2011. szeptember 9. péntek

szept. 9
11:29
Az U23-as Király Kristóf a 16. a triatlon vb-sorozat nagydöntőjében (Agroinform)
Legjobb magyarként Király Kristóf a 16. helyen végzett a 23 éven aluli férfiak versenyében a Pekingben zajló triatlon világbajnoki sorozat nagydöntőjében.
szept. 9
11:42
Argentína: öt River-szurkoló életfogytig tartó börtönbüntetést kapott (She)
Az argentin River Plate labdarúgócsapatának öt szurkolója életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, amiért 2007-ben meggyilkoltak egy másik szimpatizánst, név szerint Gonzalo Acrót, akit egy Buenos Aires-i fitneszcenter előtt lőttek le.
szept. 9
11:44
Videó: Juninho brutális erejű szabadrúgásgólt lőtt a Coritiba ellen (She)
A Vasco da Gama csapatához idén csatlakozó, lényegében hazatérő Juninho Pernambucano hatalmas szabadrúgásgólt szerzett a Coritiba elleni bajnoki mérkőzésen. A Lyonnál nyolc szezon alatt 75 gólig jutó brazil még 36 évesen is ámulatba ejti a szurkolókat, a fekete-fehéreknél 13 meccsen négy találatnál jár.
szept. 9
11:45
Tévez a Wigan ellen már kezdőként szerepelne (Agroinform)
A Manchester City támadója fittnek érzi magát, kész a visszatérésre, szombaton a Wigan Athletic ellen már a kezdőcsapat tagjaként szeretne pályára lépni.
szept. 9
11:46
Svájc: Vanczák klubja fellebbez az Európa-ligából való kizárás ellen (She)
Vanczák Vilmos klubja, a svájci labdarúgó-élvonalban szereplő Sion benyújtotta fellebbezését az Európai Labdarúgó-szövetséghez (UEFA) az Európa-ligából való kizárás miatt.
szept. 9
12:03
Hamilton nagyon bekezdett Monzában (Agroinform)
A McLaren brit pilótáját csak márkatársa, Jenson Button tudta egy másodpercen belüre megközelíteni. Button mögött a Red Bullosok következtek, míg Fernando Alonso a Ferraival csak a hetedik legjobb időt autózta.
szept. 9
12:05
Djokovics negyedszer vagy Federer hatodszor? (Agroinform)
Roger Federer és Novak Djokovics az Austral Open és a Roland Garros után a US Open elődöntőjében is farkasszemet néz egymással - kettejük kilencedik GS-mérkőzése következik.
szept. 9
12:07
Íme, a Juventus szupermodern új stadionja - fotó (Agroinform)
Íme, a Juventus új stadionjáról készült lenyűgöző felvételek. A 41 ezer férőhelyes létesítményt csütörtök este a Notts County elleni meccsel avatták fel.
szept. 9
12:18
London 2012: Kovács István hat-nyolc aranyérmet vár a magyaroktól (She)
Kovács István, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi tagja szerint a pekingi teljesítményénél mindenképpen jobban kell teljesítenie a magyar küldöttségnek a jövő évi londoni nyári játékokon.
szept. 9
12:20
Rali: Räikkönent kizárták a vb-pontversenyből, amiért kihagyta az ausztrál versenyt (She)
Kimi Räikkönen nem indult el az Ausztrál ralin, pedig a csapata az év eleji nevezéskor jelezte rajthoz állását, ezért pedig kizárták a vb-pontversenyből. Ugyanakkor nem tiltják meg a 2007-es F1-es világbajnoknak, hogy részt vegyen a további három futamon, bár a végső összesítésben nem fog szerepelni a neve. Räikkönennek emellett 16 200 eurós büntetést is fizetnie kell, valamint a csapatának is…
szept. 9
12:21
Minden szakág kvótáért utazik Isztambulba (Agroinform)
A kötöttfogás az egyetlen, melynek mind a hét súlycsoportjában lesznek magyarok, s ebben a fogásnemben van a legtöbb kvótára, illetve éremre esélyese a küldöttségnek.
szept. 9
12:22
Férfi vízilabda: Szabó Botond a Szentes helyett a görög élvonalat választotta (She)
Szabó Botond a görög első osztályban, a Xania vízilabdacsapatában folytatja pályafutását. Sokáig  úgy tűnt, hogy a Szentest erősíti majd a következő szezonban, de végül az utolsó pillanatban a görögök ajánlatára mondott igent.
