2011. szeptember 14. szerda

szept. 14
0:00
Barcelona: Andrés Iniesta négy hétre kidőlt a sorból (She)
Nem elég, hogy meg kellett elégedniük az egy ponttal a katalánoknak a Milan elleni Bajnokok Ligája-találkozón, egyik alapemberük, Andrés Iniesta súlyos sérülést szenvedett: a karmester bal lábának egyik izma elszakadt.
szept. 14
0:03
Iniesta térdín-szakadást szenvedett, egy hónap pihenő várhat rá (Agroinform)
A Barcelona középpályás a Milan elleni BL-mérkőzés 38. percében érzett éles fájdalmat a bal lábában, ezért nem is tudta folytatni a játékot.
szept. 14
0:04
Hamburg: Nagy Dániel góllal járult hozzá csapata kiütéses sikeréhez (She)
A német labdarúgó-élvonalban szereplő HSV Hamburg jubileumi gálamérkőzésen 7–0-ra legyőzte az SC Concordiát. A hamburgi kiscsapat fennállásának 100. évfordulóját ünnepelte.
szept. 14
0:18
BL: Villas-Boas szerint nem volt kockázatos kihagyni Terryt és Lampardot (She)
A Bajnokok Ligája E-csoportjában a Chelsea 2–0-ra megverte a Leverkusent, némileg tartalékosan is. Egyes szakírók szerint a gárda portugál menedzsere sokat kockáztatott azzal, hogy John Terryt nem nevezte a találkozóra, Frank Lampardot pedig a kispadra ültette.
szept. 14
0:18
Utolsó percben egyenlített a Milan (Metropol)
Az AC Milan az utolsó percben egyenlített, s játszott 2-2-t a címvédő FC Barcelona otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének első játéknapján, kedden a H csoportban.
szept. 14
0:21
A keddi játéknap eredményei és góljai (Agroinform)
A Milan a 25. másodpercben vezetést szerzett, majd hátrányból felállva az utolsó percben egyenlített, a Borussia Dortmund hazai pályán a hajrában egyenlített Perisec bombagóljával az Arsenal ellen.
szept. 14
0:25
Nem vagyunk olyan nagyok, ahogy azt mondják - Dani Alves (Agroinform)
Xavi Hernández szerint akárcsak szombaton a Real Sociedad ellen, a Milan ellen is meg kellett volna nyerniük a meccset, a de futball igazságtalan.
szept. 14
0:36
BL: Szczesny és Sagna is elégedett a dortmundi pontszerzéssel (She)
A Bajnokok Ligája F-csoportjának rangadóján a Borussia Dortmund az Arsenalt fogadta. A németek kezdték jobban a találkozót, de az angolok szereztek vezetést. A végig bátran támadó hazaiak csak az utolsó percekben tudtak egyenlíteni egy ritkán látható bombagóllal.
szept. 14
0:40
BL: Köteles a meccs embere, a Genk edzője örül a döntetlennek (She)
A Genket irányító Mario Been elégedetten nyilatkozott azt követően, hogy csapata 0–0-s döntetlent játszott a Valenciával hazai pályán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
szept. 14
1:12
BL: Guardiola jóllakottságról beszél; Ettől szép a futball - Allegri (She)
A Milan edzője, Massimiliano Allegri elismerte, hogy volt egy kis szerencséjük a Barcelona elleni 2–2-es döntetlen elérésekor, míg a katalánokat irányító Guardiola szerint ellenfelük ismét megmutatta, hogy az olasz csapatokban mindig benne van a gól.
szept. 14
2:24
Détári csak a sikerre szomjazik (Blikk)
Budapest – Détári Lajos (48) nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, élete nagy lehetőségének tartja, hogy leülhet a Ferencváros kispadjára.
szept. 14
6:36
Kecskemét: egy újabb gyanús ügy (Behaviour)
Több önkormányzati tulajdonú céget is vizsgáltatna Kecskeméten az MSZP, miután lapunk beszámolt a Kecskeméti SE-ben történt vélt visszaélésekről; Király József, a párt helyi vezetője Zombor Gábor polgármesterhez fordult az ügyben, míg az LMP vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezte. Király beszámolt egy újabb, eddig nem részletezett ügyről, amelyben 180 millió forintot utalt ki a város egy…
szept. 14
6:38
Djokovics: "Lenyűgöző évem van!" (Behaviour)
Igazán méltó befejezése volt az idei US Open-nek az európai idő szerint tegnap hajnalban befejeződött férfi egyes finálé. A döntőben ugyanis a mai férfi tenisz kétlegjobbja, Novak Djokovics és Rafael Nadal csapott össze, és a két gigaklasszis olyan 4 óra 10 perces pazar meccsel ajándékozta meg a 22 ezer nézőt a helyszínen és milliókat a tévék képernyője előtt, amire nagyon nehéz jelzőket…
szept. 14
6:54
London 2012: extra juttatást kapnak a metróvezetők (She)
Plusz fizetést kapnak a londoni metrószerelvények vezetői, amiért vállalják, hogy a beosztásuk némileg felborul majd a jövő évi olimpia alatt.
