2011. augusztus 15. hétfő

aug. 15
11:03
MotoGP: Sebestyén Péter döntött, szezon közben motort váltana (She)
Sebestyén Péter és menedzsmentje a gyorsasági motorosok Cseh Nagydíját követően döntő lépésre szánta el magát: szezon közben motort váltanának.
aug. 15
11:21
Golf, PGA-bajnokság: az újonc úgy nyert, ahogyan szinte lehetetlen (She)
Már-már ledolgozhatatlan hajrábeli hátrányt kiegyenlítve az amerikai Keegan Bradley nyerte meg az év negyedik, utolsó kiemelt (major) férfi golftornáját, az Egyesült Államokban megrendezett PGA-bajnokságot.
aug. 15
11:23
Jégkorong: válogatott játékosok hosszabbítottak a Fehérvárral (She)
Két válogatott játékos, a csatár Kovács Csaba és a kapus Bálizs Bence is szerződést hosszabbított a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával.
aug. 15
11:24
Válogatott hokisok hosszabbítottak a Fehérvárral (Agroinform)
Két válogatott játékos, a csatár Kovács Csaba és a kapus Bálizs Bence is szerződést hosszabbított a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával.
aug. 15
11:26
Isten hozott Cesc! - videó (Agroinform)
A Barca-drukkerek már tűkön ülve várják Cesc Fabregas érkezését Barcelonába, így mi is bemutatunk egy összeállítást a katalán középpályás legszebb arsenalos megmozdulásaiból.
aug. 15
11:28
Tsonga hat helyet javítva top 10-es a világranglistán (Agroinform)
A múlt heti, montreali tornán elődöntős francia hat helyet javítva immár tizedik a férfi teniszezők világranglistáján.
aug. 15
12:00
Wenger a szurkolókat kritizálta, Bartont nem akarja (Agroinform)
Az Arsenal menedzsere aggódik, hogy a szurkolók nem állnak a csapata mögött, pedig szerinte a játékosok megérdemlik a támogatást.
aug. 15
12:15
NB I: bajnok- és Fradi-verés, Hali-ZTE rangadó - képgaléria! (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában rendezték a bajnokság eddigi csúcsrangadóját: a Debrecen hazai pályán őrizte meg százszázalékos mérlegét a Videoton ellen. A Zalaegerszeg a Haladástól is kikapott, míg a Ferencváros Kispesten kapitulált. Tekintse meg képgalériánkat a hétvége leglátványosabb jeleneteiről!
aug. 15
12:33
Videó: Alex kapufás bombáját nem lehetett védeni - gól Brazíliából (She)
A Corinthians–Ceará (2–2) brazil bajnoki mérkőzés 30. percében Alex ritkán látható nagy gólt lőtt. A hazaiak játékosa a keresztléc segítségével talált a kapuba 30 méterről.
aug. 15
12:35
Kajak-kenu: hétfőn jönnek a németek, focis tévés technika a Maty-éren (She)
Szerdán veszi kezdetét és vasárnapig tart Szegeden a kajak-kenusok olimpiai kvalifikációs világbajnoksága. Vasárnap többek között befutott a francia, az iráni, a dél-koreai, az új-zélandi, az azeri és az argentin válogatott, hétfőn további 450 versenyzőt, edzőt és sportvezetőt várnak, köztük a nagy rivális németeket.
aug. 15
12:36
Timoscsuk és az Anzsi nagyjából mindenben megegyezett - sajtóhír (Agroinform)
Az ukrán védekező középpályás napokon belül Dzsudzsák Balázs csapattársa lehet, noha korábbi együttese, a Zenit is vissza akarta vásárolni.
aug. 15
12:51
Universiade: Vass Dórát a döntőbe várják, tesztelnek az aerobikosok (She)
Rg-ben Vass Dórától döntős szereplést, a csapattól érmet is remélhetünk a Sencsenben zajló Universiadén, míg az aerobikosok célja elsősorban a tapasztalatszerzés.
aug. 15
12:53
Sion: Vanczák a Celtic kapuját is bevenné a csütörtöki El-meccsen (She)
Mint ismert, Vanczák Vilmos a reflektorfénybe került az utóbbi időben, mivel szombaton már a negyedik gólját szerezte meg a Sion ötödik bajnokiján ebben az idényben. A magyar válogatott védőt a brit The Sun napilap is megkereste a svájci csapat csütörtöki, Celtic elleni Európa-liga-meccse előtt.
