2011. szeptember 14. szerda

szept. 14
10:51
A Valencia ellen kapott gól nélkül zárni már siker - Köteles László (Agroinform)
A Genk kapusa szerint a kedden elért 0-0-ból csapata önbizalmat meríthet a Chelsea és a Bayer Leverkusen elleni mérkőzésekre.
szept. 14
11:06
FTC: Maróti nem lepődne meg, ha horgonyt vetne a jobbhátvéd posztján (She)
Maróti Béla úgy érzi, megállta a helyét a jobbhátvéd pozíciójában, és nem esne kétségbe, ha a labdarúgó NB I 15. helyén álló Ferencváros új szakvezetője, Détári Lajos továbbra is a védelemben játszatná.
szept. 14
11:08
Férfi röplabda: a Kaposvárral készülő játékos Görögországba igazolt (She)
A felkészülést korábbi magyar csapatánál, a Kaposvárnál elkezdő Kovács I Zoltán a görög röplabdabajnokság legutóbbi hatodik helyezettjéhez, a Lamiához igazolt.
szept. 14
11:09
Elhunyt az egri Sportmúzeum alapítója (Agroinform)
Szerdán, 78 éves korában súlyos betegségben elhunyt Székely Ferenc, a Heves megyei és egri sport- és közélet kiemelkedő egyénisége.
szept. 14
11:24
ETO: bosszantóan csúszik a hazai talaj a kézis lányok lába alatt (She)
A Győri ETO női kézilabdacsapata és a Rába ETO szintén magyar bajnok futsalcsapata egyaránt kifogásolta a győri Magvassy-csarnok talajának csúszós felszínét. A megoldás a talajcsere lehet.
szept. 14
11:26
Gyász: elhunyt Székely Ferenc, az egri Sportmúzeum alapítója (She)
Szerdán, 78 éves korában súlyos betegségben elhunyt Székely Ferenc, a Heves megyei és egri sport- és közélet kiemelkedő egyénisége.
szept. 14
11:28
DVTK: Seydi vészkapusként is felment volna fejelni, ha kell (She)
L'Imam Seydi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr támadója a legutóbbi bajnokin kényszerkapusként mutatkozott be, és a DVTK honlapjának azt mondta: ha a helyzet úgy kívánja, bármikor kész az efféle beugrásra.
szept. 14
11:30
NB II: új időpontja van a Gyirmót és a Tatabánya rangadójának (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosította a szeptember 24-én (szombat) 18 órára kisorsolt Gyirmót–Tatabánya mérkőzés időpontját: az NB II Nyugati csoportjának rangadójára így egy nappal később, szeptember 25-én (vasárnap) 16 órakor kerül sor.
szept. 14
12:00
El: a törékeny Woodgate-et a sok utazás miatt nem nevezte a Stoke (She)
Jonathan Woodgate, a Stoke City angol középhátvédje azért maradt ki a klub Európa-liga csoportkörére nevezett keretéből, mert túl sokat kell utaznia a csapatnak, amely az izraeli Maccabi Tel-Avivval, a török Besiktassal és az ukrán Dinamo Kijevvel szerepel együtt az E-csoportban. Tony Pulis menedzser szerint a Real Madrid egykori védőjének törékeny szervezetére rossz hatással lenne a sok repülőút.
szept. 14
12:02
Videó: Az Egervári-csapat sokkal bátrabban futballozik - Bognár (She)
Az NSO Tv szakértője, Bognár György értékelte az Egervári Sándor vezette magyar labdarúgó-válogatott teljesítményét. Bognár kiemelte, hogy Rudolf Gergelyék sokkal felszabadultabban, lazábban, és ez által bátrabban futballoznak, mint az előzőek. Óriási a különbség.
szept. 14
12:03
Villas-Boas szerint véget ért a Torres-ügy a Chelsea-nél (Agroinform)
A Kékek menedzsere a Leverkusen elleni találkozó után beszélt arról, hogy mire jutott a csapattársai néhány napja egy interjúban kritizáló csatárral.
