2011. augusztus 14. vasárnap

aug. 14
0:15
Felkészülés: Rudolf nélkül nyert a Genoa, a Juve ikszelt a spanyol újonccal (She)
Az olasz Genoa labdarúgócsapata a spanyol Sporting meghívásának eleget téve játszott Gijónban, és győzött egy góllal. Az olasz csapat twitter-oldalán lévő tudósítás szerint az együttes magyar légiósa, Rudolf Gergely a kispadról nézte végig a mérkőzést.
aug. 14
0:33
Férfi kézilabda: a dán Silkeborg is jobb volt a Tatabányánál (She)
A 2. Grundfos-Tatabánya-kupa második fordulójában a dán Silkeborg ellen lépett pályára a házigazda magyar együttes és szenvedett hatgólos vereséget úgy, hogy a félidőben még kettővel vezetett.
aug. 14
0:37
Videó: Supka és Németh Norbert szerint is a csapategység döntött (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Budapest Honvéd legyőzte a Ferencváros csapatát a labdarúgó NB I aktuális fordulójában. Supka Attila és Németh Norbert is a csapategységet dicsérte az újabb kispesti siker után, míg a Ferencváros játékosai az elrendelt nyilatkozatstop miatt továbbra sem állhattak az NSO Tv kamerája elé.
aug. 14
0:51
Férfi kézilabda: a Veszprém bejutott a lemgói torna döntőjébe (She)
Udvariatlan vendégnek bizonyult az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata, miután a lemgói négyes torna elődöntőjében kétgólos győzelmet aratott a centenáriumát ünneplő német klub ellen. Mocsai Lajos együttese a vasárnapi fináléban az ugyancsak német Kiel lesz majd az ellenfele.
aug. 14
0:54
Továbbra is nyeretlen a PSG (Agroinform)
Az Olympique Lyon saját közönsége előtt, a nyáron katari kézbe került és azóta hatalmas pénzeket költő Paris Saint-Germain pedig idegenben játszott döntetlent a francia labdarúgó-bajnokság második fordulójában, szombaton.
aug. 14
1:09
MK: simán jutott tovább az MTK, nehezen a Nyíregyháza (She)
A labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában a másodosztályú MTK simán győzött a Diósd ellen – Kanta József, Molnár Marcell, Tischler Patrik és Könyves Norbert is egyszer-egyszer talált be –, viszont a Nyíregyháza hiába jutott kétgólos előnyhöz, a 62. percben szépített a Tiszaújváros, így izgalmas haját hozott a négy-négy sárga lapot is számláló ütközet.
aug. 14
1:12
Nem szándékozom lemondani - Prukner László (Agroinform)
Prukner László, a Ferencváros szakmai igazgatója a Budapest Honvéd otthonában 1-0-ra elveszített bajnoki mérkőzést követő sajtótájékotatón értékeli a látottakat.
aug. 14
1:30
Erőnlétben felülmúltuk a Ferencvárost - Németh Norbert (Agroinform)
Németh Norbert és Kemenes Szabolcs, a Budapest Honvéd játékosai a Ferencváros ellen 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelték a látottakat.
aug. 14
1:34
Supka Attia szerint a Fradi nem mert kinyílni a Honvéd ellen (Agroinform)
Supka Attila, a Budapest Honvéd vezetőedzője a Ferencváros ellen 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelte a látottakat.
aug. 14
3:15
Aranyesőre számítunk! (Blikk)
Olimpiai bajnokok sora szállíthatja a medálokat a kajak-kenu világbajnokságon
aug. 14
7:09
Kolumbia: a futballisták kiálltak a nőverő szövetségi kapitány mellett (She)
Nyílt levélben kérték a kolumbiai labdarúgó-válogatott játékosai, hogy erősítsék meg posztján szövetségi kapitányukat, Hernán Darío Gómezt.
aug. 14
7:45
Tenisz: Arn Gréta kikapott a cincinnati selejtező első körében (She)
Nem járt sikerrel Arn Gréta a cincinnati női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában, miután 6:3, 6:4-es vereséget szenvedett a kínai Cseng Su-ajtól.
aug. 14
7:47
U20-as vb: Argentínának a „kicsik” között sem megy, Portugália az elődöntős (She)
Az U20-as argentin labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlen után tizenegyesekkel elbukta a kolumbiai korosztályos világbajnokság negyeddöntőjét, így elsőként Portugália jutott be a legjobb négy közé. A másik ágon Mexikó búcsúztatta a házigazdát.