aug. 15
12:54
Fabregas túl van az első vizsgálatokon, kora délután bemutatják (Agroinform)
A Barcelona beszámolója szerint rengetegen várják, hogy elkezdődjön a középpályás bemutatása a Nou Campban.
aug. 15
12:55
Videó: taccsra akarta rúgni a labdát a kapus, helyette gólt kapott (She)
Az alább látható jelenetben a kapus az oldalvonalon túlra akarta rúgni a labdát a támadó elől, ám mivel a mentés elég gyengére sikeredett, a csatár hátrafelé vetődve a kapu felé továbbított. A kapus mindent megtett, hogy utolérje a lasztit, de nem sikerült neki.
aug. 15
12:57
Férfi kosár: az olaszok a görögöket, a lengyelek a bosnyákokat győzték le (She)
Felkészülési mérkőzésen a litvániai férfi kosárlabda Európa-bajnokságra hangoló olasz és lengyel válogatott is győzelmet aratott.
aug. 15
12:59
Vasas: felmentették Komjátit, a délutáni edzést már Vlak tartja - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos közleményben tudatta, hogy hétfőn délelőtt felmentette a munkavégzés alól a csapat vezetőedzőjét, Komjáti Andrást.
aug. 15
13:09
Milan: Nem én vagyok Mr. X, de jó lenne - Tamás Krisztián (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladástól a Milan utánpótlásához kerülő Tamás Krisztián úgy nyilatkozott, minden vágya, hogy Zlatan Ibrahimoviccsal játszhasson együtt.
aug. 15
13:12
Komjátit felmentették a Vasasnál, Vlak az utódja (Agroinform)
Felmentették a munkavégzés alól Komjáti Andrást, a Vasas-Híd vezetőedzőjét, helyette a gárda hétfő délutáni edzését már a horvát Marijan Vlak tartja.
aug. 15
13:45
Barca: Fabregas átment az orvosin, aláírta öt évre szóló szerződését (She)
Cesc Fabregas aláírta öt évre szóló szerződését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelonához, és a hírek szerint 200 millió euró lesz a kivásárlási ára.
aug. 15
13:47
Hegyikerékpár: a cseh vk-n Benkó Barbara második lett U23-ban (She)
A csehországi hegyikerékpáros olimpiai-krossz világkupafutamon Benkó Barbara U23-as második helye jelentette a legjobb eredményt a magyar csapat számára. Versenyzőink Nove Mesto na Moravéban újabb világranglistapontokat gyűjtöttek, Benkó a világkupa-összetettben is a második helyre lépett előre. Folytatás a hétvégi záró fordulón Olaszországban; az ifik hétfőn az ausztriai Európa-bajnokságra…
aug. 15
14:03
Marijan Vlak váltja Komjáti Andrást a Vasasnál (Metropol)
Felmentették a munkavégzés alól Komjáti Andrást, a Vasas-Híd labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, helyette az angyalföldi gárda hétfő délutáni edzését már a horvát Marijan Vlak tartja. A Vasas hétfői közlése szerint a klub a nap folyamán a későbbiekben számol be a váltás részleteiről.
aug. 15
14:06
Bemutatták Fabregast, 200 millió a kivásárlási ára (Agroinform)
A Nou Camp stadionban bemutatták a szurkolóknak Cesc Fabregast, a Barcelona legújabb igazolását, aki öt évre írt alá nevelőegyesületéhez.
aug. 15
14:08
Egy darabka antianyag - meccselemzés, Real-Barca (Agroinform)
Parádés mérkőzés, csodaszámba menő támadások, emlékezetes gólok, igazságos döntetlen. De vajon tartogatott taktikai érdekességeket is Mourinho és Guardiola újabb összecsapása?
aug. 15
14:21
Barcelona: Különleges nap ez számomra - Cesc Fabregas (She)
Az aláírási ceremóniát követően, de még a hivatalos bemutató sajtótájékoztatót megelőzően a Camp Nouban jelen lévő sport.es spanyol internetes oldal helyszíni beszámolója szerint mintegy 25 ezer katalán drukker előtt bemutatkozott Cesc Fabregas, az FC Barcelona labdarúgócsapatának legújabb nyári szerzeménye.
