2011. szeptember 14. szerda

szept. 14
16:12
Videó: Welker futott, Janikowski rúgott - a hétvége NFL-jelenetei (She)
Az NFL első játékhete nem szűkölködött látványos jelenetekben. Wes Welker 99 yardos visszahordása, vagy Sebastian Janikowski 63 yardos mezőnygólja, vagy akár Ted Ginn Jr. megmozdulásai sem voltak mindennaposak.
szept. 14
16:14
Anderlecht: Juhász Roland az idény közben nem hagyja el csapatát (She)
Juhász Roland a nyár végén szeretett volna klubot váltani, ám mára túltette magát azon, hogy ez nem sikerült (a Rangers szerette volna megvenni), és teljes mértékben az Anderlechtre koncentrál.
szept. 14
16:15
Szamoai öröm és tongai bánat a szünnapok után (Agroinform)
Két szünnap után szerdán újabb három találkozóval folytatódott az Új-Zélandon zajló rögbi világbajnokság.
szept. 14
16:16
Újpest: Összeállt a csapat, pozitív irányba haladunk - Pollák (She)
Pollák Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hátvédje az ujpestfc.hu-nak elmondta, a Pécs elleni győzelem után úgy érezte, kezd összeállni csapat, és a siker átlendíti a lila-fehéreket ezen a nehéz időszakon.
szept. 14
16:17
Magyar játékvezetők is fújnak a csütörtöki EL-fordulóban (Agroinform)
Két Európa Liga-mérkőzésen is magyar játékvezetők működnek közre csütörtökön.
szept. 14
16:18
Öttusa-vb: aranyérmet szerzett a magyar férfi váltó is (She)
Aranyérmet nyert a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a férfiak szerdai váltóversenyében a moszkvai öttusa-világbajnokságon. Kedden a női váltónk is a dobogó felső fokára állhatott.
szept. 14
16:20
Birkózó-vb: Bácsi Péter kikapott a negyeddöntőben, így kiesett (She)
A 74 kilós Bácsi Péter kikapott a negyeddöntőben a kazah Aszhat Dilmuhamedovtól, egyúttal búcsúzott a további küzdelmektől, mivel legyőzője az elődöntőben vereséget szenvedett az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon, a kötöttfogásúak harmadik, szerdai versenynapján.
szept. 14
16:30
FIFA: Nem kötöttem paktumot Platinivel, maradok 2015-ig - Blatter (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) júniusban újraválasztott elnöke cáfolta azokat a sajtóhíreket, miszerint paktumot kötött volna Michel Platinivel, az európai szervezet elnökével. A sajtóban megjelent megállapodás szerint Blatter nem töltené ki 2015-ben lejáró szerződését, hanem 2013-ban távozna a posztról, amelyre Platini lépne.
szept. 14
16:30
Öttusa-vb: aranyérmes a férfi váltó (Metropol)
Aranyérmet nyert a magyar férfi váltó a moszkvai öttusa-világbajnokságon, szerdán. A lövészettel nehezített futás során Marosi Ádám 11 mp előnnyel rajolt dél-koreai és 14-gyel ukrán vetélytársa előtt.
szept. 14
16:32
Livorno: Filkor Attila nem tűnt el, nyugtatgat az olasz portál (She)
Az Il Tirreno című olasz regionális portálnak feltűnt, hogy Filkor Attila az utóbbi hetekben úgymond eltűnt szem elől – a lap megnyugtatja olvasóit: az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Livorno nyáron igazolt magyar légiósa „nem távozott, csak problémái voltak az utóbbi időben".
szept. 14
16:33
Aranyérmes a férfi váltó (Agroinform)
Az idei, angliai Európa-bajnokság után tehát ismét a dobogó legfelső fokára állhatott fel a férfi váltó - csak annyi a különbség, hogy az Eb-n Demeter Bence szerepelt Tibolya helyett.
szept. 14
16:35
Tárt karokkal fogadjuk Torghellét - Hemingway (Agroinform)
A 42-szeres válogatott csatár jelenleg nevelőegyesületénél edz. Külföldről és itthonról is vannak megkeresései, a hétvégén dől el sorsa, Kispesten tárt karokkal várják.
