2011. szeptember 11. vasárnap

szept. 11
12:54
MU: a fiatal válogatott játékos valószínűleg eltörte a lábfejét - videó (She)
Tom Cleverley-t, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United utánpótlás-válogatott játékosát már a 8. percben le kellett cserélni a Bolton elleni szombati bajnokin. A „vörös ördögöknél" attól tartanak, hogy a fiatal játékosnak eltörött a lábfeje Kevin Davies belépője után.
szept. 11
12:54
Vörös Zsuzsanna nemzetközi elismerése (Behaviour)
A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) diplomáját vehette át Vörös Zsuzsanna a moszkvai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
szept. 11
12:56
Kecskemét: Tomiszlav Szivics marad a csapat vezetőedzője (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE hivatalos honlapján tette közzé, hogy Tomiszlav Szivics marad a csapat vezetőedzője, aki tegnap a Vasas elleni bajnoki (1–1) után a sajtótájékoztatón felajánlotta a lemondását.
szept. 11
12:57
Felix Magath a Schalkéval néz farkasszemet (Agroinform)
Az eddig pocsékul szereplő VfL Wolfsburg épp jelenlegi vezetőedzőjének egykori együttesét, a Schalke 04-t fogadja a Bundesliga 5. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 11
12:59
Lőhettünk volna nyolcat is - José Mourinho (Agroinform)
A Real Madrid könnyed játékkal verte a Getafét, de a portugál némileg elégedetlen volt a helyzetkihasználással, ugyanakkor dicsérte a duplázó Karim Benzemát.
szept. 11
13:12
Női vízilabda: döntetlennel kezdett a magyar válogatott a junior vb-n (She)
Első mérkőzésén 9–9-es döntetlent játszott Ausztráliával a magyar női vízilabda-válogatott a Triesztben zajló junior (U20-as) világbajnokságon.
szept. 11
13:14
Triatlon: Poór Brigitta extrémsikere Svájcban (She)
Az úszásból, kerékpározásból és terepfutásból álló extrém tereptriatlon korábbi korosztályos Eb-aranyérmese, Poór Brigitta szombaton fölényesen nyert az U23-as kategóriában az úgynevezett XTERRA világkupa-viadalon, Svájcban.
szept. 11
13:15
Lábát törhette Tom Cleverley (Agroinform)
Bár még nincs meg a pontos diagnózis, a Manchester Unitednél attól tartanak, hogy eltört Tom Cleverley lábfeje a szombati, Bolton Wanderers elleni bajnokin.
szept. 11
13:17
Nincs edzőkérdés, továbbra is Tomiszlav Szivics irányítja a csapatot (Agroinform)
A Vasas elleni 1-1-re végződő mérkőzés után Tomiszlav Szivics felajánlotta a lemondását, de a klub hivatalos közleménye szerint továbbra is ő irányítja a csapat szakmai munkáját.
szept. 11
13:33
Détári: meglesz az első győzelem – Prukner: ott leszek (Agroinform)
Vasárnap a 8. forduló záró mérkőzésén a két kiesőhelyen álló, eddig nyeretlen csapat találkozik, a Zalaegerszeg a Ferencvároshoz látogat.
szept. 11
13:48
Hosszútávúszó Eb: Gercsák Csaba 5. lett 25 kilométeren (She)
Az ötödik helyen végzett 25 kilométeren Gercsák Csaba a hosszútávúszók izraeli Európa-bajnokságának vasárnapi befejező napján.
szept. 11
13:51
Olasz Nagydíj - ÉLŐ közvetítés (Agroinform)
Sebastian Vettel a pole-ból ismét nyerni akar, Hamilton kettős McLaren-győzelmet remél, a Ferrari pedig kiengesztelné hazai szurkolóit a gyönge szezonkezdet miatt. Élő közvetítésünkben végigkövetjük az eseményeket.
szept. 11
14:06
Öttusa-vb: Kasza és a csapat második két szám után (She)
Két szám után Kasza Róbert és a csapat is a második helyen áll a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.
szept. 11
14:08
Primera División: ismét Castro szállította a három pontot a Betisnek (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) második fordulójában a Real Betis hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Mallorcát. A győztes gólt Rubén Castro szerezte a 87. percben, aki az első körben szintén győztes gólt szerzett a Granada ellen.
szept. 11
14:09
A hajrában verte a Betis a Mallorcát (Agroinform)
A hajrában szerzett góllal a Real Betis 1-0-ra legyőzte a Mallorca együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
szept. 11
14:11
Gyönyörű szabadrúgásgóllal nyert a Szpartak az Amkar ellen - videó (Agroinform)
Az orosz Premjer Liga 23. fordulójában megrendezett összecsapáson a Szpartak Moszkva csapata Niclas Pareja 85. percben szerzett szabadrúgásgóljával hozta el a három pontot az Amkar Perm otthonából.
szept. 11
14:27
Feczesin közelről gyötörte be a Brescia győztes gólját - videó (Agroinform)
Feczesin Róbert góljával (2:20) nyert a Brescia 1–0-ra a Juve Stabia ellen idegenben az olasz másodosztály 4. fordulójában. A magyar támadónak ez volt a harmadik találata a Serie B-ben.