szept. 14
12:04
FTC: a Jobbik vizsgálatot követel a szurkolói kártyák ügyében (She)
A Jobbik felszólítja Kubatov Gábort, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnökét, hogy vizsgálja ki a klub szurkolói kártyáinak adatkezelési gyakorlatát – jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Zagyva György Gyula és Lenhardt Balázs ellenzéki országgyűlési képviselő. Zagyva bemutatott az FTC-székház előtti tájékoztatón két olyan 2010. nyári levelet is, amelyben a IX. kerületi…
szept. 14
12:05
Vizsgálatot követel a Jobbik a szurkolói kártyák ügyében (Agroinform)
A Jobbik országgyűlési képviselői felszólították Kubatov Gábort, az FTC elnökét, hogy vizsgálja ki a klub szurkolói kártyáinak adatkezelési gyakorlatát.
szept. 14
12:18
Játékossors: Torghelle a Honvédnál edz, itthon folytathatja (She)
A jelenleg klub nélküli Torghelle Sándor a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvédnál edz, és a csatár a Blikknek elmondta, nem tartja kizártnak, hogy Magyarországon folytatja karrierjét.
szept. 14
12:20
NBA: továbbra sincs előrelépés, de még nem fújták le az idényrajtot (She)
Nem történt előrelépés a játékosok és a klubtulajdonosok közötti keddi tárgyalásokon, így továbbra is bizonytalan, elkezdődik-e a megadott időben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2011–2012-es idénye. Mint ismert, a játékosok munkafeltételeit rögzítő kollektív szerződés nyáron lejárt, és mivel nincs új, a kosarasokat eltiltották a munkavégzéstől, életbe lépett a lockout.
szept. 14
12:22
ZTE: Varga Róbert lába gyógyul, de ez az egyetlen jó hír az orvostól (She)
Sok a sérült és a beteg a labdarúgó NB I utolsó helyén álló Zalaegerszegnél – összegzi az orvosi jelentéseket a kék-fehér klub honlapja.
szept. 14
12:24
Öttusa-vb: harmadik a magyar férfi váltó két szám után (She)
Két szám után a harmadik helyen áll a magyar férfi váltó a moszkvai öttusa-világbajnokság záró napján, szerdán.
szept. 14
12:39
Két szám után harmadik a férfi váltó (Agroinform)
Két szám után a harmadik helyen áll a magyar férfi váltó a moszkvai öttusa-világbajnokság záró napján, szerdán.
szept. 14
13:15
Kiss László Hosszút, Verrasztót, Gyurtát és Csehet is éremesélyesnek tartja (Agroinform)
A szövetségi kapitány öt érmet vár a magyar úszóktól a jövő nyári olimpián, és szerinte biztató, hogy 14 döntőben voltak magyarok a világbajnokságon.
szept. 14
13:30
DVSC: Nem a döntetlen, a mutatott játék bántott minket - Szakály (She)
A DVSC labdarúgócsapatának középpályása, Szakály Péter klubja honlapjának elmondta, hogy kicsit letörte őket a siófoki 0–0-s döntetlen, de a Paks ellen bizonyítják, hogy a Balaton-parti bajnoki csak egy botlás volt.
szept. 14
13:33
Alonso egészen különleges a pályán és azon kívül is - Montezemolo (Agroinform)
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo egy interjúban elismeréssel beszélt az olasz istálló monzai teljesítményéről, és Alonso mellett Massát valamint a sportigazgatót is dicsérte.
szept. 14
14:06
Rögbi-vb: Kanada elkapta Tongát, céltalan skót siker a grúzok ellen (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság második fordulójában a tornán először lépett pályára Kanada, Grúzia és Szamoa. Kanada győzelme Tonga ellen meglepetés, Szamoa pontokban gazdag sikere Namíbia ellen viszont papírforma, ellenben a skótok igencsak megszenvedtek a brusztolós grúzokkal az egyetlen célt sem hozó összecsapáson, amelyre a mostani vb eddig lejátszott találkozóin még nem akadt…
szept. 14
14:08
Chelsea: Nagyobb önbizalommal utazhatunk Manchesterbe - Cech (She)
Petr Cech szerint a Leverkusen ellen aratott 2–0-s győzelmüknek köszönhetően nagyobb önbizalommal utazhatnak a hétvégén a Manchester United elleni bajnoki rangadóra. A cseh kapus nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a keddi BL-mérkőzésen ő lehetett a Chelsea csapatkapitánya.
