2011. szeptember 4. vasárnap

szept. 4
0:15
Eredmények: Kovácsik Ádám védte az egy pontot szerző Reggina hálóját (She)
Az európai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságok döntő többsége szünetel az Eb-selejtezők miatt, a spanyol és az olasz második liga viszont nem: a Serie B-ben a Reggina (kapujában Kovácsik Ádámmal) 1–1-re végzett a Grossetóban, a Segunda Divisiónban nyert a Valladolid, a Sabadell nagy meccsen – öt gól esett a 75. perc után! – győzte le a Villarreal B-t.
szept. 4
0:19
U19: győzelem az ukránok ellen a szabadkai utánpótlástornán (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott Vécsei Bálint és Radó András góljával kétgólos győzelmet aratott Ukrajna ellen a szabadkai Vilotics-tornán - adta hírül az mlsz.hu.
szept. 4
0:33
US Open: Serena Williams kiejtette a 4. kiemelt Azarenkát (She)
Kiesett a tenisz US Open női egyesének negyedik kiemeltje: a fehérorosz Viktorija Azarenkát 6:1, 7:6-os sikerrel „húzta ki a mezőnyből" a jól játszó Serena Williams.
szept. 4
1:27
US Open: Mónaco legyőzte Haast, Roger Federer vár rá (She)
A már korábban továbbjutott Roger Federernek megvan az ellenfele a tenisz US Open következő körében: a svájci világklasszis az argentin Juan Mónacóval mérkőzik meg. Mónaco ugyan elvesztette az első játszmát rövidítésben Tommy Haas ellen, ezt követően azonban uralta a mérkőzést.
szept. 4
7:09
Jégkorong: kegyes csalás miatt buktak az ikrek ötvenezer dollárt (She)
Megütötte az 50 ezer dolláros főnyereményt, ám egyúttal el is ütötte magát tőle egy 11 éves fiú jégkorongtornán az Egyesült Államokban azzal, hogy ikertestvére nevében játszott.
szept. 4
7:11
US Open: Djokovics csak megizzadt Davigyenko ellen, Ivanovics menetel (She)
A US Open férfi egyeseinek küzdelmében a világelső szerb Novak Djokovics a torna harmadik fordulójában három játszmában győzött az orosz Nyikolaj Davigyenko ellen. A továbbjutó már a nyolcaddöntőben a 22. helyen rangsorolt ukrán Alekszandr Dolgopolovval mérkőzhet meg.
szept. 4
7:27
Atlétikai vb: kenyai kettős győzelem a férfi maratonin, Kirui diadala (She)
Kenyai kettős győzelem született a tegui atlétikai világbajnokságon a férfiak maratoni számában. Az aranyérmet Abel Kirui szerezte meg, méghozzá legjobb idei eredményével, 2:07.38 órával.
szept. 4
7:45
Argentína: az Arsenal hazai pályán botlott, kikapott az Estudiantes (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság (Apertura) ötödik fordulójában az Arsenal de Sarandí vendégeként aratott egygólos győzelmet a Godoy Cruz, előbbiek az angol névrokonokhoz hasonlóan visszafogottan kezdték a szezont, ez volt ugyanis a harmadik vereségük.
szept. 4
8:03
Kajak-kenu: Kozák az előolimpián visszavágott a világbajnoknak (She)
Bármennyire is nem az eredmény az elsődleges, ötszáz méter párosban Szabó Gabriella és Csipes Tamara azért nyert egy ezüstérmet a Londontól negyven kilométerre fekvő Eton Dorney evezős és kajak-kenu központban zajló előolimpiai tesztversenyen.
szept. 4
8:05
Brazília: Rivaldo-góllal nyert a Sao Paulo, jól hajrázott a Flu (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 21. fordulójában 1-1-es mérkőzésállá után Rivaldo 60. percben szerzett találatával nyert a Sao Paulo, így továbbra is üldözi a listavezető Corinthianst.
szept. 4
8:07
Tömegsport: forgalomelterelések Budapesten szeptember 4-én (She)
Szeptember 4-én, vasárnap lesz a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton, mely Magyarország legnagyobb félmaratoni futóeseménye. Az eseményre 52 ország és 19 megyénk, több mint 10.000 résztvevőjét várják, a fővárosban több helyen forgalomkorlátozás lép életbe.