szept. 9
12:36
Rali: Räikkönent kizárták a vb-pontversenyből, Loeb bukott (She)
Kimi Räikkönen nem indult el az Ausztrál ralin, pedig a csapata az év eleji nevezéskor jelezte a rajthoz állását, ezért pedig kizárták a vb-pontversenyből. Ugyanakkor nem tiltják meg a 2007-es F1-es világbajnoknak, hogy részt vegyen a további három futamon, bár a végső összesítésben nem fog szerepelni a neve. Räikkönennek emellett 16 200 eurós büntetést is fizetnie kell, valamint a csapatának is…
szept. 9
12:38
Vízilabda: Szabó Botond a Szentes helyett a görög élvonalat választotta (She)
Szabó Botond a görög első osztályban, a Hania vízilabdacsapatában folytatja a pályafutását. Sokáig úgy tűnt, hogy a Szentest erősíti majd a következő szezonban, de végül az utolsó pillanatban a hellének ajánlatára mondott igent.
szept. 9
12:39
Kovács István szerint akár 6-8 aranyérmünk is lehet (Agroinform)
Kovács István, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi tagja szerint a pekingi teljesítményénél mindenképpen jobban kell teljesítenie a magyar küldöttségnek a jövő évi londoni nyári játékokon.
szept. 9
12:40
Anzsi: Nem csak a játékosok képességei alapján igazolunk - Gadzsijev (She)
Az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala vezetőedzője, Gadzsi Gadzsijev az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapjának elmondta: amikor új játékost szerződtetnek, azt nem csak a futballista képességei alapján teszik.
szept. 9
12:42
Videó: Sébastien Loeb megforgatta a Citroënt az Ausztrál ralin (She)
Az Ausztrál rali 4. szakaszán Sébastien Loeb Citroën DS3-jával sziklafalnak ütődött, majd többször átfordulva a kocsi oldalán landolt a nedves útviszonyok eredményeképpen. A hétszeres világbajnok francia pilóta saját bevallása szerint túl gyorsan érkezett egy jobbos fordulóba, így már nem tudta megakadályozni a bukást.
szept. 9
12:44
Rögbi-vb: a nyitányon visszafogott Új-Zéland verte meg Tongát (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság nyitó mérkőzésén az abszolút favoritnak tekinthető házigazdák visszafogott teljesítménnyel is biztosan, 31 ponttal győztek a még így is erőn felül teljesítő Tonga ellen.
szept. 9
12:46
Torna-ob: a világbajnok Berki Krisztián is részt vesz a viadalon (She)
Különleges verseny vár a nagyközönségre szombaton és vasárnap 10.30-tól a Tornacsarnokban, ahol a tornászok Swietelsky-Vasúttechnika Kupáért kiírt országos bajnokságot rendezik, amelyen természetesen indul a világbajnok Berki Krisztián is.
szept. 9
12:48
Asztalitenisz: bizonytalan a budapesti Pro Tour-viadal sorsa (She)
Jelen állás szerint a németek meghiúsíthatják az asztalitenisz Pro Tour-sorozat januárra tervezett magyarországi állomását.
szept. 9
12:54
Torna ob: a világbajnok Berki Krisztián több szeren is indul a versenyen (She)
Különleges verseny vár a nagyközönségre szombaton és vasárnap 10.30-tól a Tornacsarnokban, ahol a tornászok Swietelsky-Vasúttechnika-kupáért kiírt országos bajnokságát rendezik, amelyen természetesen indul a világbajnok Berki Krisztián is.
szept. 9
12:56
Arsenal: Gibbs és Walcott is bevethető a Swansea ellen (She)
A néhány hete sérüléssel bajlódó Kieran Gibbs szombaton ismét pályára léphet az Arsenalban. Ezt az „ágyúsok" francia menedzsere, Arsene Wenger erősítette meg az angol élvonalbeli labdarúgóklub hivatalos honlapján, valamint hozzátette: Theo Walcott is egészséges, így ő is szerepelhet a Swansea ellen.
szept. 9
12:57
A világbajnok Berki is indul az ob-n (Agroinform)
A hétvégén rendezik a Tornacsarnokban a tornászok Swietelsky-Vasúttechnika Kupáért kiírt országos bajnokságát. A viadalon természetesen indul a világbajnok Berki Krisztián is.
