2011. szeptember 24. szombat

szept. 24
0:01
Everton: januárig szóló szerződést kötöttek az amerikai kapussal (She)
Az Everton angol élvonalbeli labdarúgócsapata januárig szóló szerződést kötött Marcus Hahnemannal, kilencszeres amerikai válogatott kapussal.
szept. 24
0:12
Jövőre is lesz WTCC futam a Hungaroringen (Agroinform)
Jövő májusban ismét láthatjuk a Hungaroringen versenyezni Michelisz Norbertet, a túraautó világbajnoki sorozat ugyanis újra ellátogat Magyarországra.
szept. 24
0:15
Labdarúgás: két és fél év börtönnel „megúszta” a heroincsempész exjátékvezető (She)
Korábban arról szóltak a hírek, hogy akár húszéves börtönbüntetést is kaphat az ecuadori Byron Moreno, az egykori játékvezető, végül „megúszta" két és fél évvel.
szept. 24
0:19
Portugália: a Benfica a Porto otthonából csent el egy pontot - videó (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga Sagres) 6. fordulójának rangadóján a Benfica a címvédő Porto vendégeként szerzett pontot.
szept. 24
0:23
Futsal NB I: a Vasas csak ijesztgetett Győrben, fordítottak a házigazdák (She)
Az élvonalbeli futsalbajnokság alapszakaszának negyedik fordulójában a Győr hazai pályán három góllal nyert a Vasas ellen és tovább őrzi hibátlan mérlegét. A Vasas három győzelmet követően az első vereségét szenvedte el.
szept. 24
0:30
Mindenki tudta, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei - Tököli Attila (Agroinform)
Tököli Attila és Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosai a Videoton otthonában 4-1-re elveszített bajnoki után a Hathárom TV-nek értékelték a találkozót.
szept. 24
0:34
Juhász Adrián egy nap két bajnoki címet szerzett (Agroinform)
Pénteken a szegedi Maty-éri pályán bonyolították le a 112. evezős országos bajnokság első versenynapját. A háromnapos regattán 44 versenyszámban hirdetnek bajnokot.
szept. 24
0:48
Tovább menetelhetnek a Vörös Ördögök (Agroinform)
A városi rivális Manchester City az Everton ellenében tartaná a lépést a Uniteddel.
szept. 24
0:52
Látszik, hogy kire számíthatok és kire nem - Prukner László (Agroinform)
A ZTE vezetőedzője a Videoton otthonában 4-1-re elveszített bajnoki után a Hathárom TV kamerája előtt elemezte csapata teljesítményét.
szept. 24
0:56
Gebre ismét világcsúcsért fut Berlinben (Agroinform)
Újra rajthoz áll Berlinben Haile Gebrselassie. Az etióp olimpiai bajnok három éve éppen a német fővárosban futotta a maratoni táv máig érvényes világcsúcsát.
szept. 24
1:06
Büszke vagyok a játékosaimra - Paulo Sousa (Agroinform)
A Videoton vezetőedzője a ZTE ellen 4-1-re megnyert bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt beszélt a látottakról.
szept. 24
1:24
Ranieri és Allegri a tartalékcsapattal megy az első győzelemért (Agroinform)
A két milánói sztárcsapat sérültjeinek listájából szinte egy világválogatottat össze lehetne állítani, mégis mindkettőnek győznie kell.
szept. 24
6:54
De mi lesz az atlétákkal? (Behaviour)
A futballszurkolók mellett az atlétika szerelmesei is kíváncsian várják, hogyan alakul a Puskás Ferenc Stadion sorsa. Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke a Népszavának elmondta, hogy egyelőre szóbeli ígéretet kaptak a jövőjükkel kapcsolatban.
szept. 24
6:56
Rossz tanuló, jó sportoló (Behaviour)
Hazánkban gyakran hallható a "buta focista" közhely, ami régóta megbélyegzi az amúgy is rengeteg negatív kritikát kapó magyar labdarúgást. Természetesen nem csak a futball szenved hiányt a felsőoktatásban is jártas profi sportemberekből. Az egész világon elhanyagolható a felsőoktatásban is részt vett atléták száma.