szept. 4
8:21
Továbbra is hibátlan az MTK (Metropol)
Az első osztálytól az elmúlt idény végén búcsúzott MTK hazai környezetben 2-0-ra legyőzte a BKV Előre együttesét a labdarúgó NB II harmadik fordulójának szombati játéknapján. A kék-fehérek ezzel továbbra is százszázalékosak.
szept. 4
8:57
Videó: „A fiúknak egy idő után bele kellett törődniük, hogy jobb vagyok” (She)
„Nézni is fantasztikus, de űzni a legnagyobb”, véli Mariana Pajon bmx-világbajnok. A kolumbiai versenyző ötéves korában kezdte karrierjét és az évek során még a férfiakat is maga mögé tudta utasítani. Nézze meg Pajont és látványos mutatványait!
szept. 4
9:03
Forlán nem játszhat a Bajnokok Ligájában (Agroinform)
Diego Forlán, az Internazionale friss uruguayi szerzeménye nem léphet pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben.
szept. 4
9:05
Abel Kirui címet védett maratonfutásban (Agroinform)
A címvédő kenyai Abel Kirui idei legjobb erdeményével nyerte a férfiak maratonfutását a tegui atlétikai világbajnokság zárónapján.
szept. 4
9:15
MLS: a Realnak hét perc kellett a Philadelphia elleni győzelemhez (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában a Real Salt Lake-nek az első félidő közepén, hét perc leforgása alatt szerzett két gól elég is volt a győzelemhez, a kisvártatva csak szépítésig jutó Philadelphia Union ellen.
szept. 4
9:21
Minden indulótól vettek vérmintát (Agroinform)
A vérvizsgálatok mellett 500 vizeletmintát is vettek a versenyzőktől az illetékesek a vb ideje alatt. Az elvégzett vértesztek az úgynevezett biológiai útlevek alapjául is szolgálnak majd a jövőben.
szept. 4
9:33
WNBA: Taurasi és Dupree vezérletével nyert a Poenix Mercury (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának 66. játéknapján a világ legjobbjának tartott Diana Taurasi, illetve Candice Dupree vezérletével pályaválasztóként győzött a Phoenix Mercury a Los Angeles Sparks ellen.
szept. 4
9:51
Felkészülés: Kolumbia Gutiérrez duplájával nyert Honduras ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen a kolumbiai labdarúgó-válogatott Teófilo Gutiérrez duplájával nyert Honduras ellen.
szept. 4
9:53
Torna: Berki Krisztián az első helyen jutott a lólengés döntőjébe (She)
Ahogy a szer világbajnokához illik, Berki Krisztián az első helyen (15.475) jutott be a lólengés vasárnapi fináléjába a genti torna világkupaversenyen.
szept. 4
9:57
Djokovics és Serena Williams is menetel (Agroinform)
A világelső Novak Djokovics három játszmában verte az orosz Nyikolaj Davigyenkót. A háromszoros US Open-győztes Serena Williams a negyedik kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenkát ejtette ki.
szept. 4
10:09
Férfi vízilabda, junior-vb: csak a 7. helyért játszhat a magyar válogatott (She)
A voloszi junior-világbajnokságon elszenvedte harmadik vereségét a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely az 5–8. helyért rendezett találkozón 6–5-re kapott ki Horvátországtól.
szept. 4
10:11
Úszás: Hosszú Katinka edzője segíti az amerikai kapitányt (She)
Az amerikai férfi úszóválogatott vezetőedzője, Gregg Troy (legeredményesebb tanítványa Ryan Lochte) mellé Bob Bowmant, Michael Phelps mesterét választották segítőnek.
szept. 4
10:13
Jégkorong: a Jokerit Hetényi nélkül döngölte jégbe a Slovant (She)
A European Trophy elnevezés nemzetközi felkészülési jégkorongtornán – az augusztus 11. óta tartó sorozatban már csak vasárnap és kedden rendeznek mérkőzéseket – a finn Jokerit valósággal jégbe döngölte a szlovák Slovant.