szept. 9
12:58
Motorsport: sérülése miatt visszavonul a kétszeres superbike-világbajnok (She)
Súlyos sérülése miatt kénytelen befejezni a pályafutását James Toseland, a kétszeres superbike-világbajnok motorversenyző. A 30 éves brit még márciusban bukott hatalmasat a spanyolországi Alcanizban az Aragón Nagydíjnak otthont adó pályán, aminek következtében súlyos csuklósérülést szenvedett.
szept. 9
12:59
Gibbs és Walcott is játszhat a Swansea ellen (Agroinform)
Arsene Wenger menedzser tájékoztatása szerint Kieran Gibbs és Theo Walcott is felépült sérülésből, és bevethetők a hétvégi, Swansea City elleni bajnokin.
szept. 9
13:12
Európa-liga: veszélyben a Schalke bukaresti vendégjátéka (She)
Elképzelhető, hogy a gyepszőnyeg rossz minősége miatt jövő csütörtökön nem tudják megrendezni a Steaua–Schalke mérkőzést a labdarúgó Európa-liga J-csoportjában.
szept. 9
13:15
Dzsudzsák edzője két év múlva bajnokságot nyerne az Anzsival (Agroinform)
Az orosz Premjer Ligában szereplő Anzsi Mahacskala trénere, Gadzsi Gadzsijev az UEFA hivatalos honlapján beszélt csapata átigazolási tevékenységéről és jövőbeli céljairól.
szept. 9
13:30
Sakk vk: Polgár remizett a negyeddöntő első felvonásán (She)
Polgár Judit sötéttel döntetlent játszott a negyeddöntő első partijában az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló, kieséses rendszerű sakk világkupán.
szept. 9
13:32
Ausztrál rali: Hirvonen vezet, Loeb után Ogier is kiesett (She)
A finn Mikko Hirvonen vezet az első nap után a rali-világbajnoki sorozat idei tizedik versenyén, Ausztráliában.
szept. 9
13:33
Dzsudzsák edzője elégedett az Anzsi átigazolási politikájával (Agroinform)
Az orosz Premjer Ligában szereplő Anzsi Mahacskala trénere, Gadzsi Gadzsijev az UEFA hivatalos honlapján beszélt csapata átigazolási tevékenységéről és jövőbeni céljairól.
szept. 9
13:35
A Santos új szerződést kínál Neymarnak (Agroinform)
A Barcelona küldöttsége állítólag már Brazíliában tárgyal arról, hogy Neymar 2013-tól a katalánokat erősítse, míg a Real Madrid januárban vinné a 19 éves tehetséget.
szept. 9
13:37
Tönkrement a románok új stadionjának gyepszőnyege, csúszhat a Schalke vendégjátéka (Agroinform)
Elképzelhető, hogy a gyepszőnyeg rossz minősége miatt jövő csütörtökön nem tudják lebonyolítani a Steaua Bucuresti-Schalke 04 mérkőzést a labdarúgó Európa Liga J csoportjában.
szept. 9
13:48
Öttusa-vb: Kasza Róbert döntőbe jutott a moszkvai viadalon (She)
Kasza Róbert bejutott a döntőbe a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.
szept. 9
13:48
Kovács István a pekinginél jobb szereplést vár Londonban (Behaviour)
Kovács István, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi tagja szerint a pekingi teljesítményénél mindenképpen jobban kell teljesítenie a magyar küldöttségnek a jövő évi londoni nyári játékokon.
szept. 9
13:51
Kasza Róbert bejutott a döntőbe (Agroinform)
Kasza Róbert bejutott a döntőbe a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.
szept. 9
13:53
Vanzcák Vilmos csapata fellebbezést nyújtott be a kizárás ellen (Agroinform)
Vanczák Vilmos csapata, a svájci Sion fellebbezést nyújtott be a labdarúgó Európa Liga küzdelmeiből történt kizárása ellen.
szept. 9
14:06
DVSC: Kondásnál minden meccsen bizonyítani kell - Korhut (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC balhátvédje, Korhut Mihály szerint Kondás Elemérnél senki sem mehet biztosra a csapatba kerülést illetően. A ma esti ellenfélről, a Siófokról elmondta, jobb az ellenfél annál, mint amit a pillanatnyi helyezése sejtet.