aug. 14
8:03
Tenisz: S. Williams döntőzhet Torontóban, Djokovics Montrealban (She)
A sérülése után egyre jobb formába lendülő Serena Williams 6:3, 6:3-ra legyőzte a negyedik helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenkát a torontói női tenisztornán, így az amerikai játékos mérkőzhet meg a döntőben az ausztrál Samantha Stosurrel.
aug. 14
8:39
Újabb Fradi-vereség, edzőváltás a Vasasnál (Infostart)
Kapusa, Ranilovic újabb hibája miatt ismét vereséget szenvedett a Ferencváros, legyőzője, a Bp. Honvéd sorozatban negyedszer nyert. A Vasas bár kétszer is vezetett, kikapott az öt mérkőzésből ötöt nyerő Győr otthonában. A mérkőzés után a Vasas szerződést bontott Komjáti Andrással, az új edző a korábban a Ferencvárosnál és a Videotonnál is megfordult, horvát Marijan Vlak lett.
aug. 14
8:39
NFL: Barack Obamának fájt, hogy fogadnia kell a Green Bayt (She)
Az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama a Fehér Házban fogadta a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) előző idényének bajnokát, a Green Bay Packers csapatát.
aug. 14
8:39
Kispesti vereségével nyeretlen az FTC (Metropol)
A Budapest Honvéd hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Ferencváros felett az OTP Bank Liga 5. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Döntetlen Pakson, a Haladás első sikere, továbbra is pont nélkül a ZTE, már nem százszázalékos a Pécs, otthon nyert a Diósgyőr, továbbra is hibátlan a Győr.
aug. 14
8:41
Videó: teljesen vert helyzetből ment tovább Portugália az U20-as vb-n (She)
Csak a büntetőpárbaj döntött a továbbjutás sorsáról a Portugália–Argentína U20-as világbajnoki negyeddöntőben. Sem a rendes játékidő, sem a hosszabbítás nem hozott gólt, így tizenegyesek döntöttek. Ezek során Argentína már 3–1-re is vezetett három sorozat után, de innen is el tudta veszíteni a meccset, illetve a portugálok meg tudták nyerni. A játéknap másik, kapushibákkal tarkított…
aug. 14
8:57
Parasport: novemberben erőemelő Európa-kupát rendeznek Egerben (She)
Véglegessé vált, hogy újabb jelentős nemzetközi sporteseményre kerül sor Egerben: november 14. és 18. között az Eger and Park Hotel lesz az erőemelők Európa-kupa-versenyének a helyszíne.
aug. 14
8:57
Universiade - Kikaptak a pólósok és a kosarasok (Behaviour)
Második csoportmérkőzésén is vereséget szenvedett az Universiadén, az egyetemisták és főiskolások világjátékán szereplő magyar férfi vízilabda-válogatott: Székely Bulcsú együttese szombaton az olaszoktól kapott ki 8-4-re.
aug. 14
9:00
Supka Attila szerint a Fradi nem mert kinyílni a Honvéd ellen (Agroinform)
Supka Attila, a Budapest Honvéd vezetőedzője a Ferencváros ellen 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelte a látottakat.
aug. 14
9:02
Kiállnak a játékosok a nőverő kolumbiai kapitány mellett (Agroinform)
Nyílt levélben kérték a kolumbiai labdarúgó-válogatott játékosai, hogy erősítsék meg posztján szövetségi kapitányukat, Hernán Dario Gomezt.
aug. 14
9:18
A Leverkusen kapus nélkül várja a pénztelen Werdert (Agroinform)
A Bundesliga második fordulójának vasárnapi játéknapján két mérkőzést rendeznek, közte az egyaránt gondokkal küzdő Leverkusen és Werder rangadóját.