aug. 15
14:39
Ukrajna: specialista kezelésére szorul a törött állkapcsú Sevcsenko (She)
A Dinamo Kijev labdarúgócsapatának orvosa, Andrij Smorgun bejelentette, hogy az Arszenal Kijev elleni, 2–0-ra megnyert derbin állkapocscsonttörést szenvedő Andrij Sevcsenko hosszas pihenőre kényszerül.
aug. 15
14:39
Törött állkapcsa miatt hetekig nem játszhat Sevcsenko (Metropol)
Néhány hétig biztosan nem léphet pályára Andrij Sevcsenko, a Dinamo Kijev és az ukrán labdarúgó-válogatott csatára, mivel egy bajnoki mérkőzésen eltörött az állkapcsa.
aug. 15
14:41
FTC: az Olaszországból hazatérő játékos a zöld-fehérekkel tárgyal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros mégis szerződtetheti az Olaszországból hazatérő Szatmári Lórándot – írja az ftcnews.com. Mint arról korábban beszámoltunk, a Reggina középpályása nevelőegyesületével, a Pécsi MFC-vel tréningez
aug. 15
14:42
A szezon első El Clásicója képekben (Agroinform)
A Real Madrid-Barcelona (2-2) Spanyol Szuperkupa-döntő első mérkőzésének legszebb jeleneteit gyűjtöttük össze képgalériánkban.
aug. 15
14:43
Videó: „Ilyen fitt még sohasem voltál, menj, és csináld meg!” (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a kanadai Brent McMahon nyerte meg a férfiak versenyét vasárnap a tiszaújvárosi triatlon-világkupafutamon, amelyen legjobb magyarként Vanek Ákos – fantasztikus teljesítményt nyújtva – a harmadik helyen végzett. Most nézze meg az eseményről készült videót!
aug. 15
14:44
John Obi Mikel apja eltűnt, emberrablásra gyanakodnak (Agroinform)
A Chelsea középpályásának, John Obi Mikelnek az édesapja eltűnt Nigériában. Egyelőre senki nem tudja pontosan, hogy mi történt, de az emberrablás sem zárható ki.
aug. 15
14:45
Női kézilabda: Mehlmann távozik Veszprémből, Ljubjanában próbázik (She)
Elhagyja a Veszprém Barabás női kézilabdacsapatát Mehlmann Ibolya.
aug. 15
14:46
A kapu torkából rúgta fölé a labdát Werder csatára - videó (Agroinform)
A Werder Bremen fiatal középcsatára, Lennart Thy egész biztosan mielőbb szeretné elfelejteni a Bayer Leverkusen elleni bajnoki mérkőzést, hiszen 3 méterről sem tudott betalálni az ellenfél hálójába.
aug. 15
14:57
Női kézilabda: Mehlmann távozik Veszprémből, Ljubljanában próbázik (She)
Elhagyja a Veszprém Barabás női kézilabdacsapatát Mehlmann Ibolya.
aug. 15
15:15
Arsenal: Wenger szomorú Fabregas távozása miatt, de előretekint (She)
Mint ismeretes, az Arsenal labdarúgócsapatától távozó Cesc Fabregas ötéves szerződést kötött a spanyol élvonalbeli Barcelonával. Az „ágyúsok” menedzsere, Arsene Wenger szomorú a 24 éves játékos távozása miatt, ám előretekint.
aug. 15
15:18
Dunga perli Buzsáky csapatát, nem kapta vissza a kölcsönadott pénzét (Agroinform)
A korábbi brazil szövetségi kapitány és egykori világbajnok játékos állítása szerint 750 ezer fontot kölcsönzött korábban a QPR-nak, amit nem kapott vissza.
aug. 15
15:33
Fabregas visszatér a Barcelonához (Metropol)
A katalán egyesület vasárnap éjszaka jelentette be, hogy megállapodott az Arsenallal, de az egyezség pénzügyi részleteiről sem a londoni, sem a barcelonai klub nem nyilatkozott, sajtóértesülések szerint 40 millió euró körüli összegről lehet szó.
aug. 15
15:36
Hová tűnt a Debrecen? (Agroinform)
Összeállításunkban az OTP Bank Liga mérkőzéseire tekintünk vissza, statisztikákkal, nyilatkozatokkal, értékelésekkel, valamint ismertetjük a következő kör programját.