szept. 14
6:54
Már csak a húszéveseké a világ (Behaviour)
Húsz év telt el azóta, hogy az UEFA megreformálta a Bajnokcsapatok Európa Kupáját, s körmérkőzéses lebonyolítási rendszerbe foglalta a kontinens első számú labdarúgó klubsorozatát. A Bajnokok Ligája népszerűsége töretlenül ível felfelé, a ma 20-adszor rajtoló viadal első játéknapját a címvédő Barcelona, és a trófeát hétszer elhódító AC Milan ütközete ragyogja be.
szept. 14
6:56
Tenisz: Paszek és Arvidsson is győzelemmel kezdett Québecben (She)
A harmadik helyen kiemelt osztrák Tamira Paszek és az ötödik helyen rangsorolt svéd Sofia Arvidsson is győzelemmel kezdte a Québecben zajló WTA-tornát egyesben: előbbi az amerikai Ashley Weinhold, utóbbi az orosz Jelena Bovina ellen győzött.
szept. 14
6:56
Címvédés után eltiltás jöhet Aschenbrenner Györgyre (Behaviour)
Azt sejtette mindenki, hogy izgalmas lesz az idei magyar rali-bajnokság utolsó futama, hisz a Mecsekben dőlt el, ki lesz az összetett első 2011-ben.
szept. 14
6:58
Aranyérmes a magyar női váltó az öttusa vb-n (Behaviour)
Fantasztikus bravúr született a Moszkvában rendezett öttusa-világbajnokságon: a Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású magyar csapat aranyérmet szerzett a nők váltóversenyében. Ezzel a hölgyek 1 arany-, és 2 ezüstéremmel zárták a világbajnokságot. Ma a férfiak váltóversenyére kerül sor.
szept. 14
7:12
Európa-liga: nyugalomra intette szurkolóit a Besiktas (She)
Nyugalomra intette szurkolóit a török Besiktas az izraeli Maccabi Tel Aviv elleni, csütörtöki labdarúgó Európa Liga-mérkőzés előtt.
szept. 14
7:12
Politikai szinten a fogadási csalás ellen (Behaviour)
A legfelsőbb politikai vezetésnek is be kell kapcsolódni az európai futballt behálózó fogadási csalások megszüntetése érdekében.
szept. 14
7:30
NB II: a Nyíregyháza megkapta a szerződéstervezetet a klubházra (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetősége megkapta a Vagyonkezelő Kft.-től a szerződéstervezetet, amelynek teljesítése esetén a klub tovább maradhatna a stadionban.
szept. 14
7:48
Tottenham: Van der Vaartot idegesíti, hogy nem nevezték az Európa-ligába (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenhamet erősítő Rafael van der Vaartot dühíti, hogy nem nevezték az Európa-ligába, mivel sérülése gyorsabban gyógyul a vártnál, és abban bízik, hogy a hét végén már pályára léphet a Liverpool ellen.
szept. 14
7:48
Autóparádé a Kakucsringen (Metropol)
Kecskemét és Budapest között féltávon, Kaku­cson rendezik meg vasárnap a Rallycross-Auto­cross Országos Bajnokság soron következő futamát egy Quad Short Track bajnoki derbivel fűszerezve. A többórás küzdelem az egész család számára látványos és egyben szóra­koztató sportprogramot kínál.
szept. 14
8:06
Játékossors: a Haladástól távozott középpályás Zalaegerszegen edz (She)
Továbbra sincs csapata Molnár Balázsnak, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladástól távozó középpályásnak.
szept. 14
8:24
Franciaország: a Milan korábbi csatára lett a Monaco vezetőedzője (She)
A Milan korábbi csatára, Marco Simone lett a Monaco vezetőedzője, az olasz szakember játékosként már megfordult a francia klubban.