szept. 24
7:09
Rg vb: Vass Dóra a gyakorlatai miatt örül, a helyezése miatt kevésbé (She)
A montpellier-i olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon Vass Dóra csoportjában a 8. lett, összesítésben pedig élete legjobb vb-szereplését bemutatva a 20. helyen zárt. Kiválóságunk jónak értékelte saját teljesítményét, de a helyezést tekintve előrébb szeretett volna végezni.
szept. 24
7:11
Futsal Magyar Kupa: a Csömörhöz látogat a Vasas az 1. fordulóban (She)
Sorsoltak a futsal Magyar Kupában. Az első fordulóban Csömörre látogat a bajnokságot jól kezdő, de a pénteki bajnokin a veretlenségét Győrben elveszítő Vasas.
szept. 24
7:12
Pars a világ idei legjobbjával nyert (Behaviour)
A hazai közönség előtt szereplő, tavaly is győztes Pars Krisztián a világ idei legjobb eredményével, 81,89 méterrel nyerte pénteken a férfi kalapácsvetők viadalát a Németh Pál emlékversenyen, Szombathelyen.
szept. 24
7:14
Nem volt Lakat Károly Stadion (Behaviour)
Kancz Csaba, Tatabánya alpolgármestere szerint a városban található stadion soha sem viselte a legendás edző, Lakat Károly nevét, ezért annak sem volt akadálya, hogy a létesítmény felvegye Grosics Gyula nevét.
szept. 24
7:27
Újpest: a kormánybiztos megerősítette, felszámolási kérelmet adtak be a klub ellen (She)
Csőstül jön a baj – legalábbis Újpesten. Egy nappal azután, hogy Pollák Zoltán elpanaszolta, nem fizet neki a klub – ezt a Megyeri útiak cáfolják –, kiderült, hogy a Nemzeti Sportközpontok felszámolási eljárást kezdeményezett az Újpest FC Kft. ellen.
szept. 24
8:03
Euro 2012: a lengyelek az olaszokkal is felkészülési meccset játszanak (She)
Három mérkőzéssel készül idén ősszel a társházigazda Lengyelország labdarúgó-válogatottja a jövő évi Európa-bajnokságra.
szept. 24
8:39
Profi ökölvívás: Vladimir Klicsko kerül engem - Antonio Tarver (She)
Az IBO jelenlegi cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, a nehézsúlyban eleddig egyetlen alkalommal szerencsét próbáló amerikai Antonio Tarver szerint a királykategóriában három szervezetnél (WBO, IBF, WBA) is világbajnok ukrán Vladimir Klicsko fél kiállni ellene.
szept. 24
8:54
Három őszi tétmeccs a házigazda lengyeleknek (Agroinform)
Három mérkőzéssel készül idén ősszel a társházigazda Lengyelország labdarúgó-válogatottja a jövő évi Európa-bajnokságra.
szept. 24
8:57
DVSC: Varga Józsit a kapuba is nyugodt szívvel beállítanám - Kondás (She)
A DVSC-ben sérülés miatt nem játszhat a Kaposvár elleni mai idegenbeli bajnokin Mészáros Norbert. Kondás Elemér vezetőedző elmondta, több lehetőség közül választhat a játékos pótlását illetően.
szept. 24
9:12
Walcott kiállt Wenger mellett (Agroinform)
"Nem Arsene Wenger vezetőedző, hanem csak a játékosok tehetnek arról, hogy az Arsenal labdarúgócsapata rosszul kezdte az idei szezont".
szept. 24
9:14
Ranieri szerint még bajnok lehet az Inter (Agroinform)
A rossz rajt ellenére bajnok lehet az Internazionale a labdarúgócsapat új, csütörtökön kinevezett vezetőedzője, Claudio Ranieri szerint.
szept. 24
9:15
Videó: Jól játszottunk, de a vége miatt rendkívül csalódottak vagyunk - Tokaji (She)
Hiába vezetett három góllal, a Sapa Fehérvár AV 19 szétlövés után 6–5-ös vereséget szenvedett a Liwest Linztől az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 5. fordulójában. A meccs után a fehérváriak védője, Tokaji Viktor az NSO Tv-nek elmondta, még mindig nem fogta fel, hogy háromgólos vezetésről nem sikerült legyőzni az osztrákokat.