aug. 15
15:51
Videó: Guardiola köszönetet mondott Wengernek és az Arsenalnak (She)
Cesc Fabregas hétfőn hivatalosan is a spanyol Barcelona játékosa lett. A csapat vezetőedzője, Josep Guardiola köszönetet mondott Arsene Wengernek és az Arsenalnak, amiért az Arsenalban ennyire jó játékost faragtak Fabregasból. A középpályás eredetileg a Barcelonában nevelkedett.
aug. 15
16:09
London 2012: Szegeden a férfi kajakosok és kenusok 8 olimpiai számban csatáznak - kvótahelyzet (She)
Sorozatunkban annak járunk utána, hogy a bő egy év múlva kezdődő londoni olimpia előtt mely sportágakban hogyan lehet kvótákhoz jutni, illetve azokban a sportágakban, amelyekben már meg lehetett szerezni ezeket, hogyan állnak a magyar sportolók. Ezúttal is a kajak-kenusok kerülnek terítékre, azon belül is a gyorsasági szakág férfi szekciója, a…
aug. 15
16:11
Vasas: Urbán Flórián segíti az új edző, Marijan Vlak munkáját (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Vasas labdarúgócsapatánál a horvát Marijan Vlak váltotta Komjáti András vezetőedzőt. Az új tréner segítője Urbán Flórián lesz – adta hírül sajtóközleményében az angyalföldi klub.
aug. 15
16:12
Egervárinak a kispesti Novák, Debreceni és Délczeg játéka is tetszett hétvégén (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya a hatharom.hu-nak elárulta, nagyon örült annak, hogy Elek Ákos ismét kezdő volt a Videotonban.
aug. 15
16:30
Újabb bíróverés és kergetés (Agroinform)
Melyik futballjátékos vetemedik arra, hogy verekedjen a bíróval? Nos, az argentín ötödosztályban úgy tűnik, nem a legbiztonságosabb feladat a játékvezetőé.
aug. 15
16:45
Man. City: a pozitív doppingmintát produkáló Kolo Touré újra edz (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Manchester City játékosa, Kolo Touré ismét a csapattal edzett. Mint ismeretes, az elefántcsontparti hátvéd márciusban akadt fenn egy doppingvizsgálaton, melynek következtében hat hónapra eltiltották minden futballal kapcsolatos tevékenységtől.
aug. 15
16:48
Pepe megúszta lap nélkül Dani Alves durva buktatását - videó (Agroinform)
A spanyol Szuperkupa első mérkőzését, a Real Madrid-Barcelona összecsapást több parázs jelenet is tarkította, az egyik ilyen volt Pepe kíméletlen buktatása is, amiért még sárga lapot sem kapott.
aug. 15
17:03
Man. City: újra edz a pozitív doppingmintát produkáló Kolo Touré (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Manchester City játékosa, Kolo Touré ismét a csapattal edzett. Mint ismeretes, az elefántcsontparti hátvéd márciusban akadt fenn egy doppingvizsgálaton, melynek következtében hat hónapra eltiltották minden futballal kapcsolatos tevékenységtől.
aug. 15
17:05
Kecskemét: Francis Litsingi meghívót kapott a kongói válogatottba (She)
A KTE labdarúgócsapatának kongói támadója, Francis Litsingi meghívót kapott hazája válogatottjába.
aug. 15
17:07
Vidi: Alves menedzsere a törökökről nem, csak holland klubok érdeklődéséről hallott (She)
Mint beszámoltunk róla, török lapértesülések szerint a Samsunspor szeretné megszerezni André Alvest a Videotontól, ám a brazil csatár menedzsere, Manfred Müller a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, nem hallott a török élvonal újoncának érdeklődéséről. Holland klubokéról azonban igen.
aug. 15
17:21
Videoton: Alvesék a törökökről nem, csak hollandok érdeklődéséről hallottak (She)
Mint beszámoltunk róla, török lapértesülések szerint a Samsunspor szeretné megszerezni André Alvest a Videotontól, ám a brazil csatár menedzsere, Manfred Müller a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, nem hallott a török élvonal újoncának érdeklődéséről. Holland klubokéról azonban igen.
aug. 15
17:23
Arsenal: Törökországba kerülhet a mellőzött elefántcsontparti védő (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Arsenal játékosát, Emmanuel Ebouét a török első osztályú Galatasaray szeretné megszerezni. A mellőzött hátvéd már tárgyal az isztambuli csapattal – erősítette meg a klub hivatalos honlapja.

Keresés