szept. 14
8:42
BL: Benfica-MU, Dinamo-Real, Villarreal-Bayern - program (She)
Ma este folytatódnak a Bajnokok Ligája-főtábla első fordulójának küzdelmei. Pályára lép a Manchester United a Benfica otthonában, a Real Madrid Zágrábban szerepel, míg a Bayern München a Villarreallal csap össze.
szept. 14
9:00
BL: Kár, hogy nem előbb szereztük a második gólt - André Vilas-Boas (She)
André Vilas-Boas, az angol Chelsea menedzsere csapata Leverkusen ellen aratott 2–0-s sikere után azt mondta, megérdemelték a győzelme, valamint véleménye szerint egyáltalán nem kockáztatott azzal, hogy John Terryt és Frank Lampardot nem nevezte a kezdőbe.
szept. 14
9:02
Tenisz: Djokovics rekordbevétele, 10.6 millió dollárral gazdagodott (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokságot hétfőn megnyerő, világelső Novak Djokovics ebben az idényben már 10.6 millió dollárt keresett, ami új bevételi rekord.
szept. 14
9:03
Czink Melinda az első kiemelttel küzd a nyolcba kerülésért (Agroinform)
Czink Melinda az első helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovával találkozik a quebeci keménypályás tenisztorna második fordulójában.
szept. 14
9:04
Videó: A válogatott soha nem volt ennyire felszabadult - Pajor-Gyulai (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő című műsorának vendége volt Pajor-Gyulai László, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) sajtófőnöke. A bő egy éve ott dolgozó szakember mesélt a válogatott mindennapjairól, a közelmúltat érintő eseményekről.
szept. 14
9:18
Rekordbevételnél tart Djokovic (Infostart)
Az amerikai nyílt teniszbajnokságot hétfőn megnyerő, világelső Novak Djokovic ebben az idényben már 10,6 millió dollárt keresett, ami új bevételi rekord.
szept. 14
9:18
BL: Kár, hogy nem előbb szereztük a második gólt - André Villas-Boas (She)
André Villas-Boas, az angol Chelsea menedzsere a Leverkusen ellen aratott 2–0-s siker után azt mondta, megérdemelték a győzelmet, valamint véleménye szerint egyáltalán nem kockáztatott azzal, hogy John Terryt és Frank Lampardot nem nevezte a kezdőbe.
szept. 14
9:20
Jaroszlavli tragédia: a KHL elnöke jobb kapcsolatot remél az NHL-lel (She)
A Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapatát ért egy héttel ezelőtti légi szerencsétlenség közelebb hozhatja egymáshoz az orosz (KHL) és az észak-amerikai (NHL) profiligát Alekszandr Medvegyev KHL-elnök szerint.
szept. 14
9:21
A KHL elnöke jobb kapcsolatot szeretne az NHL-lel (Agroinform)
A Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapatát ért egy héttel ezelőtti légi szerencsétlenség közelebb hozhatja egymáshoz a KHL-t és az NHL-t Alekszandr Medvegyev KHL-elnök szerint.
szept. 14
9:23
Egy kis mellékessel jutalmazzák a londoni metróvezetőket (Agroinform)
Plusz fizetést kapnak a londoni metrószerelvények vezetői, amiért vállalják, hogy a beosztásuk némileg felborul majd a jövő évi olimpia alatt.
szept. 14
9:25
A Besiktas jó magaviseletet kér a szurkolóitól a Maccabi ellen (Agroinform)
Nyugalomra intette szurkolóit a török Besiktas az izraeli Maccabi Tel Aviv elleni, csütörtöki labdarúgó Európa Liga-mérkőzés előtt.
szept. 14
9:27
Djokovics már megdöntötte az éves bevételi rekordot (Agroinform)
Az amerikai nyílt teniszbajnokságot hétfőn megnyerő, világelső Novak Djokovics ebben az idényben már 10,6 millió dollárt keresett, ami új bevételi rekord.
szept. 14
9:36
BL: Fontos lépést tettünk a harmadik hely megszerzése felé - Kezsman (She)
Pavel Vrba, a cseh Plzen vezetőedzője és Mateja Kezsman, a fehérorosz BATE Boriszov szerb csatára is úgy érzi, csapatának meg kellett volna nyernie a kedd esti prágai Bajnokok Ligája-összecsapást, amely végül 1–1-gyel zárult. A két csapat a H-csoportban a Milannal és a Barcelonával küzd a pontokért, s a két nagyágyú mögött feltehetően a 3. helyért.