szept. 24
9:17
Ajánló: El-gólkirály rohamozhatja a Barca kapuját, Bayern-Bayer rangadó - program (She)
A múlt heti rangadók után több nagycsapatnak könnyebb dolga lehet a labdarúgó európai topligákban. Angliában otthon játszik a Chelsea, a Liverpool, az Arsenal és a címvédő Manchester United. Németországban Bayern München–Bayer Leverkusen rangadót rendeznek, a bajnoki címvédő Borussia Dortmund pedig a Stieber Zoltánt is soraiban tudó Mainzhoz utazik. Olaszországban az eddig gyengén teljesítő Inter…
szept. 24
9:30
Vass Dóra 20. lett az egyéni összetettben (Agroinform)
Vass Dóra a 20. helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók montpellier-i olimpiai kvalifikációs világbajnokságának egyéni összetett döntőjében.
szept. 24
9:48
Sokáig nem volt bérletem Kispestre - Détári Lajos (Agroinform)
A Ferencváros szakmai igazgatója a Hathárom TV-nek adott exkluzív interjújában beszélt a magyar futballban tapasztalható viszonyokról, a Honvéddal való kapcsolatáról és természetesen a Ferencvárosról is.
szept. 24
9:51
Videó: volt Chelsea-játékos és egy kapáslövés lett a Stuttgart veszte (She)
Hajnal Tamás nélkül kapott ki 2–1-re a Stuttgart hazai pályán a Hamburgtól a német labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának nyitó mérkőzésén. Martin Harnik ugyan egy kapushiba után a sváboknak szerzett vezetést, ám a második félidőben a HSV a korábban a Chelsea-ben is futballozó Jeffrey Bruma fejesével előbb egyenlített, majd Robert Tesche remek kapáslövésével fordított, így megszerezte első győzelmét…
szept. 24
10:12
Maicon is a Mahacskalába megy? (Metropol)
A kameruni Samuel Eto'o után újabb futballsztár, a brazil Maicon igazolhat át az Internazionaléból Dzsudzsák Balázsnak az orosz bajnokságban szereplő csapatához, az Anzsi Mahacskalához.
szept. 24
10:24
Bayern-Bayer rangadó, a címvédő Stieberék otthonában (Agroinform)
Jupp Heynckes, a Bayern München trénere tavalyi csapatát, a Leverkusent látja vendégül, míg a szezont gyengén kezdő Borussia Dortmund a szintén nem brillírozó Mainzhoz látogat a Bundesliga 9. fordulójában.
szept. 24
10:27
DVTK: Lippai szerint butaság Ricketts nyilatkozata, a bundavád (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a DVTK korábbi légiósa, Rohan Ricketts a The Sun című bulvárlapban arról beszélt, hogy Magyarországon is szerzett arról tapasztalatokat, miként bundáznak meg mérkőzéseket. A Diósgyőr jelenlegi csapatkapitánya, Lippai Ákos anno együtt játszott az angollal, és szerinte szóra sem érdemes, amit a csatár a mérkőzések befolyásolásáról mondott.
szept. 24
10:42
Perics-piros – zöld út a Lokinak? (Agroinform)
Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 10. fordulója. A hazai pályán még veretlen Kaposvár a listavezető Debrecent fogadja.
szept. 24
10:44
Federer is lemondta a sanghaji tornát (Agroinform)
Bár tavaly döntőt játszott Sanghajban, idén októberben nyugalomra vágyik Roger Federer, így nem utazik el Kínába.
szept. 24
10:45
Férfi kosár: Fazekas helyett San Diegóból és Pécsről igazolt az Albacomp (She)
Mint ismeretes, az Albacomp az elmúlt napokban szerette volna szerződtetni a korábban az NBA-ben is megforduló, magyar származású centert, Nick Fazekast, akivel nem tudtak megegyezni a vezetők, így végül egy másik, szintén az Egyesült Államokból érkező játékost igazoltak.
szept. 24
10:47
Torna: három magyar jutott döntőbe a maribori világkupán (She)
Több magyar versenyző is finálét érően tornázott pénteken a maribori világkupán: Kállai Zoltán lovon, Nagy Orsolya ugrásban, Gombás Laura pedig gerendán és felemás korláton szerepelhet a szerenkénti döntőkben.
szept. 24
11:00
Maicont is csábítja az Anzsi Mahacskala (Agroinform)
A kameruni Samuel Eto'o után újabb futballsztár, a brazil Maicon igazolhat át az Internazionaléból Dzsudzsák Balázsnak az orosz bajnokságban szereplő csapatához, az Anzsi Mahacskalához.
