2011. szeptember 11. vasárnap

szept. 11
17:06
Öttusa-vb: Marosi Ádám bronzérmet és olimpiai kvótát szerzett (She)
Marosi Ádám bronzérmes lett a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság vasárnapi egyéni versenyének döntőjében, és ezzel ötkarikás kvótát szerzett.
szept. 11
17:08
Négyessel kezdett a Juventus, botlott a Roma (Infostart)
A Juventus magabiztos sikerrel kezdte az idényt új stadionjában: a torinóiak 4-1-re verték a Parmát.
szept. 11
17:08
Cselgáncs-vk: Szabó Franciska bronzérmes Ulánbátorban (She)
A 70 kg-os Szabó Franciska bronzérmet szerzett vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat ulánbátori állomásán.
szept. 11
17:09
Három kapufát lőtt egymás után a Betis - videó (Agroinform)
A mérkőzés egyik legemlékezetesebb jelenetsora azonban nem a találathoz köthető: az első játékrész végén a ugyanis előbb Ruben egyszer, majd Molina közvetlen közelrők kétszer is eltalálta a kapufát.
szept. 11
17:10
Kerékpáros ob: Fejes Gábor és Kónya Tamás sikere párosban (She)
A Fejes Gábor, Kónya Tamás duó szerezte meg az aranyérmet a párosok kerékpáros időfutam-bajnokságán vasárnap.
szept. 11
17:11
Nadal a tavalyi döntőből merítene erőt (Agroinform)
Hétfőn a tavalyi döntő ismétléseként ismét Rafael Nadal és Novak Djokovics feszül majd egymásnak a US Openen – a spanyol klasszis reményei szerint hasonló eredménnyel.
szept. 11
17:13
Görbiczék félgőzzel is rászámoltak a Ferencvárosra (Agroinform)
null
szept. 11
17:15
A Cagliari megleckéztette a Romát az Olimpicóban (Agroinform)
Luis Enrique együttese ötlettelenül futballozott, míg a piros-kékek kevés lehetőségüket maximálian kihasználva három ponttal térhetnek haza a fővárosból.
szept. 11
17:24
Mecsek-rali: Aschenbrenner György győzött, és megvédte címét (She)
Aschenbrenner György nyerte vasárnap a Mecsek-ralit, az országos bajnokság hatodik, utolsó versenyét, és ezzel megvédte címét.
szept. 11
17:26
Serie A: hazai pályán botlott a Roma, könnyen nyert a Fiorentina (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) második fordulójában – amely a játékosok sztrájkja miatt gyakorlatilag a nyitó forduló – az AS Roma meglepetésre hazai pályán 2–1-re kikapott a Cagliaritól. Magabiztos győzelmet aratott az Udinese és a Fiorentina.
szept. 11
17:27
Görbicz és Pálinger vezérletével a Győr kiütötte a Fradit (Agroinform)
A női kézilabda bajnokság őszi szezonjának leginkább várt mérkőzésén a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC hazai pályán 37-20-ra győzte le a KEK-győztes Ferencváros csapatát.
szept. 11
17:28
Női kézilabda: súlyos verést mért a Győr a Ferencvárosra (She)
Már a második fordulóban összecsapott egymással a női kézilabda NB I két élcsapata: a címvédő Győri Audi ETO KC és a tavalyi bronzérmes FTC-Rail Cargo Hungaria. A találkozó azonban csak nevében volt rangadó, a fővárosiak ugyanis mélyen tudásuk alatt játszottak. Az ETO már a félidőben is 22–9-re vezetett, végül 37–20-as, kiütéses győzelmet aratott. Konkoly Csaba azt is megtehette, hogy a…
szept. 11
17:29
Marosi Ádám bronzérmes, a férficsapat ezüstérmes Moszkvában (Agroinform)
Marosi Ádám ötkarikás kvótát szerzett. A Kasza Róbert, Marosi Ádám, Demeter Bence összeállítású válogatottunk második lett a csapatversenyben az orosz hármas mögött.