szept. 14
14:09
Több mint 90 sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők a Nagy Sportágválasztón (Agroinform)
Több mint 90 sportágat próbálhatnak ki a mozogni vágyó gyerekek és felnőttek a hétvégi IX. Budapesti Nagy Sportágválasztón.
szept. 14
14:24
Ferencváros: 27 éves cseh hátvédet tesztelnek a zöld-fehérek (She)
Cseh védőt tesztel a Ferencváros labdarúgócsapata – adta hírül az ftc.hu.
szept. 14
14:26
Birkózó-vb: Bácsi Péter „eltakarította" Ázsia legjobbjait (She)
A 74 kilós Bácsi Péter Ázsia legjobbjai ellen kezdett, de olyan könnyedén győzött mindkét meccsen, hogy a nyolcaddöntőbe jutás legfeljebb bemelegítés volt számára az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak harmadik, szerdai versenynapján.
szept. 14
14:42
Sport: több mint 90 sportágat lehet kipróbálni a IX. Nagy Sportágválasztón (She)
Több mint 90 sportágat próbálhatnak ki a mozogni vágyó gyerekek és felnőttek a hétvégi IX. Budapesti Nagy Sportágválasztón – jelentették be a szervezők a szerdai sajtótájékoztatón.
szept. 14
14:45
Bácsi Péter túljutott Ázsia legjobbjain, nyolcaddöntős (Agroinform)
A 74 kilós számára a nyolcaddöntőbe jutás legfeljebb bemelegítés volt az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 14
15:00
Női kézi: Spiridon Szabó Valéria csapattársa lett a Zvenyigorodban (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsatától az előző szezon végén távozó osztrák Simona Spiridon az orosz Zvezda Zvenyigorodhoz igazolt – adta hírül az orosz klub hivatalos honlapja.
szept. 14
15:03
Cseh védőt tesztel a Ferencváros (Agroinform)
A 27 éves cseh védő, Martin Klein próbajátékon tartózkodik a Ferencváros labdarúgócsapatánál.
szept. 14
15:05
Továbbra is foghíjas Prukner kerete (Agroinform)
Az NB I sereghajtójánál Darko Pavicevic, Roguy Meyé, Kovács Gergő, Dordje Kamber, és Kovács Gábor sem állhat Prukner László vezetőedző rendelkezésére, mindannyian kisebb-nagyobb sérüléssel, betegséggel küzdenek.
szept. 14
15:18
Tenisz: nem jutott hazai játékos a legjobb nyolc közé Taskentben (She)
Az első forduló után állva maradt két üzbég játékos, Akgul Amanmuradova és Szabina Saripova is vereséget szenvedett a legjobb 16 között, így hazai teniszező nélkül rendezik meg a negyeddöntőt a taskenti női tornán.
szept. 14
15:20
Öttusa-vb: Perspektíva sem állította meg az élre álló magyar váltót (She)
A lovaglás után átvette a vezetést a magyar váltó a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 14
15:21
Simona Spiridon az orosz Zvezda játékosa lett (Agroinform)
A romániai születésű osztrák válogatott kézilabdázónő a Zvezda Zvenyigorod játékosa lett, miután szerdán aláírta szerződését.
szept. 14
15:23
Nézőszám-rekord készül az MLS-ben (Agroinform)
Egy hónappal az alapszakasz vége előtt úgy tűnik, új nézőszám-rekord születhet az észak-amerikai profi labdarúgó bajnokságban, az MLS-ben.
szept. 14
15:25
A lovaglás után élre ugrott a magyar váltó (Agroinform)
A lovaglás után átvette a vezetést a magyar váltó a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 14
15:36
Öttusa-vb: Perspektíva makacskodott, de így is élen a magyar váltó (She)
A lovaglás után átvette a vezetést a magyar váltó a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 14
15:38
Férfi kosárlabda: 200 centis szerb bedobót tesztelnek a szolnokiak (She)
Az amerikai hátvéd, Cameron Jones nem kapott szerződést a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapatánál, ezért újabb játékost tesztelnek a Tiszaligetben. Nevezetesen a 27 éves, 200 cm magas Marko Djeraszimovicsot, aki hátvéd és bedobó poszton bevethető kosaras.
