2011. augusztus 9. kedd

aug. 9
0:15
Spanyolország: a Barcelona és az Espanyol is bejutott a Katalán Kupa döntőjébe (She)
A 22. Katalán Kupa keddi döntőjét az FC Barcelona és az Espanyol vívja, miután mindkét barcelonai alakulat győzött a hétfői elődöntőben.
aug. 9
6:33
Csodatinit igazolt az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal labdarúgócsapatához szerződött Alex Oxlade-Chamberlain, az angol futball egyik legnagyobb ígérete.
aug. 9
6:51
Labdarúgás: kirabolták a luxemburgi válogatottat Portugáliában (She)
Kirabolták a luxemburgi labdarúgó-válogatott játékosait Portugáliában. A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket, noha azokat senki sem látta.
aug. 9
6:51
Woods csapással felérő ütései (Behaviour)
Habár győzelemben reménykedett, csúnyán leszerepelt a profi golfozók egyik legrangosabb versenyén, a 8,5 millió dollár összdíjazású WGC-Bridgestone Invitationalen az amerikai Tiger Woods.
aug. 9
6:53
Férfi vízilabda európai kupák: Kotorban a Szeged (Behaviour)
A montenegrói Kotorban száll vízbe a bajnoki bronzérmes Szeged férfi vízilabdacsapata az Euroliga selejtezőjében - derült ki a sorozat hétfői sorsolásán, amelyet az olaszországi Acireáléban bonyolítottak le. A bajnok Egert és az ezüstérmes Vasast - mint kiemelteket - nem érinti a kvalifikáció.
aug. 9
7:09
Tenisz: Jankovics, Bartoli és Kuznyecova vereséggel nyitott Torontóban (She)
A Torontóban zajló, kétmillió dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában több kiemelt is vereséget szenvedett. A 9. kiemelt francia Marion Bartoli és a 15. helyen rangsorolt szerb Jelena Jankovics még szettet sem tudott nyerni. Utóbbi gémből is mindössze négyet.
aug. 9
7:09
Futballnagyüzem beindítva (Behaviour)
A Milan és a Manchester United a Szuperkupa elhódításával egy serleget már szerzett a 2011/2012-es szezonban. A Bundesligában szenzációsan kezdett a címvédő Borussia Dortmund, a francia pontvadászatban váratlan vereséget szenvedett otthon az euró százmilliókkal "feturbósított" Paris-Saint Germain.
aug. 9
7:11
Négy forduló, három fővárosi csapat, két pont (Behaviour)
Négy forduló, három fővárosi csapat, két pont! A Honvéd kivételével katasztrofális rajtot produkáltak a budapesti együttesek a labdarúgó NB I-ben. Az Újpest nemhogy pontot, gólt se szerzett még, a Vasas a hétvégén egy pontnak örülhetett, a Ferencváros, amely a legutóbbi idényben dobogón végzett, két döntetlent és két vereséget jegyez, a legutóbbit az újonc Pécs ellenében szenvedte el hazai pályán.…
aug. 9
7:13
Tizenkét feszült ember (Behaviour)
Minden a tizenkettes szám körül forog az Európa-bajnoki pótselejtezőt ma Portugáliában (21.30 óra, Tv: Sport 2) elkezdő magyar férfi kosárlabda-válogatott életében. Mészáros Lajos szövetségi kapitány együttese tucatnyi kosarassal kelt útra, hogy 12 év elteltével ismét ott legyen a kontinenstornán, tizenkét nap alatt megvívott négy kvalifikációs meccs után. A csoport harmadik tagja Finnország, a…
aug. 9
7:27
Tenisz: Jankovics, Kuznyecova és Bartoli vereséggel nyitott Torontóban (She)
A Torontóban zajló, kétmillió dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában több kiemelt is vereséget szenvedett. A 9. kiemelt francia Marion Bartoli és a 15. helyen rangsorolt szerb Jelena Jankovics még szettet sem tudott nyerni. Utóbbi gémből is mindössze négyet.
aug. 9
7:29
Tenisz: Djokovics lett Davigyenko jutalma Montrealban (She)
A Montrealban zajló, 2 430 ezer dollár összdíjazású ATP-torna első fordulójában kétjátszmás mérkőzésen verte meg olasz ellenfelét az orosz Nyikolaj Davigyenko, akinek „jutalma" a második fordulóban a világelső szerb Novak Djokovics lesz majd.