szept. 11
14:29
A Szeged csoportmásodikként továbbjutó (Agroinform)
A nyitónapi döntetlent, majd a pénteki két és a szombati egy győzelmet követően vasárnapi befejező mérkőzését is megnyerte a Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapata a Kotorban rendezett Bajnokok Ligája-selejtezőn, ezzel csoportjából másodikként jutott tovább a következő kvalifikációs körbe.
szept. 11
14:42
Serie A: a Juventus magabiztosan győzött a Parma ellen (She)
A Juventus 4–1-re megverte a Parmát hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában. A vasárnap ebédidőben a Juventus Arénában rendezett meccsen remekeltek a torinóiak nyári szerzeményei: Stephan Lichtsteiner, Arturo Vidal és a kölcsön után végleg megszerzett Simone Pepe is betalált, míg Andrea Pirlo két nagyszerű gólpasszt adott.
szept. 11
14:44
Videó: három másodperc alatt háromszor találta el a kapufát a Betis (She)
Ezúttal nem túlzás: egészen elképesztő helyzet maradt ki a Betis–Mallorca spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak a 44. percben három másodperc alatt háromszor is eltalálták a kapufát.
szept. 11
14:45
A hajrában verte a Betis a Mallorcát - videó (Agroinform)
A hajrában szerzett góllal a Real Betis 1-0-ra legyőzte a Mallorca együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
szept. 11
14:46
Férfi vízilabda: a Szeged legyőzte a házigazdát, csoportmásodik lett (She)
A nyitónapi döntetlent, majd a pénteki két és a szombati egy győzelmet követően vasárnapi befejező mérkőzését is megnyerte a Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapata a Kotorban rendezett Bajnokok Ligája-selejtezőn, ezzel csoportjából másodikként jutott tovább a következő kvalifikációs körbe.
szept. 11
14:47
Futballünnepet rendezett a Juventus az új arénában (Agroinform)
A Zebrák közönségszórakoztató, remek játékkal 4-1-ra verték a Parmát a Serie A 2. fordulójában, visszavágva a tavalyi kettős vereségért.
szept. 11
14:49
Polgár Judit elégedett a teljesítményével, októberben Kramnyik ellen játszhat (Agroinform)
Polgár Judit számára most kis pihenés következik a családdal, majd október közepén egy hollandiai meghívásos tornán folytatja a sakkozást a legjobbak között.
szept. 11
15:03
Neymar zseniális esernyővel próbálkozott a Cruzeiro ellen - videó (Agroinform)
A Santos legnagyobb sztárja, a Barcelona és a Real Madrid által is csábított Neymar zseniális mozdulattal próbálta átemelni a vele szemben álló védőt, aki csak szabálytalanul tudta megállítani.
szept. 11
15:18
Sakk: Polgár Judit elégedett a világkupán nyújtott teljesítményével (She)
Polgár Judit számára most kis pihenés következik a családdal, majd október közepén egy hollandiai meghívásos tornán folytatja a sakkozást a legjobbak között.
szept. 11
15:20
Premjer-liga: az argentin védő gólja győzelmet ért a Szpartaknak (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 23. fordulójában a Szpartak Moszkva 1–0-ra nyert az Amkar Perm otthonában. A vendégek győztes találatát az argentin válogatott védő, Nicolás Pareja szerezte.
szept. 11
15:22
Videó: Marchisio gyönyörű mozdulattal lőtt be a Juve negyedik gólját (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Juventus 4–1-re megverte a Parmát hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában. Nézze meg a találkozó góljait!
szept. 11
15:36
Vettel Monzában is győzött (Infostart)
A világbajnoki címvédő és éllovas Sebastian Vettel nyerte a Formula-1-es Olasz Nagydíjat.
szept. 11
15:36
Videó: Marchisio gyönyörű mozdulattal lőtte be a Juve negyedik gólját (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Juventus 4–1-re megverte a Parmát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában. Nézze meg a találkozó góljait!
szept. 11
15:38
Triatlon: Pap Dávid 8. lett a vb-sorozat nagydöntőjében (She)
Pap Dávid legjobb magyarként a 8. lett a junior férfiak versenyében vasárnap, a triatlonosok világbajnoki sorozatának pekingi nagydöntőjében.
szept. 11
15:39
Vettel dominált Monzában (Agroinform)
Sebastian Vettel a pole-ból ismét győzött, a nyári szünet óta nem tud hibázni. Scumacher pazar versenyt futott, Hamilton kissé elszürkült, Button viszont ismét jelezte, jó formában van.
szept. 11
15:40
Bundesliga 2.: Királyék két góllal vezettek, mégis pont nélkül maradtak (She)
Két góllal is vezetett a St. Pauli otthonában, végül 4–2-re kikapott a Király Gáborral felálló 1860 München a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. A magyar kapus végigvédte a találkozót.