szept. 9
14:08
Barcelona: Puyol, Afellay, Maxwell és Adriano is utazik San Sebastiánba (She)
Pep Guardiola, a spanyol bajnok és BL-győztes Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője kihirdette a Real Sociedad elleni szombati bajnokira utazó keretét, melyben a katalán szimpatizánsok legnagyobb örömére helyett kapott Carles Puyol, Ibrahim Afellay, Maxwell és Adriano is.
szept. 9
14:10
Formula-1: kövesse az Olasz Nagydíj 2. edzését az NSO-val! (She)
Az Olasz Nagydíj első szabadedzése alapján az ultragyors pályára a McLaren-istálló készült fel a legjobban, Lewis Hamilton péntek délelőtt csapattársán, Jenson Buttonon kívül mindenki másra legalább egy másodpercet rávert – s a Red Bull pilótáin kívül mindenkire legalább két és felet. Vajon az üzemanyag mennyisége miatt volt gyors a McLaren, vagy valóban uralni fogja a monzai hétvégét?
szept. 9
14:24
Férfi vízilabda BL: háromgólos szegedi siker az ukrán Harkiv ellen (She)
Győzelemmel folytatta szereplését a Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata a Kotorban zajló Bajnokok Ligája-selejtező második, pénteki játéknapján: a klub tájékoztatása szerint a gárda 10–7-re felülmúlta az ukrán Harkivot.
szept. 9
14:26
Man. City: Nasrinak nem gond a törött ujj, nem kapus - Mancini (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Manchester City menedzsere, Roberto Mancini a Sky Sportsnak elmondta, a francia válogatott Románia elleni Eb-selejtezőjén (0–0) ujját törő Samir Nasri játszhat szombaton a Wigan elleni bajnokin.
szept. 9
14:27
Koltai felépült, Csertői kezdőként számol vele a Kaposvár ellen (Agroinform)
A magyar válogatott táborában a két Eb-selejtező között kisebb sérülést szenvedő Koltai Tamás állapota ismét kifogástalan, ezért a győriek vezetőedzője, Csertői Aurél keződként számol a játékossal a Kaposvár elleni bajnokin.
szept. 9
14:29
Puyol, Maxwell, Adriano és Afellay is bekerült a Sociedad elleni keretbe (Agroinform)
A bajnok Barcelona a Real Sociedadnál vendégeskedik a La Liga 3. fordulójában. Pep Guardiola vezetőedző tájékoztatása szerint Carles Puyol, Adriano, Maxwell és Ibrahim Afellay is felépült sérüléséből.
szept. 9
14:31
A Chelsea helyett az Augsburgot győzné le a Leverkusen (Agroinform)
Bár a tavalyi bajnoki ezüstérmes Bayer Leverkusen jövő kedden már Londonban játszik Bajnokok Ligája-mérkőzést a Chelsea ellen, most csak az Augsburgra figyel.
szept. 9
14:42
NB II: Honma Veszprémben edz, mindenképp hazánkban maradna (She)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC-nél edz Honma Kazuo. A 31 éves japán támadó a közelmúltban bontott szerződést a Vasassal, amely a nyáron igazolta őt.
szept. 9
14:45
Komoly büntetésre számíthat a moldovai szövetség (Agroinform)
A keddi Moldova-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt követően súlyos büntetés várhat a házigazdákra a Magyarországot sértő transzparensek miatt.
szept. 9
14:47
Hirvonen az élen, Loeb már kiesett Ausztráliában - videó (Agroinform)
A finn Mikko Hirvonen vezet az első nap után a rali-világbajnoki sorozat idei tizedik versenyén, Ausztráliában.
szept. 9
15:00
Ausztria: az Újpest sportigazgatója szívesen lenne szövetségi kapitány (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest sportigazgatója, Leo Beenhakker a Heute nevű osztrák lapnak elmondta, szívesen elvállalná az osztrák szövetségi kapitányi posztot. Mint ismert, Didi Constantini év végén lejáró szerződését nem hosszabbították meg.
szept. 9
15:00
Súlyos büntetés várhat a moldovaiakra (Metropol)
A keddi Moldova-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt követően súlyos büntetés várhat a házigazdákra a Magyarországot sértő transzparensek miatt.
szept. 9
15:02
MU: Antonio Valencia is helyett kapot a Bolton elleni keretben (She)
Antonio Valencia, a Manchester United élvonalbeli labdarúgócsapatának ecuadori légiósa felépült a sérüléséből, így ott lehet a szombati, Bolton elleni idegenbeli bajnokin a „vörös ördögök" keretében.

Keresés