aug. 9
7:31
MK: botrány a pályán; páros lábbal rúgták mellbe az asszisztenst (She)
Nem volt híján „meleg” meccsnek a labdarúgó Magyar Kupa országos táblájának első fordulója, a Győr-Moson-Sopron megyei Ikrényben szabadultak el az indulatok.
aug. 9
7:45
Válogatott: Pintér és Lázár sem végzett százszázalékos munkát (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hétfő délutáni edzésén már a teljes keretnek vezényelhetett Egervári Sándor szövetségi kapitány. A gyakorlást viszont a tervezettnél korábban befejezte két labdarúgó, Pintér Ádám és Lázár Pál, adta hírül az mlsz.hu.
aug. 9
7:45
Kirabolták a luxemburgi futballválogatottat (Metropol)
Kirabolták a luxemburgi labdarúgó-válogatott játékosait Portugáliában. A luxemburgiakat, akik szerdán barátságos meccset játszanak a vendéglátók nemzeti tizenegyével, egy algarvei szállodában fosztották ki.
aug. 9
7:47
U21: Gulácsi és borongós idő várta Walesben Róth Antalékat (She)
Az U21-es labdarúgó-válogatottunk mintegy hétórás utazást követően megérkezett a walesi Swansea-be. Itt tartott edzést Róth Antal szövetségi edző a keret azon tagjainak, akik nem szerepeltek vasárnap bajnoki mérkőzésen, adta hírül az mlsz.hu
aug. 9
8:03
Belgium: genki sokk, a BL-csoportkör küszöbén dobbantott Tőzsérék edzője (She)
Alighanem sokkhatásként érte a belga bajnoki címvédő KRC Genk labdarúgócsapatát a hír, hogy az együttes sikeredzője, az 54 éves Francois Vercauteren két évre az Egyesült Arab Emírségekbe szerződött és az Al Jazira klub szakvezetője lesz.
aug. 9
8:21
Videoton: Lencse László pár napra a holland Den Haaghoz utazik (She)
A holland ADO Den Haagnál tölti a következő két-három napot Lencse László, a Videoton 23 esztendős labdarúgója, aki az élvonalbeli együttesnél csak edzéseken vesz részt. A tavaly év elején az MTK Budapesttől szerződtetett futballista kezdeményezte, hogy adják kölcsön, ami, úgy tetszik, meg is történik.
aug. 9
8:21
Torontói tenisztorna: Arn villámgyőzelme (Metropol)
Arn Gréta két sima játszmában nyert a cseh Klara Zakopalova ellen a 2,05 millió dollár összdíjazású, keménypályás torontói női tenisztorna hétfői nyitófordulójában.
aug. 9
8:39
Újabb sztárokkal erősíthet az Anzsi (Infostart)
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala dagesztáni futballklub szerződtetni akarja az orosz Andrej Arsavint és a szerb Danko Lazovicot.
aug. 9
8:39
Anzsi: Dzsudzsák csapattársa lehet Arsavin és Lazovics is (She)
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala dagesztáni futballklub szerződtetni akarja az orosz Andrej Arsavint és a szerb Danko Lazovicsot.
aug. 9
8:41
NB II: a kameruni csatár négy év után visszatér Tatabányára (She)
Egyéves szerződést kötött a Tatabánya NB II-es labdarúgócsapatával Edouard Ndjodo.
aug. 9
8:57
Pápa: az NB III-ban folytatja a csapattól távozó Rajnay Attila (She)
Az NB III Duna csoportjában szereplő Újbuda labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Rajnay Attila, aki a tavasszal az NB I-es pápai együttesben futballozott.
aug. 9
8:59
Videó: Egervári Sándor jól választotta ki az ellenfelet - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Détári Lajos. A korábbi világválogatott labdarúgó az Izland elleni szerdai felkészülési mérkőzéssel kapcsolatban mondja el véleményét. Döme szerint Egervári Sándor és az MLSZ jól döntött, amikor Izlandot választották ellenfélnek a szerdai felkészülési meccsre. Détári győzelmet vár.
aug. 9
9:00
A Barcelona a világ legjobb csapata - Neymar (Agroinform)
A Santos és a brazil labdarúgó-válogatott tehetsége szerint Lionel Messinél nincs jobb futballista a világon, és nehéz meccsekre számít a klubvb-n.