szept. 4
10:15
Ökölvívás: Zaveck sérülés miatt veszítette el az IBF váltósúlyú vb-övét (She)
Szerencsétlen körülmények között, sérülés miatt veszítette el az IBF váltósúlyú világbajnoki címét Jan Zaveck. Az első szlovén profi ökölvívó-világbajnok szombaton este Biloxiban csapott össze a korábbi WBC-világelső amerikai Andre Bertóval, aki még áprilisban szenvedett vereséget Victor Ortiztól.
szept. 4
10:15
Gutiérrez duplájával nyert Kolumbia (Agroinform)
A kolumbiai labdarúgó-válogatott 2-0-ra győzött Hondruras ellen felkészülési mérkőzésen. Teófilo Gutiérrez duplázott a találkozón.
szept. 4
10:27
Videó: félpályás szabadrúgásgóllal egyenlített az északír futballista (She)
Pazar góllal egyenlített az északír labdarúgó-bajnokságban szereplő Coleraine játékosa, Johnny Black. A Portadown elleni bajnokin a védő saját térfeléről, mintegy 60 méterről ívelt az ellenfél kapujába.
szept. 4
10:27
Djokovic 60. győzelme (Metropol)
A világelső szerb Novak Djokovic megnyerte harmadik fordulóbeli mérkőzését az amerikai nyílt teniszbajnokságon, magyar idő szerint vasárnap hajnalban.
szept. 4
10:29
Kirui nyerte a maratonit (Metropol)
A címét megvédő kenyai Abel Kirui diadalmaskodott a férfiak maratoni távján a dél-koreai atlétikai világbajnokság zárónapján.
szept. 4
10:45
WNBA: Taurasi és Dupree vezérletével nyert a Phoenix Mercury (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának 66. játéknapján a világ legjobbjának tartott Diana Taurasi, illetve Candice Dupree vezérletével pályaválasztóként győzött a Phoenix Mercury a Los Angeles Sparks ellen.
szept. 4
10:51
A Santos elnöke tagadja a Barcelonával kötött előszerződést (Agroinform)
A Santos elnöke, Luis Navaro tagadta, hogy Neymar egy előre megbeszélt átigazolás keretében két éven belül csatlakozna a Barcelonához.
szept. 4
11:03
Brazília: az elnök szerint Neymar nem megy a Barcelonához (sem) (She)
A Neymart foglalkoztató futballklub elnöke cáfolta, hogy a brazil labdarúgás egyik legígéretesebb képviselőjét elengedték volna a Bajnokok Ligája-győztes spanyol szuperalakulathoz, az FC Barcelonához.
szept. 4
11:05
Profi ökölvívás: Szili István továbbra is veretlen, megvan a 11. siker (She)
Szili István látványos mérkőzésen, pontozásos győzelmet aratott hat menetben a svájci Baselben megrendezett szombati szabadtéri gálán. Ellenfele, a lengyel Sebastian Skrzypczynski nem feltartott kézzel érkezett a középsúlyú összecsapásra, és mindent megtett a győzelemért.
szept. 4
11:09
Kiesett az olimpiai előselejtezőből a magyar férfi válogatott (Agroinform)
Búcsúzott az olimpiai selejtezőtől a magyar férfi röplabda-válogatott.
szept. 4
11:21
Videó: Rivaldo tanítanivaló góllal nyerte meg a meccset a Sao Paulónak (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Sao Paulo 2–1-re legyőzte idegenben a Figueirensét. A győztes gólt az 1999-es aranylabdás Rivaldo szerezte, csapattársától kapott labdát a tizenhatoson belül, egy lövőcsellel elfektette a kapust, majd elegánsan a kapuba emelt.
szept. 4
11:21
Neymar nem megy a Barcelonához (Metropol)
A Neymart foglalkoztató futballklub elnöke cáfolta, hogy a brazil labdarúgás egyik legígéretesebb játékosát elengedték volna a Bajnokok Ligája-győztes spanyol szuperalakulathoz, az FC Barcelonához.
szept. 4
11:27
Megfuttatta a fotósokat Usain Bolt - videó (Agroinform)
A jamaici vágtázó a 200 méteren aratott győzelmét követő ünneplésénél a fotósok seregével is bohóckodott egy kicsit.
