2011. szeptember 9. péntek

szept. 9
15:03
Bukarest helyett Kolozsváron fogadja a Steaua a Schalkét - hivatalos (Agroinform)
A stadion gyepszőnyegének rossz állapota miatt Bukarest helyett Kolozsváron fogadja a Schalke 04-t a Steaua Bucuresti az Európa Liga J csoportjának nyitófordulójában.
szept. 9
15:04
Kajak-kenu: A vb-szereplésnél több van a csapatban - Storcz (She)
A jövő évi válogatóversenyen dől el, hogy Janics Natasa ott lehet-e az olimpián – nyilatkozta pénteken Storcz Botond a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A kajak-kenusok szövetségi kapitánya a londoni játékokon jobb eredményre számít, mint amit a szegedi világbajnokságon a magyarok elértek.
szept. 9
15:05
Nasri törött ujjal is játszik a Wigan ellen (Agroinform)
Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere a Sky Sportsnak úgy nyilatkozott, hogy a Románia elleni Európa-bajnoki selejtezőn ujját törő Samir Nasri is pályára lép a Wigan Athletic elleni szombati bajnokin.
szept. 9
15:06
Európa-liga: Bukarest helyett Kolozsváron játszik a Schalke (She)
A stadion gyepszőnyegének rossz állapota miatt Bukarest helyett Kolozsváron fogadja jövő csütörtökön a Schalkét a Steaua Bucuresti a labdarúgó Európa-liga J-csoportjának nyitó fordulójában.
szept. 9
15:08
Kosárlabda: megköszönték Mészáros és Székely munkáját, nemzetközi pályázatot írnak ki (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöksége, miután meghallgatta a szakmai bizottság véleményét, megköszönte a Mészáros Lajos, illetve Székely Norbert vezette stábok munkáját. A férfi és a női válogatott irányítására nemzetközi pályázatot írnak ki.
szept. 9
15:18
MU: Antonio Valencia is helyet kapott a Bolton elleni keretben (She)
Antonio Valencia, a Manchester United élvonalbeli labdarúgócsapatának ecuadori légiósa felépült a sérüléséből, így ott lehet a szombati, Bolton elleni idegenbeli bajnokin a „vörös ördögök" keretében.
szept. 9
15:18
Mellbedobásra várnak a szurkolólányok (Blikk)
Budapest – A Ferencváros és az Újpest győzelmére várnak a Blikk bombázói. A labdarúgó-NB 2011/2012-es kiírásában még nyeretlen klubok szexi szurkolói augusztus végén fogadták meg, amelyikük csapata előbb szerzi meg első győzelmét, az megszabadul mezétől és megmutatja kebleit.
szept. 9
15:20
Manchester United: a harmadik vonalban folytatja a fiatal kapus (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Scunthorpe United egy hónapra kölcsönvette a Manchester United tartalékcsapatának fiatal kapusát, Sam Johnstone-t. A 18 éves játékos kölcsönszerződését opciós joggal meghosszabbíthatják.
szept. 9
15:22
Női kézilabda: Vincze jogosulatlanul játszott Érden, 10-0 a Vácnak (She)
Az Érd színeiben Vincze Melinda jogosulatlanul szerepelt, így a Vác 10–0-s gólkülönbséggel kapta meg a két együttes egymás elleni mérkőzésének két pontját a női kézilabda NB I nyitó fordulójából.
szept. 9
15:36
Davis-kupa: Kellner nem játszhat a Murrayt is nevező britek ellen (She)
Kellner Ádám betegség miatt lemondta a játékot a brit teniszválogatott ellen az egy hét múlva kezdődő Davis-kupa-mérkőzésen, amelyen az euro-afrikai zóna I. csoportjába jutás lesz a tét.
szept. 9
15:39
Leonel Álvarez az új kolumbiai kapitány (Agroinform)
A 46 éves edző az egy hónapja lemondott Hernan Dario Gomezt váltja a kispadon.
szept. 9
15:41
Kellner Ádám kidőlt a sorból, nehéz helyzetben a kapitány (Agroinform)
Kellner Ádám betegsége miatt lemondta a játékot a brit teniszválogatott ellen, az egy hét múlva kezdődő Davis Kupa-mérkőzésen, amelyen az euro-afrikai zóna I. csoportjába jutás a tét.