aug. 9
9:01
NB II: a bosnyák próbajátékos nem kap szerződést az MTK-nál (She)
Több hetes próbajátékon vett részt az MTK NB II-es labdarúgócsapatánál Ante Semren, a 25 éves bosnyák középpályás azonban nem kap szerződést a Hungária körúton.
aug. 9
9:02
Arsavin és Lazovics is az Anzsihoz kerülhet (Agroinform)
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala dagesztáni futballklub szerződtetni akarja az orosz Andrej Arsavint és a szerb Danko Lazovicsot.
aug. 9
9:03
Légióssors: Bodnár László a német másodosztályba szerződhet (She)
A legutóbb a Red Bull Salzburgban futballozó Bodnár László a német másodosztályú Energie Cottbushoz utazik próbajátékra.
aug. 9
9:04
Tsonga és del Potro is a második fordulóba jutott (Agroinform)
A 13. helyen kiemelt Jo-Wilfried Tsonga, valamint az argentin Juan Martin del Potro (16.) is győzelemmel kezdte szereplését a 2,43 millió dollár összdíjazású tenisztornán.
aug. 9
9:15
Légióssors: Koman Vladimir továbbra sem tudja, hol folytataja (She)
Továbbra sem tudni, hol folytatja pályafutását Koman Vladimir, az olasz Sampdoria futballistája, aki a Nemzeti Sportnak arról beszélt, hogy most kezdett el tárgyalni a jövőjéről a klub vezetőivel.
aug. 9
9:17
FTC: Ha a játékosaim hurkatöltelékek lennének... - Prukner (She)
Két-két döntetlennel, illetve vereséggel négy fordulót követően a 12. helyen áll a Ferencváros az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a zöld-fehérek vasárnap az Albert Flórián Stadionban az újonc Pécstől szenvedtek 1–0-s vereséget. Az Üllői úti szurkolók a csapat teljesítményét kifejezetten gyengének titulálták, míg egy részük Prukner László szakmai igazgató távozását követelte.
aug. 9
9:18
Kuznyecova és Jankovics nem tudták követni Arnt a második körbe (Agroinform)
Meglepetésre az orosz és a szerb teniszezőnő is már hétfőn, az első fordulóban kiesett a 2,05 millió dollár összdíjazású, keménypályás torontói tornán.
aug. 9
9:19
NB II: a korábban sikeres montenegrói középpályás visszatér a Szparihoz (She)
Visszatért a Nyíregyháza Spartacushoz az MTK montenegrói középpályása, Dejan Vukadinovics.
aug. 9
9:21
Légióssors: Babos újra elsőszámú kapus lesz a NEC-nél, nem megy az Ajaxhoz (She)
Korábban volt szó róla, hogy Babos Gábor, a holland NEC kapusa az Ajaxhoz igazol, ám úgy tűnik, hogy nem őt, hanem csapattársát, Jasper Cillessent szerződteti az amszterdami klub. Ez egyben azt jelenti, hogy a magyar válogatott kapus majd' egy év után ismét védhet a bajnoki mérkőzéseken. A Nemzeti Sportnak adott interjújában azt is elmondta, ha tizenötször pályára lép a bajnokságban, eléri az…
aug. 9
9:33
Légiósors: Kádár Tamás kölcsönbe menne, három ország közül válogathat (She)
A Newcastle United gőzerővel készül a Premier League hétvégi rajtjára. A feladat nem lesz egyszerű, a csapat az Arsenalt fogadja a St. James' Parkban. Ám még mielőtt bárki reménykedne, hogy láthatja pályára lépni Kádár Tamást, azt most gyorsan el kell szomorítanunk. A középhátvéd ugyanis sérüléssel bajlódik, egyelőre külön edz a csapattól.
aug. 9
9:35
Vasas: ha menesztik Komjátit, Vlak foglalhatja el a helyét (She)
A Vasas labdarúgócsapatának menedzsmentje hétfőn elbeszélgetett Komjáti András vezetőedzővel és a keret játékosaival a gyenge szezonkezdetről – az angyalföldiek négy fordulót követően egy ponttal és 3–11-es gólkülönbséggel a 14. helyen állnak a tabellán –, de változással kapcsolatos döntésre nem került sor. A Nemzeti Sport ugyanakkor úgy tudja: amennyiben mégis felbontják a vezetőedző…
aug. 9
9:36
Babos Gábor nem lesz az Ajax kapusa (Agroinform)
A magyar válogatott korábbi hálóőre marad a Nijmegennél, és elsőszámú kapus lesz, mivel csapattársát igazolja le az amszterdami együttes.
