2011. szeptember 11. vasárnap

szept. 11
0:00
Strandlabdarúgó-vb: Brazília és Oroszország jutott be a döntőbe (She)
Az olaszországi Ravennában zajló strandlabdarúgó-világbajnokságon Brazília és Oroszország jutott be a vasárnapi fináléba, miután a mai elődöntőben előbbi Portugáliát, utóbbi El Salvadort verte meg. A két vesztes a bronzéremért megy majd csatába egymás ellen.
szept. 11
0:04
Profi ökölvívás: Vitalij Klicsko maradt a WBC nehézsúlyú világbajnoka (She)
Vitalij Klicsko maradt a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú ökölvívó világbajnoka, miután wroclawi gálán győzött a negyvenezres helyi közönség támogatását bíró Tomasz Adamek ellen. Az összecsapás a 10. menetben ért véget, bírói döntés után. Az ukrán végig irányított és minden menetben fölényben volt, a lengyel erőn felül teljesített, ha nem hazai pályán lépett volna kötelek közé, talán még korábban…
szept. 11
0:18
Eurofutball: parádés Sporting-fordítás, újabb Marseille-vereség (She)
A lisszaboni Sporting kétgólos hátrányból fordítva győzte le a Pacos Ferreirát a portugál labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 11
0:36
Primera División: a Valencia Soldado találatával győzött az Atlético ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 3. fordulójában a Valencia hazai pályán Roberto Soldado 52. percben szerzett találatával diadalmaskodott a nyáron jelentősen átalakult Atlético Madrid ellen.
szept. 11
0:39
Vitalij Klicsko maradt az úr, szétszedte Adameket - videó (Agroinform)
Az ukrán Vitalij Klicsko győzelmével zárult a WBC szervezet világbajnoki címéért kiírt ütközet, miután a lengyel Tomasz Adameket a bíró a 10. menetben leintette.
szept. 11
1:12
Videó: Barca-iksz, MU-kiütés, Bayern-hetes - a topligák szombati góljai (She)
Szombaton ismét futballdömping volt az európai topligákban. A Bayern München Mario Gomez négy és Frank Ribéry két góljának is köszönhetően 7–0-ra kiütötte a Freiburgot, míg a német címvédő Dortmund otthon kapott ki a Herthától. Angliában mindkét manchesteri csapat nyert. Az United Wayne Rooney mesterhármasával és Javier Hernández duplájával 5–0-s sikert aratott Boltonban. Az Arsenal egy szerencsés…
szept. 11
1:16
Férfi röplabda Eb: a címvédő lengyelek egy szettet engedélyeztek a németeknek (She)
A cseh és osztrák közös rendezésű férfi röplabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában a címvédő lengyel válogatott négyszettes mérkőzésen nyert Németország ellen.
szept. 11
2:27
Soldado fejese győzelmet ért a Valenciának - videó (Agroinform)
A spanyol bajnokság 3. fordulójának rangadóján a Valencia 1-0-ra legyőzte hazai pályán az Atlético Madrid csapatát. A tavalyi bronzérmes Roberto Soldado 51. percben szerzett felső kapufás fejesgóljával nyerte meg a találkozót.
szept. 11
6:54
US Open: Nadal is döntős, S. Williams simán nyert Wozniacki ellen (She)
A spanyol Rafael Nadal lesz a Roger Federert legyőző Novak Djokovics ellenfele a US Open döntőjében, miután négy játszmában nyert a brit Andy Murray ellen magyar idő szerint szombat éjjel.
szept. 11
7:30
Németország: Ballack még mindig csalódott, hogy kitették a válogatottból (She)
Michael Ballack még mindig csalódott azért, mert Joachim Löw szövetségi kapitány június közepén közölte vele, nem tart igényt a szolgálataira a német labdarúgó-válogatottban.
szept. 11
7:48
Bundesliga: a lelátón hunyt el a Dortmund egyik szurkolója tegnap (She)
A Hertha ellen hazai pályán 2–1-re elveszített német élvonalbeli mérkőzés közben a címvédő Dortmund egyik szurkolója, egy 71 éves rajongó infarktust kapott a lelátón.