szept. 14
16:48
Videó: Ha nem tudod uralni a meccset, jól kell védekezned - Allegri (She)
A keddi Barcelona–Milan (2–2) Bajnokok Ligája-mérkőzés után Massimo Allegri, a vendégek mestere kijelentette, ha egy csapat nem tudja uralni a meccset, akkor a védekezésre kell fektetni a hangsúlyt a megfelelő eredmény eléréséhez. A hazaiak trénere, Pep Guardiola elmondta, rá kellett jönniük, hogy folyamatosan nehezedik a dolguk, főleg úgy, hogy a legutóbbi idényben tizenötből tizenkét meccset…
szept. 14
16:48
Magyar siker a BL-ben! (Blikk)
Genk - Magyar labdarúgót ünnepel a belga kisváros! A hazaiak kapusát, Köteles Lászlót (27) választották a 90 perc emberének a 0-0-ra végződő Racing Genk–Valencia Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után.
szept. 14
16:50
Teke: Szepesi Nikolett új sportágban próbálja ki magát (She)
Új kihívást talált magának Szepesi Nikolett. Az Európa-bajnoki bronzérmes hátúszó kedvese klubjában, az FTC-ben próbálta ki először a tekét, és úgy tűnik, tetszik neki a sportág, legalábbis az utóbbi időben rendszeresen látogatja a csapat edzéseit.
szept. 14
16:51
Több, mint 200 milliót érő cseh bekket tesztel a Ferencváros (Agroinform)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a csapattal edz a 27 éves Martin Klein, aki legutóbb a török Konyasporban szerepelt.
szept. 14
17:06
West Brom: Gera Zoltán edződik, de a szombati bevetés korainak tűnik (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albionnál úgy vélik, a Swansea elleni hét végi bajnokin még korai lenne pályára küldeni Gera Zoltánt, annak ellenére, hogy a gyógyulása rendben halad.
szept. 14
17:08
Videó: ki akarta vágni a labdát a mezőnybe, nagy öngól lett belőle (She)
Rendkívül érdekes öngólt lőtt Radvan al-Mosza, az al-Hilal játékosa az al-Anszar elleni labdarúgó-mérkőzésen Szaúd-Arábiában. A játékos ki akarta vágni a mezőnybe a labdát a kapu közeléből, ami nagyon nem sikerült neki...
szept. 14
17:09
Lehet magyar bíró páros is a januári férfi EB-n (Agroinform)
Bő négy hónappal a 2012. január 15-én kezdődő, szerbiai férfi Európa-bajnokság nyitánya előtt az Európai Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a kontinensviadalra delegált hivatalos személyek névsorát.
szept. 14
17:11
Október 22-én tart küldöttgyűlést az MKSZ (Agroinform)
A Magyar Kézilabda Szövetség keddi ülésén többek között elfogadták a két szövetségi kapitány, Mocsai Lajos és Karl-Erik Bohn jövő nyárig tervezett programját is.
szept. 14
17:24
Duisburg: Lázok János holnap aláírhatja egyéves szerződését (She)
Mint ismeretes, Lázok János hétfőtől a német másodosztályú Duisburggal készül. A klub vezetői már kedden jelezték a támadó menedzserének, Filipovics Vladannak, hogy szeretnék szerződtetni a 26 éves magyar játékost. Lázok szóban már meg is egyezett a vezetőkkel, egyéves szerződését a holnapi orvosi vizsgálat után írhatja alá.
szept. 14
17:24
Albert Flórián: 70 éve a Fradi az életem (Blikk)
Szeptember 15-én, csütörtökön ünnepli 70. születésnapját Albert Flórián, a magyar futball egyetlen aranylabdás csatára. A "Császár" a róla elnevezett stadionban, a Ferencváros pályáján fogadta lapunk munkatársait. A legendás csatár meccsekről, emlékekről és családról beszélt.
szept. 14
17:26
Női kézi: Be kell bizonyítanunk, hogy jó csapat vagyunk - Kovacsicz (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata súlyos vereségbe szaladt bele hétvégén Győrben, de nem volt idő hosszasan keseregni a történteken, ma Érden (18.15, Tv: Sport Klub) ugyanis várhatóan kiélezett meccset játszik Elek Gábor együttese. Kovacsicz Mónika, a fővárosiak jobbszélsője elmondta, be kell bizonyítaniuk, hogy jó csapatuk van.
szept. 14
17:27
A magyarok voltak a legeredményesebbek Moszkvában (Agroinform)
A magyar válogatott két arany-, három ezüst- és egy bronzéremmel zárta a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságot, ezzel hazánk lett a legeredményesebb nemzet.