aug. 9
9:51
Nem engedte el Juhászt az Anderlecht (Infostart)
A belga Anderlecht vezetői nem engedik el a klubtól Juhász Rolandot annak ellenére, hogy a magyar válogatott futballistáért 3,5 millió fontot fizetett volna a skót Glasgow Rangers - írta keddi számában a Nemzeti Sport.
aug. 9
9:51
Labdarúgás: a londoni zavargások miatt elmaradhat az angol-holland (She)
Angol sajtóhírek egybehangzóan állítják, hogy a londoni zavargások miatt elképzelhető, hogy elmarad a szerda estére tervezett Anglia–Hollandia felkészülési labdarúgó mérkőzés.
aug. 9
10:09
Légióssors: Babos újra első számú kapus lesz a NEC-nél, nem megy az Ajaxhoz (She)
Korábban volt szó róla, hogy Babos Gábor, a holland NEC kapusa az Ajaxhoz igazol, ám úgy tűnik, hogy nem őt, hanem csapattársát, Jasper Cillessent szerződteti az amszterdami klub. Ez egyben azt jelenti, hogy a magyar válogatott kapus majd' egy év után ismét védhet a bajnoki mérkőzéseken. A Nemzeti Sportnak adott interjújában azt is elmondta, ha tizenötször pályára lép a bajnokságban, eléri az…
aug. 9
10:11
Öttusa: elhunyt a sportág magyar női szakágának megteremtője (She)
Nyolcvanöt éves korában elhunyt Magyar Vilmos, a győri, illetve a magyar női öttusázás megteremtője.
aug. 9
10:12
Hiddink lemondással fenyegeti a törököket (Agroinform)
A török válogatott sokat látott holland szövetségi kapitánya szerint játékosai bebizonyíthatják, hogy az országuk futballja még megtisztítható.
aug. 9
10:13
Férfi kosárlabda: légiósok nélkül kezdte meg a felkészülést az Albacomp (She)
Hétfőn, létszámhiányosan ugyan, de megkezdte felkészülését az októberben rajtoló első osztályú férfi kosárlabda-bajnokságra az előző kiírásban ezüstérmes Albacomp.
aug. 9
10:15
Női vízilabda: az U17-es válogatott második lett a Pythia-kupán (She)
A korosztályos Európa-bajnokságra készülő U17-es női vízilabda-válogatott a második helyen végzett a görögországi Pythia-kupán.
aug. 9
10:17
Női kézilabda: Siófokon bejelentették Bogdanovics szerződtetését (She)
Hivatalosan is bejelentették, hogy a debreceni női kézilabdacsapatból távozó Bogdanovics Annamária a szintén élvonalbeli Siófoknál folytatja pályafutását.
aug. 9
10:27
Férfi kosár: légiósok nélkül kezdte meg a felkészülést az Albacomp (She)
Hétfőn, létszámhiányosan ugyan, de megkezdte felkészülését az októberben rajtoló első osztályú férfi kosárlabda-bajnokságra az előző kiírásban ezüstérmes Albacomp.
aug. 9
10:29
Real Madrid: Lassana Diarra Tottenhambe szerződése kútba eshet (She)
Könnyen lehet, hogy Lassana Diarra mégsem hagyja el a spanyol Real Madridot az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham kedvéért.
aug. 9
10:45
Olympiakosz: hamarosan lezárulhat Németh Krisztián ügye (She)
Görög sajtóhírek szerint az Olympiakosznál hamarosan lezárulhat Németh Krisztán és az angol Matt Derbyshire ügye – mint ismeretes, a két támadóval nem számol Ernesto Valverde vezetőedző, ezért mindketten távozhatnak.
aug. 9
10:48
Új edző a dunaújvárosi női csapat élén (Agroinform)
Gulyás István lett a Dunaújváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője.
aug. 9
11:03
Női kézilabda: volt veszpérmi kiválóság lesz a Dunaújváros új edzője (She)
Gulyás István lett a Dunaújváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője. Fehér Tamás klubelnök a Dunaújvárosi Hírlapnak elmondta: egyelőre szóban állapodtak meg a Kuvaitból hazatért szakemberrel, és a csapat később teszi meg a hivatalos bejelentést az edzőváltásról.
aug. 9
11:03
Új edző a dunaújvárosi női kézilabdacsapat élén (Metropol)
Gulyás István lett a Dunaújváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

Keresés