szept. 11
17:30
Torna ob: Böczögő Dorina és Csillag Tünde két győzelmet gyűjtött be (She)
Vasárnap rendezték a tornászok Swietelsky-Vasúttechnika Kupáért kiírt országos bajnokságának szerenkénti döntőit, ahol a nőknél Böczögő Dorina és Csillag Tünde két-két győzelmet gyűjtött be, míg a férfiaknál nem volt duplázó.
szept. 11
17:31
A Venlo kétgólos hátrányból állt talpra a PSV ellen (Agroinform)
A VV Venlo-PSV mérkőzésen a hazaiak 2-0-ás hátrányból kiegyenlítettek, sőt vezetéshez jutottak, végül pontot szereztek a 3-3-as döntetlennel a holland bajnokság 5. fordulójában.
szept. 11
17:32
Championship: a 19 éves Wood mesterhármasával nyert a Birmingham (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Birmingham hazai pályán 3–0-ra nyert a Millwall ellen. A hazaiak mindhárom gólját Chris Wood szerezte.
szept. 11
17:34
Öttusa-vb: ezüstérmes a magyar férficsapat Oroszország mögött (She)
Magyarország Kasza Róbert, Marosi Ádám, Demeter Bence összeállítású válogatottja második lett az orosz hármas mögött a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság vasárnapi csapatversenyében.
szept. 11
17:42
A Győr fölényesen verte a Fradit (Infostart)
Elmaradt a nagy csata, a címvédő Győr kiütéses, 37-20-as győzelmet aratott a vendég FTC ellen a női kézilabda NB I vasárnapi rangadóján. A találkozó nagyban befolyásolja az alapszakasz végeredményét.
szept. 11
17:42
Man. United: nem tört el Cleverley lába, de 4 hetet ki kell hagynia (She)
A Manchester United jelentése szerint Tom Cleverley szalaghúzódással megúszta a boltoni Kevin Davies becsúszását a szombati, a „vörös ördögök” által 5–0-ra megnyert bajnokin. A fiatal játékosnak így is ki kell hagynia legalább négy hetet.
szept. 11
17:45
Adriano, Thiago és Fabregas a Sociedad elleni 2-2-ről - Videó magyar felirattal (Agroinform)
Adriano, Thiago és Fabregas, a Barcelona játékosai csalódottan nyilatkoztak a Real Sociedad elleni 2-2 után. Videó magyar felirattal.
szept. 11
17:47
Ezzel a góllal szerezték meg első pontjaikat Geráék - videó (Agroinform)
A WBA Odemwingie korai góljával tudott nyerni a Norwich ellen idegenben 1-0-ra, ezzel első pontjait szerezte meg az angol bajnokságban.
szept. 11
17:49
A Nürnberg büntetőkkel verte idegenben a Kölnt (Agroinform)
A Nürnberg 2-1-re nyert Kölnben a német labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának vasárnapi játéknapján. A vendégek mindkét gólját tizenegyesből szerezte Timmy Simons.
szept. 11
18:00
Bundesliga: négy percen belül két büntetőt értékesített a Nürnberg (She)
Négy percen belül két büntetőt ítéltek a Nürnberg javára a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában a Köln otthonában, és a vendégek éltek is a lehetőséggel, mindkettőt értékesítették.
szept. 11
18:00
Geráék sikere az újoncnál (Metropol)
Gera Zoltán és Fülöp Márton csapata, a West Bromwich Albion győzött az újonc Norwich City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 4.fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 11
18:00
Polgár Judit elégedett (Behaviour)
Polgár Judit számára most kis pihenés következik a családdal, majd október közepén egy hollandiai meghívásos tornán folytatja a sakkozást a legjobbak között.
szept. 11
18:02
Vuelta: Cobo nyerte az összetettet, Sagan az utolsó szakaszt (She)
A spanyol Juan José Cobo megtartotta előnyét a Vuelta utolsó szakaszán, így megnyerte a spanyol kerékpáros körverseny 2011-es kiírását. A záró etapon a szlovák Peter Sagan ért célba elsőként, akinek ez volt a harmadik szakaszsikere az idei Vueltán.