szept. 9
15:54
Evezés: az olimpia kvótaszerző páros is részt vesz a szolnoki regattán (She)
Idén 14. alkalommal kerül sor Szolnokon a Tisza-kupa nemzetközi evezősversenyre. A 110 esztendős Tisza Evezős Egylet által megrendezendő hétvégi eseményre tizenöt egyesület, mintegy kilencszáz beülővel jelezte részvételi szándékát.
szept. 9
15:54
A Tottenham is Beckhamre pályázik (Metropol)
Az angol Tottenham Hotspur szeretné szerződtetni David Beckhamet, mihelyt az év végén a játékosnak lejár az amerikai Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatával kötött szerződése.
szept. 9
15:57
Vincze jogosulatlan szereplése miatt a Vác 10-0-ra "nyerte" az Érd elleni bajnokit (Agroinform)
Az Érd színeiben Vincze Melinda jogosulatlanul szerepelt, így a Vác 10-0-ás gólkülönbséggel kapta meg a két együttes egymás elleni mérkőzésének két pontját a női kézilabda NB I nyitófordulójából.
szept. 9
15:59
Éttermet nyitott Jenson Button (Agroinform)
Harrogate-ben, Észak-Yorkshire-ben megnyílt a Formula-1-es világbajnok, Jenson Button étterme, amely a Victus nevet viseli.
szept. 9
16:01
A Lazio új sztárokkal lepheti meg a címvédő Milant (Agroinform)
Tavaly nem játszott gólgazdag mérkőzéseket a két csapat, de a Sasok védelmébe új embereket kell beépíteni Edy Rejának, a csatársorban pedig bemutatkozik Klose és Cissé.
szept. 9
16:03
Menesztették Mészáros Lajost és Székely Norbertet is (Agroinform)
A női és a férfi kosárlabda-válogatottat irányító mindkét szakember, azaz Székely Norbert és Mészáros Lajos is távozik posztjáról - derült ki a magyar szövetség pénteki elnökségi ülésén.
szept. 9
16:12
Evezés: az olimpiai kvótaszerző páros is részt vesz a szolnoki regattán (She)
Idén 14. alkalommal kerül sor Szolnokon a Tisza-kupa nemzetközi evezősversenyre. A 110 esztendős Tisza Evezős Egylet által megrendezendő hétvégi eseményre tizenöt egyesület mintegy kilencszáz beülővel jelezte a részvételi szándékát.
szept. 9
16:12
Új kapitányt keresnek a női és a férfi kosarasokhoz (Metropol)
A női és a férfi kosárlabda-válogatottat irányító mindkét szakember, azaz Székely Norbert és Mészáros Lajos is távozik posztjáról.
szept. 9
16:14
Norvégia: Riise elnézést kért, amiért alkoholizáltak és mulattak (She)
John Arne Riise, a norvég labdarúgó-válogatott csapatkapitánya elnézést kért Egil Olsentől, a nemzeti tizenegy trénerétől, amiért az Izland ellen 1–0-ra megnyert Eb-selejtező után több társával együtt alkoholizáltak és mulattak.
szept. 9
16:15
Vettel délután megszorongatta Hamiltont (Agroinform)
Az Olasz Nagydíj pénteki második szabadedzését Sebastian Vettel nyerte, de a nap leggyorsabb köre továbbra is Lewis Hamilton nevéhez fűződik, a délelőtti tréningről.
szept. 9
16:30
NB II: az FTC II a Győr II-t, az Újpest B a DEAC-ot fogadja korábban (She)
Módosult a 2011. szeptember 18-án (vasárnap) 16 órára kiírt Ferencvárosi TC II–Győri ETO FC II másodosztályú labdarúgó-bajnoki kezdési időpontja: a Nyugati csoport jövő hétvégi egyik rangadóját egy nappal és egy órával korábban, tehát 17-én (szombat) 15 órától rendezik meg.
szept. 9
16:32
Koronglövő vb: Igaly a 24. lett Belgrádban, lemaradt Londonról (She)
Nem lesz ott a londoni olimpián Igaly Diána, a női skeet athéni ötkarikás bajnoka, miután az utolsó kvótaszerző verseny, a belgrádi koronglövő-világbajnokság pénteki napján a 24. helyen végzett. A hosszú kihagyás után idén visszatérő magyar lövő 69 találatos teljesítményt nyújtott, ami ezúttal nem volt elég a kvalifikáció megszerzéséhez. A kvótához 72 korongra volt szükség a szerb…
szept. 9
16:33
Kasza Róbert után Tibolya Péter is bejutott a döntőbe (Agroinform)
Tibolya Péter is bejutott a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság döntőjébe.