szept. 14
17:28
Liverpool: az igazgató fantasztikus jövőt lát Gulácsi Péterben (She)
Az átigazolási időszak tanulságait értékelte Damien Comolli, a Liverpool futballigazgatója; az angol labdarúgóklub hivatalos honlapján megjelent terjedelmes interjúban Gulácsi Péter fejlődése is szóba került.
szept. 14
17:29
C.Ronaldónak fogalma nincs ki az a Mario Götze (Agroinform)
A Real Madrid által "kerülgetett" fiatal németről azt állítja a portugál klasszis, hogy fogalma sincs kicsoda is valójában.
szept. 14
17:42
Ez aztán a kapusbravúr: gólt ütött Bálizs Bence! (Blikk)
Székesfehérvár – Hatvanöt év után kapusgólt ünnepeltek a magyar jégkorong-bajnokságban.
szept. 14
17:44
Oroszverésre készül az Európa-ligában Szabics (Blikk)
Graz — Elszántan készül az orosz Lokomotiv Moszkva elleni Európa-liga csoportmérkőzésre a Sturm Graz.
szept. 14
17:45
Jövőre is Katarban indul az idény (Agroinform)
A 2012-es évben is a katari villanyfényes versennyel indul a gyorsaságimotoros világbajnoki sorozat, amely a Nemzetközi Motorkerékpár Szövetség (FIM) szerdai közlése szerint ismét Valenciában ér majd véget.
szept. 14
17:46
2,2 milliárdot tett zsebre Djokovics (Blikk)
New York — Nem csak sikerekben gazdag ez az év Novak Djokovics (24) számára.
szept. 14
18:00
MotoGP: jövőre is Katarban kezdenek, 18 verseny az előzetes naptárban (She)
A 2012-es évben is a katari villanyfényes versennyel indul a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozat, amely a Nemzetközi Motorkerékpár-szövetség (FIM) szerdai közlése szerint ismét Valenciában ér majd véget.
szept. 14
18:02
Videó: kis késéssel esett el a visszarúgás után a japán labdarúgó (She)
A Cerezo Oszaka labdarúgója, Rjudzsi Bando a „kelleténél" később esett el, miután Huang Po-ven, a dél-koreai Csonbuk Motors játékosa visszarúgott egy kisebb összeütközést követően az Ázsiai Bajnokok Ligájában (AFC) lejátszott meccsen.
szept. 14
18:03
Egervári már a finnek elleni kezdőre gondol, hamarosan Angliába utazik (Agroinform)
Ugyan a finnek elleni Eb-selejtezőig még több, mint három hét van hátra, Egervári Sándor szövetségi kapitány már most azon gondolkozik, milyen összeállításban küldje pályára a magyar csapatot.
szept. 14
18:04
Rögbi: az Esztergom megvédte címét a Magyar Kupában (She)
Az Esztergom férfi rögbicsapata megvédte címét a Magyar Kupában, miután a sorozat döntőjében 15 ponttal nyert a bajnok Százhalombatta ellen.
szept. 14
18:05
Fáziskéséssel esett el a rúgás után a japán játékos - videó (Agroinform)
A japán Cerezo Oszaka játékosa, Rjudzsi Bando későn kapcsolt, miután Huang Po-ven, a dél-koreai Csonbuk Motors futballistája visszarúgott neki az ázsiai "Bajnokok Ligájában" (AFC) rendezett szerdai mérkőzésen.
szept. 14
18:36
Motorsport: Sebestyén a spanyol bajnokságban készül a Moto3-as idényre (She)
Hosszas tárgyalások után ma végleg eldőlt, hogy Sebestyén Péter nem folytatja a versenyzést a MotoGP 2011-es sorozat 125 kcm-es kategóriájában. Helyette minden erejével a jövőre induló Moto3-ra koncentrál, amelyben – a spanyol bajnokság keretein belül – már ebben a szezonban kipróbálhatja magát.
szept. 14
18:38
ETO: együttműködési megállapodást kötöttek Veszprémi USE-vel (She)
Ma Veszprémben a Polgármesteri Hivatalban sajtótájékoztatón jelentették be, hogy együttműködési megállapodást kötött a Győri ETO FC és a Veszprémi USE csapata – olvasható a győri klub honlapján.
szept. 14
18:39
Saját kapujának háttal rúgott öngólt a védő - videó (Agroinform)
Radvan Al-Musza, az Al-Hilal hátvédje saját kapujának háttal, öt méterről rúgott öngólt az Al-Anszar elleni U23-as Fajszal Bin Fahad Hercegről elnevezett szaúdi tornán.