szept. 11
18:02
Marosi bronzérmes és kvótás az öttusa vb-n (Metropol)
Marosi Ádám bronzérmet és ezzel ötkarikás kvótát szerzett a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon vasárnap. A csapat második lett.
szept. 11
18:03
Marosi Ádám bronzérmet és kvótát szerzett, a férficsapat ezüstérmes Moszkvában (Agroinform)
Marosi Ádám harmadik helyével londoni indulási jogot vívott ki. A Kasza Róbert, Marosi, Demeter Bence összeállítású válogatottunk második lett a csapatversenyben az orosz hármas mögött.
szept. 11
18:04
NB I: egy-egy gól és piros lap a Paks DVTK elleni döntetlenje során (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában Paks hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az újonc DVTK-val. A hazaiaknál Sifter Tamást, míg a diósgyőrieknél a kapus Ivan Radost kiállította a játékvezető.
szept. 11
18:05
Állítsátok meg Serena Williamset! (Agroinform)
Ezzel a fohásszal indulhattak neki a tornának az idei US Open táblájának alsó részében a hölgyek. Mivel a fenti kívánságot senki nem teljesítette, így Samantha Stosurnak kellene vasárnap este csodát tennie.
szept. 11
18:07
Csatárral a kapujában szerzett pontot Pakson a Diósgyőr (Agroinform)
Ivan Rados kiállítása után vezetést szereztek, a DVTK azonban nem adta fel, és Budovinszky távoli lövésével egyenlíteni tudott.
szept. 11
18:09
Egyszerűen összetojtuk magunkat - Elek Gábor (Agroinform)
A KEK-győztes fővárosiak vezetőedzője mélységesen csalódott csapata teljesítménye láttán, míg kollégája, Konkoly Csaba szerint sok dolgot nem sikerült megvalósítaniuk abból, amit a találkozó előtt elterveztek.
szept. 11
18:18
NB I: egy-egy gól és piros lap a Paks DVTK elleni mérkőzésén (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában Paks hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az újonc DVTK-val. A hazaiaktól Sifter Tamást, míg a diósgyőriektől a kapus Ivan Radost kiállította a játékvezető.
szept. 11
18:18
Kubicát már gokartba ültetnék (Blikk)
Monza — A jövő hónapban várható Robert Kubica (26) visszatérése! A Forma–1-ben szereplő  Lotus-Renault-csapat lengyel pilótája több mint féléves kihagyás után ül volán mögé, de még nem a csúcskategória járművét vezeti – valószínűleg gokartozik majd.
szept. 11
18:20
NB I: Ferencváros-Zalaegerszeg mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I-ben a Ferencváros a Zalaegerszeget fogadja. A zalaiakat a zöld-fehérektől néhány hete távozott Prukner László irányítja. A mérkőzés alakulását nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 11
18:21
Sok hűhó, semmiért (Agroinform)
Tizenháromból nyolcadik futamát nyerte Monzában Sebastian Vettel, méghozzá könnyedén, magabiztosan, játszadozva verve ellenfeleit. Szörnyű (?) kimondani, de a következő versenyen bajnok lehet - ismét...
szept. 11
18:22
NB I: a paksi edző csalódott, a diósgyőri büszke játékosaira (She)
Kis Károly, a Paks vezetőedzője roppant csalódott volt csapata DVTK elleni hazai 1–1-es döntetlenje után, míg Benczés Miklós, a vendégek mestere kiemelte az utolsó percekben egyenlítő együttese küzdeni tudását.
szept. 11
18:23
Gólnélküli döntetlen a Santanderben (Agroinform)
Nem született gól a Racing Santander-Levante mérkőzésen, amelyet a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában, vasárnap délután játszottak.
szept. 11
18:24
Barcelona: Sánchezre nyolc hét kihagyás vár, novemberben térhet vissza (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona hivatalos honlapján tudatta, hogy a Real Sociedad elleni (2–2) bajnokin megsérülő Alexis Sánchezre nyolchetes kihagyás vár, így a chilei szélső novemberben térhet vissza.