szept. 11
8:06
Argentína: továbbra is nyeretlen az Estudiantes, a River megint ikszelt (She)
Az Estudiantes hat mérkőzést követően is nyeretlen az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: ezúttal a Tigrétől kapott ki 3–1-re.
szept. 11
8:08
Németország: több mint 20 sérült egy harmadosztályú futballmeccsen (She)
Legkevesebb 23 ember, köztük 11 rendőr sérült meg szombaton, amikor zavargás tört ki egy német harmadosztályú labdarúgó bajnoki mérkőzés előtt.
szept. 11
8:24
Brazília: Neymarék győztek a kettős emberhátrányba kerülő Cruzeiro ellen (She)
A Santos 1–0-ra győzött a Cruzeiro ellen otthon a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
szept. 11
8:27
A címvédő Rafael Nadal is döntős New Yorkban (Agroinform)
Négy játszmára volt szüksége Nadalnak ahhoz, hogy a US Open második férfi elődöntőjében legyőzze Andy Murrayt.
szept. 11
8:45
Williams - Stosur döntő lesz a hölgyeknél (Agroinform)
Papírforma eredmények születtek a női torna elődöntőjében, így szombaton Serena Williams - Samantha Stosur döntőt rendeznek a US Openen.
szept. 11
9:03
Több mint 20 sérült egy német harmadosztályú futballmeccsen (Agroinform)
Legkevesebb 23 ember, köztük 11 rendőr sérült meg szombaton, amikor zavargás tört ki egy német harmadosztályú labdarúgó bajnoki mérkőzés előtt.
szept. 11
9:18
KTE: Foxi és Litsingi csak a Vasas elleni meccs szünete előtt érkezett meg (She)
A héten hazája válogatottjánál szereplő Foxi Kethevoama és Francis Litsingi késve érkezett vissza a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméthez, ezért nem kerültek be a Vasas elleni (1–1) keretbe tegnap.
szept. 11
9:21
Ballack még mindig csalódott, hogy kitették a válogatottból (Agroinform)
"Igazából az frusztrál a leginkább, hogy nem kaptam újabb esélyt. A sérülésem után olyan dolgok történtek, amelyekre egyáltalán nem számítottam" - nyilatkozta a 34 éves középpályás.
szept. 11
9:36
Djokovic-Nadal a US Open döntőjében (Metropol)
Az ausztrál Samantha Stosur és a hazai közönség előtt szereplő Serena Williams vívja a vasárnapi döntőt női egyesben az amerikai nyílt teniszbajnokságon, New Yorkban.
szept. 11
9:39
Giovinco újra elkaphatja a Juventust, az Atalanta mínuszból indulna felfelé (Agroinform)
A Zebrák korábbi középpályása tavaly három góllal kétszer vezette győzelemre a Juventus ellen, idén vajon mire lesz képes?
szept. 11
9:57
Neymarék sovány győzelme a Cruzeiro ellen (Agroinform)
Neymarék Borges 13. percben szerzett góljával nyertek, az előnyt sikerült megőrizniük a végéig. A vendégek kilenc emberrel fejezték be a találkozót.
szept. 11
10:12
Barcelona: Sánchez izomszakadás miatt hat-nyolc hétre is kieshet (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának nyáron igazolt chilei légiósa, Alexis Sánchez az első orvosi vélemények alapján izomszakadást szenvedett a jobb combjában a szombati Real Siciedad elleni, 2–2-re végződött bajnokin.
szept. 11
10:14
Profi ökölvívás: A nehézsúly egy teljesen más liga - Vitalij Klicsko (She)
Vitalij Klicsko a tizedik menetben technikai K. O.-val legyőzte a lengyel Tomasz Adameket, és az ukrán bunyós a meccs után úgy nyilatkozott, a mérkőzésvezető talán előbb is véget vethetett volna a találkozónak.
szept. 11
10:16
Videó: Vitalij Klicsko összeverte Tomasz Adameket Wroclawban (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Vitalij Klicsko megvédte a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címét a lengyel Tomasz Adamekkel szemben a Wroclawban megrendezett profi ökölvívó-mérkőzésen. Nézze meg az utolsó, tizedik mentet!