szept. 14
18:41
Szakályék bebizonyítanák, hogy a siófoki döntetlen csak kisiklás volt (Agroinform)
Ugyan a Siófok ellen megszakadt a Debrecen győzelmi sorozata, a csapatkapitány szerint a hétvégi, Paks elleni összecsapáson bizonyíthatják, hogy a Balaton-parti döntetlen csak kisiklás volt.
szept. 14
18:54
ETO: együttműködési megállapodást kötöttek a Veszprémi USE-vel (She)
Ma Veszprémben a Polgármesteri Hivatalban sajtótájékoztatón jelentették be, hogy együttműködési megállapodást kötött a Győri ETO FC és a Veszprémi USE csapata – olvasható a győri klub honlapján.
szept. 14
18:56
Videó: Sir Alex Ferguson szerint csodálatos játékot láthatunk ma este (She)
Szerdán az első négy csoport küzdelmeivel folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmei. A Manchester United a Benficához látogat Lisszabonba, míg a városi rivális City a Napolit fogadja. A Real Madrid Zágrábban vendégeskedik, a Bayern München a Villarreallal, a 2010-es győztes Inter pedig a török Trabzonsporral meccsel. Az NSO Tv beharangozójában ezúttal Pölöskei Gábor a szakértő.
szept. 14
18:57
Nem szavakkal, hanem tettekkel kell megújítani a magyar futballt - Tarsoly Csaba (Agroinform)
A Veszprémi Polgármesterei Hivatalban a sajtó nyilvánossága előtt hivatalosan is bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötött a Győri ETO FC és a Veszprémi USE csapata.
szept. 14
18:58
Válogatott: egy nap alatt közel 10 ezer jegy kelt el a magyar-finnre (She)
Hatalmas az érdeklődés az október 11-i, finnek elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtező iránt, akik a Puskás Ferenc Stadionban szeretnének szurkolni, azoknak érdemes minél előbb beszerezniük a jegyeket – adta hírül az MLSZ honlapja.
szept. 14
18:59
Rooney a fehér Pelé - Ferguson (Agroinform)
A Manchester United menedzsere a brazil legendához hasonlította az elmúlt időszakban pazar formában futballozó Wayne Rooneyt. A Benfica vezetőedzője szerint Rooney minden idők legjobb brit játékosa.
szept. 14
19:00
Curling: az FTC-Jaguars a döntőben kapott ki a lengyelektől (She)
A curlingszezon első tornáját, a szezonnyitó ranglistaversenyt a lengyel válogatott, a Team Marlex nyerte az FTC-Jaguars előtt.
szept. 14
19:02
Férfi kosár Eb: idejében ébredve elődöntősök a címvédő spanyolok (She)
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság első negyeddöntőjében a címvédő spanyolok egynegyednyi szenvedést követően, két felvonásban gálázva biztosan győztek a jól rajtoló, de a saját iramától elfáradó Szlovénia ellen.
szept. 14
19:12
Kerékpár: az 52 éves Jeannie Longo visszalépett az országúti vb-től (She)
Visszalépett a jövő heti koppenhágai országútikerékpáros-világbajnokságtól Jeannie Longo, a franciák doppingügybe keveredő olimpiai bajnok kerekese.
szept. 14
19:14
Férfi kézilabda NB I: a Gyöngyös könnyedén nyert Tatán (She)
A Gyöngyös idegenben 42–31-re legyőzte a Tatát a férfi kézilabda NB I 3. fordulójában. Nagy Károly csapata már a félidőben kilenc góllal vezetett, s könnyed sikert aratott.
szept. 14
19:15
Czink párosban jól kezdett, de aztán kiesett (Agroinform)
Czink Melinda - Andrea Hlavackovával az oldalán - kiesett a páros verseny negyeddöntőjében a 220 ezer dollár összdíjazású, quebeci keménypályás tenisztornán.
szept. 14
19:30
Anzsi: Fernando Torrest szemelték ki Eto'o ékpárjának - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint újabb sztárjátékosra vetett szemet az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala: a dagesztáni klub a Chelsea-nél gyengén teljesítő Fernando Torrest szerződtetné. A spanyol válogatott csatár Samuel Eto'o mellett kaphatna helyet a csatársorban.

Keresés