szept. 14
9:38
ZTE: Prukner megkapta a szokásos sálat, de viseletének feltétele van (She)
Prukner László egyebek mellett arról is nevezetes, hogy aktuális klubja szurkolói sálját viselve is nyilvánvalóvá teszi munkája iránti elkötelezettségét. A labdarúgó NB I utolsó helyén álló ZTE-t rövid ideje irányító edző erről is beszélt a minap.
szept. 14
9:54
Férfi kosárlabda: nem felelt meg a szolnoki próbajátékon az amerikai (She)
Nem felelt meg a szolnoki próbajátékon a 23 éves amerikai hátvéd, Cameron Scott Jones.
szept. 14
9:56
Liverpool: a csatár bajba kerülhet Amerika-ellenes üzenete miatt (She)
Bajba kerülhet Nathan Eccleston, a Liverpool 20 éves csatára, aki ellen eljárást indított a klub, mert vasárnap, az Amerikai Egyesült Államokat 2001. szeptember 11-én sújtó terrortámadás 10. évfordulóján azt írta a Twittteren, hogy szerinte nem is terrortámadás történt.
szept. 14
9:57
Carvalhót egy évre kizárta a válogatottból hazája szövetsége (Agroinform)
Az elnökség szerint kesztyűs kézzel bántak a középhátvéddel, aki a Ciprus elleni mérkőzés előtt hagyta el a nemzeti csapat edzőtáborát.
szept. 14
9:58
DVTK: 105 liter festékkel javítják a hangulatot a vasgyári katlanban (She)
Szerda reggeltől folyamatosan festik a centerpályát és a lelátókat elválasztó kerítéseket Diósgyőrben, hogy az NB I-es labdarúgócsapat még inkább „diósgyőri hangulatban" fogadhassa ellenfeleit – olvasható a DVTK hivatalos honlapján.
szept. 14
10:12
MotoGP: két év múlva Argentínába is ellátogat a világbajnoki mezőny (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokságot szervező Dorna megegyezett az argentin kormánnyal arról, hogy 2013-tól a dél-amerikai országban is rendeznek MotoGP-futamokat.
szept. 14
10:15
Bálizs Bence 65 év óta az első magyar gólszerző kapus (Agroinform)
A jégkorong közel ötévtizedes modern történetében első alkalommal fordult elő, hogy egy magyar kapus gólt szerezzen.
szept. 14
10:30
BL-szerda: Agüero el akarja szomorítani az apósa volt klubját (Infostart)
Még csak a Bajnokok Ligája csoportmeccseinek első hetében tartunk, de máris remek mérkőzések jutottak a mai napra. A Manchester City és a Napoli, a Villarreal és a Bayern, a Benfica és a Manchester United, valamint a Dinamo Zagreb és a Real Madrid találkozója a sláger.
szept. 14
10:30
Férfi kosárlabda: a Kecskemét szerződtette két szerb próbajátékosát (She)
Thomas Kelley megszerzése után a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Kecskeméti KSE véglegesítette két szerb próbajátékosa, Goran Radonjics és Dejan Szecsanszki szerződését.
szept. 14
10:32
BL: Fontos volt ez a pontszerzés a bajnoki vereség után - Klopp (She)
Jürgen Klopp, a Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője rendkívül elégedett gárdájával, amely hazai pályán a hajrában mentett pontot az Arsenal ellen a Bajnokok Ligája F-csoportjának első játéknapján. A túloldalon az eltiltott Arsene Wengert helyettesítő Pat Rice sem elégedetlen az 1–1-gyel.
szept. 14
10:34
DVSC: még sohasem kezdte ilyen jól az NB I-es szezont a Loki (She)
Ha a gólkülönbséget ebben az esetben is rangsoroló tényezőnek tekintjük, akkor kijelenthető: a Debrecen még sohasem kezdte ilyen jól az NB I-es labdarúgó-bajnokságot – ez derül ki a Loki hivatalos honlapjának statisztikájából.
szept. 14
10:48
NFL: Welker 99 yardos TD-je miatt a Miami kitette cornerbackjét a keretből (She)
Nem indult jól a szezon Benny Sapp, a tengerentúli profi futball-ligában (NFL) szereplő Miami Dolphins cornerbackje számára. Ha nem lenne elég, hogy csapata 38–24-re kikapott a csoportrivális New England Patriotstól az első fordulóban, a floridai klub ráadásul a mérkőzést követően kitette keretéből a 30 éves védőt.

Keresés