aug. 14
9:33
Labdarúgás: Loki-Vidi, Real-Barca a programban, pályán az MU és a Chelsea (She)
Alig kezdődött el a labdarúgóidény máris rangadókat rendeznek Európa futballpályáin. Spanyolországban a két nagy, a Barcelona és a Real Madrid épp egymás ellen kezdi az idényt a Szuperkupa keretében, míg a hazai NB I-ben a listavezető a bajnokot fogadja, azaz Debrecen–Videoton összecsapásra kerül sor. A Premier League-ben a tegnapi rajt után ma bemutatkozik a címvédő Manchester United és az egyik…
aug. 14
9:36
Arn Gréta a selejtezőben búcsúzott (Agroinform)
Arn Gréta két játszmában vereséget szenvedett a kínai Csang Su-ajtól a keménypályás cincinnati tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
aug. 14
9:51
Ökölvívás: nemzetközi bajnoki címet szerzett az UBO-nál Kiss Zoltán (She)
Ifjabb Kiss Zoltán megszerezte az Egyetemes Bokszszervezet (UBO) nemzetközi bajnoki övét – egyúttal kiérdemelte a magyar bajnoki címet – félnehézsúlyban a budaörsi Verda Napok fesztivál keretében rendezett gálamérkőzésen.
aug. 14
9:53
Atlétika: Pars Krisztián 79.77-tel nyerte meg a tapolcai emlékversenyt (She)
Pars Krisztián legnagyobb dobása 23 centi híján 80 méteres volt Tapolcán a Dr. Papp Pál–Csermák József-emlékversenyen, ezzel a magyar kalapácsvető megnyerte a viadalt.
aug. 14
9:54
A "tini" portugál és az öreg skót is elkezdik a versenyt Angliában (Agroinform)
A Chelsea és a Manchester United vasárnap kezdik meg szereplésüket az új szezonban. Előbbit egy szemtelenül fiatal edző, utóbbit még mindig a nagy öreg irányítja.
aug. 14
10:09
Videó: Kovács Antal atombiztos életet épített fel magának civilként (She)
Olimpiai és világbajnok cselgáncsozónk, Kovács Antal már paksi születésével is bebiztosította magának az „Atom Anti" becenevet. Fiatalon a tolnai város versenyzőjeként folyamatosan piszkálódtak vele, „sugárzó egyéniségnek" tartották, a szó kekec értelmében. Eldöntötte: minél többet akar megtanulni az atomenergiáról, és most, sportolói karrierje után immáron 6. éve dolgozója a Paksi…
aug. 14
10:12
Serena Williams és Samantha Stosur játsszák a döntőt (Agroinform)
Az ausztrál Samantha Stosur után Serena Williams jutott be a döntőbe a 2,05 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás női tenisztornán.
aug. 14
10:30
Tsonga feladta, Djokovics és Fish a fináléban (Agroinform)
A világelső Novak Djokovics és a hatodik helyen kiemelt Mardy Fish került a döntőbe a 2,43 millió dollár összdíjazású montréali férfi tenisztornán.
aug. 14
10:45
Tenisz: S. Williams Torontóban döntőzhet, Djokovics Montrealban (She)
A sérülése után egyre jobb formába lendülő Serena Williams 6:3, 6:3-ra legyőzte a negyedik helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenkát a torontói női tenisztornán, így az amerikai játékos mérkőzhet meg a döntőben az ausztrál Samantha Stosurrel.
aug. 14
10:48
Energiaital miatt kérdéses a 100 m korábbi amerikai bajnokának indulása (Agroinform)
Veszélybe került a részvétele a tegui atlétikai világbajnokságon a 100 méteren korábban amerikai bajnok Mike Rodgersnek, mert doppingvétségen érték.
aug. 14
11:06
Korábbi vb-résztvevő mexikói védő halt meg egy leszámolásban (Agroinform)
Ignacio Flores Ocanza, a mexikói Cruz Azul ötszörös bajnok egykori jobbhátvédje 1978-ban az argentínai világbajnokságon szerepelt a válogatottal.
aug. 14
11:21
Atlétika: azt hitte, Red Bullt iszik - ugrott az amerikai sprinternek a vb? (She)
Veszélybe került a részvétele az augusztus 27-én kezdődő tegui atlétikai világbajnokságon a 100 méteren korábban amerikai bajnok Mike Rodgersnek, mert doppingvétségen érték.
aug. 14
11:24
Az ex-barcelonai Jeffrén csúnya belépővel mutatkozott be a Sportingban - videó (Agroinform)
A katalánoktól néhány hete Lisszabonba költözött csatár nem egy szép mozdulattal, hanem egy veszélyes talpalással vétette észre magát.