szept. 9
16:35
Welbeck a jövő héten elkezdheti az edzéseket (Agroinform)
Az elmúlt hetekben kirobbanó formában futballozó Danny Welbecknek jót tett a válogatott mérkőzések miatti szünet, az Arsenal elleni 8-2-es győzelem alkalmával meghúzódott csatár már a jövő héten edzésbe állhat.
szept. 9
16:48
Férfi kosárlabda Eb: szerbeket gázoltak a Gasolék vezette spanyolok (She)
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság középszakaszának második fordulójában Spanyolország esélyt sem adott Szerbiának; a címvédő 25 ponttal győzött, és immár 3/1-es mutatóval áll a tabellán. A szerbek viszont 1/3-mal.
szept. 9
16:51
Íme, a Serie A legdögösebb focistafeleségei - fotó (Agroinform)
Tizenegy gyönyörű focistafeleség az olasz bajnokságból. Ibra, Inzaghi, Buffon, Totti és a többiek nőinek fotói egy csokorban.
szept. 9
16:53
Olimpiai bajnoknőnk nem lesz ott Londonban (Agroinform)
Nem lesz ott a londoni olimpián Igaly Diána, a női skeet athéni ötkarikás bajnoka, miután az utolsó kvótaszerző verseny, a belgrádi koronglövő-világbajnokság pénteki napján a 24. helyen végzett.
szept. 9
17:06
Öttusa-vb: az egyéni induló Tibolya bravúros hajrával finalista (She)
Tibolya Péter is bejutott a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság döntőjébe.
szept. 9
17:06
Igaly Diána nem lesz ott Londonban (Metropol)
Nem lesz ott a londoni olimpián Igaly Diána, a női skeet athéni ötkarikás bajnoka, miután az utolsó kvótaszerző verseny, a belgrádi koronglövő-világbajnokság pénteki napján a 24. helyen végzett.
szept. 9
17:08
MOB: megemelték az olimpikonok ösztöndíját, Talmácsi támogatást kap (She)
Negyvenezer forinttal megemelték a londoni indulási jogot szerző sportolók ösztöndíját a Magyar Olimpiai Bizottság pénteki elnökségi ülésén. A MOB közleménye szerint arról is döntöttek, hogy az ötkarikás A-szintet elérő versenyzők Gerevich-ösztöndíja nem lehet kevesebb mint 100 ezer, a B-szintet teljesítőké pedig mint 70 ezer forint. Továbbá arról is határoztak, hogy Talmácsi Gábor…
szept. 9
17:09
A MOB megemelte az olimpiai kvótát szerzett sportolók támogatását (Agroinform)
Pénteken ülésezett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége, ahol a Gerevich-ösztöndíjat és sporttámogatásokat érintő döntések is születtek.
szept. 9
17:10
Videó: a Győrnek nagyobb esélye van a veretlenségi sorozat folytatására (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Takács Rita. A Sport Tv szerkesztő-műsorvezetője most a labdarúgó NB I 8. fordulójának esélyeit elemzi, kiemelve a két éllovas, a Debrecen és a Győri ETO találkozóját.
szept. 9
17:11
Visszatér Kecskemétre Urbányi István (Agroinform)
Sajtóhírek szerint Urbányi István visszatérhet Kecskemétre, ahol a múlt héten menesztett Reszeli Soós István helyét veheti át az utánpótlásképzésben.
szept. 9
17:24
Profi ökölvívás: Kiütöm Ortizt - Floyd Mayweather Jr. (She)
Szeptember 17-én a WBC váltósúlyú profi ökölvívó világbajnoka, Victor Ortiznak ad randevút Floyd Mayweather Jr., aki elmondta: váltósúlyban nem éppen tündökletes (7 meccsből mindössze 2 kiütéses győzelem) K.O.-mérlegét is javítani kívánja.
szept. 9
17:24
Van 1,5 milliót kereső ferencvárosi futballista (Metropol)
Az anyagi gondokkal küzdő, a labdarúgó NB I-ben 14. helyen álló Ferencvárosnál a fizetések csökkentése után is van olyan futballista, aki havi másfél millió forintot keres.
szept. 9
17:26
Euro 2012: dollármilliókkal terelik az örményeket a döntő felé (She)
Az Örmény Labdarúgó-szövetség hárommillió dollárt ajánlott fel a válogatott labdarúgóinak, ha élnek a váratlanul megnyíló eséllyel, és kijutnak a 2012-es Európa-bajnokságra.