szept. 4
11:39
Forlán nem játszhat a Bajnokok Ligájában (Infostart)
Diego Forlán, az Internazionale friss uruguayi szerzeménye nem léphet pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben.
szept. 4
11:39
Strandlabdarúgó-vb: a portugálok öt góllal keserítettek az argentinokat (She)
Az olaszországi Ravennában zajló strandlabdarúgó-világbajnokság csoportkörének második fordulójában a házigazda olasz válogatott csak büntetőkkel bizonyult jobbnak Szenegálnál. A B-csoport rangadóján a portugálok öt gólt lőve esélyt sem adtak az argentinoknak.
szept. 4
11:41
Steven Gerrarddal erősödik a Liverpool (Infostart)
Két hét múlva, a Tottenham Hotspur elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen már szeretne ismét csapata, a Liverpool rendelkezésére állni a sérülés miatt több hónapot kihagyó Steven Gerrard.
szept. 4
11:45
Wilshere még három hónapig nem játszhat (Agroinform)
Nagy gondban van Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere, ugyanis a legújabb vizsgálatok szerint középpályása, Jack Wilshere még három hónapig biztosan nem léphet pályára.
szept. 4
12:03
Távol-és magasugróval töltötték fel a spanyol 4x100-as váltót (Agroinform)
Érdekes eseménynek lehettünk tanúi a női 4x100 méteres váltó első előfutamában a tegui atlétikai világbajnokság zárónapján: a spanyol stafétában egy távol-és egy magasugró is helyet kapott.
szept. 4
12:05
Megszakadt az amerikai női staféta rossz sorozata (Agroinform)
Az amerikai 4x100-as női váltó a pekingi olimpián és a berlini világbajnokságon is elvérzett az előfutamok során, mindkétszer elejtették a botot az első váltásnál. A balszerencsés széria megszakadt Teguban.
szept. 4
12:15
Videó: félpályás szabadrúgásgóllal egyenlített az északír futballista (She)
Pazar góllal egyenlített az északír labdarúgó-bajnokságban szereplő Coleraine játékosa, Johnny Black. A Portadown elleni bajnokin a védő saját térfeléről, mintegy 60 méterről ívelt az ellenfél kapujába.
szept. 4
12:17
Arsenal: Wilshere még három hónapig nem játszhat, Hazard érkezik - sajtóhír (She)
A Daily Mail értesülései szerint a vártnál jóval hosszabb időt vesz igénybe az Arsenal egyik legjobb játékosának, Jack Wilshere-nek felépülése.
szept. 4
12:33
Roma: öt évre 27.5 milliót kaphat Daniele De Rossi (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Roma szeretné öt évvel meghosszabbítani Daniele De Rossi szerződését.
szept. 4
12:39
Marad az azonnali kizárás (Agroinform)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) nem tervezi, hogy a londoni olimpiára megváltoztatja azt a szabályát, amely azonnali kizárással bünteti a startoláskor - még a rajtjel előtt - kiugró futót.
szept. 4
12:51
Atlétikai vb: döntött a szövetség, marad az azonnali kizárás (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) nem tervezi, hogy a londoni olimpiára megváltoztatja azt a szabályát, amely azonnali kizárással bünteti a startoláskor – még a rajtjel előtt – kiugró futót.
szept. 4
12:53
Videó: az Auxerre afrikai légiósa a 90. percben hatalmas gólt lőtt (She)
Kenya labdarúgó-válogatottja 2–1-re nyert Bissau-Guinea ellen Afrika-kupa-selejtezőn. A Nairobiban rendezett mérkőzés a 90. percben dőlt el, amikor az Auxerre légiósa, Dennis Oliech lekezelte a szöglet utáni kipattanó labdát, és mintegy 23 méterről kíméletlenül a jobb felső sarokba bombázott.
szept. 4
12:57
Orosz siker női kalapácsvetésben (Agroinform)
Az orosz Tatjana Liszenko nyerte a női kalapácsvetők versenyét a tegui világbajnokság zárónapján. Második helyen a világcsúcstartó Betty Haidler, harmadikon a kínai Zang Wenxiu végzett.

Keresés