatárt próbajáték után az Újpest elleni mérkőzésen is megnézték a Gimnastic Tarragona vezetői, de az ajánlatuk nem volt megfelelő a Rákóczinak.
aug. 16
11:07
Kajak-kenu vb: elözönlötték az érkező versenyzők Szegedet (She)
Hétfőn érkezett meg a versenyzők legnagyobb csoportja a szerdán kezdődő szegedi kajak-kenu világbajnokságra.
aug. 16
11:09
NB I: Nem tudom, mi alapján kerül be valaki a kezdőbe - Elek Ákos (She)
Elek Ákos, aki az előző idényben csak egyszer volt csere a Videotonban az NB I-ben, az idei bajnokságban a Paks ellen végig a kispadot koptatta, Kaposváron „már" a félidőben, csereként beállhatott, a Diósgyőr ellen viszont csak az utolsó huszonöt percben segíthette együttesét. A vasárnapi, 2–1-re elveszített összecsapáson pedig a lefújásig a pályán lehetett Debrecenben. Talán még a falra is…
aug. 16
11:21
Videoton: a Feyenoord az egyik holland érdeklődő André Alvesért (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Feyenoord is szeretné megszerezni André Alvest a Videotontól.
aug. 16
11:23
NB I: Mardare visszatért Debrecenbe, egy hónap múlva akár játszhat is (She)
Másfél hónappal ezelőtt, az FC Bihor elleni edzőmeccsen szenvedett bokatörést a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának védője, Stefan Mardare, akit dr. Dézsi Zoltán csapatorvos műtött meg. Ezt követően gipsz került a játékos lábára, aki hazautazott, és csak tegnap este tért vissza – számolt be róla a dvsc.hu.
aug. 16
11:39
Belgium: Kovács Péter a védelmet kritizálta, edzője őt dicsérte (She)
Mint beszámoltunk róla, Kovács Péter gólt szerzett vasárnap a Lierse Mechelen elleni bajnokiján, de csapata 2–1-re kikapott. A magyar támadó nem volt elégedett a védekezéssel.
aug. 16
11:41
Lósport: Dózi Anglia és Németország helyett kétszer futhat Párizsban (She)
Overdose vélhetően belerúgott az istálló oldalába, ezért egy időre le kellett állítani, nem dolgozhatott. Így pedig nem lehetett volna tisztességgel felkészíteni az augusztus végi baden-badeni versenyre. Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy az őszi szezon fő célja továbbra is az az október 2-i Group I-es Prix de l'Abbaye Párizsban, amelyen 2008-ban lova elsőként ért célba, ám a…
aug. 16
11:42
Federer csak Martina Hingisszel indulna Londonban (Agroinform)
A volt világelső Roger Federer csak a már visszavonult Martina Hingissel játszana vegyespárost a jövő évi, londoni olimpia tenisztornáján.
aug. 16
11:57
Ferencváros: Prukner László távozik az Üllői útról (She)
A Nemzeti Sport információi szerint távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól a vezetőedzői feladatokat szakmai igazgatóként ellátó Prukner László. Értesülésünket több, klubhoz közel álló forrás is megerősítette. A játékosok a ma délelőtti edzésen értesültek a szakvezető távozásáról.
aug. 16
12:00
Hajrájához érkezett a szegedi felkészülés, a honvédség is besegített (Agroinform)
Hétfőn érkezett meg a versenyzők legnagyobb csoportja a szerdán kezdődő szegedi kajak-kenu világbajnokságra.
aug. 16
12:02
Csank János nem lett rosszabb edző a ZTE elnöke szerint (Agroinform)
Nagy Ferenc bízik a szakmai stábban és a játékosokban is, és szerinte a szurkolóktól is támogatásra van szüksége a nulla pontos Zalaegerszegnek.
aug. 16
12:15
Prukner László távozik az FTC-től (Infostart)
Lemondott posztjáról a Ferencváros labdarúgócsapatánál a vezetőedzői feladatokat szakmai igazgatóként ellátó Prukner László.
aug. 16
12:18
A Fabregas-akta - van hely még egy zseninek a középpályán? (Agroinform)
Harmincötmillió font - ennyit áldozott saját nevelésű középpályása visszaszerzésére a Barcelona. Újabb gyémánt épülhet be a félelmetes középpályára, vagy mindössze kiegészítő ember lesz Fabregas?

Keresés