szept. 9
17:27
Räikkönent kizárták a pontversenyből (Agroinform)
A Ferrari 2007-es világbajnoka nem teljesítette a szabályokban előírt két, Európán kívüli versenyt.
szept. 9
17:28
Köln: 10 ezer eurós büntetés a vizelettel és széklettel dobálózó ultrák miatt (She)
A Német Labdarúgó-szövetség 10 ezer euróra büntette az élvonalban szereplő 1. FC Kölnt, miután az ultrái vizelettel és széklettel töltött ibrikeket dobáltak a Schalke szurkolói közé a két csapat egymás elleni bajnokiján.
szept. 9
17:29
A Tottenham is bejelentkezett David Beckhamért (Agroinform)
Az angol Tottenham Hotspur szeretné szerződtetni David Beckhamet, mihelyt az év végén a játékosnak lejár az amerikai Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatával kötött szerződése.
szept. 9
17:42
Man. City: lemondott a játékosa rákbeteg anyjával gúnyolódó igazgató (She)
Lemondott a Manchester Citynél betöltött ügyvezető igazgatói posztjáról Gary Cook. A sportvezető azután került a támadások kereszttüzébe, hogy kiderült, cinikus hangnemben reagált egyik játékosa rákbeteg édesanyjának a levelére. A Citynél elfogadták a döntését, és megköszönték az eddigi munkáját.
szept. 9
17:44
Profi ökölvívás: Vitalij Klicsko 110, Adamek 98 kg-mal mérlegelt (She)
Ma kora délután a szokásoknak és a szabályoknak megfelelően megtartották Lengyelországban a szombat esti Vitalij Klicsko–Tomasz Adamek WBC nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoki mérkőzés hivatalos mérlegelését: a nulladik menetet az ukrán „nyerte meg”, aki a mérlegen 12 kg-mal nyomott többet lengyel riválisánál.
szept. 9
17:46
Fenerbahce: bezárult a kiskapu, a török bajnok a BL-en kívül rekedt (She)
A lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította a Fenerbache folyamodványát, amelynek révén a török bajnokcsapat szeretett volna visszakapaszkodni a labdarúgó Bajnokok Ligájába.
szept. 9
18:00
Benfica: Luisao 2016-ig hosszabbított, 20 millió a kivásárlási ára (She)
Luisao három évvel, 2016-ig hosszabbított a portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő Benficával.
szept. 9
18:02
Pécs: Az Újpest ellen nem szabad a tabellából kiindulni - Mészáros (She)
A labdarúgó NB I újonca, a Pécsi MFC hét forduló után 16 ponttal a 3. helyet foglalja el a táblázaton. A baranyai együttes a hétvégén az eddig 2 pontot begyűjtő, és jelenleg az utolsó előtti helyen szerénykedő Újpesthez látogat, ám Mészáros Ferenc, a pécsiek vezetőedzője óva int attól, hogy a helyezésekből kiindulva biztos sikerre készüljenek – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 9
18:03
Vucinicet kirabolták Torinóban (Agroinform)
A Juventus nyáron szerződtetett támadóját fényes nappal, a torinói utcán támadták meg. A rablók megszabadították értékes órájától, majd elhajtottak egy motorral.
szept. 9
18:04
Vuelta: népünnepély Bilbaóban, baszk versenyző nyerte meg a 19. szakaszt (She)
A baszk Euskaltel-Euskadi baszk versenyzője, Igor Antón 3.53:34 órás eredménnyel nyerte meg a 66. Spanyol kerékpáros körverseny (La Vuelta a Espana) 19., Noja és Bilbao közötti 158.5 kilométeres szakaszát. A világ egyik nagy háromhetes körversenye 33 éves szünet után tért vissza Baszkföldre.
szept. 9
18:05
Balotelli és Lavezzi maffiaügyben tanúskodnak a rendőrségen (Agroinform)
A Napoli csatára csütörtökön már átesett az első kihallgatáson, a Manchester City támadóját pedig a jövő hétre idézték be egy pénzmosási ügy miatt.
szept. 9
18:18
Öttusa-vb: Demeter és Marosi is bejutott, négy magyar a döntőben (She)
Demeter Bence és Marosi Ádám is bejutott a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság döntőjébe, így mind a négy magyar férfi induló finalista.

Keresés