szept. 11
18:36
Barca: Sánchezre nyolc hét kihagyás vár, novemberben térhet vissza (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona hivatalos honlapján tudatta, hogy a Real Sociedad elleni (2–2) bajnokin megsérülő Alexis Sánchezre nyolchetes kihagyás vár, így a chilei szélső novemberben térhet vissza.
szept. 11
18:38
Videó: Pálinger úgy érezte, a Fradi már a meccs elején feladta (She)
A Győri Audi ETO KC kiütéses, 37-20-as győzelmet aratott hazai pályán a KEK-címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria ellen. A győriek vezetőedzője, Konkoly Csaba az NSO Tv-nek elmondta, véleménye szerint a gólkülönbség kicsit túlzott, nincs ennyi a két csapat között. A második félidőben lényegében cseresorát játszató hazaiak bravúrokat is bemutató kapusa, Pálinger Katalin nem érti, miért adta fel a…
szept. 11
18:39
Gólnélküli döntetlen Santanderben (Agroinform)
Nem született gól a Racing Santander-Levante mérkőzésen, amelyet a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában, vasárnap délután játszottak.
szept. 11
18:40
Svájc: háromgólos győzelmet aratott a Vanczákkal felálló Sion (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában a Vanczák Vilmossal felálló Sion 3–0-ra győzött a Thun otthonában. A magyar válogatott hátvéd kezdőként lépett pályára, és végigjátszotta a találkozót.
szept. 11
18:41
Benczés a küzdeni tudást emelte ki a paksi pontmentés után (Agroinform)
Kis Károly, a Paks vezetőedzője kifejezetten idegesnek tűnt csapata DVTK elleni hazai 1–1-es döntetlenje után, míg Benczés Miklós, a vendégek szakvezetője játékosai küzdeni tudását emelte ki.
szept. 11
18:42
Videó: a Paks tizenegyesből, a Diósgyőr szabadrúgás után volt eredményes (She)
Amint arról már beszámoltunk, a Paks hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Diósgyőri VTK ellen, ráadásul úgy, hogy a vendégek kapusát a játékvezető kiállította a 76. percben, és ekkor már nem volt cserelehetősége a piros-fehéreknek. A zöld-fehérek az ekkor megítélt tizenegyest értékesítették, de a borsodiak amint ismét egyenlő létszámba kerültek (Sifter kapott piros lapot), egyenlíteni tudtak.…
szept. 11
18:54
Férfi kosárlabda Eb: a spanyolok 27 ponttal nyertek a franciák ellen (She)
Spanyolország 96–69-re legyőzte a tornán az első vereségét elszenvedő Franciaországot, ezzel megnyerte a férfi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének E-csoportját. A csoportmásodikként a negyeddöntőbe jutó franciáknál nem játszott Tony Parker és Joakim Noah sem.
szept. 11
18:57
José Cobo győzelmével ért véget a spanyol verseny (Agroinform)
A spanyol Juan José Cobo nyerte meg vasárnap a 66. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyt, melynek utolsó szakaszán a szlovák Peter Sagan volt a leggyorsabb.
szept. 11
18:59
A világbajnok Blake volt a leggyorsabb Berlinben is (Agroinform)
A friss világbajnok Yohan Blake nyerte meg vasárnap a 100 m-es síkfutást a Berlinben rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.
szept. 11
19:12
NB II, Keleti csoport: döntetlen született a forduló rangadóján (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportja negyedik fordulójának rangadóján a DVSC-DEAC 1–1-re végzett hazai pályán a Nyíregyháza Spartacusszal. A Békéscsaba 3–0-ra nyert Mezőkövesden, a Budapest Honvéd második csapata gól nélküli döntetlent játszott a Szolnokkal.
szept. 11
19:14
Atlétika: a világbajnok Blake volt a leggyorsabb Berlinben is (She)
A friss világbajnok Yohan Blake nyerte meg vasárnap a 100 m-es síkfutást a Berlinben rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.

Keresés