szept. 14
15:39
A Juve játékosi ismerkednek az új stadionnal - videó (Agroinform)
A Delle Alpi helyére épített impozáns létesítményt lassan kezdik "belakni" Del Pieroék. A 41 000 férőhelyes stadiont nemrégiben adták át, ahol a Juve már két mérkőzést is játszott.
szept. 14
15:40
Súlyemelés, Európai Játékok: a Takács nővérek taroltak Luganóban (She)
Korosztályos világrekordjainál jobb eredménnyel érdemelt ki három aranyérmet Takács Mária a luganói Európai Játékok szerdai súlyemelőversenyében.
szept. 14
15:41
A grúzok ellen visszatér az angolok csapatkapitánya (Agroinform)
Vasárnap a Grúzia elleni második csoportmérkőzésen már pályára léphet az angol válogatott csapatkapitánya, Lewis Moody.
szept. 14
15:54
Paks: Csernyánszkiék görcsoldó győzelemre készülnek Debrecenben (She)
A Paksi FC kapusa, a korábban a DVSC-ben is futballozó Csernyánszki Norbert volt csapata honlapjának nyilatkozott a tolnai és a hajdúsági gárda vasárnapi, debreceni mérkőzése kapcsán.
szept. 14
15:56
Birkózó-vb: Bácsi ellenállhatatlan, 3. győzelmével már negyeddöntős (She)
A 74 kilós Bácsi Péter a harmadik mérkőzését is könnyedén megnyerte, ezzel negyeddöntős, és már csak egy győzelem választja el az olimpiai kvóta megszerzésétől az isztambuli birkózó-világbajnokságon, a kötöttfogásúak harmadik, szerdai versenynapján.
szept. 14
15:57
A Juve játékosai ismerkednek az új stadionnal - videó (Agroinform)
A Delle Alpi helyére épített impozáns létesítményt lassan kezdik "belakni" Del Pieróék. A 41 000 férőhelyes stadiont nemrégiben adták át, ahol a Juve már két mérkőzést is játszott.
szept. 14
15:58
DVTK: Gyenge meccseket játszunk, nem tudunk felpörögni - Budovisznky (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK védője, Budovinszky Krisztián a dvtk.eu-nak adott interjúban elmondta, a nagy hőségben játszott mérkőzéseken nem tud felpörögni, és úgy véli, ezek a találkozók alacsony színvonalúak.
szept. 14
15:59
Két hazai pilóta is indulhat az Indiai Nagydíjon (Agroinform)
Narain Karthikeyan a Hispania, Karun Chandhok a Lotus egyik autóját vezetheti a Buddh International Circuit-en, India első F1-es versenyén.
szept. 14
16:01
A Liverpool tartalékja belebukhat szeptember 11-ével kapcsolatos üzenetébe (Agroinform)
Nathan Eccleston, a Vörös második csapatának játékosa nem tudta magában tartani amerikaiakat sértő véleményét a terrortámadásokkal kapcsolatban.
szept. 14
16:03
A genki focistafeleségek a BL-meccs előtt üzentek Tőzséréknek - fotó (Agroinform)
A genki focicsapat BL-szereplését megelőzően összeálltak egy közös fotóra a játékosok feleségei, barátnői és támogatásukról biztosították a fiúkat.
szept. 14
16:05
Képes lesz-e megállítani Rooneyt és a Man.Unitedet a Benfica? (Agroinform)
A játéknap legnagyobb rangadójának a Manchester United lisszaboni látogatása ígérkezik, de a Villarreal-Bayern München és a Manchester City-Napoli találkozók is igazi "csemegének" számítanak.
szept. 14
16:12
Öttusa-vb - Aranyérmes a magyar férfi váltó (Infostart)
Aranyérmet nyert a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a férfiak szerdai váltóversenyében a moszkvai öttusa-világbajnokságon. Két első, három második és egy harmadik helyezéssel a magyarok szerepeltek a legeredményesebbek.

Keresés