szept. 11
10:30
Federer nem bírt a világelsővel (Infostart)
A világelső Novak Djokovics és a korábbi ranglista-vezető Rafael Nadal jutott az amerikai nyílt teniszbajnokság döntőjébe.
szept. 11
10:30
Ajánló: FTC-ZTE, Palermo-Inter, Gera bemutatkozhat - vasárnapi program (She)
A labdarúgó NB I-ben a Ferencváros a Zalaegerszeget fogadja, és a zalaiakat a zöld-fehérektől néhány hete távozott Prukner László irányítja az eddig nem túl fényesen szereplő csapatok találkozóján. Olaszországban nagyüzem lesz: nyolc mérkőzést rendeznek ma, az Inter a Palermóval csap össze. Angliában Gera Zoltán végre pályára léphet a West Bromwich Albion színeiben: a magyar válogatott középpályás…
szept. 11
10:33
Hirvonen győzött Ausztráliában (Agroinform)
A Forddal versenyző finn Mikko Hirvonen nyerte az Ausztrál-ralit, a világbajnoki sorozat idei tizedik, 369 kilométer össztávú viadalát.
szept. 11
10:48
Rali: Hirvonen győzött Ausztráliában, a második összetettben (She)
A Forddal versenyző finn Mikko Hirvonen nyerte az Ausztrál-ralit, a világbajnoki sorozat idei tizedik, 369 kilométer össztávú viadalát.
szept. 11
10:51
Sánchez iszomszakadás miatt akár két hónapra is kidőlhet (Agroinform)
A szombati, Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzés első félidejében megsérült Alexis Sánchez az első diagnózis szerint jobb combjában izomszakadást szenvedett.
szept. 11
11:06
WNBA: a volt soproni játékos kivette a részét a Sparks sikeréből (She)
A korábban Magyarországon, a Sopronnál játszó Kristi Toliver 11 ponttal járult hozzá a Los Angeles Sparks Chicago Sky elleni 74–67-es győzelméhez az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján.
szept. 11
11:08
DVTK: Adósak vagyunk a szurkolóknak és magunknak - Benczés (She)
A 16 órakor kezdődő Paksi FC–Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó mérkőzés kapcsán Benczés Miklós, a vendégek vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, adósak még az első idegenbeli győzelemmel, ugyanakkor örül, hogy már Tisza Tibor is bevethető.
szept. 11
11:09
Gera a Norwich ellen térhet vissza (Agroinform)
Gera Zoltán és Fülöp Márton klubja, a West Bromwich Albion a Norwich otthonába látogat a PL 4. fordulójában, a sérüléséből felépült középpályás az újonc ellen debütálhat régi-új csapatában.
szept. 11
11:11
Pintérék az újonc Vallecano ellen feledtetnék a Realtól kapott hatost (Agroinform)
Öt mérkőzést rendeznek vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójából, a "kiscsapatok" napján Pintér Ádámék az újonc Rayo Vallecano otthonába látogatnak.
szept. 11
11:24
WNBA: a volt soproni játékos kivette részét a Sparks sikeréből (She)
A korábban Magyarországon, a Sopronnál játszó Kristi Toliver 11 ponttal járult hozzá a Los Angeles Sparks Chicago Sky elleni 74–67-es győzelméhez az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján.
szept. 11
11:26
MU: az U21-es válogatott játékos valószínűleg eltörte a lábfejét - videó (She)
Tom Cleverley-t, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United U21-es válogatott játékosát már a 8. percben le kellett cserélni a Bolton elleni szombati bajnokin. A „vörös ördögöknél" attól tartanak, hogy a fiatal játékosnak eltörött a lábfeje Kevin Davies belépője után.
szept. 11
11:42
Öttusa: Vörös Zsuzsanna a nemzetközi szövetség diplomáját vehette át (She)
A Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) diplomáját vehette át Vörös Zsuzsanna a moszkvai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
szept. 11
11:45
Diósgyőri Tisza-túra Paksra (Agroinform)
Két hét szünet után folytatódott az OTP Bank Liga. A 8. fordulóban vasárnap két mérkőzést rendeznek, először a tavalyi ezüstérmes Paks az újonc Diósgyőrt fogadja.