aug. 14
11:39
Universiade: 50 ponton belül maradt a magyar csapat az amerikaival szemben (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 102–53-as vereséget szenvedett az Egyesült Államokkal szemben az Universiadén, az egyetemisták és főiskolások világjátékán a kínai Sencsenben.
aug. 14
11:42
Pars Krisztián ezúttal Tapolcán dobott jól (Agroinform)
Nyolcvan méterhez közeli dobással győzött a kalapácsvető Pars Krisztián Tapolcán. Haklits András négy méterrel maradt el mögötte.
aug. 14
11:57
Fogathajtás: Lázár Zolán és Dobrovitz Józsefék utaznak a bredai Eb-re (She)
Szeptemberben a hollandiai Bredában rendezik a négyesfogat-hajtó Európa-bajnokságot, ahol Lázár Zoltán, Dobrovitz József és ifjabb Dobrovitz József képviseli hazánkat.
aug. 14
11:59
Olimpia 2020: Isztambul ötödször is harcba indul a rendezésért (She)
Isztambul pályázik a 2020-as nyári játékok rendezési jogáért, ezt Recep Tayyip Erdogan miniszterelnök jelentette be.
aug. 14
12:01
Videó: tökéletesen kivitelezett rabonagól a chilei bajnokságból (She)
Zseniális gólt szerzett Matias Urbano, az Union San Felipe labdarúgója a chilei bajnokságban játszott mérkőzésen a Deportes Iquique ellen. Az argentin játékos rabonamozdulattal lőtt a kapuba.
aug. 14
12:15
A legutóbbi két bajnok találkozik az NB I vasárnapi rangadóján (Infostart)
A szezon egyik legnagyobb rangadóját ígéri a vasárnapi Debrecen-Videoton mérkőzés a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.
aug. 14
12:15
Női kézilabda: az Itxako a Győr elleni döntőben a Szabella-kupán (She)
A spanyol Itxako Navarra játszhatja vasárnap este a Bet-at-Home-Szabella-kupa döntőjét a Győri Audi ETO KC ellen, miután 20–19-re nyert a Siófok KC-Galerius Fürdő ellen.
aug. 14
12:17
MotoGP: Cortese nyert a 125 kcm-esek között, Sebestyén utolsó (She)
Sebestyén Péter az utolsó, azaz 26. helyen ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának brnói futamán. A nagydíjat a német Sandro Cortese nyerte meg a francia Johann Zarco és a spanyol Alberto Moncayo előtt. Az összetettet vezető Nicolás Terol műszaki hiba miatt kénytelen volt feladni a viadalt.
aug. 14
12:18
A Juventus nagyon akarja Vargast, Amauri távozása lehet a kulcs (Agroinform)
A Zebrák már több nagy névről is lemaradtak ezen a nyáron, a Fiorentina perui játékosát ezért minden áron meg akarják szerezni.
aug. 14
12:19
Videó: Vanczák Vilmos gyönyörű fejessel vette be a Luzern kapuját (She)
Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Sion Vanczák Vilmos góljával harcolt ki döntetlent az éllovas Luzern ellen a svájci labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának szombati játéknapján. Nézze meg a magyar válogatott fejes gólját!
aug. 14
12:36
Az Arsenal elnöke szerint az Udinese ellen játsszák az év meccseit (Agroinform)
Peter Hill-Wood szerint a klub anyagi biztonsága szempontjából nagyon fontos a BL-részvétel, ezért kötelező továbbjutniuk a selejtezőből.
aug. 14
12:51
Cseh Nagydíj: Sebestyén huszonhatodik (Infostart)
A 125 kcm-es géposztályban szereplő Sebestyén Péter a 26. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Cseh Nagydíján.
aug. 14
13:30
Hangulatkeltés, eurómilliók, egyéniségek - szuperrangadó Debrecenben (Agroinform)
A hétvége, de talán az egész idény legnagyobb rangadóját Debrecenben játsszák, ahol az eddig százszázalékos DVSC az előző szezon bajnokát, a Videotont fogadja.
aug. 14
13:45
Profi ökölvívás: Máté Ádám pontozással győzött a debreceni gálán (She)
A Felix Promotion 20 éves nagypehelysúlyú öklözője, Máté Ádám pontozással legyőzte a nyíregyházi Kassai Ignácot a debreceni Főnix-csarnokban megrendezett küzdősportgálán.

Keresés