szept. 24
11:02
Négygólos meccsen remizett a Porto a Benficával - videó (Agroinform)
A portugál bajnokság csúcsrangadóján a címvédő Porto a Sárkány-stadionban fogadta a Benfica együttesét, és noha a hazaik kétszer is vezetéshez jutottak mégis be kellett érniük az egy ponttal.
szept. 24
11:36
Újpesten már a lét is tét (Agroinform)
A legutóbb a Pápa elleni mérkőzését öt perc alatt megfordító Haladás a továbbra is vészhelyzetben lévő Újpesthez látogat.
szept. 24
11:54
Több magyar is a döntőbe jutott a maribori Világkupán (Agroinform)
Több magyar versenyző is finálét érően tornászott pénteken a maribori világkupán: Kállai Zoltán lovon, Nagy Orsolya ugrásban, Gombás Laura pedig gerendán és felemáskorláton szerepelhet a szerenkénti döntőkben.
szept. 24
11:56
Győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligáját a Vasas (Agroinform)
Négy góllal nyert a Vasas férfi vízilabdacsapata az olasz Savona ellen a legrangosabb európai klubsorozat, az Euroliga-utód Bajnokok Ligája zágrábi selejtezőkörében.
szept. 24
11:57
Arsenal: Wilshere-t megműtik, további hónapokat kell kihagynia (She)
Az már korábban is biztosnak tűnt, hogy az Arsenal labdarúgócsapata hosszabb időre elveszítette a bokasérüléssel bajlódó Jack Wilshere-t, és most már az is egyértelmű, hogy a 19 éves középpályást meg kell műteni.
szept. 24
12:15
Videó: a bíró kiállította a játékost, majd eljátszotta, hogy megütötték (She)
Hiába nyert a brazil negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban az Operário PR 3–0-ra a Mirassol ellen hazai pályán, a sikert beárnyékolta egy kiállítás és annak következményei. Az Operário védője, George Santo Silva könyöklésért sárga lapot, és mivel már volt egy neki, így pirosat is kapott Rodrigo Nunes de Sá játékvezetőtől. A játékos ezután idegesen reklamált, majd szinte észrevétlenül elbuktatta a…
szept. 24
12:48
Felszámolási eljárást indítottak az Újpest ellen (Agroinform)
A Nemzeti Sportközpontok (NSK) felszámolási eljárást kezdeményezett az Újpest FC Kft. ellen.
szept. 24
12:51
Rögbi-vb: Új-Zéland a franciák, Anglia a románok ellen sziporkázott (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában a házigazda All Blacks imponáló játékkal nyerte meg a franciák elleni csoportrangadót, míg Anglia tíz céllal szórta meg a kevés ellenállásra és mindössze egy büntetőre képes románokat. A két győztesnek a célbónuszt is sikerült begyűjtenie, míg a legyőzöttek messze jártak a vesztesbónusztól, ami az elképesztő tempóban…
szept. 24
13:06
Fogadkoznak a Realnál, Falcao legyőzné a Barcelonát (Agroinform)
Szombaton a Barcelona az Atlético Madridot, a Sevilla pedig a Valenciát fogadja, a Real Madrid a Vallecano ellen lép pályára.
szept. 24
13:09
Felszámolási eljárást kezdeményeztek az Újpest FC ellen (Infostart)
A Nemzeti Sportközpontok (NSK) felszámolási eljárást kezdeményezett az Újpest FC Kft. ellen - adta hírül a Nemzeti Sport online-kiadása szombaton.
szept. 24
13:09
Swansea: vetélytársat kapott Lipták, görög válogatott védőt is tesztelnek (She)
A skysports.com értesülései szerint az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Swansea próbajátékra csábította Vangelisz Moraszt, a Bolognától távozó görög válogatott védőt. Mint ismert, a walesi klub Lipták Zoltánt is teszteli, aki így vetélytársat kapott.
szept. 24
13:12
Felszámolási eljárás az Újpest FC Kft. ellen (Metropol)
A Nemzeti Sportközpontok felszámolási eljárást kezdeményezett az Újpest FC Kft. ellen - adta hírül a Nemzeti Sport online-kiadása szombaton.

Keresés