szept. 11
15:41
Négyszer vette be a Juventus a Parma kapuját - videó (Agroinform)
A Parma felett aratott fölényes, 4-1-es győzelemmel vágott neki a Juventus új pályáján a Serie A 2011-12-es szezonjának. Andrea Pirlo két gólpasszt jegyzett, bombagólt szerzett a Bayer Leverkusentől érkezett Arturo Vidal.
szept. 11
15:54
Női kézilabda: Győri ETO-FTC mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Már a második fordulóban összecsap egymással a női kézilabda NB I két élcsapata: a címvédő Győri Audi ETO KC a tavalyi bronzérmes FTC-Rail Cargo Hungariát fogadja.
szept. 11
15:56
Bulgária: Matthäus pengeélen táncol, a miniszterelnök is kritizálja (She)
Lothar Matthäus, a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya alig egy hónappal azután, hogy 2013-ig meghosszabbította szerződését, elveszítheti munkáját. Jordan Lecskov, a Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) alelnöke beszélt a német szakember helyzetéről.
szept. 11
15:57
Szabó Franciska bronzérmes lett Mongóliában (Agroinform)
Három magyar judós képviselte színeinket az ulánbátori olimpiai kvalifikációs Világkupa-viadalon, ahol Szabó Franciska a dobogó harmadik fokára állhatott.
szept. 11
16:12
Fölényes győzelemmel mutatkozott be a Juventus (Metropol)
A Parma felett aratott fölényes, 4-1-es győzelemmel vágott neki a Juventus új pályáján az olasz labdarúgó-bajnokság 2011/12-es szezonjának a vasárnapi játéknap kora délutáni nyitómérkőzésén.
szept. 11
16:14
Vettel nyerte az Olasz Nagydíjat (Metropol)
A vb-címvédő német Sebastian Vettel nyerte vasárnap a Forma-1-es világbajnokság Olasz Nagydíját.
szept. 11
16:30
Szivics kiborult (Blikk)
Kecsklemét — Kiakadt Tomiszlav Szivics (45). A Kecskemét élvonalbeli focicsapatának szerb vezetőedzője a szombati, Vasas elleni 1-1-es bajnoki után nem tudta fékezni indulatait.
szept. 11
16:30
NB I: Paks-Diósgyőr mérkőzés élőben a Nemzeti Sport Online-on! (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában az előző idény ezüstérmese, a Paks az újonc DVTK-t fogadja hazai pályán. A mérkőzés alakulását nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 11
16:30
Vettel idei nyolcadik győzelme (Behaviour)
A vb-címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte vasárnap a Forma-1-es világbajnokság Olasz Nagydíját.
szept. 11
16:32
Real Madrid: az Arsenal januárban megvásárolná Esteban Granerót (She)
A Cadena Ser információi szerit az Arsenal angol élvonalbeli labdarúgócsapata a januári átigazolási időszakban szerződtetné Esteban Granerót, a Real Madrid spanyol középpályását.
szept. 11
16:33
Hiddinket évi 22 millió fontért csábítja Dzsudzsák klubja (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskala rekordnak számító évi 22 millió fontot fizetne a jelenleg török szövetségi kapitányként dolgozó holland szakembernek.
szept. 11
16:35
Kétgólos előnyről kaptak ki Királyék (Agroinform)
A 47. percben még 2-0-ra vezetett a Király Gábort foglalkoztató 1860 München a St. Pauli ellen a német másodosztály 7. fordulójában, de a hamburgiak húsz perc alatt négy gólt szereztek, és 4-2-re nyertek.
szept. 11
16:37
Idegenben tudott nyerni a Gerát nélkülöző WBA (Agroinform)
A WBA Odemwingie korai góljával tudott nyerni a Norwich ellen idegenben 1-0-ra. A győztes csapatban Fülöp Márton a kispadon kapott helyet, Gera Zoltánt nem nevezte Roy Hodgson.
szept. 11
16:48
Premier League: magyarjai nélkül nyert a büntetőt hibázó West Brom (She)
Magyar légiósai nélkül nyert 1–0-ra a West Bromwich a Norwich otthonában a Premier League negyedik fordulójában. A birminghami csapat győztes gólját Peter Odemwingie szerezte a harmadik percben Nicky Shorey passzából.
szept. 11
16:50
Férfi kosárlabda Eb: Szerbia egy ponttal nyert Törökország ellen (She)
A férfi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, az E-csoportban Szerbia szoros mérkőzésen 68–67-re nyert Törökország ellen.
szept. 11
16:52
Eredivisie: kétgólos hátrányról fordított, majd ikszelt a PSV ellen a Venlo (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) ötödik fordulójában a PSV Eindhoven a Venlo otthonában a szünetben már 2–0-ra vezetett, végül azonban 3–3 lett a mérkőzés. A Feyenoord idegenben 3–1-re győzött a NAC ellen.
szept. 11
17:06
Marosi bronzérmes a vb-n (Infostart)
Marosi Ádám bronzérmes lett a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság vasárnapi egyéni versenyének döntőjében, és ezzel ötkarikás kvótát szerzett. A csapat második helyen végzett.

Keresés