szept. 11
11:47
Kemény Dénes a világválogatottat vezette győzelemre (Agroinform)
Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabdacsapat szövetségi kapitánya, Kemény Dénes által irányított világválogatott 10-7-re győzött a francia válogatott ellen a CN Marseille 90. születésnapja alkalmából rendezett szombat esti gálameccsen.
szept. 11
11:49
Jarno Trulli 2012-ben is a Lotus pilótája lesz (Agroinform)
A Lotus istálló bejelentette, hogy szerződést hosszabbítottak Jarno Trullival, 2012-ben is a 37 éves olasz pilóta foga vezetni a hinghami székhelyű csapat egyik autóját.
szept. 11
12:00
Vízilabda: nyert a Kemény Dénes irányította világválogatott (She)
Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabdacsapat szövetségi kapitánya, Kemény Dénes által irányított világválogatott 10–7-re győzött a francia válogatott ellen a CN Marseille 90. születésnapja alkalmából rendezett szombat esti gálameccsen.
szept. 11
12:00
Vörös Zsuzsanna nemzetközi elismerése (Metropol)
A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) diplomáját vehette át Vörös Zsuzsanna a moszkvai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
szept. 11
12:02
GP3: Kiss Pál Tamás 12. helyezéssel zárta első idényét a sorozatban (She)
Kiss Pál Tamás a mezőny után, a boxból rajtolva a 12. helyen ért célba a GP3-as idény utolsó versenyén vasárnap délelőtt Monzában. A magyar versenyzőt a 18 pozíciónyi kapaszkodásban több előzése mellett riválisai balesetei is segítették.
szept. 11
12:02
Nyert Kemény világválogatottja (Metropol)
Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabdacsapat szövetségi kapitánya, Kemény Dénes által irányított világválogatott 10-7-re győzött a francia válogatott ellen a CN Marseille 90.születésnapja alkalmából rendezett szombat esti gálameccsen.
szept. 11
12:03
Vörös Zsuzsannát kitüntette a nemzetközi szövetség (Agroinform)
A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) diplomáját vehette át Vörös Zsuzsanna a moszkvai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
szept. 11
12:18
NFL: Peterson és Polamalu is hosszabbított csapatával a rajt előtt (She)
Az idény első mérkőzése előtti utolsó napokat kihasználva a Minnesota és a Pittsburgh is gyorsan nyélbe ütött egy-egy szerződést legjobb játékosainak egyikével.
szept. 11
12:21
Nemcsik Zsolt a negyedik pólós aranyéremre számít Pekingben (Agroinform)
Egy olimpiai ezüstérmével és két, csapatvilágbajnoki első helyével, számos további érmes helyezéssel a tarsolyában az október 8-án kezdődő Vb-re készülők között van a kardvívó Nemcsik Zsolt is.
szept. 11
12:23
Eddig a Haladás volt a legjobb, akivel játszottunk - Paulo Sousa (Agroinform)
A bajnoki címvédő Videoton együttese hatalmas küzdelemben, Vaskó Tamás 90. percben szerzett fejesgóljával tudta csak legyőzni a rosszul rajtoló, de az utóbbi fordulókban egyre inkább magára találó Haladást. Paulo Sousa, a fehérváriak vezetőedzője a találkozó után azt mondta: a szombathelyi volt a legjobb csapat, amellyel idén megmérkőztek.
szept. 11
12:36
Rögbi-vb: Dél-Afrika érdemtelenül nyert, felemás ausztrál belépő (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság első fordulójában vasárnap mutatkozott be a torna két újabb déli favoritja, Ausztrália, illetve a címvédő Dél-afrikai Köztársaság. A kép esetükben több mint vegyes... Előbbiek egy félidőn át csak kínlódtak a hozzájuk nem kifejezetten mérhető olaszokkal, míg az afrikaiak nem megérdemelt győzelmet arattak Wales ellen.
szept. 11
12:38
Kecskemét: Rózsa Pál nem fogadta el Szivics lemondását (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét hivatalos honlapján tette közzé, hogy Tomiszlav Szivics marad a csapat vezetőedzője, aki tegnap a Vasas elleni bajnoki (1–1) után a sajtótájékoztatón felajánlotta a lemondását.

Keresés